5 sfaturi pentru alegerea furnizorului de servicii de e-mail potrivit pentru afacerea dvs.

În ultimii câțiva ani, marea majoritate a întreprinderilor s-au bazat pe e-mail marketing pentru a-ți dezvolta afacerea și a-și conduce veniturile.


Marketingul prin e-mail are un ROI de 4,400%. Pentru fiecare dolar întreprinderile care cheltuiesc pe e-mail marketing, ei văd în schimb 44 USD. De asemenea, datele indică faptul că e-mailul este cea mai mare sursă de conversii cu o rată de conversie de 4,38%.

Pentru a compara, întreprinderile fac în medie Venituri de 2 $ pentru fiecare $ 1 cheltuiesc pentru publicitate plătită. Între timp, ROI-ul social media poate fi extrem de dificil de măsurat. De fapt, 52% dintre marketeri recunosc că întâmpină provocări atunci când își revizuiesc veniturile pe social media.

Numerele nu mint. Marketingul prin e-mail este un factor de încredere și dovedit al veniturilor pentru mărci de orice dimensiune, de la întreprinderile mici de familie sau magazinele de comerț electronic global.

Deși este adevărat că eficiența marketingului prin e-mail depinde de o varietate de factori, unul dintre cei mai importanți este alegerea furnizorului de servicii de e-mail potrivit (ESP), ceea ce este adesea mult mai ușor spus decât făcut.

Efectuați o căutare pe Google pentru termenul „e-mail marketing” și veți vedea nenumărate instrumente de marketing prin e-mail pe care le puteți utiliza, fiecare având propriile funcții, utilizatori vizați și puncte de preț. Acest lucru poate face ca alegerea celui mai bun ESP pentru afacerea dvs. să fie o decizie foarte dificilă.

În această postare, vă vom parcurge toți pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a alege furnizorul de servicii de e-mail potrivit pentru afacerea dvs., indiferent dacă încercați să faceți email marketing pentru prima dată sau căutați alternative mai bune la furnizorul dvs. actual de servicii de e-mail.

Citiți – spuneți unui prieten 5 sfaturi importante pentru a alege furnizorul de e-mail potrivit pentru afaceri prin @campaignmonitor

Sfaturi pentru a alege furnizorul de servicii de e-mail potrivit

1. Conturați-vă strategia

Primul pas în alegerea ESP-ului potrivit este să ne gândim cum se va încadra în strategia dvs. generală de marketing prin e-mail. Vă puteți contura strategia punându-vă singuri întrebări care includ (dar nu sunt limitate la):

 • Ce obiective doresc să ating cu e-mail marketing?
 • Cum voi folosi ESP-ul ales pentru a atinge aceste obiective?
 • Voi trimite buletine informative? E-mailuri promoționale? Invitații la eveniment?
 • Doresc să creez e-mailuri folosind șabloane personalizate optimizate pentru mobil? Sau vreau crea e-mailuri de la zero și codează-le eu?
 • Ce valori de e-mail sunt esențiale pentru mine?
 • Ce tipuri de funcționalități îmi vor fi mai ușor să îmi ating obiectivul? Este automatizare? Segmentarea? Sau alte funcționalități?

Există tone de instrumente de marketing prin e-mail disponibile pentru dvs. Fiecare dintre aceste instrumente are propriile sale caracteristici, planuri de prețuri, integrări și utilizatori vizați. Dacă vă puneți întrebări precum cele enumerate mai sus, vă veți putea restrânge lista de opțiuni și vă va face mult mai ușor să decideți.

2. Luați în considerare care caracteristici aveți nevoie

Acesta este un aspect esențial în alegerea unui ESP. Întreprinderile vor acorda prioritate diferitelor funcții în funcție de obiectivele lor, dar acestea sunt caracteristicile pe care le utilizează cel mai des marketerii de e-mail.

Template-uri

Aceasta este o caracteristică cheie pentru mulți marketeri de e-mail. Șabloanele îi ajută pe marketerii de e-mail să creeze e-mailuri de calitate profesională în câteva minute. Dacă posibilitatea de a crea rapid e-mailuri este o prioritate, atunci ar trebui să căutați un ESP care are o gamă largă de modele care pot fi personalizate pentru a se potrivi cerințelor dvs. de e-mail, fie că este un buletin informativ, un e-mail de bun venit sau un e-mail tranzacțional..

Sursă: E-mailuri foarte bune

Optimizare mobilă

Astăzi, aproximativ 53% din totalul deschiderilor de e-mail apar pe mobil. Ca atare, este important ca marketerii de e-mail să trimită e-mailuri care să fie afișate perfect atât pe desktop cât și pe dispozitive mobile. Folosirea unui ESP cu șabloane care răspund de telefonie mobilă în afara liliacului vă va împiedica să înstrăinați o parte semnificativă din audiența dvs. și să nu pierdeți conversiile valoroase.

Google Analytics

Singura modalitate de a măsura cu exactitate performanța dvs. de marketing prin e-mail este prin intermediul analizelor. Căutați un ESP care are un tablou de bord de analiză care afișează toate valorile de marketing prin e-mail pe care trebuie să le monitorizați, cum ar fi deschiderea de e-mail, clicuri, dezabonări, implicare și, desigur, ROI. În acest fel, vă puteți urmări performanța generală, precum și performanța campaniilor specifice.

Sursă: Monitor de campanie

Automatizare

Ca orice marketer digital, probabil ai multe pe farfuria ta. Ești o persoană ocupată care nu își poate permite să petreacă o cantitate imensă de timp în fiecare zi doar trimitând e-mailuri. Acesta este motivul pentru care alegerea unui ESP cu capacități de automatizare robuste este crucială. Puteți configura fluxuri de lucru o dată, iar ESP-ul dvs. va avea grijă de restul. De exemplu, puteți configura toate e-mailurile dvs. de vacanță la începutul anului și apoi așteptați să apară conversiile..

Pentru o strategie eficientă de marketing prin e-mail, este esențial să aveți combinația potrivită de funcții în ESP.

3. Determinați-vă bugetul

Mare lucru despre ESP-uri este că există un ESP disponibil pentru aproape orice buget și dimensiuni de afaceri. Există instrumente gratuite care oferă funcții barebone și există ESP-uri mai scumpe, la nivel de întreprindere, cu funcții mai sofisticate.

Aveți ESP care se ocupă de întreprinderile mici cu bugete limitate, întreprinderi de dimensiuni medii care au bugete puțin mai mari și companii din Fortune 500 care nu au nicio problemă să cheltuiască zeci de mii de dolari în fiecare lună într-un ESP.

Dacă ești un marketer pentru un magazin mic de cărămidă și mortar, nu ar fi practic să folosești un ESP care costă o sumă scăzută de bani.

Trebuie să vă amintiți că e-mail marketingul nu înseamnă cheltuieli mari. Mai degrabă, este vorba despre obținerea funcționalităților de care ai nevoie de fapt și menținerea costurilor relativ reduse. Cel mai scump ESP poate să nu fie neapărat cel mai bun pentru afacerea dvs. și setul dvs. de obiective specifice.

În timp ce s-ar putea să fiți tentat să utilizați și să plătiți pentru un ESP la nivel de întreprindere, veți ajunge să irosiți resurse valoroase dacă nu profitați de funcțiile suplimentare.

Marca
Pret de inceput
Pentru 2.000 de contacte
Cel mai bun pentru
Site-ul companiei
Monitor de campanie$ 9 / luna$ 29 / lunaBloguri, întreprinderi mici și mari și agenții.Accesați online
GetResponse$ Nr.15 / luna25 $ / lunaÎntreprinderile mici și mariAccesați online
Contact constant$ De 20 / luna$ 45 / lunaÎntreprinderi mici și mari și companii cu cerințe de nișă, cum ar fi gestionarea evenimentelorAccesați online
MailChimp$ 9.99 / luna$ 29.99 / lunaBloguri, Antreprenori și Întreprinderi MiciAccesați online
AWeber$ 19 / luna$ 29 / lunaBloguri, Întreprinderi mici și antreprenoriAccesați online
Sendinblue$ 81 / lunaNu se încasează pe persoanăBloguri, Antreprenori, Întreprinderi MiciAccesați online

Atunci când decideți un ESP, cheia este să revizuiți în detaliu schemele de prețuri ale acestora. Majoritatea ESP-urilor au astăzi planuri lunare în care creșterea prețurilor este direct proporțională cu caracteristicile și incluziunile pe care le obțineți. Dacă nu trimiteți e-mailuri în mod regulat, puteți opta pentru un ESP care oferă planuri preplătite sau planuri de plată pe campanie..

Unele ESP oferă chiar și prețuri personalizate în funcție de cerințele dvs. unice. Așadar, dacă descoperiți că nevoile dvs. nu se încadrează în niciun plan prestabilit, atunci sunteți mai bine să căutați aceste tipuri de furnizori.

4. Verificați asistența pentru clienți

Serviciul pentru clienți nu trebuie să fie niciodată gândit. Vor fi cazuri în care veți avea nevoie de un pic de îndrumare – și, în astfel de cazuri, este esențial să puteți contacta cu ușurință reprezentanți de asistență clienți cunoscuți și de ajutor, care vă pot ajuta în orice probleme pe care le-ați putea avea..

Iată câteva moduri de a testa calitatea asistenței clienților unui ESP.

 • Accesați site-ul web al ESP și verificați dacă furnizorul oferă asistență 24/7 la nivel mondial.
 • Sunați la numărul de asistență pentru clienți sau trimiteți-i un e-mail și vedeți cât timp durează pentru a obține un răspuns.
 • Căutați site-ul web al ESP și vedeți dacă au ghiduri sau alte resurse care detaliază modul în care funcționează funcțiile ESP. O multime de ESP-uri încarcă videoclipuri tutorial, așa că uitați-vă și pentru acestea.
 • Verificați dacă site-ul web al ESP are o secțiune de întrebări frecvente dedicate.

Mai des, diferența dintre un instrument gratuit și un ESP plătit constă în asistența clienților. Da, economisești bani folosind un ESP gratuit. Aici este faptul că nu veți primi sprijin în cazul în care ceva nu merge bine. Pe de altă parte, dacă plătiți să utilizați un ESP, un lucru care este întotdeauna inclus în planul dvs. este asistența pentru clienți.

Învelire

Sperăm că, după ce citiți acest ghid, veți avea o imagine mult mai clară despre ceea ce aveți nevoie în afara ESP. Rețineți că nu există „cel mai bun ESP”. Fiecare ESP are avantajele și dezavantajele sale. Puteți alege doar ESP-ul care este cel mai potrivit pentru dvs., obiectivele dvs. și bugetul dvs..

Ash Salleh este Directorul SEO la Campaign Monitor, unde lucrează îndeaproape cu echipele de conținut, copiere și analitice pentru a îmbunătăți optimizarea site-ului. Înainte de timpul său la Campaign Monitor, el a furnizat, de asemenea, SEO și expertiză de marketing digital la Zappos și Axiata Digital. Conectați-vă cu Monitorul campaniei activat Facebook și LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map