Cel mai bun serviciu de stocare și partajare a fișierelor în cloud pentru întreprinderile mici

Site-urile de partajare a fișierelor au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani și popularitatea s-a răspândit în utilizarea afacerilor. Aceste site-uri oferă acum întreprinderilor un mod sigur și convenabil de a partaja fișiere cu parteneri și uneori chiar și cu clienții.


De ce să utilizați un serviciu de stocare în cloud / partajare fișiere?

Zilele în care e-mailul a fost suficient pentru a muta fișierele în timp ce atașamentele au dispărut de mult. Chiar și documentele de astăzi au o calitate mai bogată și au dimensiuni mai mari, datorită capacității multor procesoare de text de a încorpora alte fișiere în interior.

Din aceste motive și multe altele, Servicii de stocare în cloud au răsărit și cresc ca buruieni. Calitatea și viteza liniilor de internet le-au făcut o opțiune serios viabilă atât pentru uz personal, cât și pentru afaceri.

Unele companii de stocare și partajare a fișierelor Cloud au adăugat chiar și funcții suplimentare, fie plasând capabilitățile lor centrale într-un ecosistem avansat de flux de lucru sau chiar au utilizări specifice afacerii, cum ar fi conformitatea reglementărilor.

Cu toate acestea, în ciuda tuturor acestor caracteristici și caracteristici, motivul cel mai de bază pentru a lua în considerare utilizarea unuia este să crești fiabilitatea afacerii tale. Backup-urile sunt cheia și orice în plus este pur și simplu glazurarea tortului.

10 cele mai bune servicii de stocare în cloud și partajare de fișiere

Când vine vorba de afaceri, mai degrabă decât de dimensiuni, există nevoi specifice care de obicei trebuie să fie tratate. Acestea variază de la prețuri la colaborare în echipă și nu toate pot fi găsite în fiecare serviciu. Aceste servicii nu sunt exact egale, dar pot fi utilizate în moduri similare.

1. pCloud

pCloud for business adaugă funcționalitate la obișnuitele partajări de fișiere bazate pe Cloud, permițând utilizatorilor să ungă cu ușurință fișiere și foldere cu comentarii. Toată activitatea este, de asemenea, monitorizată și înregistrată astfel încât administratorii să le poată examina oricând.

Poate că cele două caracteristici cheie ale pCloud sunt însă că este mai generos în spațiul de stocare oferit și puteți opta, de asemenea, să plătiți în două moduri diferite. Primul este cum funcționează majoritatea mărcilor de stocare Cloud – plăți lunar. Partea unică este că puteți opta, de asemenea, să plătiți o taxă de viață unică.

Caracteristicile companiei includ un front de etichetă albă pe care îl puteți rebrand ca pe al dvs., astfel încât clienții să vadă fișierele partajate într-un sistem care pare că vă aparține. Numai asta îi oferă o soluție specială pentru multe alte servicii de stocare în cloud de afaceri.

Prețuri pCloud: Începe de la 3,99 USD / lună

Pro-uri

 • Sistem de partajare a fișierelor cu etichete albe
 • Spațiu de depozitare generos
 • Planuri de viață disponibile

Contra

 • Istoric / recuperare fișier limitat de 30 de zile
 • Puține funcții suplimentare

Accesați pCloud

2. Sincronizare pentru afaceri

Dacă ai mai folosit OneDrive înainte, este foarte probabil să te obișnuiești să sincronizezi foarte repede. Aplicația se integrează cu dispozitive cu ușurință și se arată ca un folder pe sistemul tău. De acolo, fișierele pot fi salvate în Cloud și partajate ușor atât cu colaboratorii, cât și cu clienții.

Pentru partajare, este bine să rețineți că tot ce trebuie să furnizați este un link către fișierul sau folderul pe care doriți să îl partajați – omologul dvs. nu are nevoie de un cont de sincronizare pentru a-l accesa. Utilizatorii individuali primesc capătul scurt al stick-ului, cu conturi la 10 dolari pe lună, dar Sync este într-adevăr conceput pentru companii.

Companiile pot beneficia de planuri de preț pe utilizator mai mici, care vin cu instrumente de gestionare administrativă care vă vor permite să gestionați toate conturile dintr-un singur punct de vedere. Aceasta include adăugarea și eliminarea utilizatorilor, resetarea parolelor, verificarea jurnalelor de activități și multe altele.

Preț sincronizare: Planurile de afaceri încep de la 10 USD / lună

Pro-uri

 • Complet compatibil cu Microsoft Office
 • Restricți descărcările pe fișierele partajate (numai vizualizare)
 • Recuperare fișier 365 zile

Contra

 • SLA limitată de 99,9% timp de funcționare
 • Suport pentru chat-ul live doar pe planurile Enterprise

Accesați Sincronizarea

3. OneDrive pentru afaceri

Nu există nici o îndoială că Microsoft este rege atât în ​​sistemele de operare, cât și în aplicațiile de afaceri. Datorită acestui ecosistem puternic, poate fi incredibil de tentant să lucrezi cu OneDrive pentru Business, mai ales când vine atât de bine integrat în multe produse Microsoft, cum ar fi Windows și Office.

OneDrive for Business vă permite să stocați documente și alte fișiere în Cloud și să lucrați la ele, indiferent unde vă aflați. De asemenea, permite caracteristici cheie de afaceri, precum distribuirea și colaborarea, toate securizate printr-o criptare care respectă nevoile de securitate pe care majoritatea organizațiilor le au.

OneDrive pentru prețuri de afaceri: De la 5 dolari pe lună

Pro-uri

 • Integrare ecosistemă Microsoft
 • Relativ ieftin

Contra

 • Nu se poate integra bine cu produsele non-Microsoft

Accesați OneDrive

4. Dropbox pentru afaceri

În cazul în care versiunea consumatorului de Dropbox oferă în mare parte doar spațiu de stocare în Cloud, Dropbox pentru afaceri este o ființă de altă natură. Bazându-se pe capacitățile sale de stocare de bază, Dropbox for Business adaugă elementul vital al colaborării.

Oferă utilizatorilor de afaceri un singur punct de vedere care organizează spații de lucru întregi combinând conținut și instrument. Puteți sincroniza și lucra la fișiere locale, conținut bazat pe cloud și documente Dropbox’s Paper ușor și le puteți partaja cu echipa dvs..

Dropbox pentru prețurile de afaceri: De la 12,50 USD / utilizator / lună

Pro-uri

 • Spațiu de depozitare generos
 • Foarte sigur

Contra

 • Caracteristici minime ale fluxului de lucru

Accesați Dropbox

5. Google Drive

În cazul în care Microsoft conduce sistemul de operare și Office, Google reglementează Webul și mobilul. Ca atare, este un concurent serios când vine vorba de spațiul Cloud, în special cu aplicația G extinsă și agilă a aplicațiilor.

Google Drive funcționează bine în acel ecosistem și poate fi folosit nu doar pentru stocarea fișierelor, ci și pentru lucrul în echipă și colaborarea documentelor. Îndulcește în continuare afacerea cu instrumente online care vă permit să lucrați cu toate acele fișiere din orice browser care are conexiune la Internet – sau chiar offline.

Google Drive pentru prețuri de afaceri: De la 5,40 USD / utilizator / lună

Pro-uri

 • Integrare G Suite
 • Caracteristici bune de colaborare

Contra

 • Poate fi foarte puternic centrat pe Google

Accesați Google Drive

6. FileCloud

FileCloud este locul în care băieții mari se joacă și oferă o gamă completă de soluții Cloud Storage pentru utilizatorii de afaceri. Nu a fost conceput pentru consumatorii obișnuiți și chiar la capătul scăzut al scării, contribuie la crearea unui mediu sigur de partajare a fișierelor pentru servere întregi.

Ajută companiile să-și construiască propriul ecosistem de servere de partajare a fișierelor și conturile de clienți asociate, permițându-le să păstreze managementul și proprietatea deplină asupra datelor. Acest lucru este vital în unele organizații și chiar în unele țări pentru a respecta legile privind reglementarea datelor pentru afaceri. Desigur, puteți opta, de asemenea, să folosiți serverele lor.

Prețul FileCloud: De la 4,20 USD / utilizator / lună

Pro-uri

 • Poate opta pentru utilizarea serverului găzduit de sine stătător
 • Respectarea mai multor reglementări

Contra

 • Nicio opțiune de consum

Accesați FileCloud

7. ShareFile

ShareFile by Citrix este un alt sistem de stocare Cloud specific afacerii care integrează multe caracteristici vitale pentru întreprinderile mari. Aceasta include nu doar partajarea fișierelor și caracteristicile de colaborare, ci o abundență de controale pentru o mai bună guvernare.

Acesta ajută la automatizarea fluxului de lucru, care poate fi personalizat pentru nevoile specifice ale fiecărei organizații. Controlerele pot monitoriza fluxul de documente și pot interveni în timp real, oferindu-și feedback sau chiar efectuând aprobări sau făcând modificări.

În mod unic, sistemul poate sprijini recunoașterea semnăturilor electronice obligatorii pe întregul sistem și urmărirea în timp real, plus niveluri ridicate de criptare pentru a-l securiza pe toate.

Prețuri de partajare a fișierelor: De la 10 USD / utilizator / lună

Pro-uri

 • Depozitare nelimitată
 • Partajare completă de fișiere

Contra

 • Poate fi scump

Accesați ShareFile

8. Caseta

Cu sediul în SUA, Box este un alt sistem de stocare Cloud orientat către afaceri extrem de orientat către gestionarea conținutului. Funcționează nu doar în ecosistemul unei companii, dar extinde și caracteristicile de colaborare și de partajare către parteneri și clienți.

Sistemul este foarte sigur și respectă o mulțime de cerințe de guvernanță corporativă, inclusiv reglementări globale precum GDPR, HIPPA și multe altele. În afară de stocare și colaborare, Box are, de asemenea, un sistem solid de raportare pentru a gestiona întregul flux de lucru.

Prețuri la cutie: De la 5,80 USD / utilizator / lună

Pro-uri

 • Puternic orientat spre afaceri
 • Control extrem de detaliat al fluxului de lucru

Contra

 • Fiecare plan are nevoie de minimum 3 utilizatori

Vizitați caseta

9. Hightail

Încercând să se răspândească într-un public larg de utilizatori, Hightail are o varietate de planuri potrivite atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Cu toate acestea, mai degrabă decât să-și concentreze energiile pe stocarea în Cloud sau pe trimiterea de fișiere mari, încearcă să le facă pe ambele cu rezultate ciudate.

De exemplu, deși permite trimiterea de fișiere mari, utilizarea exactă a acestei funcții nu este exact sigură, deoarece există și un spațiu de stocare nelimitat pe planurile plătite. O simplă partajare a legăturilor ar funcționa mai bine decât să aibă opțiunea discutabilă de a trimite fișiere cu dimensiuni de peste 100 GB.

Prețuri de tip Hightail: Planuri plătite de la 12 USD pe lună

Pro-uri

 • Planuri multiple disponibile
 • Concentrat pe partajarea fișierelor

Contra

 • Nu prea în calea funcțiilor de colaborare

Accesați Hightail

10. SugarSync

În cazul în care hightail are obiective polivalente, SugarSync are o minte foarte singulară. În loc să ofere adevărate caracteristici de avantaj, acest furnizor se concentrează pe oferirea unor cantități uriașe de spațiu de depozitare la prețuri diferite.

Se comportă la fel ca sincronizarea și stocarea pe care o au multe servicii de stocare Cloud, cu unele funcții de editare de bază și de colaborare. Ideea bună este că se remarcă în ceva ce multe companii ar putea face mai bine – simplitatea.

Prețuri SugarSync: De la 7,90 USD pe lună

Pro-uri

 • Simplu de utilizat
 • Securitate inalta

Contra

 • Caracteristici minime pentru suportul fluxului de lucru

Accesați SugarSync

Concluzie: Cât de vitală este Cloud Storage pentru afacerea dvs.?

După cum puteți spune probabil din lista acestor furnizori de stocare și partajare a fișierelor Cloud, există o mare discrepanță în ceea ce privește gama de servicii pe care o oferă fiecare furnizor de servicii. Unii excelează la nivel de consumator, în timp ce alții merg pe întregul porumb pentru a se bucura de utilizatorii de afaceri.

Elementul cheie în alegerea furnizorului de servicii perfecte pentru dvs. sau pentru afaceri este același lucru întotdeauna – luați în considerare cu atenție nevoile dvs. Ca un exemplu în acest sens, în timp ce Box oferă funcții extrem de detaliate, nu toate întreprinderile vor trebui să respecte multe reglementări și astfel. În astfel de cazuri, o opțiune mai potrivită pentru consumatori ar putea fi o alegere mai bună, cum ar fi ecosistemul de bază Google.

Enumerați exact ceea ce credeți că compania dvs. necesită înainte de a face o selecție, s-ar putea să vă salvați o mulțime de durere pentru a face față mai multor funcții pe care nu le utilizați și pe care le plătiți.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map