10+ Cele mai bune teme gratuite pentru WordPress 2020 (Temele WooCommerce incluse)

Acest articol a fost scris de Lana Miro.


Fie că doriți să ieșiți în evidență un blog WordPress, evidențiați un portofoliu personal sau pentru a reprezenta un magazin online, trebuie să creați un site web cu cea mai înaltă calitate. Cu toate acestea, uneori suntem cu adevărat sumari la buget și trebuie să căutăm aceste metode sau modalități de a economisi bani în timp ce lansăm un site.

Dezvoltatorii web costă foarte mult pentru un site web la cheie, unele șabloane de site-uri gata pregătite au un preț destul de ridicat … Dar de ce să nu încercați șabloane de site-uri gratuite?

Astfel de soluții vă permit să cunoașteți acest lucru sau care sunt procesele, motoarele, sistemele și, la sfârșitul zilei, construiți un site interesant, care vă va ajuta să îmbunătățiți un venit. Pentru a spune mai multe, șabloane gratuite au aproape aceeași funcționalitate și un design genial, ceea ce îți oferă un potențial de a crea un site minunat.

Pot folosi teme WordPress gratuite pentru site-urile mele?

Pentru mai mult timp, temele gratuite au fost adesea asociate cu o calitate scăzută și inutile. Deși acest lucru este valabil în unele cazuri, nu putem nega faptul că milioane au folosit teme gratuite WordPress pentru a-și alimenta site-urile.

De ce?

Deoarece temele gratuite sunt super ușor de utilizat, simple și de bază, ceea ce le face platforma perfectă pentru cei care nu sunt familiarizați cu codificarea sau pentru un începător.

Dar nu toate acestea, unele șabloane gratuite de WordPress pot oferi de fapt o experiență excelentă a utilizatorului, care este atractiv vizual și simplu de utilizat. Pentru un utilizator WordPress normal, un șablon premium ar putea fi prea complicat, deoarece tind să includă prea multe funcții de care este posibil să nu ai nevoie pentru un site web simplu.

Mai multe puncte despre motivul pentru care ar trebui să mergeți gratuit pentru teme WordPress:

 • Este gratis! Ceea ce înseamnă că nu trebuie să cheltuiți nimic deloc. Acest lucru este excelent dacă aveți un buget restrâns.
 • Nu toate temele gratuite sunt de calitate scăzută. Rar veți găsi o temă WordPress cu codificare slabă și înghesuită, deoarece fiecare temă este testată cu standardele WP & instrucțiuni.
 • Există o serie de furnizori de temă de încredere. Producătorii de teme cu nume mari precum ThemeGrill, ThemeIsle și Theme Monsters sunt cunoscuți pentru temele lor de calitate.
 • O mulțime dintre ele sunt freemium, care este practic o temă gratuită cu un upgrade premium. Acest lucru vă permite să faceți upgrade la o temă premium, cu funcții și asistență mai bune în orice moment.

Notă: Înainte de a instala orice temă WordPress, iată lista celor mai bune găzduire web pentru întreprinderile mici pe care ar trebui să le iei în considerare.

Teme populare cu răspunsuri gratuite la WordPress

Aici, v-am pregătit o listă cu 10+ teme gratuite WordPress (General, WooCommerce și Blog) care vă vor ajuta să ieșiți în evidență cu un site profesionist, indiferent de afacerea dvs. Aceste teme sunt ușor de utilizat și au o gamă largă de caracteristici.

Deci, să nu pierdem timpul și să verificăm fiecare dintre aceste teme!

Cele mai bune teme gratuite de WordPress

Jen + Ben: Tema WordPress pentru Wedding planner

Jen + Ben - Tema WordPress pentru nuntaDetalii | Demo

Jen + Ben este o temă WordPress cu coduri curate, cu un design curat și elegant. În ciuda faptului că această temă este gratuită, are toate elementele moderne și trebuie să aibă instrumente și caracteristici pentru a crea un site minunat și înalt funcțional care să convertească. În plus, a fost proiectat de liderii de top din industrie, ceea ce permite clienților să se bucure de un design elegant și o funcționalitate excelentă.

Travelop lite: temă gratuită WordPress pentru blogul de călătorii

Travelop lite - blog de călătorii cu tema WordPressDetalii | Demo

Ați dori să împărtășiți fotografiile dvs. de călătorie cu publicul? Dacă da, aruncați o privire mai atentă la această temă gratuită WordPress care vă permite să vă faceți visele realitate fără niciun buget. Are o procedură de instalare și personalizare ușoară și intuitivă, deci nu este absolut necesar să fii programator.

PetInn: Tema WordPress complet adaptată pentru animale & animale de companie caritate

PetInn - Tema WordPress caritate animale și animale de companie responsabileDetalii | Demo

Petlnn este o temă WordPress una dintre cele mai bune, care a fost dezvoltată pentru agenții și organizații de caritate pentru animale de companie. Are o compatibilitate crossbrowser, care permite clienților să vă vadă site-ul dvs. indiferent de sistem de căutare pe care îl utilizează. Mai mult, simțiți-vă liber să vă împărtășiți gândurile, poveștile care îți taie respirația sau veștile primite într-un blog integrat.

Studiu de dezvoltare a jocului gratuit tema WordPress

Joc gratuit de dezvoltare Studio Studio WordPressDetalii | Demo

Tema este un instrument perfect pentru a răspândi un cuvânt despre studioul tău de dezvoltare a jocurilor! Are un design atractiv și plin de ochi, un blog preîncărcat și o mulțime de alte funcții interesante, care vă vor ajuta să ieșiți în evidență cu un site excelent. îmbogățește publicul cu acest studio de dezvoltare a jocurilor, tema gratuită WordPress.

Grafique: Architecte lite WordPress temă

Architect Lite temă WordPress gratuităDetalii | Demo

Grafique este o temă WordPress gratuită a arhitectului care vă permite să vă prezentați portofoliul de arhitect într-o manieră profesională. Tema are un proces ușor de instalare, care vă va ajuta să continuați cu tema în sclipirea unui ochi și fără niciun fel de nervi.

Adveland: Tema WordPress parcul de atracții

Tema WordPress Adveland Parc de distracțiiDetalii | Demo

Adveland este o temă WordPress strălucitoare, cu un design excelent și un număr bogat de funcții de top. Compatibilitatea sa crossbrowser vă va ajuta să par să reprezentați afacerea dvs. pentru toți clienții, indiferent de browserul pe care îl utilizează. În plus, clienții vă pot pune întotdeauna o întrebare datorită unui formular de contact.

Shapely: Tema gratuită a unei pagini WordPress

Shapely - Tema WordPress cu o singură paginăDetalii |Demo

Shapely este o temă minunată de WordPress, cu un design mobil și prietenos pentru retină. Tema vine, de asemenea, cu o documentație ușor de utilizat și un proces ușor de instalare. Pentru a o face mai scurtă, este o plăcere pură să lucrez cu această temă.

Teme gratuite WooCommerce

Tema pentru magazinul WooCommerce gratuit

Magazin - Tema WordPressDetalii | Demo

Storefront este o temă flexibilă WooCommerce care va reprezenta magazinul dvs. online din cea mai bună parte posibilă. Este livrat cu o mulțime de funcții moderne care vă vor ajuta să construiți un magazin online minunat care să convertească.

Drug Store Tema gratuită WooCommerce

Magazin de droguri Tema gratuită WooCommerceDetalii | Demo

Tema are un design mobil-prietenos și un potențial deosebit pentru a face magazinul online de medicamente unul dintre cele mai bune din nișă. Pentru a spune mai multe, datorită acestei teme WooCommerce puteți economisi o sumă solidă de bani doar pentru că este gratuită. În ciuda acestui fapt, are o funcționalitate excelentă și un design atrăgător de ochi.

eStore temă gratuită WooCommerce

eStore - Tema WordPress gratuită WooCommerceDetalii | Demo

eStore este o temă gratuită WooCommerce gratuită, care vă permite să creați un magazin online de înaltă funcționalitate. Este optimizat SEO, are o compatibilitate crossbrowser, o mulțime de widget-uri personalizate și o serie de alte instrumente și funcții excelente. Nu ezitați să verificați demo-ul său!

Tema de comerț electronic gratuit Tyche

Tyche - Tema de comerț electronic gratuitDetalii | Demo

Aveți nevoie de o temă elegantă pentru a vă promova magazinul online? Verificați această temă gratuită de comerț electronic care vă va impresiona dintr-o privire. Aici aveți un slider elegant al site-ului, design captivant și o mulțime de funcții WooCommerce.

Magazin de articole pentru animale de companie Tema WooCommerce (Premium)

Animale de companie Tema WooCommerceDetalii | Demo

Căutați o temă care vă va ajuta să ieșiți în evidență cu magazinul online de consumabile pentru animale de companie? Uitați-vă la această temă gratuită WooCommerce cu o gamă largă de instrumente WooCommerce. Nu vă va face niciun efort să-l personalizați după gustul și scopurile dvs..

Teme gratuite de blog WordPress

Temă gratuită de blog WordPress

Detalii | Demo

Dacă sunteți în căutarea unei teme curate și frumos proiectate pe blogul WordPress, Cenote ar putea fi cea pentru dumneavoastră. Are diverse opțiuni de topografie, culoare și aspect pentru a crea un blog unic care îți taie respirația. Această temă proiectată cu reacție a fost realizată cu SEO în minte, permițându-vă să creați orice tip de blog cu ușurință.

Amadeus tema gratuită a blogului WordPress

Detalii | Demo

Amadeus este o temă gratuită WordPress concepută pentru bloggeri și scriitori. Este livrat cu un meniu complet pentru navigare simplă și funcții personalizate, cum ar fi imagini cu antet paralax, widget-uri personalizate, cele mai bune fonturi pentru bloguri cu culori complete și altele. Această temă elegantă a blogului WordPress este 100% receptivă, prietenoasă cu SEO și pregătită pentru traducere.

Tema gratuită a blogului ascendent WordPress

Ascendent - Tema multifuncțională WordPressDetalii | Demo

Ascendant este o temă curată multifuncțională WordPress care poate fi utilizată cel mai bine pentru site-urile blogging și orice alt tip de afacere. Puteți să-l personalizați cu ușurință în funcție de nevoile dvs. și să subliniați designul cu o gamă bogată de fonturi Google. Pentru a spune mai mult, clienții se pot bucura de site-ul dvs. folosind orice dispozitiv digital, deoarece Ascendant se potrivește oricărei dimensiuni a ecranului.

Sumați-vă: teme gratuite de WordPress

Pentru a rezuma, aceste teme gratuite de WordPress vă permit să ieșiți în evidență cu un site excelent chiar și fără niciun buget. Astfel, aveți o soluție profesională cu 0,00 USD pe un preț. Nu este minunat? Pentru a spune mai multe, aceste teme au o funcționalitate minunată care vă permite să impresionați publicul.

Apropo, ce temă v-a plăcut cel mai mult? Sau poate că ai propriul tău front-runner printre WordPress-urile gratuite & Teme WooCommerce? Nu ezitați să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos. Și rămâi la curent pentru mai multe! Mult noroc!

Lana Miro se îndrăgostește de designul web frumos. Îi place să-și împărtășească experiența și să exploreze ceva interesant. De asemenea, cooperează cu TemplateMonster. pentru a ajuta toată lumea să găsească cele mai bune soluții pentru propriile proiecte online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map