10 cei mai buni generatori de nume de domeniu pentru site-ul dvs. web

Indiferent dacă vă gândiți să începeți un blog de călătorie sau doriți să configurați un magazin online pentru afacerea dvs., va trebui să aveți nevoie de un site web. Mai important, trebuie să înregistrați un nume (sau un nume de domeniu) pentru marca dvs. și trebuie să fie atrăgător!


Probabil te gândești la tine: „De ce trebuie să mă gândesc atât de tare la un nume de domeniu? Nu pot merge doar cu ceea ce am? ”

Ați putea, dar, probabil, nu ar fi un nume de domeniu bun. Și dacă doriți ca blogul sau site-ul dvs. să aibă succes, va trebui să veniți cu un nume de domeniu bun pentru a merge împreună cu acesta.

Ce este un nume de domeniu?

Numele de domeniu este ușor de reținut cuvinte (cuvintele) care se utilizează pentru a comunica cu un Server DNS site-ul web pe care vrem să îl vizităm. Serverul de nume de domeniu este ceea ce traduce numele prietenos într-o adresă IP sau invers. (sursă)

Dacă aveți nevoie de puțin ajutor pentru a afla un domeniu, atunci vă oferim acoperire! Consultați lista noastră de generatoare de nume de domeniu pe care le puteți utiliza pentru a vă salva durerea de cap necesară pentru a afla un nume de domeniu nou.

Notă: Dacă nu ați ales un nume de domeniu, puteți obține un domeniu gratuit cu aceste gazde web:

 • Gazduire InMotion 
 • Hostinger
 • GreenGeeks

1. Căutare domeniu slab

leandomainsearchCăutare de domenii slabe

Creat de Automattic, Oamenii din spatele platformei WordPress.com și echipa de bază care lucrează pe WordPress însăși, Lean Domain Search este, probabil, cel mai utilizat generator de nume de domeniu în acest moment..

Folosirea acestuia este suficient de simplă. Începeți doar cu un singur cuvânt cheie, apoi alegeți opțiunile dvs. de domeniu și vă vor oferi sute de idei de nume de domeniu disponibile în prezent. Ce este minunat este că vor verifica chiar dacă numele este disponibil și pe Twitter!

2. NumeMesh

namemeshNameMesh

NameMesh vă permite să împărțiți căutările de nume de domeniu în opt categorii diferite: comun, similar, nou, SEO, scurt, distractiv, suplimentar și mixat. Acest lucru permite mai multe nume experimentale pe care probabil nu le-ați luat în considerare.

De asemenea, puteți filtra numele în funcție de extensia domeniului, disponibilitatea domeniului și, de asemenea, maximă. Dacă sunteți în căutarea unui nou nume pentru pornire, NameMesh poate fă și asta pentru tine.

3. NameStall

namestallNameStall

În NameStall, nu există un singur instrument, în schimb, acestea vă oferă o suită de generatoare de domeniu pe care le puteți utiliza. Trei dintre cele mai utile pe care le puteți utiliza sunt generatorul principal de nume de domeniu, generatorul de nume de domeniu cu trei cuvinte și generatorul de nume de domeniu rimat.

Deși la început poate părea copleșitor, dar, odată ce obțineți un blocaj, veți putea crea nume de domeniu care sunt cu adevărat unice. Experimentați cu „grupuri de cuvinte”, cum ar fi „500 de prime cuvinte populare”, „cuvinte de bază în engleză” sau chiar „1500 de ultime cuvinte populare” pentru a vă oferi posibilități interminabile cu nume personalizate pentru blogul dvs..

4. Bust A Nume

bustaname-1Bust A Nume

Cu Bust A Name, puteți utiliza numeroasele lor instrumente de filtrare pentru a găsi un nume de domeniu care să se potrivească cerințelor și nevoilor dvs. specifice. Începeți prin filtrarea cuvintelor cheie și apoi selectați „începe” sau „sfârșește” cu cuvântul cheie. Vă va oferi apoi o listă pe care o puteți filtra în funcție de cât de natural doriți să sune numele și de limita de caractere a acestuia.

De asemenea, au o opțiune de a privi numele de domeniu care au fost luate, precum și capacitatea de a filtra prin extensii, cum ar fi .com, .net și .org.

Nu aveți în minte un anumit cuvânt cheie? Puteți utiliza opțiunea „Faceți un domeniu aleatoriu” pentru a vă sugera numele disponibile. Dacă găsiți unul care vă place, îl puteți salva sau îl puteți cumpăra prin link-uri către cel mai bun registrator de domenii, cum ar fi GoDaddy și NameCheap.

5. Nume

nameboyNameboy

Nameboy vă permite să găsiți nume de domeniu disponibile pe baza cuvintelor cheie pe care le-ați ales. Puneți la cuvinte cheie, pe care Nameboy va compila apoi o listă de nume de domeniu sugerate pe care le puteți utiliza.

Rezultatele căutării lor vă arată, de asemenea, ce extensii sunt luate și care sunt încă disponibile. De exemplu, în timp ce poate fi luat webhostingsecretrevealed.com, puteți cumpăra totuși webhostingsecretrevealed.net.

Puteți verifica, de asemenea, numele de domenii care sunt disponibile pentru revânzare, precum și sugestii criptate sau rime de cuvinte cheie.

6. Wordroid

wordoidWordroid

Dacă doriți mai mult flir și creativitate pentru numele dvs. de domeniu, atunci ar trebui să încercați cu siguranță Wordroid, generatorul de nume de domeniu care constituie practic cuvinte care arată frumos și sunt minunate pentru denumirea de bloguri, produse, companii și chiar nume de domeniu..

Instrumentul de denumire gratuit și inteligent este unul dintre generatorii de nume mai creativi, deoarece creează cuvinte noi în diferite limbi. Acestea fac acest lucru cu instrumentul lor special de generare de nume care respectă regulile fonetice în timp ce creează nume care se derulează pe limbă.

Puteți chiar să ajustați anumiți parametri în cadrul site-ului, cum ar fi modelul, lungimea wordroid, limba, nivelul de calitate și chiar dacă includeți extensii de domeniu sau nu.

7. Domeniul puzzle-ului

domainpuzzlerDomeniul puzzle-ului

Domeniul Puzzler diferă de majoritatea generatoarelor de nume de domeniu, prin faptul că puteți utiliza mai multe cuvinte cheie ca blocuri de construcție pentru generarea numelui dvs. de domeniu perfect. Pe baza cuvintelor cheie selectate, Domain Puzzler va parcurge toate combinațiile pe care le puteți face și, în același timp, va verifica care sunt disponibile pentru înregistrare.

Pentru ao utiliza, tot ce trebuie să faceți este să oferiți doar un set de cuvinte cheie pe care le doriți în domeniul dvs., să alegeți extensiile pe care le doriți, iar instrumentul va face toată munca.

8. DomainHole

domainholeDomainHole

Deși nu este la fel de expansiv ca și celelalte generatoare de nume de domeniu, DomainHole oferă încă o varietate de instrumente (câteva pentru a fi exacte) pe care le puteți utiliza pentru a crea și un nume de domeniu.

În afară de instrumentele obișnuite de brainstorming, puteți căuta și nume de domeniu expirate recent și puteți crea domenii aleatorii cu generatoarele lor de nume. Dacă doriți, puteți chiar să specificați și să verificați toate extensiile de domeniu pentru a căuta numele de domeniu perfect.

9. Domenii Bot

domainsbotDomenii Bot

Nu numai că Domeniile Bot face o treabă excelentă în generarea de nume de domeniu interesante, dar vă permit să alegeți sinonime pe care doriți să le utilizați cu cuvintele cheie originale. Combinarea acestor factori poate rezulta în câteva nume destul de frumoase la care probabil nu te-ai fi gândit.

Pentru ao utiliza, trebuie să introduceți mai întâi unul sau mai multe cuvinte cheie de semințe. După aceea, puteți, prin rezultatele inițiale, să personalizați TLD-urile dorite, să adăugați sau să schimbați sinonimele și chiar să adăugați prefixele și sufixele preferate..

La început, o mulțime de rezultate ale domeniilor Bot sunt destul de simple, dar coborâți mai mult și veți găsi câteva combinații destul de interesante..

10. Panabee

panabeePanabee

Pentru un generator de nume de domeniu, un generator de nume de companie și un instrument de căutare a numelui de domeniu ușor de utilizat, nu puteți greși Panabee. Destul de interesant, au vrut să fie numiți Pandabee – din păcate, numele de domeniu a fost deja luat.

Cu Panabee, puteți începe să căutați un nume de domeniu prin introducerea a două cuvinte cheie, pe care le vor enumera sugestiile de nume pe baza acestora. Dacă numele de domeniu pe care îl dorești este luat, poți să te îndrepți către un site de registru de domeniu și să cauți alte extensii disponibile.

Pe lângă numele de domenii cu sugestii, Panabee poate verifica dacă numele de domeniu pe care îl doriți este folosit ca nume de utilizator de social media.

Concluzie

Nomenimizarea unei afaceri atât de frumoase și memorabile nu este ușoară. Mai ales dacă trebuie să-l păstrezi pe brand cu afacerea ta. Sperăm că, cu cei mai buni generatori de domeniu pe care i-am enumerat mai sus, puteți găsi un nume de domeniu disponibil și care să descrie bine afacerea și marca dvs..

Ați creat încă un nume pentru blogul dvs.? Dacă aveți deja un nume minunat, probabil că aveți nevoie de un constructor web minunat pentru a vă crea site-ul. Vă oferim acest ghid pentru site-uri!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map