19 platforme extraordinare pentru construirea propriului dvs. site web și aplicație mobilă

Este anul 2019 și dacă încă nu aveți un site web pentru compania sau marca dvs., este timpul să remediați acest lucru. Indiferent dacă sunteți un guru de marketing digital sau un proprietar de afaceri mici, aveți nevoie de un site web pentru a vă face cunoscută prezența digitală.


S-ar putea să spuneți voi înșivă: „Nu știu niciun lucru despre programare, cum ar trebui să construiesc un site web!”

Nu vă faceți griji! Multe platforme de construire a site-urilor web astăzi sunt super simple de utilizat, nu trebuie să fiți un expert IT pentru a crea un site web cu aspect uimitor.

Pentru cei care nu se tem de codare, avem câteva CMS-uri în care vă puteți scufunda.

Doriți propriul site web sau aplicație mobilă? Iată 19 platforme bune pentru a finaliza treaba Faceți clic pe Tweet

Platforme Super Easy

Platformă
Ce oferă?
Exemple
Despre minePagina de destinație simplă și rapidă. Alegere perfectă pentru cărți de vizită digitale.Explora
WeeblyCea mai ușoară platformă. Excelent pentru crearea primului site web online. (Citeste recenzia)Explora
JimdoPlatforma simplă centrată pe comerț electronic. Șabloane limitate.Explora
WordPress.comTransmite cea mai bună platformă pentru blogging și publicare.Explora
WebnodeBine pentru crearea unui site web multilingv și nu vă deranjează să afișați reclame.Explora
WixUna dintre cele mai bune platforme pe care le-am iubit. Fruntea clasei. (Citeste recenzia)Explora
SquarespaceO mulțime de șabloane frumoase bine concepute. (Citeste recenzia)Explora
ShopifyConstructor de magazine online care ne-a plăcut. Începeți să vindeți pe social cu ușurință. (Citeste recenzia)Explora
VolusionSe orientează către managementul magazinelor online.Explora
BigcommerceComponent și ușor de utilizat producător de magazine online. (Citeste recenzia)Explora

Platforme de nivel expert

Platformă
Ce oferă?
Exemple
JoomlaPlatforma CMS avansată, cu instrumente puternice, construite de la sol.Explora
WordPress.orgCMS extrem de personalizabil, cu o mulțime de plugin-uri și teme.Explora
DrupalScript open source și popular printre programatori.Explora
PrestaShopCMS axat pe e-commerce pentru o prezentare digitală cuprinzătoare.Explora
WooCommercePlugin unic care transformă WordPress într-un magazin online puternic cu ușurință.Explora
Magentoplatforma de e-commerce cu caracteristici expansive, dar curbă de învățare abruptă.Explora

Platforme mobile pentru aplicații mobile

Platformă
Ce oferă?
Exemple
AppInstitutePlatforma de constructor de aplicații DIY pentru aplicații iPhone și Android.Explora
SwifticProducător de aplicații mobile cu funcții de card de fidelitate pentru a stimula magazinul online.Explora
ShoutemCreați o aplicație mai repede cu platforma. Sau puteți angaja echipa lor pentru a o face.Explora
AppYourselfPlatformă prietenoasă pentru crearea aplicațiilor pentru începători.Explora

Deci, sunteți gata să începeți să vă construiți propriul site? Iată 16 platforme nemaipomenite și 4 producători de aplicații pentru a construi un site web!

10 platforme Super Easy pentru construirea unui site web

Construirea unui site web nu trebuie să fie o experiență dureroasă. Cu aceste sisteme de gestionare a conținutului (sau platforme de construire a site-urilor web), nu va trebui să vă uitați la o singură linie de cod atunci când creați propriul site web.

Fie că este vorba despre o pagină simplă de portofoliu, un magazin digital pentru afacerea dvs. sau chiar doar un blog pentru hobby-uri, atâta timp cât știi să folosești procesoare text (adică MS Words) sau e-mail, vei avea un site minunat. -amprenta în cel mai scurt timp.

Cea mai bună parte? Multe dintre aceste platforme sunt super ieftine! Puteți avea un nume de domeniu personalizat și un furnizor de site-uri de încredere pentru mai puțin de 5 USD pe lună.

1- Weebly

WeeblyVizitați Weebly

Unul dintre cei mai ușori construitori de site-uri web, Weebly este excelent pentru persoanele care își creează primul site web. Folosind un sistem simplu de „drag-and-drop”, puteți construi site-uri web frumoase Weebly care sunt relativ rapide și nedureroase.

Weebly oferă diferite niveluri în ceea ce privește prețul, dar contul lor gratuit mai are multe de oferit, inclusiv o cantitate nelimitată de stocare online.

Notă – S-ar putea să doriți să consultați și compania de găzduire tradițională SiteGround. SiteGround este una dintre cele mai bune alegeri ale noastre de găzduire de afaceri. Planul său de găzduire partajat de bază are un preț ușor mai mic, acceptă Bazele Weebly și oferă alte caracteristici ușor de utilizat (cum ar fi instalarea SSL cu un singur clic, migrația gratuită a site-ului și monitorizarea ieftină a programelor malware).

2- Shopify

ShopifyAccesați Shopify

Shopify este echivalentul constructorului de e-commerce al Wix și Squarespace. În ceea ce privește designul și ușurința de utilizare, Shopify este unul dintre cele mai bune pentru configurarea magazinului online.

Având toate instrumentele și serviciile pregătite pe site-ul lor, Shopify se referă la a face platforma lor un buton unic pentru magazinele online și comercianții cu amănuntul.

Iată cum puteți începe un magazin de dropshipping folosind Shopify.

3- WordPress.com

wordpressAccesați WordPress

WordPress (puteri 31,9% din Internet) a fost întotdeauna un favorit al bloggerilor pentru instrumentele sale prietenoase și interfața centrată pe blogger care permite o personalizare ridicată.

Comparativ cu alți constructori de site-uri web, WordPress are o curbă de învățare, dar dacă îți faci timp să înveți elementele de integrare ale sistemului său, vei vedea că WordPress oferă un control suficient în crearea site-ului web.

4- Wix

WixVizitați Wix

Considerată drept unul dintre cei mai buni producători de site-uri gratuite, Wix are multe de oferit pentru întreprinderile și mărcile care abia încep și au un buget restrâns.

Cu un catalog impresionant de modele și teme, instrumentele extrem de flexibile ale Wix vă permit să creați site-uri web „perfecte pentru pixeli” și profesionale.

Aflați cum puteți crea un site web Wix utilizând acest ghid pas cu pas.

5- Despre.me

despre mineAccesați About.me

Aveți nevoie de o pagină de destinație rapidă și simplă pentru dvs.? About.me este alegerea perfectă pentru crearea unei cărți de vizită digitale sau a unei hub-uri care leagă toate site-urile dvs. de profil online (cum ar fi Facebook, Linkedin, Twitter, Google+, etc.).

Configurarea unei pagini despre.me este suficient de simplă. Doar revendicați numele și adresa URL, introduceți o imagine de fundal împreună cu o descriere și ați terminat!

6- Jimdo

JimdoVizitați Jimdo

Pentru un constructor de site-uri web specializat în comerț electronic, nu puteți greși cu Jimdo. Similar cu Weebly, Jimdo oferă instrumente ușor de utilizat, care vă pot permite cu ușurință să creați un magazin online șmecher în câteva minute.

Puteți alege să rămâneți pe platforma gratuită a lui Jimdo (care nu are nicio limită de timp), dar actualizarea la Jimdo Pro și JimdoBusiness oferă pachete extraordinare pentru toate.

7- Webnode

webnodeAccesați Webnode

Este posibil ca Webnode să nu stiveze la alți constructori de site-uri din punct de vedere al funcțiilor și instrumentelor, dar în ceea ce privește suportarea mai multor limbi, Webnode le are în picade.

Cu capacitatea de a crea site-uri web multilingve pentru peste 20 de limbi, platforma Webnode este oferită mai mult unei audiențe internaționale.

8- Spațiu

SquarespaceAccesați Squarespace

Un concurent direct la Wix în design-uri frumoase, Squarespace se referă la construirea unui site web frumos pentru brandul tău.

Cu eticheta „Construiți-l frumos”, vă puteți aștepta la o mulțime de șabloane de design pentru site-ul dvs. care sunt, bine, frumoase.

Urmați ghidul pentru începători cu privire la utilizarea Squarespace pentru a construi un site web.

9- Volum

VolusionVizitați Volusion

Volusiunea se bazează mai mult pe partea operațională (adică gestionarea inventarului, managementul clienților etc.) din partea de construcție web a spectrului.

Similar cu Shopify, Volusion oferă o soluție integrală pentru companii pentru a crea un magazin online.

10- Bigcommerce

bigcommerceAccesați Bigcommerce

Cel mai cuprinzător producător de magazine online, Bigcommerce vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe un magazin digital pentru afacerea dvs..

Plata pentru planul lor standard vă oferă acces la platforma lor bogată în funcții, care include produse nelimitate, lățime de bandă nelimitată, stocare nelimitată și un magazin complet funcțional.

Notă: Dacă aveți limită bugetară, aici este o listă de planuri gratuite de constructor de site-uri pe care le puteți lua în considerare atunci când creați site-ul.

6 platforme de nivel expert pentru crearea unui site web

Platformele la nivel de experți sunt cele în care vă puteți într-adevăr tehnica cu construirea site-ului dvs. web. Gândiți-vă la platformele ușoare, deoarece redecorarea unui apartament sau a unui condominiu în timp ce utilizați platforma de expert este asemănătoare cu construirea propriei case.

Există un control mai mare asupra a ceea ce puteți construi cu acest sistem de gestionare a conținutului (CMS), dar vă va solicita să vă familiarizați cu lucruri precum HTML, CSS, PHP și alte limbaje de programare web.

Utilizarea acestor platforme poate fi costisitoare, dar veți putea crea și menține mai direct site-ul dvs. și veți avea o flexibilitate mai bună în ceea ce privește adăugarea funcțiilor.

1- Joomla

joomlaVizitați Joomla

CMS premiat, Joomla este unul dintre cei mai utilizați constructor web open source cu aplicațiile sale online puternice, software-ul ușor de utilizat și extensibilitatea flexibilă.

Cu asistență nativă pentru funcțiile sociale, de rețea și de comerț electronic, instrumentele CMS extrem de avansate ale lui Joomla înseamnă că puteți avea un site cu aspect uimitor, construit de la sol..

2- WordPress.org

wordpressorgAccesați WordPress.org

Dacă v-a plăcut caracteristicile și instrumentele WordPress, dar ați dorit să găzduiți site-ul dvs. pe propriul nume de domeniu, puteți trece la WordPress.org, platforma lor CMS pentru construirea web.

O mulțime de funcții sunt păstrate pe WordPress.org, cu toate acestea, de când găzduiești propriul domeniu, există mai multă flexibilitate în ceea ce privește adăugarea de extensii și funcții, deoarece vei avea acces direct la codare..

Iată cum poți începe un blog sau creați un site de știri folosind WordPress.

3- Drupal

drupalVizitați Drupal

Drupal adoptă o abordare avansată pentru CMS-ul lor, oferind o platformă adaptată pentru programatori și codificatori.

Scriptul open source este foarte popular în rândul programatorului, deoarece permite controlul complet și personalizarea site-ului dvs., ceea ce înseamnă că puteți crea orice, de la bloguri simple la forumuri de discuții complete.

4- PrestaShop

PrestaShopAccesați PrestaShop

PrestaShop este soluția la care apelează majoritatea comercianților de retail online dacă încearcă să construiască un magazin digital complet.

CMS axat pe comerțul electronic este o alegere excelentă pentru întreprinderile mici și întreprinzătorii, deoarece caracteristicile lor robuste și integrările extinse sunt minunate pentru a începe cu o simplitate și pentru a o evolua în ceva mai în linie..

5- WordPress + WooCommerce

woocommerceAccesați WooCommerce

WooCommerce este unic în comparație cu celelalte CMS-uri prin faptul că este esențial un plugin care transformă site-ul dvs. WordPress într-un magazin online puternic.

Adesea sunt incluse pachetul WordPress ca pachet de site-uri de găzduire web, cum ar fi Bluehost, astfel încât să puteți avea atât un constructor web puternic, cât și o platformă de comerț electronic pentru afacerea dvs..

Aflați cum puteți construi un magazin online WooCommerce cu WordPress.

6- Magento

MagentoVizitați Magento

Magento are un set de caracteristici extinse și permite personalizarea site-urilor sale, ceea ce le face cea mai bună alegere pentru comercianții care au resurse și doresc să implementeze cea mai avansată tehnologie pe magazinul lor web.

Platforma sa robustă și capacitățile puternice sunt potrivite pentru programatori și dezvoltatori avansați care știu să-și utilizeze pe deplin funcțiile.

4 platforme mobile pentru aplicații mobile

Majoritatea oamenilor de astăzi au mai multe șanse să își folosească smartphone-urile și tabletele pentru a-ți vizita site-ul, așa că plătește să ai un site web optimizat pentru dispozitive mobile.

Crearea unui site HTML5 optimizat pentru mobil poate fi făcută cu ușurință folosind aplicații care vă pot optimiza site-ul atât pentru Android cât și pentru iOS. Nu este necesară experiența de codificare!

1- AppInstitute

Accesați AppInstitute

Pentru startup-uri și întreprinderi mici, încercarea de a valorifica popularitatea marketingului mobil poate fi o provocare masivă.

AppInstitute oferă o modalitate simplă pentru întreprinderile mici de a-și crea, publica și gestiona propriile aplicații pentru iPhone și Android folosind o platformă de constructor de aplicații DIY, ceea ce face ca intrarea pe piața de aplicații să fie ușoară chiar și pentru cel mai puțin experimentat proprietar de întreprinderi mici.

Cu o interfață ușor de utilizat, pur și simplu alegeți un șablon și combinați și potriviți funcțiile de creatoare de aplicații pentru a vă face aplicația rapidă, fără a scrie o singură linie de cod utilizând aplicația intuitivă, puternică, creatoare de aplicații.

2- Swifitc

swifticAccesați Swiftic

Fost cunoscut sub numele de Como, Swiftic vă permite să vă creați propriul site mobil de calitate profesională folosind aplicația lor.

Excelent pentru întreprinderile mici, aplicația vă permite să creați un site mobil care a fost abordat cu o mulțime de funcții de comerț electronic, precum programe de loialitate și rezervări de mese pentru restaurante.

3- Strigăt

shoutemVizitați Shoutem

Shoutem face din crearea unui site mobil o experiență distractivă cu producătorul său de aplicații șlefuit și ușor de utilizat.

Planul de bază vă permite doar să creați o aplicație HTML5 nativă, în timp ce accesul la cele mai bune caracteristici ale acestora și capacitatea de a crea aplicații compatibile cu iOS și Android sunt în planul lor avansat.

4- AppYourself

appyourselfAccesați AppYourself

AppYourself este adaptat către întreprinderile mici și antreprenorii care doresc o aplicație fără accesorii, ușor de utilizat și de creat.

Magazinul lor online oferă o serie de module și șabloane care pot fi utilizate și pentru diferite industrii.

Întrebări frecvente pentru platforme de site web

Ce constructor de site-uri ar trebui să aleg?

Depinde de scopul site-ului dvs. web și de ceea ce căutați.

Pentru site-uri: Weebly și Wix sunt foarte recomandate. Sunt cea mai inovatoare companie, având cele mai noi tendințe și instrumente specifice industriei.

Pentru magazinul online: Shopify este constructorul eCommerce all-around de astăzi. Are totul pregătit pentru tine. Vă puteți extinde canalul de vânzări la alte platforme.

Dacă sunteți o persoană de bricolaj, puteți alege un CMS care se găzduiește ca WordPress.

Ce constructor de magazine online îmi recomandați?

Deși în majoritatea constructorului site-urilor web există o opțiune de a crea un magazin, totuși credem că Shopify este cel potrivit. Este ușor să vă gestionați produsele, informațiile despre clienți, se integrează cu alte canale de vânzare, etc..

Iată cum puteți crea un magazin online folosind Shopify.

Cât costă realizarea unui site web?

Este greu să găsești costul real al realizării unui site web. Adesea depășește banii. Rețineți că aveți nevoie de timp și efort atunci când creați un site web. Dacă sunteți proprietar de afaceri, ar trebui să includeți cheltuielile dvs. lunare ca parte a costului?

Dar, dacă întrebați costul inițial, cifra brută implică
1- Un nume de domeniu (în jur de 10 USD până la 15 USD)
2- Creator de site-uri web (în jur de 8 USD până la 12 USD) sau gazdă Web (adică SiteGround – mai puțin de 5 USD)

Care este cel mai bun constructor de site-uri pentru SEO?

Constructorii de site-uri precum Wix și Weebly oferă comoditatea de a optimiza un site web pentru motorul de căutare. Cu toate acestea, este greu de precizat ce constructor de site-uri oferă cel mai bun serviciu SEO.

Website-ul dvs. nu va apărea în prima pagină a rezultatelor căutării utilizând specificul constructor de site-uri.

Nu are sens. Există prea multe variabile care intră în SEO care vor afecta clasamentul. Acest lucru poate varia în funcție de tipul de site-uri și de nișa pe care o implicați.

Iată elementele de bază cum funcționează SEO.

Ar trebui să cumpăr un nume de domeniu printr-o companie de înregistrare de domenii sau un constructor de site-uri web?

Face lucrurile mai ușoare dacă cumpărați un nume de domeniu prin intermediul constructorilor de site-uri web. Este ușor pentru dvs. să conectați domeniul la site-ul dvs. web.

Unii construitori de site-uri oferă chiar un an gratuit dacă vă înscrieți cu ei. Pare că este alegerea potrivită pentru a achiziționa un nume de domeniu împreună cu un constructor de site-uri web.

Dar, lucrurile pot părea altfel de-a lungul anilor. Costul menținerii unui domeniu va fi mai mare (în jur de 20 USD cu un constructor de site-uri web). Prețul este mai ieftin dacă în prezent domeniul dvs. este la o companie de înregistrare a numelor de domeniu. (GoDaddy sau NameCheap – în jur de 10 $ la 15 $).

Trebuie să faceți un pic de lucru pentru a conecta numele de domeniu (de la o companie de înregistrare a numelui de domeniu) la constructorul de site-uri web. Este doar un efort unic.

În plus, vă este mai ușor să gestionați numele de domeniu dacă treceți la un alt constructor de site-uri.

Pot construi un site web fără abilități de proiectare și codare?

Da. Toți constructorii de site-uri web sunt ușor de utilizat & caracteristici de picătură. Această caracteristică vă permite să faceți un site web chiar dacă nu sunteți profesionist.

Primul pas este să alegeți un șablon potrivit pentru industria dvs. Apoi puteți începe să editați și să îl populați cu conținutul dvs..

Este necesar să angajați un designer web sau un dezvoltator?

Depinde de tine să decizi. Cu siguranță puteți externaliza lucrările de dezvoltare web sau puteți angaja un profesionist care să vă ajute în cazul în care sunteți pierdut la jumătatea drumului.

Cu siguranță, trebuie să parcurgeți curba de învățare a fiecărui constructor de site-uri web înainte de a vă obișnui cu acesta. Nu vă faceți griji, majoritatea constructorilor de site-uri oferă un tutorial complet.

Toti constructorii de site-uri iti ofera o modalitate fara cod de a-ti construi site-ul. Trebuie doar să decideți tema și să începeți să introduceți conținutul. Înlocuiți-vă cu logo-ul și favicon și site-ul dvs. web este gata de lansare.

Pot să-mi mut site-ul de la un constructor de site-uri la propria gazdă?

Nu. Din păcate, nu poți face asta.

Dacă ați construit un site web cu un constructor de site-uri, acesta reunește, de asemenea, mai multe aspecte. De exemplu. designul web, baza de date, limbajul de găzduire și codificarea sunt lucrurile care implică.

Poate părea o sarcină ușoară doar pentru a exporta și importa, dar nu este realistă. Sunt multe aspecte implicate. Dacă nu utilizați CMS precum WordPress, puteți muta site-ul dvs. web în orice gazdă vă place.

Care sunt lucrurile pe care ar trebui să le privesc atunci când aleg o platformă de construire a site-urilor web?

Fiecare constructor de site-uri are punctul său de vânzare unic. Acest lucru poate fi bun sau rău. Fiecare companie vrea să fie diferită și să ofere ceva unic pentru a surprinde piața. Aceasta duce la o mulțime de variații pentru care utilizatorii pot alege. Am evidențiat câteva diferențe cheie care considerăm că sunt importante.

Usability: Implică interfața cu utilizatorul, managementul backend-urilor și editorul site-ului. Unele sunt bine concepute pentru a fi ușor de utilizat, altele sunt un pic tehnice, iar altele sunt între ele. Majoritatea constructorilor de site-uri web utilizează o interfață drag and drop unde puteți adăuga obiectele în poziția dorită. Alții vor trebui să folosească câteva linii de codificare pentru a o face perfectă.

Caracteristici: Este posibil să fie nevoie să vă înscrieți la proba gratuită pentru a arunca o privire asupra caracteristicilor fiecărui constructor de site-uri web. Reveniți la etapa inițială a scopului site-ului dvs. web. Gândiți-vă cu atenție ce doriți să faceți cu site-ul dvs. web. Căutați constructorul de site-uri care vă oferă cea mai importantă funcție pe care o căutați.

costing: Taxa este cel mai puțin important factor. Dacă constructorul de site-uri web este echipat cu lucrurile care să-ți crească site-ul, merită prețul.

Concluzie

Găsirea platformei perfecte pentru marca dvs. poate fi intimidantă, mai ales dacă sunteți o întreprindere mică sau un antreprenor solo.

Din fericire, mulți construitori de site-uri sunt ușor de învățat, astfel încât să puteți începe imediat. După ce sunteți gata să o duceți la nivelul următor, puteți consulta ghidul nostru gratuit care vă permite să începeți să construiți lucruri minunate pentru marca dvs.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map