Cei mai buni producători de magazine online pentru începători și afaceri mici în 2020

* Actualizări: actualizarea prețurilor și caracteristicile actualizate pentru 2020; adăugată secțiune de întrebări frecvente.


Vânzările cu amănuntul online de pe tot globul se ridică la 2,3 trilioane de dolari în 2017, iar veniturile din 2021 vor crește până la 4,88 trilioane de dolari (sursă). În 2019, comerțul electronic include mai mult de 13% din totalul veniturilor cu amănuntul din întreaga lume.

Afacerile cu amănuntul online sunt foarte mari.

Îți lipsești (mult!) Dacă afacerea ta nu și-a extins obiectivul online.

Odată cu apariția constructorilor de magazine online, nu a fost niciodată mai ușor să creezi un magazin online – chiar dacă ești doar un începător fără experiență de dezvoltare web.

Există o serie de mari producători de site-uri de comerț electronic care sunt furnizați începătorilor care doresc doar un magazin online simplu și funcțional. Am redus-o la cele mai bune cinci, care sunt excelente pentru orice începător sau proprietari de afaceri mici, cu buget limitat.

Pe scurt: Comparați cei mai buni producători de magazine online

Comparați funcțiile și consultați prețurile constructorilor de magazine online din tabelul următor.

Caracteristici
Shopify
BigCommerce
Volusion
Wix
Weebly
Zyro
Aplicații și teme1.200+ aplicații & 100+ teme470 de aplicații & 110+ teme70+ aplicații & 40+ teme260+ aplicații & 500+ teme270+ aplicații & 50+ temeFără aplicații & 11 teme
A sustineE-mail, chat live & telefonE-mail & telefonChat live & telefonE-mailE-mail, chat live & telefonChat live & e-mailuri
Taxa de tranzacție0,5 – 2,0%0%0%2,9%++2,9%++0%
Gateway-uri de plată100+ Gateways de plată WorldWide60+ Gateways de plată WorldWideAuthroize.net, Digital River, FirePay, PayPal Pro, StripeAcceptați carduri de credit majoreStripe, Square, PayPal Express, Authorize.netNecunoscut
Cel mai bun plan pentru micul BizDe bază – 29 USD / lunăPlus – 29,95 USD / lunăPersonal – 29 USD / lunăVIP – 35 USD / lunăAfaceri – 25 USD / lunăComerț electronic – 14,99 USD / lună
Ce obțiiProduse și depozitare nelimitate cu funcții avansate de comerț electronicProduse nelimitate și lățime de bandă. Până la 150 de dolari vânzări online pe an10.000 de produse cu lățime de bandă de 10 GB. Sprijin prioritarStocare de 20 GB și lățime de bandă nelimitată cu caracteristici utileProduse nelimitate, cu funcții pentru a vinde onlineListează până la 100 de produse
Potrivit pentruProprietar de afaceri eCommerce serios, care caută cele mai bune tranzacții jack-of-all-all.Magazin online de toate dimensiunile, în funcție de venituri; cele mai bune alternative la Shopify.Vânzător mic sau individual care dorește să vândă produse fiziceUtilizator existent Wix care dorește să își actualizeze site-ul pentru a deveni un magazin online.Utilizatorii care doresc un magazin online simplu și ieftin pe site-ul lor web.Site-uri start eCommerce
VizitaShopify.comBigCommerce.comVolusion.comWix.comWeebly.comZyro.com

Producători de magazine online de cea mai bună calitate – Caracteristici de recenzie & Prețuri

1. BigCommerce

BigCommerce Online Store Builder - Planul esențialBigCommerce – Încercați BigCommerce gratuit timp de 15 zile (nu este nevoie de card de credit), faceți clic aici.

Indiferent dacă sunteți un proprietar de afaceri serios sau doar un începător, BigCommerce oferă o mulțime de funcții care sunt super-ușor de utilizat. Important este de remarcat însă că site-ul lor web poate fi un pic confuz pentru vizitatorii noi.

Datorită caracteristicilor profunde pe care BigCommerce le are, acesta poate satisface o gamă masivă de utilizatori. Și-au împărțit liniile de produse în două segmente majore – Enterprise și Essentials. Cu excepția cazului în care administrați o companie de mai multe miliarde de dolari, atunci șansele sunt mai mari decât veți dori să vă uitați la secțiunea esențiale.

BigCommerce Essentials oferă utilizatorilor o platformă all-in-one care vă ajută în fiecare etapă de la înregistrare la operațiunile site-ului dvs. De la șabloane gratuite pentru început, pentru a vă ajuta cu proiectarea la alte funcții extinse, cum ar fi vânzările cu mai multe canale, instrumente de marketing și multe altele – BigCommerce Essentials are totul.

De asemenea, au un suport foarte extins, iar acest lucru poate fi exploatat în mai multe moduri decât unul. În afară de canalele obișnuite de ajutor, puteți beneficia, de asemenea, de cursurile lor la cerere, care vă ajută să vă învățați elementele esențiale pentru a vă dezvolta site-ul..

Puteți încerca cu un proces gratuit de 15 zile, fără a fi nevoie de card de credit.

Citiți detaliile recenziei BigCommerce aici.

Caracteristici cheie BigCommerce

 • Selecție largă de teme – Construiți un magazin online frumos, cu temă ușor de personalizat
 • Vindeți peste tot – Integrați cu eBay, Amazon, Facebook, Square, Google Shopping și multe altele
 • Sprijin pentru transport și impozitare – Calcularea automată a taxelor de transport și impozit
 • Instrumente analitice cuprinzătoare – Analize de stocare încorporate și interacționează cu Google Analytics; exporta date despre vânzări și date despre produs în format CSV sau XML
 • Capacități Dropshipping – Diferite aplicații disponibile pentru business dropshipping
 • Cele mai bune capabilități SEO – caracteristici și suport SEO solide
 • Fără comision de tranzacție în toate planurile – Vindeți și câștigați mai mult cu BigCommerce

Prețuri BigCommerce

 • Standard – 29,95 USD lunar
 • BigCommerce Plus – 79,95 USD lunar
 • Pro – 299,95 USD lunar

2. Shopify

Platforma Shopify de comerț electronic - construiți și dezvoltați afacerea onlineShopify – Încercați Shopify gratuit timp de 14 zile (nu este necesar card de credit), faceți clic aici.

Soluția unică pentru toți proprietarii de afaceri, Shopify este soluția pentru cei care doresc să ruleze un magazin de comerț electronic pe site-ul lor web. Shopify vă oferă acces la producătorul său de magazine online, care vă permite să construiți site-ul dvs. exact așa cum doriți.

Folosind șabloane Shopify pre-construite, este destul de ușor să creezi un magazin de comerț electronic. Ai de ales dintre peste o sută de șabloane diferite. Toate șabloanele cu aspect profesional sunt prietenoase cu dispozitivele mobile.

Acestea includ chiar și o serie de caracteristici, cum ar fi SEO, resurse de marketing, integrare în social media, coșuri de cumpărături sigure și chiar suport pentru peste 100 de gateway-uri de plată. Dacă aveți nevoie de funcții suplimentare pentru a vă extinde magazinul, puteți alege suplimentul adecvat din magazinul de aplicații Shopify – veniți atât gratuit, cât și plătit.

Dacă magazinul dvs. online are sediul în SUA sau Canada, puteți folosi plata Shopify și soluția de transport. Plata Shopify este complet integrată cu magazinul dvs. Nu trebuie să plătiți nicio taxă de tranzacție. Sau, altfel, veți percepe comisioane de tranzacție de până la 2% pentru fiecare vânzare.

Aflați mai multe – citiți recenzia noastră aprofundată pe Shopify.

Funcții cheie Shopify

 • Scalabilitate – Producător puternic de magazine online pentru întreprinderi mici și mari
 • Vindeți peste tot – Integrați-vă cu Amazon, Facebook, Instagram și multe altele
 • Design încorporat în fața magazinului – peste 100 de șabloane profesionale pentru site-urile de comerț electronic (gratuit & premium)
 • Punctul de vânzare Shopify – Unificați vânzările online și offline
 • Plata Shopify – Acceptați plata cu cardul de credit fără conturi terțe
 • Asistență pentru transport – Calculați automat tarifele de transport și imprimați etichete de transport USPS
 • Generator de nume de afaceri Shopify – Alegeți numele de companie original cu ajutorul instrumentului automat
 • Piața de schimb – cumpărați, vindeți sau transferați ușor magazinul Shopify
 • Cele mai mari aplicații și asistență pentru comunitate – Shopify este susținut de o comunitate mare de dezvoltatori independenți; Magazinul App Shopify este ambalat cu tone de suplimente utile

Prețuri pentru magazin

 • Shopify Lite – 9 USD lunar (funcții limitate)
 • Planul de bază Shopify – 29 dolari lunar
 • Shopify – 79 dolari lunar
 • Magazin avansat – 299 dolari lunar

3. Volumul

VolusionVolusion – Încercați 14 zile gratuit (nu este necesar card de credit), faceți clic aici.

Pentru cei care doresc să construiască un magazin online care să pară neted și curat, Volusion oferă toate instrumentele care sunt cele mai potrivite pentru construirea unui comerț electronic atractiv vizual, care nu este excesiv de greu.

Multe aspecte ale instrumentelor de construire web Volusion pot fi modificate pentru a vă ajuta să vindeți orice tip de produs, cu toate acestea, designul lor este orientat către vânzarea de bunuri fizice..

Un site web de comerț electronic construit cu Volusion permite clienților să îți navigheze cu ușurință magazinul și să răsfoiască cu ușurință orice produse pe care le vindeți.

Caracteristici cheie de Volusion

 • Suport de plată – Acceptați plata cu cardul de credit prin Stripe, Authorize.net și multe altele.
 • Pagina produs – Pagina de prezentare a produsului atractiv, cu funcție de zoom și galerie de imagini
 • Funcția de căruță abandonată – recuperați mai multe vânzări
 • Evaluări utilizator – Permiteți utilizatorilor să vă revizuiască și să evalueze produsele dvs.
 • Mobil prietenos – Toate site-urile web și magazinele online sunt optimizate pentru utilizatorii de telefonie mobilă

Prețuri de voluție

 • Personal – 29 dolari lunar
 • Profesionist – 79 dolari lunar
 • Afaceri – 299 dolari lunar

4. Wix

Pagina de pornire Wix - site web și constructor de comerț electronicMagazinele Wix – Faceți clic aici pentru a încerca gratuit.

Wix s-a terminat 154 de milioane de utilizatori înregistrați în 190 de țări și continuă să crească într-un ritm rapid. Pentru întreprinderile care doresc să înceapă mici în lumea comerțului electronic, Wix este o soluție excelentă pentru construirea de web, deoarece puteți avea un site gata în câteva minute.

Unul dintre lucrurile grozave despre Wix este că se adresează celor care nu au cunoștințe zero cu privire la pornirea unui site web. De la furnizarea șabloanelor până la alegerea fonturilor, acestea vă vor furniza tot ajutorul de care aveți nevoie pentru a avea un site web.

În timp ce Wix este mai cunoscut pentru un site web general, au și un instrument robust de construire a site-urilor de comerț electronic care este destul de puternic.

Citiți recenzia noastră aprofundată Wix aici.

Magazinele Wix Caracteristici cheie

 • Editor ușor de utilizat: construiți-vă magazinul cu instrumentul drag-and-drop
 • Wix Logo Maker – Design logo personalizat care se potrivește mărcii tale
 • Generator de nume de companie – alegeți un nume original și memorabil pentru afacerea dvs.
 • Mobil prietenos – Toate site-urile web și magazinele online sunt optimizate pentru utilizatorii de telefonie mobilă
 • Blogging disponibil – Adăugați cu ușurință funcții de blog pe site-ul dvs. de comerț electronic
 • Șabloane de magazin online – Peste 500 de șabloane personalizabile în magazinele Wix

Wix Magazin de prețuri

 • Afaceri nelimitate – 17 dolari lunar
 • Afaceri nelimitate – 25 dolari lunar
 • VIP de afaceri – 35 USD lunar

5. Weebly

Magazin online WeeblyMagazin online Weebly – Faceți clic aici pentru a încerca gratuit.

Weebly oferă o platformă puternică pentru construirea unui site web, dar rămâne la prețuri accesibile pentru întreprinderile care abia încep. Alături de Wix, Weebly este destul de similar în ceea ce privește caracteristicile pe care le oferă.

Unele dintre caracteristicile excelente pe care le oferă este posibilitatea de a permite clientului dvs. să caute și să filtreze produsele pe care le doresc pe site-ul dvs. web.

Dar, desigur, cel mai mare avantaj al Weebly este prețul lor. Și la 12 USD pentru cel mai mic plan de comerț electronic, este cu siguranță mai ușor și mai puțin dureros pe portofel, să ai un site web de comerț electronic..

Citiți recenzia noastră în profunzime aici.

Caracteristicile cheie ale magazinului online Weebly

 • Accesibil – Cel mai ieftin constructor de magazine online de pe piață, începe de la doar 12 USD / lună
 • Calculator fiscal auto – Posibilitatea de a seta cote de impozitare pentru locațiile clientului
 • Suport de plată – Acceptați plățile prin intermediul furnizorilor Square sau terți
 • Gestionarea ușoară a magazinului – instrument de gestionare a stocurilor cu ecusoane și cadouri cadouri
 • Instrumente SEO bune de suport pentru îmbunătățirea vizibilității site-ului și produsului

Prețuri Weebly

 • Pro – 12 dolari lunar
 • Afaceri – 25 dolari lunar
 • Business Plus – 38 dolari lunar

6. Zyro

Zyro Online Store – Începeți să vă construiți magazinul online gratuit.

Obiectivul lui Zyro este de a face site-urile web ușor accesibile pentru masă și aceasta include magazinele online. Capacitatea lor dublă înseamnă că noii utilizatori au o cale de progresie chiar și atunci când pornesc în planurile lor gratuite – și mai târziu pot face upgrade pentru a-și comercializa site-urile web. 

Trebuie menționat însă că această simplitate poate fi o sabie cu două tăișuri. Pentru utilizatorii care sunt veterani experimentați în comerțul electronic, puteți găsi ceea ce este disponibil aici într-un mod limitativ. Cu toate acestea, dacă ești nou, probabil că te vei adapta cu ușurință.

Fiind un serviciu nou, există probleme de dantură, dar echipa Zyro a muncit din greu pentru rezolvarea problemelor. Tot ce ai nevoie este să iei legătura cu ei, iar sprijinul lor se va ocupa de restul.

În orice caz, cu un cont de încercare pentru totdeauna, ce poate merge prost?

Caracteristici cheie Zyro:

 • Ușor de utilizat producător de magazine online
 • Șabloane pre-proiectate
 • Instrumente de afaceri utile, cum ar fi creatorul de logo inclus
 • Site-uri optimizate SEO
 • Nu se percep taxe de tranzacție
 • Suport de vânzări multicanal

Prețuri Zyro:

 • eCommerce – 14,99 USD lunar
 • eCommerce + – 21,99 USD lunar

Este un producător de magazine online potrivit pentru tine?

Peste 40% dintre site-urile web găsite într-o soluție găzduită în cele 1.000.000 de site-uri de la BuildWith folosesc constructor de magazine online: Shopify, Shopify Plus și BigCommerce (sursa: BuiltWith).

Un eCommerce sau un constructor de magazine online este un software care a proiectat să vă ofere o soluție completă pentru a crea un site web și a vinde online.

Software-ul realizează o ridicare grea în crearea unui magazin online, cum ar fi crearea site-ului web, configurarea front-store, calculul inventarului, calculul taxelor de transport, gestionarea stocurilor, raportarea vânzărilor, integrarea gateway-ului de plată, designul magazinului etc; astfel încât să vă puteți concentra pe administrarea afacerii.

Un constructor de magazine online este de obicei potrivit pentru non-techies și experți. Tot ce ai nevoie este să înveți cum să folosești acele funcții preprogramate – la fel ca utilizarea MS Words sau un editor web WYSIWYG.

Cu toate acestea, la fel ca toate lucrurile bune din viață, constructorii de magazine online au ponderea lor corectă din dezavantaje.

Să aruncăm o privire asupra avantajelor și contra contra utilizării unui constructor de magazine online:

Pro de Magazin online producător

Avantajele comune ale utilizării unui constructor de magazine online includ:

 • Nu este necesară codarea – Creați și editați magazinul online cu ajutorul unui editor drag and drop. În comparație, aveți nevoie de abilități avansate de dezvoltare web pentru a construi un magazin online de la zero folosind soluție open-source (adică site-ul PrestaShop sau Magento)
 • Asistență tehnică post-vânzare – Platforme precum BigCommerce și Shopify vin cu asistență post-vânzare extinsă, ajutorul este (de obicei) la doar un email.
 • Gata gata, prezentată frumos în magazin (vezi unele dintre cele mai bune șabloane gratuite aici)
 • Protejați-vă cu funcții de securitate încorporate și certificate SSL partajate
 • Crește-ți afacerea pe mai multe canale și platforme cu ușurință (Facebook, Instagram, Pinterest, Amazon etc.)
 • Plătește cu ușurință în diverse valute prin mai multe gateway-uri de plată
 • Unii producători de magazine vă permit să gestionați vânzările atât online cât și offline la un loc (de exemplu. Shopify Pos)
 • Asistență web continuă (inclusiv upgrade-uri de securitate și software) fără costuri suplimentare

Contra de producător de magazine online

Dezavantajele comune ale utilizării unui constructor de magazine online includ

 • Reducerea marjei dvs. de afaceri – Mulți constructori de magazine online percep taxe de tranzacție pe vânzare (adică taxare magazin 0,5 – 2,0%)
 • Unii producători de magazine online vin cu probleme SEO (structura URL, acces .htaccess, etc) pe care nu le puteți remedia
 • Viața și moartea magazinului dvs. în funcție de platformă. Dacă platforma nu își desfășoară activitatea, la fel și magazinul tău

Cum să alegi: Care eCommerce Website Builder este potrivit pentru dvs.?

Există o varietate de producători de magazine online disponibile pe internet și alegerea platformei potrivite pentru tine depinde de ceea ce tu și afacerea ta trebuie cu adevărat din asta.

Este ca și cum ai face cumpărături pentru o mașină. Scopul principal al acestuia este să vă conducă de la punctul A la B, dar există mai multe lucruri atunci când încercați să alegeți unul. Cu o platformă de magazine online, scopul principal este de a arăta produsul pe care îl vindeți, de a-l introduce într-un coș de cumpărături și de a vă oferi bani. Dar la fel ca și cum ai cumpăra o mașină, există mai multe lucruri.

Când vine vorba de alegerea celui mai bun constructor de site-uri de comerț electronic pentru afacerea dvs., trebuie luați în considerare în prealabil următorii factori:

1. Care este bugetul dvs.?

Bugetul dvs. va decide ce vă puteți permite să obțineți. Dacă aveți un buget mai mare, puteți obține o mașină mai mare. Același lucru se aplică magazinelor online și opțiunilor de comerț electronic. Un buget mai mare vă va oferi cu siguranță mai multe platforme interesante, care oferă mai multe funcții încorporate. Pe de altă parte, cele accesibile, vor fi mai simple și mai simple.

 • Producător de magazine fără taxe de tranzacție: BigCommerce, Volusion
 • Cel mai ieftin constructor de magazine: Weebly

2. Facilitatea utilizatorului?

Atunci când căutați un constructor de magazine online, trebuie să înțelegeți diferența dintre ceva care funcționează și ceva care să fie ușor de utilizat. Anumiți constructori se vor concentra pe proiectare pe caracteristici sau invers. Dacă nu vă place să parcurgeți manualele de utilizare și manualele de utilizare, poate preferați să aveți mai multe funcții și opțiuni. Unii ar putea dori un design simplu și simplu pentru caracteristici obscure.

 • Cei mai mulți producători de magazine prietenoși cu afacerile: Shopify, BigCommerce

3. Ai nevoie de sprijin suplimentar?

A avea sprijin este întotdeauna excelent, mai ales când puteți apela pe cineva pentru ajutor. Din păcate, poate costa și bani. În timp ce unii s-ar putea înțelege cu faptul că au ajutor standardizat sau că fac totul singuri, dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, este posibil să doriți să aveți un dezvoltator pe retainer.

 • Constructor de magazine cu cea mai bună comunitate de asistență: Shopify

4. Aveți nevoie de vânzări / inventar offline?

Cu platformele de comerț electronic, veți putea gestiona comenzile și inventarul. Totuși, unele platforme vă vor permite să o sincronizați și cu vânzările offline. Puteți utiliza chiar unele ca sistem de comandă offline, astfel încât inventarul / plata dvs. să funcționeze perfect între magazinul online și magazinul offline.

 • Producător de magazine cu sistem POS încorporat: Shopify

5. Care sunt caracteristicile de bază ale magazinului online?

Un bun constructor de magazine online ar trebui să ofere caracteristicile de bază de care ai avea nevoie pentru un site de comerț electronic, cum ar fi certificatele SSL, funcțiile de coș, funcțiile SEO ale site-ului, raportarea vânzărilor și stocurilor, recuperarea cardurilor și plugin-urile de tranzacții. Unele vor oferi mai multe funcții și pluginuri, dar compromisul înseamnă că trebuie să se ocupe de o interfață mai complicată.

 • Producător de magazine online cu cele mai bune caracteristici: BigCommerce

Întrebări frecvente pe Builders Website-uri de comerț electronic

Pot să-mi folosesc propriul domeniu cu producătorul de magazine online?

Da, puteți face asta cu majoritatea producătorilor de magazine online. Toate cele cinci platforme pe care le recomandăm în acest articol permit utilizatorilor să își conecteze ușor numele de domeniu.

Trebuie să achiziționez certificate SSL speciale pentru magazinul meu online?

Majoritatea constructorilor de magazine online vin cu un certificat SSL partajat gratuit – prin urmare, nu este necesar niciun cost suplimentar sau lucrare de la sfârșitul dvs. Cu toate acestea, puteți achiziționa și instala certificatul SSL privat pentru magazinul dvs. Deținerea unui certificat SSL este esențială nu numai pentru siguranța online a clienților, ci și pentru clasamentul dvs. Google. Google a declarat clar că Criptarea HTTPS este un semnal de clasare în august 2014.

Câte taxe de tranzacție trebuie să plătesc producătorului de magazine online?

Nu toți constructorii de magazine online percep taxe de tranzacție – BigCommerce, de exemplu, nu percep taxe de tranzacție în toate planurile lor. Cu toate acestea, dacă o fac, taxele variază de obicei între 0,5% – 3% – depinde de planul pe care îl utilizați.

Iată două exemple:

Taxe de tranzacție pentru magazin
Shopify de bază: 0 – 2% pentru gateway-uri de plată externe
Shopify: 0 – 1% pentru gateway-uri de plată externe
Magazin avansat: 0 – 0,5% pentru gateway-uri de plată externe

Pentru utilizarea tuturor cardurilor de credit majore (carduri de credit și de credit Visa, Mastercard, American Express, JCB, Discover și Diners Club), va trebui să o configurați accesând secțiunea Acceptă card de credit și selectând plăți Shopify.

Taxe de tranzacționare Weebly
Weebly adaugă o taxă de serviciu de 2,9% + o taxă de tranzacție de 0,30 USD pentru Stripe, Authorize.net și PayPal. Pe planurile inițiale și pro, Weebly percepe un supliment de 3%, dar puteți opta pentru planul de afaceri pentru a evita taxa suplimentară.

Ar trebui să folosesc în schimb un constructor de site-uri gratuit de comerț electronic?

Nu. Nu vă recomandăm să folosiți un constructor gratuit de site-uri de comerț electronic, deoarece tind să fie foarte de bază. Când vine vorba de construirea unui site web de comerț electronic, obțineți ceea ce plătiți și, de cele mai multe ori, ceea ce plătiți este posibilitatea de a utiliza instrumente și funcții necesare pentru un magazin online.

Ce este un magazin online cu livrare prin picături?

Dropshipping este un model de afaceri în care poți vinde produse fizice fără să ai articole reale cu tine. Când există o comandă de la clienți, proprietarii magazinului trebuie doar să contacteze furnizorul. Comanda va fi expediată apoi de către furnizor direct către clienți. Vedeți studiul nostru de caz recent și aflați cum puteți începe o afacere de expediție utilizând Shopify.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map