10 cei mai buni furnizori Dropshipping disponibili în 2020

Dropshipping-ul poate fi o afacere foarte profitabilă dacă este făcută corect. Construiește-ți corect magazinul dropshipping, alege nișele potrivite pentru produse și găsește cei mai buni furnizori de tip dropshipping toate au un factor important în succesul tău. Atât de populară este această metodă de îndeplinire a comenzii aproape o treime a magazinelor online.


Potrivirea celor mai bune produse dropshipping cu nișa ta se realizează prin cercetare și experimentare, dar cum vei decide care este cel mai bun furnizor pentru afacerea ta cu nave? Din fericire, aceasta este o linie pentru care nu trebuie să alegeți neapărat – puteți colabora cu mai mulți furnizori.

Cele mai populare companii Dropshipping

1. AliExpress

AliExpress - cel mai bun furnizor de nave de transportCu peste 100 de milioane de produse, AliExpress este unul dintre cei mai mari furnizori de dropshipping (încercați-l aici!)

Preț: Liber

AliExpress nu are nevoie de nicio introducere în Asia, deoarece este creierul Alibaba, compania de comerț electronic din China. Diferența cheie este că Alibaba face de obicei angro, în timp ce AliExpress se adresează clienților cu amănuntul. Luați în considerare Amazonul Estului.

Disponibil încă din 2010, are avantajul distinct de a avea sediul în regiunea pe care mulți o consideră fabrica mondială. Aceasta înseamnă acces rapid la aproape toate tipurile de bunuri de consum la prețuri rezonabile. Dacă vizitatorii dvs. se află în regiunile SUA sau UE, transportul ar putea dura ceva timp și va adăuga ceva mai mult aerul la comenzi.

Dropshipping cu AliExpress poate fi unul în câteva feluri. Prima este metoda tradițională, ceea ce înseamnă că, odată ce primiți o comandă, trebuie să introduceți manual detaliile cumpărătorului și tranzacția în sistemul AliExpress.

Următorul mod este folosind Oberlo, o aplicație care poate fi găsită pe piața aplicațiilor pentru constructor de site-uri Shopify. Acest lucru vă permite să conectați magazinul Shopify direct la sistemul AliExpress, astfel încât totul să fie automatizat.

Accesați AliExpress

2. DHgate

DHgate - piața onlineCu sediul central la Beijing, China, DHgate este o piață online pentru produsele de larg consum și cu ridicata.

Preț: Liber

DHgate este o altă piață online din China, dar nu este la fel de mare ca Alibaba. Din această cauză, site-ul face atât comerț cu ridicata, cât și cu amănuntul pe o singură platformă. Astăzi, nu doar conectează oamenii la furnizorii din China, dar și surse din Vietnam, Japonia și Turcia.

Una dintre caracteristicile unice ale DHgate este că are centre comerciale digitale (DTC) în mai multe țări din lume. Acestea sunt puncte de vânzare fizice în care vânzătorii pot inspecta produsele înainte de a lua decizii de parteneriat. În prezent, există DTC-uri în Statele Unite, Ungaria, Australia, Spania, Rusia, Turcia, Emiratele Arabe Unite și Peru.

Puteți lucra direct cu DHgate sau puteți folosi o aplicație dacă sunteți pe platforma Shopify. Nu au propria lor aplicație, dar funcționează, deși a apelat ShopMaster.

3. Oberlo

Oberlo - furnizor de nave de conducereOberlo este o aplicație Shopify care te ajută să te integrezi perfect cu furnizorii de transferuri de tipuri (Vezi-i!)

Preț: Planul de pornire este gratuit

În loc să fie o piață online, cum ar fi AliExpress sau DHgate, Oberlo este un integrator de piață online, care este special conceput pentru ca utilizatorii să poată folosi pe Shopify. Această aplicație simplă vă permite să faceți surse de produse de pe mai multe platforme și acționează ca tabloul de bord central.

Acesta face ca întregul proces de expediție să devină o briză, de la găsirea de produse până la listarea lor pe site-ul Shopify. Deși AliExpress este o sursă majoră pentru Oberlo, funcționează de asemenea cu un grup integrat de furnizori cu numele de Piața de aprovizionare Oberlo. Acestea sunt în cea mai mare parte din Europa, America de Nord și China.

Oberlo oferă, de asemenea, alte funcții benefice, cum ar fi analiza tendințelor de vânzări, asistență multilingvă și chiar o extensie Chrome. Planul de bază este gratuit, dar pe măsură ce creșteți numărul de produse pe care le vindeți, este posibil să fiți nevoit să vă înscrieți pentru un plan plătit (care începe de la 29,90 USD pe lună).

4. Buzunar

Spocket - furnizor de dropshipping Statele Unite ale AmericiiSpocket vă ajută să găsiți furnizori de dropshipping cu sediul în regiunea SUA / UE (Aflați mai multe)

Preț: De la 12 USD / lună

În timp ce Spocket poate avea un număr mai limitat de produse și furnizori disponibili, aceasta se îndepărtează de dependența de furnizorii din China. Tehnic, furnizorii Spocket sunt disponibili în 28 de țări, dar prin propria lor concentrare, admiterea rămâne pe o mână, respectiv SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Germania..

Acest lucru le face un pic de izbândă pentru mulți membri care ar putea spera la un nivel global. Cu toate acestea, dacă intenția dvs. este să alegeți și să serviți piețe foarte specifice, atunci Spocket ar putea fi o alegere bună pentru dvs..

Spocket are un plan de pornire foarte limitat pe care îl puteți încerca gratuit pe o perioadă de 14 zile. După aceea, trebuie să plătiți 12 USD pe lună pentru a rămâne pe același plan – sau mai mult pentru un plan mai bun de a vinde mai multe produse. Această platformă este proiectată pentru a fi utilizată cu WooCommerce.

Aflați mai multe despre studiul nostru de caz Spocket aici.

5. VânzareHoo

Saleshoo - angrosiști ​​și furnizori de transferuriSalesHoo este platforma în care puteți găsi atât angrosiști, cât și furnizori de transferuri.

Preț: De la 67 USD / an

SaleHoo este una dintre cele mai unice oferte de pe această listă, deoarece este special concepută pentru dropshippers de către un fost drophipper însuși. Are propria sa piață de furnizori care susțin atât drophipping, cât și angrosiști. Fiecare dintre acestea este analizat direct de personalul propriu al SaleHoo, astfel încât acestea sunt mai susceptibile să fie de încredere decât cele de pe platformele care gestionează un număr masiv de comercianți.

Platforma SaleHoo funcționează ca un motor de căutare, permițându-vă să descărcați rapid căutările generale către anumite categorii și apoi produse din care să alegeți. De asemenea, puteți discuta cu furnizorii direct prin intermediul site-ului lor – o modalitate excelentă de a obține mai multe informații și de a construi încredere.

Din păcate, SaleHoo nu are o versiune gratuită și există doar două planuri disponibile – anuale sau de viață. Pentru naveta serioasă, planul de viață prezintă totuși o ofertă bună de valoare pentru bani. Ambele planuri sunt susținute de o garanție de returnare a banilor.

6. Doba

Preț: De la 29 USD / lună

Doba este o altă piață de produse și solicită să ofere furnizori cu un număr de peste două milioane de produse oferite. Sistemul de aici vă permite să faceți sursa de produse și apoi să le exportați împreună pentru listare în magazinul dvs..

Această sursă este evident că nu este la fel de extinsă ca AliExpress sau chiar DHgate și mai puțin integrată decât aplicațiile ca Oberlo. Caracteristicile existente sunt utile, dar, în cele din urmă, servesc mai mult ca o comoditate pentru navele care vor avea în continuare nevoie de măsuri considerabile în ceea ce privește scopurile lor.

Abonamentele Doba nu variază în funcție de volum, dar planurile mai scumpe au caracteristici mai avansate. În timp ce aceasta poate fi norma, chiar și numărul de produse disponibile este mai limitat în ceea ce privește planurile lor de pornire – care merg de la 29 USD pe lună..

7. picat

Prețuri: De la 47 USD / lună

Dropified este o platformă de integrare care vă permite să accesați produse dropshipping atât pe AliExpress cât și pe eBay. Aceasta este o combinație bună de Est se întâlnește cu Vestul și oferă dropshippers o gamă bună de produse din întreaga lume.

Caracteristicile incluse aici sunt orientate către operațiuni fără sudură și includ selectarea și încărcarea produselor, gestionarea comenzilor și automatizarea aferentă întreținerii produsului (de exemplu, actualizări de prețuri, inventar etc.). În afară de site-urile de comerț electronic, puteți, de asemenea, să lucrați cu Dropified pe Facebook, astfel încât nu este de fapt nevoie să creați un magazin de expediție pentru a începe să vindeți.

Dropified își separă planurile atât în ​​funcție de volumul produsului, cât și de caracteristicile, astfel încât noii din planul lor inferior se pot obișnui cu caracteristicile de bază înainte de a trece la lucruri mai bune. Cu toate acestea, prețurile nu sunt ieftine și variază de la 47 USD pe lună la 167 USD pe lună.

8. Mărci la nivel mondial

Prețuri: 299 USD / an

Worldwide Brands susține că oferă acces nu numai la cea mai mare selecție de produse en-gros, dar și la cea mai bună calitate a furnizorilor. În timp ce acesta din urmă poate fi posibil, prioritatea este o afirmație extrem de dubioasă. Totuși, fiind deja pe piață din 1999, este complet posibil.

Site-ul este orientat în întregime către o galerie de produse și furnizori, astfel încât nu există multe clopote și fluiere aici. Este pur și simplu un grup masiv de resurse pe care îl puteți utiliza pentru a găsi lucruri pe care le puteți adăuga în portofoliul dvs. de produse pentru navele.

Worldwide Brands spune că este bun pentru magazinele eBay și Amazon, dar, întrucât este un director, va funcționa cu orice mijloc de expediție, cum ar fi propriul dvs. site de comerț electronic. Pentru acces la baza furnizorilor lor, aceștia percep o taxă unică de 299 USD.

9. Comerț cu ridicata2b

Wholesale2b - piața de conectare a furnizorilor cu navele

Prețuri: De la 29,99 USD / lună

Wholesale2b este o bestie diferită față de majoritatea mărcilor enumerate aici până acum. În timp ce acționează ca o piață pentru a conecta furnizorii cu dropshippers, acesta oferă utilizatorilor mult mai mult dacă sunt dispuși să plătească prețul.

Utilizatorii de bază care doresc pur și simplu să acceseze o bază de date a furnizorilor de expediții pot face asta aici și pur și simplu transferă manual produsele pe care le doresc pe propriile canale de vânzare. Cu toate acestea, Wholesale2b și-a făcut baza de date mult mai accesibilă datorită posibilităților de integrare pentru o gamă largă de platforme precum Shopify, BigCommerce, ECWID și WooCommerce.

De asemenea, are planuri pentru cei care doresc să vândă doar pe eBay, Amazon sau site-uri proprii. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste planuri este redus, așa că dacă intenționați să utilizați mai multe canale de vânzări, va trebui să vă înscrieți pentru mai multe planuri pe Wholesale2b – care pot fi în mod semnificativ costuri în cost..

10. MegaGoods

Prețuri: De la 14,99 USD / lună

Dintre toate sursele pe care le-am enumerat aici, MegaGoods este singura care are o nișă de produse mai concentrată în loc de a enumera totul sub soare. Principalele domenii de interes sunt în domeniul electronicii de consum și veți putea găsi tot ceea ce se referă la echipamentul audio auto la echipamentele de joc.

De asemenea, în loc să acționeze ca intermediar, MegaGoods deține în mod real toate produsele pe care le enumeră, astfel încât totul provine din aceeași sursă. Dropshipping-ul cu ei este ca și cum ai lucra cu o singură companie masivă, care este proiectată să fie livrată doar pentru navele de conducere.

Aici obțineți un acces de încercare de 30 de zile la baza de date a acestora, urmată de o taxă lunară de serviciu de 14,99 USD. Acesta este unul dintre cele mai fără zgomot, sisteme de transfer de lași, dar cu siguranță nu vă va oferi multe modalități de instrumente de automatizare.

Accesați MegaGoods

Concluzie: o mulțime de alegeri pentru Dropshippers

După cum probabil vă puteți da seama din această listă, nu există nicio soluție de dimensiuni unice pentru toate persoanele care se ocupă. În acest caz, este un lucru bun, deoarece puteți alege furnizorii de expediție pe care doriți să se potrivească cel mai bine modului în care vă desfășurați afacerea..

Prețurile variază la fel de mult și, dacă desfășurați o afacere de transfer cu rentabilitate relativ rentabilă, în majoritatea cazurilor taxele devin neglijabile. Unii dintre acești furnizori sunt de asemenea destul de bine stabiliți, așa că nu ar trebui să existe griji cu privire la colaborarea cu vreunul dintre aceștia.

Cei care lucrează cu Shopify par să prezinte o tendință mult mai mare spre automatizare și pentru ceea ce au de oferit, percep o taxă foarte modestă. Totuși, ideea este că veți avea alegeri – multe opțiuni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map