7 modalități rapide de a vă promova (și blogul dvs.)

Da, da – știu, nu trebuie să ne lăudăm. Însă, există o diferență între lăudatul și un pic de șilin sau rușine de auto-promovare. Pentru început, lauda face ca oamenii să se simtă prost. Promovarea de sine – dacă este făcută corect – îi face să-și dorească ceea ce vindem. Nu mai vorbim de faptul că auto-promovarea este pur și simplu o necesitate în afacerea noastră – și este cu greu un păcat.


Gândiți-vă astfel: companiile scot reclame, restaurantele distribuie meniuri și cupoane. Bloggerii ar putea (teoretic) să folosească aceste căi promoționale … dar nu cred că rentabilitatea investiției ar fi grozavă. Acestea fiind spuse, este important ca noi bloggerii să folosim ceea ce avem la dispoziție (cu un randament decent) – puterea de auto-promovare …

La urma urmei, dacă nu vă promovați, cine o va face?

În calitate de bloggeri, afacerile noastre există pe web – așa că nu are sens decât că ar trebui să ne promovăm pe web. Iată câteva locuri minunate pentru auto-promovare.

1. Social media

Social media este o modalitate excelentă de a vă conecta cu oameni cu gânduri similare și de a vă găsi fanii. Twitter, Facebook și LinkedIn sunt locuri foarte cunoscute – ceea ce înseamnă că există o mulțime de conexiuni potențiale care așteaptă să fie făcute.

Dacă tocmai începeți, poate doriți să luați în considerare accesarea rețelelor altor influenți pentru a afla cum se promovează cu succes. Urmăriți ce fac – cum interacționează cu adepții lor, cum își aruncă legăturile și afacerile în comentarii și cum își folosesc propriile fluxuri? Urmăriți pentru a vedea ce funcționează – apoi folosiți-vă învățăturile în propriile eforturi de social media.

Luati masuri: gasiti influenti in industria dvs.

Desigur, pentru a urmări acei influenți, trebuie să știți cine sunt … Buzzsumo este un instrument minunat pentru a învăța doar asta. Cu Buzzsumo, puteți filtrați influențarii din industria dvs. pe baza numărului lor de urmăritori și retweet-uri pe Twitter.

buzzsumo-căutareCăutare de influență BuzzSumo (găzduire web)

2. Forumuri

Cu excepția forumului de marketing pe Internet, membrii forumului din alte nișe sunt de obicei foarte prietenoși și receptivi la alții care postează un conținut relevant, de calitate, util. În plus, moderatorii tind să fie în regulă, în timp ce membrii seniori contribuie – și scade linkurile (cu condiția ca linkurile și contribuțiile să fie relevante, desigur).

Relevanța este esențială pentru utilizarea forumurilor în avantajul tău.

De exemplu, dacă rulați un site web care vorbește despre mămici, este posibil să aveți în vedere verificarea forumurilor de gătit sau de îngrijire a copiilor – este posibil să aibă subiecte relevante pentru blogul dvs. și cititorii interesați de subiectele menționate. S-ar putea să găsiți un fir care discută despre ceea ce face și ce nu face pentru alăptare sau un schimb rapid, ușor și sănătos de rețete pentru cină – șansele sunt, vei avea ceva relevant și interesant de contribuit … caz în care îți poți adăuga contribuția împreună cu un link înapoi la blogul dvs. unde pot găsi mai multe informații.

De asemenea, este esențială evitarea spamului – nu postați pe fiecare fir un link către blogul dvs..

Scopul tău este să să fie util comunității și renunțați la această legătură numai dacă adaugă în mod legitim valoare discuției de la început sau când un membru o solicită.

Acțiune: Găsește forumuri active în nișa ta

Din nou, pentru a posta pe subiectele relevante pe forum, trebuie să le găsiți mai întâi. Încercați să căutați:

„Inurl: / forum + termeni cheie”, „inurl: / vbulletin / + termeni cheie”, etc..

De exemplu, dacă oferiți o rețetă de burger, ați căuta „inurl: / vbulletin / + rețeta burger” – sau, dacă doriți să partajați sfaturi de blogging, ați căuta „inurl: / forum / + sfaturi de blog ”- și așa mai departe.

3. Buletin informativ

Buletinele informative sunt o modalitate excelentă de a vă conecta cu cititorii din afara blogului dvs. real, îmbunătățindu-vă valoarea.

În primul rând, veți avea nevoie de o modalitate de a colecta adresele de e-mail – blogul dvs. este excelent pentru asta. Un simplu formular cu un câmp pentru ei să își adreseze adresa de e-mail cu o linie simplă va face truc. În ceea ce privește buletinul în sine, trebuie să găsiți o modalitate de a-l face interesant, astfel încât oamenii să-l citească de fapt … și să vrea să continue citirea.

Nimic nu este mai interesant pentru cititori decât o șansă de a-l cunoaște pe scriitor – așa că nu vă fie frică să împărtășiți informații personale. Acesta este motivul pentru care nu îmi lipsește niciodată newsletter-ul Web Hosting Talk – este constant interesant și simt că am făcut cunoștință cu scriitorii.

Exemplu din viața reală: Dennis Johnson din Web Hosting Talk

Așa a scris Dennis Johnson despre alunițele din curtea sa abonaților săi recent –

WHT-buletinul informativ

Citat din Newsletter-ul Talk Gazduire Web (octombrie 2014, Mole întregi)

… Îmi doresc doar să includă sfaturi pentru a scăpa de alunițe din curtea mea. Am crezut că le am sub control – și am făcut-o. Apoi – dintr-o dată – după câțiva ani de a fi liberi de alunițe, s-au întors acum aproximativ o lună. Doar că nu s-au mai întors, și-au adus întreaga familie! Toți copiii, mătușile și unchii, bunicii, toată lumea! Nu pot să mă plimb cu greu în curtea mea din cauza tuturor traseelor ​​de alunițe prin care trec. Am un timp destul de greu de mers fără ca obstacolul adăugat al unui teren stabil dintr-o dată să fie mult mai jos decât a apărut …

Poti înregistrați-vă la Web Hosting Talk aici.

4. Participa la o conferință

Conferințele sunt o modalitate excelentă de a întâlni cititorii potențiali și, din moment ce nu veți participa fără îndoială la o conferință relevantă pentru subiectul blogului dvs., acești cititori potențiali sunt toți cititori potențiali relevanți. Extindeți amploarea acestei oportunități de auto-promovare, aducând acele cărți de vizită de la vârful nr. 5 și îndepărtați postările de pe rețelele sociale de la vârful # 1.

Aceasta este cartea mea de nume. Puteți face și unul - chiar nu aveți un nume de companie care să îl imprimați.

5. Cărți de vizită

Da, afacerea dvs. există online – dar trăiți în lumea fizică.

Sunteți obligat să întâlniți oameni din industria dvs., în special dacă participați la evenimente de rețea sau la mixerele din industrie. Menținerea cărților de vizită la îndemână nu este doar o modalitate convenabilă de a împărtăși informațiile de contact – ci oferă un nivel de legitimitate și profesionalism blogului dvs..

Aceasta este cartea mea de nume. Ar trebui să faceți și unul – chiar și nu aveți un nume de companie care să îl imprimați.

6. Rețea la expoziții comerciale

Expozițiile comerciale există aproape la fiecare conferință și uneori chiar ca standalones.

Știi ce e grozav în privința expozițiilor comerciale? Toți cei care sunt fie caută să vândă, fie caută să cumpere. Voi, în calitate de participanți, aveți ocazia să începeți o discuție cu toți furnizorii – ca să nu mai vorbim de alți participanți care se află acolo în modul de cumpărături. Au gata cărțile de vizită.

7. Emite un comunicat de presă

Comunicatele de presă reprezintă o modalitate de promovare a blogului dvs. relativ ieftină (și uneori gratuită). Oricine poate găsi versiuni online și dacă al tău este demn de știri, poate chiar să fie preluat și acoperit de un magazin de știri. Pentru a extinde nivelul de acces al magazinului dvs. și pentru a crește probabilitatea de a fi preluat, trimiteți-l personal cu un ton scurt către media relevantă – publicațiile sau site-urile din industrie, precum și media locală sunt toate opțiuni bune..

Cheia este să oferim ceva demn de știri – fie că este vorba de un serviciu nou, fie de oferirea unei lansări, evenimente, anunțuri despre care veți vorbi la un eveniment, la un cadou sau la un concurs – veți primi ideea.

Este randul tau

Există nenumărate modalități de a vă promova pe voi înșivă și conduceți trafic nou către blogul dvs. – și mai bine, multe dintre ele vin fără niciun preț.

Deci ce mai aștepți? Ieși afară și începe să șilingi în numele tău.

Articol scris de Jerry Low; a apărut inițial pe Blog WHSR; acum este gestionat și actualizat de personalul BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map