A legjobb WordPress tárhely-szolgáltatók 2020: [Megbízható, megbízható és megfizethető házigazdák]

7

Blogot vagy üzleti webhelyet szeretne indítani, de nem tudja, melyik a 2020-as legjobb WordPress-tárhely?


Ne aggódjon, összeállítottuk a legjobb wordpress-házigazdák részletes listáját, hogy segítsen a megfelelő cég kiválasztásában.

De mindenekelőtt egy kis bevezetés a WordPress, egy nyílt forrású CMS (tartalomkezelő rendszer), amelyet 2003-ban indított Matt Mullenweg és Mike. Most a WordPress világszerte több mint 25% -ot kínál webhelyekre és az egyik legnépszerűbb CMS-platformra.

Szabadon telepítheti a webszerverre, és néhány percen belül elérhetővé válhat online. Az egyszerűség, rugalmasság miatt gyorsan növekszik, és ingyenes és prémium termékek széles katalógusát kínálja (plug-inek és témák).

Ennek segítségével bármilyen webhelyet létrehozhat, például a Személyes Blogot, a Magazin stílusú webhelyet, a Bevásárló áruházat, az e-kereskedelem webhelyét, a hírportálokat és még sok más. Dióhéjban sok lehetőség van a WordPress használatával.

Miért a WordPress??

Szinte minden webtárhely-szolgáltató támogatja a WordPress programot, 1 kattintással történő telepítést kínál és egyszerűen használható. Még nincs vége; A WordPress sok mindent kínál, például ingyenes ezer sablon, könnyen telepíthető, ingyenes plug-inek, keresőbarát és még sok más.

Ebben a cikkben arra törekszünk, hogy felhívjuk a legjobb tárhely-szolgáltatókat, amelyek kompatibilisek a WordPress-szel a megosztott tárhely-tervek használata közben.

De! Itt van egy kritikus probléma Melyik a legjobb WordPress tárhely, amely valóban megfelel a webhelyemnek?

Ne aggódj! Megkönnyítettük az Ön számára.

Először mérlegelje, mennyire fontosak ezek a tényezők számodra, és rendelje el mindegyik prioritását;

 1. Sebesség
 2. üzemidő
 3. Jellemzők
 4. Támogatás
 5. Költség
 6. Pénzvisszatérítési eljárás

Biztosak vagyunk abban, hogy most már könnyedén kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő webtárhelyt.

Hogyan teszteljük:

 • Az összes tesztet a WP azonos verziójának telepítésével végezzük.
 • Telepítjük az Rise sablont, melyet a virágozhat a téma, az összes tárhelyre
 • Ugyanaz a hozzászólás és oldal
 • A próbaidőszak alatt nem telepített gyorsítótárazó eszköz vagy bármilyen plug-in
 • Teszteket hajtunk végre az alábbi vállalatok alapvető terveinek felhasználásával. Mert úgy gondoljuk, hogy ha a legeredményesebb tervben megmutatják a minőséget, akkor biztosan jók lesznek a magasabbakban is.

Wordpress tárhely 2019

2020 legjobb 10 WordPress tárhely-szolgáltató

Itt található a WordPress rendkívül zökkenőmentesen támogató és működő felfedezéseinek listája, és magabiztosan kijelentjük őket, hogy a legjobb WordPress tárhely-szolgáltatók.

1. A2Hosting

A2Hosting

Átnevezik magukat és 2003-ban indították A2hosting néven, amely korábban „Iniquinet” volt. Ez a WordPress egyik legnépszerűbb hosting szolgáltatója, amely 99,9% -os üzemidőt garantál. És tapasztalataink szerint sikeresen teljesítik követeléseiket.

Az A2Hosting sokkal automatikusan optimalizálja az Ön webhelyét az A2-alapú optimalizált plugin automatikus telepítésével, amelyet az A2hosting készített. Ez különösen akkor takarít meg, ha nincs elegendő ismerete a webhely-optimalizálás módjáról?

Terveik nagyon vonzóak a blogok tárolására. Az összes terv magában foglalja a szilárdtestalapú meghajtókat, és ha van pénze, akkor folytassa a „Turbo” tervvel. Mivel “turbószervereket” és “A2 optimalizálja a webhely-gyorsítót” kínál, ezáltal a webhelye 20x gyorsabb lesz.

A társaság különféle óvintézkedéseket tesz a biztonságra vonatkozóan, és bevezeti a Brute Force, a kettős tűzfalat, a víruskeresést, a különböző biztonsági eszközöket és az automatikus biztonsági mentést terveibe, hogy a biztonságot biztonságossá tegye..

Minőségi támogatási szolgáltatásokat nyújtanak, és fenntartják az élő csevegést, a telefonhívást, az e-mailt és a tudásbázis nagy tárcsáját. Tehát nem kell semmiért aggódnia. Kapcsolatba lépünk velük élő csevegésük során, és különféle kérdések feltesztésével kipróbálhatjuk őket. A válasz rövid időn belül nagyon praktikus válaszokkal érkezik.

Főbb jellemzők: (Lite terv)

 • Tárolás: Korlátlan
 • Sávszélesség: Korlátlan
 • Domain: Nem
 • oldalak: 1 befogadható
 • E-mail fiókok: 25
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

2. SiteGround (60% kedvezmény)

a WordPress 2019 webhelyének legjobb tárhelye

A SiteGround később indult a versenytársakhoz (BlueHost, DreamHost stb.) Képest, de nagyon gyorsan növekszik, és hírnevet szerzett, különösen a bloggerek körében. A cég jól kidolgozott tárhely-terveket kínál, és különféle technológiákat kínál a sebesség, az üzemidő, a biztonság stb. Biztosítására.

A terv megvásárlása nagyon egyszerű, és be kell írnia néhány részletet. És most itt van a cPanelben, ahol egy kattintással a telepítő várja a WordPress telepítését.

Az összes adatközpontot több energiaforrás, például generátorok és UPS támasztja alá, hogy webhelye mindig online legyen. Van beépített biztonsági mentési lehetőség az adatok elvesztésének megakadályozására. Az SSD meghajtók, a SuperCacher, a CloudFlare és még sok más csak a webhely őrülten gyorsabbá tételéhez szükségesek. Sőt, ha fáradt a meglévő host üzemeltetésében tapasztalható leállásoktól, akkor ne aggódjon a SiteGround számla elszigeteltségével szemben, a proaktív szerverfigyelés soha nem engedi.

A SiteGround szakértelemmel szentelte a támogatási szolgáltatásokat, és hozzáértő személyzetet bízott meg azzal, hogy segítséget nyújtson az ügyfeleknek a telefonon, az élő csevegőn és a jegykezelő rendszeren keresztül. Bízzon bennünk, 24 órán keresztül elérhetőek, és gyorsan válaszolnak.

Főbb jellemzők:- (Indítási terv)

 • Tárolás: 10GB
 • Látogatás: 10.000 / hó.
 • Domain: 1 ingyenes domain, korlátlan aldomain és parkolt domain
 • oldalak: 1 webhelyet üzemeltethet
 • E-mail fiókok: Korlátlan
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

3. InMotionHosting

InMotion tárhely

Az értékelés céljából a „Launch” tervet vesszük. A tárhely tervet a WordPress segítségével optimálisan optimalizálták, és olyan egyedi funkciókkal rendelkezik, mint az előre telepített WP, automatikus frissítések, a sebességhatékonyság, a WP-CLI integráció stb. vezesse a minőségi forgalmat.

Az amerikai ügyfélszolgálat minden tekintetben telefonos, élő csevegési és e-mailes megoldásokat kínál. Skype-vel is átkísérheti őket. A Live Chat használatával lépünk kapcsolatba velük (mivel ez a leggyakoribb módszer), és nagyon gyorsan megtapasztaltuk őket. Úgy tűnik, hogy várnak rád.

A sebesség szempontjából a betöltési idő nagyon rövid, és az SSD meghajtók, az OptimumCache és más sebességjavító technológiák használatával a szolgáltatások valóban gyorsak. Ezenkívül a PHP 7 is támogatott, amely nagyon barátságos és büszkélkedhet a sebességgel. Az átlagos 99,9% Uptime tartósan, e-kereskedelem-barát, drag and drop építőként a társaság mindig a mi első választásunk, miközben a WordPress-t tárolja, és kétértelműség nélkül javasoljuk az InMotion Hosting szolgáltatást..

Főbb jellemzők: (Indítási terv)

 • Tárolás: Korlátlan
 • Sávszélesség: Korlátlan
 • Domain: 1 ingyenes domain, 6 parkolt domain és 25 aldomain
 • oldalak: 2 webhely üzemeltethető
 • E-mail fiókok: Korlátlan
 • Pénzvisszafizetési garancia: 90 nap

4. BlueHost

A BlueHost legjobb WordPress tárhely 2019

Ami a márka imázsát illeti, nincs egyezés a BlueHost-tal, és a legjobb dolog az a WordPress által hivatalosan ajánlott.

Az alapvető tárhely-terv felhasználásával megállapítottuk, hogy nagyon profiak a szolgáltatások nyújtásában. Az 1-kattintásos telepítő nagyon hasznosnak bizonyul a WordPress telepítésekor.

Bármilyen probléma esetén felveheti a kapcsolatot a 24 órás, elérhető elérhető technikai támogatással telefonon, csevegőn és jegyvásárláson keresztül.

A BlueHost az erőforrás-védelmi technológia és a CloudFlare segítségével biztosítja a sebességet. A CloudFlare ingyenes szolgáltatás használatával kétszer növelheti webhelyének sebességét, és 2–3 másodpercen belül betöltődik.

Meg kell keresnie a „plusz” tervet, mivel sok funkcióval rendelkezik, mint az „alap” terv, például a spamszakértők, 200 USD a hirdetési kampányok számára, korlátlan tárhely stb..

Főbb jellemzők: (Alapterv)

 • Tárolás: 50GB
 • Sávszélesség: Nem mérve (nincs külön korlátozás)
 • Domain: 1 ingyenes domain, 25 aldomain és 5 parkolt domain
 • oldalak: 1 webhelyet üzemeltethet
 • E-mail fiókok: 5
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

5. GreenGeeks

greengeek tárhely

Trey Gardner 2006-ban alapította a GreenGeeks-et. Ha környezettudatos vagy, akkor örömmel hallja, hogy megújuló energiát használnak, és több díjat kap a környezetbarát kezdeményezéseik miatt..

A legújabb technológiai cég elfogadásával képes a sebesség elérésére. A legújabb Intel Xeon processzorok, SSD-k, 64 GB-os DDR3 Ram szerverek, amelyeket a maximális sebességre terveztek. Ezenkívül a szerverek megfelelő kezelése a biztonsági, tűz- és páratartalom tényezőkkel szemben történik, hogy megakadályozzuk a szolgáltatások bármilyen bukását.

A képzett és tapasztalt személyzet telefonon, élő csevegéssel és jegykiadásokkal kapcsolatos segítséget nyújt. Nagy mennyiségű cikk, GYIK és video oktatóanyag is elérhető. Tehát ha mindenképpen lassan talál csevegést vagy bármilyen más rendszert, akkor a tudásbázis biztosan segít.

A vállalat igénybe veszi a 99,9% -os Uptime garanciát, és több adatközponttal rendelkezik, így az adatok elosztása között elkerülhetők az adatok elvesztése. Hidd el nekünk, hogy a társaság biztosan eleget tett időbeli igényüknek. A terhelési idő szempontjából ez többnyire 1,7–2,3 másodperc.

Van olyan funkciók, mint például az ingyenes weboldal készítő, nincs migrációs díj, a SEO eszközök, az 1 kattintással elérhető WP telepítő, a PHP7, a CDN stb..

Főbb jellemzők: (Alapterv) 

 • Tárolás: Korlátlan
 • Sávszélesség: Korlátlan
 • Domain: 1 ingyenes domain, korlátlanul parkolt és aldomainek
 • oldalak: Korlátlan
 • E-mail fiókok: Korlátlan
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

6. DreamHost

A DreamHost WordPress Hosting 2019

A DreamHost majdnem 19 évet tölt be az iparágban, és több mint 1 500 000 webhelyet üzemeltet. Különböző tárhelyet kínálnak, például megosztott, kezelt, VP és dedikált, amelyek alkalmasak kis és nagy forgalmú webhelyek tárolására. A hosting terv megvásárlása után itt egy kicsit trükkös azok számára, akik a cPanelt használják, mivel a cég saját testreszabási panelt kínál. De ne aggódjon, hogy felhasználóbarátnak tervezték, és egy kis figyelem után nagyon könnyű navigálni.

A biztonság érdekében szűknek tartják, függetlenül attól, hogy e-kereskedelmi webhelyről vagy bármilyen webhelyről van-e szó. SSL tanúsítvány, automatikus rosszindulatú programok ellenőrzése és többféle hitelesítési lépés áll rendelkezésre a biztonsági rések fedezésére. A társaság 100% Uptime garanciát kínál, ami lehet oka a magasabb áraiknak. Ahelyett, hogy a hagyományos meghajtókat használnák, szervereiket SSD-vel látják el, ami drámai módon gyorsítja az Ön webhelyét

Támogatási szolgáltatások esetén nem kínáltak ügyfélszolgálatot telefonon. Elérhetőek a Live Chat, e-mail és a Twitter 24/7/365 weboldalon, és ne feledje, hogy 2016-ban a Legjobb Ügyfélszolgálat díjat nyerték.

Ezt a társaságot a WordPress.org is ajánlja

Főbb jellemzők: (Alapterv)

 • Tárolás: Korlátlan
 • Sávszélesség: Korlátlan
 • Domain: 1 ingyenes domain
 • oldalak: Korlátlan webhelyet üzemeltethet
 • E-mail fiókok: Korlátlan
 • Pénzvisszafizetési garancia: 97 nap

7. MediaTemple

mediatemple kiváló wordpress hosting 2019

Az iparágban foglalkoznak és ügyfeleik kielégítése érdekében 1998 óta dolgoznak, és 2013-ban a Godaddy megszerezte. A Mediatemple az egyik legjobb WordPress tárhely-szolgáltatók azzal a céllal, hogy megbízható legyen a fejlesztők, bloggerek, tervezők, innovátorok stb. számára. Miután megtapasztalták a személyes tervüket, azt találtuk:

A Media Temple hosting terveihez az USA-n alapuló díjnyertes és a legkiválóbb támogatási lehetőségek tartoznak, valamint az ügyfeleknek élő chat, telefon, jegyek és akár a twitter segítségével történő segítését is segítik. Adtunk preferenciákat az élő csevegéshez, és szupergyorsnak és csodálatosnak találtuk őket. Függetlenül attól, hogy telepítésről van-e szó vagy valamilyen más kérdés a biztonsággal, a frissítésekkel, az adminisztrátor panellel kapcsolatban … mindig készek segíteni.

A sebesség- és terhelésvizsgálatunk során meglehetősen hatékonynak találtuk őket. Az SSD meghajtók, a méretezhető sávszélesség, a PhP 7 és a CloudFlare CDN használata a webhely csodálatos futtatását teszi lehetővé. 99,99% Uptime garancia, és ha nem teljesítik, akkor hitelkérelmet kérhetnek a hitelpolitikájuk szerint. Ezenkívül az automatikus biztonsági másolat biztosítja az adatokat.

Bár a Company Grid tervei drágák, de cserébe minden szempontból minőséget nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy valóban eljuttatják azt, amit fizetnek

A vállalat másik csodálatos állása a biztonsági kezdeményezések. A rosszindulatú programok, a sebezhetőségek, elavult pluginek, a spam észlelése stb., Valamint a SiteLock gyakori vizsgálata a rosszindulatú programok észlelésére és eltávolítására. Sőt, ha webhelyét feltörték, akkor hívja fel őket, és hagyja, hogy biztonsági szakértőik kezeljék a biztonsági kérdéseket. Minden mástól függ, hogy milyen típusú biztonságra van szüksége, különféle biztonsági csomagokat kínálnak.

Ha el akar szabadulni a gondoktól, akkor a média templom remek lehetőség, hogy fontolja meg:

Főbb jellemzők: (Személyes terv)

 • Tárolás: 20GB
 • Sávszélesség: 1 TB méretezhető
 • Domain: Nem
 • oldalak: 100 befogadható
 • E-mail fiókok: 1000
 • Pénzvisszafizetési garancia: 30 nap

8. HostGator

2019 házigazda

A Brent Oxley társaság egy 2002. októberi egyetemi kollégiumból kezdve egy év alatt több mint 1000 aktív ügyfelet szerez. Most a Hostgator egy nagy név és a legjobb wordpress-tárhely a kis és közepes forgalmú webhelyekre és blogokra. Számos tárhelytervet kínálnak, beleértve a Megosztott / Webes, Cloud, WordPress, Viszonteladói, VPS és Dedikált szolgáltatásokat. A legfontosabb szempont, hogy megkapták az árazást, amely rally-értékelést ad, ha a minőséget összehasonlítjuk.

A tesztelés céljából megvásároltuk a Hatchling tervet, amely véleményünk szerint az indulók számára is jó terv.

Hívás, élő csevegés, jegyvásárlás, video oktatóanyagok és a nagy mennyiségű fórum elérhető 24 x 7 x 365 méretben. A támogatási szolgáltatások jóak és a személyzet nagyon hozzáértő, de mivel az élő csevegés tapasztalataink szerint 15–45 percet vesz igénybe a csatlakozás. De ez nem történik meg minden alkalommal, amikor gyorsak. De a társaságnak javítania kell és következetesnek kell lennie.

Az üzemidő nagyon fontos, mert ha webhelye nem működik, akkor az emberek átváltanak egy másikra, és így sok ügyfelet és olvasót elvesztettek. A SiteGround igényli a 99,9% -os Uptime garanciát. Tesztelésünk azt mutatja, hogy a vállalati szolgáltatások stabilak, és webhelye mindig online.

A HostGator 100 dollárt biztosít az Adwords számára, 100 dollárt a Yahoo! / Bing számára, beépített WP telepítőt, megfizethető árakat, cPanel-t, ingyenes webhely-készítőt, több mint 4500 ingyenes sablonnal és még sok minden mással. Csak bekerülve a HostGatorba, biztosan élvezni fogja szolgáltatásaikat

Főbb jellemzők: (Hatchling terv)

 • Tárolás: unmetered
 • Sávszélesség: unmetered
 • Domain: Nincs ingyenes domain, korlátlan aldomain
 • oldalak: 1 megengedett
 • E-mail fiókok: Korlátlan
 • Pénzvisszafizetési garancia: 45 nap

9. WebHostingHub

webhostinghub

A WebHostingHub csak a WordPress megosztott tárhelyterveit kínálja, és nagyon jó lehetőségként ismert a kis szintű webhelyek számára. Nem túl öreg, a társaság 2010-ben kezdte meg működését. WebHostingHub az InMotion Company (a hostnév nagy neve) felügyelete alatt, ami egy nagyon pluszpont a WHH javára..

Nem állítottak össze statisztikát vagy nem igényelnek Uptime garanciát. De a teszt eredményeink elég elfogadhatóak, és megőrzik webhelyének működőképességét. Kis sebességű webhelyek bosszantják az ügyfeleket, ezért kínál a cég SSD meghajtókat, amelyekről ismert, hogy nagy sebességűek a mechanikus meghajtók felett.

A cég versenyképessége a kínált szolgáltatások száma. SSD-k 20x-os sebességgel, mint a hagyományos, 90 nap a szolgáltatások tesztelésére, jóváírás marketing kampányokhoz, Softaculous telepítő, nincs állásidő az áttérés során, húzza & Cseppépítő, cPanel, nagyon kompatibilis a WordPress, POP3 / IMAP Email-kel, és a lista folytatódik. Nagyon kis összeget (1 dollár) számítanak fel a biztonsági mentés készítéséért minden 24 órában.

Nagyon barátságos és együttműködő támogatás elérhető a nap 24 órájában, telefonon, élő csevegőn, e-mailben. Cseveghet velük a skype-on keresztül. Fantasztikus volt a támogatás, amelyet kaptunk. A Facebook-on és a Twitter-ben közzétették az eszközökkel kapcsolatos információkat, amelyek hasznosak lehetnek a webhely és a blogok felépítésében, így követik őket, hogy naprakészek maradjanak.

Főbb jellemzők: (Szikra)

 • Tárolás: Korlátlan
 • Sávszélesség: Korlátlan
 • Domain: 1 ingyenes domain, 5 parkolt és 25 aldomain
 • oldalak: 2 megengedett
 • E-mail fiókok: Korlátlan
 • Pénzvisszafizetési garancia: 90 nap

10. HostWinds

A hostwind megbízható WordPress-tárhely-szolgáltatók 2019

Nos, a vállalat nem különbözik jól az iparág többi szereplőjétől. A közelmúltban, 2010-ben indult társaság, különböző adatközpontokat hoz létre Dallasban, Texasban és az Infomartban, amelyeket generátorok, hűtők, biztonsági megfigyelés stb. Támogatnak, hogy megvédjék a katasztrófákat..

A Hostwinds erőteljesen törekszik kivételes támogatási szolgáltatások nyújtására. Megtaláltuk az élő csevegést, amely elegendő volt a probléma gyors megoldásához. A telefon, az élő csevegés, a jegyrendszer és a tudásbázis szolgáltatásait a vállalat fenntartja az ügyfelek problémáinak kiderítése érdekében. Ezek a szolgáltatások minden alkalommal, minden nap és egész évben elérhetők.

A társaság jól kidolgozta a technológiákat a maximális sebesség és 99,9% -os Uptime garancia biztosítására. Az eredmények nagyon tiszteletreméltóak és stabilak. A WindSpeed ​​technika segít megvédeni az összes felhasználói erőforrást és az elvégzett optimalizálást, amely növeli a webhely teljesítményét.

Főbb jellemzők: (Alapvető)

 • Tárolás: Korlátlan
 • Sávszélesség: Korlátlan
 • Domain: Nincs ingyenes domain, korlátlan aldomain
 • oldalak: 2 megengedett
 • E-mail fiókok: Korlátlan
 • Pénzvisszafizetési garancia: 60 nap

Következtetés – melyik a 2020-as legjobb WordPress házigazda?

A lista fölött hangsúlyozza a legjobb házigazdákat, ami kielégítő eredményeket mutat. Ha WordPress szerető vagy, és a blogjához vagy webhelyéhez legmegfelelőbb tárhelyet keres, akkor próbálja ki ezeket.

Szinte minden olyan vállalat, amely SSD-ket használ magas szintű válaszadásra, például az InMotion, a SiteGround, az A2Hosting stb. Az összes fogadó cégnek megvannak az előnyei és hátrányai, például a WebHostingHub és a SiteGround rengeteg funkciót kínál pénztárcabarát csomagokban, de a WHH új név az iparban, míg a SiteGround korlátozta a havi látogatások számát.

Véleményünk szerint az InMotion, az A2Hosting, a SiteGround valamivel magasabb és simább teljesítményt nyújt, és minden szempontból megfelelő (ár, legújabb technika stb.), Míg a MediaTemple szintén nagyon jó lehetőség, de költséges.

SiteGround: A WordPress.org ajánlása, korszerű infrastruktúra, SSD-k, több adatközpont, csúcskategóriás legújabb szerver és az iparág legjobb ügyfélszolgálata támogatásával.

InMotionHosting: SSD tárhely, ingyenes migráció, ingyenes domain név, különféle támogató csatornák, éves ipari tapasztalat, 90 napos pénz-visszafizetési garancia

A2Hosting: Korlátlan tárhely SSD-kön, ingyenes automatikus SSL-aktiválás, megbízható és támogatott egyéni felhasználók, valamint harmadik fél által áttekinthető webhelyek.

Végül azt akarjuk mondani, hogy válassza ki azt a céget, amely legjobban megfelel az Ön igényeinek. Gondosan összeállítottuk a listát, miután több tesztet és ítéletet végeztünk különböző szögekből (teljesítmény, támogatás, érték stb.). Válassza ki a megfelelő WordPress tárhelyet, amely kielégíti az összes tárhely igényt és képes kezelni a forgalmat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map