Blogging pentru pornire – De ce bloggingul ar trebui să facă parte din planul dvs. de creștere

Dacă începi doar cu o afacere, există multe motive pentru care ai nevoie de prezență online. Cel mai bun loc pentru a începe este cu un blog. Conform KISSmetrics, marketingul de pornire necesită obiective și planuri diferite decât cele tipice de marketing. O parte din planul respectiv ar trebui să includă „stabilirea unei baze corespunzătoare”.


Cum poți pune bazele adecvate? Există multe elemente care intră în faza de dinainte de lansare a afacerii tale. Cu toate acestea, un lucru este cert, faptul că un blog vă permite o platformă pentru a începe să partajați informații cu potențiali cititori / clienți. De asemenea, vă oferă un loc pentru a vă conecta cu influențarii din industria dvs..

Sfat: nu sunteți sigur de unde să începeți? Citiți ghidul A-to-Z al lui Jerry în începerea unui blog.

1. Construirea publicului tău

După cum am menționat mai sus, o fundație puternică este o cheie pentru o clădire puternică. Înainte de a începe promovarea online, aveți nevoie de o audiență la care să promovați. Cu toate acestea, nu poți doar să arunci o pagină de blog și să aștepți ca oamenii să vină să citească ceea ce scrii.

În primul rând, trebuie să înțelegeți motivele pentru care oamenii vizitează un site web.

Pentru cercetare

Conform Site-uri intuitive, principalul motiv pentru care oamenii vizitează un site este acela că utilizează Internetul ca instrument de cercetare. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că sunteți sursa autoritară numărul unu pe această temă.

 • Ați susținut ideile dvs. citând lideri gândiți?
 • Ai făcut cercetări statistice?
 • Postul dvs. este complet? Vizitatorul site-ului poate obține tot ce trebuie să știe despre subiect de pe pagina ta?

Pentru a face obiectul concurenței

Acest motiv nu ar trebui să vă șocheze, deoarece probabil ați făcut același lucru înainte de a începe afacerea. Este inteligent să extindem concurența și să vedem ce au de oferit pe care nu le oferiți și apoi să le oferiți, dar mai bine.

Când un concurent vă vizitează site-ul, ar trebui să se gândească la:

 • Cum voi concura vreodată cu acest tip?
 • Această afacere este o concurență solidă?
 • El are o mulțime de idei unice și nu fură materiale de la concurenți.

Ca bonus suplimentar, dacă obțineți aceste puncte, clienții dvs. vor observa și ei.

Clienții potențiali care caută informații

Un alt motiv pentru care oamenii vizitează site-urile web se datorează faptului că caută informații despre un produs sau serviciu. Site-ul dvs. apare în interogarea lor de căutare. Dacă practicați tactici SEO solide, site-ul dvs. ar trebui să se apropie de anumite căutări de cuvinte cheie. După ce ați ajuns clienți pe site-ul dvs., trebuie să-i angajați.

 • Vezi articolul Luana Spinetti care acoperă 37 Elemente de implicare a utilizatorilor.
 • Luați-i să se înscrie la o listă de e-mailuri. Oferiți o carte gratuită, consultare gratuită sau altceva pentru a atrage vizitatorii să se înscrie.
 • Asigurați-vă că informațiile despre serviciul sau afacerea dvs. sunt ușor de găsit și oferă detalii complete.

Pentru că un prieten le-a spus

Conform Forbes, 1 din 3 vizitatori ai site-ului web merg pe un site pentru că unul dintre prietenii lor l-a recomandat. Ce înseamnă asta pentru tine?

2. Deveniți lider

Exemplu - Peep Laja a creat Conversion XL Blog în 2011 și este acum unul dintre cei mai importanțiExemplu – Peep Laja a creat Conversion XL Blog în 2011 și este acum unul dintre „brandul” de top în design-urile UX și optimizarea web.

Dacă ar fi să alegeți un reparator HVAC, cineva care să vă detalieze mașina sau chiar să găsiți un instructor pentru lecții de golf, ați dori pe cineva cu multă experiență și cunoștințe sau pe cineva care să înceapă fără acreditări.?

Unul dintre lucrurile grozave despre pornirea unui blog este că poți începe să te stabilești ca lider în industrie.

Un blog este locul perfect pentru:

 • Evidențiați cunoștințele pe care le aveți pe care nu le au alții. Și, arată-ți personalitatea.
 • Distribuie sfaturi privilegiate de la tine, angajații tăi și chiar alți lideri din industria ta. Afișând alte nume cunoscute, arătați că nu vă este frică să căutați informații de la alții dacă există ceva care nu vă este cunoscut.
 • Scrieți ghiduri aprofundate care sunt utile pentru potențialii clienți și arătați-le că aveți interesul lor cel mai important și cunoașteți problemele de care se preocupă..
 • Răspundeți la întrebări prin comentarii sau forumuri.

Să zicem că începi o afacere care ajută la organizarea dulapurilor. Ori de câte ori cineva din zona ta tri-stat Googles „organizator de dulapuri în tri-state”, numele tău ar trebui să apară. Browserul ar trebui să vadă articole de la tine pe subiect, imagini cu dulapuri pe care le-ai organizat, profiluri de social media, videoclipuri YouTube cu sfaturi. Îl numești și numele tău ar trebui să apară sub acel termen de căutare. Din nou, bunele practici SEO te vor ajuta să te poziționezi în topul rezultatelor motorului de căutare. Cea mai bună modalitate de a obține clasamente înalte este creând conținut regulat și valoros.

3. Ajungeți la alți influenți

Un alt motiv pentru a începe un blog este să ajunge la alți influenți cu afaceri complementare.

De exemplu, conduc un blog pe teme de acasă și grădină. M-am conectat cu un coleg scriitor care scrie despre subiecte de meserie. Ea a menționat recent un articol pe care l-am scris despre bufeturile de bomboane și traficul meu pe site a crescut de câteva zile. Plănuiesc să-i returnez favoarea și să-ți recomand unul dintre articolele ei cu o mică scriere.

Cu toate acestea, pentru a vă conecta în acest fel, trebuie mai întâi să începeți un blog și să scrieți un conținut valoros pe care alții vor dori să îl partajați. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că comunitatea blogging este o atmosferă foarte „zgârie-mi spatele, îți voi zgâria” în anumite feluri. Dacă cineva vă retweetează, vă împărtășește postarea, vă menționează, vă are ca invitat pe blogul său, ar trebui să faceți tot posibilul pentru a vă întoarce favoarea. Desigur, veți dori să vă asigurați mai întâi că conținutul / aportul lor este valoros pentru cititorii dvs. Cel puțin, ar trebui să le mulțumești public pentru mențiune.

Săpați mai adânc: Ghidul pentru începători pentru a începe un blog cu mâncare.

4. Subiectul conversației

Când sunteți în afara și în comunitate, a avea un blog vă face mai ușor să vă conectați cu alții și să-i interesați de afacerea dvs..

Iată un exemplu de scenariu:

Tocmai ați început o afacere de consultanță care ajută cabinetele medicale să devină mai eficiente în timp. Vă decideți să participați la câteva mese locale care vor fi prezenți o mulțime de medici și manageri de cabinet medical. În timp ce stai la masă cu zece figuri cheie din comunitatea medicală, unul dintre medici se întoarce către tine și te întreabă ce faci pentru o viață.

Aceasta este șansa ta de a-ți împărtăși noua afacere. Sigur, îi vei înmâna cardul tău și, totuși, ar trebui să ai și adresa ta de blog pe acea carte. În loc să-i spui doar că îi poți face personalul să funcționeze mai bine, urmează să-i spui că tocmai ai postat un articol despre cum medicii pot economisi 20.000 de dolari pe an, cu o simplă modificare în evidența lor.

Mai bine credeți că va vizita blogul dvs. atunci când va avea o șansă. Probabil că va vorbi și cu alte persoane despre asta. Acest contact poate duce la mai multe apeluri pentru serviciile de consultanță. La urma urmei, dacă îl puteți salva mii cu un articol de 800 de cuvinte, cât îl puteți salva ca consultant?

5. De asemenea, blogurile vă optimizează site-ul

În afară de a vă configura ca autoritate și de a ajunge la noi clienți, pornirea unui blog vă poate menține site-ul web actual, actual și plin de conținut excelent..

Acest lucru vă va ajuta să vă poziționați mai sus în motoarele de căutare. Deși Google își schimbă constant algoritmul, un lucru nu se schimbă niciodată – Google dorește conținut regulat, solid, valoros pentru cititori.

Ce spun experții

Sharon Hurley Hall, scriitor profesionist și marketer de conținut, consideră: „Când vine vorba de a vă face simțită prezența online, bloggingul rămâne un instrument valoros pentru start-up-uri și toate afacerile. Există multiple avantaje. ”

Ea elaborează în continuare,

sharonhh

De exemplu, atunci când creați un conținut excelent optimizat pentru a ajuta oamenii să îl găsească cu ușurință, afacerea dvs. poate apărea în rezultatele căutării pentru a conduce traficul și a crește audiența dvs..

Și atunci când oamenii te găsesc, să ai mai mult conținut excelent pe blog te poate ajuta să formezi o conexiune cu vizitatorii tăi, evidențiindu-ți expertiza și oferindu-ți o platformă pentru a spune povestea startup-ului tău..

Sharon, care este și fondatorul Sharonhh.com, consideră că noile companii nu ar trebui să depună toate eforturile pe platformele de socializare,

O mulțime de noi afaceri sunt tentate să se concentreze doar pe anumite site-uri de social media.

Dar, deși au un număr mare de utilizatori, platformele de social media au propriile reguli despre ce conținut ar trebui să postezi și cât de vizibil va fi acesta.

Și dacă te bazezi pe o singură platformă socială și îți scot conținutul pe conținutul tău, orice beneficiu obținut se va evapora într-o clipă. Când controlați platforma, puteți să vă construiți audiența în calea voastră și să aveți liniște sufletească așa cum faceți.

Aici, Sharon a împărtășit cu noi ce poate face o afacere cu bloggingul,

Desigur, blogurile în aceste zile nu se rezumă doar la notarea cuvintelor.

Puteți obține și mai mult contact utilizând conținutul blogului dvs. ca punct de plecare pentru a vorbi cu clienții dvs. de bază în mai multe formate și mai multe locuri.

După ce ai conținut pe blog, este ușor să-l folosești pentru a crea videoclipuri, prezentări, podcast-uri, infografii și multe altele.

Linia de jos: bloggingul este încă un instrument relevant și important pentru orice pornire.

Puteți găsi Sharon Hurley Hall pe Sharonhh.com

Articolul original este publicat pentru prima dată pe Blog WHSR; acum este gestionat și actualizat de personalul BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map