20 instrumente obligatorii pentru afacerile dvs. online (+ instrumente bonus)

În calitate de proprietar de afaceri mici, dezvoltarea afacerii înseamnă a fi mai eficientă și a găsi instrumente care pot ajuta la înlocuirea sutelor de membri pe care nu îi aveți și nu vă puteți permite să o angajați.


Din fericire pentru proprietarul afacerii online, există o serie de lucruri care vă vor ajuta de la orice, de la găzduire web până la gestionarea timpului până la facturare până la e-mail marketing. V-am economisit timpul și efortul de a vâna aceste instrumente; ne-am uitat la unele dintre cele mai populare instrumente de acolo și am ales cele mai bune 20 de instrumente indispensabile.

In ea Top 20 de instrumente de pe Forbes, Tanya Prive a distribuit:

„Timpul limitat, forța de muncă și bugetele pot fi toate un factor pe măsură ce volumul de muncă începe să se acumuleze și facturile încep să se încadreze. Cu o echipă solidă și instrumentele potrivite, vei fi în curând pe cale de a-ți atinge potențialul de afaceri. .“

20 Instrumente obligatorii pentru afacerea dvs.

1 – Demandbase

Baza cererii

Postarea de pe blog pe inc 12 Instrumente Web cool pentru afaceri mici aruncă o privire către Demandbase ca un instrument cu adevărat valoros pentru proprietarii de site-uri web.

Demandbase aruncă o privire mai atentă celor care îți vizitează site-ul, luându-și IP-ul și comparându-l pe mai multe surse de informații, cum ar fi Dun & Bradstreet și LexisNexis. Demandbase nu numai că vă spune pentru ce companii pot lucra vizitatorii site-ului dvs., dar vă va stabili informațiile de contact pentru șeful companiei, astfel încât să vă puteți vinde în continuare serviciile. Acesta este un mod minunat de a comercializa către un demografic deja interesat de produsul dvs..

2 – Inky Bee

Inky Bee

Într-o postare pe blog pe Expertul de blogging, HostScore fondatorul, Jerry Low, sugerează utilizarea Inky Bee pentru a vă conecta cu alți bloggeri.

Rețeaua cu alți bloggeri este esențială pentru a scoate cuvântul despre propriul blog. Unele lucruri din marketingul blogurilor nu s-au schimbat de la începerea bloggingului, iar rețeaua cu alți bloggeri este una dintre acestea. Cu toate acestea, modul în care facem rețea una cu cealaltă s-a schimbat și Inky Bee este un instrument excelent pentru a vă ajuta să vă conectați cu ușurință, economisind timp și potrivindu-vă bloggerilor cu interese similare.

3 – Pivotal Tracker

verificator pivotal

Acesta este un instrument despre care nu mai auziți până acum, dar Tracker pivotal te va ajuta să ții programul ocupat pe cale. Într-o privire 40 Întreprinderile mici și instrumentele online nu pot trăi fără, Michael P. Daugherty, de la Bespoke Row, spune că acesta este instrumentul său preferat. Se poate vedea cu ușurință de ce. Este un instrument ușor de utilizat de gestionare a proiectelor, care va face pe toți cei din echipa implicată într-un mediu online în timp real. Configurați o programare pentru momentul în care sarcinile ar trebui să fie finalizate, permiteți altora să încarce actualizări și să lase note și să interacționeze cu clienții din același tablou de bord..

 4 – Dropbox

Această soluție ușoară de stocare online este perfectă pentru a urmări cele mai importante documente. Dacă se întâmplă de neconceput și computerul dvs. se prăbușește sau se declanșează un incendiu în biroul de acasă, puteți recupera toate datele oprite dropbox. Compania oferă mai multe soluții, inclusiv o opțiune gratuită cu 2 GB spațiu de stocare. De asemenea, puteți utiliza Dropbox pentru a partaja fișiere cu colaboratorii.

cutie picătură

5 – Appy Pie

plăcintă appy

Appy Pie este o platformă care permite întreprinderilor să își proiecteze propria aplicație și să se încarce pe iTunes sau Google Play. Clienții pot descărca aplicația și apoi puteți trimite notificări push zilnice. Appy Pie este în proces de a adăuga și capacitatea de a vinde produse prin intermediul aplicației.

6 – Hootsuite

HootSuite are un scop de două ori pentru proprietarul întreprinderii mici. În primul rând, pe tabloul de bord Hootsuite, puteți vedea ce subiecte sunt în trend în nișa dvs. de afaceri. Despre ce vorbesc oamenii? Cum poți folosi asta într-o postare pe blog sau în ofertele de produse? Dacă oamenii vorbesc despre moartea unei vedete de film, aveți vreun produs legat de acea stea pe care l-ați putea prezenta pe pagina produselor? Puteți utiliza, de asemenea, Hootsuite pentru a programa postări de social media pentru propria afacere.

Federația Națională de Afaceri Independente (NFIB) sugerează acest lucru ca: Top 6 Instrumente online Proprietarii de afaceri mici ar trebui să utilizeze și prezintă următoarele: Există și alte servicii similare cu Hootsuite, dar am găsit că le depășește pe toate la aproape toate nivelurile. ” —Kari DePhillips, Fabrica de conținut, Pittsburgh ”

HootSuite

7 – Valul

val

Ținând pasul cu facturile, conturile plătite, plățile primite și chiar salariile pentru o întreprindere mică pot părea copleșitoare uneori. Wave este o soluție all-in-one pentru proprietarul întreprinderii mici și software-ul trăiește într-un mediu online. Quickbooks Pro online este o altă opțiune, dar Wave este puțin mai accesibil pentru cel mic, deoarece este gratuit.

Small Business Doer bloggerul Greg Lam a avut câteva idei interesante despre pro și contra acestui software. În timp ce el a considerat că este limitat pentru afacerea sa, pentru cineva care își conduce afacerea ca unic proprietar, fără o mulțime de cheltuieli în fiecare lună, acest software va funcționa bine. Una dintre cele mai bune părți ale articolului său este însă la sfârșitul ei, unde oferă o listă cu diverse programe de contabilitate online, pe care proprietarii de afaceri le pot utiliza.

8 – Programare

schedulity

Dacă conduceți o afacere în care vă întâlniți cu clienți online sau personal, atunci veți dori să faceți check-out Schedulicity pentru programare automată.

Acest software permite clientului dvs. să viziteze un site și să vadă ce zile și ore aveți disponibile pentru programări. De exemplu, dacă oferiți antrenament individual, introduceți orele disponibile și anunțați clienții că pot merge pe site pentru a programa o întâlnire. Schedulicity vă va trimite prin e-mail atunci când aveți o programare, va arăta acel anumit interval de timp rezervat și chiar va trimite memento-uri automate clientului dvs. înainte de programare.

9 – MailChimp

MailChimp

Dacă conduceți o afacere online, veți dori să începeți un buletin informativ pentru a rămâne în legătură cu vizitatorii site-ului dvs. Un buletin informativ servește mai multor scopuri, inclusiv care vă permite să notificați abonaților despre vânzări speciale sau produse noi. În articolul WHSR 15 Perle de Înțelepciune Gazduire Web, Luana Spinetti subliniază:

„Instalați un software de newsletter pe contul dvs. limitat de găzduire web și acesta va începe să mănânce pe disc și pe lățimea de bandă. Din păcate, nu există prea multe de făcut în acest sens, iar cel mai mic script de buletin informativ disponibil – OpenNewsletter – este încă de 640Kb și va trebui să luați în calcul și toate problemele stocate. ”

MailChimp este soluția perfectă. puteți începe cu un cont gratuit și pe măsură ce baza dvs. de abonați crește, treceți cu ușurință într-un cont plătit. MailChimp oferă șabloane de știri gata făcute sau puteți crea un aspect personalizat pentru afacerea dvs..

Notă: Dacă doriți o alternativă la MailChimp, ar trebui să citiți recenzia noastră de contact constant.

10 – Google Drive

Google Drive oferă un mod convenabil de a urmări documentele. Puteți partaja cu colaboratorii. Una dintre caracteristicile mai bune ale unității este că puteți seta fișierul numai pentru citire sau permite altor persoane să editeze fișierul. Mediul acceptă documente de procesare a textului, precum și documente bazate pe baze de date. În plus, puteți descărca șabloane create de alții care au deja formule în vigoare. Să presupunem că doriți o bază de date care să vă ajute să urmăriți orele lucrate de angajații dvs. contractuali. Se pot conecta la șablon, își pot adăuga orele și pot economisi. O soluție simplă pentru multe sarcini diferite de partajare.

11 – SlideShare

SlideShare

SlideShare vă permite să încărcați o prezentare și să ajungeți la clienți noi printr-un format tip PowerPoint. În Folosind SlideShare pentru a ajunge la clienți noi, Am vorbit despre această piață în creștere, care primește deja aproximativ 120 de milioane de vizualizări pe lună. Unul dintre cele mai mari avantaje la adăugarea acestui instrument online la modelul dvs. de marketing de afaceri este că veți îmbunătăți automat poziția site-ului dvs. web în motoarele de căutare..

12 – Instrumente Google Webmaster

Dacă doriți să îmbunătățiți poziția site-ului dvs. în motoarele de căutare și să îmbunătățiți capacitatea de utilizare a site-ului dvs., singurul lucru cel mai bun pe care îl puteți face este să utilizați Instrumentele pentru webmaster Google. Pe lângă faptul că veți vedea cum se clasează site-ul dvs. pe Google, veți afla și câteva informații importante despre demografia vizitatorilor site-ului dvs. web. De exemplu, dacă descoperiți că majoritatea vizitatorilor dvs. vin pe site-ul dvs. între orele amiezii și trei p.m. în fiecare vineri, atunci puteți oferi vânzări în acea perioadă sau alte stimulente pentru a vă ajuta să creșteți rata de conversie. Pe de altă parte, dacă vizitatorii pleacă din partea a doua, aceștia aterizează pe o anumită pagină, probabil că pagina respectivă trebuie reamenajată și făcută lipicioasă.

13 – Infografie

“In conformitate cu Rețea de cercetare în științe sociale, aproximativ 65% dintre oameni sunt studenți vizuali. Cu statistici de genul acesta, puteți vedea de ce infografiile cresc în popularitate. ” Adăugarea infografiei poate face două lucruri pentru mica afacere. În primul rând, poate face ceea ce oferiți spectatorului este mult mai clar. În al doilea rând, dacă acea infografie este valoroasă, vizitatorii o vor fixa pe Pinterest, o vor împărtăși pe Facebook și o vor Tweet. Aceasta înseamnă că potențialul tău potențial crește exponențial cu numărul de prieteni pe care fiecare persoană îi are în cercul său de socializare.

14 – Wix

Pagina de pornire Wix

Wix este unul dintre constructorii noștri recomandați de pe piață. Este, de asemenea, unul dintre cei mai inovatori construitori de site-uri de pe piață.

Este ușor să creezi un site web cu Wix. Are peste 500 de șabloane frumoase. Cu funcții punct-și-clic, drag-and-drop, puteți crea rapid un site web minunat în câteva minute.

De asemenea, puteți îmbunătăți site-ul dvs. web integrând aplicații utile în site-ul dvs. web. Puteți să vă scufundați pe piața lor de aplicații. Are peste 260 de aplicații din care puteți alege. Puteți explora atât aplicațiile gratuite, cât și cele plătite, exact pentru ce aveți în vedere.

15 – Cutie cu pantofi

shoeboxed

Ai apucat vreodată o trântă de hârtie în timp ce te afli la magazin și pierzi imediat chitanța? Este destul de greu să urmărești acea cheltuială, deși una minoră, atunci când nu găsești chitanța. Aici e locul Shoeboxed intră în joc pentru menținerea responsabilă a proprietarului întreprinderii mici. Aceasta este o aplicație pe care o descărcați pe telefonul dvs. inteligent. Puteți face apoi o poză cu chitanța dvs. și Shoeboxed face restul, păstrând o copie a chitanței și urmărind cheltuielile pentru dvs. Folosit cu diligență, programul vă va asigura că nu veți rata niciodată o altă deducere a cheltuielilor de afaceri pentru impozitele dvs..

16 – Conferință gratuită

În calitate de proprietar al unei afaceri online, este posibil să efectuați foarte multe comunicări prin telefon sau prin e-mail. Există ocazii în care ar fi util ca toți oamenii să lucreze la un proiect într-un apel telefonic. De aici Conferințe gratuite intră în joc. Reuniți pe toți la telefon și sistemul va înregistra chiar și apelul pentru referințe viitoare. De asemenea, puteți utiliza acest sistem pentru un apel de tip informațional pentru clienții dvs. „Camerele” vor conține până la 1.000 de apelanți simultan. Ca moderator, puteți permite întrebări de la utilizatori anumiți sau să le păstrați în tăcere în timp ce vorbiți pe un anumit subiect.

17 – Când este bine

Dacă ai încercat vreodată să organizezi o întâlnire pentru mai mult de trei persoane, știi ce coșmar poate fi să-ți dai seama de o zi și de zi care să funcționeze pentru toată lumea. Când este bine este un instrument excelent pentru a-ți da seama când toată lumea se poate întâlni online sau prin telefon. Fiecare persoană își pune timpul disponibil și sistemul alege unul care să funcționeze pentru toată lumea.

18 – Spion cuvinte cheie

KeywordSpy

Una dintre cele mai bune metode de a învăța din competiția dvs. este prin spionarea lor – ei bine Cuvinte cheie oricum. Acest instrument de analiză aruncă o privire asupra cuvintelor cheie care funcționează cel mai bine pentru concurenții dvs., astfel încât să puteți învăța din ceea ce fac. Pe blog Salata de trafic, Ryan Cruz spune despre utilizarea cuvântului cheie spion, „Regula mea generală este că, dacă oamenii fac publicitate (cheltuieli pentru publicitate pe clic) pentru acel anumit cuvânt cheie sau expresie, atunci este un cuvânt cheie bun pentru a viza, deoarece există intenție comercială.”

19 – Helpdesk Mojo

mojohelpdesk

Piața de afaceri online este extrem de competitivă. Chiar dacă astăzi sunteți singurul joc din acest oraș mondial, puteți fi sigur că cineva va observa succesul dvs. și va copia ceea ce faceți. După ce ați acoperit orice altceva (optimizare pentru SEO, pagini de destinație bune, conversie solidă etc.), serviciul pentru clienți este singura modalitate de a ieși în fața concurenței. Serviciul de asistență Mojo este o modalitate de a rămâne în contact cu clienții dvs. și de a vă asigura că toate problemele pe care le-ar putea avea sunt rezolvate rapid și cu succes. Deși există multe platforme de asistență disponibile, aceasta primește în mod constant recenzii mari. Comunitatea GetApp a examinat acest software și i-a dat cinci din cinci stele.

20 – CrashPlan

crashplan

CrashPlan este o soluție de backup cloud. Programul rulează în fundalul computerului, făcând backup în fișiere importante în caz de blocare a computerului. Dacă se întâmplă de neconceput, nu veți pierde proiecte importante sau informații de contact pentru clienți. În schimb, pur și simplu reinstalați aceste date din fișierele dvs. de rezervă pe cloud CrashPlan.

Instrumente bonus

Plerdy

Instrumente plerdy – Soluția SaaS multifuncțională pentru îmbunătățirea ratei de conversie și a UX pe site-urile web. Pentru a atinge nivelul maxim de conversie, trebuie să analizați o mulțime de statistici importante. Este necesar să cunoaștem sursele de trafic, să parcurgem adâncimea, să înțelegem care sunt elementele site-ului web care fac clic cel mai adesea și să monitorizăm posibilitatea de utilizare.

Heatmaps-urile, formularele inteligente PopUp și SEO-checker sunt cele 3 produse care vă pot ajuta să atingeți obiectivul. Pe baza informațiilor colectate, puteți dezvolta un plan de acțiune pentru a crește conversia cu ajutorul tuturor acestora într-o singură platformă CRO.

Qwilr

Qwilr este un instrument care ușurează crearea și transformarea documentelor de afaceri în pagini web frumoase și intuitive, care la rândul lor oferă utilizatorilor acces la analize și alte instrumente utile. Reimaginați-vă vechile platforme și PDF-uri PowerPoint și creați comunicări creative, inspirate, care arată profesional și sunt ușor de realizat.

Verificați-l încercând Generator de documente Qwilr – Este un instrument gratuit care generează automat un pachet de propuneri personalizate, studii de caz, facturi și broșuri pentru companii în câteva minute. Pur și simplu răspundeți la câteva întrebări, iar documentele sunt adaptate afacerii și mărcii dvs..

Moosend

Dacă executați un magazin de comerț electronic, trebuie să faceți check-out Moosend, una dintre cele mai distractive, fanteziste și utile platforme de acolo. Sau poate verificați-l indiferent, având în vedere că obiectivul lui Moosend este de a ajuta companiile să crească și să lovească acea cutie de mesaje de fiecare dată.

Cu o analiză avansată, funcții de automatizare a marketingului direct din viitor și un editor de e-mail și drag-and-shiny cu premade șabloane de buletin informativ care nu necesită deloc coduri pentru a funcționa, Moosend oferă un instrument de automatizare a marketingului care vă poate face să simțiți că sunteți într-o delicioasă, indiferent de nișa.

Mailigen

Mailigen te ajută să creezi conexiuni umane prin e-mail marketing automatizare. Echipa din spatele instrumentului știe că ochiului uman îi place frumusețea și simplitatea. De aceea, e-mailurile proiectate estetic ale Mailigen se deschid și vă ajută să lăsați o impresie de durată.

De la analiza datelor de e-mail și capacitățile de testare A / B la o tonă de integrări diferite – Mailigen are totul.

Omnisend

Când retailerii online termină de la simple campanii de e-mail la o experiență completă omnichannel, ei apelează la Omnisend. Spre deosebire de alte platforme de automatizare de marketing pe piață, Omnisend vă permite să adăugați mai multe canale de marketing în cadrul aceluiași flux de lucru automatizat. Marketing prin e-mail, SMS, Facebook Messenger și notificări push web – veți primi totul în această platformă de automatizare de marketing all-in-one.

Integrarea profundă cu platformele de comerț electronic înseamnă că puteți configura fluxuri de lucru de automatizare, pagini de destinație, pop-up-uri cu intenție de ieșire fără abilități de dezvoltare. Această integrare vă permite, de asemenea, să colectați date valoroase despre comportamentul cumpărăturilor clienților dvs. și să le utilizați pentru o mai bună personalizare și segmentare, aducându-vă în cele din urmă mai multe vânzări și venituri mai mari. Pentru un instrument online care vă va economisi timp și vă va ajuta să obțineți mai multe venituri, Omnisend merită cu siguranță să aruncați o privire.

Buddy Punch

buddypunch

Când vine vorba de conducerea unei afaceri, urmărirea cu exactitate a timpului angajaților dvs. este crucială. Dacă sunteți în căutarea unui software de urmărire a timpului, care să fie simplu, dar puternic și care să facă toate grele pentru dvs., atunci Buddy Punch ar putea fi soluția ta.

Acestea oferă o gamă largă de caracteristici, inclusiv urmărirea PTO și angajamente, calculele ore suplimentare și funcții mai avansate, precum recunoașterea facială pentru a preveni perforarea amicilor. Au instrumente extinse de raportare a salarizării, personalizabile pentru a se potrivi nevoilor afacerii tale.

Buddy Punch asigură o integrare ușoară cu software de contabilitate de top, cum ar fi Quickbooks și Paychex, împreună cu alte sisteme de facturare sau facturare personalizate – Oferind managementului cu posibilitatea de a sincroniza orele angajaților la cerere.

Împreună cu toate acestea, Buddy Punch este bazat pe online, astfel încât oricine are conexiune la internet va putea să-l acceseze. Indiferent dacă din aplicația sau browserul lor ușor de utilizat, atât administratorii cât și angajații au la dispoziție opțiunea de a alege ce preferință de vizualizare este cea mai potrivită pentru ei.

Automizy

automizy

Am contactat prietenii noștri de la Automizy pentru a include instrumentul lor în acest articol, Mor Mester ne-a răspuns cu următoarele,

Automizy este vorba de a vă facilita viața de comerciant / proprietar de afaceri mici, oferindu-vă capacitatea de a vă gestiona eficient marketingul prin e-mail. Puteți pune în aplicare soluția noastră cu ușurință, iar caracteristicile vă ajută să obțineți rezultatul dorit cu mai puțină luptă. În sistemul nostru, nu este necesară utilizarea mai multor liste de e-mailuri, deoarece se bazează pe Etichetarea contactelor dvs. și pe Segmentare. Drept urmare, nu va exista duplicări în baza de date de e-mail, ceea ce înseamnă că veți plăti mai puțin.

Puteți utiliza segmente pentru a trimite e-mailuri personalizate în masă abonaților dvs. pe baza datelor dvs. Tragerea noastră & drop editor vă permite să construiți e-mailuri frumoase și receptive pe care le vor plăcea abonații. Puteți oferi abonaților dvs. o experiență complet personalizată cu Automizy. Doar proiectați-vă campania de picurare în editorul nostru de fluxuri de lucru vizuale care vă ajută să vă segmentați publicul în funcție de implicarea lor cu e-mailurile dvs..

Urmăriți performanțele și creați rapoarte despre campaniile dvs. în vrac și automatizate cu ajutorul analizelor noastre avansate.

De asemenea, vom lansa o versiune actualizată a AI-ului nostru în aproximativ șase luni. Vă vom permite:

 • trimiteți e-mailuri când abonații dvs. sunt de fapt în căsuța de e-mail,
 • scrieți linii de subiect mai bune (pentru a vă crește rata deschisă),
 • împărțiți e-mailurile de testare în campaniile automate (pentru creșterea conversiilor).

Toggl

Toogl

Timpul tău este prețios și Toggl vă ajută să urmăriți cât timp cheltuiți pentru fiecare sarcină. Toggl oferă opțiuni gratuite și plătite. Pur și simplu trageți instrumentul online, conectați-vă și urmăriți timpul în funcție de client, proiect sau sarcină finalizată. Dacă aveți clienți care vă plătesc în funcție de oră, utilizarea Toggl pentru a urmări timpul petrecut pentru fiecare sarcină poate face și facturarea mai ușoară.

Timpule doctor

Timpule doctor

Timpul doctor vă ușurează monitorizarea lucrătorilor. Poate urmări modul în care muncitorii dvs. își petrec timpul – lucrează la locul de muncă sau pierd timpul pentru altceva?

Tope Longe, specialistul în marketingul de conținut la Time Doctor, ne-a împărtășit modul în care Doctor Doctor poate să vă îmbunătățească productivitatea de orgranizare,

Timpule doctor este un software de urmărire a timpului pentru urmărirea și creșterea productivității la locul de muncă. Este util atât persoanelor fizice, cât și companiilor să urmărească cu exactitate timpul de lucru și productivitatea generală. Vă permite să recoltați datele de urmărire a timpului cu privire la obiceiurile de muncă ale angajatului dvs. și oferă analize simple pentru a identifica modul în care se pot realiza îmbunătățiri ale productivității.

Are mai multe caracteristici pentru îmbunătățirea productivității echipei tale, cum ar fi monitorizarea site-urilor și a aplicațiilor, pop-up de control al distracției pentru a ajuta utilizatorii să rămână la sarcină, capacități de salarizare și integrare numeroasă cu aplicații terțe.

Time Doctor are, de asemenea, rapoarte absente și întârziate pentru a ajuta angajații să își desfășoare activitatea în timpul orelor de vârf și pentru a le facilita comunicarea nevoilor de timp. Ca o caracteristică opțională, poate fi nevoie de capturi de ecran la fiecare câteva minute, pentru a confirma că angajații lucrează.

Varful icebergului

Acestea sunt doar câteva instrumente preferate pentru întreprinderile mici online. Când vine vorba de eficientizarea întreprinderilor mici, există posibilități nelimitate de instrumente care pot fi utilizate.

Articolul original este publicat pentru prima dată pe Blog WHSR; acum este gestionat și actualizat de către personalul BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map