7 cele mai de succes trucuri de comerț electronic pentru a implementa în afacerea dvs.

Acest articol a fost scris de Lori H Morris


Fiecare antreprenor are o dorință profundă de a începe o afacere și de a lăsa să funcționeze cu pilot automat. eCommerce este cel mai bun mod de a conduce o afacere care funcționează pentru sine. Transformă-ți mica afacere de comerț electronic într-una de succes cu aceste sfaturi de succes.

igor-Miske-207639Sfaturi de comerț electronic pentru a fi implementate în afacerea dvs..

Alte articole utile pentru cei care încep o afacere de comerț electronic:

 1. Deschideți un magazin de comerț electronic cu WordPress
 2. Începeți o afacere de expediție online cu Shopify
 3. Creați o apariție online cu Wix
 4. Porniți un blog de călătorii și câștigați bani
 5. Cel mai bun găzduire web pentru întreprinderi mici-mijlocii

1. Tratează-ți pasiunea ca pe o afacere

Dacă afacerea dvs. de comerț electronic s-a născut dintr-un hobby sau ceva ce faceți în timpul liber, duceți pasiunea la nivelul următor. Începeți să vă gândiți la el ca la un hobby și gândiți-vă la el ca la o afacere funcțională. Prima greșeală pe care proprietarii de afaceri o fac în antreprenoriat este de părere că afacerea lor este prea mică pentru a se numi o afacere. Nu este deloc cazul. Gândiți-vă strategic la modul în care vă puteți dezvolta afacerea

Aceasta începe cu următoarele:

 • Dezvoltarea unui plan de afaceri pentru creștere. Când aveți un plan în vigoare, puteți lucra la realizarea acestuia.
 • Obtinerea de fonduri pentru noua ta afacere. Vorbiți cu investitorii sau vizitați banca pentru un împrumut. Pentru a lansa hobby-ul dvs. într-o afacere, veți avea nevoie de capital.
 • Creați un plan de marketing. Fiecare afacere, mare sau mică, are un plan de marketing. Începeți să vă comercializați produsul sau serviciile astăzi. Este primul pas către creșterea afacerilor.

2. Optați pentru o platformă bună de comerț electronic

Întrucât sunteți proprietar de afaceri, aveți nevoie de o viziune aprofundată pentru a identifica eventualele probleme potențiale înainte de apariția acestora. Evaluează diferite tipuri de Platforme de comerț electronic pentru o afacere online pentru că va fi baza întregii tale operații. Trebuie să petreci timp pentru a căuta cel mai bun site de găzduire pentru întreprinderile mici, care să se potrivească nevoilor tale.

Atunci când alegeți software, trebuie să luați în considerare scalabilitatea, problemele de securitate, instrumentele de marketing și capacitatea de utilizare. Cu toate acestea, iată câteva alte lucruri de luat în considerare:

 • Preț și plată
 • integrările
 • SEO și prietenie mobilă
 • Serviciu clienți

3. Identificați cine sunt clienții dvs.

Prima regulă a oricărei afaceri este să cunoașteți și să înțelegeți clienții-țintă. Trebuie să le cunoașteți obiceiurile, interesele și modul în care își petrec timpul liber. Mulți antreprenori fac greșeala de a ignora acest pas vital în afaceri. Prin urmare, pierde foarte mult timp și resurse în crearea strategiilor de marketing.

Luați în considerare să lucrați cu site-uri web cupoane pentru a ajunge la publicul țintă. Această strategie funcționează dacă vă identificați motivele de afaceri, vizionați publicul și aveți o ofertă clară de produse.

Aceasta este etapa în care veți identifica ce resurse de marketing vor produce cel mai bun ROI.

Puteți, de asemenea, să luați în considerare următoarele, atunci când săpați în clienții dvs. au nevoie:

 • Începând cu datele existente
 • Cartografierea călătoriei clientului
 • Intervievarea clienților
 • Efectuarea de sondaje cu clienții
 • Analizând concurența

4. Face procesul de finalizare mai ușor

Doriți să vindeți mai multe produse online?

Asigurați-vă că clienții dvs. nu se frustrează și nu vor renunța la coșuri. În cazul în care procesul de efectuare a plăților este dificil, este posibil să cumpere de la un alt site de comerț electronic.

Simplificați procesul de efectuare a plăților pentru a facilita accesul oricui de pe site-ul dvs. web. Puteți face acest lucru eliminând cerința pentru un utilizator de a configura un cont și de a reduce numărul de pagini pe care cineva trebuie să facă clic înainte de a cumpăra.

Creați o opțiune de livrare implicită și ieftină care apare automat pe pagina de cumpărare. Completarea automată trebuie utilizată pentru a completa mai rapid formularele.

Este, de asemenea, o idee bună să salvați informațiile privind transportul, facturarea și plata pentru clienți.

Asigurați-vă că există câteva modalități prin care clienții pot efectua plăți pentru comenzile lor și includeți opțiuni comune de plată, cum ar fi Amazon și PayPal.

Puteți chiar să luați în considerare următoarele modalități de îmbunătățire a procesului dvs. de checkout:

 • Faceți checkout-ul mobil-friendly
 • Luați în considerare utilizarea unui indicator de progres
 • Evitați să folosiți calitatea de membru sau autentificare
 • Puneți funcțiile de securitate peste tot
 • Solicitați doar informații mai puțin, dar esențiale

Carlos-Muza-84523-1Sporirea vânzărilor de comerț electronic prin îmbunătățirea procesului de plată.

5. Creează-ți clienții ambasadori de marcă

Căutați o modalitate de a adăuga o anumită credibilitate afacerii dvs.?

Ei bine, puteți realiza asta cu o mărturie pozitivă strălucitoare de la un client anterior. Ar trebui să partajați și să colectați recenzii și mărturii în mod regulat, încurajând astfel vânzările de la vizitatorii site-ului dvs..

După primirea unei mărturii, găsiți o modalitate de a o împărtăși cu clienții dvs. Cu cât știu mai multe despre afacerea dvs., cu atât sunt mai multe șanse să cumpere de la dvs. Clienții sunt cel mai bun atu pentru afacerea dvs.; pârghie-le în consecință.

În plus, iată câteva lucruri suplimentare pe care le poți face:

 • Parcurgeți kilometrul suplimentar pentru a face o impresie stelară clienților – chiar și gesturile personale mici vor provoca un efect de ondulare.
 • Ascultați plângerile clienților – arătați-le că vă pasă de sentimentele și dorințele clienților.
 • Recompense de ofertă – Recompensează-ți clienții. Acest lucru îi va face să se gândească mai mult la tine

6. Profitați de încercările gratuite

Profitați de orice încercări gratuite pe aplicații pentru a le găsi pe cele mai bune pentru nevoile dvs..

Ca proprietar de afaceri nou, experimentarea ar trebui să facă parte din procesul tău. Continuați să utilizați aplicații care sunt cele mai utile pentru afacerea dvs., mai ales odată ce afacerea devine mai ocupată.

7. Implementați un proces riguros de marketing

Luați în considerare diverse metode de marketing pentru afacerea dvs..

În afară de utilizarea rețelelor de socializare, transmiteți-vă produsele în reviste populare și pe alte bloguri. Utilizați buletine de e-mail pentru a vă abona abonații la informații despre ofertele dvs. de afaceri.

Veți obține cea mai bună expunere în urma optimizării motorului de căutare. Asigurați-vă că paginile dvs. web sunt optimizate pentru ca cuvintele cheie să vă crească traficul organic. Cu cât site-ul dvs. web este mai mare pe motoarele de căutare, cu atât vă vor găsi mai ușor clienții.

Iată câteva sfaturi pentru îmbunătățirea efortului dvs. de marketing eCommerce:

 • Strategie de marketing de conținut – Creați o strategie de conținut pentru a vă construi audiența și pentru a obține trafic de căutare direcționat
 • Construiți autoritate – Utilizați magazinele de comerț electronic ca o platformă autoritară pentru discuțiile clienților
 • Concentrați-vă pe branding local – Dacă aveți un magazin de cărămidă și mortar, vă puteți concentra pe branding și marketing local
 • Fii la curent cu noutățile din domeniul industriei – Folosește cele mai recente știri din industrie ca conținut pentru a partaja cu clienții.
 • Produse de vândut / de vânzare încrucișată – Atunci când îl folosiți corect, tehnicile de vânzare și de vânzare încrucișată sunt eficiente. Loviti vizitatorii cu link-uri de produs relevante.

Concluzie

Desfășurarea unei afaceri profitabile de comerț electronic este posibilă atunci când utilizați instrumentele și tactica potrivite pentru a vă dezvolta afacerea. Nu este nevoie decât de o muncă grea și de strategie pentru ca acesta să crească.

Lori H. Morris este specialist în marketing digital și redactor de conținut pentru un Compania de dezvoltare web din Toronto și specializarea în marketing, SEO și implicare socială.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map