15 sfaturi simple de social media pentru incepatori absoluti (și, sfaturi de la experți)

Actualizările dvs. de socializare primesc o mulțime de partajări, comentarii și clicuri? Și conduc o mulțime de trafic înapoi pe blogul tău?


Poate că nu…

Poate că aveți foarte puține interacțiuni și trafic de trimiteri de pe social media. Mai rău, probabil, postările tale sociale trec complet neobservate.

Dacă tocmai începeți cu media socială sau dacă v-ați confruntat cu performanțele conținutului social, atunci această postare este pentru dvs..

Aici, veți învăța cum să vă optimizați profilurile și conținutul Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest și LinkedIn și pentru a obține rezultate vizibile. Nu numai că, veți învăța, de asemenea, cum să utilizați aceste rețele sociale de top conduce mai mult trafic înapoi la blogul dvs..

Gata? Sa incepem!

Partea I – Sfaturi de marketing Facebook

 • Scrie o postare bună pe Facebook
 • Remediați pagina
 • Execută teste

Partea a II-a. Sfaturi de marketing pe Twitter

 • Scrie un tweet bun
 • Folosiți hashtag-urile potrivite
 • Craft a great bio (cum ar fi pro)

Partea a III-a – Sfaturi de marketing pe Instagram

 • Folosiți hashtag-uri (mult!)
 • Creați un ghid de branding
 • Consolidarea relației cu clienții

Partea IV- Sfaturi de marketing Pinterest

 • Scrieți descrieri grozave
 • Creați un ghid de stil
 • Oferiți gratuit

Partea a V-a Sfaturi de marketing pe Linkedin

 • Creați un profil profesional
 • Alăturați-vă grupurilor vizate
 • Publicarea (sau republicarea)

Sfaturi ale experților

 • Meghan Monaghan, Smart Bird Social
 • Maddy Osman, The-blogsmith
 • Marina Barayeva, MarinaBarayeva.com
 • Ivana Taylor, DIYMarketer
 • Dev Sharma, DesignBombs
 • Andreea Sauciuc, BrandMentions

Citiți-15 sfaturi de marketing social media (și sfaturi pentru experți) pentru începători absoluti! spune unui prieten

15 sfaturi de social media pentru incepatori

Partea I: Sfaturi de marketing Facebook

Facebook = Regele rețelelor de socializare?Facebook = Regele rețelelor de socializare?

Facebook are 1.870 milioane de utilizatori activi, devenind cea mai populară platformă de socializare. Datorită atingerii sale enorme, Facebook vă permite să accesați o secțiune imensă a publicului dvs. țintă.

Și nu contează dacă conduceți o afacere cu instrumente de grădinărit sau un simplu blog despre grădinărit, puteți utiliza Facebook pentru a conduce trafic și duce la site-ul dvs..

Iată 3 strategii acționabile pentru a-ți încărca turbo marketingul pe Facebook:

Sfat # 1. Aflați cum puteți scrie o postare bună pe Facebook

Acest lucru ar putea suna ca un sfat cu adevărat de bază, dar mulți oameni nu obțin cum să scrie o postare Facebook interesantă. O postare „perfectă” pe Facebook Buffer îl pune – este:

 • o legătură
 • sumar – 40 de caractere sau mai puțin, dacă puteți să-l balansați
 • este publicat la ore care nu sunt de vârf
 • urmează alte postări într-un program regulat
 • în timp util și demn de știri

După cum puteți vedea, scrierea unei postări pe Facebook care se conectează are nevoie de ceva gândire și de lucru în conținut, calendar și lungime.

Dar dacă depuneți eforturi, veți observa că postările dvs. primesc mai multe clicuri, like-uri și partajări.

Dacă doriți în mod specific să generați mai multe comentarii, folosiți următoarele Formate de postare pe Facebook de la HubSpot (citând HubSpot):

 • Pune o întrebare. Poate fi relevant pentru produsul dvs., profesia publicului dvs. sau stilul lor de viață (cum ar fi „Albastru / negru sau alb / auriu?)
 • Completați declarațiile completate. Postarea unei declarații prin care se cere un răspuns specific (cum ar fi „Singurul lucru pe care nu-l pot trăi fără locul de muncă este ________.)
 • Subtitrare foto. Postarea unei fotografii (sau a unui videoclip) și a solicita o legendă amuzantă (sau relevantă) este o modalitate excelentă de a obține implicarea utilizatorilor. (#captionthis #photocaption)
 • Opțiunile A, B sau C. Postarea unei declarații sau a unei fotografii și întrebarea oamenilor cu ce opțiune sunt de acord. („În cazul în care colegul tău ratează un termen care afectează livrarea ta, preferă: A) ridică-l pe cel slab B) sună-l pe el C) spune-i mamei tale).

După cum puteți vedea, aceste postări au drept scop atragerea mai multor comentarii.

Deci, este vorba despre a scrie o postare excelentă pe Facebook. Dar asta nu este tot. Atunci când postați pe Facebook, asigurați-vă că nu continuați să postați și să nu postați din nou povești doar de pe blogul dvs..

Dacă faceți acest lucru, veți rămâne în curând din povești, iar când un utilizator verifică pagina dvs., va observa o mulțime de conținut repetat, ceea ce le poate dezactiva.

Pentru a evita acest lucru, trebuie să împărtășești un flux nou de povești nu numai din propriul blog, ci din diverse alte bloguri conexe.

Pentru a dezvolta un astfel de flux de idei proaspete:

 • Faceți o listă de site-uri din nișa dvs. care publică conținut excelent
 • Urmăriți-le pe Facebook
 • Recomandați-le conținutul cu următorii dvs. (cine știe că ar putea începe să partajeze o parte din conținutul dvs.)

În acest fel, adepții tăi de pe Facebook îți vor dori și mai mult pentru curatarea și împărtășirea poveștilor utile și antrenante din cele mai bune surse.

Acum, poveștile de aprovizionare ar putea suna ca multă muncă, dar există ajutor. Puteți utiliza un instrument gratuit de genul Convoca pentru a vindeca povești interesante pentru tine. DrumUp utilizează cuvintele dvs. cheie pentru a găsi povești relevante pe care le puteți partaja.

Dar:

Nu uitați să moderați poveștile tratate de astfel de instrumente, deoarece se bazează pe algoritmi pentru găsirea articolelor, care poate nu sunt 100% exacte. În timp ce o mulțime de povești ar fi relevante, unele completări pot fi, de asemenea, sugerate.

Sfat # 2. Remediați pagina

whsr-facebook-cec

O greșeală începătoare pe care oamenii o fac cu marketingul Facebook NU își configurează corect pagina de Facebook.

O pagină de afaceri Facebook este la fel ca pagina principală a site-ului dvs. pe Facebook. Deci, nu-l păstrați gol pe conținut. Folosește-l pentru a inspira oamenii să te urmărească.

Pentru început, va trebui:

 • O poză excelentă de profil și o fotografie de copertă
 • Un apel la acțiune
 • O secțiune interesantă
 • O postare fixată

Dacă nu le aveți în loc, adăugați-le acum.

În plus, pentru a diagnostica unele dintre problemele la nivel înalt cu pagina dvs. de Facebook, analizați-o cu un instrument gratuit, cum ar fi Likealyzer. Likealyzer analizează o pagină de Facebook și oferă perspective acționabile pentru îmbunătățire.

Când am condus analiza paginii de Facebook unul dintre celelalte proiecte ale mele (Secret de gazduire web dezvăluit) prin Likealyzer, am primit sugestii de optimizare așa cum puteți vedea în imaginea din dreapta dvs..

După cum vedeți, acestea sunt ambele sugestii la care pot lucra.

Pentru a obține recomandări similare de îmbunătățire pentru pagina dvs. de Facebook, executați-o prin Likealyzer. Și apoi acționează la sugestii.

Sfat # 3. Test. Test. Test.

Cea mai bună modalitate de a-ți optimiza rezultatele de marketing pe Facebook este să rulezi teste.

Și nu – nu vă cer să cumpărați instrumente costisitoare pentru a face acest lucru.

Doar testează toate ingredientele postării tale.

De exemplu, puteți experimenta copierea postării dvs. și tonul și calendarul.

Facebook Insights oferă date cum ar fi Vizualizări pe pagini, Like-uri ale paginii, Post Reach, etc. Aceste valori sunt utile la măsurarea rezultatelor testării dvs..

Ați putea încerca chiar o frecvență de publicare complet diferită. Așadar, dacă postați în prezent de 3 ori pe săptămână, ați putea încerca să o ridicați de până la 6 ori și să vedeți dacă primiți mai multe like-uri, comentarii sau clicuri.

Sau, încercați un stil diferit de imagini.

Dacă aveți nevoie de inspirație pentru ideile de testare, consultați diverse teste Buffer efectuate cu marketingul său pe Facebook.

Partea a II-a: Sfaturi de marketing pe Twitter

Cu 319 milioane de utilizatori activi lunar, Twitter ocupă al treilea loc când vine vorba de social media.

Twitter s-ar putea să nu fie foarte înțelept pentru generarea de trafic, dar este sigur că este o platformă excelentă pentru a începe conversațiile cu cititorii dvs. și pentru a vă conecta cu influențarii.

Sfat # 4. Aflați cum puteți scrie un tweet bun

Succesul tău pe Twitter depinde de cât de bine tweezi, adică, de cum scrii tuweet-ul, de cât de des tuitezi și de orele în care postezi tuweet-ul.

Un tweet de bază este simplu de scris.

[TITLUL ARTICOLULUI]: http://url.com #hashtag de @TwitterHandle

În postarea sa care dă 12 șabloane de tweet, HubSpot descrie următorul tweet ca fiind cel mai ușor șablon pentru tweeting:

Este destul de auto-explicativ. Dar poate doriți să aveți grijă de următoarele:

 • Amintiți-vă întotdeauna să scurtați o adresă URL înainte de partajare – acest lucru vă va salva mai multe caractere. Utilizați un instrument de genul Bitly.
 • Utilizați 2 hashtag-uri în loc de 1; alegeți cu atenție hashtag-urile

După ce ai aflat elementele de bază ale scrierii unui tweet, ar trebui să te gândești la obținerea mai multor retweet-uri.

Din păcate, nu există un șablon pentru redactarea de tweet-uri care să fie retweeted, dar puteți face câteva modificări simple.

De exemplu, Adweek a descoperit că adăugarea unui punct de exclamare la un tweet le-a obținut dublați retweet-urile decât cele fără punctul de exclamare!

Și conform Twitter, adăugarea de fotografii la tweet-uri duce la o creștere medie de 35% a retweet-urilor.

Deoarece nu există niciun răspuns definitiv, trebuie să experimentează cu tweet-urile tale și vedeți cum răspund adepții voștri. Dacă observați un anumit stil de imagini sau tweet-uri care se descurcă bine pentru ele, atunci postați mai multe dintre acestea. Puteți afla doar încercând.

De asemenea, pentru fiecare postare pe care o scrieți, scrieți cel puțin 5 variante de tweet-uri și programați-le fiecare pentru ore diferite. În acest fel, tweeturile tale vor ajunge la mai multe persoane și vor conduce mai mult trafic către blogul tău. În cele din urmă, veți afla și ce tipuri de tweet-uri fac bine.

Sfat # 5. Folosiți hashtag-urile potrivite

Gândiți-vă la hashtag-uri ca pe cuvinte cheie de social media.

În medie, tweet-urile cu hashtag-uri obțin o implicare de 2X mai mult decât tweet-urile fără hashtag-uri.

Așadar, utilizați hashtag-urile în toate tweet-urile dvs. Dar nu o exagerați, deoarece aceeași cercetare afirmă că folosirea a mai mult de 2 hashtag-uri într-un tweet scade rata de implicare cu 17%. Deci, rămâneți la 2 hashtag-uri / tweet-uri.

Dar asta ne lasă în continuare problema de a găsi hashtag-urile potrivite pe care să le utilizăm într-un tweet (sau în orice altă rețea de socializare pentru asta!). Dar Ben Teo a scris un ghid excelent pentru identificarea hashtag-urilor potrivite. Practic, el sugerează:

 1. Identificați Hashtag-urile influențelor
 2. Utilizați Starter List de Hashtags pentru a identifica Hashtag-urile înrudite
 3. Măsurați relevanța hashtag-urilor dvs.

(Citiți ghidul complet pentru pași de implementare detaliate.)

Sfat # 6. Creează-ți un minunat Twitter Bio

Așa cum am mai spus, Twitter este o platformă excelentă pentru conectarea cu influențarii. Așadar, atunci când încep să observe că le retuiești sau le angajezi, primul lucru pe care îl vor vedea este profilul tău de Twitter. De asemenea, potențialii tăi urmăritori îți vor verifica profilul înainte de a decide să te urmeze.

Așa că lucrați la profilul dvs. de Twitter și faceți-l uimitor.

La fel ca Facebook, chiar și aici veți avea nevoie de două imagini grozave: o poză de profil și o fotografie de copertă.

După imagini, următorul lucru cel mai important pe profilul tău de Twitter este autorul tău bio.

Când vine vorba de bio, cea mai bună tactică este să-l păstrezi simplu și la punct. Pur și simplu precizați ce face afacerea dvs. sau blogul dvs. Și asta va face. Simțiți-vă liber să utilizați un cuvânt cheie relevant ca hashtag dacă are sens.

Syed Balkhi pe Twitter (@syedbalkhi)Syed Balkhi pe Twitter (@syedbalkhi)

Michael Pozdnev pe Twitter (@Mpozdnev)Michael Pozdnev pe Twitter (@Mpozdnev)

Sfat: evitați să folosiți un șir de hashtag-uri. S-ar putea să citească drăguț, dar nu spune povestea dvs. persoanei care vă citește biografia.

De asemenea, dacă aveți o resursă foarte importantă, încercați să o fixați pe partea de sus a profilului dvs. de Twitter. Acesta este un mod excelent de a îndrepta vizitatorii către cel mai bun conținut și de a-i motiva să te urmeze.

Pentru a obține idei pentru a profita la maxim de biografiile de 160 de caractere pe Twitter, utilizați acestea Exemple și sfaturi biologice pe Twitter că Christina Newberry de la Hootsuite împărtășește.

Partea a III-a: Sfaturi de marketing pe Instagram

Instagram are o platformă media de partajare foto, Instagram are mai mult de 600 de milioane de utilizatori activi.

Marketingul Instagram este deosebit de popular în rândul magazinelor online și al companiilor B2C, deoarece îl folosesc pentru a-i determina pe clienți / consumatori / adepți să-și tragă poze sau selfie-uri cu produsele lor și să le împărtășească. Acesta este un mod minunat de a genera unii Conținut generat de utilizatori.

Dar chiar și puteți să vă împărtășiți fotografiile și graficele de pe blog pentru a construi următoarele pe Instagram. Iată 3 moduri în care îți poți supraîncărca marketingul pe Instagram:

Sfat # 7. Folosiți o mulțime de hashtag-uri

Spre deosebire de Twitter, nu trebuie să placați utilizarea hashtag-urilor la doar 2 pe post.

Cercetările arată că cu cât hashtag-urile mai multe le folosesc, cu atât obțineți mai multe aprecieri. De fapt, software QA Engineer, Max Woolf, găsite acea:

„Fotografiile Instagram care au maximum 30 de tag-uri primesc, în medie, de aproximativ trei ori mai multe Like-uri decât fotografiile cu doar câteva etichete.”

Sursa: MaxtografieSursă: Maxtography

Și TrackMaven susține această constatare. Conform TrackMaven, Postările de pe Instagram cu 9 hashtag-uri obțin cea mai bună logodnă.

Acum pot înțelege dacă te gândești la ideea de a folosi atât de multe hashtag-uri. Cu toate acestea, puteți încerca ușor pentru orice între 5-10, nu.

Pentru a găsi hashtag-urile de utilizat, reveniți la metoda pentru căutarea hashtag-ului Twitter. Cele mai multe tactici și instrumente de descoperire hashtag funcționează în mod similar pentru toate platformele de socializare.

Sfat # 8. Creați un ghid de marcare (sau postați imagini consecvente)

Deoarece Instagram este un mediu vizual, vă permite să vă exprimați personalitatea brandului cu postările dvs. Așadar, asigurați-vă că trimiteți un mesaj consecvent.

Specialistul Instagram, Ariel Rule, a oferit câteva sfaturi strălucitoare pentru crearea unui ghid practic de imagine pentru Instagram în acest aspect post. Verificați-l și creați un sistem similar pentru blogul dvs..

Puteți utiliza chiar și un instrument pentru găsiți și conectați-vă cu influențarii Instagram în nișa ta.

Sfat # 9. Chiar dacă conduceți o afacere B2B, nu lăsați pe Instagram

Branduri B2B care stau la colț pe Instagram.Boeing și UBS – cele două mărci B2B care stârnesc pe Instagram.

Multe companii B2B aruncă Instagram. Ei cred că este prea B2C pentru a le fi de folos. Însă Margot da Cunha, WordStream face un caz excelent pentru companiile B2B să intre pe Instagram.

Ea spune că a fi pe Instagram și a posta fotografii din muncă ajută la:

„[]… Consolidarea relației cu clientul lor, arătând că clientul lor este într-adevăr un client fericit (ascultă oportunități!) Și oferind o notă umană personalizată afacerii lor (da, există oameni adevărați în spatele mașinii lor de software de marketing).”

Ea citează exemplul unei companii SaaS, HubSpot, și spune cum oferă angajament pe Instagram, în ciuda faptului că este o firmă B2B.

Partea IV: Sfaturi de marketing Pinterest

Cu 150 de milioane de utilizatori activi – cu majoritatea adeptele femeilor – Pinterest este o platformă de socializare pentru iubitorii mediului vizual.

O mulțime de bloguri folosesc acum instrumente precum Canva pentru a crea grafice și afișe pe blog și pentru a le adăuga la postările lor. Mai departe, acestea fac ca aceste grafică să fie pinnable, astfel încât cititorii blogului lor să le poată partaja pe Pinterest. Graficele frumoase și pinnable sunt o modalitate excelentă de a crește amprenta Pinterest a unui blog. După ce începeți să creșteți în continuare, profilul dvs. Pinterest va începe să apară în partea de sus când oamenii vor căuta cuvintele cheie țintă pe Pinterest.

Pentru a obține mai multă vizibilitate pe Pinterest, încercați aceste 3 sfaturi inteligente de marketing Pinterest.

Sfat # 10. Aflați cum puteți scrie descrieri grozave

Deși Pinterest este în primul rând un mediu vizual, trebuie să adăugați text pentru a descrie pins-urile pentru a le face prietenoase în căutare.

pinterest sugerează:

Cele mai bune descrieri sunt pozitive, ajutându-i pe oameni să-și imagineze ce ar putea face cu Pinul, oferind, de asemenea, informații suplimentare.

Indiferent dacă scrie o descriere bogată în cuvinte cheie pentru pinii dvs. individuali sau plăcile de fixare, luați ceva timp pentru a găsi și utiliza cuvintele pe care oamenii le-ar putea folosi pentru a căuta conținutul dvs. pe Pinterest.

De asemenea, fiți atenți la modul în care categorizați pini, adică utilizați plăci cu acțiune cu atenție. Specialist în branding Lindsay Goldner îi categorizează ace într-o manieră foarte sistematică, astfel încât urmașii săi pot vedea o probă bună despre ceea ce împărtășește pe Pinterest:

lindsay

Sfat # 11. Creați un ghid de stil

La fel ca și Instagram, Pinterest, vă ajută brandul să strălucească prin imaginile sau imaginile pe care le împărtășiți. Ceea ce este important să proiectați imagini consistente – sau marca dvs. își poate pierde personalitatea.

Instrumentul de marketing Pinterest Tailwind oferă următoarele 4 sfaturi pentru ca vizionarea Pinterest să fie consecventă:

 • Adăugați logo-ul și / marca dvs. la imagini, astfel încât oamenii să vă poată recunoaște ace
 • Lipiți o paletă strânsă de culori cu două sau trei culori principale ale mărcii
 • Utilizați aceleași fonturi de fiecare dată
 • Găsiți un stil de fotografii care se potrivește mărcii dvs.

Sfat # 12. Oferiți un joc gratuit (pentru a genera înregistrări prin e-mail)

Melanie Duncan de la Academia de antreprenori folosește Pinterest pentru a obține abonați prin e-mail. Duncan sugerează o metodă simplă de a crea un freebie, de a-l fixa și apoi de a conduce oamenii de la acel pin la o pagină de apăsare.

De asemenea, Duncan merge mai departe și sugerează câteva idei de freebie:

Coduri promoționale

ebooks

Liste de verificare – Duncan spune că listele de verificare sunt deosebit de eficiente pe Pinterest.

Ghiduri

Serie video – Dacă sunteți aparat de fotografiat timid, Duncan spune să folosească ScreenFlow pentru un Mac sau Camtasia pentru un computer

Instruire online

Google Hangouts – Nu trebuie să vă înscrieți la un Hangout Google, ci oricum să creați o pagină de înregistrare!

webinarii

Așadar, vedeți dacă puteți crea unul dintre aceste programe gratuite și arătați-le tuturor persoanelor care vă descoperă pe Pinterest. Dacă le place, vor ajunge probabil pe blogul dvs. și există șanse mari să se aboneze.

Citire conexă: Ghid de marketing Pinterest pentru a crește traficul pe blog.

Partea V: Sfaturi de marketing pe LinkedIn

LinkedIn – cea mai mare platformă de social media B2B (business to business) – are 467 de milioane de utilizatori activi.

În general, nu veți vorbi despre LinkedIn în contextul creșterii blogului. LinkedIn este mai mult despre creșterea afacerii dvs. (mai degrabă decât blog). Acest lucru se întâmplă pentru că LinkedIn vă oferă platforma pentru conectarea directă cu perspectivele dvs..

Deci, dacă oferiți soluții B2B, servicii sau un produs și cititorii vizați sunt poziții specifice în companii, de exemplu, directorul de marketing al companiei sau VP-ul vânzărilor, atunci puteți folosi LinkedIn pentru a vă adresa.

Econsultancy a raportat că LinkedIn aduce „64% din toate vizitele de pe canalele de social media pe site-urile corporative,”Studiul său s-a bazat pe traficul de trimitere către site-urile corporative de 2 m.

Rețineți că nu vorbim despre un „blog”, ci despre un site web „corporatist”.

Vizita-corp-blog

Dacă sunteți o afacere sau un blog B2B, încercați aceste 3 tactici pentru a vă îmbunătăți marketingul pe LinkedIn:

Sfat # 13. Creați un profil LinkedIn excelent

Când începeți cu LinkedIn, acordați o atenție deosebită profilului dvs., deoarece acesta este cel mai important atu al dvs. pe platformă.

Pentru a încuraja mai multe persoane să vă viziteze site-ul, urmați cele mai bune practici pentru completarea profilului dvs. LinkedIn. Această informație din True Conversion este o foaie de înșelăciune excelentă pentru scrierea unui profil LinkedIn câștigător (este cel mai bun pe care l-am văzut!).

linkedin-profil-ghidCredit: TruConversion

Așa că verificați-l și urmați fiecare instrucțiune pentru a crea un profil complet.

Sfat # 14. Alăturați-vă grupurilor vizate

Grupurile LinkedIn nu sunt atât de eficiente acum. Dar, deși participarea la ele nu aduce prea mult trafic, ele sunt totuși mijloace excelente pentru conectarea cu publicul țintă.

Alăturați-vă grupului LinkedInIată cum să vă alăturați grupurilor LinkedIn – Accesați meniul de lucru > Faceți clic pe pictograma Grupuri sau puteți introduce cuvântul cheie în bara de căutare pentru grupurile de nișă (sursă).

Așadar, dacă sunteți un instrument de analizator / optimizator de viteză a site-ului web, puteți consulta diferite grupuri LinkedIn care le pasă de viteza și optimizarea site-ului. Toți membrii unor astfel de grupuri pot fi clienții dvs. potențiali.

După ce vă alăturați unui grup, puteți trimite mesaje directe către (aproximativ 15) persoane din el. Cine știe că una dintre aceste persoane s-ar putea converti!

În plus, dacă sunteți conectat cu cineva printr-un grup comun, ați fost văzut ca o a doua conexiune cu acea persoană, care vă poate îmbunătăți vizibilitatea.

Viveka von Rosen (autorul „LinkedIn Marketing: o zi pe zi”) arată câteva exemple de căutare excelente pentru găsirea de perspective în grupurile LinkedIn în acest post.

Sfat # 15. Publicarea (sau republicarea) pe LinkedIn

Cu platforma de publicare a LinkedIn, acum puteți posta conținutul dvs. direct pe LinkedIn. De asemenea, puteți reedita conținutul pe care îl postați pe blogul dvs. pe LinkedIn. Dacă te uiți la influențarii din nișa ta, probabil vei descoperi că publică deja pe LinkedIn. Acest lucru se datorează faptului că LinkedIn îi ajută pe oameni să se poziționeze ca lideri gândiți în nișele lor.

Dar nu toate postările se duc la fel de bine. De fapt, marketerul de căutare, Paul Shapiro a analizat primele 3000 de postări legate și a deconstruit caracteristicile unei postări LinkedIn de succes. El le-a găsit să aibă:

 • Titluri între 40 și 49 de caractere
 • O mulțime de imagini (cele mai împărtășite postări au avut 8 imagini!)
 • Formatul clasic „Cum se procedează”
 • 1.900 până la 2.000 de cuvinte (cu aproximativ 5 secțiuni)

Înainte de a începe să scrieți, citiți integral rezultatele cercetării pentru a afla cum puteți scrie o postare pe LinkedIn care se va conecta cu publicul țintă.

Ce spun experții

Meghan Monaghan, un consultant în domeniul conținutului și marketingului, subliniază cheia marketingului social media, „Social media marketing este eficientă pentru a construi relații online și pentru a dezvolta cunoștințele, genul și factorul de încredere cu publicul tău.”

Monaghan, de asemenea CEO și co-fondator la Smart Bird Social, împărtășește cu noi sfaturile pe care le dorește că le-a cunoscut la început,

Meghan-Monaghan

Acestea sunt sfaturile pe care mi-aș dori să le știu la început:

 • Nu încercați să fiți peste tot. Începeți cu o singură platformă pentru a evita să vă copleșiți.
 • Social media este într-adevăr o altă cale pentru marketingul de conținut. Creați conținut relevant și valoros care vă atrage avatarul ideal.
 • Oamenii vor autenticitate. Obține puțin personal acum și atunci! La urma urmei, este menit să fie „social”.
 • Mesajele de vânzare directă împinge și resping oamenii. În schimb, conduceți traficul de pe rețelele de socializare pe site-ul dvs. web și în canalele de vânzări.
 • Cel mai mare impact al marketingului social media provine de la consecvență, conținut minunat și implicare. Făcând unul din aceste trei lucruri funcționează; făcând toate cele trei vă maximizează rezultatele!

Dacă vă așteptați ca social media să fie graalul sfânt pentru afacerea dvs., Monaghan își împărtășește gândurile adevărul despre marketingul social media. Ar trebui să arunci o privire.

Maddy Osman, comerciant de conținut social media și blogger ne împărtășește sfaturile ei de marketing social pentru începători,

Maddy-osman

Dacă tocmai începeți cu marketingul pe social media, următoarele pot fi utile pentru a vă deplasa pe piciorul drept:

 • Alege 2-3 rețele de socializare pentru a fi postate până când veți obține lucrurile în regulă. Mențineți-l simplu, astfel încât să puteți stabili obiceiuri bune. Acestea fiind spuse, mergeți mai departe și revendicați profiluri pe alte rețele pe care în cele din urmă doriți să le activați, înaintea oricui!
 • Postează constant. O dată pe zi sau de câteva ori pe săptămână este suficient pentru a le arăta oamenilor că utilizați de fapt profilurile alese. Asigurați-vă că răspundeți în mod consecvent, în cazul în care oamenii folosesc profilurile dvs. pentru a comunica cu dvs. Un instrument de planificare a rețelelor de socializare precum Buffer, Hootsuite sau Sprout Social vă poate ajuta să creați conținut și să ajutați la consecvență.
 • Dacă nu aveți timp sau energie pentru a crea conținut original, curățați-l. Partajați articole relevante cu liderii de gândire din industria dvs. Asigurați-vă că le etichetați și puteți obține o atenție suplimentară dacă vor decide să vă partajați postările!

Îl poți găsi pe Maddy pe www.the-blogsmith.com

Am contactat Marina Barayeva, fondatoarea MarinaBarayeva.com, ea a menționat că „Când abia începeți și doriți să aveți rezultatul imediat de pe rețelele de socializare, atunci creați reclame. Dar atunci vor fi mai mult ca apelurile reci la oameni. ”

Marina, de asemenea expertă în marketing pentru antreprenori, a adăugat „Dacă te gândești la utilizarea pe termen lung a social media, atunci concentrează-te pe construirea comunității. Centrul tău este să devii sursa de informații utile în jurul subiectului tău. De asemenea, căutați modalitățile de a intra în contact cu oamenii. ” Ea sugerează,

marina-barayeva

 • Implica-te cu ei cu o oarecare creativitate:
  • Începeți conversațiile punând întrebarea deschisă.
  • Dă două opțiuni și cere să o alegi pe cea care le place.
  • Întrebați părerea lor, etc.
 • Un alt mod bun de a vă conecta la oameni este să le etichetați atunci când le distribuiți conținutul. Fii deschis la colaborare și dăruiește înainte de a cere ceva.
 • Refaceți conținutul dintre rețelele de socializare și utilizați mai multe imagini vizuale.

Faceți asta atât în ​​contul dvs., cât și în alte conturi care au aceeași audiență. Nu încercați spam-ul să încercați să vă vindeți lucrurile, căutați modalitățile de a vă ajuta.

Punctul cheie pe social media este de fapt faptul că este social și util pentru oamenii de acolo. Îți dezvoltă autoritatea și încrederea în tine și în afacerea ta.

Ivana Taylor, fondatorul DIYMarketer, ne-a împărtășit sfaturile esențiale pentru a lansa marketingul dvs. pe social media, „Fie că sunteți un începător pentru social media sau doar un începător pe o platformă pe care nu ați folosit-o niciodată pentru afacerea dvs., luați-vă. primele 30 de zile pentru a vizita platforma cel puțin 15 minute pe zi. „

A adăugat și Ivana,

ivana-taylor

 • Creează-ți descrierea profilului, astfel încât să vorbească cu clientul tău într-un mod cald, antrenant și prietenos.
 • Fii profesionist în timp ce îți lași personalitatea să strălucească.
 • Apoi, ia-ți timp să „Asculți”. Ascultarea înseamnă citirea postărilor, acordarea atenției la ce postează alții și care sunt cele mai de succes postări.
 • Căutați oportunități de a vă angaja în conversație și începeți să căutați oameni care să le urmeze în nișa dvs..
 • Concentrați-vă pe conversații și transformați relațiile dvs. digitale într-un e-mail, apel telefonic sau întâlnire față în față.

Puteți găsi Ivana Taylor pe diymarketers.com

Dev Sharma, fondatorul DesignBombs este un marketer digital de succes cunoscut pentru crearea unei afaceri online înfloritoare. Potrivit acestuia, Social media a fost foarte strategică în succesele sale online. Dar o mulțime de newbies se greșesc și o scot din greșeală complet.

Iată câteva dintre sugestiile sale care îi pot ajuta pe începători să reușească în efortul lor de marketing social:

dev-Sharma

Există tone de platforme de socializare diferite. O dată apar noi și asta constituie o sursă uriașă de distragere. Concentrați-vă pe câțiva și creați un impact.

 • Nu vă așteptați rezultate instantanee. Este nevoie de timp pentru a construi și a începe să obțineți rezultate. Ce vreau să spun aici este că ar trebui să fiți consecvent și stabil. Nu renunțați atât de devreme.
 • Citiți și implementați ce funcționează. Ceea ce ar trebui să știți este că proprietarii platformelor de socializare se schimbă constant. Unele strategii care au funcționat pe Facebook ani în urmă sunt o mare rușine astăzi. Urmați modificările pozitive și faceți upgrade cât mai curând posibil.
 • Mențineți rolurile platformei de socializare. Pentru a nu suspenda campaniile și conturile, citiți rolurile platformei și rămâneți la ele.
 • Implicați-vă cu următorii dvs. pe social media. Răspundeți la comentarii, aprecieri și contribuiți pozitiv. Nu-i lăsa pe adepții tăi să creadă că ești un bot sau un marketer care nu-i pasă de activitățile lor.
 • Nu vă bazați doar pe social media. Motivul este că platformele de socializare aparțin oamenilor de afaceri care își pot schimba termenii și pot avea efecte grave asupra afacerii tale. Conduceți implicarea către blogul dvs. și aduceți-vă adepții pe lista de e-mailuri. În acest fel, dacă Facebook (de exemplu) face unele modificări care vă afectează negativ campaniile de marketing, blogul și lista de e-mail vă vor continua.

Puteți găsi Dev Sharma pe Designbombs.com

Există anumite lucruri pe care orice marketer de socializare ar trebui să le știe, indiferent dacă este un începător sau un expert. Iată cele mai bune recomandări de marketing socială de la Andreea Sauciuc, Advanced Digital Marketing Manager al BrandMentions:

Andreea Sauciuc

Este esențial ca fiecare afacere să aibă un program de planificare inclus în strategia de social media. Proiectați-vă planul săptămânal sau lunar și adăugați postări în momentul în care aveți o implicare mai mare.

 • Alege platformele potrivite pentru a partaja conținut social. Nu ghiciți unde vă puteți petrece publicul, ci mai degrabă verificați statisticile și analizele site-ului. Una dintre cele mai mari provocări este crearea de conținut relevant pentru canalul potrivit.
 • Utilizați instrumente pentru a vă impulsiona pur și simplu mica afacere. Este sosul secret al fiecărui marketer. Folosiți instrumente de ascultare socială, cum ar fi BrandMentions, pentru a afla ce vorbesc oamenii despre tine. Obțineți toate mențiunile și mesajele despre marca dvs. într-un singur loc și extrageți informații despre ce fel de experiențe au, atât pozitive, cât și negative.
 • Construiți o comunitate. Dacă reușiți să oferiți un nivel ridicat de încredere, oamenii vă vor aprecia. Începeți prin a crea o relație pe social media și fiți sincer în campaniile dvs. sociale și în ceea ce promiteți.
 • Urmăriți întotdeauna rezultatele pentru a afla cum să obțineți un ROI ridicat în eforturile dvs. sociale. Este important să monitorizați performanța și să evaluați afacerea dvs. în fiecare strategie de marketing online pe care o implementați.

O găsiți pe Andreea Sauciuc pe BrandMentions.com

Jacob Whitmore are un punct de vedere unic în sfaturile de marketing în social media, „Cel mai bun sfat al meu ar fi doar încercarea multor tehnici diferite de marketing social!”

Jacob, de asemenea, proprietarul BloggingTitan și WhitoMedia, crede,

Dacă experimentați și încercați, este mai mult decât probabil să găsiți o tehnică care să funcționeze foarte bine pentru dvs. De asemenea, citește și urmărește multe, ești ceea ce consumi.

WhitoMedia – An marketing influencer și agenție de producție video.

Vezi aceste sfaturi de acțiune de marketing din partea experților în rețele sociale! spune unui prieten

Înveliți-l

Deci, le-ai uitat. Toate sfaturile de care aveți nevoie pentru a lansa sau a lua joc de marketing social media la nivelul următor.

Dar probabil te întrebi …

Cu ce ​​platformă socială trebuie să încep? ” Sau „Pe care este singura platformă de socializare pe care ar trebui să mă concentrez?

Întrebări grozave.

Iar răspunsul (pentru amândoi) este:

Începeți cu (sau concentrați-vă asupra) platformei de socializare în care publicul dvs. este cel mai activ.

Așadar … Dacă conduceți o afacere B2B, începeți cu LinkedIn pentru că acolo stau potențialii dvs. clienți ai directorilor C-suite. De asemenea, dacă conduci o afacere de bijuterii realizată manual, mergi pe Pinterest, pentru că Pinterest are un aspect dominat de femei.

Înțelegerea demografiei audienței dvs. poate fi de mare ajutor aici. Acest resursă listează câteva informații demografice excelente ale publicului social media și spune cine folosește diferite rețele de social media. Trebuie doar să potriviți profilul utilizatorului cu profilurile de utilizator de social media și alegeți platforma cu cea mai bună suprapunere.

Puteți obține rezultate remarcabile din social media dacă înveți doar să scrieți postări sociale mai bune, să împărtășiți povești interesante cu adepții dvs. și să reglați frecvența / sincronizarea postării.

Dar:

Nu uitați că cel mai important lucru atunci când vine vorba de social media este rețeaua. Deci, gândiți-vă la rețea și nu la vânzări. Vânzările vor urma în cele din urmă.

Pentru a posta lucrurile bune în mod constant, dezvoltați un calendar de partajare a conținutului social media. HubSpot oferă unul gratuit aici. În plus, înregistrați-vă pentru un instrument gratuit de planificare a rețelelor de socializare cum ar fi Tampon și HootSuite. De asemenea, adăugați o extensie de browser la acestea când vă înscrieți. Acest lucru vă va ajuta să împărtășiți povești interesante cu un singur clic.

Ei bine, asta este.

Acum aveți toate sfaturile, instrumentele și resursele pentru a începe cu social media. Așa că mergeți! Dacă aveți întrebări cu privire la orice platformă de socializare, anunțați-mă în comentarii și vă voi ajuta cu plăcere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map