15 (gratuite) generatoare de Favicon pe care le recomandăm în mod absolut

Deci, sunteți setat să porniți un blog sau un site. Ați făcut cercetarea pe ce constructor de site-uri trebuie să utilizați. Ai decis un nume foarte interesant pentru site-ul tău. Heck, s-ar putea să fii terminat și vrei doar să începi să-ți monetizezi blogul.


Dar stai, înainte să faci asta. Iată un mic test. Încărcați-vă blogul într-un browser și apoi încărcați orice alt site web.

Observați orice altceva?

În afară de faptul că sunt două site-uri diferite (evident), veți observa că majoritatea site-urilor au aceste pictograme mici în fila lor. Acestea sunt favicons – scurt pentru pictograma favorită – și credeți sau nu, având unul este de fapt destul de important pentru marca dvs..

Ce este un Favicon și unde le primesc

Ce sunt de fapt favicons? Acestea sunt mici pictograme care apar înaintea unei pagini URL, listă de marcaje, bara de adrese a site-ului web, browsere cu file și alte elemente de interfață.

Faviconele au de obicei următoarele dimensiuni: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. Majoritatea browserelor utilizează formatul .ICO, dar unii folosesc și * .GIF și * .PNG.

Nu este chiar atât de greu să creezi un favicon și cu aceste 15 generatoare gratuite de Favicon pe care noi le recomandăm în mod absolut, vei avea un favicon profesionist pentru site-ul tău în cel mai scurt timp!

1. Generator Favicon

favicon_genGenerator Favicon

Probabil cel mai ușor generator de utilizat, Favicon Generator vă permite să creați un favicon care este gata de utilizare pur și simplu prin încărcarea imaginii pe site-ul lor. Acest generator favicon gratuit poate importa formatele de imagine GIF, JPEG și PNG direct de pe computer și să-l transforme într-un format .ICO. După ce ați terminat, încărcați fișierul favicon în folderul rădăcină al site-ului dvs. web.

Accesați Favicon Generator

2. Favicon.cc

favicon_ccFavicon.cc

Pentru cei mai înclinați creativ, puteți crea un favicon folosind Favicon.cc. Un generator și creator gratuit de favicon online, site-ul este excelent pentru a crea un favicon la fața locului, pe care îl puteți anima, de asemenea. Puteți importa imagini, precum site-ul acceptă formatele de imagine JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, ICO și CUR.

Accesați Favicon.cc

3. Unitate dinamică – Generator Favicon

dynamicdriveUnitate dinamică – Generator Favicon

Parte a instrumentelor web ale Dynamic Drive, Dynamic Drive – Favicon Generator este un alt generator de favicon gratuit și ușor de utilizat. Puteți încărca imagini care sunt în GIF, JPG, PNG și BMP pentru a genera o pictogramă favicon. De asemenea, au opțiunea suplimentară de a crea o pictogramă desktop 32 × 32 și o pictogramă 48 × 48 XP.

Accesați Dynamic Drive – Favicon Generator

4. Genfavicon

genfaviconGenfavicon

Genfavicon vă permite să creați un favicon în doar trei pași simpli. Ce este grozav la Genfavicon este că puteți alege dimensiunea pictogramei atunci când creați. După ce ați încărcat imaginea fie în JPEG, GIF sau PNG, puteți selecta o dimensiune (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) din favoricul dvs. Puteți, de asemenea, previzualiza favicon-ul dvs. făcând clic pe „Capture & Butonul Previzualizare ”.

Accesați Genfavicon

5. Favicongenerator

favicongenratorFavicongenerator

Favicongenerator este un generator de pictograme care nu folosește, care folosește o interfață foarte de bază, păstrându-l simplu pentru utilizatori. Acest generator de favicon gratuit este ceea ce aveți nevoie pentru a converti imagini PNG, JPG sau GIF în format .ico. Site-ul nu are multe opțiuni și necesită o imagine perfect pătrată (100 pixeli x 100 pixeli), dar este foarte ușor de utilizat dacă vă este lene să vă gândiți să creați un favicon.

Accesați Favicongenerator

6. Prodraw

prowdrawProdraw

În timp ce majoritatea generatoarelor favicon acceptă fișiere de imagine obișnuite, foarte puțini vă permit să utilizați fișiere foto. Prodraw nu numai că acceptă fișierele obișnuite JPG, GIF, PNG și BMP, ci acceptă și formate de fișiere TIF. Instrumentul gratuit favicon poate genera o pictogramă în mai multe dimensiuni (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) și le poate produce, de asemenea, la diferite niveluri ascuțite, astfel încât să puteți compara care arată mai bine pentru site-ul dvs..

Vizitați Prodraw

7. Logaster.com

logasterLogaster.com

Cu peste 5.000.000 de logo-uri create sub curele, Logaster este un generator de favicon gratuit pentru cei care doresc să adauge o notă personală atunci când creează un favicon. Pentru a începe cu Logaster este destul de ușor. Doar faceți clic pe butonul „Creare logo”, scrieți numele companiei dvs. și selectați tipul de activitate. Vi se va da apoi o selecție de șabloane de logo din care puteți alege.

Accesați Logaster.com

8. Favicon.pro

Favicon.proFavicon.pro

Favicon.pro este un alt mare generator de favicon gratuit pe care îl puteți folosi pentru a crea rapid și ușor un favicon pentru site-ul dvs. Au toate funcțiile de bază ale unui generator de pictograme care vă permite să încărcați imaginile în format PNG, JPG sau GIF și să le convertiți în pictograme. Un alt lucru minunat despre Favicon.pro este că acestea includ și un ghid pas cu pas pentru crearea unei pictograme și pentru a-l încărca pe site-ul dvs. web. Cât de minunat este asta!

Accesați Favicon.pro

9. Antifavicon

antifaviconAntifavicon

Antifavicon este puțin diferit de celelalte generatoare de pictograme, prin faptul că nu folosește deloc imagini pentru a crea un marcaj. În schimb, generează favicon în întregime prin text. Instrumentul are două căsuțe de text pe care le puteți scrie pentru a vă crea pictograma. În afară de asta, puteți personaliza culorile textului și fundalul acestuia. Deși opțiunile sunt limitate, acest generator de favicon gratuit este o alegere bună pentru persoanele care nu au abilități de proiectare.

Accesați Antifavicon

10. RealFaviconGenerator.net

realfavicongenRealFaviconGenerator.net

RealFaviconGenerator este un instrument surprinzător de puternic în comparație cu alte generatoare de favicon. Cu acest instrument, puteți crea un punct de plecare pe toate platformele disponibile. În plus, aveți și capacitatea de a testa icoana în sine. Trebuie doar să tastați site-ul dvs. web, faceți clic pe butonul „Verificați Favicon” și vă va oferi feedback în favoarea dvs. Puteți verifica cum arată aspectul dvs. favorit pe diferite browsere sau sistem de operare și puteți remedia tot ceea ce lipsește.

Accesați RealFaviconGenerator.net

11. Favic-o-Matic

favicomaticFavic-o-Matic

Favic-o-Matic susține că este „generatorul ultimului favicon” și face acest lucru prin furnizarea a două opțiuni simple. Încărcați-vă imaginea și convertiți-o într-un singur fișier .ICO sau creați un favicon pentru toate platformele disponibile, inclusiv aplicațiile iOS și Android. Puteți personaliza chiar și dimensiunea, culoarea de fundal și multe altele pentru preferințele dvs. în setările avansate.

Accesați Favicomatic.com

12. Favikon

favikonFavikon

Aveți nevoie de un simplu generator de favicon? Răspunsul tău de la Favikon. Acest simplu generator de pictograme vă permite să decupați și descărcați imaginea ca fișier .ICO. În afară de asta, nu prea poți face cu Favikon. Dacă aveți nevoie pentru a bate un simplu favicon, atunci acest instrument gratuit este cu siguranță pentru dvs..

Vizitați Favikon

13. Faviconit

faviconitFaviconit

Faviconit este un alt instrument ușor de utilizat pentru a crea un favicon, pictogramele apple touch și, de asemenea, anteturile HTML pentru mai multe platforme și dispozitive. Pașii sunt suficient de ușori, trebuie doar să încărcați imaginea și va face restul. Acest generator de favicon gratuit simplifică redenumirea pictogramei tale. Puteți face clic pe butonul „Advanced” pentru a accesa mai multe opțiuni de personalizare.

Accesați Faviconit

14. Xiconeditor

xiconeditorXiconeditor

Doriți să vă creați pictograma de la zero? Xiconeditor este excelent dacă doriți să creați un favicon complet personalizat. Acest site are un instrument de tip, instrument de perie, instrument de creion, ștergător și multe altele, care vă permit să creați gratuit un favicon cu adevărat unic. Puteți, de asemenea, importa pictograma și decupați-o direct cu instrumentele disponibile și previzualizați-o înainte de a descărca favicon.

Vizitați Xiconeditor

15. Faviconr

faviconrFaviconr

Faviconr poate genera pictograme folosind fișiere JPG, GIF și PNG, similare celorlalte instrumente din această listă. Celălalt lucru pe care îl poate face este să creezi un favicon cu un fundal transparent folosind un fișier imagine GIF sau PNG transparent. Nu există niciun instrument disponibil cu Faviconr, ceea ce face din crearea de preferințe o relație simplă cu acest instrument.

Accesați Faviconr.com

The Wrap Up

Pentru a crea un favicon nu este nevoie de mult efort, dar faptul că ai nevoie cu siguranță. Având propriul favicon unic și personalizat, arată că ești serios în legătură cu marca și site-ul tău. În plus, aceste generatoare de favicon gratuite sunt ușor de utilizat și nu strică să le încercați!

Dacă credeți că ne lipsește ceva grozav, bine, spuneți-ne. Vom adăuga la listă.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map