BlueHost vs GoDaddy Összehasonlítás 2020: Side-by-Side Review

0

Nagyon sok a webtárhely iparágban működő vállalkozás miatt nagyon nehéz kiválasztani a legjobbat. Mind a BlueHost, mind a GoDaddy közismert név. A BlueHost host szolgáltatásainak köszönhetően híres, míg a GoDaddy elsősorban a domain regisztráció miatt tette nevét, majd ezt követően elkezdi a host szolgáltatást.


Mindkettő célja alacsony áron a hostolás biztosítása. Mindkettőnek rengeteg boldog ügyfele van. Tehát annak érdekében, hogy megoldjuk ezt a rejtélyt, ki a legjobb, csináljuk A BlueHost és a Godaddy összehasonlítása. Reméljük, hogy ez az összehasonlítás nagyban segít kiválasztani, melyik a jobb az Ön számára.

GoDaddy vs BlueHost gyors összefoglaló

A BlueHost az egyik legjobb WordPress tárhely-szolgáltató, és egy évre ingyenes domain nevet kínál, amikor egy hosting tervet vásárol. Ha a WordPress CMS-t fogja használni, akkor a BH választása nagyszerű lehetőség.

A GoDaddy a legolcsóbb domainregisztrátor, és az első évre mindössze 0,99 dollárt tud ragadni. De nem javasoljuk tőlük való tárhely használatát. Terveik kissé költségesek, mint a BlueHost.

BlueHost vs GoDaddy áttekintés 2020 (Összehasonlítás)

üzemidő

Az Uptime egy olyan időszak, amelynek során webhelye online az interneten keresztül, és az emberek hozzáférhetnek a webhelyhez, vagy megvásárolhatják az Ön termékeit. Tehát azt jelenti, hogy a túlzott állásidő befolyásolja vállalkozását és hírnevét. A BlueHost nem nyújt bármilyen rendelkezésre állás garanciát, míg a GoDaddy 99,9% -os garanciát kínál.

De csak a garancia nyújtása nem elegendő, nézze meg az alábbi statisztikákat.

A tesztelési időszak alatt azt tapasztaltuk, hogy a hónap nagy részében a BlueHost szerverek Uptime 99,99% -a, néhány hónapban pedig 100% volt. Míg a GoDaddy nem koncentrál a szervereire, és ezért mi legalább 99,85% és legfeljebb 99,99%. Emellett két hónapig egymás után 100% -ban szállítják őket.

Személyes tapasztalatunk szerint a szerver stabilitása szempontjából a Bluehost jobb, mint a GoDaddy.

Győztes: Bluehost

  • Ön is szeretné elolvasni: Pingdom alternatívák és hasonló eszközök

Sebesség / betöltési idő

A webhely betöltési ideje az az idő, amely alatt egy oldal teljesen betöltődik. Ha webhelyének betöltése 3 másodpercnél tovább tart, akkor a felhasználók csalódottak lesznek, és végül elhagyják webhelyét. Ezenkívül a lassú webhelyek okozzák a keresőmotorok alacsony rangsorolását. De a tesztek szerint a Pingdom és a GTMetrix eszköz használatával a BlueHost jobban teljesít, mint a GoDaddy.

A BlueHost által üzemeltetett webhely átlagos töltési ideje 796 ms alatt van, míg a GoDaddy csaknem 3,54 másodperc alatt tölti be az oldal betöltését. Itt vegye figyelembe, hogy mindkettőre telepítjük a WordPress-t, és nem telepítünk egyetlen plugint sem. Egyedül nem tapasztaltuk meg a magas oldalbetöltési időt a GoDaddy-vel, rengeteg ügyfélpanasz van a BBB uptime és alacsony sebességű szervereiről is.

Az oldalbetöltési idő csökkentésének másik módja a CloudFlare, amely a webhely statikus tartalmának gyorsítótárát készítette úgy, hogy legközelebb gyorsan szállítson. A BlueHost a beépített CloudFlare opcióval rendelkezik a panelen, és csak néhány kattintással kell megnyomnia az aktiválást, de a GoDaddy nem tartalmaz ilyen hasznos opciót, ez azt jelenti, ha engedélyezni szeretné, majd manuálisan tenné..

Győztes: Bluehost

Vevőszolgálat

Nem számít, ha szakértő vagy, nem mondhatja el, hogy minden kérdéssel megbirkózik. A technológia nap mint nap változik, és bármikor felmerülhetnek az új valós idejű problémák. Szüksége van tehát egy szakértőre és hozzáértő támogató csoportra a súlyos problémák megoldása érdekében. Mindkét társaság telefonon és jegyekkel támogatja a szolgálatot éjjel-nappal.

A BlueHost azonnali segítséget nyújt az Élő csevegésen keresztül is, amelynek segítségével bármikor kérhet segítséget a 24/7/365. Tapasztalataink szerint a támogató csapatuk meglehetősen gyors, udvarias és néhány perc alatt reagál. Másrészt, Godaddy nem kínált 24/7 élő csevegési lehetőséget. A GoDaddy-nek rengeteg panasza van a műszaki támogatással kapcsolatban

Néha bizonyos problémák miatt a vállalat nem tud segítséget nyújtani a helyszínen, de Önnek most a megoldást szeretné. A tudásbázis olyan hely, ahol a vállalat adatokat gyűjtött az összes témáról és kérdésről.

Mindkét szolgáltató rengeteg iránymutatást tartott fenn. Tehát abban az időben, a várakozás helyett, keresse fel a cég súgóját, amelyet hivatalos webhelyükön tartanak fenn. Itt keresheti a kérdéseket és a megoldásokat. Sőt, mindkettő közösségi fórumot kínál, ahol felteheti kérdéseit.

Győztes: BlueHost (Élő chat 24/7)

A BlueHost és a GoDaddy tárhely szolgáltatásainak összehasonlítása

Ebben a BlueHost vs GoDaddy összehasonlításban az uptime, az árak és az ügyfelek támogatási szolgáltatásai az egyik kötelező funkció, de ezek nem elegendőek. Össze kell hasonlítanunk az összes kiemelkedő funkciót, amelyek minden blog és weboldal alapvető követelményei.

Sávszélesség

Egyszerű szavakkal: A sávszélesség az a forgalommennyiség, amelyet egy webhely képes kezelni. Mindkettő korlátlan sávszélességet kínál minden tervében.

Győztes: Nyakkendő

Internetes tér

A webtérben tárolja webhelye összes fájlját, képeit, videóit és szöveges tartalmát. A GoDaddy 100 GB tárhelyet kínál gazdasági tervében (nagyon alapvető terv), míg a BlueHost 50 GB-ot kínál (ez több mint elég, általában a webhelyek nem vesznek ennyit).

Győztes: Hajrá apu

Webhely, domainek és aldomainek

Mind a BlueHost, mind a GoDaddy egy webhelyet és 25 aldomaint kínálnak alaptervükön. Sőt, mindkét vállalat egy ingyenes domain nevet kínál Önnek abban az időben, amikor regisztrálni fog a tárhely-tervre.

Győztes: Nyakkendő

biztonsági mentés

A biztonsági mentés pontosan olyan, mint a webhely életmentése. Amikor valamilyen plugin vagy bármilyen változás miatt összezavarodott a weboldaladdal, akkor mit csinálsz? Ez a rövid, egyszerű és biztonságos módja annak, hogy visszaállítsák a biztonsági másolatot készített fájlokat.

A BlueHost tartalmaz egy ingyenes biztonsági mentési lehetőséget, amely automatikusan elkészíti a heti biztonsági másolatot, miközben a GoDaddy 1,99 dollárt számít fel havonta. biztonsági mentés céljából & visszaállítás.

Győztes: Bluehost

CMS telepítések

A CMS telepítése soha nem könnyű, mint korábban, a fejlesztők ezt megkönnyítik, különösen azoknak a kezdőknek, akiknek nincs vagy nagyon korlátozott ismereteik vannak. Most az 1-kattintásos telepítőn keresztül gyorsan telepíthet sok alkalmazást.

Ha telepíteni kívánja a legnépszerűbb és vezető CMS-t tartalmazó WordPress-t, akkor külön megvan a „WordPress” opció a Cpanelben. Csak néhány kattintásra van szükség, és kész.

Győztes: Nyakkendő

Marketing ajánlatok

Hogyan tudhatják meg az emberek az Ön vállalkozását? A válasz: „Reklám”. Hirdesse a blogját és a webhelyét, azaz tudatosítania kell létezését. De a hirdetés nem ingyenes, jó pénzt kell költenie rá.

A Bluehost nem kínál hirdetési hitelt az „Alap” tervében. De ha “Plus” vagy “Prime” tervet vásárol, akkor a jó hír az, hogy ingyenes 200 dolláros hirdetési jóváírást kínálnak a tárhely mellett. A GoDaddy azonban egyik ilyen tervét sem tartalmazza.

Győztes: Bluehost

Pénzvisszatérítési eljárás

Ez az az időszak, amely alatt kérést tehet vissza a pénzeszközök visszafizetésére. Ez akkor fordul elő, amikor nem elégedett a vállalat szolgáltatásaival, és vissza akarja kérni a pénzét.

A BlueHost 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. De 30 nap elteltével továbbra is esélye van arra, hogy arányos visszatérítést kapjon.

Másrészt a GoDaddy csak 30 napot kínál visszatérítés igénylésére. És ha havi (kevesebb mint egy év) tervet vásárolt, akkor csak 48 óra áll rendelkezésére a visszatérítés igénylésére.

Győztes: Bluehost

A GoDaddy és a BlueHost tárhely-tervek áttekintése

A BlueHost hosting tervei a legújabb

A BlueHost három tervvel rendelkezik; alap, plusz és prime. Az „alap” terv kissé korlátozottnak tűnik, mivel csak egy webhelyet üzemeltethet, de ez a terv a legjobb megoldás a kisvállalkozások / mocsarak számára. Korlátlan tartományokat üzemeltethet, ha plusz vagy alaptervet vásárol.

legújabb godaddy tárhelycsomagok

A GoDaddy három tervet is kínál, nevezetesen a Economy, a Deluxe és az Ultimate terméket. A GoDaddy 50 GB-os további tárhelyet kínál a gazdasági tervében. Az árak vonatkozásában rendszeresen a tervek költségei megegyeznek. De a GoDaddy nagyobb kedvezményeket kínál magasabb terveihez (Deluxe & Végső).

Győztes: Hajrá apu

Pénzérték

Értékeli-e mindkét vállalat a kiadásait, és elegendő ajánlatot kínál-e??

Ha figyelembe vesszük a GoDaddy-t, akkor a tervek sokkal hasonlítanak a BlueHost-ra normál árakon, miközben mindkettő gyakran nagy kedvezményeket kínál.

A BlueHost Plus csomag korlátlan címkézett funkciókat tartalmaz. Másrészt a GoDaddy (Deluxe terv) korlátlan lehetőségeket is tartalmaz, de nem nyújt ingyenes biztonsági mentést & visszaállítás.

Ezenkívül a GoDaddy nem kínálja a beépített CloudFlare opciót, és korlátozza az adatbázisok tárolását.

És ha összehasonlítjuk a tervek árait, akkor a GoDaddy egy kicsit drága, miután hozzáadta a biztonsági mentés költségeit & visszaállítási lehetőség.

Győztes: Bluehost

Felhasználóbarát vezérlőpult

A regisztráció befejezése után kap egy vezérlőpanelt a webhelykezeléshez. A cPanel segítségével a felhasználók ellenőrizhetik a CMS telepítését, tartományok létrehozását, adatbázisok létrehozását, e-mailek kezelését és még sok más funkciót.

Jelenleg mindkettő felhasználóbarát cPanelt kínál, amely az iparban szokásos. A BlueHost azonban néhány változtatást végzett, és megtisztította a panelt, például új ikon- és színsémákként stb.

Tehát ha nem biztos abban, hogy a BlueHost vs GoDaddy alatt dönt-e a panelen láthatóság, használhatóság és megbízhatóság alapján; akkor ne aggódj, hogy mindkettő majdnem azonos.

Győztes: Nyakkendő

Weboldal-készítő

A webmester a weboldal készítőivel elkészítheti saját testreszabott mintáit. De elmúlt az idő, amikor speciális programozási ismeretekre van szüksége a webhely felépítéséhez. Most a Drag and Drop építő segítségével bárki elkészítheti saját terveit.

A BlueHost egy ingyenes webhely-készítőt, a „Weebly” -et tartalmaz a hostolási terveiben. Csak jelentkezzen be a cPanelbe, itt láthatja, hogy Weebly csak rákattint, és rengeteg ingyenes sablonnal kezd el építeni.

Az ingyenes verzió alapvető SEO támogatást is tartalmaz, amely segít megelőzni az anti-SEO tényezőket. Mivel ez egy ingyenes verzió, ezért korlátozott funkciókkal rendelkezik, mint például a korlátozott oldalszám és az „importált témák” opció hiánya.

A BlueHost site builder c navigációja a panelen

Most, ha a GoDaddy-ről beszélünk, ingyenes első hónap próbaverziót kínálnak, és ezt követően fizetniük kell 5,99 USD / hónap vagy 71,88 USD / év alatt. Korlátlan számú oldalt hozhat létre, és testreszabhatja a rendelkezésre álló témákat. Íme néhány sablon

GoDaddy témák

De a helyzet az, hogy sok webhely-készítő jobb, mint a GoDaddy. Tehát ha a pénzt fogja költeni, akkor miért ne költene ezekre. Bár a BlueHost korlátozott webhely-készítőt kínál, de ez jó kedv.

Nyertes: BlueHost

Egyéb általános jellemzők

Most megvitatjuk néhány közös tulajdonságot, amelyek szintén fontosak a fenti funkciók mellett. Ezeket a funkciókat a felhasználók kényelme érdekében fejlesztették ki.

Tehát bármilyen tárhely megvásárlása előtt ellenőrizze, hogy ha a cég kínál-e ezeket a szolgáltatásokat. Például az 1-kattintásos telepítő, a php-verzió, a phpMyAdmin, a fájlkezelő, az FTP-hozzáférés, az e-mail továbbítás, az e-mail fiókok stb..

Mindkét csomag, amely a csomagokat tárolja, tartalmazza ezeket a funkciókat, hogy a felhasználók gyorsan és előzetes tudás nélkül elvégezzék a műveleteket.

Cég specialitása

Ez alatt a vállalat által kínált speciális technológiát írjuk le, amely befolyásolja a tárhely minőségét. Sok vállalat, például a SiteGround, saját technológiákat kínál, így előnyt szerezhet a versennyel szemben.

  • Itt láthatja, hogy a Site Ground milyen különleges

Tehát a BlueHost vs GoDaddy összehasonlításban, aki megkapta a speciális technikát? A GoDaddy nem kínál semmiféle saját kidolgozott technológiát, amely elősegíti a szerver teljesítményének és végső soron a megbízható szolgáltatások javítását. Ez azt is megmutatja, hogy a vállalat elsősorban a domain regisztrációs üzleti tevékenységére és a tárhely elhanyagolására koncentrál.

Másrészt viszont a BlueHost szerverek olyan kiváló technológiákkal vannak felszerelve, mint az erőforrásvédelem. Az erőforrásvédelem elősegíti az egyes felhasználók jogainak védelmét, és elkülöníti azokat a webhelyeket, amelyek ugyanazon a szerveren vannak forgalmi tüskékkel. Ezenkívül támogatják a méretezhetőséget abban az esetben is, ha VPS-re vagy dedikált tervekre szeretne váltani.

Tehát ebben a versenykorban, ha a GoDaddy versenyezni akar, akkor be kell vezetniük egy saját kidolgozott technológiát a versenyelőny megszerzése érdekében..

Győztes: Bluehost

Végső gondolatok

A fenti BlueHost vs GoDaddy szavazás alapján a BlueHost több szavazatot kapott, mint a GoDaddy. Tapasztalataink szerint azt javasoljuk a BlueHostnak, hogy jó rendelkezésre állási és támogatási szolgáltatásokat kínálnak, amelyek minden üzleti webhely vagy blog alapvető követelményei..

Sőt, a hivatalos WordPress.org oldalon a legfelső helyen vannak felsorolva. Tehát a BlueHost vs GoDaddy csatában biztosan javasoljuk a BlueHost alkalmazást kis és közepes méretű webhelyekre, és különösen azok számára, akik csak el akarnak indulni. De ha olcsó WordPress gazdagépet keres és korlátozott költségvetéssel rendelkezik, akkor ragadja meg a GoDaddy tervet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map