Cât de mult din Internet este WordPress

Dacă ați petrecut o perioadă rezonabilă de timp pe internet (ceea ce dacă citiți, atunci sunteți. Doar recunoașteți), atunci sunt 99,99% sigur că știți sau ați auzit despre WordPress. De fapt, aș fi mai șocat dacă nu ați dat peste un site web care nu a fost alimentat de WordPress.


Având în vedere cât de popular este WordPress ca sistem CMS (sistem de gestionare a conținutului), nu este de mirare că ar fi acumulat o mulțime de statistici și date care sunt destul de uimitoare.

Așadar, am decis să căutăm internetul și să compilăm câteva statistici ale site-urilor WordPress și orice alte statistici de utilizare WordPress interesante din această listă mare. În plus, dacă sunteți creator de conținut, puteți utiliza chiar și unele dintre aceste date pentru a crea infografii, articole sau orice alt conținut interesant.

Fără alte detalii, să intrăm în statisticile WordPress!

Contents

Cât de mult din Internet este WordPress?

1. Puterea WordPress 34% din Internet

Internetul este un spațiu vast. Există milioane pe milioane de site-uri web – fie că este vorba despre un blog de afaceri sau un site de CV personal, disponibil în prezent pentru a fi vizitat și aproximativ un sfert (sau 34,5% pentru a fi exact) dintre acestea sunt realizate și alimentate de WordPress. În principiu, asta înseamnă că 1 din 4 site-uri web trebuie să fie un site WordPress, ceea ce indică cât de mult din internet este WordPress!

Statisticile de utilizare și popularitatea WordPress

2. Site-uri WordPress Creșteți cu 3,2%

Este uimitor faptul că WordPress alimentează 31,9% din internet, dar ceea ce este și mai uimitor este că s-a datorat creșterii utilizării cu aproximativ 3,2%. Având în vedere cât de dură este competiția CMS în prezent, este uimitor faptul că WordPress este în măsură și vă arată câte persoane folosesc WordPress până în prezent.

3. WordPress deține 59,3% din distribuirea sistemului de gestionare a conținutului

Pentru a evidenția în continuare dominanța WordPress în industria CMS, aceste statistici WordPress arată că în prezent, WordPress ține aproximativ 59,3% a share-ului sistemului de gestionare a conținutului. Acesta este un decalaj imens față de toate celelalte platforme CMS combinate!

4. WordPress este folosit de site-urile cu nume mari

WordPress ca platformă CMS este foarte puternic și este capabil să creeze și să gestioneze orice fel de site-uri web. Mă uimește în continuare cât de multe site-uri web folosesc WordPress ca SMC la alegere și unele dintre aceste site-uri mari includ Cuarţ, TechCrunch(!), Facebook Newsroom, BBC America, Venturebeat și multe altele.

VentureBeat este unul dintre numeroasele site-uri web care este alimentat de WordPress. Credit: VentureBeat.com.

5.WordPress.com are un ranking global al site-ului Alexa de 60

Alexa, instrumentul de analiză realizat de Amazon, monitorizează traficul global de site-uri web peste tot. WordPress.com este singura companie CMS care reușește să se claseze la 60 în conformitate cu clasamentul lor global al site-ului Alexa.

6. WordPress a fost descărcat de mai multe ori

Știm că WordPress a alimentat o mulțime de site-uri web de la înființare, dar este uimitor să vezi cât de mulți oameni utilizează WordPress ca platformă și le-au descărcat. În prezent, numărul este de 157 553 262 descărcări uimitoare și este socotind încă!

7. WordPress produce peste 70 de milioane de postări și 50 de milioane de comentarii în fiecare lună

Un număr nebun la care să ne gândim este cantitatea de conținut / comentarii care se produce pe WordPress în fiecare lună. Acest WordPress site stat arată că există 70,5 milioane de postări noi și 52,1 milioane de noi comentarii în fiecare lună. Asta înseamnă literalmente 27 de postări noi și 198 de comentarii noi în fiecare secundă!

Cea mai mare cantitate de postări pe WordPress a fost de peste 70.000.000. Credit: WordPress.com

8. WordPress a atins un nivel maxim la 100 pentru Google Trends

Pentru a vă face o idee despre cât de popular este popular WordPress comparativ cu concurenții săi, ei au fost singura platformă CMS care a reușit să atingă 100 (popularitatea de vârf) la trenduri Google. Alte platforme precum Drupal, Blogger și Sharepoint abia au reușit să ajungă la 50 de ani.

9. WordPress a fost căutat de peste 2 miliarde de ori (!)

Pentru a continua motorul de căutare și statisticile WordPress, cuvântul cheie „WordPress” continuă să fie un termen popular pe care oamenii îl folosesc pentru căutare. KWFinder arată că în fiecare lună, cuvântul cheie „WordPress” este căutat de 2.739.999 ori în fiecare lună.

Cuvântul cheie „WordPress” a fost căutat de peste 2 miliarde de ori. Credit: KWFinder.

Fundația companiei WordPress

10. WordPress are doar aproximativ 700 de angajați

În ciuda faptului că este o corporație uriașă, care deține aproximativ un sfert din internet, numărul de angajați pe care WordPress și-a înregistrat-o în jur de aproximativ 798 persoane numai. Acest lucru este semnificativ mai mic decât multe alte companii tehnologice.

11. Sunt de 721 de ori mai mici decât Amazon

Știm că compararea Amazon cu WordPress este ca și cum ai compara merele cu portocalele, dar realitatea este că ambele sunt companii tehnologice. Și, deși este de 721 de ori mai mic decât Amazon, WordPress încă reușește să tragă 149 milioane vizitatori lunari unici (SUA), comparativ cu cele 199 de milioane ale Amazonului.

Statistici de utilizare WordPress: pluginuri și teme

12. Sunt disponibile peste 50.000 de plugin-uri WordPress

Pluginurile sunt un instrument excelent pentru a ajuta proprietarii site-urilor să adauge funcții și funcții, fără a fi nevoie de codificare. Când vine vorba de pluginuri, WordPress este în continuare regele așa cum oferă ei 56.201 de plugin-uri în biblioteca lor, care păstrează cu ușurință toți ceilalți concurenți.

13. Trei dintre temele WordPress sunt utilizate pe peste 30.000 dintre cele mai populare site-uri

Genesis Framework, Divi și Avada sunt cele mai populare teme WordPress și fiecare a fost folosită de peste 15.839 de site-uri web, 10.397 de site-uri, respectiv 7.308 de site-uri web. Acesta este un total de 3,35% din primele 1 milioane de site-uri care folosesc aceleași teme!

Avada, Genesis Framework și Divi sunt trei dintre cele mai utilizate teme WordPress. Credit: BuiltWith.

14. Akismet a cuprins 400 de miliarde de comentarii spam pe WordPress

Având în vedere cât de popular este WordPress și câte site-uri web folosesc WordPress, este doar o chestiune de timp înainte ca un blog sau un site să primească comentarii spam. Și nu ai ști, Akismet a arătat asta 400 miliarde de spam comentariile au fost surprinse pe WordPress. Acesta este ca un milion de comentarii spam la fiecare câteva minute! Statistica WordPress în sine a primit o mulțime de feedback cu privire la Stare de nervozitate de asemenea.

15. SEO Yoast a fost descărcat de 130 de milioane de ori

Cu uriașa bibliotecă de pluginuri pe care o oferă WordPress, vor fi doar câteva care se remarcă printre restul. Acest plugin este Yoast SEO, care este un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a ajuta la optimizarea motorului de căutare. În prezent, Yoast SEO se mândrește cu Descarca număr de 130.801.289.

16. Akismet este al doilea cel mai popular plugin cu 117 milioane de descărcări

Am mai vorbit despre Akismet cu puțin timp înainte și despre cum au reușit să prindă peste 400 de miliarde de comentarii spam. Ei bine, puteți adăuga cel de-al doilea plugin cel mai popular la acea listă, deoarece au în prezent 118.069.141 download-uri la WordPress.

17. Pluginurile populare WordPress au fiecare peste 5 milioane de instalații active

WordPress oferă unele dintre cele mai bune plugin-uri disponibile pe piață. Plugin-uri precum Contact Form 7, Yoast SEO, Akismet, Jetpack și multe altele sunt plugin-uri WordPress de top care se mândrește cu unele dintre cele mai mari baze de instalare active de aproximativ +5 milioane, pe baza statisticilor de utilizare a WordPress.

18. Cea mai populară temă WordPress vândută peste 450.000 de copii

Avada, tema WordPress de la Themeforest, este una dintre cele mai populare teme plătite de pe platformă. La 60 de dolari, tema a reușit să se vândă 450.000 de exemplare care a generat peste 27.000.000 USD în vânzări și numărare.

Avada este cea mai vândută temă de pe WordPress cu peste 450.000 de exemplare. Credit: ThemeForest.

Statistici de comerț electronic WordPress

19. Puterea WooCommerce 28% din magazinele online cu peste 50 de milioane de descărcări

Când vă gândiți la WordPress, șansele vă gândiți la bloguri. Cu toate acestea, WordPress este o platformă atât de flexibilă, puteți crea chiar și un magazin online folosind pluginuri. WooCommerce este unul dintre aceste plugin-uri, iar în prezent acestea alimentează 28% din magazinele online din WordPress cu 51.553.803 download-uri.

20. WooCommerce este în prezent cea mai populară tehnologie de comerț electronic de pe WordPress

Vorbind despre WooCommerce, știați că WooCommerce este, de asemenea, una dintre cele mai populare tehnologii de comerț electronic astăzi? Dintre 1 milion de site-uri de comerț electronic, WooCommerce se află în vârf de putere peste 20.000 dintre primele 1 milioane de site-uri web de astăzi.

WooCommerce este în prezent cea mai populară platformă de comerț electronic pe WordPress. Credit: WooCommerce.com

Cât de multe site-uri web folosesc WordPress?

21. Peste 300.000 din Top 1 milioane de site-uri utilizează WordPress

WordPress este, fără îndoială, o platformă populară pentru o mulțime de site-uri web. Pe baza acestor numere de BuiltWith, 310.599 din primul milion de site-uri web utilizează în prezent WordPress ca principală platformă CMS. Dacă descompuneti statisticile WordPress ale primelor 100.000 de site-uri web, WordPress încă puteri 33.283 dintre ei. Mergeți și mai departe către cele 10.000 de site-uri web și cel puțin 3.388 dintre ele utilizează WordPress. Aceasta arată cât de multe site-uri web folosesc WordPress.

22. Din Internetul întreg, peste 20 de miliarde utilizează WordPress

Când aruncați o privire asupra întregului internet, WordPress deține în mod clar o majoritate a acțiunii așa cum sunt folosite în prezent 26.938.805 site-uri web. Asta reprezintă practic 50% din internet!

WordPress are cea mai mare distribuție de utilizare la 55% din internet. Credit: BuiltWith.

23. Peste 50.000 de persoane au primit avizuri de amploare DMCA

Având în vedere cât de multe site-uri web folosesc WordPress, există câteva care încalcă acordul de proprietate intelectuală al companiei. Din ianuarie 2014, cel puțin 53.718 preluare avizele au fost emise de WordPress cu o parte sau tot conținutul care a ajuns să fie eliminat pe 39% din site-urile web.

Securitate și vulnerabilități WordPress

24. 83% din 34.371 site-uri infectate în 2017 utilizează WordPress

Întrucât WordPress este cea mai utilizată platformă CMS de pe internet, le face mai multe șanse să fie atacate și infectate de hackeri și viruși. Raportul lui Sucuri arată că din 34.271 de site-uri web infectate, 83% dintre ele folosesc WordPress.

Vulnerabilitățile din nucleul WordPress au apărut în 2019, când s-a descoperit că malware a fost injectat de către skimmers. Același malware a afectat și utilizatorii Magento și le-a permis hackerilor să fure informații despre cardurile de credit din sistemele afectate. Îi sfătuim pe toți scanează-ți site-urile în mod regulat pentru Malware ca asta.

38% dintre site-urile infectate provin de la utilizatorii WordPress. Credit: Sucuri.

25. 39.3% din site-urile hacked WordPress s-au datorat instalațiilor depășite

WordPress oferă o tonă de securitate și își actualizează continuu platforma pentru a se asigura că utilizatorii sunt protejați de potențialele amenințări. in orice caz, 39,3% dintre site-urile WordPress care au fost hackate s-au datorat instalațiilor depășite ale platformei. Așadar, amintiți-vă întotdeauna să vă actualizați instalațiile dacă doriți să fiți în siguranță!

O platformă învechită a fost un motiv semnificativ pentru care WordPress a fost hacked. Credit: Sucuri.

26. În prezent, există 11.632 de vulnerabilități în WordPress

WPScan a făcut un raport asupra vulnerabilităților de care suferă WordPress ca platformă CMS. In afara 11.632 vulnerabilități, Dintre acestea, 2.944 sunt unice, iar defalcarea pentru tipurile de vulnerabilități este de 74.27% din cauza versiunilor depășite, 22.69% din cauza pluginurilor și 3.04% din cauza temelor..

Cele trei vulnerabilități principale pe care le suferă WordPress sunt din platformă, pluginuri și teme. Credit: wpvuldb.com.

27. 40.9% din vulnerabilitățile WordPress sunt scripturi cross-site (XSS)

Scripturile cross-site (XSS) sunt un tip de vulnerabilitate a securității computerului care se regăsește de obicei în aplicațiile web. Cercetări de KeyCDN arată că 40,9% din vulnerabilitatea lor provine de la XSS precum SQLI, Upload, CSRF, RCE, FPD, etc..

28. 36.28% din site-urile WordPress utilizează HTTPS

Google a început recent să ia în considerare securitatea site-ului pentru clasarea lor. Din această cauză, 36,28% dintre site-urile WordPress au început să folosească HTTPS, ceea ce reprezintă o Creștere cu 14% comparativ cu anul precedent.

Statistici despre locuri de muncă WordPress

29. Dezvoltatorii WordPress pot face oriunde între 10 și 300 dolari pe oră

WordPress a creat o serie de noi joburi pentru dezvoltatorii web și codificatorii care sunt familiarizați cu sistemul. Acești dezvoltatori WordPress vor face de obicei undeva între 10 – 300 $ pe oră pe baza statisticilor de la UpWork.

30. Rata generală pentru un dezvoltator WordPress este de 10 USD – 30 USD pe oră

Angajarea unui dezvoltator WordPress este relativ accesibilă în cea mai mare parte. Bazat pe oDesk, site-ul independent, rata generală pentru angajarea unui dezvoltator WordPress pentru a lucra pe site-ul dvs. web este aproximativ de 10 $ la 30 $ pe oră.

31. Salariul mediu pentru joburile WordPress este de 66.775 USD

Dacă te gândești să lucrezi pentru WordPress, atunci te poți aștepta să obții un salariu destul de decent. Pur și simplu Hired a cercetat salariile medii pentru locurile de muncă de la WordPress și le-a redus aproximativ 66.775 USD.

Un angajator WordPress va câștiga aproximativ 60.000 de dolari pe an. Credit: SimplyHired.

32. Există un număr total de 344.750 de locuri de muncă legate de WordPress

Freelancer.com este un site web unde puteți angaja freelanceri pentru a lucra la proiecte / misiuni unice. Când căutați locuri de muncă legate de WordPress, veți vedea că au existat aproximativ 344.750 de locuri de muncă postat (atât deschis, cât și închis) pe site-ul web.

33. WordPress ar costa aproximativ 151 de ani-persoană

Conform Calculatorul de cost al proiectului Open Hub, WordPress a depus un efort estimat de peste 151 de ani-persoană. Aceasta se bazează pe 560.648 de linii de cod, cu un cost estimat de peste 8,2 milioane USD pentru finanțarea unui proiect de această dimensiune.

Instalare WordPress

34. WordPress are nevoie doar de 5 minute pentru instalare

WordPress este cunoscut pentru faptul că este o platformă atât de simplă și ușor de utilizat. Aparent, utilizarea WordPress este atât de intuitivă, încât puteți chiar să instalați întreaga platformă înăuntru doar 5 minute! Asta face cu siguranță unul dintre cele mai rapide de instalat.

35. Recomandă doar WordPress 3 gazde web

Puteți utiliza orice furnizor de gazdă web dacă doriți să utilizați WordPress. Cu toate acestea, există numai 3 gazde web pe care WordPress îl recomandă pe site-ul său oficial. Cele 3 sunt Bluehost, Dreamhost și SiteGround.

Acest site pe care îl citiți este alimentat de WordPress.org și găzduit la SiteGround. Pe de altă parte, BlueHost este una dintre cele mai ieftine soluții de găzduire WordPress de pe piață.

36. Pluginul JetPack WordPress are peste 93 de milioane de descărcări

Pluginul JetPack de către WordPress este un instrument popular pentru îndeplinirea unei varietăți de sarcini, cum ar fi informații despre trafic, integrare în social media, copii de rezervă și securitate. Este unul dintre cele mai populare pluginuri gratuite cu peste 93 de milioane de WordPress download-uri pana acum.

37. Pluginul WordPress JetPack a înregistrat peste 20 de miliarde de pagini de vizualizare

WordPress a înregistrat numărul de vizualizări de pagini care au fost acumulate pe blogurile găzduite pe site-ul lor și foloseau pluginul Jetpack. Cele mai mari numere de vizualizare de pagini pe care le-au primit 24.567.344.460 înapoi Mai 2017.

JetPack și WordPress au reușit să înregistreze peste 20 de miliarde de vizualizări pe platforma sa. Credit: WordPress.

Limbi și traduceri WordPress

38. WordPress are peste 180 de traduceri oficiale

Întrucât WordPress are o audiență internațională, a trebuit să fie tradus într-o serie de limbi diferite. Până acum, au existat peste 180 de traduceri oficiale de WordPress cu 48 de localuri traduse 100% și 25 de localizări cu peste 95% traduse.

39. Peste 120 de limbi sunt utilizate în WordPress

WordPress este o platformă globală, ceea ce înseamnă că trebuie să se adreseze unui public internațional care citește și vorbește diferite limbi. De astăzi, WordPress este acceptat în peste 120 de limbi engleza fiind cea mai folosită la 71%, urmată de spaniolă și indoneziană cu 4,7%, respectiv 2,4%.

Comunitatea WordPress

40. Există 898 webcam-uri în 71 de orașe de pe glob

WordCamp este un workshop / conferință WordPress care se concentrează pe subiecte și probleme referitoare la WordPress. În prezent, există 898 WordCamps se întâmplă în peste 71 de orașe din întreaga lume, având loc sesiuni precum tehnici WordPress avansate, pluginuri pentru începători și multe altele.

WordCamp a organizat peste 800 de tabere WordPress în întreaga lume. Credit: WordCamp.

41. Primul WordCamp a început în 2006

Matt Mullenweg a organizat primul WordCamp în 2006 în San Francisco. Pe atunci, evenimentul a fost mult mai mic și s-a desfășurat doar 1 zi. În ciuda faptului că au fost un eveniment mic pentru utilizatori și dezvoltatori, au participat la conferință aproximativ 500 de sute de persoane.

42. WordPress este responsabil pentru 21 de produse populare

Deși WordPress este cunoscut mai ales pentru faptul că este o platformă CMS, ei sunt, de asemenea, responsabili pentru 21 produse / servicii populare care sunt disponibile online. Unele dintre ele includ Gravatar, PollDaddy, WooCommerce, Akismet și multe altele.

43. WordPress a realizat aproximativ 4,3 milioane USD în venituri în 2017

WordPress este destul de transparent cu aspectele lor financiare și într-un an Raport 2017, a arătat că compania a realizat venituri de 4,3 milioane USD. Raportul arată veniturile WordPress din două fluxuri diferite, Fundația WordPress și Asistența Comunității WordPress, PBC.

44. WordPress lansează un nou program în 2018

WordPress a anunțat recent că vor lansa un nou program numit Maree, cândva în 2018. Programul este folosit pentru a efectua o serie de teste automate care rulează pe tema și plugin-uri.

Înveliți

WordPress este un CMS uimitor și, de-a lungul anilor, au obținut numeroase repere și succese care continuă să ne trezească. Sperăm că toate statisticile pe care le-am prezentat arată WordPress într-o lumină diferită pentru dvs. și au ajutat milioane de milioane de utilizatori să înceapă călătoria site-ului web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map