10 site-uri Weebly care vă vor face să mergeți wow

Când vine vorba de producătorii de site-uri web, Weebly este fără îndoială unul dintre cei mai buni pentru a începe. Platforma alimentează peste 40 de milioane de site-uri web și nu poți greși cu asta.


Indiferent dacă doriți să construiți un site web sau să creați un site complet de comerț electronic, sistemul drag and drop de Weebly face o platformă excepțional de ușoară pentru a construi un site web cu aspect extraordinar.

Iată o recenzie rapidă asupra a ceea ce puteți obține.

Ce oferă Weebly?

Preț de la: 8 USD / lună
Planuri: Starter, Pro, Business, Performance

Test de viteză: test A / Uptime: 99.96%

PRO: Ușor de utilizat, potrivit pentru începători.

Weebly oferă peste 50 de șabloane de site-uri web în depozitul lor (vezi aici).Weebly oferă peste 50 de șabloane de site-uri web în depozitul lor (vezi toate șabloanele aici).

Weebly Review Vizita online

În acest articol, vom împărtăși cu tine cele mai bune site-uri Weebly care îți aduc inspirație și motivație pentru a-ți crea unul singur.

Nu ne luați cuvântul pentru asta, consultați aceste 10 site-uri web Weebly care sunt concepute în mod extraordinar folosind temele și editorul platformei..

Site-uri Weebly: Exemple de site-uri de comerț electronic

1. Cutia Bros

Cutia BrosCutia Bros

Crearea unui site de e-commerce cu adevărat frumos este cu siguranță posibilă cu Weebly și The Box Bros este un astfel de exemplu. Pagina lor de pornire utilizează un aspect simplu, dar îl populează cu fotografii frumoase ale produselor lor și cu un videoclip în partea de sus a paginii.

Bara de navigare este plasată în partea de sus, astfel încât vizitatorii să poată accesa cu ușurință magazinul lor online sau să îi contacteze pentru mai multe informații.

2. Indy Plush

Indy PlushIndy Plush

Indy Plush folosește un șablon grilă pentru a-și prezenta plușurile concepute cu croială. Vizitatorii pot accesa toate categoriile de produse de pe prima pagină, în timp ce produsele prezentate sunt enumerate în stilul de mai jos. Indy Plush a evitat utilizarea unor modele complicate, astfel încât utilizatorii să poată vedea imediat produsele.

Puteți recrea cu ușurință designul lui Indy Plush cu ajutorul sistemului de glisare și picătură Weebly, care arată cât de intuitiv este platforma lor.

Site-uri Weebly: Exemple de site-uri de călătorie

3. Vacanțe Casto

Vacanță CastoVacanță Casto

Casto Vacations este o agenție de turism de lux premiată și similară cu The Box Bros, au profitat de platforma ușor de utilizat de Weebly pentru a crea un site de călătorie uimitor. Vizitatorii sunt tratați cu un video uimitor, care este o compilare a tuturor destinațiilor pe care le oferă compania de turism.

Derulați în jos și puteți consulta serviciile lor, postarea pe blog și multe altele, prezentate într-un șablon frumos în stil grilă.

4. C Orașele mele

C Orașele meleC Orașele mele

C MY Cities oferă călătorilor o notă locală de vacanță, C MY Cities oferă ghiduri turistice personalizate cu localnici care sunt intimi cu insuflările țării. Site-ul în sine folosește un design curat, cu toate informațiile disponibile pe prima pagină.

Vizitatorii pot defila în jos pentru a vedea serviciile lor, țările în care sunt disponibili și chiar ghidurile turistice. Este un site simplu și profesional cu aspect profesional, care a fost realizat folosind instrumentele de web design ale Weebly

Site-uri Weebly: exemple de site-uri de design și agenții creative

5. Plug & Joaca

Proiectare Plug & PlayPriza & Joc de proiectare

Agențiile creative care știu să utilizeze modelul puternic al lui Weebly pot avea ca rezultat creații destul de uimitoare. Agenția de proiectare web, bazată în Marea Britanie Plug & Jocul a folosit cu siguranță ochiul lor aspru în proiectare pentru a crea o pagină care să încânte vizitatorii.

Pagina lor principală evidențiază portofoliul pentru o serie de clienți. Au inclus chiar o secțiune „Să vorbim” în partea de jos pentru ca potențialii clienți să ajungă la ei.

6. Pagina Optyfour

Pagina OptyfourPagina Optyfour

Page Eightyfour este o agenție de creație de o singură femeie condusă de Jag Nagra, care folosește șablonul de prezentare al prezentării Weebly pentru a-și prezenta portofoliul și simțul extraordinar de artă. Rezultatul este un site cu adevărat frumos, care este atât unic, cât și atractiv.

Site-ul profită de mai multe elemente de design, cum ar fi efectul de derulare paralax și grile animate. Se arată că dacă asociezi o direcție de artă excelentă cu șabloanele Weebly, rezultatul poate fi cu adevărat uimitor.

Site-uri Weebly: exemple de site-uri alimentare și restaurante

7. Cafe de mic dejun Keke

Cafe de mic dejun KekeCafe de mic dejun Keke

Încarcă Keke’s Breakfast Cafe și vei fi tratat cu o imagine a ofertelor lor delicioase. Folosind plăcintele lor pentru micul dejun (clătite, prăjituri, napolitane etc.), deoarece fundalul păstrează accentul pe specialitatea lor.

Butoanele de social media sunt plasate în partea de jos, astfel încât să puteți consulta cu ușurință meniul lor delicios și să le urmați pe paginile lor de socializare.

8. Tabelul nostru

Masa noastrăMasa noastră

Un logo excelent, un nume de domeniu excelent și imagini frumoase de înaltă rezoluție pot face ca site-ul dvs. web să pară absolut lustruit și profesional. Tabelul nostru verifică toate casetele atunci când și-au făcut site-ul, iar rezultatul este un site nemaipomenit care leagă fermierii și producătorii la comunitățile care doresc produse proaspete și delicioase.

Designul plat vechi, oferă site-ului o atmosferă jucăușă, în timp ce este în continuare serios și atractiv pentru vizitatori.

Site-uri Weebly: Exemple de site-uri de blog

9. Șa și piele de căprioară

Șa și piele de căprioarăȘa și piele de căprioară

Un site de blog nu trebuie să fie foarte complicat și greu de realizat. Saddle și Suede arată că, cu Weebly, puteți crea un blog șlefuit, simplu de navigat și uimitor de privit. Cuplul de familie Jonathan și Rachel au început blogul ca un loc unde să împărtășească lucrurile de care sunt pasionați.

10. Mașini de proiect

Proiect MasiniProiect Masini

Project Cars a pornit ca un simplu blog de Mad Studios, bazat pe Londra, pentru a posta actualizări despre jocul de curse. Când jocul a devenit un succes, au renovat blogul în totalitate folosind instrumentele Weebly pentru a crea un blog mai șlefuit și uimitor vizual, unde fanii pot verifica actualizările sau cumpăra jocul în sine..

Blogul arată că puteți începe cu un blog de bază și „barebones” și să-l evoluați în ceva mult mai șlefuit mai târziu.

Mai multe exemple de teme Weebly

In concluzie

Proiectarea unui site sau a unui blog de la zero poate fi o experiență descurajantă. Nu trebuie să fie cu Weebly! Folosind Weebly, puteți scoate partea din hard design din ecuație și vă puteți concentra pe afacerea dvs..

Dacă sunteți în căutarea alternativelor, iată câteva dintre cele mai bune realizatoare de site-uri care vi s-ar potrivi.

Cu toate acestea, pe baza site-urilor Weebly pe care le-am enumerat mai sus, puteți avea un site cu aspect uimitor în cel mai scurt timp!

Doriți să vedeți mai multe exemple de site-uri web construite pe anumiți constructori de site-uri web? Puteți consulta postările noastre cu site-ul web Wix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map