10 Cele mai bune design-uri ale magazinelor care vă stimulează conversia

Acest articol a fost scris de Lana Miro.


Aveți nevoie de un magazin online pentru a începe să vindeți astăzi? Sunt sigur că ați auzit deja despre Shopify.

Shopify este cea mai importantă platformă de e-commerce și cel mai bun constructor de magazine online, care permite antreprenorilor să-și creeze propriile magazine online sau afaceri de tip dropshipping. Este ușor de utilizat, astfel încât să vă puteți crea propriul magazin chiar dacă nu aveți experiența adecvată. Fără îndoială, este o soluție ideală pentru cei care doresc să își administreze propriul magazin online, fără probleme și costuri financiare ridicate.

Unul dintre avantajele Shopify este incredibil de frumos gata făcut Teme Shopify. Deși estetica contează, ar trebui să înțelegeți clar că site-ul dvs. web trebuie să vândă un produs. Deci, este important să alegeți o temă care este concepută pentru a vinde.

Ați avut vreodată șansa de a vedea un site web care are un design și o funcționalitate frumoase, dar în același timp nu este resursa clienților noi pentru companie? Cu alte cuvinte, unul dintre principalii indicatori de performanță este conversia site-ului.

Personal, aș părăsi orice site web de comerț electronic care are:

 • Elemente luminoase, bannere intermitente, butoane luminoase mari;
 • Nicio structură logică, intuitivă;
 • Descrierea greșită a produsului / disponibilitatea / prețul;
 • Sistemul complicat de înregistrare;
 • Viteza de încărcare lentă a unei pagini web.

Magazinul dvs. online este chipul mărcii dvs. Ar trebui să-i facă pe vizitatorii tăi să simtă că sunt oaspeți bineveniți și să încurajeze să exploreze produsele pe care le oferiți.

Mai jos, aș dori să împărtășesc cele 10 teme preferate ale Shopify pentru a stimula conversia. Mai mult, fiți atenți la câteva sfaturi utile pentru magazinul dvs. online pe care l-am inclus sub fiecare temă.

Revizuirea celor 10 cele mai bune design-uri ale magazinelor care vă pot îmbunătăți conversia

1. Pâine de ambalaj

Wrapbread – Tema Fashion Shopage curat în mai multe moduri

Wrapbread este un exemplu excelent al celor mai vândute Tema tricou Shopify. Este conceput special pentru cei care produc și vând tricouri. Această temă combină designul frumos, navigația ușor de utilizat și o serie de elemente de design pentru a conduce vânzările. Puteți personaliza cu ușurință pagina dvs. de pornire cu secțiuni gata, precum bannere, listă de colecții, articole pe blog, produs prezentat, carusel de produse, buletin informativ și etc. Folosiți instrumentul de alimentare Instagram pentru a atrage mai mulți clienți. Afișează ultimele 6 sau 12 imagini de pe Instagram cu referire la postare.

Caracteristici principale:

 • 100% design sensibil
 • Efect paralel
 • mai multe limbi
 • Formular de contact
 • Codificare semantică valabilă

Asigurați-vă că oamenii înțeleg cum să navigheze pe site-ul dvs. și unde pot găsi produsele, contactele, pagina de comandă potrivită. Urmați aceste principii simple:

 • Elementele de navigare ar trebui să fie vizibile, vizitatorul nu ar trebui să se plimbe pe pagina căutându-le;
 • Arătați întotdeauna utilizatorului unde se află și cum să se întoarcă la pagina anterioară;
 • Dacă aveți o gamă largă de produse, este mai bine să adăugați filtre, astfel încât clientul să poată selecta rapid produsul dorit.

2. Multifly

Multifly – Magazin online multifuncțional Tema Shopify

Următoarea temă care vă va stimula conversia este Multifly, o temă pentru magazinul online multifuncțional Shopify. Nu este necesar să vă limitați imaginația – Shopify Visual Builder este inclus pentru a obține cât mai multe machete diferite doriți. Tema vine cu 7 piei frumoase pentru diverse tipuri de afaceri. Cu funcțiile și instrumentele Multifly, veți putea să vă sporiți publicul dintr-o dată. Mai mult, asistența profesională 24/7 și documentația online detaliată sunt disponibile pentru a obține cea mai mare parte a temei.

Caracteristici principale:

 • Cărucior Ajax
 • PSD inclus
 • Vizualizare rapidă a produsului
 • Adaugă la lista de dorințe
 • Formular de înregistrare

Un formular de înregistrare este o alternativă excelentă la un slider. Este mai eficient să puneți acest formular în partea de sus a paginii, astfel încât să economisiți un procent mare de abonați prin e-mail. În plus, este mai ușor pentru utilizatori să găsească formularul fără a derula în jos pe pagină și a omite o cantitate mare de informații. Rețineți, este important să păstrați formularele de înregistrare simple și concise. Formele lungi pot fi distractive și inutile. De asemenea, puteți include formulare de înscriere pe pagina principală pentru a obține atenția clienților imediat după ce vă vizitează site-ul.

3. Fashion Shopy

Shopy Fashion Shopify Tema

Tema Shopy este o soluție premium Shopify, cu o experiență de utilizare perfectă. Tema vine cu 13+ machete pre-făcute, 9 pagini de listare, 4 pagini de galerie, MegaMenu, filtru Ajax și alte funcții minunate. Crearea de glisiere responsive și atrăgătoare nu a fost niciodată mai ușoară. Este o modalitate absolut nouă de a-ți oferi ideile. Tema este elaborată datorită ultimelor tendințe de design web pentru a vă conduce vânzările. Personalizați-vă designul site-ului și nu uitați de spațiu liber. O imagine pe ecran lat, un minim de text și un apel la acțiune sunt importante.

Multe funcții:

 • Fragmente bogate Google
 • Magazin Instagram
 • pagini de blog
 • RTL
 • Efect paralel

Există multe nișe de afaceri atunci când contează apelul telefonic. Prin urmare, site-ul fără informațiile de contact poate implanta îndoieli în mintea potențialilor dvs. clienți. Sunt sigur că nu poți avea încredere într-o afacere care își ascunde pagina de contact. Nu uitați de alte contacte ca adresă și e-mail. Dacă biroul dvs. nu este ușor de găsit, plasați o hartă sau fotografii din împrejurimi. Aceasta vă asigură clientul că sunteți o companie reală și de încredere.

4. Simpleaf

Simpleaf – Magazin de cosmetice organice Shopify Tema

Dacă afacerea dvs. are legătură cu produsele de sănătate și frumusețe, Simpleaf este alegerea perfectă. Tema prezintă un design elegant și include bannere frumoase pe care le puteți utiliza pentru a afișa cele mai populare produse. , Clienții dvs. pot, de asemenea, să răsfoiască cu ușurință toate categoriile și să filtreze produsele după preț, producător sau marcă. Sunt sigur că veți aprecia posibilitățile și libertatea de personalizare. În plus, o secțiune de newsletter este disponibilă pentru a oferi noi produse și promoții clienților prin e-mail.

Caracteristici principale:

 • Opțiuni sociale
 • Multi-valută
 • Efect paralel
 • Formular de căutare
 • Crearea blogului

Pe lângă imagini de înaltă calitate, magazinul dvs. online ar trebui să ofere o descriere informativă a produselor. Înainte de a face o achiziție, oamenii își doresc aproape întotdeauna să afle mai multe detalii despre produsul de care sunt interesați. Și dacă descrierile sunt bine scrise și arată foarte bine vizual, vizitatorii vor avea mai multe șanse să cumpere mărfurile. Cu toate acestea, o descriere mare nu este întotdeauna o idee bună (mai multe imagini și mai puțin text!). Prin urmare, este mai bine să afișați doar o scurtă descriere împreună cu imagini atractive.

5. Bionika

Bionika – Magazin de cosmetice organice Tema Shopify

Bionika este un alt magazin eficient de produse cosmetice bio, Shopify. Puteți personaliza cu ușurință aspectul oricărei pagini folosind editorul de pagini Drag-n-Drop și puteți proiecta toate detaliile site-ului dvs. prin intermediul panoului de administrare. În plus, tema este pregătită pentru a fi tradusă, ceea ce este ideal dacă încercați să ajungeți la un public internațional. Astfel de elemente de design și funcții precum opțiuni de sortare, abonament la newsletter, mărci, glisor și altele vor fi de ajutor pentru a atrage mai mulți clienți și pentru a vă conduce vânzările..

Caracteristici principale:

 • Compatibilitate cross-browser
 • Crearea blogului
 • harta Google
 • Formular de căutare
 • Viteza de încărcare rapidă

Timpul și performanța de încărcare a site-ului dvs. web sunt extrem de importante. Ați auzit că o întârziere de 1 secundă la încărcarea site-ului reduce conversia cu 7%, iar nivelul de satisfacție al clienților – cu 16%? Utilizatorii moderni devin mai puțin răbdători. Deci, asigurați-vă că site-ul dvs. web se încarcă suficient de rapid.

6. Fată de modă

Fashion Girl – Magazin de îmbrăcăminte pentru femei gata de utilizare Tema Shopify

Dacă sunteți în căutarea unui site web bine structurat pentru magazinul dvs. online de modă, tema Fashion Girl este o captură bună. Clienții dvs. pot adăuga cu ușurință articole în coș și procedați la efectuarea plății, precum și să afle ce produse sunt noi sau care sunt la vânzare. De asemenea, puteți modifica cu ușurință textul datorită integrării fonturilor Google și îmbunătățiți-vă clasamentul în motoarele de căutare datorită optimizării SEO. Tema este ușor de instalat și utilizat fără abilități de codare.

Caracteristici principale:

 • Formular de contact
 • Cărucior Ajax
 • Vizualizare rapidă a produsului
 • Carusel produs
 • Filele colecției

Imaginează-ți că navighezi pe un site web și nu știi unde să cauți mai întâi. De exemplu, bannerul din dreapta vă agită să participați la campanie, o fereastră pop-up vă oferă să vă abonați la newsletter, iar ecranul principal vă invită să accesați catalogul noii colecții. Atenția ta este literalmente distrusă.

Nu supraîncărcați vizitatorul cu numeroase apeluri la acțiune (CTA). Lăsați să existe doar un CTA pe un ecran pentru a vă asigura că clientul dvs. va efectua acțiunea necesară.

7. BeStore

BeStore – Premium Fashion Shopify Tema

BeStore este o altă temă premium Shopify pentru a construi un site web extrem de funcțional și atractiv legat de modă. Tema este optimizată pentru încărcare rapidă și include 9+ machete premade, 3 pagini de produse, plugin-uri premium și un panou de administrare puternic. Mai mult, vă veți bucura de mai multe module premium, cum ar fi MegaMenu, lookbook, galerie, redimensionare automată a imaginilor și mult pentru a vă ajuta să creșteți vânzările. În cazul în care apar probleme, veți primi asistență din partea echipei de asistență 24/7.

Caracteristici principale:

 • Dispunere receptivă
 • Cadru bootstrap 3
 • RTL
 • Căutare Ajax
 • lista de dorințe

Asigurați-vă că site-ul dvs. web este funcțional pentru publicul promițător cu tablete și iPhone. Numărul de achiziții și alte tranzacții similare efectuate de utilizatorii de telefonie mobilă continuă să crească, iar această tendință nu mai poate fi ignorată. Cumpărătorii potențiali nu mai trebuie să aloce timp defilării pentru a găsi produsul potrivit în catalog și apoi încearcă să localizeze un buton mic pentru a plasa o comandă. Un design receptiv face posibilă achiziționarea produsului dorit cât mai rapid. În consecință, veți vedea creșterea conversiei, care este foarte importantă pentru orice afacere.

8. Bijuterii Muse

Articole de modă cu bijuterii Muse, responsabile pentru magazin

Faceți cunoștință cu Muse-ul, o temă Shopify cu răspuns multifuncțional. Tema vă oferă patru magazine gata de utilizare, cu funcționalități de secțiuni. Fie că dețineți un magazin de bijuterii, un magazin de modă sau un magazin de genți, Muse este o soluție excelentă pentru a vă promova afacerea. Printre avantajele cheie sunt 100% design sensibil, comutator de culori tematice, vizualizare rapidă a produsului, carusel de produs și multe altele. Mai mult, veți putea utiliza o funcție Lookbook, care este și un instrument excelent de marketing.

Caracteristici principale:

 • Fonturi Google
 • Multi-valută
 • Opțiuni sociale
 • Cod semantic valabil
 • Feed Instagram

Nu așteptați ca clientul să găsească produsul potrivit – recomandați imediat produsul. Odată ce clientul dvs. observă că un anumit produs este popular, el ar putea fi interesat de acesta și de a face o conversie. În mod alternativ, puteți arăta ceea ce alții răsfoiesc des și ce le recomandă dacă aveți un sistem de rating și feedback.

9. m.a.l.l.

centru comercial. – Magazin de haine Tema Shopify

Mie personal îmi place această temă Shopify de a vinde haine și accesorii pentru bărbați și femei. Este simplu, elegant și funcțional în același timp. Tema prezintă un slider încorporat, imagine cu suprapunere de text, listă de colecții și module de coloană de produse. Cu o vizualizare rapidă a produsului, veți putea să răsfoiți cu ușurință produsele și chiar să cumpărați produse apropiate sau similare. Funcția de hartă este implementată pentru a informa clienții dvs. unde se află magazinul dvs. fizic dacă aveți.

Caracteristici principale:

 • bannere
 • PSD inclus
 • Schema complet receptivă
 • Crearea blogului
 • Documentație

Nu uitați să includeți informații despre livrarea și returnarea produselor. Acești doi parametri indică fiabilitatea companiei. Una dintre cele mai populare preocupări ale cumpărătorului este „Ce se întâmplă dacă produsul nu corespunde așteptărilor mele?”. Convingeți clienții că pot fi de încredere. Specificați următoarele informații pe site-ul dvs.:

 • Cu ce ​​servicii de livrare trimiteți mărfurile;
 • Mod de livrare: la un depozit, la o ușă, etc .;
 • Politica de returnare cu instrucțiuni detaliate despre cum pot fi schimbate sau returnate mărfurile.

10. Piersica Victoria

Victoria’s Peach – Tema Shopify Cadouri de fructe

Ultima temă Shopify din lista mea este un Peach Victoria și proaspăt și luminos. Mâncarea este întotdeauna o idee minunată, așa că dacă afacerea dvs. are legătură cu un magazin sau restaurant, aceasta este soluția dvs. gustoasă. Puteți proiecta site-ul dvs. profesional cu bannere atractive, schimba culorile, fonturile și fundalurile, vă puteți organiza produsele în categorii, puteți crea carusele de produse etc. Acest lucru este de câteva minute. Gândiți-vă la navigarea convenabilă și experimentați cu un modul MegaMenu inclus.

Caracteristici principale:

 • Shopify constructor vizual
 • Vizualizare rapidă a produsului
 • Mărci
 • Cross-browser
 • Formular de contact

Procesul de checkout simplu este foarte important dacă doriți să vă îmbunătățiți conversia. Cu cât sunt mai multe câmpuri pe care potențialul dvs. cumpărător trebuie să le completeze pentru a cumpăra, cu atât sunt mai mici șansele ca acesta să finalizeze achiziția. Evitați să solicitați mai multe date decât este necesar pentru plasarea unei comenzi. Cereți un nume și un e-mail sau adăugați o opțiune de conectare prin rețelele sociale. Clienții dvs. vor aprecia cel mai simplu proces de plată posibil.

Concluzie

Navigare bună, imagini de înaltă calitate, design modern, descrieri de produse decente și produse conexe – acestea sunt toate elementele de bază ale magazinului dvs. online. Însă acest lucru nu trebuie luat în considerare în timp ce construiești un site web de comerț electronic de succes.

Ar trebui să acordați o atenție deosebită zeci de elemente de design care să vă conducă vânzările. Acestea sunt un formular de comandă, integrare cu rețelele sociale, recenzii ale clienților, evaluări, sosiri noi, oferte promoționale, comentarii, filtre și multe altele.

Nu mai vorbim de principiile designului de marketing, care includ o ierarhie vizuală, accente semantice și etc. Asigurați-vă că veți decide nu numai tema Shopify cu aspect bun, ci și cea care vă va crește conversia. În timp ce calitatea produselor dvs. contează, designul magazinului dvs. este primul lucru pe care îl văd vizitatorii. Faceți alegerea corectă a temei dvs. Shopify!

Lana Miro se îndrăgostește de designul web frumos. Îi place să-și împărtășească experiența și să exploreze ceva interesant. De asemenea, cooperează cu TemplateMonster. pentru a ajuta toată lumea să găsească cele mai bune soluții pentru propriile proiecte online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map