21 Sfaturi de productivitate pentru bloggerii de călătorie: cum să faci mai multe în timp ce călătorești în lume

Mulți bloggeri visează câștigând bani decenți prin bloguri în timp ce călătoresc simultan în jurul lumii.


Nu se poate nega: este un lucru amuzant de făcut.

Indiferent dacă călătoriți prin Torres del Paine în Patagonia sau vă veți relaxa pe o plajă din Bali, veți ajunge să vedeți lumea, să gustați mâncare nouă și să întâlniți oameni noi în timp ce faceți bloguri în timpul perioadei de oprire..

Am avut norocul să am avut acest tip de experiență. Am călătorit destul de mult în toată Asia; și mi-am scris blogul prin toate acestea. Trebuie să spun că flexibilitatea de a juca în timpul muncii și de a lucra eficient în timpul jocului este poate cea mai mare avantajă de a lucra ca blogger cu normă întreagă..

(Cu toate acestea, nu am călătorit prea mult în aceste zile. Și când o fac, am copii cu mine – un copil de 5 ani și un tânăr de 18 luni.)

Deși nu mai sunt galivant pe tot globul, am crezut că aș putea să vă împărtășesc cele mai bune sfaturi ale mele despre productivitate în această postare. Vă întrebați cum vă puteți asigura că lucrați eficient în timp ce sunteți pe drum? Aceste sfaturi ar putea fi doar cheia pentru a descoperi.

Înarmat cu aceste 21 de sfaturi de productivitate, sunt sigur că nu veți avea deloc probleme în a atinge echilibrul perfect între muncă și joc, maximizând productivitatea dvs. în timp ce vă bucurați în continuare de toate experiențele oferite de călătorie..

Stabiliți-vă mentalitatea potrivită

Templul buddhist necunoscut În Phuket, 2013.Într-un templu budist în Phuket, Thailanda; 2013.

1. Tratează-ți blogul ca pe o adevărată afacere

Luați-vă blogul în serios. Rulează și crește-ți blogul ca o afacere.

Tratează-i pe colegii tăi, inclusiv pe co-bloggerii tăi, editorii, designerii grafici etc., la fel cum ai trata orice alt partener de afaceri și ai un scop în tot ceea ce faci.

Nu uitați, aveți nevoie de parteneri adevărați care vă pot susține în perioadele dificile.

Imaginează-ți că îți lipsește zborul de legătură către Lima și sfârșești prinse peste noapte în aeroportul din Bogota. Cum aveți de gând să respectați termenul limită 9 ore, dacă nu aveți Wi-Fi și trebuie să urcați un zbor la 8 dimineața? Când, în mod neașteptat, te regăsești într-o legătură, ai nevoie de parteneri de încredere care îți pot ridica slăbiciunea. Aceasta înseamnă să depui timp și efort în cultivarea relațiilor profesionale cu asociații tăi.

Cheltuiesc publicitate pe bani pe Facebook. Cheltuiesc publicitate pe bani pe Twitter. De fapt, voi face atât pentru acest articol pe care îl citiți chiar acum. Plătesc și pentru reclame pe alte bloguri. Tratează-ți blogul ca pe o afacere dacă vrei să-ți tragi viața cu el. – Matthew, expert Vagabond

Citește și: 6 lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a vă transforma blogul în afaceri

2. Separați-vă clar timpul de lucru și jocul

Când sunteți pe drum, granițele dintre muncă și joc tind să se estompeze.

De ce să nu vă duceți laptopul pe plajă și să lucrați la cea mai recentă postare între sesiunile de surfing? Nu numai că acest lucru este pur și simplu nepracticant, dar vă va ucide și productivitatea.

Când călătoriți, trebuie să setați granițe ferme între timpul de lucru și timpul de joacă.

Jocul este joc. Munca este muncă.

Separați-le pe cele două în mod clar, deoarece creierul nostru nu este proiectat pentru multitasking. Nu mă credeți? Verifică acest videoclip de Dr. Sanjay Gupta. Realitatea este că pentru 99% dintre noi, cu cât avem multitask, cu atât suntem mai puțin productivi.

Sapă mai adânc: Antrenează-ți creierul pentru a rămâne concentrat pe activitățile de blogging

Rămâi concentrat

Sandboarding la Moreton Island, Brisbane (drum lung pentru a urca după tobogan!), 2013.Sandboarding la Moreton Island, Brisbane Australia; 2007.

Cheia pentru a rămâne productiv este să fiți concentrat. Asta înseamnă minimizarea distragerilor și a zgomotului. Sigur, este posibil să nu aveți un birou, dar asta nu înseamnă că nu puteți găsi un spațiu de lucru favorabil. Încercați să lucrați într-o cafenea liniștită sau să vă plimbați în camera de hotel dacă are un birou.

3. Opriți noile notificări prin e-mail.

Acesta este primul lucru absolut pe care îl fac de fiecare dată când configurez Outlook într-un laptop nou. Pentru a fi productiv, trebuie să rămâi concentrat și să elimini cât mai multe distrageri.

Nu este nimic mai rău decât să primiți o nouă notificare prin e-mail la fiecare 5 minute, în timp ce încercați să terminați să scrieți o postare despre cele cinci cele mai spectaculoase plaje din afara Bali..

Rețineți că, atunci când faceți blog pe drum, nu aveți un birou disponibil la îndemână, unde puteți solicita confortul de la distrageri, așa că trebuie să faceți o singură „rezistență la distragere”, dacă doriți să lucrați Terminat.

4. Verificați doar e-mailul de câteva ori pe săptămână.

Este căsuța de e-mail și ești liber să-ți stabilești propriile reguli.

Nu trebuie să vă verificați e-mailul în fiecare zi.

Când lucrez la un proiect important, optez să nu-mi verific e-mailurile în timpul orelor de lucru, deoarece consider că acest lucru îmi crește dramatic productivitatea. Chiar și a răspunde la ceea ce ar putea părea un simplu e-mail vă poate ucide jumătate de oră din timp și vă poate perturba ritmul de lucru. Nu uitați, de cele mai multe ori e-mailurile pot aștepta. Mai bine îți faci lucrurile importante mai întâi.

5. Nu mai verificați social media la fiecare 15 minute.

Nu pierdeți ore prețioase din ziua dvs. parcurgând fluxurile Instagram și Facebook. Social media este un instrument excelent pentru a vă ajuta să rămâneți conectat cu cei dragi acasă în timp ce călătoriți, dar cheia este să îl utilizați cu moderație.

Când verificați rețelele de socializare la fiecare 15 minute, acesta devine un timp important și vă va împiedica productivitatea. Dacă nu puteți reduce timpul pe care îl petreceți singuri pe rețelele de socializare, sunt multe aplicații care vă pot ajuta.

Încerca Pauză sau Autocontrol pentru a bloca site-urile de socializare pentru o perioadă de timp, astfel încât să nu devină o distragere.

Imbunatatirea eficientei

În Brienz, Elveția; 2012.În Brienz, Elveția; 2012.

6. Faceți lucrurile importante mai întâi.

Înainte de a începe ziua de muncă, faceți o listă cu lucrurile pe care trebuie să le realizați.

Apoi steați sarcinile care sunt cele mai critice și faceți mai întâi cele realizate. Sunteți mai productiv la începutul zilei de lucru, așa că veți obține mai multe lucrări dacă abordați cele mai mari proiecte cele mai importante, în timp ce concentrarea și motivația dvs. sunt la vârfurile lor.

Nu poți crea cu drama necontenită a capului. Este imposibil să direcționați energia puternică în două locuri diferite în același timp.

Trebuie să lucrați pentru a vă limpezi. Creați câteva strategii, distrugeți chiriașii, meditați zilnic și exersați atenția. Vei deschide un spațiu imens de timp pentru claritate și productivitate. – Blog Caz, Y Travel

Citește și: Cum să pornești un blog de călătorie și să câștigi bani

7. Folosiți tehnica Pomodoro.

Tehnica Pomodoro este o modalitate excelentă de a vă menține nivelul de productivitate ridicat pe parcursul programului de lucru.

Care este secretul din spatele acestei tehnici? Rămâi concentrat laser timp de 25 de minute și odihnește-te 5 minute. Repetați de patru ori, apoi faceți o pauză mai lungă de 15 minute și începeți din nou procesul.

Ideea este că pauzele frecvente și consistente vă ajută să vă mențineți concentrat mintea, îmbunătățind concentrarea generală și, la rândul lor, productivitatea. Puteți găsi mai multe informații despre această tehnică excelentă aici.

Tehnica PomodoroTehnica Pomodoro pe scurt.

8. Planificați-vă.

Nu așteptați până când vă prezentați la stația de autobuz din Santiago pentru a decide dacă vă îndreptați spre nord spre San Pedro de Atacama sau spre sud spre Puerto Montt.

Aveți un plan de călătorie în avans și încercați să vă respectați. Doar aripajul pe drum vă va costa în timp, energie și resurse monetare. Vei fi mult mai productiv dacă ai un plan cu ore de lucru și termene stabilite.

Vezi articolul lui KeriLynn pe cum să vă reduceți timpul de marketing la jumătate cu instrumentele și planificarea potrivite.

9. Ia notițe întotdeauna.

În câteva săptămâni, s-ar putea să nu vă amintiți numele acelui restaurant minunat la care ați mâncat în Corfu în timp ce călătoriți prin Grecia.

Cea mai ușoară soluție este să ai întotdeauna un notebook și un stilou cu tine, astfel încât să poți nota detalii relevante despre experiențe.

În aceste zile, port un notebook (tipul de hârtie, nu un laptop) și Evernote în iPhone când călătoresc. Pentru sfaturi și trucuri despre cum să luați note minunate de călătorie, asigurați-vă că consultați această minunată postare de Kevin Muldoon.

10. Păstrați o listă de hakuri cu titlu.

Titlurile sunt, probabil, cel mai important aspect al fiecărei postări pe blog.

Cercetările arată că 8 din 10 persoane îți vor citi titlul. Dar doar 2 din 10 persoane își vor lua efectiv timpul pentru a citi întreaga ta postare.

Titluri bune vor atrage mai multă atenție și vor ajuta la construirea unei urmări stabile a cititorilor.

Sfat Pro: Aveți întotdeauna a lista cu hakuri de titlu la îndemână pentru momentele în care trebuie să dezvoltați titlul perfect într-o criză de timp.

11. Urmăriți în mod eficient noutățile și noile postări de pe blog

Folosiți instrumente precum Feedly și Flipboard pentru a obține conținut și știri proaspete într-un singur loc. Evitați să vă abonați la buletinele de știri ale blogurilor, deoarece vă vor îngrozi doar inbox-ul.

12. Externalizare

Nu este nevoie să faci totul singur.

Personal, externalizez o parte din lucrările mele de scriere și proiectare. Ideile sunt întotdeauna ale mele, dar, în mod normal, optez pentru a avea pe cineva care scrie mult mai bine decât pot, de fapt, să precizez cuvintele.

De asemenea, faptul că ai pe cineva în care poți avea încredere să-ți verifice munca ajută foarte mult! Am norocul să-l am pe editorul meu, Lori Soard, care îmi susține operațiunea de blog de ani de zile.

13. Programează-ți postările pe social media.

Postarea manuală pe rețelele de socializare este un moment dat. Utilizați programarea automată pentru a elibera acel timp.

eu folosesc Tweet Deck și Tampon in zilele de azi.

Alte instrumente pe care majoritatea bloggerilor le recomandă sunt HootSuite și SocialOomph.

Săpați mai adânc: sfaturi de marketing în social media pentru începători. 

14. Lucrați oriunde oricând cu telefonul mobil

Tratează-ți telefonul inteligent ca stație de lucru.

Când vine vorba de menținerea productivității pe drum, smartphone-ul dvs. este unul dintre cei mai mari aliați ai voștri.

Configurați-vă smartphone-ul astfel încât să vă maximizați potențialul ca instrument de lucru. Asigurați-vă că instalați toate aplicațiile necesare, astfel încât să puteți funcționa eficient prin telefon și asigurați-vă că îl configurați astfel încât să puteți funcționa oricând, oriunde cu o conexiune Wi-Fi, când este nevoie.

Încercați aceste aplicații:

Verificați: Lista de instrumente obligatorii pentru afacerea dvs. online.

15. Aveți viziuni mari, dar stabiliți obiective pe termen scurt

Stabilește-ți obiective mari în viață, dar concentrează-te întotdeauna pe pași mici și cantitativi din lista ta de activități.

Viața este un maraton, nu un sprint. Este bine să aveți obiective mari în viață, dar trebuie să vă concentrați să puneți un picior înaintea celuilalt și să progresați un kilometru la un moment dat, dacă doriți să ajungeți oriunde.

Așa că, în timp ce un obiectiv important pentru viață ar putea fi câștigarea a 10.000 de dolari pe lună, este vorba despre pașii mici din lista de activități (scrieți trei postări noi înainte de data X, ajungeți la cinci bloggeri pentru postarea oaspeților înainte de data Y etc.) vă va permite de fapt să îndepliniți acel mare obiectiv.

Acțiune: ușor de pornit idei de afaceri online pentru începători.

Bucurați-vă și trăiți viața la maxim

La Santorini, Grecia; 2010.În Santorini, Grecia; 2010.

16. Sărbătește atât realizările mici cât și cele mari.

Când atingeți un obiectiv, acordați-vă timp să sărbătoriți, chiar dacă realizarea nu este neapărat una mare. Nu trebuie să fie nimic elaborat. Ar putea fi ceva la fel de simplu precum petrecerea zilei explorând o plajă nouă sau ieșirea noaptea pentru niște beri cu prietenii.

17. Rămâneți motivați.

Fie că ai fost buzunar în timp ce dormeai în autobuzul de noapte de la Mendoza la Buenos Aires, fie că ți-ai pierdut zborul către Hong Kong și te-ai gândit să-l găsești pe altul, atunci când ești pe drum, lucrurile nu vor merge bine.

Va veni un moment în care va trebui să lăsați câteva planuri de călătorie și pur și simplu să vă răcoriți toată ziua în pensiune sau în camera de hotel. Cheia este să nu lăsați acest lucru să vă rețină.

Fiți întotdeauna pregătiți să faceți față unor noi provocări și nu lăsați neplăcerile să vă mențină!

Citește și: 7 obiceiuri ale bloggerilor extrem de eficienți

18. Exercitați sau meditați regulat.

Un regim constant, de exerciții fizice sau de meditație poate face minuni pentru productivitatea ta. Exercit regulat chiar și atunci când călătoresc, de la plimbări lungi pe plajă, până la jocuri de bal cu localnicii.

Este important să ținem minte clar și consider că exercițiile fizice mă ajută extraordinar de mult să fac acest lucru.

De asemenea, mulți oameni consideră că meditația este un instrument neprețuit în păstrarea unei minți clare și concentrate. Femeia congresistă Nancy Pelosi își începe ziua liberă cu o plimbare de putere de 45 de minute, în timp ce Starwood Hotels & Frits van Paaschen, directorul general al stațiunilor, parcurge 10 mile. Condoleezza Rice se ridică la ora 4:30 să lucreze indiferent unde se află în lume, iar mogul Richard Branson insistă că rutina sa de exerciții fizice îi oferă 4 ore în plus de productivitate pe zi..

Linia de jos? Oamenii cu mare succes tind să aibă o rutină de exerciții care funcționează pentru ei. La fel și tu.

19. Nu vă faceți griji prea mult pentru ceea ce fac alții.

Muncește din greu atunci când este timpul de lucru; nu te îndoiești de tine.

La urma urmei, ideea este să trăiești liber și să te bucuri de viața ta. Ceea ce fac alții cu viața lor este afacerea lor – nu a ta. Compararea continuă cu ceilalți va genera anxietate inutilă și te va distrage de la munca ta.

20. Evitați arderea

Dacă încercați să renunțați la muncă timp de 12 ore consecutiv, nu veți fi productivi.

Te poți concentra doar pe un lucru atât de mult timp. Planifică-ți ziua de muncă cu pauze pentru a-ți oferi mintea odihna de care are nevoie. Vei îmbunătăți concentrația și productivitatea.

Probabil că veți dori să aruncați prosopul, dar nu. Aceasta [Blogging] este o afacere care răsplătește tenacitatea. Mi-a luat un an să fac primul meu dolar pe blogul meu (care a venit ca o surpriză total neașteptată și binevenită). Toate etapele mele majore au fost greu luptate și câștigate greu. Este o afacere cu bătălii minuscule și urcarea încet și continuă. Nu este un drum ușor, dar oamenii care vor face acest lucru sunt cei care nu cedează. – Steph, Twenty Something Travel

21. Distreaza-te.

Nu în ultimul rând, acordați-vă timp pentru a vă bucura de toate experiențele minunate pe care călătoria le oferă.

Adică – acesta este întregul punct de a-ți trăi viața prin bloguri de călătorie, nu?

Nu uita niciodată să te distrezi cât ești pe drum.

Articol scris de Jerry Low; a apărut inițial pe Blog WHSR; acum este gestionat și actualizat de personalul BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map