Duke përsëritur mantrën “Mendja e biznesit tuaj” vazhdimisht për pjesën më të madhe të
Ka kaq shumë faqe interneti në internet sot sa të ishit shitës me pakicë
Platformdo platformë eCommerce është krijuar ndryshe nga tjetra. Në nivelin e përvojës tuaj dhe
Fiverr është një sit që lejon që freelancer të tregtojnë shërbimet e tyre. Gjatë
Kur Grammarly për herë të parë hasi në radarin tim, ajo ishte me pak
Farë është Canva? Canva është një tjetër mjet grafik freemium në internet që është
Për ata prej jush që mendojnë se Interneti është thjesht një koleksion i rastësishëm
AppSumo është një sit i cili ofron marrëveshje në softuer. Ky treg dixhital ka
Adblock
detector
map