10 exemple web Wix pe care le adorăm absolut

Crearea unui site web poate fi dificilă. Mai ales dacă nu sunteți de tipul creativ. Din fericire, constructorii de site-uri precum Wix oferă o serie de șabloane pe care le puteți folosi pentru a crea unele modele web destul de spectaculoase.


Dacă sunteți un începător absolut când vine vorba de proiectarea unui site web, nu vă faceți griji! Wix are sute de șabloane frumoase din care să alegeți și cu puțin de lucru. Acesta va avea site-ul dvs. web care arată super șmecher și profesional.

Ce oferă Wix?

 • Preț de la: 8,50 USD / lună
 • Planuri: Conectare, Combo, Nelimitat, comerț electronic, VIP
 • Testul nostru de viteză: test A / Uptime: 99.96%
 • PRO: Creează de la zero, editor web excelent.

Wix-șabloaneExistă mai mult de 500 de șabloane Wix gata făcute (vezi toate șabloanele aici).

Wix Review Vizitați online

Desigur, dacă este inspirația pe care o cauți, te-am acoperit! Acest post urmează din postările mele anterioare de pe site-urile Weebly.

Am rotunjit 10 dintre cele mai nemaipomenite exemple de site-uri web Wix, concepute și construite folosind aceleași instrumente pe care le aveți.

Notă: Avem un ghid popular despre utilizarea Wix, aflați mai multe pentru a crea primul dvs. site Wix.

Vezi aceste exemple minunate de site-uri web din viața reală, construite cu Wix! spune unui prieten

Site-uri alimentare cu Wix

1. Șapte grame cafe

Exemplu de site web Wix - Seven Grams CafféSursă: Șapte grame Caffé

Utilizând un site cu o pagină largă pe o pagină, Seven Grams Caffé atrage atenția vizitatorilor cu produsele de copt casnice și cafeaua artizanală într-o singură fotografie cu apă gură..

Folosind un design web simplu și elegant, Seven Grams Caffé pune mâncarea în prim-plan cu mărturiile, prompturile de socializare, contactele și galeriile de imagini situate câteva defilări mai jos.

2. Crustz

Site-ul alimentar construit cu Wix - CrustzSursă: Crustz

Această patiserie bazată pe Kuala Lumpur știe să abordeze gustul dvs. cu designul site-ului lor. De îndată ce încărcați pagina, veți fi întâmpinat cu o imagine a magazinului lor și cu gama de produse de patiserie cu apă gură afișată..

Cu un aspect de site simplu și curat, vizitatorii pot accesa cu ușurință galeria, informațiile de contact, lista de produse de patiserie și multe altele, cu un meniu simplificat în partea de sus.

Site-ul de comerț electronic construit cu Wix

3. MAAPILIM

site-ul de comert electronic construit cu Wix - MAAPILIMSursă: MAAPILIM

MAAPILIM oferă produse de îngrijire pentru bărbați realizate manual, minimaliste și elegante. Magazinul lor de site-uri răsună cu aceeași filozofie folosind o imagine simplă care afișează produsele lor și un singur buton „Cumpărați acum”, care solicită vizitatorilor să verifice inventarul acestora..

Designul curat și meniul pop-up înseamnă că vizitatorii își pot găsi cu ușurință drumul în jurul site-ului, fără probleme.

Site-uri de portofoliu construite cu Wix

4. Linda Franzosi

Site-uri de portofoliu construite cu wix - Linda FranzosiSursă: Linda Franzosi

Dacă doriți să construiți un site similar unui CV sau să vă prezentați portofoliul, site-ul Linda Franzosi arată cum puteți crea un site frumos și profesional, folosind șabloanele și instrumentele Wix.

Folosind un aspect de paralax, vizitatorii pot privi prin abilitățile și competențele ei, clienții cu care a lucrat și chiar portofoliul. De asemenea, site-ul își arată talentul în gestionarea conținutului și designul vizual, cu un aspect atractiv vizual, dar ușor de navigat.

5. Studiourile franceze de nod

Site de nuntă construit cu Wix - French Knot StudiosSursă: Studiourile French Knot

French Knot Studios știe să-ți atragă atenția prin utilizarea sa inteligentă a culorilor și un prezentare de diapozitive plină de imagini uimitoare. Planificatorul de evenimente, designul nunții și studioul de styling a plasat în mod strategic butoanele sociale în partea de sus a site-ului, astfel încât vizitatorii să își poată consulta pagina Instagram și Pinterest cu un singur clic.

Chiar și pagina lor de portofoliu este structurată într-un mod care oferă detalii despre fotografiile de sub miniatură.

6. Muzica animalelor

Site de portofoliu construit cu Wix - Animal MusicSursă: Muzica animalelor

Unul dintre cele mai impresionante site-uri de portofoliu, Animal Music iese la iveală în modele uimitoare, cu întreaga pagină de pornire folosită ca o mare vitrină pentru piesele lor mari de portofoliu..

Cu aproape orice text în jur, vizitatorii sunt bombardați cu videoclipuri, imagini și multe altele, creând un site web cu adevărat unic pentru marca lor. S-au asigurat chiar să lipească butoanele de socializare pe laturi, astfel încât oamenii să își poată urmări pagina în orice moment.

7. Liam Rinat

Liam RinatSursă: Liam Rinat

Mulți designeri au folosit șablonul Wix pentru a crea câteva pagini frumoase uimitoare. Adăugați Liam Rinat pe listă cu un site personal cu design unic, care se potrivește cu un „Povestitor vizual”.

Cu doar trei butoane pentru navigare, oamenii pot alege fie să-și verifice portofoliul, să-l contacteze, fie să revină la pagina de pornire. Butoanele minime înseamnă că accentul site-ului este doar pe Rinat și nimic altceva.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenSursă: Sonja Van Duelmen

Sonja Van Duelmen folosește site-ul ei pentru a face o declarație și această afirmație este: Sunt un director de artă. Întregul său site este doar o pagină mare de portofoliu, care prezintă lucrările sale strălucitoare folosind diversele stiluri de șablon de grilă, Ajax, zidărie, caruseli și glisoare..

Proiectarea web inteligentă și utilizarea eficientă a efectului paralax fac să pară că site-ul are mai multă adâncime și spațiu decât pare.

Site de web design construit cu Wix

9. Creative Owl Creative

Site web de web design construit cu Wix - Brown Owl CreativeSursă: Creative Owl Creative

Brown Owl Creative arată ce poți face cu Wix în mâinile unor designeri nemaipomeniți. Site-ul pe ecran complet afișează gustul agenției de proiectare web pentru creativitate folosind modele care sunt inspirate de fonturi și butoane retro.

Au adăugat chiar și un detaliu suplimentar al pictogramei mouse-ului care se schimbă într-un indicator asemănător unui Windows 98 atunci când treceți peste o secțiune cu clic.

Site-uri de fotografie construite cu Wix

10. Hilary O’Leary

Construirea site-ului de fotografie cu Wix - Hilary O’LearySursă: Hilary O’Leary

Fotograf cu sediul în Africa de Sud, Hilary O’Leary profită din plin de modelele de șabloane ale lui Wix pentru a crea un site web uimitor care arată imaginile ei la fel de uimitoare ale vieții sălbatice africane.

Folosind efectul de derulare paralaxă, reușește să capteze atenția vizitatorului său cu modele simple (dar frumoase), împreună cu imaginile sale puternice ale vieții sălbatice africane.

11. Phamul tailandez

Pham tailandezSursă: Pham tailandez

Mulți designeri au tendința de a trece peste bord cu designul site-ului lor, dar Thai Pham este opusul complet folosind o simplă Wix Pro Gallery pentru a-și crea site-ul. El pune în mod inteligent accentul pe fotografiile sale, care arată abilitatea lui de a surprinde momente frumoase.

Din nou, acest lucru arată că în mâinile unor reclame bune, puteți crea site-uri web uimitoare pe Wix cu cel mai simplu design.

Site-uri personale construite cu Wix

12. Karlie Kloss

Site personal construit cu Wix - Karlie KlossSursă: Karlie Kloss

Ați văzut Karlie Kloss care promovează mult Wix și este ușor să vedeți de ce. Site-ul ei este un excelent exemplu de cât de puternice sunt șabloanele și instrumentele pe care Wix le oferă.

Proiectat în totalitate de Kloss, site-ul evidențiază toate detaliile importante cu cele mai recente lucrări apărute pe pagina de pornire, împreună cu butoanele sale de socializare, proiectele și campaniile și inițiativa Kode cu Klossy.

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroSursă: Sergio Aguero

Site-ul oficial al campionului Manchester City, Sergio „Kun” Aguero, este la fel de remarcabil ca și abilitățile sale de fotbal. Folosind un șablon uimitor Wix, site-ul web Aguero oferă fanilor săi toate informațiile de care au nevoie despre superstarul fotbalului, care include povestea, statisticile și prezența pe social media.

În plus, site-ul său web este vizibil și în două limbi, engleza sau Espanŏl natal. În acest fel, fanii săi din Argentina și din întreaga lume își pot citi pregătirile pentru Cupa Mondială sau Liga Campionilor

Lucrul cu șabloanele Wix

Un lucru important de luat în considerare atunci când utilizați șablonul Wix este că nu puteți schimba un nou șablon pentru un site Wix pe care l-ați creat. După ce ați ales un șablon și i-ați adăugat conținut, nu puteți schimba un alt șablon.

Dacă doriți să utilizați un șablon diferit, trebuie să creați un site nou cu noul șablon. După ce noul site este creat, trebuie să transferați-vă planul și domeniul la site-ul nou creat. Dacă numele dvs. de domeniu este înregistrat la registrele de domeniu terțe, trebuie să vă asigurați că înregistrarea DNS este actualizată corect la noul site.

Întrebări frecvente pe site-urile Wix

Ce site-uri folosesc Wix?

Wix furnizează tot felul de site-uri web din întreaga lume, de la portofolii profesionale precum Karlie Kloss, până la site-uri de afaceri precum Real Graphene SUA. Wix este al doilea cel mai popular constructor de site-uri din lume prin cota de piață, utilizatorii gestionând peste 300.000 de domenii.

Cât costă Wix?

Prețurile pentru Wix variază de la 4,50 USD / lună la 24,50 USD / lună pentru site-urile web standard. Site-urile de comerț electronic costă mai mult și variază de la un minim de 17 USD / lună la 35 USD / lună. Planuri personalizate sunt de asemenea disponibile la cerere.

Aflați mai multe despre planurile și prețurile Wix.

Care sunt dezavantajele Wix?

În funcție de nevoile dvs., planurile Wix pot fi destul de costisitoare în timp și vă limitați în principal la sprijinirea resurselor numai din ecosistemul Wix. De asemenea, Wix nu permite exportul de site-uri web, astfel încât transferul către o altă gazdă va fi dificil dacă vă decideți să vă mutați în viitor.

Este Wix mai bun decât WordPress?

Wix este un constructor de site-uri web și WordPress este un sistem de gestionare a conținutului. Wix este mai ușor de utilizat, dar nu are potențialul WordPress pe termen lung.

Wix deține conținutul dvs.?

Wix nu deține conținutul dvs., dar datorită designului său proprietar, acesta nu permite utilizatorilor să își exporte site-urile.

Înveliți

Acestea sunt doar câteva dintre miile de site-uri web Wix uimitoare și lucrate profesional în sălbăticie. Cantitatea nebună de modele și șabloane disponibile la Wix înseamnă că nici două site-uri nu vor fi aceleași.

Dacă vă simțiți inspirați de design-urile web uimitoare, de ce să nu începeți să vă faceți propriul dvs. astăzi?

* Traducere: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map