5 sfaturi de optimizare a conținutului pentru site-ul dvs. de marketing afiliat

Marketingul afiliat prosperă la încredere și reputație. Tratarea în mod superficial a conținutului dvs. va avea loc cel mai probabil, va avea loc conversii slabe și trafic redus. Motivul principal pentru aceasta este faptul că oamenii caută pe cineva cunoscător care să le ofere informații semnificative și de fapt utile.


Dar adevărul este că creștem pe măsură ce mergem mai departe. Cu timpul, dobândim mai multe cunoștințe și experiență despre ceea ce constituie o scriere bună și un conținut de încredere. Există multe modalități de a îmbunătăți performanța site-ului dvs. de afiliere pentru a scrie și a optimiza relevante conținutul. Poate fi aplicat și articolelor viitoare și ghidurilor de cumpărare și revizuirii conținutului mai vechi.

Conform 99 firme, programele de marketing afiliat generează 15-30% din totalul vânzărilor pentru agenții de publicitate, 81% dintre mărci și 84% dintre editori implementând deja marketingul afiliat în eforturile lor de conținut digital. În acest articol, căutăm să vă oferim sfaturi esențiale care vă vor ajuta să îmbunătățiți conversiile și să vă creșteți considerabil traficul.

Sfaturi de optimizare a conținutului pentru site-ul de marketing afiliat

1. Adâncimea peste rază de acțiune

Acest lucru înseamnă să reafirmăm că oamenii caută conținut valoros care să le beneficieze direct. Oricare ar fi demograficul pe care îl vizați, este esențial să vă adresați mai întâi nevoilor audienței.

Oamenilor nu le pasă de conținut redus. Conform Job 2 Bucurie, 38% dintre marketeri susțin că marketingul afiliat este metoda lor de achiziție a clienților, 57% afirmând că bloggingul și crearea de conținut este metoda preferată de a conduce traficul.

Pentru a fi convingător, un site web de marketing afiliat trebuie să fie detaliat și informativ. Ați lua în considerare achiziționarea unui produs anunțat de un site care nu știe informații? Optimizarea conținutului ar trebui să caute nu doar ca articolele să fie mai lungi și mai ample, ci mai degrabă mai amănunțite și meticuloase.

2. Îmbunătățirea lizibilității

Există o varietate de factori care definesc ușurința de citire a copierii. Cel mai popular mod de a-l măsura este scorul Flesch-Kincaid.

„Menținerea unui scor de lizibilitate ridicat va aduce beneficii mult site-ului dvs. din mai multe perspective. În primul rând – evident. O copie bine pusă la dispoziție nu pare impenetrabilă. Citește fără probleme și nu cere prea multe calculatoare. În al doilea rând, lizibilitatea este esențială pentru SEO. ”

– Christopher K. Mercer, antreprenor digital și creator al Citatior.

Nu există nicio garanție că Google calculează conținutul unui site al site-ului Flesch-Kincaid. Cu toate acestea, conținutul ușor de citit tinde să fie mai mare în rezultatele căutării. Motivul pentru aceasta constă și în factorul uman. Oamenii nu vor doar să citească un text foarte complicat atunci când nu sunt solicitați. Dacă oamenii au dat clic pe linkul dvs. de pe Google și au părăsit pagina la scurt timp după aceea, Google va „pedepsi” site-ul, deoarece nu a oferit utilizatorului valoarea pe care o căuta. Prin urmare, rezultatele căutării nu ar trebui să fie pe poziții ridicate.

Instrument de analiză de lizibilitate de YoastInstrument de analiză de lizibilitate de Yoast (sursă)

Deci, cum optimizați textul dvs. pentru o mai bună lizibilitate? Iată câteva sugestii:

 • Ține-ți scurt propozițiile. Cu cât sunt mai scurte, cu atât este mai ușor în general să urmărești punctul textului. Păstrarea propozițiilor sub 15 cuvinte ar trebui să facă.
 • Țineți-vă paragrafele scurte. Blocurile mari de text sunt intimidante și deseori îi vor descuraja pe cititori să citească. Menținerea paragrafelor sub 5-6 linii îi va menține ușor de utilizat.
 • Utilizați conectori precum „totuși”, „în plus”, „în plus” și așa mai departe. Ele ajută la stabilirea unei conexiuni logice între idei, ceea ce face ca textul să fie mai ușor de citit.
 • Utilizați liste cu puncte pentru a face articolul mai scanabil.
 • Evitați vocea pasivă atunci când este posibil.

De asemenea, puteți limita numărul de adverbe pe care le utilizați. În loc să optezi pentru adverbe, este mai bine să mergi cu mai multe verbe descriptive. Menține textul mai captivant. Iată un scurt exemplu:

 • Jennifer a mers repede
 • Jennifer se grăbi

A doua versiune este mult mai descriptivă și mai concisă, ceea ce face mai ușor de citit și mai antrenant.

3. Folosiți Multimedia

Succesul unui site web de marketing afiliat este parțial definit de modul în care este implicat conținutul acestuia. Ținând cont de ecosistemul tehnologiei moderne, par să avem întinderi de atenție mai scurte și par să nu-i placă să citească paragrafe lungi sau texte lungi în general. Acesta este motivul pentru care trebuie să ne completăm ocazional articolele cu imagini și videoclipuri.

Iată câteva moduri prin care poți crește considerabil implicarea cititorilor cu conținutul tău:

 • Folosiți imagini cu fețe. Suntem conduși în mod evolutiv spre fețe. ei atrage-ne atenția și angajează-ne, care vă poate ajuta să subliniați secțiuni importante din textul dvs. și Apeluri la acțiune.
 • Folosiți imagini și infografii care vă facilitează înțelegerea textului.
 • Recomandarea comună este să folosiți o imagine în 200 de cuvinte de text. Cu toate acestea, Blog Pros au analizat cele mai populare 100 de intrări pe blog pe internet și au ajuns la concluzia că acestea prezintă o imagine în aproximativ 350 de cuvinte.

4. UX peste cuvinte cheie

Standardele SEO se schimbă foarte mult în timp și adesea ceea ce tinde să fie elementul de optimizare de înaltă calitate devine învechit în câteva luni. Acest lucru s-a întâmplat cu cuvintele cheie, care rămân un subiect intens dezbătut în optimizarea pe pagini.

James Daily, șeful departamentului de conținut la Flashessay.com a împărtășit asta

„În urmă cu câțiva ani, scriitorii au fost nevoiți să sară printre cele mai ciudate cercuri pentru a integra în mod inteligent cuvintele cheie în textul lor. Adesea semănau cu fragmente de text trunchiate și nefirești pe care nicio persoană sănătoasă nu le-ar fi rostit vreodată.

Standardele SEO, însă, s-au schimbat considerabil, iar acum umplerea cuvintelor cheie este considerată un faux-pas, mai degrabă decât o bună practică. “

O experiență de utilizator bine concepută (UX) a devenit acum o componentă esențială pentru un rang ridicat pe motoarele de căutare, ceea ce oferă, efectiv, site-urilor web un flux sănătos de trafic. Conform Top Tal, 88% dintre clienți este foarte puțin probabil să revină pe un site web cu UX slab, 62% afirmând că au început să evite activ acea anumită marcă din cauza UX-ului nepotrivit.

Asta nu înseamnă că cuvintele cheie nu sunt acum importante, ele rămân unul dintre semnalele critice pe care motoarele de căutare le iau în considerare pentru clasarea site-urilor web în rezultatele căutării. Cu toate acestea, UX este acum o componentă pivotantă a Strategia de optimizare SEO.

Dar ce înseamnă asta pentru proprietarii site-ului?

Mai simplu spus, trebuie să ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor clienților înainte de orice. Prin urmare, bombardarea clienților dvs. potențiali cu sintaze repetitive și nefirești este o practică proastă. Concentrați-vă să răspundeți în mod fiabil la întrebările clientului, numai apoi încercați să aplicați cuvinte cheie pe textul dvs..

5. Spune o poveste

Unul dintre obiectivele esențiale ale unui site web de marketing afiliat este acela de a construi o relație de încredere cu publicul său. Un număr mare de companii folosesc povestiri pentru a crea o conexiune semnificativă cu clienții lor. Tipul de poveste pe care l-ați folosit când scrierea unei scrisori a unui cont personal.

Să începem cu știința din spatele ei.

Surprinzător, potrivit cercetări publicate recent, povestirea crește nivelul oxitocinei din organism – unul dintre hormonii „simțiți bine”. Oamenii tind să aibă niveluri ridicate de oxitocină în timpul interacțiunilor fizice și sociale precum îmbrățișări, strângeri de mână și așa mai departe.

300% creștereRezultatele obținute arată că introducerea narativă a avut un impact mare atât asupra cititorilor cu pagini complete, cât și a timpului mediu pe pagină (Tampon)

Drept urmare, nu este surprinzător faptul că articolele care prezintă povestiri, comparativ cu raportarea simplă asigură o implicare mai mare și o audiență mult mai mare. De fapt, injectarea unui articol cu ​​anumite elemente ale poveștii crește numărul cititorului întreit, conform testului Buffer propriu.

Pentru a îmbunătăți calitățile de povestire a textului dvs., luați în considerare consultarea Scrie Shaelin, Diane Callahan, și servicii de genul Furnizare de eseuri.

Greșeli de evitat

Acum că avem o mai bună înțelegere a modului de a optimiza conținutul de pe un site web de marketing afiliat, să aruncăm o privire la unele greșeli care merită evitate. Rețineți că acestea pot afecta serios eforturile de generare și vânzări, deci asigurați-vă că le evitați în permanență:

Lipsa specializării

Este dificil să acoperi fiecare industrie și nișă sub soare pe site-ul dvs. de marketing afiliat. Conform Tribunalul de gazduire, cele mai populare nișe de marketing afiliat includ moda (18,7%), sănătate (11,1%) și călătorii (8,6%) pentru a numi câteva. Fie că este vorba de IT, sănătate, modă sau ceva diferit în întregime, asigurați-vă că vă puteți specializa încet serviciile într-o direcție sau alta. Acest lucru vă va permite să vă creșteți prețurile, să atrageți mai mulți clienți exclusivi și să dezvoltați cunoștințe aprofundate despre anumite nișe de marketing afiliat.

Lipsa de SEO

Indiferent dacă atrageți clienți sau pur și simplu se clasează mai sus în motoarele de căutare globale precum Google și Bing, trebuie să vă asigurați că jocul dvs. SEO este la îndemână. Instrumente precum Planificatorul de cuvinte cheie Google, SEMrush și Ahrefs vă poate ajuta să identificați cuvinte cheie, fraze și sisteme de optimizare în trend, care funcționează bine în nișa dvs. de marketing afiliat.

Lipsa inovației constante

În cele din urmă, marketingul afiliat înseamnă să oferiți din ce în ce mai multe opțiuni cu cine partenerezi. Asigurați-vă că creați diferite tipuri de conținut, extindeți-vă portofoliul de servicii și angajați-vă publicul în mod constant. Nu vă bazați într-o rutină și nu încercați să faceți ceva nou și interesant periodic pentru a menține atractiv site-ul dvs. de marketing afiliat.

Concluzie

Conceptul de optimizare a conținutului s-a schimbat dramatic în ultimii cinci ani. Asigurați-vă că vă curățați site-ul de marketing afiliat și conținutul pentru a atrage cât mai mulți clienți și clienți. După ce găsiți un sistem de optimizare a conținutului care se potrivește mărcii dvs., publicul potrivit va găsi drumul către dvs. prin motoarele de căutare și cuvântul gură.

Despre Leona Henryson – scriitor independent și designer UX. De asemenea, este o scriitoare care contribuie pentru diverse bloguri. Când nu scrie sau proiectează, înoată, face drumeții și, dacă permite vremea, snowboarding.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map