12 fapte și statistici solide despre e-mail marketing pe care ar trebui să îl știi

În ciuda stării de muncă, a vârstei sau a genului, șansele sunt în zilele săptămânii în care citiți un e-mail înainte de a vă ridica din pat. Probabil ai făcut-o în dimineața asta.


Până acum, marketerii de conținut ar trebui să știe că o strategie de marketing prin e-mail este esențială pentru fiecare marcă. Așadar, dacă sunteți într-un fel reticenți în acest sens, iată câteva date și numere recente care vă pot ajuta să vă determinați și echipa dvs. să lucrați la campaniile de e-mail și să îl mențineți pe calea cea bună.

Înainte de aceasta, iată câteva dintre fapte și articole statistice pe care le-am făcut anterior:

  • Cumpărături online, comerț electronic și statistici interne
  • Cât de mult din Internet este WordPress

Marcați-le dacă sunteți interesat. Acum, hai să ajungem la drum!

Statistici și date de marketing prin e-mail

1. Email-ul are cea mai mare atingere

Număr de e-mailuri trimise și primite pe zi în întreaga lume, din 2017 până în 2023 (în miliarde).

Știați că e-mailul este cel mai larg canal de marketing vreodată? În 2018, s-au terminat 3,8 miliarde de utilizatori de e-mail în întreaga lume și numărul este de așteptat să crească până la 4,4 miliarde de utilizatori în 2023.

Dacă acest lucru nu este destul de frapant pentru a începe să planificați să ajungeți la clienți prin e-mail, Analiștii HTF estimați că până în anul 2022, marketingul prin email va continua să crească, iar mărimea pieței va ajunge la 694 milioane dolari.

Mărimea pieței pentru marketing prin email va ajunge la 694 milioane USD până în anul 2022, prin intermediul site-ului @placeitapp, spuneți unui prieten

2. Email Marketing are cea mai mare rată de rentabilitate

Cercetările au subliniat că o campanie de marketing prin e-mail are un randament mai mare al investiției (ROI) decât orice alt canal de marketing digital.

Un raport al Asociația de date și marketing a declarat că ROI de marketing prin e-mail este de peste 42 de lire sterline pentru fiecare lire cheltuită, număr care a crescut comparativ cu raportul anterior din 2017. ROI-ul de e-mail a crescut de la 32 GBP (2017) la 42 GBP (2018).

În plus, un an Recensământul econsultantelor din 2018 subliniază că 74% dintre companii evaluează canalul de marketing prin e-mail și recunosc această strategie aduce afacerii lor un ROI bun sau excelent.

3. Gen Z va stimula utilizarea e-mailurilor pentru afaceri

Millennials și Generation X au o utilizare saturată de e-mail, toată lumea știe acest lucru, dar există o generație care se așteaptă să crească această strategie de marketing pentru următorii câțiva ani, pe măsură ce îmbătrânesc. Brandurile pariază acum pe Generation Z.

Acesta nu este doar o întâmplare. Potrivit unui studiu realizat de SendGrid and Egg Strategie 85% din Gen Z folosesc e-mail cel puțin lunar, acest număr crește odată cu vârsta ca și milenii și Gen X folosește e-mail cel puțin o dată pe lună în 89% și respectiv 92%.

Deși Gen Z este mai puțin probabil să folosească e-mailul pentru muncă (majoritatea nu fac parte din forța de muncă încă), ei vor avea obiceiuri de e-mail aproape așa cum fac milenii în acest moment. Se așteaptă asta 68% dintre ei va citi e-mailuri de la companii care trimit reclame, cupoane sau chitanțe.

68% din Gen Z vor citi e-mailuri de la companii care trimit reclame, cupoane sau chitanțe prin @placeitapp spune unui prieten

4. Oamenii se bazează pe e-mail pentru a comunica direct

Unul dintre motivele pentru care strategiile de marketing prin e-mail au avut succes de atâția ani este faptul că consumatorii își doresc și au încredere în conexiune directă cu mărcile și, în cel mai bun caz, se abonează voluntar pentru a obține conținut valoros prin acest canal..

Tendințele pieței sugerează că serviciile bancare, financiare și de asigurări, precum și bunurile de vânzare cu amănuntul și de consum, precum și călătoriile și ospitalitatea sunt industria principală care adoptă soluții de marketing prin e-mail.

5. Are cele mai mari rate de retenție a clienților

Timp de mai mulți ani, marketerii au clasificat e-mailul drept cel mai eficient canal de conștientizare, achiziție, conversie și păstrare. Acum, e-mailul are cea mai mare rată de păstrare a clienților. Conform Emarsys, 81% dintre IMM-uri se bazează încă pe e-mail ca principal canal de achiziție a clienților. Și, e-mailul are rate de păstrare a clienților la 80%.

Pentru următorii câțiva ani, conform Tendințelor Salesforce în Trustul Clienților, 75% din milenii și Gen Zers sunt de așteptat să își păstreze angajamentul de brand pe baza interacțiunilor anterioare.

Gândiți-vă că nu numai că vă puteți păstra clienții, dar îi puteți recupera și dacă părăsesc campania de marketing din anumite motive.

Faceți un efort pentru a crește și a adăuga valoare conținutului prin e-mail în zilele de sărbători, și în special în timpul Black Friday. S-a afirmat că Oferte de Black Friday au cele mai mari rate de revenire, numite și reactivarea clienților; numerele arată că comenzile de returnare cresc cu 106% în această dată, comparativ cu restul anului.

E-mailul continuă să fie principalul motor al reținerii clienților (80%) și al achiziției (81%) pentru IMM-uri, conform Emarsys spune unui prieten

6. Email crește vânzările online

E-mailuri OmnisendTot de la Omnisend – Cea mai bună zi absolută (pentru ratele de deschidere și clicuri) pentru a trimite e-mailuri este prima lună.

Trimiterea a 3 e-mailuri automate poate duce la 90% mai multe comenzi online în comparație cu e-mailurile unice, așa cum pretinde Omnisend, o platformă de automatizare a marketingului de comerț electronic.

Se estimează că 81% dintre cumpărătorii online americani au mai multe șanse să cumpere -fie online, fie în magazine – ca urmare a ceea ce au citit într-un e-mail. Consumatorilor le place recompensele prin e-mail, precum primirea unei oferte speciale, un cupon pe care îl pot răscumpăra sau un preț exclusiv online.

7. Email Permite contactul imediat cu piața americană

Statisticile arată că 28% dintre adulții americani recunosc că sunt online constant.

Conform cu aceasta Comunicat de presă Market Watch, America are cea mai mare cotă de piață pe piața globală de marketing prin e-mail. Aceasta este cheia pentru strategiile de succes de marketing prin e-mail.

De fapt, datele prognozelor eMarketer 2019 sugerează acest lucru 37,2% din piața publicitară digitală a Statelor Unite va aparține Google, 22,1% la Facebook și 8% la Amazon până la sfârșitul anului 2019.

Se presupune că America de Nord are cea mai mare cotă de piață pe piața globală de marketing prin e-mail, conform MarketWatch, spuneți unui prieten

8. Email Marketing este versatil și mobil

Când este bine făcută și optimizată pentru reacție, o campanie de marketing prin e-mail este atrăgătoare și atrăgătoare și are reacții pozitive care, în final, devin vânzări.

În funcție de conținutul pe care îl gestionați și de nevoile mărcii dvs., 53% din e-mailuri sunt deschise pe dispozitive mobile. Puteți include imagini, videoclipuri prezentate sau videoclipuri create în marketingul dvs. prin e-mail folosind instrumente precum producător de prezentări de diapozitive.

Acordați o atenție deosebită receptivității și că videoclipurile sunt optimizate pentru a fi afișate corect pe dispozitivele mobile deoarece. Dacă nu, vizitatorii vor căuta în altă parte. Conform Scientia Mobile și Google Study, 53% dintre consumatori abandonează conținutul care nu afișează suficient de rapid, și toate eforturile tale anterioare vor fi sortite.

Acestea fiind spuse, versatilitatea grafică ar trebui să fie în sincronizare cu liniile de copiere și subiecte bine scrise. Paige Arnof-Fenn, proprietarul firmei de marketing Mavens din Massachusetts & Moguls, subliniază subiectele pentru e-mailuri ar trebui să fie scurte pentru că multe persoane citesc pe telefoane sau tablete.

9. Email-ul este cea mai preferată platformă pentru marketing digital

Conform eTargetMedia, e-mail marketingul se îndreaptă spre personalizare și crearea de conținut interactiv.

Aceasta înseamnă că informațiile nu vor merge într-un singur sens, ci vor ajunge la momentul potrivit, iar consumatorii vor avea șansa de a rezerva ceva, de a lua sondaje, de a viziona videoclipuri sau de a urmări mărci pe social media. Cercetarea Accenture arată că 91% dintre consumatori preferă mărcile care își amintesc cine sunt, își recunosc interesele și oferă recomandări care sunt relevante pentru ei personal.

Pe de altă parte, ar trebui să fiți conștienți, după cum a declarat un recent Studiu privind conținutul Adobe Branded Content 2019, că 25% dintre consumatori sunt enervați de conținut prea personalizat, deci trebuie să fie ceva între și cu adevărat bine gândit pentru o țintă specifică.

10. Email are cel mai scăzut CPA

e-mailul are cel mai mic cost pe achizițieE-mailurile au cel mai mic CPA mediu; e-mailul, pe de altă parte, are cel mai mare CPA cu o medie de 26,40 USD.

E-mailurile au cel mai mic cost mediu de achiziție (CPA) în jur de 10 dolari, comparativ cu rețelele de socializare – 20 USD, poștă directă – 31 dolari, căutare plătită – 16 dolari și anunțuri afișate online – 25 USD.

De ce este important acest lucru pentru strategia dvs.? Ei bine, acesta este unul ușor, majoritatea mărcilor doresc să ajungă la cele mai mari numere folosind cât mai puține resurse.

E-mailurile au cel mai mic cost mediu de achiziție (CPA) de aproximativ 10 USD prin @placeitapp spuneți unui prieten

11. Oamenii își citesc efectiv e-mailurile

Conform Internetlivestats, aproximativ 936.740 de e-mailuri legitime sunt trimise în fiecare secundă pe tot globul.

Pentru a reuși, ar trebui să vă concentrați pe un design de marketing de e-mail bine executat. Dacă tot lucrați la asta și aveți nevoie de logo-uri gratuite sau rapide design de logo, împreună cu alte imagini de branding, aruncați o privire la șabloane și instrumente de design pe care le oferă serviciile de marketing prin e-mail sau utilizați creatori online precum cei de la Pune-l. În acest fel puteți economisi o mulțime de timp care poate fi folosit pentru cercetare.

S-a spus că oamenii le-au citit e-mailurile, dar acest lucru nu înseamnă că au citit totul sau că au timp să citească un buletin informativ de mărime nouă.

În ceea ce privește conținutul scris în sine, ar trebui să-l mențineți conversațional și între 300 și 500 de cuvinte pentru ca oamenii să-ți citească mesajul, în loc să deruleze în jos pentru a ajunge la ceea ce este important.

Dacă scrieți e-mailuri lungi, probabil că vor ajunge în coșul de gunoi.

12. Buletine informative Crește implicarea cu clienții

Dacă înveți să stăpânești instrumentele de marketing prin e-mail, vei crește rata de vânzări și de conversie, iar numerele arată că ar trebui să te concentrezi pe crearea unui buletin informativ, mai ales dacă începi o nouă marcă.

După cum afirmă autorul Dave Pell, deși au murit și s-au întors de câteva ori în ultimele decenii, buletinele informative sunt nemuritoare. De ce? El subliniază câteva motive, iar cel mai important este că e-mailul este personal, introduceți spațiul restrâns al altcuiva: căsuța de e-mail personal.

Este cu adevărat important ca fiecare e-mail să reflecte că ai făcut temele, asta înseamnă că îți faci timp pentru a scrie conținut atent și să explici pe scurt beneficiile cumpărării produselor și, dacă este posibil, să oferi beneficii suplimentare pentru abonații de e-mail..

Marketingul e-mail este departe de a fi mort! Iată 12 date și statistici despre e-mail marketing prin @placeitapp spuneți unui prieten

concluzii

Rețineți că inbox-ul de e-mail este singurul canal de alimentare pe care utilizatorii îl pot controla 100% și, odată ce se dezabonează sau vă marchează e-mailurile ca spam, nu mai sunteți.

Titlurile cu „e-mailul este mort” vin și pleacă atunci când utilizatorii sunt încântați de noile tehnologii sau de platformele de socializare la modă, dar nu uitați că e-mailul a supraviețuit și multor lor. Gândește-te când ai creat prima adresă de e-mail personală. După toți acești ani, vă tot verificați, abonați-vă la noi servicii și veți continua să o faceți pentru anii următori.

În calitate de specialiști în marketing, provocarea depinde acum de adaptarea unei campanii de e-mail marketing la tendințele în curs și noii utilizatori.

Karina Ramos este reprezentantul de la Placeit. O platformă în care fiecare își poate face propriile atuuri vizuale pentru brandul său, indiferent de abilitățile tehnice sau artistice. Conectează-te cu Placeit pornit Facebook și LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map