Ce este conținut generat de utilizator (și de ce este important pentru marketingul dvs.)

Imaginați-vă o relație care vă oferă atât emoție, cât și stabilitate. Nu l-ai dori?


Ei bine, dacă sunteți marketer digital, atunci conținutul generat de utilizator (UGC) este partenerul perfect. Conținut generat de utilizatori oferă o relație pe termen lung, care nu ar rămâne fără stil niciodată.

Care este conținut generat de utilizator?

UGC, scurt pentru Conținut generat de utilizator, este orice conținut media creat de utilizatori care menționează sau se referă la marca dvs. și este postat într-o sferă publică prin partajarea pe site-uri web, platforme de social media, site-uri de blogging, site-uri de recenzie sau rating etc..

Este pur și simplu orice conținut creat de oameni care nu sunt oficialii dvs. de marcă, împărtășind experiențele lor de brand cu familia, prietenii și adepții lor. Conținutul poate fi orice, variind de la materiale scrise, înregistrări pe blog, postări pe forum, recenzii sau imagini, cum ar fi imagini, GIF-uri, videoclipuri sau înregistrări audio.

De ce conținutul generat de utilizator este important pentru marketingul dvs.?

UGC conduce lumea marketingului. Motivul este faptul că acesta se bazează pe dorința nerostită a clientului de a fi recunoscut și recunoscut. O recunoaștere externă sau un cuvânt de apreciere pentru marca dvs. și, de asemenea, de către clienții dvs. originali, adaugă valoare încrederii și afinității pe care o au utilizatorii în marca dvs..

Acest lucru îi încurajează în continuare să împărtășească conținutul dvs. legat de marcă cu familia și prietenii lor prin intermediul platformelor de socializare (iar acest lucru aduce beneficii mărcii tale în mod obișnuit).

93% dintre utilizatori consideră că UGC este avantajoasă în timp ce ia o decizie de cumpărare, în timp ce 86% milenii consideră UGC ca un ecart cheie pentru o calitate excelentă a mărcii (sursă). UGC nu este o înlocuire completă a vreunei strategii de marketing, ci este sosul secret care îmbunătățește eficacitatea întregului dvs. arsenal de marketing..

Acestea fiind spuse, există multe alte avantaje care răspund la întrebarea de mai sus – De ce conținut generat de utilizator?

Să aruncăm o privire la unele dintre aceste motive.

1. Autenticitate

Conținutul generat de utilizator este ambasadorul obiectivității. Această obiectivitate vine din faptul că UGC este creat de utilizatorii reali și autentici ai mărcii tale. Nu vă confirmă marca pentru că li se plătește acest lucru, ci doar pentru că sunt de fapt mulțumiți de produsele și serviciile mărcii dvs..

60% dintre consumatori afirmă că UGC este cea mai autentică formă de conținut (Sursă).

Prin urmare, atunci când încorporați recenzii generate de utilizatori pe site-urile dvs. web sau le afișați ca semnalizare digitală, prezentați autenticitatea mărcii dvs. și vă prezentați acceptabilitatea socială în baza utilizatorului. Prin urmare, încrederea generală a utilizatorului în marca dvs. este crescută.

2. Angajare

Conținutul generat de utilizator este implicat în mod inerent. Sursa principală de conținut generat de utilizator este rețeaua de socializare. Știm cu toții cât de captivantă este social media. Este unul dintre cele mai utilizate trucuri pentru a spori implicarea utilizatorilor.

Pe baza studiului Meltwater, UGC are CTR cu 73% mai mare (Sursă).

Așadar, atunci când afișați conținut de social media generat de utilizatori publicului dvs., fie prin intermediul site-ului dvs. web, fie prin pereții sociali în evenimente și semnalizare digitală, utilizatorii dvs. sunt automat intrigați de acesta și încurajați să postați pe social media folosind hashtagul dvs. pentru a deveni o parte a afișajului tău social.

Un excelent exemplu de zid social eficient a fost în campania de hashtag a angajaților Cisco. A folosit foarte bine o temă de unificare cu o hartă a lumii și a strâns împreună tweet-uri din toată lumea care demonstrează o bună implicare.

De exemplu.- Taggbox este un furnizor de perete social uimitor care afișează conținut agregat generat de utilizator de pe mai multe platforme de socializare și vă ajută să vă angajați în audiență la evenimentele dvs. sau pe site-urile dvs. web. Aceasta este o modalitate excelentă de a încuraja participarea utilizatorului și interacțiunea cu marca dvs., îmbunătățind astfel rentabilitatea generală a campaniei de marketing. Obțineți superputeri să răspândească marketingul cu cuvânt în gură chiar și dincolo de cercurile dvs. țintă.

3. Conversii

Conținutul generat de utilizator este motorul cheie al conversiilor pentru afacerea dvs. UGC prezintă dovezi sociale, creând astfel încrederea utilizatorilor și convingându-i să facă achiziția finală. Acest lucru vă ajută să creșteți procentul de vizitatori de site-uri și audiență de evenimente în cele din urmă convertiți în clienți.

Compararea conversiilor dintre UGC și fără UGC.
UGC ajută la creșterea conversiilor cu 161% în industrii. Acesta este un impact atât de mare! spune unui prieten

Derularea concursurilor UGC este una dintre cele mai încercate modalități de a genera conversii pentru marca dvs. Acesta deschide porțile de implicare ale utilizatorului pentru marca dvs..

Campania #MyCalvins conectează celebritățile cu consumatori tipici ca noi. Când vizionează galeriile de imagini de pe site-ul web, vizitatorii pot vedea consumatorii care au transmis fotografiile. Apoi vizitatorii pot efectua achiziția făcând clic pe imagine.

O altă modalitate excelentă de a vă îmbunătăți rata de conversie este prin încorporarea conținutului de socializare generat de utilizator în punctul de vânzare, care acționează prea mult ca punct de inspirație simultan. Astfel, ratele de conversie sunt îmbunătățite imens.

4. Construirea comunitară

Conținut generat de utilizator este o modalitate excelentă de a construi o comunitate puternică și fidelă în jurul mărcii tale. Această comunitate nu numai că te ajută să crești, ci și susține că brandul tău este clienții tăi fideli.

Campaniile UGC acționează ca o platformă excelentă pentru exercițiile de construire a comunității. Te ajută să creezi o conexiune profundă cu clienții.

Campanii UGC = o modalitate excelentă de a construi o comunitate puternică în jurul unei mărci (Sursă).

UGC este ca conținutul nesolicitat care vine direct de la clienți. Utilizatorii dvs. apreciază UGC pozitiv pe care îl afișați pe site-ul dvs. web sau în evenimentele dvs. sau ca semnalizare digitală. Ajută la crearea încrederii utilizatorului în marca dvs. Această încredere, la rândul său, leagă clienții de brandul dvs. ca o comunitate, făcându-i astfel un client pe termen lung al mărcii dvs..

5. Perks SEO

88% dintre clienți au încredere în recenzii generate de utilizatori, atât cât au încredere în recomandările familiei și prietenilor. Acum, imaginați-vă doar impactul pe care îl va avea încorporarea fluxurilor de social media pe un site web (creat de utilizatorii dvs.) asupra ratelor de conversie, a timpului de locuit, a relevanței site-ului și a clasamentului general al site-ului dvs. de comerț electronic..

Studiul arată că vizitele paginilor cu trafic organic au crescut în intervalul de 9 luni prin adăugarea de recenzii ale clienților la paginile site-ului.

Conținutul generat de utilizator are capacitatea de a-și servi clienții cu dovadă socială la fiecare pas din călătoria lor de cumpărare. În același timp, oferă marketerilor o oportunitate uimitoare de a conduce potențial trafic către site-ul dvs. web. Acest lucru vă ajută să vă îmbunătățiți clasamentul în lista de căutare pe Google. De fapt, raportul arată că acele site-uri web care au inclus recenzii ale utilizatorilor ca parte a conținutului site-ului lor web au înregistrat o creștere a clasamentului motorului de căutare. Nu este minunat?

6. Conștientizarea mărcii

Conținut generat de utilizator inițiază o reacție în lanț în care atunci când un utilizator postează ceva pe rețelele de socializare despre marca dvs. și după aceea, alți utilizatori începe să posteze conținut similar despre marca dvs. Acest conținut generat de utilizator este disponibil pentru mai multe cercuri sociale ale clienților fideli, răspândind astfel conștientizarea mărcii.

Campania Share-a-Coke rămâne un exemplu excelent de campanie generată de utilizatori de mare succes pentru creșterea gradului de conștientizare a mărcii. Campania le permite oamenilor să personalizeze conservele de cocs.

Conținutul de social media generat de utilizator este una dintre cele mai populare și preferate mișcări de marketing pentru a exploata vaste domenii de socializare pentru a răspândi un cuvânt de marketing pentru marca dvs. și pentru a răspândi informații relevante despre aceasta. 84% milenii și 70% baby boomers sunt de acord cu faptul că conținutul generat de utilizator are cel puțin o influență asupra deciziei lor de cumpărare.

Conținutul generat de utilizator poate influența deciziile de cumpărare – 84% milenii și 70% baby boomers. Spune unui prieten

7. Salvează resurse

Conținut generat de utilizator este o mină de aur de informații și date, care este adesea subestimată. Și dacă considerăm social media ca o sursă de conținut generat de utilizator, este ca un pool infinit. Puteți continua să vă scufundați în profunzime și nu va reuși niciodată să vă servească cu conținut nou și nedescoperit. Prin urmare, vă economisește mult timp, bani și eforturi generale, care pot fi investiți eficient în altă parte, făcând campania de marketing mai robustă.

În loc să lăsați conținutul să stea pe rețelele de socializare, puteți folosi conținutul generat de utilizator în campania dvs. de marketing prin e-mail. De exemplu, Foot Locker a trimis e-mailuri regulate cu imagini ale postărilor clienților pentru a crește conversiile.

De asemenea, încorporarea conținutului generat de utilizator în strategia de marketing, cum ar fi marketingul prin e-mail, te scutește de sarcina descurajantă de a crea conținut nou constant. Acest lucru eliberează resursele pentru a fi utilizat pentru atingerea altor obiective de marketing. De asemenea, după ce ați lansat cu succes o campanie de hashtag UGC pe rețelele de socializare, setați practic o sursă constantă pentru conținut nou și proaspăt, în scopul dvs. de marketing, respectiv, conținut generat de utilizator, cea mai bună formă de conținut publicitar. Tot ce trebuie să faceți acum este doar cumulat și moderat conținutul generat de utilizator.

8. Obțineți cunoștințe privind audiența

Conținut generat de utilizator este ca feedback-ul direct din partea audienței și a utilizatorilor. Nimic nu poate fi o formă mai bună de perspective decât conținutul generat de utilizator pentru a vă îmbunătăți strategia de marketing. Acum, această perspectivă a publicului / utilizatorului poate avea diferite forme și tipuri.

Fie că este vorba de recenzii ale clienților, comentarii, imagini, videoclipuri, tweeturi sau orice altă formă de postare pe rețelele de socializare.

Această perspectivă a audienței ar putea fi atât pozitivă, cât și negativă. Feedback-ul pozitiv este întotdeauna dorit, dar feedback-ul negativ este la fel de important. Puteți afișa întotdeauna feedback-ul dvs. pozitiv și puteți învăța să vă îmbunătățiți dezavantajele din feedback-ul negativ. Conținutul generat de utilizator vă ajută astfel să obțineți informații despre audiență care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți campania de marketing, ceea ce o face mai robustă.

În cele din urmă…

Descoperiți ce fel de conținut publicul dvs. este încântat să creeze pentru marca / evenimentul dvs. și implicați-le oferindu-le o oportunitate de a crea conținut generat de utilizator pentru evenimentul / marca dvs. Rezultatele te vor șoca cu adevărat. Beneficiile uimitoare pe care le aduce conținutul generat de utilizator pentru campania dvs. de marketing sunt cu adevărat incredibile.

Conținut generat de utilizator este o alegere excelentă pentru evenimente. Publicul la evenimente este întotdeauna încântat de interacțiunea cu conținutul generat de utilizator afișat pe un perete social sau ca semnalizare digitală. Acestea postează cu ușurință pe rețelele de socializare pentru a deveni o parte a conținutului dvs. afișat generat de utilizator. UGC pentru site-uri web este, de asemenea, o modalitate uimitoare de a îmbunătăți performanța generală a site-ului dvs. web și de a conduce potențialul trafic către acesta, crescând astfel afacerea dvs. online.

Deci, ce mai aștepți? Începeți să încorporați conținut generat de utilizator și începeți să experimentați beneficiile uimitoare pentru campania dvs. de marketing.

Sunt Anne Griffin și sunt marketer digital și scriitor tehnic. Sunt pasionată de explorarea și scrierea despre inovații, tehnologie și tendințe de marketing digital.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map