Crește-ți afacerea: trebuie să faci extinderea afacerii online

Adesea există o deconectare a modului în care oamenii văd site-urile web și companiile. O tendință pe care am observat-o este de a trata site-ul web ca o singură componentă detașabilă a unei afaceri, când de fapt este mult mai mult.


Cel puțin, un site web ar trebui să acționeze ca o extensie a activității dvs., ajutându-vă să ajungeți la o bază de clienți care nu este ușor accesibilă pentru majoritatea magazinelor fizice. Dacă gestionați site-ul web bine, acesta are potențialul de a nu numai să vă preluați magazinul fizic ca sursă de venit, ci și să vă reduceți costurile generale în timp ce faceți acest lucru.

Abordarea întregului site web ca entitate de afaceri pe cont propriu este o modalitate bună de a merge în direcția corectă. Astăzi, vă voi oferi o scurtă prezentare a modului în care funcționează abordarea și ce va trebui să faceți pentru a face acest lucru.

1. Obțineți propriul dvs. domeniu

Punerea site-ului dvs. web pe un domeniu gratuit este cea mai proastă decizie de afaceri pe care o puteți lua vreodată. Faceți clic pe Pentru a Tweet

Punerea site-ului dvs. pe un domeniu gratuit – cum ar fi mysaloon.wix.com, este cea mai proastă decizie de afaceri pe care o puteți lua vreodată. Persoanele care administrează site-uri web de afaceri pe un domeniu gratuit se încadrează în aceste categorii din cartea mea:

 • un începător sau
 • un skate ieftin sau
 • un escrocher care rulează operațiune zboară pe noapte sau
 • o combinație dintre toate cele trei de mai sus.

… ceea ce aș crede de trei ori înainte de a cumpăra ceva de la ei.

Numele de domeniu sunt ieftine. Un domeniu .com sau .net costă 10 $ – 20 $ pe an. Domeniile gratuite sunt destinate proiectelor școlare, organizațiilor non-profit și pasionaților. Dacă vă extindeți afacerea online, asigurați-vă că faceți toate activitățile legitime – faceți un registrator de domenii (adică NameCheap) și cumpărați un domeniu care se potrivește mărcii dvs..

Prețurile domeniului la NameCheap (captură de ecran făcută în aprilie 2019).

2. Gazduiește-ți site-ul web pe o gazdă web fiabilă

Să ai propriul nume de domeniu este o jumătate din ecuație. Cealaltă jumătate este găzduirea ei pe o gazdă web fiabilă.

Site-ul dvs. web trebuie să fie disponibil 24 × 7 pentru ca vizitatorii dvs. să vă poată contacta oricând doresc. Pentru cei care încep proaspăt, alegeți o gazdă web care oferă cel puțin 99,9% garanție uptime și performanțe bune. Pentru cei care rulează deja pe un site web existent, monitorizați-vă site-ul în mod regulat. Nu tolerați furnizorii de hosting care coboară des. Asigurați-vă mult zgomot pentru suport, astfel încât să vă mute pe un server stabil sau să treceți la o altă companie de găzduire, dacă este necesar.

Dacă ați căutat o gazdă web fiabilă, iată lista de găzduire de afaceri pe care o recomand.

Pentru acest site citiți (BuildThis.io) – îl găzduiesc la SiteGround. Timpul lor de funcționare a fost constant ca o stâncă. Acest site web pe care îl citiți chiar acum, este găzduit pe SiteGround și am supravegheat timpul de funcționare îndeaproape de ani buni. Iată o captură de ecran a înregistrării uptime BuildThis.io din trecut.

Screenshot 15 iulie 2019 – 100% uptime pentru ultimele 7 zile. Aflați mai multe despre SiteGround în recenzia mea.

3. Implementați HTTPS

Cum funcționează SSL.

O conexiune HTTPS criptează toate datele transferate între computerul utilizatorului și site-ul dvs. web. Protejează datele sensibile ale utilizatorilor (precum numerele cărților de credit și datele de autentificare) și oferă utilizatorilor un sentiment de securitate (Google Chrome a marcat acum site-urile web fără HTTPS drept „nesigur”).

Pentru a implementa HTTPS, aveți nevoie de certificat SSL.

Un certificat SSL partajat este gratuit și de obicei este furnizat de majoritatea companiilor de găzduire. În mod alternativ, puteți obține un SSL gratuit de la Let’s Encrypt și îl instalați manual pe site-ul dvs. web. Pentru majoritatea întreprinderilor mici, un SSL distribuit gratuit este suficient

Un certificat SSL dedicat este de obicei recomandat atunci când gestionați plățile utilizatorilor pe site-ul dvs. web. Există trei tipuri de certificate SSL dedicate – Domain Validated (DV), Organizational Validated (OV) și Extended Validated (EV). DV, cel mai de bază certificat SSL, costă aproximativ 20 USD – 30 USD / an; în timp ce costurile minime pentru OV și EV sunt de aproximativ 60 $ / an, respectiv 150 $ / an.

În ciuda tipurilor de validare, toate certificatele au aceleași niveluri de criptare a datelor. Singura diferență este asigurarea cu privire la identitatea afacerii din spatele site-ului.

 • Pentru a afla mai multe despre SSL și implementarea acestuia, citiți ghidul nostru SSL aici.
 • Pentru a achiziționa un certificat SSL dedicat, accesați SSL.com.

4. Optimizează viteza site-ului

O secundă de întârziere în încărcarea paginii poate cauza pierderi de 7% în conversiile clienților.

Viteza site-ului dvs. web joacă o parte integrantă a unui site web, dincolo de încărcarea rapidă. Google, de exemplu, clasează site-urile web care se încarcă rapid mai mult decât cele care nu. Și fiind clasat la nivel înalt în Google va ajuta cu siguranță site-ul dvs. web să atragă mai mult trafic și mai multe vânzări.

În plus, cercetările au arătat că 40% dintre oameni vor abandona site-ul dvs. web dacă durează mai mult de 3 secunde pentru a se încărca. Imaginați-vă că pierdeți 40% din afacerea dvs. doar pentru că nu ați optimizat viteza site-ului. Acestea sunt multe vânzări potențiale în scurgere!

Fără a intra prea mult în detaliile tehnice, mai jos sunt lucruri pe care le puteți face pentru a accelera site-ul.

Mai multe sfaturi de optimizare a site-ului aici.

La nivel de server

La nivel de site web

 • Cache-ți site-ul web
 • Adăugați expiră anteturile pentru a utiliza funcția de memorie în cache a browserului
 • Evitați să folosiți imagini de dimensiuni mari
 • Compresează-ți imaginile
 • Construiți-vă site-ul pe PHP7
 • Folosește o Accelerator PHP
 • Împiedicați-i pe alții să facă legătura rapidă a imaginilor
 • Remediați toate linkurile stricate de pe site-ul dvs. web
 • Reduceți fișierele Javascript și CSS

Sfat – Utilizați Google PageSpeed ​​Insights pentru a analiza viteza paginii dvs. web și pentru a obține sugestii utile de optimizare.

5. Adăugați urmărirea site-ului și setați obiectivele site-ului

Afacerea dvs. stabilește obiective pentru a continua îmbunătățirea și a merge mai departe.

Același lucru se aplică obiectivelor site-ului dvs. web.

Datele sunt esențiale atunci când încercați să urmăriți progresul și să îmbunătățiți performanța site-ului dvs. Businss. Cu datele corecte, puteți să ajustați site-ul dvs. web în funcție de comportamentul și nevoile utilizatorului.
Aici sunt utile instrumentele de analiză web precum Google Analytics (GA). GA este liber, extrem de puternic și utilizate de peste 40% din toate site-urile web cunoscute din întreaga lume. Pentru a instala GA și a începe urmărirea datelor site-ului dvs. web, citiți acest document Google.

Exemplu – Captura de ecran a Google Analytics.

Pentru a descifra cantitatea uriașă de date oferite de Google Analytics, vă recomand să începeți simplu și să vă concentrați pe aceste patru valori cheie:

 1. Ședințe / Utilizatori dobândiți: Urmărirea numărului de sesiuni / utilizatori pe care site-ul dvs. îl obține este o modalitate de a măsura creșterea. În mod ideal, doriți să obțineți mai multe sesiuni pe măsură ce site-ul dvs. crește.
 2. Canale de trafic / recomandări: Înțelegeți unde vine traficul dvs. și concentrați-vă eforturile pe platforme care sunt importante.
 3. Rata de respingere: Acest lucru vă ajută să vă măsurați calitatea conținutului sau a traficului și vă indică dacă serviți conținutul potrivit sau vizați un public nepotrivit.
 4. Timpul mediu pe pagina: Știind cât timp petrece un vizitator pe site-ul dvs. vă poate ajuta să descoperiți modalități de a îmbunătăți caracterul adecvat al site-ului.

Având în vedere aceste date, puteți începe să explorați și să setați obiective specifice care vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea. Câteva exemple de obiective web pe care le puteți seta sunt:

 • Creșteți sesiunile / utilizatorii dobândite cu 25%
 • Măriți timpul mediu pe pagină cu 5%
 • Măriți vizitele de pe anumite canale de trafic cu 20%
 • Reduceți rata de respingere a site-ului cu 10%

6. Menține-ți vizitatorii fericiți

Când vizitatorii dvs. au experiență bună pe site-ul dvs. web, ei sunt fericiți.

Când sunt fericiți, au șanse mai mari de a rămâne mai mult timp pe site-ul dvs. web, de a împărtăși conținutul cu prietenii și de a cheltui bani pentru un produs / serviciu pe care îl vindeți.

Cum ne facem fericiți vizitatorii?

Există nenumărate lucruri pe care le putem face pentru a face site-ul nostru web un loc mai fericit pentru vizitatorii noștri.

Pentru unul singur – asigurați-vă că site-ul dvs. web se încarcă rapid (a se vedea punctul # 4).

Două, proiectează-ți site-ul pentru un UX mai bun. Dacă vindeți un produs online, asigurați-vă că procesul dvs. de checkout este ușor de urmărit și securizat. Eliminați toate distragerile și utilizați un indicator de progres în timpul efectuării plății. De asemenea, luați în considerare salvarea clienților dvs. despre informațiile de expediere și facturare pentru următoarele achiziții.

Un raport realizat de Aaron Marcus de la AM + A arată că îmbunătățirea experienței utilizatorului unui site web (UX) vă va îmbunătăți ulterior veniturile generale. Marcus a făcut studii de caz pe mai multe companii și a arătat o corelație clară între UX-urile bune și veniturile sănătoase ale afacerilor.

Elementul experienței utilizatorului (sursă).

Studiu de caz nr. 1 

Prezența web a IBM a fost constituită în mod tradițional dintr-un labirint dificil de navigat din sub-site-uri disparate, dar o reproiectare a făcut-o mai coezivă și mai ușor de utilizat. Potrivit IBM, efortul masiv de reproiectare a plătit rapid dividende. Compania a declarat în lunile de după relansarea din februarie 1999 că traficul către magazinul online Shop IBM a crescut cu 120%, iar vânzările au crescut cu 400% (sursă).

Studiu de caz # 2

Staples.com a stabilit că cheia succesului online și a cotei de piață sporite a fost să facă site-ul său de comerț electronic cât mai utilizabil. Staples.com a petrecut sute de ore evaluând mediile de lucru ale utilizatorilor, nevoile de asistență decizională și tendințele atunci când navighează și cumpără produse de birou și servicii de afaceri mici prin intermediul web-ului. Metodele includeau colectarea datelor, evaluările euristice și testarea utilizabilității (sursă).

7. Adăugați dovezi sociale pe site-ul dvs. web

Exemplu – dovadă socială puternică afișată în pagina de succes a clienților Drift (sursă).

Mărturii autentice adaugă credibilitate pentru produsele sau serviciile pe care le vindeți. Și, oamenii tind să se bazeze pe recenziile online atunci când fac cumpărături.

Trei lucruri pe care le puteți face:

 1. Trimiteți sondaj clienților. Luați în considerare să le trimiteți un cupon sau un cadou gratuit pentru a încuraja răspunsurile.
 2. Încurajează-ți clienții să-și împărtășească feedback-ul pe platformele de socializare. Utilizați hashtag-uri pentru a urmări răspunsurile clienților la produsele dvs..
 3. Trimiteți-vă produsele sau oferiți încercări gratuite bloggerilor sau influențatorilor din rețelele de socializare și solicitați-le să vă revizuiască produsele / serviciile.

Adăugați aceste feedback și recenzii pe site-ul dvs. web.

Profitând de pagina dvs. despre

Pagina „Despre noi” este probabil a doua cea mai importantă pagină de pe site-ul dvs. web care este adesea trecut cu vederea. Vedeți, o pagină „Despre noi” eficientă poate servi drept „pagină de vânzări” dacă este făcută corect.

Când aveți o pagină „Despre noi” care vorbește cu utilizatorii și vă stabilește marca ca fiind de încredere și abordabilă, atunci acel utilizator este mai probabil să facă afaceri cu dvs..

Dar ce face o pagină bună „Despre noi”? Nu există reguli grele pe care trebuie să le urmați, dar pentru început, acestea trebuie să răspundă la următoarele întrebări:

 • Cine ești tu?
 • De ce ar trebui să te aleagă pe altcineva
 • Ce faci?
 • Când ai început?
 • Cum ai făcut-o?

Acest lucru ar trebui să ofere o bază bună pentru a începe. După aceea, este vorba despre proiectarea paginii care să se potrivească pieței tale. Din nou, nu există reguli dificile de urmat și puteți încerca să experimentați cu designul dvs. pentru a vă potrivi marca.

Iată un exemplu de pagină bună despre noi despre Canva:

Screenshot a paginii Canva Despre noi.

8. Optimizați-vă pentru clasamente superioare de căutare (SEO)

Căutările organice au constituit aproximativ o treime din traficul unui site web de afaceri conform Studiu Hubspot.

Peste 90% din experiențele online încep cu un motor de căutare.

Optimizarea site-ului dvs. web pentru o clasificare mai mare a căutării – mai ales poziția Google, nu mai este o opțiune.

A acoperi tot ce este legat de SEO în acest articol ar fi o informație prea mare, așa că mă voi concentra asupra a trei lucruri cele mai importante pe care trebuie să le faci.

Conținut / intenție

Creați conținut util care să se potrivească cu intenția publicului dvs. țintă. Vizitatorii dvs. sunt pe site-ul dvs. web pentru un motiv – fie că este vorba de a obține o informație, de a compara un produs sau de a face o achiziție. Website-ul dvs. ar trebui să servească intenția publicului țintă în mod eficient și eficient, aceasta include:

 • Ștergeți apelurile către acțiuni (CTA) pentru o pagină comercială,
 • Lista numerotată pentru a demonstra procedurile pas cu pas,
 • Ștergeți titluri pentru citiri web ușoare,
 • Diagrame și grafice ușor de înțeles pentru a demonstra informația în mod clar.

Link-uri de ieșire / primire

Linkurile, atât cele de intrare, cât și cele de ieșire, au fost unul dintre factorii cheie pe care motoarele de căutare le utilizează pentru a clasifica site-urile web. Obțineți legături de pe site-urile web de încredere relevante; conectați-vă la alte surse de încredere de pe site-ul dvs. web, ori de câte ori este cazul.

SEO pe pagina

Includeți cuvinte cheie conexe în titlul și subpozițiile paginii dvs. (

,

), utilizați texte descriptive pentru toate imaginile, utilizați schemele de schemă pentru a ajuta motoarele de căutare să înțeleagă conținutul dvs., să faceți legătura frecvent cu paginile importante și să eliminați sau să consolidați paginile cu conținut duplicat.

9. Fii prezent pe rețelele de socializare

Este 2020, nu aveți nevoie de mine să vă spun că social media joacă un rol major într-o strategie de marketing de afaceri.

Cu aproape 3,5 miliarde de utilizatori activi care utilizează social media, este important să aveți o prezență activă de social media pe platforme care sunt relevante pentru publicul dvs. țintă.

Avantajele folosirii social media pentru a vă construi marca sunt de necontestat. Având în vedere că 60% dintre utilizatorii Instagram descoperă produse noi pe platformă, social media este un loc natural pentru a ajunge la clienți potențiali noi și foarte bine vizați.

Deși puteți alege să aveți un cont pe fiecare platformă de socializare disponibilă, este mult mai înțelept să vă concentrați pe locurile în care demografia dvs. cheie tind să fie activă.

De exemplu, dacă vă orientați către publicul mai tânăr, trebuie să aveți conturi pe platforme populare, cum ar fi SnapChat și Instagram. FaceBook este excelent pentru vizarea demografiilor mai vechi, în timp ce Linkedin se va concentra în primul rând pe profesioniști care lucrează.

Iată un exemplu de social media făcut corect:

Site-ul lui Lauren, SincerelyLauren.com, se integrează eficient cu pagina ei de socializare.

Bloggerul mamei, Lauren, este concentrată să-și construiască urmările pe Instagram de pe pagina sa de pornire – Instagram este locul potrivit pentru a fi așa cum Lauren s-a concentrat în „parenting in style”, iar genul dominant pe Instagram sunt femeile..

10. Creează o listă de e-mailuri

Sfat de marketing prin e-mail – Segmentați-vă abonații în diferite grupuri, astfel încât să puteți trimite conținut specific care este cel mai relevant pentru ei separat. Faceți clic pe Pentru a Tweet

Marketingul prin poștă electronică poate fi o modalitate eficientă de a crește veniturile și profitul afacerii.

Marketingul prin e-mail are un randament estimat de investiții (ROI) de 3.800% ceea ce înseamnă că, în medie, fiecare dolar investit în marketing prin e-mail are un randament de 38 dolari. În afară de perspectiva financiară, există multe alte aspecte benefice ale marketingului prin email, precum:

 • Informare extinsă: Vizitatorii site-urilor vin și pleacă, dar, odată plecați, mulți nu se mai întorc. Prin colectarea informațiilor prin e-mail de la vizitatori, veți putea să le contactați din nou în viitor. Cu o listă de e-mail, trimiteți întreaga listă conținut valoros pe care altfel ar putea să-l rateze. De asemenea, puteți obține trafic suplimentar atunci când unii optează pentru a urma link-uri către site-ul dvs. pe baza informațiilor transmise acestora.
 • Creșterea vânzărilor: Au fost observate conversii prin e-mail care să depășească atât traficul de căutare socială cât și organică. De fapt, statisticile arată că media socială are o rată globală de implicare de doar 0,58%, comparativ cu rata de clic (CTR) de 3,71% pentru e-mail.
 • Reglați-vă operațiunile: Deoarece marketingul prin email se bazează pe statistici, este posibil să colectăm aceste date și să le analizăm. Aceste informații pot fi apoi utilizate pentru a îmbunătăți în continuare campaniile de e-mail pentru a spori eficacitatea. De exemplu, aflați aprecierile, neplăcerile și interesele bazei de utilizatori și trimiteți-le materiale relevante.

„Lista de e-mailuri a dezabonării este cel mai mare atu pe care îl avem pentru conducerea noilor achiziții.” – Corey Dilley, Marketing Manager la Unbounce (sursă).

Pentru a colecta e-mailuri pentru vizitatori

 • Înscrieți-vă pentru un serviciu de marketing prin e-mail pentru a vă ajuta la crearea și gestionarea campaniei dvs. de marketing prin e-mail. Iată o listă a serviciilor de e-mail marketing pe care le recomandăm.
 • Asigurați-vă că există ceva în el pentru utilizatorii dvs. – dați produse de cunoștințe, cupoane gratuite și noutăți despre cele mai recente produse (care le sunt utile) în schimbul e-mailurilor lor.
 • Executați reclame de remarketing Facebook pentru a vă conecta cu vizitatorii site-ului dvs. web existent.
 • Utilizați „halo bar” sau ferestre pop-up de pe site-ul web pentru a încuraja abonamentele prin e-mail.

Pentru a menține o listă de e-mail activă

 • Segmentați-vă abonații în diferite grupuri, astfel încât să puteți trimite conținut specific care este cel mai relevant pentru ei separat.
 • Oferiți o valoare excelentă în e-mailurile dvs. (adică conținut util, reducere de produse, etc.).
 • Atingeri simple, cum ar fi să le adresezi cu prenumele și prenumele, vă pot ajuta să vă faceți e-mailurile mai personale.
 • Maximizați-vă implicarea prin cronometrarea e-mailurilor cu cele trei sloturi principale: dimineața, după-amiaza devreme sau seara.
 • Realizați linii de subiect care să încurajeze cititorii să vă deschidă mesajul. Nu-ți fie teamă să devii creativ și să încerci ceva nou.

11. Respectă regulile și regulamentele

La fel ca administrarea unei afaceri cu cărămidă și mortar, există reguli și regulamente pentru administrarea unui site web ca o afacere. Și, la fel ca conducerea unei afaceri, trebuie să aveți o formă de contabilitate la îndemână.

Unele dintre aceste subiecte ar putea părea un pic complicate, dar este cu siguranță important pentru dvs., ca proprietar de afaceri și site-ul web, să le cunoașteți și să le înțelegeți.

Mențineți contabilitatea în evidență

Un aspect important pe care majoritatea antreprenorilor tind să îl treacă cu vederea într-o afacere online este finanța. Când site-ul dvs. și afacerea dvs. încep să crească, este bine să aveți un contabil bun la îndemână pentru a vă asigura că finanțele site-ului dvs. sunt sănătoase.

Când aveți o afacere online actualizată cu cele mai bune practici în domeniul contabilității, aceasta vă va ajuta afacerea să crească financiar și, eventual, vă va oferi mai multe oportunități de extindere.
Dar de unde te apuci?

Ei bine, dacă sunteți încă o companie mică, cel mai bine este să angajați un contabil independent pe bază de contract pentru a vă ocupa din când în când de toate finanțele. Orice este mai mare și va trebui să utilizați o agenție contabilă completă pentru a vă ajuta să vă urmăriți finanțele.

 • Puteți opta pentru un pachet software contabil, cum ar fi QuickBooks pentru a vă gestiona finanțele. Unele dintre funcțiile pe care le oferă QuickBooks includ aplicații de contabilitate premise, funcții de salarizare și chiar gestionarea facturilor.
 • Dacă doriți doar să pregătiți o factură simplă, puteți căuta șabloane de factură gratuite, cum ar fi Invoiceto.me sau Invoice Generator.

Înțelegerea GDPR

GDPR înseamnă Regulamentul general privind protecția datelor. Practic, este o lege care specifică modul în care datele personale ar trebui colectate, utilizate, protejate sau interacționate. Deși se concentrează în general pe UE, aceasta poate afecta și orice organizație care nu are sediul în UE.

Cei care nu se conformează cerințelor GDPR ar putea face față cu amenzi de până la 4% din veniturile globale anuale ale companiei sau cu 20 de milioane de euro (care este mai mare).

Dacă aveți sediul în UE sau intenționați să desfășurați o activitate în interiorul UE, vă recomandăm să faceți GDPR site-ului dvs. web compatibil pentru a evita amendarea.

Importanța renunțării & Politica de Confidențialitate

Dacă UE face ca GDPR să fie o cerință, faptul de a avea o exonerare sau o politică de confidențialitate devine o necesitate pentru orice antreprenor sau afacere care începe un site web. În general, o politică de confidențialitate ar trebui să dezvăluie informațiile personale pe care le colectați de la un utilizator și cum intenționați să le utilizați și să le păstrați private.

Unele țări vor solicita să aveți o politică de confidențialitate în conformitate cu legea și alte ori, aceasta ar putea fi solicitată de servicii terțe precum Google Adsense sau Amazon Affiliates. În orice caz, este bine să aveți unul în loc.

În mod ideal, ați colabora cu dezvoltatorul dvs. pentru a dezvolta un sistem de cookie-uri web și a merge la un avocat pentru a elabora o politică de confidențialitate care respectă toate legile aplicabile. Cu toate acestea, dacă nu aveți timp și buget, iubenda este o alternativă accesibilă.

12. Angajați oameni pentru a face o scară mai mare

După ce site-ul dvs. web va crește, s-ar putea să fie momentul să luați în considerare angajarea oamenilor pentru a face anumite joburi sau funcții.

Să presupunem că conduceți un blog pe site-ul dvs. de afaceri. Când blogul devine mai mare, s-ar putea să fie mai dificil să se producă conținut mai consistent, deoarece ar trebui să jonglezi alte sarcini, cum ar fi producerea de noi blog-uri și rețelele cu alți bloggeri.

Acesta este locul în care freelancerii sau part-cronometrele vor veni la îndemână. Delegarea sarcinilor către alte persoane vă va permite să vă concentrați pe sarcini mai mari și mai importante.

Platforme precum Upwork, Freelancer.com și chiar Fiverr vă facilitează mai mult ca oricând să angajați persoane temporar sau proiect de proiect. Desigur, costul angajării unui freelancer tinde să varieze și uneori, ar putea fi mai bine să vă extindeți ținuta și să angajați personal permanent în schimb. Dacă doriți să angajați un personal permanent, site-uri precum Monster.com sau CareerBuilder.com sunt o opțiune populară pentru întreprinderile mai mici. Tot ce trebuie să faceți este doar să postați un anunț de muncă sau să căutați CV-uri pe platformă.

Desigur, unele dintre preocupările legate de angajarea oamenilor este că pentru dvs. există mai multe cheltuieli generale. Dacă sunteți o afacere mică, s-ar putea să ajungeți să micromaniați personalul și să aveți mai puțin timp pentru a vă concentra asupra afacerii dvs..

Exemplu – Freelanceri pe care îi puteți găsi la Fiverr

Fiverr este o resursă care vă permite să răsfoiți prin grupuri de freelanceri pentru orice, de la crearea de conținut până la asistența social media.

Acestea permit freelancerilor să creeze oferte care pot fi apoi alese de dvs. În mod alternativ, puteți crea un loc de muncă (postați o „cerere”) de care aveți nevoie în mod specific și permiteți freelancerilor Fiverr să liciteze pentru aceasta. Pentru fiecare tranzacție, Fiverr își va reduce reducerea sub forma unei comisioane care este taxată la prețul final. Taxa variază în funcție de valoarea tranzacției. Datorită unui sistem de reputație, freelancerii Fiverr pot fi agresivi în încercarea de a satisface cerințele postului.

Dezvoltatori web

Fiverr talent în programare și tehnologie – angajați dezvoltatori web independenți pentru a optimiza, gestiona sau chiar adăuga funcționalitate nouă pe site-ul dvs. (vedeți-l în direct aici).

Scriitori

scriitori luptătoriFiverr talent în conținutul site-ului web – angajați autori independenți pentru a crea conținut nou pentru site-ul dvs. (vedeți-l în direct aici).

13. Vindeți site-ul dvs. (ieșiți!)

La un moment dat, poate doriți să luați în considerare vânzarea site-ului dvs. web după ce l-ați creat.

Odată ce site-ul dvs. web va începe să crească și va deveni un atu valoros, îl puteți vinde altor persoane, la fel cum ați face cu un magazin fizic.

Vânzarea site-ului dvs. web poate face una dintre cele două modalități:

 1. Sunteți abordat de o altă companie sau companie care este interesată să cumpere site-ul dvs. web.
 2. Îl vindeți pe site-urile de licitații pentru persoanele care doresc să-ți cumpere site-ul.

Opțiunea A ar putea să nu fie viabilă pentru majoritatea proprietarilor de site-uri web, dar cu siguranță puteți explora opțiunea B. Piața online, cum ar fi Flippa și BuySellWebsite se ocupă în special de cumpărarea și vânzarea de site-uri web.

Dacă site-ul dvs. web începe să atragă trafic decent, spuneți aproximativ 20.000 de vizitatori unici pe lună, îl puteți vinde cu ușurință pe Flippa cu 7.000 de dolari! Dacă sunteți dispus să vă dați drumul site-ului dvs. web, vânzarea lor pe site-uri de licitații este cu siguranță o opțiune viabilă.

Exemplu din viața reală: site-ul web cu o medie de 18.790 de vizite unice pe lună vândute cu 7.000 de dolari la Flippa (sursă).

Concluzie

Datorită vârstei digitale, prezența online nu mai este o opțiune suplimentară, ci o necesitate foarte reală. Pașii descriși aici ar trebui să vă ofere o idee bună despre potențialul puternic pe care site-ul dvs. web îl reprezintă.

Singura întrebare care trebuie să rămână după ce am trecut prin acest ghid este rolul pe care doriți să îl joace site-ul dvs. web în succesul afacerii dvs. Căutați sprijin din partea acesteia pentru afacerea principală sau sunteți dispus să parcurgeți distanța și să o exploatați la maximul său potențial?

Îți place acest articol? Sprijină-ne prin partajare

13 Trebuie să faceți extinderea afacerii dvs. online Faceți clic pe Pentru a Tweet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map