10 legjobb olcsó Linux VPS szolgáltató, 2020

1

A VPS-kiszolgálót keresed a kinövõ projektek tárolására?


Kíváncsi, hogy van-e olcsó Linux VPS szolgáltató?

A VPS egy virtuális magánszerverre utal, és virtuális dedikált szervernek is nevezik. Az ilyen típusú tárolás során a fizikai szerver több virtuális gépre fel van osztva, dedikált erőforrásokkal, mint például RAM, tároló és CPU.

A VPS-kiszolgáló több ellenőrzést tesz lehetővé, például a kívánt operációs rendszer telepítését és a kiszolgáló adminisztrációját. A dedikált környezetnek köszönhetően hatékonyan képes tárolni a nagyobb területeket. Bár a VPS szerver megosztott volt a különféle felhasználók között is, jóval alacsonyabb a felhasználók száma az egész kiszolgálón.

Néhány egyedi előnye a VPS szervernek van

 • Könnyű méretezhetőség és további erőforrások adhatók hozzá, ha csak a vezérlőpultra navigálnak
 • Szétválasztott környezetet biztosít minden felhasználó számára, ezért a szomszéd VPS nem szakíthatja meg
 • Biztosítson nagyobb biztonságot
 • Minden felhasználó rendelkezik erre a célra biztosított erőforrásokkal, mint például a RAM, a CPU és a tárolás stb.
 • Biztosítja a legnagyobb rendelkezésre állási és lágy sebességű erőforrásokat, mint például a dedikált szerver, a költségek felénél. Root hozzáférést biztosít, és még az operációs rendszert is módosíthatja
 • Választhat, hogy menedzselt és nem menedzselt VPS szervert és még sok másat alkalmaz

A vonalas fenti jellemzők miatt általában kiderül, hogy az ilyen szolgáltatások rendkívül költségesek lehetnek. De valójában nem az. A VPS-tárolás többet fizethet, mint a megosztott tárhely, mégis megfizethető.

olcsó linux vps szerver szolgáltatók

Tehát ha olcsó VPS szervert keres, amely a Linux operációs rendszerrel működik, és nagyobb megbízhatóságot, biztonságot és nyugalmat kínál, akkor a megfelelő helyre érkezik.

Legjobb 9+ legjobb olcsó Linux VPS tárhely-szolgáltató, 2020

1. Kamatera

Kamatera

A Kamatera tökéletes hely a Linux és a Windows rajongói számára, akik egyablakos ügyintézést keresnek a rendkívül kedvező árú, mégis méretezhető, felhőalapú infrastruktúrával működő virtuális szerverek igénybevétele érdekében. A cég éves tapasztalattal rendelkezik az informatikai szektorban (1995 óta működik), azaz több mint két évtized. Ennek ellenére képesek élvonalbeli, nyugodt és teljesítményorientált szolgáltatásokat nyújtani az egész világon, több földrajzi adatközponttal, négy kontinensen..

A Kamatera segítségével akár 13 globális adatközpont közül választhat, szilárd állapotú meghajtók, erőteljes Intel Platinum processzorok és 400 Gbit sávszélesség mellett, 99,95% -os rendelkezésre állással – garantáltan. A webes konzoljukkal kevesebb, mint 60 másodpercbe kerül a felhő Linux VPS telepítése, mivel minden automatikus, az azonnali kiépítésnek köszönhetően. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja az adatközpont helyét, az előnyben részesített kiszolgálót, a szükséges operációs rendszert / alkalmazást, a CPU-k számát, a memóriát, a tárolót, a jelszót és a projekt nevét..

Van egy csomó operációs rendszer (100+ OS kép), amelyek különféle verziókkal telepíthetők, beleértve az Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian, stb. Könnyen telepíthető a cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin és A LEMP is, a felhasználóbarát, testreszabott kezelőpanelnek köszönhetően. A fejlesztők egyéni operációs rendszert is telepíthetnek. Azokat a kiegészítőket, mint a biztonsági mentések, a magánhálózat és a kezelt tárhely, a telepítési folyamat során vagy később is engedélyezhetjük, attól függően, hogy mi van.

A felhő VPS mellett a Kamatera sokféle terméket kínál, beleértve a blokktárolást, a terheléselosztót, a tűzfalat, a privát felhőhálózatot és a kezelt felhőszolgáltatásokat minden felhasználó számára. Blokktárolási terveik havi 0,05 USD / GB-tól kezdődnek, és ez az adatbázisok és alkalmazások alacsony költségű tárolására alkalmas. A terheléselosztó hasznos egy hatalmas weboldal, alkalmazások vagy fejlesztői környezet kezelésekor, hogy a munkaterhelést többszörösre oszthassa a teljesítményproblémák minimalizálása érdekében.

A Kamatera árat tervez

A Kamatera akár 9 előre szabott tervet kínál, valamint egyéni opciót, ahol konfigurálhatja a kiszolgáló egyes aspektusait. A legelső csomag 1 vCPU, 1 GB RAM, 20 GB SSD helyet és óriási 5 TB sávszélességet kínál a teljes költséggel 4 dollár / hónap vagy 0,005 dollár / óra – nem őrülten alacsony? Kétféle lehetőséget kap a számlázási rendszerre vonatkozóan; óránként és havonta. Mindezekhez a hétfőn elérhető prémium ügyfélszolgálat áll rendelkezésre. 30 napos ingyenes próbaverzió vár HostingSprout látogatókat, szóval ma INGYEN próbálj meg.

2. Vultr (csak 2,50 USD / hó)

A Vultr Linux VPS szerverei otthon

Függetlenül attól, hogy fejlesztő, webmester vagy blogger vagy – a Vultr a legolcsóbb Linux VPS-kiszolgálókat kínálja, amelyek különféle Linux disztrókat, alkalmazásokat futtathatnak és az egyéni ISO-k telepítésére is képesek. Annak ellenére, hogy őrülten megfizethető felhő-tárhely-szolgáltatásokat nyújtanak a fejlesztők számára, rendelkezésre állási és megjelenítési sebességük szintén hihetetlen. A világszerte több adatközpont elérhetősége alacsony késleltetést biztosít, ezáltal a leggyorsabb betöltési sebességet. Választhat 16 hely közül, és konfigurálhatja a legközelebbi felhőszervert a célközönséghez.

A Vultr adatközpontjai világszínvonalú szerverekből állnak, vállalati szintű hardverrel, SSD-kkel, Intel CPU-kkal és csúcstechnológiával. Felhasználóbarát és hatékony kezelőpanel nélkül nem érheti el maximálisan az Ön példányait, ezért kínál intuitív, funkciókban gazdag vezérlőpanelt, amely néhány egérkattintással megkönnyíti a rendszerbeállítások telepítését, megsemmisítését, módosítását és konfigurálását. . Biztosítják a végső használhatóságot azáltal, hogy teljes irányítást és adminisztrátori hozzáférést biztosítanak a virtuális gép felett.

Ahol a hagyományos megosztott házigazda hosszú távú terveket igényel, hogy maximális árengedményt kapjon, a Vultr értékeli pénzét, mivel óránkénti és havi számlázási rendszert kínálnak. Számlázási rendszere kiszámítja a felhasznált erőforrásokat, és a felhasznált erőforrások szerint számlákat készít. Ez azt jelenti, hogy csak azért fizet, amit használ (pay-as-you-go). A fejlesztők integrálhatják az API-t fejlesztői környezetükbe, és gyorsan kezelik kiszolgálóikat.

Különböző operációs rendszerek ízléseihez és a felhasználói igények kielégítéséhez széles körű disztrók állnak rendelkezésre, ideértve a CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD és CoreOS stb. Is. A Windows gépeket könnyedén telepítheti az ASP számára, .Net és Windows alapú alkalmazások. A magánhálózat elkülönítése IPv4 és IPv6 IP címekkel érhető el. Összességében erősen ajánljuk a Vultr-t a fejlesztőknek és a programozóknak, valamint a webmestereknek, akik alacsony költségű felhőalapú VPS-t keresnek.

3. A2Hosting

Az A2Hosting egy másik legjobban értékelt olcsó Linux VPS-szolgáltató, amely szolgáltatásai részeként rengeteg funkcióval bír az ügyfelek számára. Mélyen értékelik őket, mint az egyik legjobb és legértékesebb tárhely-szolgáltatót. A 2003-ban alapított A2Hosting megosztott, felhő, VPS, dedikált és speciális WordPress tárhely-terveket kínál. És rövid időn belül beállíthat egy VPS-kiszolgálót.

Kínál felügyelet nélküli, felügyelt és központi VPS csomagok tárolása. Elindul a nem kezelt szolgáltatás olyan alacsony, mint 5 USD és a legjobb olcsó VPS opciónak tekintik a tapasztalt fejlesztők számára. A kezelt tervekkel ellentétben egy nem kezelt szolgáltatás root hozzáférést biztosít, és így teljes mértékben ellenőrizheti az operációs rendszereket, az alapvető beállításokat, például a rendszerindítást, a leállítást és sok más adminisztratív jogot..

Az A2Hosting több adatközpont-választást kínál az USA-ban (Michigan), Európában (Amszterdam) és Ázsiában (Szingapúr) anélkül, hogy bármiféle külön díjat kivetne. Minden szerverük SSD tárolással rendelkezik, így számíthat egy nagy sebesség-előnnyel. Akkor is lehetősége van a Turbó a fizetési folyamatban a sebesség növelése érdekében. Ezenkívül az A2Hosting segítségével választhat a Linux operációs rendszerek közül, mint például a Debian, CentOS, Ubuntu és még sok más.

Az összes nem kezelt terv konfigurálható és így lehetővé teszi a CPU-magok, a tárolás, a sávszélesség és a RAM stb. kiválasztását az előírásoknak megfelelően. A legalapvetőbb nem kezelt terv 20 GB tárolást, 1core, 512 MB és 2TD adatátvitelt tartalmaz. A feladatokat parancssorokon is el lehet végezni, de megvan a opcionális cPanel ami 19,95 dollárba kerül.

az A2hosting linux VPS szerver konfigurálása

De ha nyugalmi megoldásokat keres, és nem bánja, hogy fizet érte, akkor a kezelt tervek az ön számára. A terv 32,99 dollár / hó 4 GB RAM, 75 GB SSD terület, ingyenes SSL, 4 vCPU, cPanel és Turbo sebesség funkciókkal. De ez nem adja meg a root hozzáférést, ami néhány felhasználó számára problémát jelent. Tehát ha a felhasználók root hozzáférést akarnak a kezelt VPS szolgáltatásokhoz, az A2 kifejezetten Core VPS terveket kínál ugyanabban a költségben.

A prémium minőségű szolgáltatások mellett Guru szintű ügyfélszolgálatot is nyújtanak. A 24/7 élő csevegés, a telefon, a Skype és a jegykezelő rendszer csak karbantartásra kerül az ügyfelek problémáinak azonnali megoldásához. Emellett minden tervvel alátámasztva vannak bármikor pénzvisszafizetési garancia, az első 30 napos teljes visszatérítésen belül, majd az arányos visszatérítést. Ingyenes webhely-migrációs szolgáltatásokat is kínálnak. Teljesen ajánljuk őket, mivel az A2hosting biztonságos, stabil és megbízható szolgáltató.

4. Hostinger – 3,95 USD / hónap

Amikor a „hirdetések nélküli” ingyenes WordPress gazdagépről beszélünk, a Hostinger elég nagylelkű, hogy egyetlen fillért sem fizethessen webhelyének létrehozásában. Bár az ingyenes fiók korlátozott hozzáféréssel rendelkezik, de lehetővé teszi egy teljesen működőképes webhely felállítását. Az olcsó megosztott tárhely-terveken kívül az iparágban legolcsóbb virtuális magánszerver-tárhelyet is tartalmaznak, amely Linux támogatással és különféle disztrókkal teli. Ezenkívül egy dedikált IP-címet is lehetővé tesz az egyéni portok leképezéséhez az IPv4-en és az IPv6-on keresztül, még a legalapvetőbb csomaghoz is.

Miközben olcsó VPS-t keres Linuxhoz, a Hostinger széles választékban tartalmaz disztrókat, például CentOS 64 bites, CentOS cPanel és WHM-kel, VestCP vezérlőpanel, Webuzo panel, Fedora, Ubuntu és Debian stb. Egyszerűen fogalmazva: különféle disztribúciókat és architektúrákat szerezhet a projektekhez a kívánt hostolási környezet beállításához. A felhasználói kényelem érdekében egyetlen kattintással a szkriptek telepítői lehetővé teszik az operációs rendszerek, a Minecraft szerverek, a VPN-ek egyszerű telepítését és az egyéb alkalmazásokkal történő integrálását. Ezenkívül az 1-kattintásos funkció az összes népszerű szkriptet és operációs rendszer opciót csomagolja.

Az összes Hostinger VPS szerver szilárdtestalapú meghajtókkal és a legkorszerűbb hardverrel épül, ami garantálja a villámgyors teljesítményt. Az SSD-k 20x vagy gyorsabban működnek a hagyományos mechanikus meghajtókhoz képest. Ennek ellenére magasabb I / O sebességet biztosít még a forgalmi túlfeszültségek idején is. A nagy megbízhatóságot az Intel Xeon processzorok és 128 GB RAM-mal is biztosítják. Mindezen élvonalbeli hardver kombinációja a teljesítmény-optimalizált platformot hozza létre a megdöbbentő szolgáltatások számára.

A nagy teljesítményű felügyeleti eszközöknek köszönhetően, amelyek megkönnyítik a virtuális szerver maximális kihasználását az irányítópulton, a biztonsági mentések végrehajtása és a telepítőtartályok telepítése gyors. A technikai támogatás éjjel-nappal mindig rendelkezésre áll, hogy élő csevegéssel és e-mailen keresztül is segítsen, akár nem kezelt VPS-fiókok esetén is. Lehet, hogy tudod, hogy sok házigazda nem kínál ügyfélszolgálatot a felügyelet nélküli szolgáltatásokhoz, de ez nem igaz, ha a Hostinger lehetőséget választja. Házon belüli szakértői csoportjuk van, amely rögzíti az Ön ügyeinek ASAP-ját. A legalapvetőbb terv csak 3,95 dollárt fizet havonta 1 GB RAM-mal, 2,4 GHz-es, 20 GB-os SSD tárolással és 1 TB sávszélességgel.

5. InMotion tárhely

Az InMotion egy legnépszerűbb társaság, mellyel biztosan találkozni szeretne megfizethető VPS szerver. Az összes virtuális szerverük korszerű funkciókkal rendelkezik. Az a kényszerítő tény, hogy felhőalapú infrastruktúrát mutatnak be, hogy szolgáltatásaikat verhetetlenné tegyék. Sőt, ingyenes kiszolgálókezelési szolgáltatásokat is kap, mint például az operációs rendszer frissítései és biztonsági javításai, stb összesen két, az adatközpont számára választható hely: Washington, D.C és Los Angeles, CA.

Az InMotion számos nagyteljesítményű funkciót tartalmaz. Minden terv a cPanelrel együtt van amely az iparág leg intuitívabb kezelőpanele, amely sokkal könnyebbé teszi a szolgáltatások, mint például a domainek, az e-mailek és az adatbázisok kezelését. És valóban nem kell külön fizetnie érte még az olcsó Linux szerver tervekben sem. A tervek e-kereskedelemre vannak optimalizálva, és ingyenes webhely-migrációs szolgáltatásokat nyújtanak.

Nagyon biztonságban van az InMotion használata közben, mivel ingyenes adatmentési szolgáltatásokat kínálnak. A Plus Live State Snapshot nagyon hasznosnak bizonyul, ha a kiszolgáló nincs beállítva az alkalmazás bármely verziójának frissítésével. Ezzel a szép funkcióval valójában visszatérhet időben, hogy minden rendben legyen.

Jelenleg 3 különböző VPS-terv létezik. A „VPS-1000HA-S” alapcsomag 4 GB RAM-mal, 4 TB havi sávszélességgel, 3 IP címmel és ingyenes SSL tanúsítvánnyal jelenik meg. Mivel korlátlan tartományokat fogadhat, ezért ehhez bőséges 75 GB-os tárhelyet kínálnak az SSD-kön. Ezen felül, akkor is képes beszerezni a ingyenes domain név mind a 6 és 12 hónapos tervekkel.

A VPS főbb funkcióinak gyors áttekintése.

inmotion linux vps szolgáltatások

Az InMotion mindig az ügyfélszolgálatot prioritási szintjén tartja, és a megoldásokat azonnali élő csevegés, skype, jegyek és telefonon keresztül szolgálja ki. Emellett óriási tudásbázist is fenntartanak. Az InMotion az egyik kedvenc szolgáltatónk, és biztosak vagyunk benne, hogy sok más felhasználó mondani fogja neked ugyanezt. Ráadásul ez a legjobb hely minden típusú hostolási megoldás elfogadható áron történő elérésére.

6. DreamHost

A DreamHost az egyik legolcsóbb Linux VPS tárhely-szolgáltató menedzselt szolgáltatásokkal. Megbízható megoldást kínálnak a bloggerek, a tervezők és a fejlesztők számára. Az 1997-ben alapított társaság hosszú utat jelenít meg, ezért megbízható szolgáltatóként ismeri el. Most elkötelezték magukat amellett, hogy 100% -ban rendelkezésre állnak, és egy második gyors szolgáltatást nyújtanak.

Csak ki kell töltenie a fizetési folyamatot, és egyértelművé teszik, hogy a szervert rövid időn belül elindítják. A DreamHost további hosszú távú támogatási megállapodást kötött az Ubuntuval, amely biztosítja a legújabb frissítéseket, lefedve a biztonsági lyukakat és a zökkenőmentes szolgáltatásokat a kevesebb állásidő érdekében. A SATA szabványos meghajtók helyett 20x gyorsabb SSD meghajtókon tárolnak tárolókat.

A DreamHost házon belüli vezérlőpanelt kínál, amely elősegíti az erőforrások növelését. A szükségtelen kiadások legfőbb oka az olyan terv vásárlása, amely több RAM, tároló és CPU magot tartalmaz egy új projekthez, tehát a vezérlőpulton keresztül csak szükség esetén rendelhet további erőforrásokat. Az ilyen skálázhatóság elég költségmegtakarító.

Ráadásul a nagyon megfizethető Linux-tárhely-tervek olyan jellemzőkkel is rendelkeznek, mint a PHP, a Perl, a Python, az Nginx, az XCache, az SSH-hozzáférés és még sok más. Ráadásul az összes terv tartalmazza a Let’s titkosítást, amelyet egy kattintással aktiválhatunk, és amelyet a SERP alapvető elemének tekintünk.

dreamhost VPS szolgáltatások

A legalapvetőbb terv csak belföldön alakul ki $ 15 1 GB RAM-mal és 30 GB tárolással szilárdtestalapú meghajtókon. Ezen felül korlátlan sávszélességet adnak az összes csomaggal. A DreamHost legjobb része tervezi, hogy van nincs korlátozva a fogadható domainek számára egyetlen számlán, így a fejlesztők és tervezők több projektet kezdeményezhetnek ügyfeleik számára. Ezenkívül ezzel a tervvel 1 dedikált IP-címet fog kapni.

Ha beállított egy VPS-t a fiókjába, de arra a következtetésre jutott, hogy ez a VPS nem felel meg az Ön igényeinek, és azt szeretné törölni, akkor a teljes évi szolgáltatást vissza fogják fizetni, levonva a VPS első hónapját. Technikai támogató személyzetük mindig ott van a nap 24 órájában, hogy segítsen. Elérhetők a Twitteren és e-mailekben, nagyon szép válaszidővel. Az élő csevegés 6 és 22 óra között érhető el Csendes-óceáni idő szerint (PST). Összességében a DreamHost nem csak olcsó, hanem az egyik legjobb Linux VPS szolgáltató is.

7. Bluehost

Ritkán vannak olyan emberek, akik online dolgoznak (webmesterek, Bloggerek), és nem tudnak a Bluehostról. A vállalat hihetetlenül elterjedt az indulók körében. A Bluehost különböző terveket kínál különféle ügyfelek igényeinek kielégítésére. Szolgáltatásaik megosztott, felhő, kezelt WordPress, WooCommerce, VPS és dedikált tárhely-terveket tartalmaznak. Ezen felül velük is regisztrálhat egy domaint.

A Bluehost olcsó ára a Linux VPS-t mindenki számára elérhetővé teszi. A cég olyan fejlett technológiákat alkalmaz, mint az OpenStack és a KVM. Ezenkívül a KVM hipervizor megvalósításával a BlueHost garantált forrásokat biztosít minden VPS felhasználó számára.

A Bluehost kínál továbbfejlesztett cPanel amely a piac leg intuitívabb irányítópultja. Ez nagyon kedves a kezdő felhasználók számára, vagy azok számára, akik nem akarnak komplex parancssorokkal dolgozni. Ezenkívül teljes hozzáférést biztosítanak a CentOS-hoz és annak a szervernek, amelyért fizetett. A Bluehost megszerzésének egy másik hatalmas előnye, hogy további erőforrások vannak menet közben. További tárhelyet adhat hozzá a cPanel útközben.

A Bluehost kedvezőbb választás, ha olcsó, de viszonylag megbízható VPS szolgáltatásokat keres, aprító funkciókkal. Alig 19,99 USD / hó. felvehet egy virtuális szervert, amely 2 magos CPU-val, 30 GB SAN tárolóval rendelkezik az SSD-n, korlátlan sávszélességgel és 2 GB RAM-mal. 1 IP-címet is tartalmaznak. 30 napos pénzvisszafizetési garancia is van a pénzére. Ön is kap egy egy ingyenes domain név.

Bár jó szolgáltató, de vannak hiányosságok a Bluehost megszerzésében. Mindenekelőtt nem biztosítják az adatközpont helyének megválasztását. Az adatközpont helyének kiválasztása elengedhetetlen lehet az e-kereskedelmi webhelyek létrehozásakor. Másodszor, ahol a legtöbb társaság ingyenes titkosítást kínál, a Bluehost ezt opcionális szolgáltatásként is beillesztette, és ehhez további összeget kell fizetnie.

A kiváló ügyfélszolgálat az Ön hostcsomagjának sarokköve, ahol megoldhatja a felmerülő problémákat, és megoldásokat szerezhet a műszaki szakértőktől. A Bluehost 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít Önnek élő csevegés, e-mail és hívás útján. Bár a Bluehost akár 10 menta is igénybe vehető. válaszol, de összességében elég kielégítő szolgáltatásokat nyújt.

8. Host1Plus

A Host1plus azon szolgáltatók egyike, amelyek olcsó Linux VPS-t kínálnak SSD-n, és ezáltal a teljes teljesítményt új szintre hozzák. Elsősorban a fejlesztőknek nyújtott szolgáltatásokat tervezték. Csak a VPS szervert indíthatja el 4 $ / hó rengeteg fejlesztési funkcióval. Az árak tovább csökkennek az előfizetés időtartamának emelésével több mint egy hónapig.

A Host1plus a robusztus infrastruktúrára épül, amely Intel Xeon processzorokat, OpenVZ virtualizációt és SSD gyorsítótárazó rendszert használ. Sőt, a csatlakozásuk akár 500 Mb / s sebességű uplink-et is támogat. Azt állítják, hogy RAID 10 tárolórendszert kínálnak, amely a gyors sebességről és a minimális hibaarányról ismert.

host1plus linux vps tárhely szolgáltatásai

Egy dolgot szeretnénk tisztázni, hogy ez megfizethetőbb a tapasztalt fejlesztők számára, mivel könnyen tudnak dolgozni a parancssorokban. Másrészt a tapasztalatlan és nem technikai felhasználók számára a Host1plus cPanel licencet kínál, amely havonta 15 dollárba kerül, ez pedig megkönnyíti a szolgáltatásaikat..

Nagyon sok a tervek közül a választás, és így kényelmesen megtalálja azt, amely megfelel az Ön igényeinek. Első, „Amber” nevű tervük lehetővé teszi 20 GB-os Ceph tárolást, 512 MB RAM-ot, 1 magos CPU-t és 1 TB sávszélességet. Ezenkívül a Host1plus lehetővé teszi a Linux OpenVZ és a Linux KVM alapú terv elindítását.

A VPS-kiszolgáló beállítása a Host1plus segítségével nagyon egyszerű. Csak válassza ki a kívánt adatközpontot, amely stratégiailag a célközönség közelében helyezkedik el. Összesen 5 hely található a térkép körül: Chicago (USA), Los Angeles (USA), São Paulo (Brazília), Frankfurt (Németország) és Johannesburg (Dél-Afrika). Ezután válassza ki a használni kívánt Linux rendszert, és adja meg a számlázási információkat. Ez az

Linux operációs rendszer

A Host1plus támogatási szolgáltatásokat nyújt. De az egyetlen rész, amely csalódást okoz, a élő csevegés, amely csak 9-18 GMT + 3 alatt érhető el. Bár a válasz gyors, de 24/7-es chat-szolgáltatásokat kell kínálniuk az ügyfél problémáinak gyors kezelése érdekében. Alternatív megoldásként e-mailen keresztül is kapcsolatba léphet, vagy böngészhet az útmutatókban és a tudásbázisban. Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy jó VPS szolgáltató, de tapasztalt fejlesztők számára.

 • A 10 legolcsóbb VPS-kiszolgáló-tárhely: a legjobb olcsó VPS-kiszolgálók

9. HostGator

A HostGator meglepően gyakori azok között, akik megfizethető hosting megoldásokat akarnak. Az olyan alapvető hostolási megoldások mellett, mint például a megosztott és kezelt WordPress, mellettük kedvelték őket a villámgyors, de megfizethető felhő-tárhely-megoldás miatt a blogírók számára. A HostGator segítségével megszerezheti a VPS szervert cPanelrel vagy anélkül

Virtuális kiszolgálója teljesen el van különítve a többi felhasználótól, és autonóm irányítást biztosít az operációs rendszer telepítése és a beállítások konfigurálása felett. Minden Linux VPS szerverhez, tárolást biztosítanak a RAID 10 rendszeren amely jobb védelmet és az adatok maximális rendelkezésre állását eredményezi. Sőt, ha egy kisebb projektet indít, akkor nem kell nagyobb tervet szereznie, mivel könnyen hozzárendelheti az erőforrásokat, amikor a webhely kinövi.

Első, Snappy 2000 néven ismert tervük, amely hozzáférést biztosít 2 mag processzorhoz, 2 GB RAM-hoz, 120 GB webtérhez és 1,5 TB sávszélességhez. 2 IP-címet tartalmaznak. A HostGator hozzáférést biztosít olyan vezető szolgáltatásokhoz, mint az Apache webszerver, a PHP, a MySQL, a Perl és a Python, stb., A HostGator biztosítja a DDOS védelmet, IP tűzfalatábla és néhány szigorú biztonsági intézkedés. A VPS szervereket Intel processzorok hajtják.

Az árképzés vonatkozásában a HostGator súlyos sokkot okozhat. Rövidebb időtartamra igazán drága szolgáltatásokká válnak 79,95 dollár havonta miközben a költség csökkenni kezd, miközben növeli az előfizetési időszakot, és válik olyan alacsony, mint 19,95 USD. Nem kétséges, hogy kiváló VPS szolgáltatók, ám az ilyen taktika arra készteti az ügyfeleket, hogy kerüljék őket.

Biztosan ügyfélszolgálatuk elérhető a nap 24 órájában, de nem annyira éles, mint kellene. Leggyakrabban legalább 10 percet kell várnia, míg a késleltetési idő néha 30–40 percre nőhet. Ritka esetekben gyors választ kapunk.

Pontosabban, amikor a VPS szerver teljesítményéről van szó, kétségtelenül elképesztő, ám árazási stratégiájuk és támogatási szolgáltatásuk a legfontosabb üzletkötési tényezők. Tehát, miután feliratkozott a tervre, ha rájött, hogy ez nem a kívánt szolgáltatás, kérjen visszatérítést, mivel a 45 napos visszatérítési politika.

10. 1and1

Az 1and1 az a szolgáltató, amely rövidesen megnyitja a legolcsóbb Linux szervert. A modern technológiák, mint például a VMware virtualizáció, az Intel Xeon 2660 v2 & A 2683 v3 és a szilárdtestalapú meghajtókat az 1and1 fogadja el a prémium minőségű szolgáltatások biztosítása érdekében. Ezen felül, a VPS-terveiket felhőalapú szolgáltatások biztosítják.

1&Az 1 a Windows és a Linux felhasználók számára is terveket kínál. Megengedett a sok operációs rendszer-sablon közül választhat, mint például az Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 és 2016 stb. 1 és 1 átadja a szerver teljes root hozzáférését, amely a fejlesztők többségének egyik alapvető aggodalma a szabad munka érdekében..

Adatszolgáltatási központot kínálnak az Egyesült Államokban, Németországban és Spanyolországban. A legalacsonyabb csomag 1 magos CPU-ból, 512 MB RAM-ból és nagy mennyiségű tárhelyből (30 GB) az SSD meghajtókon található. Nem kell aggódnia a havi adatátvitel miatt, mivel ezek korlátlan forgalmat tesznek lehetővé minden tervnél. Ezenkívül az SSL tanúsítványt is tartalmazza.

Azt is vegye figyelembe, hogy csak 1 statikus IP-címet engedélyeznek. Sőt, ha cPanel vagy Plesk fájlt akar használni, akkor előfizetnie kell a virtuális szerver „Cloud M” tervére. Fiók létrehozása rendkívül egyszerű, csak válassza ki az adatközpontot, és válassza az operációs rendszert, a fizetési részleteket, és oda is jár. Készen van.

Vessen egy pillantást az 1and1 kiemelkedő tulajdonságaira;

1and1 vps szerver szolgáltatás

1&Az 1 nagyon hasonlít egy tapasztalt fejlesztők VPS-megoldására. A legjelentősebb ok, hogy ők nem kínáltak élő csevegést, így e-mailen vagy telefonon kell kapcsolatba lépnie velük. Úgy gondoljuk, hogy az élő csevegés sokkal kényelmesebb, ha az első nyelv nem angol, és ennek hiánya valóban csalódást okoz a kezdő felhasználók számára.

Mivel nem mindenki van hozzáértő fickó, és számos eseményt tapasztal. Arra gondolhatunk, hogy érzi magát egy kritikus esemény bekövetkezésekor, de nincs mód arra, hogy azonnali segítséget kapjon a társaságtól. Tehát soha nem ösztönözzük az új felhasználókat, hogy válasszanak olyan szolgáltatót, mint az 1&1, amely nem kínál nagyon alapvető élő csevegést. De ha ismeri a szerver adminisztrációját, akkor érdemes megy, és határozottan nagyon megfizethető.

 • A tíz legjobb Linux tárhelyszolgáltató-szolgáltató

 Következtetés

A kisebb webhelyek jól működnek a megosztott tárhely mellett, de a nagy webhelyekhez feltétlenül szükség van egy VPS környezetre. A fent felülvizsgált VPS szolgáltatók nemcsak olcsók, hanem tökéletesen kielégítik a kinövö igényeit is. Mindegyik meghaladja az iparág területét, és megoldásokat kínál fejlesztőknek, tervezőknek, bloggereknek és vállalkozásoknak.

Tehát amit ajánlunk egy olcsó Linux VPS megoldáshoz?

Bár az összes felülvizsgált házigazda jó, de kétségtelenül javasoljuk az InMotion kezelt VPS-tárhelyét, amelyet Cloud infrastruktúra támogat. Lefedi az összes alapvető funkciót a fejlesztők, a bloggerek és a webmesterek számára. Rendkívül gyorsak is, és ésszerű áron biztosítják a szilárd üzemidőt.

Ha nem irányított terveket hajt végre, akkor az A2 Hosting jó hírnevű játékos, és olcsó Linux VPS szervert kínál.

A választás teljesen a te dolgod, csak tartsa szem előtt a rendelkezéseit, és válassza ki a fent áttekintettek közül a megfizethető és értékes szolgáltatások elérése érdekében..

Tehát kipróbálta a fent említett szolgáltatók valamelyikét, vagy megpróbálja? Kommentáron keresztül ossza meg értékes tapasztalatait velünk és más olvasókkal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map