A tíz legjobb Windows Server-tárhely-szolgáltató 2020

0

Szóval azt tervezi, hogy élni fog Windows Server tárhely de zavartan döntenek arról, hogy melyik a legjobb szolgáltató odakint?


Több tucat házigazda elérhetősége meglehetősen megnehezíti a választást a különböző társaságok között, ám egy mélyreható kutatást végeztünk, és a legjobb lehetőségek közül választottuk ki.

Jelentős különbség van a Windows és a Linux webtárhely között, azon kívül, hogy az utóbbi kevesebb pénzt igényel.

Ha Ön fejlesztő vagy programozó, aki többnyire foglalkozik ASP, MS SQL vagy ASP.net stb. akkor a Windows alapú tárhely tökéletes lesz az Ön számára.

A Windows operációs rendszerrel működő szerverek alapvető előnyei:

 • Rendszeres frissítések az optimális teljesítmény biztosítása érdekében
 • A mögött álló cég átfogja a legújabb biztonsági javításokat a robusztus védelem érdekében
 • A gép kezeléséhez nem kell fejlett készségeket megtanulnia
 • Kompatibilis a Microsoft FrontPage-vel és a fejlett szolgáltatásokkal
 • Kiváló lehetőség a Windows-alapú alkalmazások fejlesztésére
 • ASP, Visual Basics, .Net és ASP.net barátságos
 • A grafikus felhasználói felület könnyen használható, mint a Linux
 • Könnyen telepíthet, telepíthet vagy módosíthat dolgokat (a GUI miatt)
 • Távoli asztali hozzáférés engedélyezése

Windows Server tárhely vs. Linux operációs rendszer

A tíz legjobb Windows Server-tárhely-szolgáltató 2020

1. Kamatera

Ha felhő-alapú Windows Server webtárhelyről van szó, hogyan tudjuk elfelejteni a Kamatera-t, egy olyan platformot, amely csúcstechnológiával és a legszélesebb skálázhatósággal rendelkezik, hogy mindenféle alkalmazást, webhelyet és a Windows OS környezetet befogadjon.

Számos olyan web hosting társaságtól eltérően, amelyek sok pénzt fizetnek, terveik rendkívül megfizethetőek, és lehetővé teszik a végső skálázhatóságot útközben. Ennek ellenére néhány kattintással növelheti vagy csökkentheti a szerver erőforrásait, például a tárolást, a memóriát és a feldolgozási teljesítményt.

A méretezés folyamata egyszerű és gyors az azonnali üzembe helyezésnek köszönhetően. Kevesebb, mint 1 percig tart ahhoz, hogy telepítse a kívánt Windows gépet a szükséges erőforrásokkal. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az Ön által választott operációs rendszert, adatközpont-zónát, CPU-t, RAM-ot, tárolóhelyet, kiszolgálónevet és számlázási ciklust. Ráadásul felhasználóbarát kezelőpanelük is alapvető szerepet játszik a fiók, mint a varázsa kezelésében.

A Kamatera kitűnővé teszi a többi felhő-tárhely-szolgáltatót az azonnali 24 × 7-es ügyfél-támogatás lehetőségét, amelyet élő csevegéssel, telefonhívással és jegyekkel lehet igénybe venni. Ezen túlmenően óriási tudásbázist kínálnak, ahol önsegélyt kaphat. A Kamatera évtizedes iparági tapasztalattal, szakemberekkel és csúcsminőségű hardverekkel rendelkezik a maximális üzemidő és a gyors szolgáltatások biztosítása érdekében.

Az összes szerver (13 régióban található), amely a leggyorsabb Intel processzorokat használja, amelyek 300% -kal gyorsabbak, mint a korábbi verziók, csatlakoztatva 40 Gbit nyilvános és magánhálózathoz, és rendkívül elszigetelten működnek. Ezenkívül az SSD-k segítségével a lehető leggyorsabb sebességet tapasztalhatja meg.

Nem számít, ha előre elkészített tervre van szüksége, vagy saját szervert szeretne létrehozni – mindkettőt kínálják. Kiszolgálót hozhat létre a Windows operációs rendszerhez, legfeljebb 384 GB RAM, 72 vCPU mag, és 1 TB tárolóval..

Vannak más operációs rendszer opciók is, például CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS és Ubuntu, stb. Sőt, saját képeket is telepíthet..

Összességében azt javasoljuk, hogy adjon lehetőséget a Kamatera számára az adatok tárolására, mivel van egy 30 napos ingyenes próbaverzió is..

2. Vultr – Megbízható felhőalapú Windows-tárhely 15 adatközpont-opcióval

A legjobb Windows szerver felhő

A Vultr viszonylag új tárhely-szolgáltató, amelyet 2014-ben indítottunk, de egy olyan csapat irányítása alatt áll, amelynek több mint 20 éves tapasztalata van a web hosting területén. Nagyon lenyűgözött az ideje, sebessége és méretezhetősége.

A cég gyorsan növekedett és az óriási felhő-tárhely-szolgáltatóvá vált több mint 100 ezer ügyfél világszerte.

A Vultr független felhőkiszolgálókat kínál az igényeinek megfelelően, például Windows vagy Linux.

Az egyik kiemelkedő dolog az, hogy a Vultr a tervek széles skáláját kínálja dedikált erőforrásokkal. Könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb tervet.

Sőt, felhő technológiák is szerepeltek könnyű méretezhetőség. Tehát ahelyett, hogy a teljes fiókot áttelepítené, a Vultr segítségével szükség esetén azonnal növelheti vagy csökkentheti az erőforrásokat.

Az automatizált csupasz fémszerverek azonnali kiszolgálása a tömeges forgalom kezelésére is rendelkezésre áll. Ezért a Vultr használatával soha nem kell aggódnia a méretezhető lehetőségek miatt.

A Vultr különféle adatközpontokkal rendelkezik, amelyek alacsony késleltetést biztosítanak, mint sok felhőgazda. Van nekik 15 adatközpont hely közül lehet választani a közönség földrajzi elhelyezkedése alapján.

Másrészt elősegíti a webhely és az alkalmazások betöltési idejének csökkentését az egész világon. A teljes hálózat szilárdtestalapú meghajtókkal és üzleti minőségű hardverekkel van felépítve a nagy olvasási és írási sebesség érdekében. Ezért nagyon alacsony a leállások kockázata, mivel a rendszer automatikusan átvált az adatok más példányaira, hardverhiba esetén.

Hátrányosnak tekintheti vagy nem, hogy a Vultr nem kínálja a Plesk vezérlőpanelt a Windows tárhelykiszolgálójának kezeléséhez. Ezek egy egyszerű házon belül kifejlesztett műszerfalat biztosítanak, egy kattintással telepíthetők.

Annak ellenére, hogy partnerként kínálják a Plesket a 30 napos próbaverzióhoz. Ami a műszaki segítséget illeti, jegyeket nyújthat be, vagy részletes dokumentáció útján tanulhat.

Sajnos nincs élő csevegés. Ha a Vultr-on tárol, akkor nem csak szabadon játszhat, hanem könnyű méretezhetőséget és kétségtelenül megbízható teljesítményt is igénybe vehet..

3. InterServer

InterServer

Az Interserver célja megbízható, megfizethető szolgáltatások nyújtása. A web hosting versenyképes piac, és az Interserver 1999 óta óvatosan foglalkozik vele. A cég gyakran hatalmas árengedményeket hirdet be, például korlátozott ideig mindössze 1 cent tárhelyet..

A különféle típusú hosting megoldások mellett domain név is regisztrálható, nagyon alacsony megújításokkal, a versenyhez képest.

Más szolgáltatókhoz hasonlóan alacsonyabb árakat kínálnak hosszú távú, például hároméves tervek esetén. Windows-ra optimalizált tárhelyük elég korlátlan lehetőségekkel rendelkezik. Korlátlan tárhelyet, adatátvitelt, e-mailt és aldomaineket kap. Ezen felül akár 20 webhelyet is fogadhat.

A gyors teljesítmény érdekében külön SSD alapú gyorsítótárazási rendszer van. Sőt, van is ingyenes integrált CDN a gyors rakodás biztosítása az egész világon.

Egy másik figyelemre méltó dolog, hogy hetente ingyenesen készít biztonsági mentéseket, míg a helyreállításhoz kérést kell küldeni. Ráadásul adatai tárolódnak a „RAID-10” hibatűrő tárolómechanizmuson. Az InterServer azon cégek között szerepel, amelyek 99% -os rendelkezésre állást kínálnak, és igen, hatékonyan lehetővé teszik az ígért üzemidő felett.

Az ügyfelek könnyebbé teszik a Plesk vezérlőpanelt, amelyet nemcsak a legtöbb Windows szerver szolgáltató kínál, hanem egyszerűen használható is. Van egy ingyenes SSL tanúsítvány is, amely nemcsak a biztonság, hanem a keresőmotorok rangsorolása szempontjából nélkülözhetetlen.

Nem kínálnak ingyenes domaint, ehelyett 1,99 USD kedvezményes áron lehet vásárolni. A társaság fenntartja az összes olyan alapvető módszert, mint az élő csevegés, telefon és e-mail, hogy az ügyfeleknek a nap 24 órájában segítséget nyújtson. Tapasztalataink szerint elmondhatjuk, hogy azok a vállalatok között vannak, amelyek igazán gyors élő chat-et folytatnak.

Ha nem elégedett a meglévő szolgáltatóval, akkor zökkenőmentesen válthat át az InterServerre anélkül, hogy egyetlen fillért sem fizetne. És sok előnye mellett, van 100 USD AdWords-jóváírás és 20% sablon Monster kedvezmény vár rád.

4. DreamHost – Olcsó Windows Server tárhely felhőn

dreamhost

1997 óta a DreamHost folyamatosan növekedett, és 1,5 millió domain fölött tárolt a padlón. Teljes webes megoldásokat nyújtanak, ideértve a domain név regisztrációját és mindenféle web hosting szolgáltatást.

A fent említett két szolgáltatótól eltérően, nem kínálnak megosztott Windows tárhelyet. Tehát ha a Windows operációs rendszert szeretné üzemeltetni, akkor ezt megteheti a felhő platformon.

Ráadásul a Linux számára a megosztott tárhelyük kiváló választás, amelyet egy 100% -os rendelkezésre állás garancia, ingyenes SSL és 97 napos visszatérítési politika.

A DreamHost felhőtárhely egy nem kezelt szolgáltatás, ahol engedélyezhető a telepítés Windows, Linux és BSD operációs rendszer. A rendszer teljes gyökér-hozzáféréssel rendelkezik, így engedélyezheti a saját választása szerinti operációs rendszer telepítését.

Mivel felhő-tárhelyet több olyan számítógép hajt, amely egyként működik, tehát a legalacsonyabb esélyek vannak a leállásokra. A felhőinfrastruktúra legnagyobb előnye a méretezhetőség, amely lehetővé teszi az erőforrások azonnali kiterjesztését, ha szükséges.

Rengeteg tárhelyet kínálnak SSD szerverekön. A legkevesebb tervük szerint megkapod 80 GB-os SSD-terület és 100 GB-os blokktárolás további költségek nélkül.

Ezen felül biztosítják az izolált környezetet, hogy webhelyét más fiókok ne befolyásolják a forgalom növekedése közben.

Itt vegye figyelembe, hogy egy megosztott Windows szerveren a Plesk vezérlőpanel ingyenesen biztosított lehet, hogy a megosztott költség okozza. A DreamHost felhőben csak egy egyszerű vezérlőpanelt kínálnak, így rendelkeznie kell web hosting menedzsment tapasztalattal.

A DreamHost felhő segítségével nem kell egyszerre egyszeri összeget fizetnie. Bármikor lemondhatja szolgáltatásaikat, így nincs szükség visszatérítési politikára. Ezenkívül könnyen integrálhat harmadik féltől származó tárolóalkalmazásokat a biztonsági mentési fájlok tárolására.

Annak ellenére, hogy élő chattel és telefonos támogatással rendelkeznek, a DreamHost 24/7 műszaki támogatását elsősorban a jegyrendszeren keresztül nyújtják. A DreamHost kiváló választás, különösen a fejlesztők számára, mivel megbízható és teljes root hozzáféréssel rendelkezik, nagyon kedvező áron.

5. TMDHosting

TMDHosting

Itt található egy megkülönböztető TMDhosting, amely számos okot tartalmaz, amelyek arra készteti a keresőket, hogy fontolja meg őket a Windows szerver tárhely keresésekor. A TMD különösen stabil webtárhely egy 99,999% -os garancia és lágy gyors szolgáltatásokat.

Használhatja a Windows alapú szerver képességeit a megosztott környezetben. A társaság a lassú fordulatszámú hajtóműveket váltotta fel SSD-k, amelyek 20-szor gyorsabbak, ezért webhelye gyorsabban töltődik be.

A teljesítmény mellett a TMDHosting óriási 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújt, amely meghaladja a szokásos időszakot. Tehát ez azt jelenti, hogy több ideje van értékelésre. A legjobb az, hogy alaptervük akár 6 webhelyet is tárolhat, korlátlan tárhelyet, MSSQL adatbázist és sávszélességet.

A legfontosabb, hogy mindig rendelkezésre álljanak a legújabb .NET keretrendszerek gyorsan. A TMD erős kiszolgálóoldali biztonsággal, tűzfalvédelemmel és frissített biztonsági javításokkal rendelkezik. Aktív tűzfalakkal működtetik a népszerű BitNinja. Sőt, az automatikus megfigyelés, az automatikus frissítések és a SPAM-szakértők biztonságban tartják Önt.

A társaság elég nagylelkű, hogy olcsó webtárhelyet kínáljon minden domainhez tartozó ingyenes domain név mellett. Van még egy kattintással ingyenes SSL ami fontos a biztonság és a SERP rangsorolása szempontjából.

A hostolási szolgáltatások kezeléséhez az összes fiók tartalmaz Plesk panelt, amely kissé különbözik a cPaneltől, de könnyen kezelhető. Senki sem gondolja azt, hogy webhelyet készítsen biztonsági másolat nélkül, és természetesen a biztonsági mentés extra pénzt keres. A TMDHosting azonban egyszerűvé teszi az Ön számára, mivel ingyenes biztonsági mentési és helyreállítási szolgáltatásokat kínál.

Mindig jobb, ha a cég szakembereivel technikai segítséget igényel, és nem támaszkodik harmadik fél támogatására. A TMDhosting éjjel-nappal több csatornán keresztül elérhetővé teszi az ügyfélszolgálatot, például az élő csevegést és a jegyeket.

Telefonos támogatás hétfőtől péntekig is elérhető. A legjobb pénz-értékű szolgáltatásokat és a megfizethető Windows szerverterveket kapja, minden csengővel és síppal a zökkenőmentes működéshez.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS Server

Mivel az iparág egyik legrugalmasabb webgazda volt, az A2Hosting az ügyfelek igényeinek megfelelő szolgáltatásokat alakította ki. A vállalkozás 2001-ben indul, hogy kiszolgálja a kiválasztott ügyfeleket, de 2003-ban úgy döntött, hogy szélesebb piacot szolgálja ki azzal, hogy platformján keresztül különféle web hosting szolgáltatásokat vezet be..

Ma Linux és Windows szerver terveket mutatnak be. A VPS mellett és a dedikált mellett Windows operációs rendszert is használhat a megosztott környezetben, gazdaságos áron.

Az A2Hosting tudja, mennyi sebességre van szükség ügyfelei számára. Tehát függetlenül a tárhely típusától (megosztott, VPS stb.), Minden csomag jön SSD alapú szerverek a zökkenőmentes adatátvitel érdekében. Ezenkívül az adatközpontok helyének megválasztása (USA, Európa és Ázsia) rajtad múlik.

Az ügyfelekhez legközelebb eső hely lehetővé teszi az adatok számára, hogy gyorsan eljuthassanak az adatközpontról az ügyfél böngészőjére, ezáltal gyors betöltése. Még a Turbo technológiákat is beállíthatja a további sebesség előnye érdekében.

Az A2hostingon a Windows megosztott szerver-tárhely a legolcsóbb módszer a Windows operációs rendszer technológiáinak használatára. Korlátlan SSD webtérrel fog rendelkezni a teljes tárolási igényekhez, például az operációs rendszerhez, az adatbázisokhoz.

Ezenkívül minden terv korlátlan adatátvitelt tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nincs havi korlátozás a látogatások számára.

Windows-tárhelyük a Plesk vezérlőpanelt tartalmazza, amely intuitív felülettel rendelkezik a domainek, e-mailek és adatbázisok stb. Kezelésére. ASP.NET verziók, .NET, Silverlight, valamint ingyenes SSL tanúsítványok.

Általában a Windows operációs rendszert bírálják a rossz biztonsági intézkedések miatt. Az A2Hosting megfelelő védelmet nyújt a rosszindulatú tevékenységek ellen.

Víruskeresés, kernelfrissítések, tűzfal és különösen a rendszer a brutális erő ellen véd téged minden oldalról. Tehát nem kell aggódnia a Windows webszerver biztonságával kapcsolatban.

Az ügyfélszolgálat minden web hosting társaság gerincét képezi; bölcsen irányították az ügyfélszolgálatot is. Élő csevegés, e-mailek és telefonos támogatás elérhető a 24/7/365 segítségért.

Az A2Hosting megbízható webgazda, függetlenül attól, hogy Windows vagy Linux tárhelyet kíván-e. Sőt, hihetetlen lesz bármikor pénz-visszafizetési garancia (azaz 30 napon belül teljes visszatérítést kap, majd a fel nem használt szolgáltatásokkal arányosnak számít).

7. GoDaddy

Godaddy webtárhely a Windows számára

Ha alacsony költségvetésű és olcsó Windows szerver-tárhelyet keres, akkor a Godaddy egy ésszerű lehetőség. A GoDaddy a legnagyobb domain regisztrátor több mint 76 millió domaint kezel. A domain regisztráció mellett Linux és Windows web hosting szolgáltatásokat is kínálnak.

A GoDaddy óriási bevezetési engedményről ismert, ahol jelentős pénzt takaríthat meg hosszú távú, például 3 éves szerződések aláírásával. Vásárolhat marketing eszközökkel, internetes biztonsággal, SEO szolgáltatásokkal, e-mail tárolással és irodai eszközökkel is.

A GoDaddy főcímekben volt a főbb szolgáltatások megoszlása ​​miatt, amikor a host- és e-mail szolgáltatásaik lementek, amelyek súlyosan befolyásolták hírnevét. De most sokat javultak, és ezt követően a szolgáltatások leállása nem jelent komoly esetet.

Ők biztosítják 99,9% üzemidő és vannak aktív DDoS-védelemmel ellátott biztonsági protokollok. Közel 50+ alkalmazás létezik, amelyek egy kattintással telepíthetők. A hostolás kezeléséhez egy ingyenes Plesk vezérlőpanel, amely minden olyan tervvel felszerelt, amely nagyon híres a Windows VPS szerverről.

Az első „Economy” tervükben 100 GB tárolást és korlátlan sávszélességet tartalmaznak. Ezenkívül lehetővé teszi 10 MySQL és 1 MSSQL adatbázist. Ez lehetővé teszi 1 domain tárolását, míg a másik két terv korlátlan számú webhelyet tárolhat.

Lehet, hogy hallja az ingyenes domain nevet, de a GoDaddy más feladatot végez. Az ingyenes domain név mellett ingyenes Microsoft Office 365 e-mailt biztosítanak az előfizetés első évében.

Egyik csomag sem tartalmaz ingyenes mentést, bár van egy opcionális biztonsági mentési szolgáltatás, amely mindössze havonta 0,99 dollárba kerül. Készítanak automatikus biztonsági mentéseket és biztonsági megfigyelést is.

A GoDaddy ügyfélszolgálat szempontjából meglehetősen korlátozott, az ügyfelek segítésének fő módja az e-mailek útján történik, míg az élő csevegés meghatározott órákban elérhető. Igen, a GoDaddy korábban nemkívánatos eseményekkel szembesült, ám a vállalat jelentősen fejlődött, hogy stabil webes megoldásokat biztosítson.

8. 1and1 IONOS – A legolcsóbb Windows VPS Server tárhely

1 és 1 olcsó Windows VPS plesk-vel

2003-ban indította útját, főként domain regisztrátorként hallhat róluk olyan jellegzetes promóciós ajánlatok miatt, mint például 0,99 USD domain és jelentős kedvezmények olyan népszerű kiterjesztések vásárlásakor, mint a .com. De 1&Az 1 nem csupán domain regisztrátor. Kínálnak széles körű webtárhely-termékek, webbiztonság, online marketing, e-mail tárolás és webhely-készítő eszközök katalógusát.

Ha nem akarja, hogy nagy lyukat készítsen a zsebében, akkor az 1and1 megfizethető módon indíthatja el a Windows tárhelyszervert. Használhatja ASP.NET és .NET míg havonta csak egy dollár alatt kerül. Még első tervük is korlátlan tárhelyet kínál, és lehetővé teszi korlátlan domain tárolását.

Az éves előfizetés mellett ingyenes domain nevet kap az első évre. 1&Az 1 kompetens 99,9% -os rendelkezésre állás biztosítására, de a sebesség szempontjából valószínűleg törődnie kell az optimalizálással, és aktív CDN-vel kell rendelkeznie. Nagyszerű dolog, hogy még a legolcsóbb Windows szervernél is a beruházást egy 30 napos visszatérítési politika védi.

Az 1and1 több adatközponttal rendelkezik 10 különböző helyszínen, köztük Spanyolországban, Németországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, amelyek lehetővé teszik számukra olyan szolgáltatások nyújtását, mint a geo-redundancia. Ezen a rendszeren keresztül két külön adatközpontban tárolják az Ön adatait, így a hardverhiba nem érinti Önt.

Mint más webgazda, 1&1 Az IONOS biztonságos tárhelyet kínál megvalósításával tűzfalak, szerver figyelés, DDoS védelem, stb. De további gondosság érdekében engedélyezheti az opcionális SiteLock biztonságot is, amely hatékony szolgáltatás a sebezhetőségek és a hackek ellen. Ezt 30 napos próbaverzióval igénybe veheti, majd azután mindössze 0,99 dollár havonta.

Minden Windows tervhez tartozik az e-mail tárolás is. Legfeljebb 100 e-mail fiókot hozhat létre. Ne feledje, hogy minden fiók 2 GB-os e-mail tárolóval rendelkezik.

A többi ingyenes ajándékkal együtt 1and1 ajándék 100 dolláros marketing jóváírást kínál a Bing promóciójára. Az e-mail, a csevegés és a telefon a nap 24 órájában, a technikai segítségnyújtás fő módjai. Ha elfogy a készpénz, és a legolcsóbb Windows tárhelyet szeretné, akkor az 1and1 kétségkívül egy lehetőség, amelyre gondolhat.

9. HostWinds

hostwinds

A 2010-ben elindított HostWinds több díjnyertes Windows VPS tárhelyszolgáltató. Egyszer felkerültek az 500 Inc. listájára.

A HostWinds VPS hostolási kategóriája mindkét lehetőségnél elérhető; Linux és Windows. A kezedbe hozták a döntést, hogy kiválasztják-e a kezelt vagy nem kezelt VPS Windows Plan-t.

Ha tapasztalt ember, akkor jelentősen megtakaríthatja a költségeket, ha nem menedzselt szervert választ, míg a VPS-en új blogírók / fejlesztők számára a kezelt megoldások a legmegfelelőbbek.

A HostWinds lehetővé teszi a Windows operációs rendszer különféle változatai közötti választást. Tudják, mennyire fontos a weboldaltulajdonosok és a látogatók számára a sebesség, ezért az összes kiszolgálóval együtt 1 Gbps-os portok és SSD-k.

Ezenkívül a földrajzilag megcélzott közönség szerint választhat adatközpontot Dallasból vagy Seattle-ből. A Hostwinds azon kevés társaság között van, amelyek ígérik, hogy szállítanak megdöbbentő 99,999% elérhetőség. Ennek ellenére az ügyfelek mindig hozzáférhetnek az Ön webhelyéhez.

Sok lépést tettek annak érdekében is, hogy szolgáltatásuk biztonságos legyen a működésükhöz. Az alapvető felügyelet mellett az automatikus funkció is működik DDoS érzékelő rendszer. Az éjszakai biztonsági másolatok jelenléte mellett szabadon működhet, csupán 1 dollár havonta.

A VPS miatt másoktól teljesen privát tárhely-fiókot kap. Ez azt jelenti, hogy nincs kockázata annak, hogy ugyanazon szerveren más nehéz helyek zavarják a fiókját.

A skálázhatóság az egyik lényeges elem, amelyet figyelembe kell venni, ha a közeljövőben várható az azonnali növekedés. Ezek lehetővé teszik a VPS zökkenőmentes frissítését, és a redundáns lehetőségek elérése érdekében már elérhető dedikált csomagokat is tartalmaz.

Ne feledje, hogy nincs ingyenes Plesk kezelőpanel, azaz néhány extra dollárt kell fizetnie az engedélyért. A licenc költsége attól függ, hogy melyik verziót választja.

A HostWinds ügyfélszolgálati területe meglehetősen lenyűgöző, ahol a támogató személy néhány másodpercen belül megjelenik az élő csevegésen. Ezenkívül a támogatási jegyek, a telefon és a tudásbázis is hasznosak.

10. CloudWays – A legjobb felhő által kezelt Windows Server tárhely

cloudways

A Cloudways a kezdetektől a legjobb megoldás Linux és Windows szerverekre. Számos vezető felhőszolgáltatóval, például a Vultr, az Amazon és a Google stb. Működtek együtt, szolgáltatásuk egyszerűvé tételével, az aktív ügyfélszolgálat mellett. A Cloudways révén menedzselt szolgáltatásokat kap élvonalbeli felhő-architektúrán, ésszerű árcímkével.

A Cloudways valamivel a legjobb megoldás, ha nem akar technikai dolgokkal foglalkozni, vagy kezdő szakaszban. Ez lehetővé teszi az Amazon, a Google, a Kyup, a Vultr és a Linode felhő egyszerű felhasználását.

Itt vegye figyelembe, hogy a többi felhőcéghez hasonlóan a Plesk panel nem tartozik ingyen. A felügyelet érdekében megvásárolhatja a Plesk licencet vagy kezelheti az egyszerűsített vezérlőpulton keresztül.

Bár a Cloudways tartalmazza az ingyenes Let’s Encrypt SSL szolgáltatást, számos gyorsítótárazó rendszer, és ami a legfontosabb, 24 órás ügyfélszolgálat élő csevegésen keresztül.

A legtöbb felhőszolgáltató nem veszi a webhely migrációjának fejfájását, míg a Cloudways ezt kínálja vándorlás fiókonként. A WordPress felhasználók számára van egy WordPress plugin az adatátvitelhez. És másoknak kérelmet kell benyújtaniuk.

A Cloudways legfigyelemreméltóbb része, hogy más szolgáltatókkal való partnerségük miatt nagy számú adatközpontot bocsátanak rendelkezésre az Ön webhelyének vagy alkalmazásának a tárolására. Ezen felül ingyenesen igénybe veheti szolgáltatásaikat, ha feliratkozik egy 3 napos próbafiókra.

A CloudWays tartalmaz egy kattintással telepítõ vezérlõpanelt, amely támogatja 10+ alkalmazás, például a WordPress. Vannak olyan speciális tárhely-lehetőségek is, amelyek általában nem találhatók megosztott Windows-tárhelyen, például egy kattintással történő klónozás és Staging.

Nincs visszatérítési politika, mert bármely hónapban lemondhatja szolgáltatásaikat, így nem számol fel díjat. Ez egy kényelmes módszer a Windows számítógép telepítésére az aktív támogatási csatornákkal együtt.

11. HostGator

hostagor

Végül, de nem utolsósorban, a HostGator kiemelkedő név a tárhelyiparban. Népszerűségének egyik pontja a hatalmas kedvezmények. Rendkívül versenyképes áron indíthatja az ASP.NET-et. És nem mérhető sávszélességet és tárolót kap. A legfontosabb, hogy a nagy teljesítményű Plesk kezelőpanelt a Windows tárhely-tervei tartalmazzák, további költségek felszámítása nélkül.

A HostGator 99,9% -os rendelkezésre állás garanciát kínál, amely mind hálózati, mind hardverhibákra vonatkozik. És ha az üzemidő az ígért százalék alá esik, akkor host-jóváírást ad ki számlájára.

Windows-szerverük rengeteg programozási funkciót tartalmaz, mint például több ASP.NET verzió, PHP, Python, AJAX, és még sok más.

A HostGator az egyik olyan házigazda, amely differenciált visszatérítési politikát kínál. Ahol a legtöbb társaság 30 napos visszatérítési politikát nyújt vagy a Windows terv nem rendelkezik, a HostGator megadja 45-napok a pénzeszközök biztonsága.

Sokkal ellentétben korlátlan számú MSSQL és MySQL adatbázist tesznek lehetővé. És minden fiók ingyenes megosztott SSL-tanúsítvánnyal jön létre.

Majdnem 40 nyílt forráskódú szkript egyetlen kattintással telepíthető. Webhely építésekor szükség lehet egy jó elrendezésre.

Jelenleg a HostGator szinte fenntartja 4500 ingyenes sablon különböző kategóriákhoz kapcsolódik. És ne aggódjon a meglévő webhely-migráció miatt, mivel ingyenes migrációt és domain-átadást kínálnak.

Bár a HostGator egy nagyszerű internetes házigazda, amely skálázható lehetőségeket kínál megfizethető áron. De nem találtuk meg olyan gyorsan az élő csevegést. Átlagos válaszidejük 5 perc között van, ami nem gyors.

Ezenkívül támogatási jegyek és telefon is felhasználhatók lekérdezésekhez. Az ügyfelek támogatásának többféle módja azonban valóban hasznos. Széleskörű tudásbázissal rendelkeznek, ahol megtalálható barkácsolási útmutatók és önálló tanulási útmutatók.

Végső gondolatok: Melyik Windows hosting szervert kell választanom?

Szóval, melyiket kell választania, hogy élvezze a gyors szolgáltatásokat, a megbízható tárhelyet és a guru műszaki támogatást?

Felsoroltuk a Windows operációs rendszer legfontosabb webtárhely-szolgáltatóit, amelyek a vállalati szintű infrastruktúra által támogatott, megbízható platformon tárolják projektjeit. Itt vannak azonban az ajánlásaink:

A2Hosting: Nemcsak megfizethetőek a Windows szerverek számára, de nagyvonalúak ahhoz is, hogy korlátlan SSD tárhelyet, guru támogatást, Plesk Onyx vezérlőpanelt, ingyenes SSL tanúsítványokat és 20x gyorsabb turbó kiszolgálókat kínálhassanak bármikor pénzvisszafizetési garanciával együtt..

DreamHost: Több helyre és tömeges tárolóra van szüksége? Ebben a forgatókönyvben válassza a DreamHost alkalmazást, mivel ingyenes 100 GB-os blokktárolót, 80 GB-os szilárdtest-tárhelyet és korlátozás nélküli sávszélességet kap. Velük könnyen telepítheti a Windows, a BSD és a Linux operációs rendszert.

1and1: Ha kezdő vagy vagy a legalacsonyabb költségvetéssel, akkor nyugodtan menjen az 1and1-hez. Ebben a listában legjobb Windows szerver tárhely, ezek a legolcsóbb 100 GB tárhely, ingyenes Wildcard SSL tanúsítvány, 2,5 GB RAM és több csatornán keresztül elérhető 24 órás ügyfélszolgálat..

Most a te sorod döntesz arról, hogy melyik felel meg a legjobban a projekt követelményeinek, és bölcs döntést hoz. További segítségre van szüksége? Kérjük, ne habozzon kérdezni az alábbi megjegyzés szakaszban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map