12 idei de afaceri online pentru începători

Începerea unei afaceri online nu a fost niciodată mai ușoară pentru dvs., mai ales în 2018. Înapoi, o activitate de afaceri va avea o mulțime de riscuri pe care trebuie să le suportați, cum ar fi nevoia de a investi într-un magazin fizic sau de a găsi un spațiu pentru birouri..


Cu lista noastră cu cele mai bune idei de afaceri online, puteți elimina o mulțime de riscuri și puteți avea mai multă flexibilitate în modul de lucru. În plus, cu unele cunoștințe de bază pentru construirea site-urilor web și o înțelegere accentuată a întreținerii site-urilor web, puteți construi un site web care să ajungă la mai mulți clienți potențiali cu foarte puține capete..

Divulgare FTC: BuildThis primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

Contents

Cele mai bune idei de afaceri online și cum să începeți

Vă puteți întreba: „Dar, ce tipuri de idei de afaceri online există? și cum să încep? ”

Ei bine, dacă aveți nevoie de puțin ajutor, avem câteva sugestii pe care vă puteți aventura pentru a începe să obțineți acest venit pasiv!

Practic, începerea unei afaceri online este aceeași cu a începe o afacere offline. Trebuie să pregătiți un lucru comun – o prezență online (de exemplu un site web).

Un site web este primul lucru care trebuie luat în considerare dacă doriți să vă dezvoltați site-ul ca o afacere. Iată câteva instrumente care vă pot ajuta:

 • Registrator de domenii – Înregistrați numele dvs. de domeniu la un registrator de nume de domeniu de încredere
 • Gazduire web pentru mica afacere – Alegeți compania de gazduire performantă și fiabilă pentru site-ul dvs. web
 • Cei mai buni constructori de site-uri web – Dacă preferați editorul drag and drop, constructorul de site-uri web este alternativa.
 • Cumpărați certificat SSL – Este important să vă protejați datele clienților cu implementarea SSL
 • Șabloane de factură – facturați clienții dvs. cu un șablon de factură simplu și gratuit

Ideea # 1. Începeți un blog

Metoda încercată și adevărată pentru a începe o afacere online este prin blogging.

Doar pentru a vă face o idee despre cât de mult câștigă un blog, Pinch of Yum este un blog de succes cu mâncare site-ul câștigă 802.144,55 USD pe parcursul unei perioade de 12 luni.

Dacă sunteți pasionat de scriere sau aveți capacitatea de a scrie excepțional de bine, un site web cu bloguri este cea mai bună afacere online cu care puteți începe.

Pinch of Yum

Ce este minunat este că nici nu ai nevoie de o mulțime de abilități tehnice sau informatice. Platforme precum WordPress vă permite să creați și să construiți un site web de blog în cel mai scurt timp.

Puteți chiar să vă găzduiți site-ul dvs. cu SiteGround sau iPage sau să căutați construitori de site-uri potriviți care sunt optimizați pentru blogging (ceea ce este foarte important dacă doriți să vă păstrați experiența utilizatorului la egalitate).

Folosind un blog, puteți crea o serie extinsă pentru marca dvs., care vă va permite să obțineți profit prin parteneriat cu agenții de publicitate sau prin obținerea unei comisii din conținut sponsorizat de marcă.

Iată câțiva pași majori pentru a vă ajuta să începeți cu blogul dvs.:

Pasul 1: alegeți o nișă

Oamenii caută pe Internet doar pentru un singur motiv: pentru a rezolva o problemă. Fie ca să cauți un loc unde să stai, să repari o conductă de scurgere sau rețete noi pentru cină, blogul tău trebuie să ofere o soluție.

Pasul 2: Planificați-vă structura blogului

În continuare, trebuie să aveți o structură bună a blogului. Este necesar pentru navigarea utilizatorilor și scopuri SEO. De asemenea, vă poate oferi idei cu privire la strategia dvs. de conținut și la extinderea blogului viitor.

Pasul 3: creează conținut excelent

Dacă știți o modalitate rapidă minunată de a repara o conductă de scurgere, scrieți despre asta! A produce conținut excelent este ușor dacă sunteți un expert în nișa dvs., în caz contrar, trebuie să faceți cercetări în cuvinte cheie.

Pasul 4: Promovează-ți conținutul

Când ai un articol minunat, este timpul să-l promovezi! Deoarece majoritatea oamenilor se află pe o platformă de socializare, puteți să vă împărtășiți conținutul dvs. acolo unde se află publicul dvs..

Pasul 5: Monetizează un blog

Cum să monetizați un blog este un factor important dacă doriți să începeți să vă luați în serios blogul. Căutarea de conținut sponsorizat, crearea propriului eBook sau aprobarea produselor agenților de publicitate sunt câteva moduri populare.

Exemple de pornire a unei afaceri online cu un ghid pas cu pas:

 • Cum să pornești un blog de călătorie cu WordPress și să câștigi bani
 • Cum să începeți un blog cu alimente cu WordPress
 • Cum să începeți un blog de fotografie folosind WordPress (și 4 moduri de a genera bani)

Ideea # 2. Alăturați-vă marketingului afiliat

Marketingul afiliat a fost în jur de mult timp și este unul dintre cele mai simple moduri prin care poți câștiga bani online.

În esență, câștigați bani primind un comision pentru produsele pe care le-ați vândut de la alte companii, fie prin intermediul site-ului propriu sau prin intermediul platformelor precum Amazon sau eBay.

Program de afiliere Amazon

De asemenea, rețele de afiliere ca Comisiunea comisiei, sau Shareasale oferă o varietate de produse și servicii. Vă puteți alătura acestor rețele de afiliere pentru a vă extinde alegerile.

În plus, o mulțime de mărci mari oferă programe de afiliere și este destul de ușor să începeți. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pur și simplu ca afiliat și să vindeți produsul sau serviciile respectivei companii folosind un link special de trimitere, pe care îl veți primi apoi o comisie pentru fiecare produs sau serviciu vândut..

Cea mai bună parte? Puteți face acest lucru fără să ridicați măcar un deget!

Iată câteva sfaturi pentru dvs. înainte de a începe afacerea online de marketing afiliat:

1. Programe de afiliere de cercetare

Petreceți ceva timp pentru a cerceta programele de afiliere potrivite. Vrei să te asiguri că programele sunt de încredere și au o reputație bună în achitarea comisionului.

2. Cum sunteți plătit

Există diverse modalități de a fi plătit în marketing afiliat, cum ar fi CPS, CPL, CPC și CPA. Verificați cu atenție înainte de a începe să vă asigurați că programul este rentabil și capabil să genereze suficient profit din investiții.

3. Zi de plată

Depinde de fiecare program de afiliere, unii puteți primi plata în aceeași zi, iar unii ar putea avea nevoie de 1 – 13 zile lucrătoare în funcție de țara dvs. De asemenea, consultați programul de afiliere cum primiți plata? Este prin PayPal sau cec.

4. Tipuri de suport

Aflați ce fel de asistență pentru clienți puteți obține dacă vă alăturați programului de afiliere. Puteți vorbi cu cineva prin telefon sau chat sau trebuie să așteptați 24 de ore răspuns la e-mail?

Piața programelor de afiliere poate fi destul de complexă și pentru a găsi programul potrivit pentru dvs., veți avea nevoie de un pic de cercetare. Dacă doriți să aflați mai multe despre marketingul afiliat, iată o întrebare frecventă la îndemână pe care o puteți consulta.

Idea # 3. Deschideți un magazin de comerț electronic

O altă idee populară pentru a începe o afacere online este de a deschide un magazin de comerț electronic.

În 2017, vânzările totale de comerț electronic de vânzare cu amănuntul pe tot globul s-au ridicat la 2,3 trilioane de dolari, iar veniturile vor fi de 4,88 trilioane de dolari în 2021.

Statistica vânzărilor de comerț electronicVânzări cu amănuntul de comerț electronic în întreaga lume între 2014 și 2021. (sursă)

Cu platforme precum Shopify, BigCommerce sau WooCommerce, nu ți-a fost niciodată mai ușor să începi un magazin online.

Nu numai că sunt ușor de configurat, dar este și mai ieftin să deschizi un magazin de comerț electronic, deoarece nu trebuie să îți faci griji pentru costurile ridicate de funcționare ale unui magazin fizic. Trebuie doar să vă asigurați că funcționarea magazinului online funcționează fără probleme, magazinul dvs. va crește treptat.

Dacă vă faceți griji pentru lucruri precum livrare sau depozitare, puteți utiliza metode precum dropshipping (mai multe despre asta mai târziu) pentru a gestiona inventarul dvs..

Luăm ca exemplu magazinul online WooCommerce, există câteva sfaturi comune, dar importante, trebuie să știi pentru a rula un magazin de comerț electronic. Aceste sfaturi nu se aplică numai la WooCommerce, dar lucrează și pe alte platforme.

Sfaturi importante pentru a deschide o afacere online de comerț electronic:

1. Alegeți platforma de comerț electronic adecvat

Platforma potrivită pentru magazinul dvs. online este importantă.

De ce?

Deoarece în comparație cu rularea unui blog, există o mulțime de lucruri care trebuie luate în considerare pentru un magazin de comerț electronic, cum ar fi gateway-ul de plată, configurațiile produsului, plugin-uri suplimentare, taxa de tranzacție etc..

Acestea sunt lucrurile care vă vor afecta funcționarea magazinului pe termen lung.

2. Obțineți un nume de domeniu și o platformă de găzduire

Dacă doriți să creați un magazin pe WooCommerce, va trebui să aveți propriul dvs. hosting de comerț electronic (cum ar fi InMotion Hosting și SiteGround). Acest lucru vă va permite să aveți mai mult control asupra magazinului dvs. în comparație cu alte platforme.

Celălalt lucru de care aveți nevoie este un nume de domeniu.

În timp ce unele companii de găzduire oferă înregistrare gratuită de domeniu dacă vă găzduiți cu acestea, vă puteți înregistra cu ușurință numele de domeniu preferat la NameCheap sau GoDaddy și vă puteți conecta la platformele dvs. de comerț electronic..

3. Instalați și configurați platforma

Construirea unui magazin de comerț electronic cu WooCommerce este foarte ușoară.

Va trebui descărcați pluginul în tabloul de bord de admin WordPress, adăugându-l ca nou plugin. Activează pluginul și ar trebui să vezi apoi pagina de setare.

Si asta e! Sunteți gata să începeți să construiți un magazin de comerț electronic.

În timp ce WooCommerce vă solicită să vă configurați manual platforma, acestea sunt libere de utilizat. Cele gata, cum ar fi Shopify sau BigCommerce, vor solicita să plătiți o taxă pentru a o utiliza.

4. Configurați și adăugați produse

În funcție de modul în care vă configurați magazinul online, poate exista o curbă de învățare pentru utilizarea și familiarizarea cu fiecare platformă.

Vânzarea de produse simple?

Poate trebuie să știi suficient pentru a adăuga detalii precum prețul, codul SKU, cantitatea, metoda de livrare și disponibilitatea stocului.

Vânzarea de lucruri mai complicate ar putea să vă solicite să configurați variante sau atribute ale produsului și să luați în considerare lucruri precum produsele legate pentru vânzarea sau vânzarea încrucișată sau conectarea gateway-urilor de plată la magazinul online.

Din fericire, majoritatea platformelor vin cu un proces gratuit, astfel încât să aveți o experiență practică cu acestea.

5. Instalați suplimente

Toate platformele de comerț electronic sunt dotate cu suplimente care vă pot ajuta să vă dezvoltați magazinul online și să îmbunătățiți vânzările.

BigCommerce are un software omnichannel care vă permite să vă promovați și să vindeți produsele fără probleme pe piețele de piață precum Amazon, eBay, Etsy și alte canale..

Shopify vă permite să vindeți pe platforme de social media precum Pinterest, Facebook, Instagram și Messenger, în timp ce WooCommerce are cel mai mare număr de pluginuri pe care le puteți utiliza și multe dintre ele sunt gratuite.

Începerea unui magazin de comerț electronic este cea mai bună idee de afaceri online dacă aveți produse grozave sau doriți să vă extindeți vânzările. Așa cum am menționat anterior, pe măsură ce vânzările globale de comerț electronic sunt în creștere, nu ar trebui să ratați acest lucru!

Ideea # 4. Creează o aplicație

Este vârsta smartphone-urilor și cererea de aplicații noi și inovatoare este mai mare ca niciodată. În fiecare zi, nenumărate aplicații sunt descărcate și utilizate pe piața Android și iOS. Cu atât de mulți clienți potențiali, crearea unei aplicații poate fi o piață profitabilă.

Cei dintre voi care sunt programatori sau dezvoltatori, ocupând timpul pentru a dezvolta și vinde o aplicație pentru dispozitive inteligente va merita bine timpul dvs. dacă doriți să câștigați bani online. Costul general al creării unei aplicații este foarte minim, deoarece nu trebuie să vă faceți griji pentru lucruri precum costurile de transport sau de stocare.

Ce este mai mult, dacă aplicația dvs. funcționează bine, puteți chiar să îndemnați alte mărci să facă publicitate în aplicația dvs. pentru o sursă excelentă de venit pasiv..

Platforme pentru construirea de aplicații mobile pentru a vă începe:

Dacă nu aveți experiență de codare, aici sunt producătorii de aplicații de pe piață pentru a ajuta la dezvoltarea aplicațiilor mobile:

1. Appery.io

Appery.ioUtilizați producătorul de aplicații mobile Appery.io pentru a începe o afacere online

Creator de aplicații mobile bazat pe cloud pentru Android, IOS și Windows Phone. Appery.io utilizează editorul vizual pentru a trage și arunca componentele pentru a construi interfața de utilizator. Vă puteți conecta instantaneu la orice API REST și să o utilizați în aplicația dvs..

2. AppMakr

Este o platformă DIY care permite oricui să creeze aplicații IOS, Android și HTML5. Nu sunt necesare cunoștințe de codare. Puteți crea oricâte aplicații doriți AppMakr pentru actualizări nelimitate și număr de funcții.

Pe lângă construirea unei aplicații, puteți crea și site-uri web pentru clienți. Pentru a crea site-uri pentru clienți, nu trebuie să fiți expert în HTML sau PHP. Iată o listă de platforme de construire a site-urilor web pe care le puteți utiliza.

Ideea # 5. Fii consultant în domeniul social media

În timp ce marile corporații și marile branduri își pot permite să angajeze personal cu normă întreagă pentru a-și coordona conturile de social media (Twitter, Facebook, Instagram etc.), majoritatea întreprinderilor mici au tendința de a le gestiona singure.

Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor de afaceri nu au timp sau capacitate să se ocupe de social media, în timp ce gestionează în continuare responsabilități mai mari pentru companie.

Aici intrați oferindu-vă fii consultant în social media pentru întreprinderile mai mici.

Rata medie pentru un manager / marketer independent de social media este de aproximativ 25,25 USD pe oră, cea mai mare sumă fiind de 150 $ pe oră, iar cea mai mică de 4 dolari pe lună. Cu cât sunteți mai buni, cu atât taxa mai mare poate fi pe aceste platforme independente. (sursă)

În calitate de consultant în social media, îi puteți ajuta să-și planifice programele de marketing, să strategieze conținut care este relevant pentru publicul țintă și să îmbunătățească planificarea generală a social media.

Iată câteva lucruri care să te înceapă ca consultant în social media:

 1. Fii o persoană adevărată și de ajutor celorlalți
 2. Analizați datele pentru a curata conținutul perfect pentru fiecare platformă
 3. Folosiți instrumente precum IFTTT, Bufferapp, Hootsuite etc. pentru a vă ajuta cu automatizarea și programarea sarcinilor
 4. Explorați și căutați diferite tipuri de oportunități de social media
 5. Profitați-vă de abilitățile de a ieși în evidență de mulțime – scriere, design și editare foto

De fapt, dacă aveți propriul site web sau blog, ar trebui să aflați acest simplu ghid de marketing social pentru ca începătorii să vă gestioneze propriile conturi de social media.

Ideea # 6. Freelancer For închiriere

Munca independentă nu este nimic nou în lumea online și este o modalitate excelentă de a face un venit pasiv dacă sunteți un expert într-un anumit domeniu. Întreprinderile mai mici tind să se uite la freelanceri pentru a-i ajuta cu proiecte unice, deoarece este mult mai rentabil decât angajarea unui personal cu normă întreagă.

Marele lucru despre munca independentă este că nu trebuie să fii legat de niciun câmp. Platforme precum Fiverr oferă lucrări de freelancing pentru tot felul de domenii, inclusiv conținut scris, design grafic, programare, chiar și pentru introducerea datelor.

Cu toate acestea, este important să vă gestionați fluxul de lucru în mod corespunzător, deoarece unii proiecte pot fi copleșitoare pentru unii.

Ideea # 7. Fii un designer de temă WordPress

Cu tot mai mulți oameni care pornesc propriile site-uri WordPress, cererea pentru teme WordPress de calitate a crescut de asemenea semnificativ. Pentru cei care au talent pentru design și codare HTML, există o cerere mare pentru persoanele care pot crea teme personalizate și atractive ale site-ului WordPress.

Site-uri precum Template Monster este un exemplu excelent despre cum poți genera un venit pasiv frumos pentru tine, prin vânzarea unor teme speciale și unice pentru oameni. Dacă nu doriți să creați un site web, puteți utiliza chiar și o piață, cum ar fi ThemeForest, pentru a vinde design-urile dvs. cu tema WordPress.

Ideea # 8. Folosiți sau lucrați cu agenții de publicitate

Dacă aveți deja un site web sau un blog, atunci aveți deja o platformă excelentă pe care o puteți utiliza pentru a genera venituri pasive. Vânzând o parte din spațiul paginii dvs. către agenții de publicitate, puteți câștiga bani în mod pasiv atunci când publicul sau vizitatorul face clic pe anunțurile de pe site-ul dvs..

Folosind agenții de publicitate, câștigul dvs. va fi în general calculat folosind metoda cost-pe-clic (CPC) și rata de clic (CTR) cu nivelul câștigurilor dvs. se va baza pe traficul site-ului dvs. web. Practic, cu cât mai mulți oameni fac clic pe anunțurile de pe pagina dvs., cu atât mai mulți bani veți primi.

Unul dintre cele mai populare moduri de a câștiga bani prin clicuri publicitare este utilizarea Google Adsense sau a altor agenți de publicitate similari, cum ar fi fluxurile RSS și bannerele directe..

Ideea # 9. Oferiți webinarii și cursuri online

Cererea pentru tutori, fie că este online sau offline, a fost întotdeauna mare. Dacă sunteți un expert sau cunoscuți într-o zonă specializată, atunci oferirea de lecții online sau cursuri electronice poate fi o modalitate excelentă de a genera venituri suplimentare în timpul liber.

Tutor.com sau TutorVista sunt site-uri unde puteți oferi servicii de tutorat online. Udemy și docil, pe de altă parte, sunt platforme minunate pentru a crea cursuri video și a câștiga bani învățând oameni de pe tot globul. Marketingul digital, scrierea web, Excel, analiza financiară și pregătirea animalelor de companie sunt unele dintre cele mai populare subiecte.

Ideea # 10. Oferiți servicii SEO

Introducerile motoarelor de căutare și platformelor precum Google Analytics pot fi confuze pentru majoritatea oamenilor. Multe dintre întreprinderile mici și mijlocii trec cu vederea de multe ori avantajele optimizării motoarelor de căutare (SEO) și modul în care îmbunătățește performanța site-ului lor.

Dacă vă cunoașteți drumul în jurul SEO și practicile lor, crearea unei agenții de consultanță SEO poate fi o modalitate excelentă de a vă folosi setul de abilități. Puteți oferi servicii, cum ar fi interpretarea și citirea datelor analitice ale lor în mod corect, structurarea conținutului pentru a obține un trafic mai bun sau utilizarea corectă a cuvintelor cheie pentru a îmbunătăți clasamentul motorului de căutare.

Poți să te uiți la oameni ca AJ Ghergich pentru exemple despre cum să-ți înființezi propria agenție de consultanță SEO.

Ideea # 11. Afaceri Dropshipping

O altă cale excelentă pentru antreprenori pentru a demara afacerea este crearea unei afaceri de tip „dropshipping”.

Nu sunteți familiarizat cu termenul? Ei bine, este practic un tip de afacere în care vindeți produse clienților, dar toate stocurile și transportul sunt gestionate de producător în numele dvs..

Kate este un practicant de succes. A realizat venituri lunare de 32.000 USD din afacerea cu nave de Anime. Logica Kate spune că mulți dropshippers pot câștiga bani prin combinarea diferitelor articole dintr-o varietate de dropshippers bazate pe o temă comună și creând astfel o bază de cumpărături dedicată. – Crazylister

Afaceri DropshippingKate online Anime dropshipping magazin de afaceri online.

Întrucât modelul de afaceri este diferit de un magazin de comerț electronic, costul implică demararea unei afaceri de tip dropshipping, de asemenea, diferită.

Site-uri precum Shopify oferă o modalitate simplă și simplă de a începe o afacere de tip dropshipping, dar dacă ai nevoie de puțin ajutor, iată câteva sfaturi:

Sfaturi pentru a începe o afacere online de tip dropshipping:

1. Cercetare pentru o nișă profitabilă

Nu puteți alege niciun produs aleatoriu pentru a vinde. Pentru a maximiza performanța, trebuie să identificați nișa profitabilă pentru magazinul dvs..

Utilizați instrumente precum Google Keyword Planner sau SEMrush pentru a justifica alegerea dvs. cercetând cererea pieței, dificultatea cuvintelor cheie și concurenții.

2. Alegeți un furnizor

Când vine vorba de a găsi furnizori, nu puteți greși cu AliExpress. Este ușor și convenabil să folosești AliExpress cu magazinul tău dropshipping.

Pentru a începe, Shopify recomandă de fapt AliExpress ca sursă principală articolul lor pentru toate nevoile dvs. de transfer.

3. Alegeți o platformă adecvată

Există o mulțime de platforme de comerț electronic pentru afacerea dvs. de expediție. Dar, Shopify este una dintre cele mai bune platforme pe care le poți începe rapid.

Shopify se integrează cu piețele de piață precum AliExpress și Oberlo pentru a importa produse direct în magazinul dvs. și a le comanda pentru clienții dvs..

4. Instalați și configurați

Este diferit de WooCommerce, puteți configura imediat magazinul dvs. dropshipping atunci când v-ați înscris cu Shopify.

Alegeți o temă frumoasă pentru magazin. Deși nu este necesară instalarea, trebuie să parcurgeți curba de învățare pentru a utiliza platforma.

5. Lansați și promovați magazinul

Când s-a finalizat configurarea de bază, este momentul să vă lansați și să promovați afacerea dvs. de transfer.

Analizați-vă publicul, promovați-vă magazinul pe rețelele de socializare și scrieți conținut original legat de produsele dvs. sunt câteva moduri de a vă promova magazinul.

Cei care doresc un model de afaceri cu risc scăzut ar trebui să ia în considerare cu siguranță aventura în business dropshipping, deoarece costul cu care va trebui să faceți față este plata pentru produsele (pe care le vindeți clienților) și configurarea de la magazin..

În schimb, orice alte costuri precum transportul, gestionarea stocurilor și crearea de produse vor fi suportate de producător.

Iată un ghid pas cu pas pentru a începe o afacere online de tip dropshipping:

 • Cum să porniți un magazin online dropshipping de la Shopify

Ideea # 12. Deveniți Vlogger / YouTuber

Consumul de conținut s-a schimbat dramatic în ultimii ani și una dintre platformele cu cea mai rapidă creștere sunt site-urile centrate pe videoclipuri precum YouTube și Snapchat. Deși există locuri pentru articole bogate în text pe internet, cel mai adesea, utilizatorii vor gravita mai mult spre media bogată, cum ar fi videoclipuri.

Acest lucru permite creșterea Vloggers și YouTubers care sunt capabili să câștige milioane de dolari pe an din audiențele lor prin crearea de conținut video.

Una dintre YouTubers – Toby Turner este una dintre cele mai mari câștigătoare ale vedetelor Canale YouTube. De la vlogs, animație la podcast-uri, Toby câștigă 3,3 milioane de dolari pentru conținutul pe care îl creează. – NewMediaRockstars

Toby TurnerCanalul YouTube al lui Toby Turner – peste 6,2 milioane de abonați

Și, pornirea unui vlog sau a unui canal YouTube poate fi foarte ieftin, deoarece tot ce ai nevoie este o cameră foto (fie iPhone-ul, fie o cameră SLR de bază) și ești gata să mergi!

În plus, nu trebuie să creezi videoclipuri pe YouTube. Există și alte platforme eficiente de conținut video, cum ar fi Instagram, Snapchat Stories și videoclipuri Facebook Live pe care le puteți utiliza pentru a crea un public și a vă promova marca.

Întrebări frecvente de afaceri online

Care afacere online este cea mai bună?

Cele pe care le-am enumerat aici în acest articol – blogging, marketing afiliat, magazin online, marketing social media, designeri de aplicații sau site-uri web – aceste afaceri online au cele mai mari rate de succes în cercetarea mea.

Cum pot începe o afacere pe Internet?

La fel ca începerea unei afaceri offline – găsești și completezi nevoile unui consumator. Singura diferență între o afacere pe Internet și o afacere offline – este că vă conectați diferit cu clienții (online, în persoană).

Iată ghidul nostru de creare a site-urilor web pentru a vă începe.

Este un site web obligatoriu pentru o afacere online?

Nu, un site web nu este obligatoriu să începi să vinzi online. În cele din urmă, veți avea nevoie de unul pentru scopuri de marketing și comunicare.

Cum pot începe o afacere Shopify de succes?

Am publicat mai multe ghiduri detaliate despre afacerile Shopify, citiți: Cum să creați un magazin online utilizând Shopify și Cum să porniți o afacere de transfer cu succes cu Shopify.

Ce afaceri pot începe cu mai puțin de 20 de dolari?

Toate afacerile pe care le-am menționat aici pot fi începute cu mai puțin de 20.000 USD.

De ce eșuează majoritatea afacerilor online?

Trei motive principale pentru care majoritatea afacerilor online eșuează:
1- Nu sunt capabili să conducă suficient trafic direcționat către site-ul / portalul lor online,
2- Nu oferă produse unice / de calitate, cu experiență de marcă și
3- Nu se adaptează la schimbări suficient de rapid și pierdute pentru concurenții noi.

Ce cumpără cei mai mulți online?

În acest moment al scrierii, best-seller-uri pe Amazon sunt produse din următoarele categorii: 1- Jucării & Jocuri, 2- electronice, 3- aparat de fotografiat & fotografie, 4- jocuri video și 5- cărți. Conform cercetare de Startup Bros, produsele ușor de expediat care se vând între 21 și 200 de dolari sunt cele mai ușor de vândut pe Amazon.

Ce platformă ar trebui să folosesc pentru a-mi începe afacerea online?

Recomand self-gazduit WordPress celor care încep un site web sau un blog; BigCommerce și Shopify sunt cele mai bune dacă doriți să vă vindeți propriile produse.

Unde găzduiesc primul meu site de afaceri online?

Pentru newbies vă recomandăm InMotion Hosting și Hostinger.

Concluzie

Am zgâriat suprafața doar pentru câteva idei de afaceri online, dar cele pe care le-am menționat mai sus sunt câteva dintre modalitățile încercate prin care poți începe.

Dacă sunteți în căutarea mai multor inspirații, consultați:

Important de menționat este faptul că, de cele mai multe ori, aceste afaceri online pot fi foarte bune pentru a obține niște bani în plus, dar nu ca o sursă constantă de venit.

Asta nu înseamnă că nu o puteți transforma în afacerea dvs. principală așa cum au făcut unii antreprenori. Se poate face, dar va dura ceva timp până când veți putea vedea profituri substanțiale din afacerea dvs. online care va justifica realizarea acestei tranziții.

Ca în orice afacere, dacă doriți să vedeți rezultate, trebuie doar să depuneți timp și efort. Înainte de a-l cunoaște, vei avea o afacere online de succes în mâinile tale!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map