Cum poate externalizarea să-ți crească afacerea de marketing afiliat

Internetul oferă multe oportunități de a câștiga bani online, iar una dintre acestea este prin marketing afiliat. În termenii cei mai simpli, marketingul afiliat presupune vânzarea de produse sau servicii ale altor persoane prin intermediul site-ului dvs. web sau al platformelor de socializare. Apoi, primiți comisioane pentru comisioane.


O afacere afiliată nu este un model de afaceri „setat și uitat” așa cum ar dori unii să creadă. În timp ce poate fi lucrativ, este nevoie de timp și efort pentru a-l dezvolta pentru a deveni o afacere de succes. Din fericire, puteți economisi o grămadă de timp și puteți stimula profiturile afacerii dvs. de marketing afiliat prin externalizarea multor lucrări necesare.

Care este potențialul cu o afacere de marketing afiliat?

Sectorul de marketing afiliat a continuat să crească constant cu noi oportunități în fiecare an. Proprietarii site-urilor pot renunța la o parte din propriile cheltuieli de publicitate, prin faptul că afiliații fac această ridicare grea în schimbul unei taxe de trimitere.

Rețeaua de afiliați Rakuten a lansat un studiu care constată că aceasta va fi o industrie în valoare de 6,8 miliarde de dolari până în 2020. VigLink a lansat, de asemenea, un sondaj care releva că 9% dintre marketerii afiliați au câștigat peste 50.000 de dolari anual. Cu un flux constant de trafic, site-ul dvs. web poate face acest lucru mult sau mai mult.

Câteva domenii ale afacerii dvs. pe care le puteți externaliza

Dacă lucrați 12 sau mai multe ore pe zi la afacerea dvs. de marketing afiliat, acesta este un ritm greu de menținut. Chiar dacă afacerea produce rezultate, nu veți putea niciodată să o extindeți pentru că există doar unul dintre voi. Este timpul să vă dați seama ce sarcini puteți face pe alții să le îndepliniți în timp ce vă concentrați asupra activității de bază.

În timp ce aceasta este o listă excelentă de sarcini pentru a vă oferi a început cu externalizarea în marketing afiliat, este mai bine să aveți un punct de referință pentru aceste joburi înainte de a le transmite altcuiva. Cu alte cuvinte, dacă nu știți nimic despre programare, creare de conținut sau extragere de date, există șanse mari ca cineva să profite de dvs. prin perioade lungi de transformare, manoperă slabă sau prețuri umflate..

Când începeți afacerea dvs. de marketing afiliat, aflați cum să faceți mai întâi unele dintre aceste sarcini, cel puțin în forma lor de bază. Apoi, veți fi într-o poziție mai bună pentru a angaja cei mai pricepuți și mai cinstiți contractori pentru a face această muncă pentru dvs. Din fericire, puteți utiliza, de asemenea, site-uri de freelancing, cum ar fi Fiverr, pentru a alege talentul de top.

Pe măsură ce afacerea dvs. de marketing afiliat crește, iată câteva dintre principalele sarcini pe care le puteți externaliza:

1. Programare

Dacă aveți câteva abilități de codare de bază, vă va beneficia în calitate de marketer afiliat, dar nu va merita timpul și efortul dvs. pentru a vă programa propriile site-uri web și pagini de destinație. În timp ce mulți marketeri online folosesc WordPress, veți dori probabil să depășiți o soluție de tăiere a cookie-urilor.

La Fiverr, puteți găsi o listă de freelanceri care vă vor ajuta în activitățile de programare.

Externalizarea activității de dezvoltare web este una dintre cele mai importante modalități de a economisi timp ca marketer afiliat. Angajați un programator sau designer profesionist pentru a-ți construi site-urile și personalizați paginile de destinație și încărcați-le pe web în contul de găzduire.

2. Proiectanți grafici

Din nou, probabil că veți dori să aflați câteva elemente de bază ale designului, cum ar fi modul de utilizare a Photoshop, dar acest lucru nu este un lucru pe care doriți să-l dedicați zilelor dvs. când puteți concentra pe ceva mai profitabil.

De exemplu, creând infografie, puteți afla mai multe despre activitatea unui freelancer înainte de a decide.

Puteți oferi un freelancer de design grafic cu exemple de reclame banner și pagini de destinație care vă plac, apoi le puteți oferi instrucțiuni specifice pentru livrările dvs. Alte elemente grafice pe care le pot crea include infografie pentru marketing de conținut și site-uri de social media. Crearea acestor lucruri ar fi extrem de costisitoare și costisitoare.

3. Scriitori

Vorbind de timp și costisitor, dacă ați încercat vreodată să vă scrieți propriul conținut de calitate sau să copiați, știți că aceasta nu este o sarcină simplă. De fapt, cea mai mare parte din externalizarea dvs. va fi probabil pentru scrierea de proiecte.

Veți dori să găsiți câteva surse online pentru a obține un conținut regulat unic, implicat, de calitate, scris pentru site-ul dvs. web și alte platforme online. Aceasta include copia paginii dvs. de destinație, postările de pe blog, cărțile electronice, comunicatele de presă și postările de pe social media.

Puteți găsi scriitori pe site-uri precum Fiverr, dar există și site-uri specifice conținutului, cum ar fi Voce clara.

4. Minerii de date

Adunarea de date și alte cercetări online nu este dificilă, dar sigur poate dura mult timp. Este ceva ce poți și ar trebui să externalizezi unui freelancer. Aceasta poate varia de la cercetarea cuvintelor cheie, a pieței și a concurenților la ceva mai specific.

Am angajat un VA de la Fiverr pentru a ne ajuta să colectăm datele industriei.

Ca exemplu, am externalizat cercetările implicate în determinarea „Cât costă Găzduirea de site-uri web în 2019?”În loc să căutăm tot noi, am angajat un VA pentru a colecta și compila aceste date.

5. Traducerea conținutului

Mulți afiliați derulează campanii de marketing afiliat străine. Acum toată lumea știe mai multe limbi străine, iar utilizarea Google Translate nu va fi suficientă pentru acest lucru. Puteți utiliza site-uri freelancing precum Fiverr pentru a găsi traducători de conținut sau un site de genul OneHourTranslation.com.

6. Producția video

Videoclipul a devenit un mod din ce în ce mai popular de a transmite mesajul dvs. online, dar producerea de conținut eficient nu este simplă. S-ar putea să creezi un videoclip, dar este mult mai implicat și ar trebui să angajezi un expert.

Angajarea unui freelancer video vă va ajuta să combinați videoclipul împreună cu software-ul de producție, să adăugați orice conversie vocală pe care o doriți și să includă tranziții, efecte, informații introductive și altele. Puteți găsi aceste persoane pe site-urile principale de freelancing.

7. Administratori de social media

Gestionarea propriilor conturi de social media poate deveni obositoare, dar cineva trebuie să o facă. Dacă totuși doriți să faceți o parte din lucrare singuri, puteți utiliza un instrument de genul HootSuite sau SocialOomph, dar acestea nu vă oferă ajutor uman.

Puteți explora profilul freelancer pentru a afla mai multe despre sfera oferită.

În caz contrar, căutați o manager de social media independent pentru a ajuta la managementul social media.

8. Asistenți virtuali

Un asistent virtual este exact cum sună. Acesta este un freelancer online care va efectua o varietate de sarcini pentru afacerea dvs. de marketing afiliat, plătită în general la oră. În funcție de setul de abilități cerut, costul pentru a angaja un VA este de obicei între 10 și 15 dolari pe oră.

Majoritatea VA-urilor vor enumera calificările lor, care ar putea include cercetarea, încărcarea la FTP, facturarea clienților, e-mail marketing, design grafic de bază, etc. De asemenea, puteți pregăti mulți pentru a face sarcini suplimentare.

Beneficiile externalizării pentru afacerea dvs. online

Pentru unii proprietari de afaceri, „externalizarea” este un cuvânt murdar, dar nu ar trebui să fie. Există o concepție greșită potrivit căreia să externalizezi ceva înseamnă că vei rezolva calitatea slabă, ceea ce nu este cazul.

În ciuda recenziei recente a industriei de externalizare, cererea globală de servicii externalizate este încă puternică, cu 85,6 milioane USD în 2018 (sursă).

Am făcut recent un sondaj pentru a afla dacă bloggerii își externalizează sarcinile angajând freelanceri. Iată câteva descoperiri interesante:

 • 66,7% dintre bloggerii pe care i-am intervievat angajează freelanceri.
 • 50% dintre ei cheltuiesc mai puțin de 500 USD lunar.
 • Fiverr, Upwork, Peopleperhour și Freelancer.com sunt cele mai populare printre bloggeri.

În timp ce cu siguranță puteți obține o afacere prin externalizarea unor lucrări de peste mări, alegerile dvs. sunt practic nelimitate. Iată mai multe motive pentru care externalizarea este o mișcare inteligentă pentru afacerea dvs. de marketing afiliat:

1. Economisiți timp și bani

Indiferent dacă îți operezi singura afacerea de marketing afiliat sau ca o echipă, predarea unei părți din sarcini către o terță parte va elibera o tonă de timp pentru alte probleme importante. Toate orele petrecute pentru a scrie conținut, pentru a gestiona conturile de socializare și pentru a face față altor sarcini banale vor fi din nou ale tale. Și amintiți-vă – timpul este bani.

Într-o altă notă, externalizarea ar putea costa bani, dar va economisi și bani. Dacă plăteai un angajat pentru a face unele dintre aceste lucruri înainte sau să închiriezi un spațiu de birou, ai putea elimina asta. De asemenea, externalizarea vă oferă costuri previzibile pe care le puteți pune în buget.

2. Creșteți productivitatea pentru a vă dezvolta afacerea

Chiar și marketerii online sunt stresați și află că nu sunt în măsură să facă avansuri suplimentare în activitatea lor. Când începeți să externalizați, veți constata că o parte din acest stres este ușurată și veți deveni mai productiv în domeniile afacerii dvs. care contează cel mai mult.

Poate unul dintre cele mai importante avantaje ale externalizării este faptul că permite afacerii dvs. de marketing afiliat să se extindă. Nu numai că sunteți mai productiv, dar puteți externaliza atât cât doriți, deoarece creșteți rapid afacerea dvs. și rezultatele sale de jos.

3. Obțineți beneficiul serviciului la nivel profesional

Internetul face mai ușoară decât oricând conectarea cu experți și alți profesioniști din întreaga lume care vă pot ajuta să conduceți și să vă dezvoltați afacerea de marketing afiliat. Acest lucru nu numai că vă oferă acces la oameni, ci și o varietate mai largă de platforme și resurse care pot fi utilizate pentru marketing, automatizare, analiză și multe altele.

Dincolo de aceasta, aveți o perspectivă unică asupra afacerii dvs. în calitate de proprietar, dar ar putea fi părtinitoare. Când lucrați cu contractori care au fost în afacere de ceva vreme, aceștia pot aduce o perspectivă unică asupra situației dvs. S-ar putea să obțineți o informație suplimentară despre cum să abordați un anumit punct de durere sau noi modalități de a atrage și converti cumpărătorii pe site-ul dvs. web.

Du-ți afacerea de marketing afiliat la nivelul următor

Una din cele mai mari greșeli în marketingul afiliat îți pierde atenția. Când conduci o afacere de marketing afiliat, timpul este o marfă prețioasă. Ar trebui să vă concentrați efortul pentru a vă dezvolta afacerea. Lucruri precum planificarea strategică și urmărirea progresului dvs. nu sunt lucruri pe care le puteți sau ar trebui să le externalizați, iar acestea pot fi sarcini care necesită mult timp.

În timp ce marketingul afiliat poate fi profitabil, este necesară, de asemenea, o planificare atentă pentru a vă asigura că nu vă ardeți sau chiar vă limitați capacitatea. Prin externalizarea multor sarcini de marketing afiliat pe care le-am prezentat, vă puteți maximiza creșterea afacerii.

Deși Fiverr este platforma accesibilă pentru majoritatea oamenilor, Upwork este la fel de popular atunci când cauți talente externalizate. Iată articolul nostru despre Upwork vs Fiverr, dacă doriți să cunoașteți comparația.

Acest articol a apărut inițial pe Blogul Fiverr.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map