A legjobb digitális óceán alternatívák 2020 [Kezdés mindössze 0,004 dollár / óra]

1

Szeretné tudni, hogy mik a megbízható DigitalOcean alternatívák vagy hasonló felhőalapú szolgáltatások?


Vagy csak néhány nagyszerű alternatívára van szüksége a meglévő projekt áthelyezéséhez a DigitalOcean-ból?

Szinte mindenkinek, aki online létezik, tudnia kell a Digitalocean felhő tárhely szolgáltatásairól. Népszerűségük oka a minőségi, alacsony árú szolgáltatások. Ezen okok alapján erős hírnevük van és boldog ügyfelek ezrei vannak.

De Várjon!

Miért a digitális óceán alternatívái??

A támogatási szolgáltatások az egyik legfontosabb tényező, amikor a projekt webtárhely-szolgáltatóját döntenek. A támogató szolgáltatásokban az Élő Csevegés rendkívül kényelmes módja annak, hogy azonnal segítséget kapjon.

De A DigitalOcean nem nyújtott élő csevegést és egyetlen lehetőség a jegy benyújtása. Jegy benyújtása jó, de kisebb kérdésekre is. Komoly és súlyos problémák esetén, ahol azonnal segítségre van szüksége, a jegy benyújtása nagyon kényelmetlen, mert órákat vesz igénybe.

Tehát azoknak az embereknek, akik egyedül tudnak kiszolgálni a szerver technikai aspektusait, ez nem jelenthet gondot. A kezdők számára ez valóban jelentős probléma, és kellemetlen támogatási csatornáik miatt számíthatnak az elme stresszhelyzetére.

Másik ok lehet, hogy egyes felhasználók számára az árképzés. Bár a DigitalOcean nagyon megfizethető árstruktúrát kínál, de most a magas verseny miatt néhányat is találhat olcsó szolgáltatók mint a Digital Ocean.

Ez a néhány fő szempont, különösen az ügyfélszolgálat, amely arra készteti az ügyfeleket, hogy megtalálják a lehetséges alternatívákat.

Az összes alternatíva felsorolásával a lista meglehetősen hatalmasvá válik, ezért csak a szorosabb, erősebb és hozzáértő szolgáltatókat vonjuk be gondosan.

Most térjünk át az igazi tárgyhoz

A 2020-as legjobb digitális oceán alternatívák, versenytársak és hasonló felhőalapú szolgáltatások [Indulás mindössze 0,004 USD / óra]

1. Kamatera – # 1 VÁLASZTÁS

(Legjobban: Fejlesztők, programozók és erőforrás-igényes feladatok)

Kamatera felhőkiszolgálók

A Kamatera a mi „Legfontosabb választás”Amikor megfizethető felhő-tárhelyről van szó, elegáns infrastruktúrával, erőteljes hardverrel és a legújabb szerver-összetevőkkel. Kivételes alternatívavá teszi a DigitalOcean számára az a tucatnyi operációs rendszer támogatása, valamint az egyedi operációs rendszerek telepítése is..

Számos operációs rendszer található, beleértve a Windows, CentOS, Debian, FreeBSD stb., Amelyek néhány kattintással telepíthetők. Valójában a fejlesztői alkalmazások és a CMS, például a Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB és Tomcat szoftverek is telepíthetők.

Csakúgy, mint a Digital Oceans gyors üzembe helyezése, 60 másodpercen belül felhőkiszolgálót is beállíthat a kívánt rendszer erőforrásokkal. A folyamat egyszerű, csupán annyit kell tennie, hogy belép a fiókja irányítópultjába, kiválasztja a szerver zónát, eldönti, hogy melyik operációs rendszerre / alkalmazásra van szüksége, kiválasztja a CPU-magokat, RAM-ot, helyet és egyéb kiegészítőket (ha szükséges), és jó menni. Ez az; olyan egyszerű, mint amilyen.

A cég éves tapasztalattal rendelkezik (több mint 2 évtized), a házon belüli szakértők 24 órán keresztül elérhetők a műszaki kérdések élő chat, e-mail és telefonhívás útján történő kezelésére. A Kamatera legyőzi a DigitalOcechet ebben a tekintetben, mivel a versenyző hostnak nincs élő csevegési támogatása, csak e-mailben / jegyben segítenek.

Ha összehasonlítjuk mindkét szolgáltató adatközpontjának helyét, akkor a Kamateranak is van előnye ebben a szakaszban. Négy kontinensen 13 adatközponttal rendelkeznek, míg a DigitalOceneken 12 van, ez azonban nem nagy ügy. A mindkét házigazda által kínált szolgáltatások és termékek tekintetében szolgáltatások széles skáláját találhatja tőlük, beleértve kiegészítőket, például biztonsági mentést, terheléselosztókat, tűzfalbiztonságot, IP-ket, stb..

Alkalmazások, operációs rendszerek és fejlesztői környezetek telepítéséhez a Kamatera és a DigitalOcean egy kattintással telepíti a telepítőt, amely biztosítja a gyors szerverindítást. Több mint 100 operációs rendszerből álló kép közül választhat, hogy teljesítsen minden felhasználói kört.

Az alapszintű „standard” felhőterv (cseppek) 5 dollárba kerül, havonta 1 GB RAM, 1 vCPU, 1 TB sávszélesség és 25 GB SSD hely. A Kamatera-hoz képest a belépési tervük 4 dollár / hó, 1 GB RAM-ot, 1 vCPU-t 2667MHz-en, 20 GB SSD-helyet, CentOS Linux 8, 1 ingyenes IP-t és 5 TB sávszélességet fizet. Konfigurálhat egy egyedi felhőkiszolgálót is, amely akár 384 GB RAM-ot és 72 vCPU magot is tartalmazhat.

Most a kérdés az, hogy miért Kamatera?

A Kamatera messze az egyik legjobb felhőplatform, mivel minden szerverük a leggyorsabb Intel Platinum processzorokkal van felépítve (300% -kal gyorsabb, mint az előd generációk). Minden szerver 40 Gbit internet-kapcsolatot használ, SSD-ket, hogy elkerülje a szűk keresztmetszeteket, biztosítsa a nulla késleltetést és a korlátlan méretezhetőséget.

Ezenkívül 30 napos ingyenes próbafiókot is kínálnak egy tesztvezetésre, így ellenőrizhetik és eldönthetik, hogy ez a megfelelő felhő-tárhely a projektek számára. Ne pazaroljon több időt, kattintson ide a Kamatera felé, és kattintson ide, és ma élvezze a Próbaverziót.

Tervek tartományok
Árazás4 dollár / hónap – 80 dollár / hónap
Weboldalak / alkalmazásokKorlátlan
CPU1 – 72 vCore
RAM1024 MB – 384 GB
Tárolás20 GB – 1000 GB SSD
Sávszélesség5TB

2. Vultr [Kezdődik: 0,004 USD / óra]

(Legjobban: Fejlesztők, programozók és Bloggerek)

Vultr legjobb alacsony prcie felhő tárhely

Amikor a DigitalOcean alternatíváit elsősorban az árazás alapján keresi, a Vultr erős választás lesz, különösen a fejlesztők számára. Robusztus infrastruktúrájuk és proaktív felügyeletük lehetővé teszi számukra, hogy 100% -os üzemidőt garantáljanak. És abban az esetben, ha nem teljesítik követelésüket, akkor az adott időszakra kiesési hitelt adnak ki.

Vultrnak van 15 adatközpont szerte a világon (Észak-Amerika, Ázsia, Európa és Ausztrália). Ez lehetővé teszi a szerver telepítését az ügyfelek közelében, és alacsony lappangási időt jelent az oldal betöltésekor. A legújabb generációs Intel processzorokat a Vultr használja. A kiszolgálók szilárdtestalapú meghajtókat is tartalmaznak.

Mint a DigitalOcean, a Vultr felhő-tárhelyet is kínál óránként és havonta. Az első alacsony árú felhőalapú számítási terv mindössze 2,50 dollárba kerül mivel 512 MB RAM-ot, egymagos CPU-t, SSD-20 GB tárolót és 500 GB sávszélességet kínál. Míg a következő terv hasonlóan a DigitalOcean alaptervéhez (azaz 5 dollárba kerül), de több erőforrást biztosít, mint például SSD-25 GB, 1 GB RAM, 1 mag és szinte 1 TB sávszélesség.

A Vultr nemcsak gyorsan elérhetővé teszi online, hanem bámulatosan megtervezett kezelőpanelt kínál. Könnyen elérheti a szerver különféle tulajdonságait. Ezek lehetővé teszik egy pillanatkép elkészítését a szerverről, amely időt takarít meg az új szerverre történő áthelyezéskor. A Vultr rengeteg más funkciót tartalmaz, például a Blokkoló tárolást, 1-kattintásos alkalmazások (WordPress, Joomla, GitLab stb.) És számos operációs rendszer-sablon.

A Vultr fenntartja a Linuxhoz, a Windowshoz, a kiszolgálóalkalmazásokhoz és a webszerverekhez kapcsolódó különféle alkalmazásokat. Itt a dolog, ami kissé csalódást okoz, hogy Vultr nem kínál élő csevegést. Csak annyit tehet, hogy megnyit egy jegyet, és segítségért kér szakértőitől. Általában gyorsan válaszolnak, és néhány órán belül várható a válasz. Tehát ha olcsó alternatívát keres, akkor a Vultr lehet az.

Tervek tartományok
Árazás2,50 USD / hónap – 640 USD / hónap
WeboldalakKorlátlan
CPU1 – 16 mag
RAM512 MB – 96 GB
Tárolás10 GB – 1600 GB SSD
Sávszélesség0.5TB – 15TB

3. A2Hosting – Legjobb DigitalOcean versenyző a bloggerek számára

(Legjobb: Bloggerek, marketingszakemberek és webmesterek)

A2 felhő vps testreszabott tervvel

Egy másik hatalmas lehetőség, amely a DigitalOcean alternatívájaként szerepel, az A2Hosting, amelyet 2003-ban indítottak. A megújuló energiával kapcsolatos projektek támogatásával és a Carbonfund.org-nal együttműködve is részt vesznek a környezet védelmében..

Volt idők, amikor az emberek talán nem sokkal tudták a szolgáltatásaikat, de most a növekvő boldog ügyfelek száma (több mint 12,3 ezer vélemény) azt mutatja, hogy az A2 erőteljesen elkötelezett a minőség iránt. Az SSD lemezek, a házon belüli különféle eszközök a teljesítmény hangolására teszik az A2 tárhelyet a leggyorsabb webtárhely-szolgáltatóvá. Nem csak a sebesség mellett, hanem elkötelezettek amellett, hogy 99,9% -os rendelkezésre állást biztosítsanak.

Az A2Hosting előre elkészített és testreszabható felhő-tárhely-terveket kínál. A testreszabási tervekben valóban kiválaszthatja a kiszolgáló zónát, a RAM-ot, a CPU-magokat, a CPU-sebességet és a tárolóhelyet. Ezenkívül az Ubuntu, a Slackware, a Fedora, a CentOS, a Debian és az még sok más verziója közül választhat. Míg a cPanel licenc aktiválást igényel. A Cloud VPS a felhasználó igényei szerint be- és kikapcsolható.

A „Start” tervük (15 dollárba kerül) kiváló választás kezdőknek és bloggereknek. A terv 10 GB SSD tárolással, 512 MB RAM-mal, 2 mag processzorral és korlátlan bejövő forgalommal jár. Noha 2 TB-os kimenő adatot tartalmaznak ingyen, és utána csak 0,12 dollárba kerül 1GB-nként. Minden terv bármikor pénz-visszafizetési garanciával támogatott. Teljes visszatérítést igényelhet abban az esetben, ha nem elégedett velük. Tehát soha nem szabad használni a szolgáltatásaikat.

Minden támogatási csatorna jelen van a felhasználók segítése érdekében. Guru munkatársaik segítséget nyújtanak a telefon, a Skype, a hívás, a jegyek és az élő csevegés során. És az önsegítés érdekében átnézheti a tudásbázisukat. Az A2Hosting valóban szép választás, amely kompatibilis és gyors megosztott tárhelyet, felhő-kiszolgálókat, VPS-kiszolgálókat és dedikált tárhely-megoldásokat kínál..

Tervek tartománya (3 terv)
Árazás15 dollár havonta – 25 dollár havonta
WeboldalakKorlátlan
CPU2 mag
CPU sebesség600 MHz
RAM512 MB – 1 GB
Sávszélesség4TB – 6TB
Tárolás10 GB – 25 GB SSD

Jegyzet: A terveket az igényeinek megfelelően akár 8-magos, 16 GB-os RAM-mal és 200 GB-os tárolóhellyel is megtervezheti.

4. CloudWays

(Legjobb: Fejlesztők, Bloggerek, Vállalatok és Forgalmazók)

Cloudways által kezelt alternatíva a digitaloceán számára

A Cloudways nagyon potenciális szolgáltatóvá válik a DigitalOcean alternatíváinak mérlegelésekor. A 2011-ben alapított vállalat megbízható menedzselt felhő-tárhely-terveket kínál. Fantasztikus szolgáltatást kínálnak, például tárolást szilárdtestalapú meghajtókon, Http / 2 engedélyezve, 1 kattintással méretezhető, átmeneti terület, 1 kattintással klónozható intuitív műszerfal, ingyenes webhely-migráció és még sok más.

A Cloudways különféle szolgáltatók, a Vultr, a DigitalOcean, a Google, az Amazon és a KYUP felhőinfrastruktúráját kínálja. Tehát, ha szeretné használni a DigitalOcean-t, de zavaros lenne, mivel nem kínálnak élő csevegést, akkor a Cloudways a legjobb megoldás. Kínálnak egy házon belüli támogató csoport 24/7 élő csevegés, e-mail és híváskérés stb. Útján, miközben kiválasztja a Digital Ocean felhőt.

Tárhely-terveik rengeteg alkalmazást támogatnak, így összeegyeztethetőek a bloggerek, a fejlesztők, a tervezők és az e-kereskedelem követelményeivel. Az legalapvetőbb terv (7 USD) 512 MB RAM-ot, 20 GB tárhelyet, 1 TB sávszélességet és a ingyenes 1 kattintással SSL tanúsítvány. Több sávszélességet lehet hozzáadni, mindössze 0,02 USD / GB-val a Digital Ocean platformon keresztül. A terveket 30 napos visszatérítési politika támasztja alá. Ezenkívül több vállalat infrastruktúrájával biztosan elkészítheti a kívánt tervet.

A CloudWays különféle felhőalapú platformokat támogat, így világszerte megtalálhatja a rengeteg adatközpontot. Ez azt jelenti, hogy kiválaszthatja a szolgáltató tervét, amelynek adatközpontja van a célközönség közelében, ami javítja a webhely betöltését. Egy fejlesztő számára lehetővé teszik könnyű Git-integráció. Ezen felül SSH szolgáltatást nyújtanak & SFTP hozzáférés, API, adatbázis-választás és cron jobok stb. Itt vegye figyelembe, hogy a cPanel vagy a Plesk nem integrálható..

A Cloudways Varnish felhasználói felületet is kínál, amely javítja a webhely biztonságát és teljesítményét. Támogatják a különféle sebességbarát technológiákat, például nginx, PHP 7, memcached és Apache szerver a zökkenőmentes tárhely-élményért. Kipróbálhatja szolgáltatásaikat, hitelkártya nélküli 3 napos próbafiókot kínálnak. Tehát ez egy jobb módszer a CloudWays felfedezésére.

Jegyzet: A Cloudways felhő-tárhelyet kínál a DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google és Kyup infrastruktúra használatával. Az alábbiakban látható a Cloudways ára a DigitalOcean platformon.

 Tervek tartománya (4 terv)
Árazás7 dollár / hónap – 70 dollár / hónap
WeboldalakKorlátlan
CPU1 – 2 mag
RAM512 MB – 4 GB
Tárolás20 GB – 60 GB SSD
Sávszélesség1TB – 4TB
SSLIngyenes

5. Host1Plus

(Legjobb: Fejlesztők – Teljes root hozzáférés)

host1plus felhőkiszolgálók

Folytatva a DigitalOcean alternatíváinak listáját, itt van a Host1Plus. Vannak mind Windows, mind Linux felhőkiszolgálók. A fejlesztőbarát szolgáltatások, mint például az SSH-hozzáférés, a DNS-kezelés és az API-k más funkciókhoz való hozzáférése felett történő irányítás teszi az egyik legjobb felhő-tárhelyet a fejlesztők számára.

Az ok, amiért a Host1plus egy új név az Ön számára, amelyet csak 2008-ban indítottak. De a cég olyan gyorsan növekszik, és világszerte több mint 70 ezer ügyfelet kezel. A helyválasztás kiemelkedő szerepet játszik a webhely betöltésében, ezért a Host1Plus felhőalapú számítástechnika jelenleg kínál lehetőséget 3 szerverhely Németországban, az Egyesült Államokban és Brazíliában.

A Host1Plus szerverek Intel Xeon E5 v3 verzióval vannak felszerelve. Sőt, minden tervük tartalmaz ütemezett biztonsági mentéseket, egy ingyenes IPv4-et, méretezhetőséget és az operációs rendszerek előre telepített sablonjait. Ingyenes dedikált IP-címet kínál. Szervereik támogatják KVM hipervizorok amelyek jobb teljesítményt és biztonságot nyújtanak, mint az OpenVZ.

A Host1plus használatával elsősorban a parancssorokkal kell dolgoznia. De bármilyen más operációs rendszert szabadon telepíthet. Ha nem tetszik, hogy a parancssorok működnek, akkor a cPanel addon használatával 15 dollárt költhet. A legalapvetőbb terv egymagos CPU-t, 512 MB RAM-ot, 20 GB tárhelyet és 2 TB sávszélességet tartalmaz, havonta 8 dollárba kerül. Ezen felül 14 napos visszatérítési politikát kínálnak.

A támogató szolgáltatások nyújtása érdekében a Host1plus csevegést és széleskörű tudásbázist kínál. Sőt, nagyon értékeljük az oktatóanyagokat, amelyek hasznos tartalmat tartalmaznak. A társaság is csevegési szolgáltatásokat kínálnak 9-18 GMT + 3 alatt. De skype-vel is elláthatja munkaidő után. A Host1plus egyre növekvő szolgáltató, amely alacsony árú felhőalapú számítástechnikai szolgáltatásokat kínál, mivel sok irányítást ad a felhasználó kezébe.

Linux operációs rendszerTervek tartománya (6 terv)Windows operációs rendszerTervek tartománya (4 terv)
Árazás8 hónap / hó – 156 dollár / hónapÁrazás25 dollár havonta – 152 dollár havonta
WeboldalakKorlátlanWeboldalakKorlátlan
CPU1 mag – 8 magCPU2 mag – 8core
RAM512 MB – 32 + GBRAM4 GB – 32 + GB
Tárolás20 GB – 1000 GB SSDTárolás100 GB – 1000 GB SSD
Sávszélesség2TB – 24TBSávszélesség6TB – 20TB

6. DreamHost – Korlátlan SSD Cloud tárhely

(Legjobb: Fejlesztők, Bloggerek, Forgalmazók)

Álomhost felhő számítástechnika 2017

Az 1997 óta működő Dreamhost megbízható és tapasztalt szolgáltatóként ismert. A minőségi tárhelyszolgáltatások mellett a legjobb domain regisztrátorként is megmutatják pozíciójukat. Azt javasolják, hogy 30 másodpercen belül elindítják a szervert, így gyors megoldást kínálnak a fejlesztők, a marketingszakemberek és a bloggerek számára.

A vállalat intelligens architektúrát épített fel, amely a legújabb technológiákból áll, mint például a szilárdtestalapú meghajtók és a következő generációs processzorok. A kezedbe teszik a szervervezérlést, és parancssori és egyéb eszközök segítségével módosíthat.

A Dreamhost egymagos CPU-t kínál 512 MB RAM-mal. A terv 80 GB-SSD és 100 GB-os blokkot is tartalmaz $ 4.50 / mo miközben további hozzáadhat további blokkokat igényeinek megfelelően, csupán havonta 10 USD-ért. Ingyenes feltöltési forgalmat biztosítanak, miközben a letöltési sávszélességet számítják fel Önnek. És a befektetését 97 napos visszatérítési politika biztosítja.

További találékony tervekre van szüksége? Szervereket kínálnak akár 8 GB RAM-mal is. A Dreamhost használatának további előnye, hogy hosszú ideig futtathat egy felhőkiszolgálót, miközben legfeljebb 600 óra díjat számít fel Önnek. (25 nap) egy adott hónapban. Tehát hosszabb ideig élvezheti a szolgáltatásokat alacsony árakon, mint a DigitalOcean.

A DreamHost fejlesztőbarát eszközöket kínál a DreamObjects alatt névleges díjak felszámításával is. Ez magában foglalja a webalkalmazás fejlesztését, az automatikus WordPress webhelyről készült biztonsági mentéseket és a tárolóalkalmazások integrálását (CloudBerry, QNAP és Dropshare és még sokan mások) stb..

Bármikor kapcsolatba léphet a támogatási szolgáltatásaikkal csevegés és e-mailek útján. A telefonos segítségért meg kell vásárolnia a „Visszahívás” funkciót. Összességében a DreamHost egy szép választás, és különösképpen az árazás valóban közeli alternatívája a DigitalOcean számára.

 Terv tartományok (3 terv)
Árak4,50 USD / hónap – 48 USD / hónap
WeboldalakKorlátlan
CPU1 mag – 4 mag
RAM512 MB – 8 GB
SávszélességTöltsön fel ingyenes forgalmat
Tárolás80 GB –SSD

7. HostGator Cloud tárhely

(Legjobb: Bloggerek, webmesterek és marketingszakemberek)

hostgator felhő legjobb digitális oceán alternatívái

A HostGator gyors, de gazdaságos felhőtárhely-szolgáltatásokat kínál. Lehet, hogy néhány ember panaszkodik megosztott tárhelyük miatt. De a HostGator felhőtárhely használatával egy teljesen új élmény lesz. Még néhány ismert blogger a HostGator Cloud szolgáltatásait megemlíti a legjobb webtárhelyként.

A minőség mellett az árazás egy másik dolog, ami a HostGator-t jó DigitalOcean alternatívává teszi a bloggerek és a webmesterek számára. A Hostgator éppen egy vonzó felhő tervet kínál $ 4.95 / hó míg a Digitalocean havi 5 dollárt számít fel. Plusz, a DigitalOceanhez képest, a HostGator több erőforrást kínál a felhasználók számára, mint például 2 magos CPU, 2 GB RAM, nem mérhető sávszélesség és tárolás, stb. Míg a DigitalOcean egymagos CPU-t, 20 GB SSD tárolót, 512 MB RAM-ot és 1 TB-t kínál. sávszélesség.

A skálázhatóság a HostGator szépsége, és csupán egyszerű kattintással növelheti erőforrásait az igényeinek megfelelően. Ez nemcsak költségmegtakarítást jelent, hanem kiszabadítja az adatáttelepítést és az erőforrásokon kívüli problémákat. A nagysebességű szolgáltatások biztosításához integrált helyi gyorsítótárazást tartalmaznak minden tervükkel.

Egy másik motívum a HostGator digitális oceán helyett történő kiválasztására a vezérlőpanel. A HostGator tartalmaz egy könnyen kezelhető kezelőpanelt. A HostGator emellett nagyobb bizalmat mutat a szolgáltatások iránt, ennek eredményeként kínálnak 45-napok pénzvisszafizetési garancia, amely meghaladja az iparág átlagát.

Még mindig nem lenyűgözte a HostGator? Biztosak vagyunk benne, hogy ez meggondolja magát. A Digitalocean nem kínál élő csevegést, segítségért pedig jegyet kell benyújtania, amely egy lassú folyamat. És ha nem sokat tud a szerverkezelésről és az egyéb műszaki paraméterekről, akkor komoly problémákba ütközhet. Másrészt a HostGator ügyfélszolgálatot nyújt telefonon, élő csevegőn és jegyvásárláson keresztül. Bár az élő csevegésben nincsenek következetesek, de sokkal jobb, mint bármelyik jegyrendszer.

 Hatchling, baba és üzleti felhő
Árazás4,95–9,95 USD / hónap
Weboldalak1 – Korlátlan
CPU2 mag – 6 mag
RAM2 GB – 6 GB
Sávszélességunmetered
Tárolásunmetered
AldomainekKorlátlan

Jegyzet: A magasabb szintű tervek tartalmazzák az SSL és a parkolt domainek szolgáltatásait

8. InMotion tárhely

(Legjobb: Internetes marketingszakemberek, bloggerek és nagyobb fejlesztési projektek)

Az InMotion Cloud VPS tárhelyének áttekintése

A DigitalOcean következő legjobb alternatívája a jól szervezett, megbízható és népszerű InMotion tárhely. A céget a CNET bízza meg, és A + minősítést kapott a BBB-vel. Ezenkívül sok ezer jó vélemény van a valódi felhasználóktól. Általában megkülönböztetik őket a lágy gyors szolgáltatások, a gyors reagálású ügyfélszolgálat és a nagylelkűség miatt 90-napos pénzvisszatérítési eljárás.

Az InMotion menedzselt Cloud VPS tárhelyszolgáltatásokat kínál, amelyek oka lehet annak, hogy terveik drágák a DigitalOceanhez képest. De a magas szintű tervek megérdemlik az ilyen árazást. Csak példa a VPS-1000HA-S (legalapvetőbb) tervükre, amelyek költségesek $ 29.99 / hó de tartalmaz 4 GB RAM-ot, 75 GB SSD tárolást, 4 TB sávszélességet, 3 IP címet, biztonsági másolatot és még sok minden mást. Ezen felül a korlátlan webhelyek egyetlen házigazdánál is tárolhatók. Az összes Cloud VPS terve az e-kereskedelem igényeihez is optimalizálva van.

Az ilyen találékony tervekkel kitalálhatja, hogy a kezdők helyett a bloggerek és az internetes marketingszakemberek számára készültek-e. Mivel VPS alapú felhő-tárhelyet kínálnak, számíthat rá sziklaszilárd 99,99% Uptime és villámgyors sebesség. Maximális sebességű zónák jelentős szerepet játszanak a sebesség javításában, amely lehetővé teszi az adatközpont helyének kiválasztását a fizetési folyamat során.

Ha már használ cPanel akkor már örömmel veszi tudomásul, hogy az InMotion tartalmazza az intuitív cPanelt az összes Cloud VPS-tervükkel. Ingyenes domain nevet is biztosítanak 6 és 12 hónapos tervekkel. 1 vagy 2 mag helyett az InMotion olyan rendszert fejlesztett ki, ahol a feladatot a rendelkezésre álló CPU magok között elosztják a gyorsabb végrehajtás érdekében, és így több feladat spontán módon is végrehajtható..

Az InMotion egyik legfontosabb alternatívája, amely a DigitalOcean egyik nagy alternatíváját teszi lehetővé, az ügyfélszolgálat. Nem csak az élő csevegés, a telefon és az e-mailek, hanem a Skype-on keresztül is beszélgethetnek.

Tehát bár a tervek költségesek a DigitalOceanhez képest, de kap egy jól bemutatott tervet, amely magában foglalja a lángoló gyors sebességet az SSD-vel (20x gyorsabb, mint a forgó meghajtók), a szerver pillanatképét, a biztonsági mentést, az ingyenes webes migrációt és még sok minden mást..

 Tervek tartománya (3 terv)
Árak29,99 USD / hónap – 74,99 USD / hónap
WeboldalakKorlátlan
CPUIngyenes
RAM4 GB – 8 GB
Sávszélesség4TB – 6TB
Tárolás75 GB – 260 GB SSD
IP címek3 – 5
cPanelIngyenes

Következtetés

A felhőtárhely fokozatosan átalakul a fejlesztők, a bloggerek és az internetes marketingszakemberek népszerű platformjává, mivel potenciális előnyei vannak, mint például a megbízható működési idő, több adatközpont választás, gyors sebesség és még sok más.

A felhőalapú számítástechnika egyedülálló funkciót is kínál, ahol az adatokat klónozzák a különböző szerverekre, és egy szerver meghibásodása esetén az Ön webhelye továbbra is normál módon működik más működő szerveren keresztül. Ez a felhő-tárhely csábító szépsége.

A legjobb DigitalOcean alternatíva kiválasztása nagyon egyszerűvé válik, ha szemmel tartja a kívánt munkát. Ha alternatívát keres mert fejlődő igények, akkor ajánljuk Kamatera és Vultr mert az összes fejlesztőbarát eszköz és alkalmazás egy helyen lesz. Ezenkívül egy 24 órás, hét órás házon belüli támogató csoporttal is rendelkeznek, amely a felhasználó kérdéseinek gyors kezelésére szolgál.

Másrészt, ha Ön a blogger vagy internetes marketingszakember és szeretné tárolni blogját felhő-tárhelyen hosszabb távon akkor A2Hosting és DreamHost nyugalmat nyújtó szolgáltatásokat kínálnak. Láthatóan gyorsak, 99,9% -ot meghaladó üzemidőt biztosítanak, könnyen kezelhetők és támogató szolgáltatásokat nyújtanak, főleg élő csevegés, telefon és jegyvásárlás útján. Ráadásul rengeteg harmadik féltől származó jó vélemény szól mindkét házigazdáról.

Ez a szerény javaslatunk a DigitalOcean alternatíváiról. Tehát válassza ki az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatót, és ossza meg velünk kedves gondolatait. Öröm lesz számunkra.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map