Wix-arvostelu

Wix-luokitukset & Arvostelu Yhteenveto


Nimi: Wix

Kuvaus: Wix on palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa verkkosivustoja jopa ilman teknistä tietämystä. Useimpia verkkosivustotyyppejä tuetaan yksinkertaisista staattisista sivustoista verkkokauppoihin.

Käyttöjärjestelmä: Web-pohjainen

Sovellusluokka: Verkkosivun rakentaja, Verkkokaupan rakentaja, verkkokaupan ratkaisu

 • Helppokäyttöisyys

 • Mallit & Designs

 • tehtävät & Joustavuus

 • Rahan arvo

 • Asiakaspalvelu

Yleensä ottaen

4.7

Yhteenveto

Perusmuodossaan Wix on verkkosivustojen rakennustyökalu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda upeita verkkosivustoja helppokäyttöisen vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymän kautta. Siinä on myös lisäominaisuuksia, jotka antavat mahdollisuuden sisällyttää tehokkaita lisäosia laajentamaan sivuston toiminnallisuutta, mikä tekee siitä yhden monipuolisimmista sivuston rakentajista, jotka poistuvat tänään..

Lisätietoja

 • Wix-suunnitelmat ja hinnoittelu
 • Wix-mallit ja mallit
 • Wix ADI vs Wix Editor
 • Tuomio: Kenen pitäisi käyttää Wixiä

Plussat

 • Tonnia valmiiksi rakennettuja malleja
 • Erittäin intuitiivinen sivustoeditori
 • Ainutlaatuinen mobiilisivustoeditori
 • Saatavilla tehokkaita lisäosia
 • Saatavilla kattava tuki
 • Wix-sivustot ovat nopeita

Haittoja

 • Ilmainen ei ole ILMAINEN
 • Vaikeasti vaihdettavia malleja
 • Et voi viedä Wix-sivustoasi
 • Kokeile Wixiä ilmaiseksi
 • Katso Wix-mallit

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "Wix",
"kuvaus": "Wix on palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa verkkosivustoja jopa ilman teknistä tietämystä. Useimpia verkkosivustotyyppejä tuetaan yksinkertaisista staattisista sivustoista verkkokauppoihin.",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/wix-review-home.jpg",
"käyttöjärjestelmä": "Web-pohjainen",
"applicationCategory": "Verkkosivun rakentaja, Verkkokaupan rakentaja, verkkokaupan ratkaisu"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.70000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

Perusmuodossaan Wix on verkkosivustojen rakennustyökalu, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda upeita verkkosivustoja helppokäyttöisen vetämällä ja pudottamalla -käyttöliittymän kautta. Siinä on myös lisäominaisuuksia, jotka antavat mahdollisuuden sisällyttää tehokkaita lisäosia laajentamaan sivuston toiminnallisuutta, mikä tekee siitä yhden monipuolisimmista sivuston rakentajista, jotka poistuvat tänään..

\ R \ n

Lisätietoja

\ R \ n

  \ R \ n
 • Wix-suunnitelmat ja hinnoittelu
 • \ R \ n

 • Wix-mallit ja mallit
 • \ R \ n

 • Wix ADI vs Wix Editor
 • \ R \ n

 • Tuomio: Kenen pitäisi käyttää Wixiä
 • \ R \ n

"
}

Yleiskatsaus: Mikä on Wix

Kuinka Wix toimii?

Verkkopalveluna toimitetun Wixin avulla voit työskennellä vetämällä ja pudottamalla -näyttöeditorin kanssa verkkosivustosi rakentamiseksi, vaikka sinulla ei olisi koodaustaitoja eikä sinulla olisi aikaisempaa koulutusta. Ajattele sitä käyttäväsi rakennuspalikoita henkilökohtaisen suunnittelun luomiseen. Järjestelmä on niin intuitiivinen, että se vie vain hetkiä tutustua.

Kun perussivustosi on valmis ja visuaalisesti hyväksyttävä sinulle, Wix Website Builder antaa sinun myös lisätä lisäelementtejä erillisiksi lisäosina sivustollesi, kuten lomakerakentajat, foorumit, verkkokaupat ja tonnia muita asioita.

Esimerkkejä Wixin avulla rakennetuista verkkosivustoista

Tässä on hienoja Wixin avulla rakennettuja sivustoja.

Esimerkki Wixin avulla rakennetusta verkkosivustostaEsimerkki 1: Eläinmusiikki – Videomainontatoimisto, tämä dynaaminen sivusto, jonka täytyy kokea uskoaksesi.

Esimerkki Wixin avulla rakennetusta verkkosivustostaEsimerkki 2: Monica Pack Pilates – Kunnosta ja liikunnasta, joka on yksinkertaista ja silti värikästä ja houkuttelevaa.

Esimerkki Wixin avulla rakennetusta verkkosivustostaEsimerkki 3: Karlie Kloss – Yksi korkeamman profiilin sivustoista, jonka Wix on luonut ja ylläpitänyt, jonka on tehnyt supermalli!

Jos haluat nähdä lisää, tutustu Wix-verkkosivustoesimerkkeihimme.

Plussat: Mitä pidän Wixistä

1- Ton hyviä verkkosivusto malleja, joista valita

Valittavana on yli 500 kaunista Wix-verkkosivumallia 70 eri kategoriassa. Se kattaa melkein kaikki yleiset ja kapeat tarpeet. Verkkosivustosi aloittaminen on yhtä helppoa kuin selaat heidän mallitietokantaansa ja napsautat vain käytettävää sivua.

Eri tyylien Wix-mallit - voit myös rakentaa Wix-verkkosivuston tyhjälle kankaalleValittavana on yli 500 kaunista Wix-mallia 70 eri kategoriassa ja suunnittelutyylissä (katso esimerkkejä).

2 – Hyvin intuitiivinen sivustoeditori

Verkkopalveluna toimitetun Wixin avulla voit työskennellä vetämällä ja pudottamalla -näyttöeditorin kanssa verkkosivustosi rakentamiseksi, vaikka sinulla ei olisi koodaustaitoja eikä sinulla olisi aiempaa koulutusta. Ajattele sitä käyttäväsi rakennuspalikoita henkilökohtaisen suunnittelun luomiseen. Järjestelmä on niin intuitiivinen, että se vie vain hetkiä tutustua.

Lisätietoja ensimmäisen verkkosivustosi luomisesta Wixin avulla

Wix-verkkosivustoeditori - Lisää erilaisia ​​sivuelementtejä vetämällä ja pudottamallaEsittely – verkkosivustosi muokkaaminen Wixissä. 1) Verkkosivuston yleiset asetukset – Hallitse sivuja, esikatsele sivustoasi mobiili- tai työpöytäruudulla, julkaise sivustosi ja muodosta yhteys verkkotunnukseen täällä. 2) Sivustovalikko – Aseta sivuston tausta ja muokkausvalikko tähän. 3) Wix Editor – Vedä ja pudota siirtääksesi sivustosi elementtejä ja muokataksesi tekstiä.

3 – Ainutlaatuinen mobiilisivustoeditori

Wix on mobiiliystävällinen kahdella eri tavalla. Ensimmäinen on, että sen avulla voit joko käyttää reagoivia malleja synkronoituna perussuunnitelmasi kanssa tai voit mukauttaa mobiiliystävällisen sivuston itsenäisesti.

Mielenkiintoisempaa on kuitenkin ainutlaatuinen Wix mobiilisovellus jonka avulla voit työskennellä Wix-sivustojesi kanssa mobiililaitteista. Tämä on jotain, josta näen olevan erittäin hyödyllistä yksinyrittäjille, joiden on periaatteessa tehtävä kaikki itse.

Wix-mobiilisovellus antaa heille tavan luoda ja muokata sivustojaan liikkeellä ollessaan kannettamatta kannettavaa tietokonetta – vain tabletti tai jopa suuren näytön älypuhelin tekee!

Katso Wix App -esittely videosta alla.

?

4 – Tehokkaat lisäosat App Marketin kautta

Kuten aiemmin mainitsin, Wixissä on monia lisäominaisuuksia, joita voit lisätä perussivustollesi. Jotta niitä voitaisiin käyttää, anna minun esitellä sinulle Wix App Market. Tämä arkisto toimii samalla tavalla kuin WordPress-laajennukset.

Sekä Wixin että muiden valmistajien kehittämiä sovelluksia on yli 260, joita voit tarkastella ja integroida verkkosivustoosi. Kaikista näkemistäni sivustojen rakentajista Wix App Market on yksi kaikkein kattavimmista.

Wix-sovellusmarkkinatWix-sovellusmarkkinat

5 – Kattava tuki saatavana

Koska Wix on suunniteltu tekemään verkkosivustojen rakentamisesta mahdollisimman yksinkertaista, se ei luota vain viestintään asiakastukitiiminsä kanssa tehdäkseen tämän. Kokemus alkaa siitä hetkestä, kun kirjaudut heidän kanssaan, ja järjestelmä auttaa sinua viitteiden ja kehotteiden yhteydessä.

Wix-editorissa jokaiselle muokattavalle elementtiominaisuudelle on merkitty kysymysmerkki, joka ilmoittaa sinulle, että tarvitset apua, jos tarvitset sitä.

Jos on jotain, josta olet edelleen epävarma, on olemassa enemmän itseapua esimerkiksi ohjekeskuksen ja käyttäjäyhteisön tai foorumin muodossa. Ohjekeskuksella on runsaasti tietoa kaikista Wix-asioista, mutta se sisältää myös paljon muuta siihen liittyvää tietoa, kuten hakukoneoptimoinnin tai markkinoinnin perusteet.

Monimutkaisempien asioiden saamiseksi voit aloittaa keskusteluketjun yhteisöfoorumilla ja hyödyntää paljon tietoa, joka muilla Wix-käyttäjillä voi olla. Jos kaikki muu epäonnistuu, on aina mahdollista ottaa yhteyttä Wix-tukeen sähköpostitse.

Wix-tukiWix-ohjekeskus

6- Wix-sivustot ovat nopeita

Verkkosivuston nopeus on tärkeä sekä Googlen että kävijöiden silmissä. Kun rakennat sivustoasi Wix Site Builder -sovelluksella, se tarkoittaa, että sinut isännöi myös heidän palvelimillaan. Tätä Wix-katsausta varten luin heidän kanssaan näytesivun ja testasin aivan hyväksyttäviä nopeuksia.

Wix-verkkosivuston nopeustestiWix-verkkosivuston Bitcatcha-nopeustesti. Suorituskyky = B.

Wix-verkkosivuston nopeustestiWix-verkkosivuston Pingdomin nopeustesti. Suoritusaste = 82.

Miinukset: En pidä Wixistä

1- Ilmainen ei ole ILMAINEN

OK, alaotsikko voi olla hiukan harhaanjohtava, mutta Wixin ilmainen versio on monella tavalla turmeltunut. Esimerkiksi kaikissa ilmaisissa Wix-sivustoissa on oltava Wix-tuotemerkki, joka voi olla toisinaan hieman ärsyttävää. Varsinkin jos yrität vain ylläpitää pientä henkilökohtaista sivustoa, josta et ansaitse mitään.

Esimerkki Wix-maksuttomaan suunnitelmaan perustuvasta verkkosivustostaKaikissa ilmaisissa Wix-sivustoissa on tämä Wix-mainos.

2 – Vaikeasti vaihdettavat mallit

Yksi Wix-mallin haittapuoli on kuitenkin se, että kun olet valinnut ne, on vaikea muuttaa mieltäsi myöhemmin. Sisältösi ei siirry helposti yhden mallin muodosta toiseen, joten jos päätät haluavan toisen mallin, sinun on todennäköisesti tehtävä paljon työtä uudelleen.

3 – Et voi viedä Wix-sivustoasi

Siirtävät web-isännät ovat olennainen osa monien verkkosivustojen omistajien elämää. Se on vain jotain, joka on tehtävä joskus, ja se voi tapahtua monista syistä. Ensisijainen on onnettomuus nykyisen isäntäsi kanssa.

Wix ottaa tämän täysin käsistäsi estämättä käyttäjiä viemään Wix-verkkosivustoja. Et voi myöskään upottaa Wix-sivustosi elementtejä muualle, joten hanki tämä kiertotapa mielesi ulkopuolelle.

Heidän mukaansa;

“Erityisesti ei ole mahdollista viedä tai upottaa tiedostoja, sivuja tai sivustoja, jotka on luotu Wix Editorilla tai ADI: llä, toiseen ulkoiseen määränpäähän tai isäntään.”

Wix-suunnitelmat & hinnoittelu

VIP
eComm.
Rajoittamaton
Combo
Kytkeä

Vuotuinen hinta$ 24,50 / kk$ 16.50 / mo$ 12,50 / kk$ 8,50 / kk$ 4.50 / mo
Levyn tallennus20 Gt20 Gt10 Gt3 Gt500 Mt
SSL-suojausJooJooJooJooJoo
Ilmainen verkkotunnusJooJooJooJooEi
Poista Wix-mainoksetJooJooJooJooEi
Lomakemuodostimen sovellusJooJooEiEiEi
Site Booster -sovellusJooJooEiEiEi
VerkkokauppaJooJooEiEiEi
Sähköposti-kampanjat10 sähköpostia / kuukausiEiEiEiEi

Wix-hinnoittelu & ominaisuudet

Wix on saatavana ilmaiseksi, mutta heidän ilmaisilla tileillään on monia rajoituksia. Esimerkiksi, sinun ei tarvitse käyttää omaa verkkotunnustasi, ja sivustosi merkitään jollain Wix-mainonnalla. Kun olet turhautunut tarpeeksi siihen, on aika katsoa heidän maksettuja suunnitelmiaan.

Wix-hinnastostrategia vaikuttaa kammottavasti samanlaiselta kuin miten isäntäyritykset tekevät sen – mitä enemmän maksat, sitä parempia ominaisuuksia saat. Jokaisessa suunnitelmassa on selviä eroja, joten käy läpi ne huolellisesti.

Esimerkiksi, jos haluat rakentaa verkkokaupan, niin vain sinulle sopivat suunnitelmat olisivat heidän kaksi kalleintasa – verkkokauppa tai VIP.

Wix-mallit & Designs

On Wix-malleja, jotka sopivat melkein kaikkiin käyttökohteisiin kuviteltavissa. En ole käynyt läpi yhtäkään (taas on yli 500!), Mutta voin kertoa, että olen huomannut monia yleisiä luokkia. Esimerkiksi on olemassa malleja, jotka sopivat yrityksille, kuten verkkokaupat ja kiinteistöyhtiöt, aina harrastuksen sivustoihin, kuten lemmikkeihin ja autoihin.

Kaikki Wix-mallit ovat helposti muokattavissa, joten suosittelen, että tarkastellaan niiden malleja karkeina ohjeina. Valitse lähinnä suunnitelmasi mielestäsi ja mukauta se sitten tarpeitasi vastaavaksi.

Tässä on joitain ilmaisia ​​malleja

Katso kaikki Wix-mallit & mallit täältä.

Tarkista Wix-maksettuihin suunnitelmiin sisältyvät sivustomallit - Jatkuu-verkkosivustoilleWix-mallit: Ansioluettelo / CV

Tarkista Wix-maksettuihin suunnitelmiin sisältyvät sivustomallit - muotisivustoilleWix-mallit: Muoti & kauneus

Tarkista Wixin maksettuihin suunnitelmiin sisältyvät sivustomallit - Ruoka- ja ravintolavalikoihinWix-mallit: Ruoka & ravintola

Tarkista Wix-maksettuihin suunnitelmiin sisältyvät sivustomallit - aloitussivuilleWix-mallit: Laskeutumissivut

Lisätietoja Wix-verkkosivustojen rakennuksesta (UKK)

Wix ADI vs Wix Editor: Mikä ero on??

Wix Editor on perinteinen vedä ja pudota -työkalu, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa sivuston ilman minkäänlaista koodaustietoa. Wix ADI eli Artificial Design Intelligence on AI-pohjainen ohjelma, joka auttaa käyttäjiä luomaan sivuston automaattisesti vastaamalla joihinkin peruskysymyksiin.

Henkilökohtaisesti en usko, että nämä kaksi vaihtoehtoa ovat aina yksinoikeudella. Käyttäjät voivat esimerkiksi valita ADI: n ja seurata sitä sitten tekemällä pieniä muutoksia sivustolle Wix-editorissa. Kaiken kaikkiaan tehokas yhdistelmä ollaksesi varma.

Wix ADI Wix Editor Wix ADI ja Wix Editor

Tässä on ohje Wix-verkkosivuston rakentamiseksi Wix ADI: n ja Wix Editorin avulla.

Onko Wix ilmainen?

Wixillä on ilmainen suunnitelma, jossa käyttäjät voivat isännöidä sivustojaan ilmaiseksi ja niin kauan kuin haluavat. Wix-ilmaisella suunnitelmalla ylläpidetyillä verkkosivustoilla on kuitenkin erilaisia ​​rajoituksia, kuten Wix-tuotemerkin sisällyttäminen.

Onko Wix oikea työkalu verkkokauppaan?

Wix tarjoaa työkaluja, jotka voivat auttaa verkkosivustoja muuttamaan melkein mitä tahansa niiden omistajien haluavan niiden olevan. Wix tarjoaa kaiken kaiken verkkokaupoista blogeihin. Muista, että Wix on luonteeltaan nopea rakennustyökalu, ja siinä keskittyy siihen.

Katso Wix-sovelluksella rakennettujen verkkokauppojen esimerkkejä.

Kuinka paljon Wix maksaa?

Wixin liittymissuunnitelma alkaa 4,50 dollaria kuukaudessa, jonka avulla voit yhdistää verkkotunnuksesi ilmaiseen sivustoon. Combo-suunnitelmasta se maksaa sinulle 8,50 dollaria kuukaudessa, joka on mainokseton ja sisältää ilmaisen verkkotunnuksen 1 vuodeksi. Wix Unlimited maksaa 12,50 dollaria kuukaudessa ja sopii keskisuurille tai suurille sivustoille. Jos haluat luoda verkkokaupan, vaihtoehtona ovat VIP-suunnitelma ja verkkokaupan suunnitelma. Molemmat maksavat sinulle 24,50 dollaria kuukaudessa ja 16,50 dollaria kuukaudessa.

Kuinka Wix vertaa muihin alustoihin?

Pidämme Wixiä yhtenä markkinoiden parhaista verkkosivustojen rakentajista. Voit vertailla kaikkia suosittuja verkkosivustojen rakentajia vierekkäin tämän taulukon avulla.

Onko Wix hyvästä bloggaamisesta?

Nyrkkisääntönä Wix on sivuston rakennustyökalu. Tämä tarkoittaa, että voit rakentaa minkä tahansa tyyppisiä sivustoja sen kanssa. On kuitenkin omistettu blogin lisäosia, joita voit käyttää Wix-sivustossasi.

Kuinka paljon Wix veloittaa verkkotunnuksen rekisteröinnistä?

Saat 1 vuoden ilmaisen verkkotunnuksen tilaamalla vuosittain minkä tahansa premium-suunnitelman. Sen jälkeen sinun on maksettava seuraavien vuosien verkkotunnuksen uusimismaksu, joka maksaa sinulle noin 14,95 dollaria vuodessa.

Onko Wixillä SSL?

Kaikissa Wix-sivustoissa on ilmaisia ​​jaettuja SSL-varmenteita. Käyttäjät voivat ottaa käyttöön HTTPS: n Wix-verkkosivustoihinsa kojelaudasta. Huomaa kuitenkin, että Wix ei tue kolmansien osapuolien SSL-varmenteita tässä kirjoituskohdassa.

Kuinka luot Wix-tilin?

1. Siirry Wix.com-sivuston rekisteröintisivulle > 2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi > 3. Kirjoita haluamasi salasana > 4. Napsauta rekisteröidä. Napsauta tätä aloittaaksesi.

Vertaa: Wix vs WordPress.com vs Weebly

ominaisuudet
Wix
Weebly
WordPress.com
Vapaa suunnitelmaJooJooJoo
Alin maksettu suunnitelma$ 4.50 / mo$ 12,00 / kk$ 5 / kk
VarastotilaAlkaen 500 MtAlkaen 500 MtAlkaen 3 Gt
kaistanleveysAlkaen 1 GtRajoittamatonrajoittamaton
Ilmainen verkkotunnusYhdistelmäsuunnitelma ja uudempiKyllä, paitsi ilmaiset suunnitelmatHenkilökohtainen suunnitelma ja uudempi
Plugin / sivuston lisäykset250+320+50000+
AsiakaspalveluPuhelin ja sähköposti maksettuihin suunnitelmiinPuhelintuki vain korkeatasoisille maksettaville suunnitelmilleSähköposti- ja live-chat-tuki maksullisille suunnitelmille
Verkkokauppa valmis?Vain ylimmän tason suunnitelmissaVain ylimmän tason suunnitelmissaPlugin-riippuvainen
Podcast valmis?JooEiPlugin-riippuvainen
Foorumi on valmis?JooKolmannen osapuolen palvelullaPlugin-riippuvainen
Ilmainen SSLJooJooJoo
MaksuyhdyskäytäväStripe, PayPal, Square, 2CO ja paljon muutaStripe, PayPal, Square, 2CO ja paljon muutaVain PayPal
Voi myydä digitaalisia tuotteitaVain liiketoimintasuunnitelmaJooPlugin-riippuvainen
Monikielinen tukiJooSovelluksesta riippuvainenJoo
HuomautuksiaWix on tehokas ja helppo käyttää, mutta pitää käyttäjänsa lähellä, estäen sivustojen vientiäWeebly on vinoutunut hieman enemmän verkkokauppasivustoihin ja sillä on rajoitetumpi valikoima mallejaWordPress on kokonaisuutena erittäin voimakas ja suosittu, mutta sen hyödyntämiseksi on olemassa käyrä.
VieraillaWix.comWeebly.comWordPress.com

Wix-arvostelu: Tuomio

Wix tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden rakentaa kauniita verkkosivustoja nopeasti ja ilman koodausta. Se tarjoaa erittäin kattavia toimintoja tämän tukemiseksi ja mahdollisuudet ovat valtavat. Kuvittele verkkokaupan luominen ja yrityksesi aloittaminen vain muutamassa tunnissa – ja se on lähtökohta.

Onko se täydellinen? Ehkä ei, koska kaikessa on puutteita. Henkilökohtaisesti mielestäni Wixin puutteet ovat luonteeltaan enemmän kaupallisia (se on loppujen lopuksi liiketoimintaa) kuin teknisiä. On olemassa omituisia rajoituksia, kuten kieltäminen käyttäjien viedä sivustojaan, esimerkiksi kettu.

Verkkosivun rakentajana kokemus on kuitenkin erittäin virtaviivainen, ja sekaannuksille on vain vähän syytä. Suurimmalle osalle potentiaalisia sivustonomistajia maailmassa Wix on erittäin vakaa tarjous, jota suosittelen. Siitä on niin paljon rakkautta, että on vaikea voittaa ehdotus.

Kuinka aloittaa?

Kuka tahansa voi rekisteröityä ja luoda verkkosivuston Wix-alustalla (luottokorttia ei tarvita). Napsauta tätä linkkiä aloittaaksesi.

Aloita Wix Website Builderin käyttö nytVaihe 1 – Kirjaudu ilmaisella Wix-kokeiluversiolla ja kirjaudu sisään.

Valitse rakentamasi verkkosivustojen ominaisuudet ja tyypitVaihe 2 – Valitse haluamasi verkkosivustotyyppi ja valitse valmiiksi rakennettu malli.

* Käännös: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map