Cele mai bune servicii de e-mail pentru afaceri în 2020

Mulți dintre noi folosim e-mailul, dar în mintea noastră, este retrogradat în spate ca fiind ceva ce tocmai s-a luat drept de seamă, este acela de a folosi noi. Cu toate acestea, după cum va ști orice marketer digital, marketingul prin email este la baza fundamentului a ceea ce fac.


Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică doar marketingului de e-mail, dar aproape orice rol de muncă care integrează funcția de marketing digital. Acest lucru lărgește domeniul de aplicare pentru a include mult mai mulți oameni, cum ar fi proprietarii de site-uri sau bloguri, personal de vânzări și multe altele.

Cuprins

Ghid de marketing prin e-mail

 • Ai nevoie de e-mail marketing?
 • Cele mai bune platforme de marketing prin email vă recomand
 • Caracteristici ideale ar trebui să aibă cele mai bune sisteme de e-mail marketing
 • Gânduri finale: cu cine să meargă?

Revizuit furnizorii de servicii

 • Contact constant
 • GetResponse
 • MailChimp
 • Aweber
 • SendinBlue
 • SendPulse

Dezvăluire: BuildThis.io primește taxe de trimitere de la unele companii pe care le-am menționat pe acest site web. Aflați mai multe despre modul în care finanțăm operațiunile site-ului nostru web și dezvăluirea completă a câștigurilor aici.

Dacă deocamdată nu sunteți sigur cu privire la modul în care acest element se potrivește cu dvs., vom simplifica lucrurile cu o singură întrebare …

Aveți nevoie de e-mail marketing?

Dacă aveți nevoie de oportunități de vânzare, trafic de site-uri sau faceți orice altceva care vă impune să vă adresați cât mai multor persoane, atunci trebuie să faceți email marketing.

Fie că nu aveți acces direct la oameni sau nu sunteți în contact direct cu aceștia sau dacă nu puteți ajunge direct la ele în niciun moment, marketingul prin email este ceea ce vă ajută să vă mențineți în legătură cu ei.

Odată cu crearea unui singur e-mail, modificând câteva setări și un singur clic, puteți ajunge și atinge pe cineva indiferent de timp, sfera informațiilor sau disponibilitate.

Să ne uităm la unele dintre avantajele mai detaliate ale e-mail marketingului.

Ce poate face e-mail marketing pentru tine?

Marketingul prin e-mail are o rentabilitate estimată a investițiilor (ROI) de 3.800% ceea ce înseamnă că, în medie, fiecare dolar a investit în rețele de marketing prin e-mail cu un randament de 38 dolari. În afară de perspectiva financiară, există multe alte aspecte benefice ale marketingului prin email, cum ar fi;

Informare extinsă

Vizitatorii site-urilor vin și pleacă, dar, odată plecați, mulți nu se mai întorc. Prin colectarea informațiilor prin e-mail de la vizitatori, veți putea să le contactați din nou în viitor. Cu o listă de e-mail, trimiteți întreaga listă conținut valoros pe care altfel ar putea să-l rateze. De asemenea, puteți câștiga trafic suplimentar atunci când unii optează pentru a urma link-uri către site-ul dvs. pe baza informațiilor transmise acestora.

Creșterea vânzărilor

Au fost observate conversii prin e-mail care să depășească atât traficul de căutare socială cât și organică. De fapt, statisticile arată că media socială are o rată totală de implicare de doar 0,58%, comparativ cu rata de clic (CTR) de 3,71% pentru e-mail. Vânzările vor crește fie online, fie în magazin, ca urmare a ceea ce utilizatorul a citit într-un e-mail, de exemplu, obținerea unei oferte speciale sau a unui preț exclusiv.

Reglați-vă operațiunile

Deoarece marketingul prin email se bazează pe statistici, este posibil să colectăm aceste date și să le analizăm. Aceste informații pot fi apoi utilizate pentru a îmbunătăți în continuare campaniile de e-mail pentru a spori eficacitatea. De exemplu, aflați aprecierile, neplăcerile și interesele bazei de utilizatori și trimiteți-le materiale relevante.

Cele mai bune platforme de marketing prin email pe care le recomand

În aceste zile, literalmente există o mulțime de sisteme de e-mail de marketing și este dificil să nu lovești unul cu o piatră (dacă este aruncat). La fel ca platformele de găzduire de afaceri – alegerea platformei potrivite de marketing prin e-mail poate fi o corvoadă, așa că am testat și am ales șase cele mai bune servicii de email marketing.

Multe dintre sistemele de marketing prin email vor avea caracteristici similare, dar aproape toate au un proces gratuit. Aș recomand să vă înscrieți și să le testați înainte de a vă cumpăra doar pentru a vedea dacă sistemul este potrivit pentru dvs..

1. Contact constant

Software de marketing prin email ConstantContact - faceți clic aici pentru a încerca gratuit

Site web: https://www.constantcontact.com

Constant Contact este unul dintre cele mai recunoscute nume în activitatea sistemului de marketing prin e-mail. Pe piață de peste un deceniu a evoluat de-a lungul timpului și astăzi servește peste 650.000 de clienți. Bazându-se pe competența lor principală în domeniul marketingului prin e-mail, ei s-au descurcat foarte bine pe partea de funcții.

În afară de faptul că au un sistem eficient și ușor de utilizat, au adăugat mai multe caracteristici care sunt de neprețuit, cum ar fi gestionarea de evenimente, capacitatea de campanie socială și chiar instrumente de sondaj pentru utilizatori. Pentru o soluție de top-in-one-top-of-the-line, aceștia sunt băieții.

Asistența este de asemenea cuprinzătoare sub formă de chat live, e-mail și un forum cu o comunitate importantă. Cel mai bine puteți să vă înscrieți la ei pentru o probă gratuită de o lună pentru a le testa serviciile. După perioada de încercare, prețurile variază în funcție de numărul de contacte de e-mail pe care le ai.

De asemenea – citiți Recenzie în profunzime a lui constant de Timothy la WHSR.

Pret de inceput: Încercarea gratuită începe apoi de la 20 USD / lună

Cel mai bun pentru: Întreprinderi mici și mari și companii cu cerințe de nișă, cum ar fi gestionarea evenimentelor

2. GetResponse

Software de marketing prin e-mail GetResponse - faceți clic aici pentru a încerca gratuit

Site web: https://www.getresponse.com

GetResponse verifică toate căsuțele potrivite pentru un sistem de marketing prin e-mail. Puteți încărca o listă de corespondență pe serverele lor, apoi creați-vă e-mailurile de marketing pentru a fi trimise pe listă. Chiar și automatizarea este îngrijită și există o suită completă de analize pentru nevoile dvs. de colectare a datelor.

În prezent, au aproximativ 350.000 de abonați în 183 de țări din întreaga lume și se vinde ca fiind unul dintre cele mai ușor de utilizat pe piață. Disponibilitatea este foarte mare, datorită localizării în 27 de limbi, astfel încât aproape oricine de oriunde îl poate folosi. Dacă aveți probleme, asistența este disponibilă prin chat live, telefon și e-mail (desigur!).

Planurile lor sunt separate de numărul de e-mailuri în baza de date, dar toate beneficiile de bază ale sistemelor GetResponse sunt disponibile pentru toate planurile. Aceasta include șabloane gratuite, e-mailuri responsive (astfel încât vizualizarea pe mobil va fi îngrijită și!) Și segmentarea de e-mail pentru un marketing mai eficient.

Pret de inceput: Încercare gratuită de 30 de zile urmată de 15 $ / lună pentru 1.000 de abonați

Cel mai bun pentru: Întreprinderi mici și mari

3. MailChimp

Software de marketing prin e-mail Mailchimp - faceți clic aici pentru a încerca gratuit

Site web: https://mailchimp.com/

Îmi amintesc foarte bine MailChimp, deoarece este printre primele instrumente de marketing pe email pe care le-am folosit vreodată. Este extrem de simplu de folosit și a fost de la începutul secolului (da, atât de mult!). Astăzi a scăzut ușor de pe radar pentru cei mai mulți marketeri de e-mail, dar rămâne extrem de popular printre proprietarii de site-uri și întreprinderile mici.

Unul dintre motivele principale ale acestui lucru este că MailChimp are un plan gratuit, precum modelul pe care îl au unii constructor de site-uri web urma. Numai acest lucru face extrem de atrăgător pentru întreprinderile cu buget redus care încearcă să utilizeze în continuare puterea marketingului prin email.

Chiar dacă există un plan gratuit, MailChimp nu are în vedere caracteristicile și are capacități de raportare extinse, împreună cu un puternic editor de șabloane vizuale pentru e-mailurile tale. Există, de asemenea, nenumărate posibilități de integrare pentru MailChimp și oferă o soluție decentă all-in-one.

Pret de inceput: LIBER

Cel mai bun pentru: Bloguri, Antreprenori și Întreprinderi Mici

4. AWeber

Aweber software de marketing prin e-mail - faceți clic aici pentru a încerca gratuit

Site web: https://www.aweber.com

Fondată de Tom Kulzer în 1998, AWeber poate fi considerat un pionier al industriei și astăzi oferă servicii în jur de 100.000 de clienți. Funcționează bine în funcțiile sale principale ca sistem de marketing prin e-mail și oferă o bună integrare cu un număr decent de alte programe software.

Este încă o soluție solidă, în special dacă aveți nevoi de bază și nu doriți să vă copleșiți de dezordine decât un sistem „avem tot!”. Puteți importa mai multe formate de fișiere în baza lor de date și să vă monitorizați campaniile de marketing, deoarece este în desfășurare, ceea ce este foarte util.

Un punct puternic în legătură cu AWeber este selecția sa extinsă de șabloane de e-mail, care este excelent dacă ești nou la joc. De asemenea, are capacități foarte complete de asistență pentru clienți, care a fost câștigător de premii în ultimii trei ani la Premiile Stevie ale Asociației Naționale a Clienților din SUA.

Pret de inceput: Încercare gratuită de 30 de zile, apoi 19 $ / lună

Cel mai bun pentru: Bloguri, Întreprinderi Mici și Antreprenori

5. Sendinblue

Software de marketing prin email SendinBlue - dați clic aici pentru a încerca gratuit

Site web: https://www.sendinblue.com

Când am încercat prima dată să accesez SendinBlue, m-am întrebat puțin că trebuie să depășesc o reCaptcha doar pentru a accesa site-ul. Singurul motiv pentru care m-am putut gândi pentru asta a fost acela că folosesc un monitor ultrawide, care ar fi putut fi semnalizat pentru dimensiuni de afișare netradiționale.

La fel ca MailChimp, SendinBlue oferă și un pachet de abonament gratuit, dar este cam limitat în ceea ce poți trimite. Acordul gratuit este doar pentru maximum 300 de e-mailuri pe zi, ceea ce pentru mine este mai mult ca un proces extins decât orice serviciu gratuit real. Odată ce treceți peste planurile de abonament, numărul de trimiteri crește mult (la fel ca și prețurile).

Acesta verifică majoritatea opțiunilor tradiționale ale sistemului de e-mail marketing, dar are și o caracteristică de mesagerie tranzacțională. Acest lucru vă oferă funcții suplimentare, cum ar fi trimiterea confirmărilor de comandă, chitanțele și alte e-mailuri similare cu marca dvs. Acest lucru este de remarcat, deoarece nu toate sistemele de e-mail marketing le acceptă.

Pret de inceput: LIBER

Cel mai bun pentru: Bloguri, Antreprenori, Întreprinderi Mici

6. SendPulse

Software de marketing prin email SendPulse - faceți clic aici pentru a încerca gratuit

Site web: https://sendpulse.com/

Compania s-a lansat ca o start-up care vizează furnizarea de e-mailuri în masă și în curând a obținut o meritată popularitate în rândul marketerilor. În prezent, compania s-a transformat într-o platformă de automatizare de marketing care are multe de oferit în ceea ce privește promovarea online.

Utilizatorii pot acum trimiteți e-mailuri în vrac, SMS, Notificări Push Web.

Echipa SendPulse lucrează din greu pentru a rămâne la curent cu tendințele de marketing digital și a lansat un chatbot de mesagerie Facebook. Chatbot-ul poate fi proiectat pentru a servi ca primă linie de asistență pentru clienți, precum și pentru a solicita informații de contact pentru o mai bună educație.

Când vine vorba de servicii de e-mail, printre multe alte funcții, SendPulse oferă un editor de șabloane de e-mail, formulare de abonament personalizate, e-mailuri tranzacționale și date statistice din campaniile dvs. de marketing prin e-mail..

Pret de inceput: LIBER

Cel mai bun pentru: Bloguri, afaceri mici, marketeri

Accesați SendPulse

Caracteristici ideale Cele mai bune sisteme de e-mail de marketing ar trebui să aibă

1. Capacitate de proiectare

Deoarece e-mailurile de marketing sunt menite să capteze atenția destinatarilor, aspectul vizual este destul de important. Acest lucru înseamnă că o copie atractivă care este concisă și utilă ar trebui să apeleze la ele.

Căutați un serviciu de e-mail marketing care vă permite să controlați bine aspectele vizuale ale campaniilor dvs. de marketing prin e-mail. Aceasta include o bună răspândire de șabloane, o suită de componente puternică și plugin-uri puternice pentru funcționalitate extinsă.

Șabloane de e-mail pre-construite în biblioteca MailChimpExemplu – MailChimp: Șabloane de e-mail pre-proiectate pentru a răspunde diferitelor nevoi.

2. Integrare CRM

Vânzările și marketingul sunt simbolice, astfel încât platforma dvs. CRM ar trebui să funcționeze bine cu orice sistem de e-mail de marketing alegeți. Acest lucru va economisi multă transpirație și lacrimi din partea ambelor echipe și ajută la crearea unui potențial de analiză mult mai bun.

De exemplu, bine integrat, datele dvs. de marketing prin e-mail vă pot ajuta să generați campanii automate de vânzări și invers. Și mai bine, deoarece sunt integrate și computerizate, aceste funcții pot fi procesate în timp real, ceea ce conferă afacerilor un plus de agilitate în agilitate.

Integrare în contact constantExemplu – Contact constant: interacționați cu cele mai populare CRM, construitori de magazine și social media pentru a atrage detaliile clienților și a crea segmente..

3. Analiza datelor

După ce am menționat avantajele analitice chiar mai sus, este important ca orice sistem de marketing prin email să fie echipat cu instrumente de analiză. Acest lucru este de neprețuit pentru orice marketer, deoarece vă ajută să înțelegeți informațiile primite pe baza campaniilor de marketing.

E-mailurile nepopulare pot alunga potențialii clienți, așa că este crucial să aveți degetul pe pulsul clienților. Modul de a face acest lucru este prin analizarea datelor și optimizarea campaniilor pe baza informațiilor respective.

Datele dvs. de marketing vă pot spune;

 • Ce funcționează sau nu funcționează
 • Ce conținut trimiteți este mai captivant
 • Ce dispozitive tind clienții dvs. să folosească
 • Ce demografii au ce interese

… și altele.

Analytics și raportare la Constant ContactExemplu – Contact constant: Graficele și tabelele vizuale pentru a arăta utilizatorilor cum s-au desfășurat campaniile în comparație între ele și să sape mai adânc în fiecare raport pentru rate deschise și rate de clic.

4. Conformitate

Datorită reglementărilor precum GDPR și Legea privind protecția datelor, mulți marketeri de e-mail au sfârșit prin faptul că conținutul lor este marcat ca spam. În mod evident, acest lucru este contraproductiv, așa că veți dori un sistem de marketing prin email care să vă poată analiza conținutul. Aceasta vă ajută să verificați dacă respectă reglementările și că legăturile dvs. (importante!) Sunt în regulă.

GDPR la MailChimpExemplu – MailChimp: câmp GDRP încorporat în Form Builder pentru a colecta consimțământul utilizatorilor.

5. Automatizare

Întreprinderile tind să funcționeze în avans și sistemele de marketing prin e-mail care au funcții de automatizare pot fi de mare ajutor. De exemplu, spuneți că conduceți o afacere de vânzare cu amănuntul online, dar personalul dvs. este oprit în perioada sărbătorilor.

Planificați și automatizați campaniile pentru a profita de anotimpurile de vânzări maxime, chiar și atunci când oamenii dvs. nu sunt în preajmă. Alte caracteristici de automatizare pot include raportarea, distribuirea cupoanelor, răspunsurile prin e-mail și altele asemenea.

6. Scalabilitate și cost

Astăzi trimiteți 1.000 de e-mailuri, dar ce se întâmplă când afacerea dvs. crește și trimite 50.000? Cât de scalabil este sistemul de marketing prin e-mail pe care îl analizați și cât de mult vă va costa să vă extindeți cu ele?

De preferință, alegeți o soluție care să se potrivească cu afacerea dvs. pe măsură ce vă extindeți și profitați de faptul că nevoile dvs. se pot schimba în timp. Sistemul pe care îl căutați oferă flexibilitate pentru a face față acelei schimbări? Nu trebuie să ofere direct aceste funcții suplimentare, dar poate să funcționeze bine cu alte sisteme terțe, poate?

7. Serviciul pentru clienți

În calitate de proprietar de afaceri, știți că în centrul fiecărei afaceri se află serviciul dvs. pentru clienți. Când cumpărați un serviciu, acest lucru este adevărat. Aflați ce nivel de asistență veți primi de la compania care oferă sistemul de marketing prin email și dacă există o comunitate suficient de mare pentru a o susține.

Gânduri finale: Cel mai bun serviciu de e-mail marketing

Din nou – aproape toate sistemele de marketing prin e-mail de pe piață au un proces gratuit. Aș recomand să vă înscrieți și să le testați înainte de a vă cumpăra.

Cu toate acestea, întrucât acestea sunt recomandările mele, aș sugera că, dacă ești o afacere mare, ar fi bine să te uiți mai atent la Constant Contact și GetResponse. Dacă executați un blog, un site mic sau orice altceva, atunci nu ezitați să consultați oricare dintre primele șase sisteme de marketing pe email recomandate de dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map