23 Moduri inteligente de a vă monetiza blogul

Pentru mine, frumusețea afacerilor online este că vă puteți 1) să vă trăiți oriunde aveți o conexiune la internet și 2) nu există niciun plafon pentru venitul dvs..


Totuși, mulți oameni se luptă să câștige bani online și să câștige un salariu de viață din acesta.

Așa că Jerry a pregătit un ghid excelent cum să faci bani pe blog, inclusiv cum să porniți un blog, să alegeți o nișă și să conduceți traficul către acesta.

Pentru a completa ghidul lui Jerry, acest articol vă va învăța 23 de modalități de a monetiza traficul respectiv. La fel cum este important să vă diversificați investițiile, este important să vă diversificați veniturile.

Acest lucru se întâmplă, în cazul în care fluxurile de venituri merg spre sud, veți avea alții pe care să-i revină.

În plus, cine nu ar putea folosi un pic (sau un LOT) mai mulți bani?

Să începem:

Contents

1. Scrieți un Ebook

Vânzarea unui ebook este o tehnică clasică de monetizare a blogului.

Ebooks oferă o tonă de avantaje:

 • Pentru a le crea, tot ce ai nevoie este cunoștințele pe care le ai deja
 • Ebook-urile plătite îți construiesc autoritatea ca expert
 • Le puteți vinde pe mai multe platforme (de exemplu Amazon și Payhip)
 • Ele pot deveni surse mari de venit pasiv
 • Acestea pot aduce adăugări eficiente la pâlnia de vânzări, pe măsură ce oferă o valoare mai mică

Mulți experți au început să-și creeze un nume pentru ei înșiși cu un ebook. Remit Sethi, fondatorul Te voi învăța să fii bogat și unul dintre cei mai importanți experți în afaceri online, vândut primul său ebook pentru 4,95 USD.

Acesta a fost intitulat „Ghidul lui Ramit din 2007 pentru lovirea fundului”.

Imagine 1 Cartea 1

Ebook-ul a dus la New York Times Cel mai bine vândut și 14 produse premium diferite care l-au transformat într-o persoană foarte bogată – toate complet online și vândute în principal prin intermediul blogului său.

Iată procesul pe care îl urmez pentru scrierea de cărți electronice:

 1. Alege un subiect. Scrie despre ceva pe care publicul tău dorește să învețe, dar nu poate fi învățat într-o singură postare pe blog. Mulți sunt dispuși să plătească pentru un singur ghișeu al acestor informații.
 2. Creați un contur. Acest lucru vă va ajuta să vă organizați ideile în timp ce scrieți.
 3. Blocați timpul în fiecare zi pentru a scrie. Nu fiți persoana care începe un ebook și nu îl termină niciodată. Blocați o oră în fiecare zi, două ore, 15 minute – nu contează cât timp. Scrie-l.
 4. Transferați-l într-un șablon ebook. Iată câteva de la HubSpot.
 5. Proiectați o copertă (folosesc eu Canva) sau să plătească pe cineva să o facă (Fiverr).
 6. Photoshopă-ți coperta într-o imagine 3D ebook. Pat Flynn a pus la cale un grozav video despre cum se face acest lucru.

Ai terminat! Acum promovează-l în conținutul inimii tale.

2. Creați un curs

Următorul pas logic pentru majoritatea bloggerilor este crearea unui curs.

În timp ce, probabil, oferiți o tonă de valoare gratuită pe blogul dvs., un curs vă poate aduce veniturile la un nivel cu totul nou.

Nu credeți că oamenii vor plăti pentru aceste cunoștințe? Mai gandeste-te.

Iată 5 motive pentru care oamenii și-ar cumpăra cursul:

 1. Vor rezultatele pe care le învață blogul tău, dar mai repede.
 2. Vor informații despre bonus pe care nu le oferiți pe blog.
 3. Ei vor să fie ținuți de mână în timpul procesului.
 4. Ei doresc mai mult acces la dvs., fie prin e-mail, conversații telefonice sau webinarii exclusive.
 5. Ei au încredere suficientă (prin valoarea gratuită pe care o oferiți pe blogul dvs.) pentru a vă cumpăra cursul și știu că probabil vor primi banii lor.

Iată un ghid rapid despre crearea cursurilor:

Asigurați-vă că informațiile sunteți ambalarea împreună iese în evidență deasupra conținutului blogului tău. Acesta este motivul final pentru care vor cumpăra un curs de la dvs. Primesc și mai multă valoare decât pot primi prin blogul tău.

Elaborați pașii logici pentru ca aceștia să își atingă obiectivele. Acestea sunt de obicei defalcate în „module”. Fiecare modul conține o introducere scurtă, informațiile de bază și un fel de a-ți ajuta elevii să ia măsuri.

Pentru a-i determina să acționeze, creează fișe de acțiune descărcabile care descriu exact ce ar trebui să facă pentru a completa acel modul.

Încorporați videoclipuri. Majoritatea cursurilor online implică instructorul care vorbește în fața camerei. Dacă nu vă simțiți confortabil, înregistrați-vă vocea și folosiți diapozitive pentru a afișa informațiile.

Elevii dvs. vor primi informația în două moduri: oral și vizual. Acest lucru îi va ajuta să păstreze informațiile, să obțină rezultate mai bune din cursul tău și să le adreseze mai multor persoane.

Încercați aceste servicii pentru a vă găzdui cursul:

3. Promovați produsele afiliate în postările dvs.

Dacă discutați și recomandați produse și servicii publicului dvs., de ce să nu câștigați bani din partea persoanelor pe care le faceți referire?

Nu vă costă nimic cititorii și câștigați un comision ori de câte ori unul dintre ei cumpără produsul.

Marketingul afiliat poate fi o sursă excelentă de venit pentru munca suplimentară. Consultați aceste idei pentru încorporarea vânzărilor afiliaților în veniturile dvs.:

Ideea nr. 1: găsiți oportunități în conținutul dvs. actual

În primul rând, parcurgeți articolele pe care le-ați publicat deja și căutați produsele sau serviciile pe care le-ați menționat. După ce le găsiți, pur și simplu accesați fiecare site web și căutați o pagină „Afiliați”.

Apoi urmați instrucțiunile pentru a deveni afiliat. După ce devii unul, vei obține de obicei un cod de urmărire unic pe care să îl plasezi la sfârșitul fiecărei adrese URL.

Când un vizitator face clic pe acea adresă URL cu ID-ul și cumpără produsul, veți câștiga bani.

Ideea nr. 2: găsiți oportunități în produsele / serviciile pe care le utilizați

Faceți o listă cu fiecare produs și serviciu pe care îl utilizați. Folosesc o mulțime de software online care se referă la afacerile mele. Acestea pot fi oportunități excelente pentru veniturile afiliate.

Accesați site-ul web al fiecărui produs și vedeți dacă au o pagină de afiliere. Dacă o fac, înscrieți-vă la program.

Deoarece nu aveți încă conținut pentru acestea, va trebui să creați unele. Iată ce sugerez:

 1. Notează modul în care folosești produsul sau serviciul. Vă ajută să vă eficientizați munca? Te ajută cu SEO? Vă ajută să vă adresați bloggerilor influenți?
 2. Creați un tutorial postat pe blog care vă învață publicul cum să obțină aceleași rezultate folosind acel produs sau serviciu.
 3. Link către produs sau serviciu și adăugați codul dvs. de urmărire unic.
 4. Promovează acea postare publicului tău, pe rețelele de socializare și orice hub-uri online pline de oameni care ar putea dori aceleași rezultate.

Învățați oamenilor informații utile utile și obțineți bani în schimb.

Ideea nr. 3: găsiți oportunități în produsul / serviciile pe care doriți să le utilizați

Vrei să folosești un anumit produs, dar nu-ți poți permite? Ce se întâmplă dacă vă puteți face banii înapoi într-un timp relativ scurt?

Dacă produsul are un program de afiliere, aceasta este o posibilitate reală.

Mai întâi, faceți o listă cu produsele / serviciile pe care doriți să le utilizați. Apoi accesați site-urile lor și vedeți dacă au un program de afiliere.

Dacă o fac, cumpărați produsul și înscrieți-vă. Apoi folosiți-l, creați un studiu de caz / un tutorial și promovați publicarea publicului dvs. așa cum ați făcut-o înainte.

Aceste postări pot rămâne active timp îndelungat, aducându-vă un venit pasiv pentru viața fiecărui articol.

4. Promovați produsele afiliate într-un răspuns automat prin e-mail

Email-ul este un instrument puternic de marketing. Este unul dintre puținele canale oamenii verifică în fiecare zi si sunt dispus să fie vândut la.

Un autoresponder de e-mail este o secvență automată de e-mailuri care este trimis oamenilor atunci când se abonează la lista de e-mailuri.

Iată serviciile mele preferate:

 1. AWeber
 2. MailChimp
 3. Contact constant

Ambele vă permit să configurați un autoresponder.

La fel ca promovarea produselor afiliate pe blogul dvs., promovarea acestor produse într-un răspuns automat prin e-mail vă poate genera venituri pasive.

Le puteți promova direct în e-mailuri sau le puteți crea tutoriale postare pe blog și le puteți promova. Oricum, există posibilitatea de a încasa bani.

Iată ce sugerez cu răspunsul dvs. automat:

 • Începeți primele dvs. e-mailuri cu conținut util care nu vinde nimic. Acest lucru vă va ajuta să stabiliți încredere cu noii abonați.
 • Presărați e-mailuri pentru construirea relațiilor, cum ar fi să întrebați abonații dvs. dacă îi puteți ajuta cu ceva. Acest lucru va crea, de asemenea, încredere și va reduce dezabonarea.
 • Când promovați produsul, concentrați-vă pe rezultatele pe care le pot obține și nu pe produsul în sine. Dacă ați obținut rezultate folosind-o, asigurați-vă că le explicați în detaliu. Acest lucru va face vânzarea pentru tine.

5. Vindeți promoții prin e-mail

Dacă aveți o listă de e-mail considerabilă, acesta este traficul pe care îl puteți accesa oricând doriți. De asemenea, este sub controlul tău.

Vă puteți oferi să promovați conținutul altor persoane pe lista dvs. de e-mail în schimbul unei taxe. Acest lucru necesită puțin efort suplimentar din partea dvs. și puteți filtra conținutul pe care îl promovați pentru a vă asigura că este de prim rang.

Iată o promoție similară Matthew Woodward promoții:

Matthew Woodward

Anunțați-vă abonații dvs. că puteți promova postări ale altor persoane către aceștia. Mențineți o politică de transparență.

Dacă decideți să mergeți mai departe cu acesta, creați o pagină pe blogul dvs. explicând serviciul, cât costă și traficul pe care îl pot aștepta.

Persoanele care vă vizitează blogul vor ști că aceasta este o opțiune atunci când au nevoie de trafic rapid.

6. Porniți un serviciu de coaching online

Antrenamentul de orice fel poate fi extrem de profitabil.

Jon Morrow, unul dintre cei mai buni bloggeri de acolo, spune că chiar și un blogger începător poate percepe 90 USD / oră pentru un serviciu de coaching telefonic. Și a ajutat mii de bloggeri!

Instruirea telefonică oferă o serie de avantaje:

 • Trebuie să creezi o legătură intimă cu elevii tăi. Acest lucru poate dura o viață și atrage noi afaceri constante pentru tine.
 • Te ajută să-ți construiești o reputație de autoritate.
 • Începi să înțelegi cele mai profunde, profunde nevoi și frustrări ale publicului tău. Această informație este comercializarea aurului pentru alte produse pe care le creați și le vindeți.
 • Puteți înceta să oferiți sau să continuați să oferiți serviciul oricând doriți.
 • Pe măsură ce vă veți cunoaște mai bine și mai bine, vă puteți crește tarifele oferind același serviciu exact.

Pentru a oferi coaching telefonic, spuneți pur și simplu că veți urca la telefon cu ei timp de o oră și îi puteți ajuta cu orice probleme au.

Dacă sunt interesați, trimiteți-vă potențialilor studenți un chestionar. Acest chestionar ar trebui să-și aplice cele mai mari puncte de durere. După ce vă vor returna, setați un timp pentru a vorbi.

În intervalul dintre atunci și apelul telefonic, cercetează-ți punctele de durere și află-ți exact cum să-ți ajuți noii elevi. Cel mai rău lucru pe care îl puteți face este să pierdeți timpul și banii la apel.

Când sunteți la apel, pur și simplu parcurgeți tot ceea ce ar trebui să facă pentru a-și depăși problemele. Apoi dați-le măsuri pentru a face. Puteți chiar să le trimiteți un document separat ulterior.

În cele din urmă, întrebați dacă ar dori să stabilească un alt apel pentru a fi capabil să funcționeze și să-i mute la următoarea etapă, dacă doresc.

Apoi facturați-le.

7. Oferiți un serviciu de consultanță Done-for-You

Un serviciu făcut pentru tine este similar cu un serviciu de coaching. Vă ajutați personal clienții să rezolve o problemă (sau mai multe probleme).

Cu excepția faptului că, în loc să întreprindă acțiunile pe care le prescrieți, luați aceste acțiuni pentru ei.

Acest lucru nu funcționează în anumite industrii, cum ar fi instruirea personală. Dar cu siguranță poate funcționa în marketing online, design web și orice altă nișă în care nu contează cine face lucrul.

Din moment ce efectuați activitatea, puteți percepe mult mai mult pentru un serviciu făcut pentru tine decât antrenarea telefonică. De asemenea, veți lucra cel mai probabil cu ei o perioadă mai lungă de timp, astfel încât deținătorii lunari (plățile) sunt obișnuiți.

Serviciile prestate pot fi cuprinse între 100 USD / lună și peste 10.000 USD / lună. Depinde de cât de valoros este serviciul dvs. și de câtă autoritate aveți în spațiu. De asemenea, cât de mare este bugetul clientului tău.

Inutil să spun, acest lucru vă poate ridica veniturile rapid și să le mențină durabil.

8. Instalați o zonă de membru

Zonele de membru pot fi surse mari de venit pasiv.

Tot ce trebuie să faceți este să blocați conținut premium în spatele unei bariere de membru și sunteți setat. Apoi, decideți dacă oamenii trebuie să plătească o taxă unică sau o taxă recurentă lunară.

Iată câteva servicii pe care le puteți utiliza:

Unul dintre neajunsurile zonelor de membru este acela că, de obicei, trebuie să fie întreținute și actualizate pentru a menține persoanele angajate (și să plătească).

Dacă nu aveți timp să faceți acest lucru singuri, puteți utiliza o parte din veniturile dvs. pentru a angaja pe cineva care să o facă pentru dumneavoastră.

9. Porniți un forum privat

Un forum privat este similar cu o zonă de membru.

Este doar o comunitate plătită care este disponibilă doar membrilor exclusivi.

De exemplu, StackThatMoney este un forum popular de marketing afiliat premium. Încasează 99 USD / lună.

STM

De obicei, un forum este mai puțin valoros decât o zonă de membru, deoarece se bazează mai ales pe conținut generat de utilizator. Și majoritatea zonelor de membru conțin și forumuri.

De obicei, trebuie să percepeți mai puțin pentru a rula un forum plătit, dar, de asemenea, efectuați mai puțin întreținere decât o zonă de membru.

10. Sondaje de gazdă de la alte companii / site-uri

Dacă aveți un site web, unele companii vă vor plăti pentru a organiza sondaje pe site-ul dvs. web.

Obțin informații valoroase de marketing și primești niște bani de rezervă.

Pur și simplu faceți o căutare Google pentru companii din nișa dvs. și vedeți dacă oferă un program de afiliere cu sondaj plătit.

11. Instalați un magazin de comerț electronic

Magazinele de comerț electronic sunt exact ca Amazon. Ele reunesc o cantitate masivă de produse pe care oamenii le pot achiziționa online.

Dacă aveți un blog, în special unul WordPress, puteți instala un magazin de comerț electronic direct pe site-ul dvs. existent.

Aceste magazine vă pot vinde propriile produse, unde primiți veniturile complete sau pot fi formate din produse afiliate (sau ambele).

Următoarele plugin-uri vă pot ajuta să instalați un magazin de comerț electronic pe site-ul dvs. WordPress:

12. Creați și vindeți propriul dvs. produs fizic

Majoritatea bloggerilor nu iau în considerare crearea și vânzarea propriului lor produs fizic, dar este o opțiune.

Ai vrut vreodată să devii inventator? Iată șansa ta.

Puterea constă în audiența pe care o dețineți. Dacă aveți o audiență care vă ascultă, puteți vinde aproape orice, deoarece au încredere în judecata și expertiza dvs..

Să zicem că ești un blogger alimentar și ai inventat un nou articol de bucătărie care face ca feliile de mere să fie un proces în doi pași. Puteți obține proiectat, fabricat și brevetat. Apoi, puteți utiliza publicul dvs. existent pentru a sari vânzările inițiale, pentru a demonstra că există cerere pentru produs și pentru a-l obține în magazine.

Nu este o rută convențională, dar s-ar putea să fie cea potrivită pentru tine.

13. Atrageți afiliații pentru produsele / serviciile dvs.

Ai un ebook? Un curs? Un serviciu de coaching?

Ei bine, puteți atrage pasiv noi afaceri prin configurarea propriului program de afiliere și atragerea altor oameni pentru a vă promova produsul.

După ce ai propriul produs, acesta este un mod eficient de a acumula vânzările și de a le susține. Iată o modalitate de a o face:

În primul rând, încărcați produsul în Clickbank sau Udemy (dacă este un curs). Apoi efectuați o căutare Google pentru aceste șiruri de căutare:

 • „Nica ta” + „blog”
 • „Nișa ta” + „site”

Găsiți cât mai multe site-uri pe care le puteți și adresați-vă fiecăruia întrebând dacă le-ar plăcea să comisioneze produsul.

Apoi mergi la Alltop.com, fă o căutare pentru nișa ta și găsește din nou cât mai multe site-uri.

Alltop

Apoi, întoarceți-le la ei așa cum ai făcut înainte.

Puteți crea chiar și un kit de marketing pe care să îl oferiți fiecăruia. Acest kit le-ar învăța cele mai bune modalități de a-ți promova produsul și de a câștiga bani. Devine un câștig-câștig pentru amândoi.

14. Porniți un serviciu de coaching personal

La fel ca și coachingul online, coaching-ul în persoană vă poate câștiga o rată orară solidă.

Acest tip de coaching poate fi, de asemenea, mai eficient pentru studenții dvs., deoarece lucrați împreună într-un mediu mai intim. Dacă studenții dvs. obțin rezultate din antrenamentul dvs., vă vor răspândi serviciile și vă vor ajuta să vă dezvoltați afacerea pentru dvs..

Pur și simplu oferiți serviciul pe site-ul dvs. web, promovați-l în fața publicului dvs. și promovați-l în zona dvs. locală. Blogul dvs. va acționa ca dovadă a expertizei dvs..

15. Configurați un canal de vânzări și un trafic plătit de unități

După ce aveți un produs sau un serviciu în loc, tot ce trebuie să faceți pentru a crește veniturile este să vă asigurați că traficul dvs. convertește și amplifică acel trafic.

Una dintre cele mai bune metode de a converti traficul este printr-o pâlnie de vânzare. O pâlnie de vânzare parcurge potențialii cumpărători prin procesul de cumpărare și se încheie cu vânzarea finală.

Fiecare fază este un pas logic către produsul sau serviciul dvs. plătit.

Unul dintre cele mai bune canale de vânzări de care știu este de la Ryan Deiss la Marketer digital.

Iată cei 4 pași principali:

 1. Oferiți un magnet de plumb
 2. Oferiți un tripwire
 3. Ofera-ti produsul de baza
 4. Oferiți un maximizator de profit

Pâlnia de vânzări pentru majoritatea bloggerilor este un răspuns automat pe e-mail.

Magnet de plumb

Un magnet de plumb îi atrage pe vizitatori să opteze pentru pâlnia dvs. de vânzări.

Este o resursă gratuită pe care o oferiți în schimbul adresei de e-mail a unui potențial și a permisiunii de a-i contacta.

Unele dintre cele mai bune magneți de plumb sunt:

 • Ebooks gratuite
 • webinarii
 • Liste de verificare
 • mindmaps
 • Mini-cursuri gratuite

Vei livra apoi resursa gratuită automat după ce cineva intră pe lista ta, de obicei în e-mail de bun venit.

Tripwire

După magnetul de plumb, vă oferă un tripwire.

Un tripwire este o ofertă low-cost, care este aproape fără cap. Acest produs poate fi extrem de ieftin (1 – 3 USD). Scopul este de a transforma abonații dvs. din perspective către cumpărători.

Acest lucru schimbă relația fundamentală dintre voi doi și obișnuiește cititorii să vă vadă ca vânzător.

Produs de bază

După tripwire, vă vindeți produsul de bază. Acesta este produsul pe care îl au majoritatea oamenilor – de obicei un ebook, un curs, un serviciu de coaching, un serviciu făcut pentru tine etc..

Maximizatorul de profit

În sfârșit, oferiți maximizatorul de profit. Aceasta este o noutate pentru produsul principal.

Dacă produsul dvs. principal este un ebook, maximizatorul dvs. de profit ar putea fi un serviciu de coaching telefonic. Pentru un serviciu de coaching telefonic, acesta ar putea fi un serviciu făcut pentru tine – și așa mai departe.

Obiectivul pâlniei de vânzare este să pornească de la o ofertă foarte scăzută, dar valoroasă și să conducă la articole cu costuri mai mari / cu valoare mai mare, care se succed în mod natural.

Dacă utilizați un autoresponder de e-mail, vă sugerez să le trimiteți și conținut util util de pe blogul dvs. pentru a vă ajuta să construiți o relație cu perspectivele dvs. și să vă construiți autoritatea.

În cele din urmă, aveți nevoie de trafic pentru a intra în pâlnia dvs. de vânzări. Dacă aveți deja mult trafic pe site-ul dvs., ar trebui să vă duceți bine.

Dacă nu, unul dintre cele mai bune moduri de a testa pâlnie este de a trimite trafic cu plată. Sursa mea preferată este Reclame Facebook, pentru că sunt ușor de făcut incepe cu.

16. Vând spațiu publicitar

Vânzarea spațiului publicitar este o modalitate clasică de a genera bani cu aproape orice tip de site web.

Ați fost pe site-uri de știri mari în ultima vreme, precum New York Times sau Business Week? Sunt PACHETATE cu reclame și obțin o tonă de venituri din ele.

Unii oameni consideră că reclame, în special pe bloguri, sunt dificile. Le văd un spam.

Indiferent dacă acesta este sau nu sentimentul general, merită să încercați să vedeți dacă:

 1. Veniturile din alte produse / servicii dvs. scad
 2. Ratele de conversie scad

Dacă veniturile dvs. nu scad și ratele de conversie rămân la fel, atunci tocmai ați crescut veniturile fără a sacrifica celelalte valori cruciale. Booyah!

Și, de obicei, trebuie să alegeți anunțurile care sunt afișate pe site-ul dvs. Puteți alege cele care ar putea oferi valoare audienței dvs..

Puteți vinde spațiu publicitar în mai multe moduri, dar două dintre cele mai ușoare sunt Google AdSense si Pluginul Simple Manager Manager pentru WordPress.

17. Oferiți un serviciu de scriere independentă

Acesta este un blogger de servicii în aproape orice nișă poate oferi.

Conținutul dvs. de blog arată oamenilor 4 lucruri:

 1. Înțelegeți publicarea online
 2. Puteți scrie bine
 3. Ești obișnuit să urmezi un proces de scriere
 4. Aveți cunoștințe în domeniul dvs.

Acestea sunt calități de care are nevoie orice scriitor independent. Conținutul dvs. de blog spune automat clienților potențiali că aveți aceste trăsături.

Întreprinderile își doresc conținut. Este aproape o necesitate în lumea online, dar companiile se plâng întotdeauna că nu pot găsi scriitori buni care să rămână.

Este nevoie și îl puteți completa.

Pur și simplu creați o pagină „Angajează-mă” pe site-ul dvs. web, explicați-vă că puteți scrie articole similare cu cele din blogul dvs., denumiți-vă prețul și spuneți-le oamenilor cum vă pot contacta.

18. Găzduiește un Webinar plătit

Webinariile sunt modalități excelente de a transmite o cantitate mare de informații într-o oră sau mai puțin.

Cele mai multe dintre ele sunt oferite gratuit, dar dacă aveți informații de calitate premium pe care să le partajați, puteți solicita oamenilor să vă asculte (la fel ca un seminar live plătit).

Încercați aceste servicii pentru a găzdui webinarul dvs.:

19. Găzduiește un consiliu de muncă

Consiliile de muncă se potrivesc solicitanților de locuri de muncă cu angajatorii. Aceștia pot oferi concerte cu normă întreagă, part time sau muncă contractuală.

De exemplu, ProBlogger consiliul de muncă se potrivește bloggerilor cu companii care caută să angajeze pe cineva pentru a crea conținut pentru ei.

Dacă aveți autoritate în spațiul dvs. și puteți potrivi solicitanții de locuri de muncă cu angajatorii, puteți găzdui un consiliu de muncă și să câștigați bani de fiecare dată când un angajator dorește să posteze un loc de muncă.

De asemenea, puteți percepe solicitanții de locuri de muncă pentru acces la consiliu.

Consiliul de lucru ProbloggerConsiliul de lucru Problogger

20. Vindeți o bucată de software

Acest lucru necesită un capital important și un know-how tehnic, dar mulți dintre cei mai buni bloggeri de acolo au tranziționat la vânzarea propriului lor software.

Acest software se împerechează în mod natural cu conținutul blogului lor. Îi ajută pe cititorii lor să obțină ceea ce predau mai rapid și mai eficient.

Copyblogger a făcut acest lucru cu mai multe produse:

Copyblogger

21. Acceptați donațiile

Oamenii apreciază cantitatea de timp pe care bloggerii o depun în fiecare articol.

Nu este ușor să fii blogger, iar cititorii pot vedea asta.

Mulți dintre ei vor fi dispuși să vă doneze, chiar dacă este o sumă mică, pentru a vă ajuta să rulați site-ul și să continuați să produceți conținut.

Puteți crea un simplu buton de „Donare” Paypal și adăugați-l pe blogul dvs. urmând acest ghid de Vishnu.

22. Oferiți angajamente de vorbire

Pe măsură ce autoritatea și autoritatea dvs. cresc, probabil vi se va cere să vorbiți la evenimente.

Aceste evenimente pot fi în zona dvs. locală sau chiar în întreaga lume. Oamenii vă vor plăti pentru a fi acolo și pentru a vă adresa publicului.

Pentru a vă asigura că oamenii știu că sunteți deschiși pentru angajamente de vorbire, creați o pagină pe blogul dvs. care să detalieze exact cum să vă contacteze pentru o implicare de vorbire și ce discuții oferiți.

23. Retargeting Facebook

În cele din urmă, toate aceste sfaturi de monetizare pe blog nu sunt nimic fără trafic și conversii.

Adesea, cel mai mare trafic de conversie va fi persoanele care v-au vizitat deja site-ul și vă sunt familiarizate. Dacă puteți comercializa direct la ele, aduceți-le înapoi pe site-ul dvs. și convertiți-le, vă puteți crește substanțial veniturile.

Unul dintre cele mai bune moduri de a face acest lucru este prin intermediul Facebook Retargeting Ads. Aceste anunțuri sunt trimise unui grup de oameni care au vizitat site-ul dvs. în ultimele 30-180 de zile.

Acești oameni te cunosc și sunt pregătiți să cumpere de la tine.

Iată cum puteți configura un anunț de retargeting Facebook:

În primul rând, accesați Facebook Ads Manager, care este de obicei la www.facebook.com/ads/manager/. Apoi faceți clic pe Instrumente -> pixeli:

Anunțuri Facebook 1 1

Veți crea un public personalizat. Este grupul de persoane pe care îl puteți viza în anunțurile dvs. Facebook.

Faceți clic pe butonul care scrie „Creați un public personalizat”. Această fereastră va apărea:

Facebook Ads 3

Pentru trafic de site-uri, setați-l oricui vă vizitează site-ul.

Facebook Ads 4Schimbați intervalul la 180 de zile. Acest lucru vă va asigura că publicul dvs. personalizat este cât se poate de mare. Apoi verificați „Includeți traficul de site-uri web trecut”.

În sfârșit, denumiți-l cum doriți, includeți o descriere dacă doriți și faceți clic pe „Creați audiență”.

Apoi faceți clic pe Acțiuni -> Vizualizați codul pixelilor:

Aceasta va genera codul (pixel) pe care va trebui să-l încorporați în site-ul dvs. web. Acest cod va urmări toți vizitatorii care vin pe site-ul dvs. web și apoi vor transmite aceste date înapoi la Facebook.

Anunțuri Facebook 5

Dacă aveți un site WordPress, încorporarea este simplă. Mai întâi, instalați Pluginul Manager de coduri de urmărire.

Odată instalat, accesați pluginul și faceți clic pe „Adăugați un nou cod de urmărire”. Apoi lipiți în codul dvs. astfel:

Facebook Ads 6

Și alege aceste opțiuni:

Facebook Ads 7

Apoi faceți clic pe „Salvați”.

S-ar putea să dureze câteva zile pentru ca publicul dvs. personalizat să populeze, dar atunci când se întâmplă, puteți crea anunțuri direcționate direct acestor persoane.

Când creați anunțurile, pur și simplu schimbați „Publicul” în publicul personalizat pe care l-ați creat anterior:

Facebook Ads 8

Acum puteți comercializa conținutul, produsele, serviciile dvs. – orice doriți – persoanelor care sunt mai susceptibile să cumpere decât vizitatorii întâmplători.

Este, de asemenea, unele dintre cele mai ieftine trafic pe care le puteți cumpăra.

Crește-ți veniturile

Acestea sunt unele dintre cele mai puternice tehnici de monetizare pe blog. Sper că te vor ajuta să începi să câștigi bani online, să-ți crești veniturile și să trăiești un stil de viață uimitor care să depășească locul.

Nu uitați, nu uitați să vă diversificați veniturile. După ce veți primi un flux, începeți să lucrați la următorul. Când este configurat, lucrați la următorul.

Acest lucru vă va ajuta veniturile să crească exponențial și să vă protejați pariurile în cazul în care unul nu reușește.

Și dacă v-a plăcut postarea, nu uitați să o împărtășiți cu urmăritorii dvs. ��

Articol scris de Michael Karp; a apărut inițial pe Blog WHSR; acum este gestionat și actualizat de personalul BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map