Topp 10 beste Windows Server Hosting Providers 2020

0

Så du planlegger å benytte deg Windows Server hosting men forvirret til å bestemme hvilken som er den beste leverandøren der ute?


Tilgjengeligheten av dusinvis av verter gjør det ganske vanskelig å velge mellom forskjellige selskaper, men vi gjorde en dyptgående undersøkelse og kom med noen av de beste alternativene.

Det er en betydelig forskjell mellom Windows og Linux webhotell bortsett fra at den sistnevnte koster mindre penger.

Hvis du er en utvikler eller programmerer som mest handler med ASP, MS SQL, eller ASP.net osv. da vil Windows-basert hosting være perfekt for deg.

Kjernefordeler med Windows OS-drevne servere:

 • Regelmessige oppdateringer for å sikre optimal ytelse
 • Selskapet bak omfavner de siste sikkerhetsoppdateringene for robust beskyttelse
 • Du trenger ikke å lære avanserte ferdigheter for å administrere maskinen din
 • Kompatibel med Microsoft FrontPage og avanserte funksjoner
 • Perfekt alternativ for Windows-basert applikasjonsutvikling
 • ASP, Visual Basics,. Net og ASP.net vennlig
 • Grafisk brukergrensesnitt er enkelt å bruke sammenlignet med Linux
 • Du kan distribuere, installere eller endre ting enkelt (på grunn av GUI)
 • Tillat tilgang til eksternt skrivebord

Windows Server Hosting vs Linux OS

Topp 10 beste Windows Server Hosting Providers 2020

1. Kamatera

Når det gjelder skybasert Windows Server-webhotell, hvordan kan vi glemme Kamatera, en plattform bygd med nyskapende teknologier og ultimate skalerbarhet for å være vert for alle apper, nettsteder og Windows OS-miljø.

I motsetning til mange webhotellfirmaer som koster mye penger, er planene deres svært rimelige, så vel som muligest mulig skalerbarhet mens du er på farten. Når det er sagt, kan du øke eller redusere serverresurser som lagring, minne, prosessorkraft innen noen få klikk.

Skaleringsprosessen er enkel og også rask, takket være øyeblikkelig klargjøring. Det tar mindre enn ett minutt å distribuere den ønskede Windows-maskinen med de nødvendige ressursene. Alt du trenger å gjøre er å velge operativsystem etter eget valg, datasentre, CPU, RAM, lagring, servernavn og faktureringssyklus. På toppen av det spiller også deres brukervennlige kontrollpanel en viktig rolle for å administrere kontoen din som en sjarm.

Det som gjør Kamatera fremtredende blant andre leverandører av skyhosting, er muligheten for øyeblikkelig kundestøtte 24 × 7 som kan benyttes via live chat, telefonsamtale og billetter. Utenom det, tilbyr de også et stort kunnskapsgrunnlag der du kan få selvhjelp. Kamatera har flere tiår med bransjeerfaring, ekspertansatte og toppnotch-maskinvare for å sikre maksimal oppetid, pluss raske tjenester.

Alle serverne deres (lokalisert i 13 regioner) som bruker de raskeste Intel-prosessorene som er 300% raskere enn tidligere versjoner, koblet til 40Gbit offentlige og private nettverk, og gir et sterkt isolert miljø. Videre, med hjelp av SSD-er, opplever du raskest mulig hastighet.

Uansett om du trenger en ferdig laget plan eller vil opprette din egen server, tilbyr de begge alternativene. Du kan opprette en Server for Windows-operativsystem med opptil 384 GB Ram, 72 vCPU kjerner og 1 TB lagring.

Det er også andre OS-alternativer som inkluderer CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS og Ubuntu, etc. Du har dessuten lov til å distribuere eget bilde i tillegg.

Som en helhet anbefaler vi at du bør gi Kamatera en sjanse til å være vertskap for dataene dine, da det også er et 30-dagers gratis prøveversjon tilgjengelig.

2. Vultr – Pålitelig Cloud Windows Hosting med 15 datasenteralternativer

vultr beste Windows-serversky

Vultr er relativt ny hostingleverandør, lansert tilbake i 2014, men administrerer av et team som har 20+ års erfaring innen webhotell. Vi imponerte virkelig med oppetid, hastighet og skalerbarhet.

Selskapet vokste raskt og ble en av de gigantiske nettskyleverandørene som holder over 100 000 + kunder verdensomspennende.

Vultr tilbyr uavhengige skyservere for å bruke den i henhold til dine behov som Windows eller Linux.

Noe av det enestående er at Vultr tilbyr et bredt spekter av planer med dedikerte ressurser. Du kan enkelt finne den mest passende planen som passer dine behov.

Dessuten kjente skyteknologier enkel skalerbarhet. Så i stedet for å migrere hele kontoen, med Vultr kan du øke eller redusere ressursene umiddelbart når det er nødvendig.

Og det er også øyeblikkelig tilbud av automatiserte Bare Metal-servere for å takle massiv trafikk. Derfor med Vultr trenger du aldri å bekymre deg for skalerbare alternativer.

Vultr har forskjellige datasentre for å sikre lav latens enn mange skyverter. De har 15 datasenterplasser å velge mellom i henhold til publikums geografiske plassering.

På den annen side hjelper det også å redusere lastetiden for nettstedet ditt og applikasjoner over hele kloden. Hele nettverket er bygget med solid state-stasjoner og maskinvare i næringslivet for høy lese- og skrivehastighet. Dermed er det en veldig lav risiko for driftsstans fordi systemet automatisk bytter til andre kopier av dataene dine i tilfelle maskinvarefeil oppstår.

Du kan vurdere det som en ulempe eller ikke at Vultr ikke tilbyr Plesk-kontrollpanelet for administrasjon av Windows-hosting-serveren. De gir et enkelt, internt utviklet dashbord med et 1-klikks installasjonsprogram.

Selv om de går sammen om å tilby Plesk til 30-dagers prøveperiode. Når det gjelder teknisk assistanse, kan du sende inn billetter eller lære gjennom detaljert dokumentasjon.

Dessverre er det ingen live chat. Ved å være vert på Vultr, kan du ikke bare spille fritt, men kan benytte enkel skalerbarhet og utvilsomt pålitelig ytelse.

3. InterServer

InterServer

Interserver kommer med et mål å levere pålitelige tjenester med rimelig pris. Webhotell er et konkurranseutsatt marked, og Interserver håndterer det med omtanke siden 1999. Selskapet kunngjør ofte enorme rabatter som hosting til bare 1 cent for en begrenset periode.

Ved siden av forskjellige typer hostingløsninger kan du også registrere et domenenavn ved veldig lave fornyelser sammenlignet med konkurransen.

Som andre tilbydere tilbyr de deg lavere priser på langsiktige planer som 3-årig. Deres Windows-optimaliserte hosting leveres med ganske ubegrensede muligheter. Du får ubegrenset lagring, dataoverføring, e-post og underdomener. På toppen av det kan du være vertskap for opptil 20 nettsteder.

For rask ytelse er det et separat SSD-basert hurtigbufringssystem. Dessuten er det også gratis integrert CDN for å sikre rask lasting over hele verden.

En annen bemerkelsesverdig ting at de inkluderer gratis ukentlige data-sikkerhetskopier mens restaureringen krever sending av en forespørsel. I tillegg lagrer dataene dine på den feiltolerante lagringsmekanismen “RAID-10”. InterServer er blant selskapene som tilbyr 99% oppetid, og ja, de gjør det effektivt mulig over lovet oppetid.

For å gjøre det lettere for kundene, inkluderer de Plesk-kontrollpanelet, som ikke bare tilbys av de fleste av Windows-leverandørene, men også enkelt å bruke. Det er også et gratis SSL-sertifikat tilgjengelig, som ikke bare er viktig for sikkerhet, men rangering av søkemotorer.

De tilbyr ikke gratis domene i stedet for at du kan kjøpe et til den nedsatte prisen på $ 1,99. Selskapet vedlikeholder alle de grunnleggende måtene som live chat, telefon og e-post for å hjelpe kunder 24/7. I henhold til vår erfaring kan vi si at de er blant selskapene med veldig rask live chat.

Hvis du ikke er fornøyd med din eksisterende leverandør, kan du migrere sømløst til InterServer uten å betale en eneste krone. Og foruten mange fordeler, er det AdWords-kreditt på 100 dollar og 20% ​​malmonster rabatt som venter på deg.

4. DreamHost – Billig Windows Server Hosting på Cloud

dreamhost

Siden 1997 har DreamHost vokst jevnt og trutt vert over 1,5 millioner domener på gulvet deres. De tilbyr komplette webløsninger inkludert registrering av domenenavn og alle slags webhotelltjenester.

I motsetning til de ovennevnte to leverandørene, tilbyr de ikke delt Windows-hosting. Så hvis du vil være vert for Windows, kan du gjøre det på skyplattformen.

For Linux er dessuten deres delte hosting et utmerket valg som støttes av en 100% oppetidsgaranti, gratis SSL og Retningslinjer for 97 dager.

DreamHosts skyhosting er en ikke-administrert tjeneste der du har lov til å distribuere Windows, Linux og BSD operativsystemer. Du vil få full root-tilgang, så du kan installere operativsystemet etter eget valg.

Som skyhosting drevet av flere maskiner som fungerer som en, så er det de laveste sjansene for driftstider. Den største fordelen med skyinfrastruktur er skalerbarhet som lar deg utvide ressursene umiddelbart når det er nødvendig.

De tilbyr rikelig med lagring på SSD-servere. På deres minste plan, vil du få 80 GB SSD-plass og 100 GB blokk lagring uten noen ekstra kostnad.

I tillegg sikrer de et isolert miljø, slik at nettstedet ditt ikke vil påvirke av andre kontoer under andre trafikkspikes.

Merk deg at Plesk-kontrollpanelet på en delt Windows-server er gratis tilgjengelig, kan skyldes den delte kostnaden. Mens du er på DreamHost-skyen, tilbyr de bare et enkelt kontrollpanel, så du bør ha ledelseserfaring med webhotell.

Med DreamHost-sky trenger du ikke å betale et engangsbeløp på en gang. Du kan kansellere tjenestene deres når som helst, og det er ikke nødvendig med tilbakebetaling. Videre kan du enkelt integrere tredjeparts lagringsapper for å lagre sikkerhetskopifiler.

Selv om de har live chat og telefonstøtte, er DreamHost teknisk support hovedsakelig gitt gjennom billettsystemet. DreamHost er et utmerket valg, spesielt for utviklere, fordi det er pålitelig og har full root-tilgang innenfor meget rimelige priser.

5. TMDHosting

TMDHosting

Her er en særegen TMDhosting som har mange årsaker som tvinger søkerne til å vurdere dem når de søker på Windows server hosting. TMD er spesielt en stabil webhotell med en oppetidsgaranti på 99,999% og flammende raske tjenester.

Du kan benytte Windows-baserte serverfunksjoner på det delte miljøet. Selskapet har byttet ut treghastigheter med treg hastighet SSD-er som er 20 ganger raskere, derfor lastes nettstedet ditt raskere.

I tillegg til ytelse, gir TMDHosting 60 dager pengene tilbake-garanti som er utenfor standardperioden. Så det betyr at du fikk mer tid til å evaluere dem. Det beste er at deres grunnleggende plan kan huse opptil 6 nettsteder, ubegrenset lagring, MSSQL-databasert og båndbredde.

Det viktigste er at de alltid gir rask tilgjengelighet av de nyeste .NET-rammene. TMD har sterk serversikkerhet, brannmurbeskyttelse og oppdaterte sikkerhetsoppdateringer. De har aktive brannmurer drevet av populære BitNinja. Dessuten holder automatisk overvåking, autooppdateringer og spam-eksperter deg sikker.

Selskapet er raus nok til å tilby billig webhotell sammen med et gratis domenenavn med hver plan. Det er også ett-klikk gratis SSL som er viktig både for sikkerhet og SERP-rangering.

For å administrere hostingfunksjoner inkluderer alle kontoer Plesk-panel som er noe forskjellig fra cPanel, men lett å betjene. Ingen ser for seg å drive et nettsted uten sikkerhetskopiering og selvfølgelig koster sikkerhetskopier deg ekstra penger. Men TMDHosting gjør det enkelt for deg ved å tilby gratis sikkerhetskopiering og restaureringstjenester.

Å ha firmaeksperter for teknisk hjelp er alltid bedre i stedet for å stole på tredjepartsstøtte. TMDhosting gir kundesupport døgnet rundt gjennom flere kanaler som live chat og billetter.

Telefonstøtte er også tilgjengelig fra mandag til fredag. Du får de beste tjenestene med god verdi og rimelige Windows-serverplaner med alle klokkene og fløytene for å kjøre jevn drift.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS Server

Å være en av de mest fleksible webvertene i bransjen, skreddersydde A2Hosting sine tjenester i samsvar med kundenes behov. Satsingen starter i 2001 for å betjene utvalgte kunder, men i 2003 bestemte de seg for å betjene et bredere marked ved å introdusere en rekke webhotelltjenester gjennom deres plattform.

I dag presenterer de både Linux- og Windows-serverplaner. Ved siden av VPS og dedikert kan du til og med benytte deg av Windows-hosting på det delte miljøet til økonomiske priser.

A2Hosting vet hvor mye hastighet som er avgjørende for kundene. Så uavhengig av hostingtype (delt, VPS, etc.), kommer alle pakker med SSD-baserte servere for sømløs dataoverføring. Valget av datasenterplassering (USA, Europa og Asia) er dessuten opp til deg.

Et sted nærmest kundene dine lar dataene raskt reise fra datasenteret til klientens nettleser, og dermed rask lastetid. Du kan til og med sette opp Turbo-teknologier for den ekstra hastighetsfordelen.

På A2hosting er Windows shared server hosting den billigste måten å bruke Windows OS-teknologier. Du vil få ubegrenset SSD-nettplass for hele lagringsbehov som OS, databaser.

Videre inkluderer hver plan ubegrenset dataoverføring, noe som betyr at det ikke er noen månedlig begrensning i antall besøk.

Deres Windows-hosting inkluderer Plesk-kontrollpanelet som har et intuitivt grensesnitt for å administrere domener, e-poster og databaser, etc. De støtter flere ASP.NET-versjoner, .NET, Silverlight, samt gratis SSL-sertifikater.

Vanligvis blir Windows-operativsystemet kritisert for dårlige sikkerhetstiltak. A2Hosting gir tilstrekkelig beskyttelse mot ondsinnede aktiviteter.

Virusscanning, Kernel-oppdateringer, brannmur, og spesielt system mot Brute Force beskytter deg fra alle kanter. Så du trenger ikke å bekymre deg for sikkerhet på Windows-webserveren.

Kundestøtte er ryggraden i ethvert webhotellfirma; de klarte klokt kundestøtte også. Live chat, e-post og telefonsupport er tilgjengelig 24/7/365 for å få hjelp.

A2Hosting er en pålitelig webvert enten du vil ha Windows- eller Linux-hosting. Dessuten vil du bli utrolig når som helst pengene-tilbake-garanti (dvs. innen 30 dager full refusjon og deretter beregnet på ubrukte tjenester).

7. GoDaddy

Godaddy webhotell for windows

Hvis du har et lavt budsjett og søker etter billig Windows-serververt, er Godaddy et rimelig alternativ. GoDaddy er den største domeneregistratoren som administrerer over 76 millioner domener. I tillegg til domeneregistrering tilbyr de Linux og Windows webhotell.

GoDaddy er kjent for en enorm introduksjonsrabatt der du kan spare betydelige penger ved å registrere deg langsiktige kontrakter som for eksempel 3-årig. Du kan også handle markedsføringsverktøy, websikkerhet, SEO-tjenester, hosting via e-post og kontorverktøy.

GoDaddy var i overskriftene på grunn av store sammenbrudd i tjenestene da hosting- og e-posttjenestene deres falt, noe som påvirker omdømmet deres alvorlig. Men nå forbedret de seg mye, og etter det er det ikke noe større tilfelle av tjenesteavbrudd.

De tilbyr 99,9% oppetid og de har sikkerhetsprotokoller med aktiv DDoS-beskyttelse. Det er nesten 50+ applikasjoner som kan distribueres med 1-klikk. For å administrere hosting, et gratis Plesk-kontrollpanel utstyrt med alle planer som er ganske kjent for Windows VPS-serveren.

I den første “Economy” -planen inkluderer de 100 GB lagring og ubegrenset båndbredde. Videre tillater det 10 MySQL og 1 MSSQL-database. Det tillater hosting 1-domene, mens de to andre planene kan være vert for et ubegrenset antall nettsteder.

Du hører kanskje det gratis domenenavnet, men GoDaddy gjør en annen jobb. Sammen med gratis domenenavn gir de gratis Microsoft Office 365-e-post for det første året av abonnement.

Det er ingen gratis sikkerhetskopiering inkludert i noen pakke, selv om det er en valgfri sikkerhetskopitjeneste som koster bare $ 0,99 / måned. De oppretter imidlertid sikkerhetskopier i tillegg til sikkerhetsovervåking.

GoDaddy er ganske begrenset fra kundesupportsiden, den viktigste måten å hjelpe kunder på er gjennom e-post mens live chat er tilgjengelig i løpet av bestemte timer. Ja, GoDaddy møtte noen uønskede hendelser i det siste, men selskapet forbedret seg betydelig for å tilby stabile nettløsninger.

8. 1and1 IONOS – Billigste Windows VPS Server Hosting

1og1 billig Windows VPS med plesk

Lanserte sin reise tilbake i 2003, kan du hovedsakelig høre om dem som en domeneregistrator på grunn av særegne kampanjetilbud som $ 0,99 domener og betydelige rabatter på kjøp av populære utvidelser som .com. Men 1&1 er mer enn bare en domeneregistrator. De tilbyr en omfattende katalog over webhotellprodukter, websikkerhet, online markedsføring, e-hosting og verktøy for bygging av nettsteder.

Hvis du ikke vil lage et stort hull i lommen, er 1and1 en rimelig måte å lansere en Windows-hosting-server. Du kan benytte deg av ASP.NET og .NET mens det bare koster under en dollar på månedlig basis. Til og med deres første plan tilbyr ubegrenset lagring og lar deg være vert for ubegrensede domener.

Også på et årlig abonnement får du et gratis domenenavn for det første året. 1&1 er kompetent til å levere 99,9% oppetid, men fra hastighetsperspektivet kan det hende du må bry deg om optimalisering og bør ha aktiv CDN. Det flotte med at selv med den billigste Windows-serveren, er investeringen din beskyttet av en 30-dagers refusjonspolicy.

1and1 har flere datasentre på 10 forskjellige steder, inkludert Spania, Tyskland, Storbritannia og USA som gjør dem i stand til å tilby funksjoner som geo-redundans. Gjennom dette systemet lagrer de dataene dine på to separate datasentre, slik at du ikke blir påvirket av maskinvarefeil.

Som andre webverter, 1&1 IONOS tilbyr sikker hosting ved å implementere brannmurer, serverovervåking, DDoS-forsvar, osv. Men for ekstra pleie, kan du også aktivere SiteLock-sikkerhet som er valgfri, som er en effektiv tjeneste mot sårbarheter og hacks. Du kan benytte deg av dette med 30 dager prøveperiode og deretter bare $ 0,99 / mo.

Alle Windows-planer leveres også med e-post hosting. Du har lov til å opprette opptil 100 e-postkontoer. Husk at hver konto har 2 GB e-postlagring.

Sammen med andre freebies, 1and1 gave $ 100 markedsføringskreditt for markedsføring på Bing. E-post, chat og telefon er de viktigste måtene å teknisk hjelp 24/7. Hvis du går tom for penger og vil ha den billigste Windows-hosting, er 1and1 utvilsomt et alternativ å tenke på.

9. HostWinds

hostwinds

Lansert i 2010 HostWinds er en rekke prisvinnere Windows VPS hosting leverandør. De var en gang vervet på 500 Inc.-listen.

HostWinds VPS hosting-kategori kommer i begge alternativene; Linux og Windows. De legger avgjørelsen i hendene dine om du vil velge den administrerte eller ikke-administrerte VPS Windows-planen.

Hvis du er en erfaren person, kan du spare betydelig på kostnadene ved å velge en ikke-administrert server, mens for bloggere / utviklere som er nye i VPS, er administrerte løsninger best egnet for dem.

HostWinds lar deg velge mellom forskjellige versjoner av Windows-operativsystem. De vet hvor viktig hastigheten er for eiere og besøkende av nettsteder, det er derfor alle servere kombinert med 1 Gbps porter og SSD-er.

Videre kan du velge datasenter fra Dallas eller Seattle i henhold til det geografisk målrettede publikummet. Hostwinds er blant de få selskapene som lover å levere en forbausende 99.999% tilgjengelighet. Når det er sagt, vil kunden din alltid ha tilgang til nettstedet ditt.

De tok også mange skritt for å gjøre tjenestene deres sikre å betjene. Foruten grunnleggende overvåking, er det også automatisk DDoS deteksjonssystem. I tillegg med tilstedeværelsen av nattlige sikkerhetskopier, kan du operere fritt til bare $ 1 / mo.

På grunn av VPS får du en helt privat hostingkonto fra andre. Det betyr at det ikke er noen risiko for at kontoen din blir forstyrret av andre tunge nettsteder på samme server.

Skalerbarhet er en av de viktigste delene å se på hvis du spår umiddelbar vekst i nærheten av fremtiden. De lar deg oppgradere din VPS sømløst og for mer overflødige alternativer har du dedikerte pakker tilgjengelig.

Husk at det ikke er noe gratis Plesk-kontrollpanel som betyr at du må betale noen ekstra kroner for en lisens. Lisenskostnaden avhenger av den versjonen du foretrekker å velge.

HostWinds kundesupportområde er ganske imponerende der supportpersonen vises i løpet av noen få sekunder på live chat. I tillegg er supportbilletter, telefon og kunnskapsbase nyttig.

10. CloudWays – Best Cloud Managed Windows Server Hosting

cloudways

Siden oppstarten er Cloudways den beste løsningen for Linux- og Windows-servere. De har inngått et samarbeid med flere ledende nettskyverandører som Vultr, Amazon og Google osv. Og gjør tjenestene deres enkle sammen med aktiv kundestøtte. Gjennom Cloudways vil du få administrerte tjenester på banebrytende skyarkitektur til en rimelig prislapp.

Cloudways er noe av det beste alternativet hvis du ikke vil håndtere tekniske ting eller på et begynnende stadium. Det lar deg enkelt gjøre bruk av Amazon, Google, Kyup, Vultr og Linode sky.

Her gjør oppmerksom på at Plesk-panelet, som andre skyselskaper, ikke er gratis inkludert. For administrering kan du enten kjøpe en Plesk-lisens eller administrere gjennom deres forenklede kontrollpanel.

Selv om Cloudways inkluderer gratis Let’s Encrypt SSL, flere hurtigbufringssystemer for hastighet, og viktigst 24/7 kundestøtte via live chat.

De fleste skyleverandører tar ikke hodepinen ved migrering av nettstedet mens Cloudways tilbyr en fri migrasjon per konto. For WordPress-brukere har de en WordPress-plugin for dataoverføring. Og for andre må du sende inn en forespørsel.

Den mest bemerkelsesverdige delen av Cloudways at de på grunn av sitt partnerskap med andre leverandører stiller et stort utvalg av datasentre til rådighet for nettstedet eller applikasjonen din. Dessuten kan du benytte tjenestene deres gratis ved å registrere deg for en 3-dagers prøvekonto.

CloudWays inkluderer et 1-klikks installasjonsprogram i kontrollpanelet som støtter 10+ apper som WordPress. Og det er også tilgjengeligheten av noen avanserte hostingalternativer som du vanligvis ikke finner på delt Windows-hosting, for eksempel 1-klikk kloning og iscenesettelse.

Det er ingen retningslinjer for tilbakebetaling, fordi du i løpet av en måned kan kansellere tjenestene deres, og ingen kvitteringer blir belastet Det er en praktisk måte å distribuere Windows-maskinen sammen med aktive støttekanaler.

11. HostGator

hostagor

Sist, men ikke minst, er HostGator et fremtredende navn i vertsindustrien. Store rabatter er et av poengene med deres popularitet. Du kan starte ASP.NET til ekstremt konkurransedyktige priser. Og du får uovervåket båndbredde og lagring. Det kraftigste Plesk-kontrollpanelet er inkludert i Windows-vertsplaner uten å belaste noen ekstra kostnader.

HostGator tilbyr 99,9% oppetidsgaranti som gjelder både nettverks- og maskinvarefeil. Og hvis oppetid faller under den lovede prosenten, vil de utstede hostingkreditt til kontoen din.

Deres Windows-hosting-server inneholder mange programmeringsfunksjoner som flere ASP.NET-versjoner, PHP, Python, AJAX, og mange flere.

HostGator er en av vertene som tilbyr en differensiert refusjonspolicy. Der de fleste selskaper gir 30-dagers eller ingen refusjonspolicy på Windows-plan, gir HostGator 45-dagers sikkerhet for midlene dine.

I motsetning til mange tillater de et ubegrenset antall MSSQL- og MySQL-databaser. Og hver konto oppstår med gratis delte SSL-sertifikater.

Nesten 40 opensource-skript kan installeres med bare ett klikk. Når du bygger et nettsted, kan det hende du trenger en god utforming.

Foreløpig vedlikeholder HostGator nesten 4500 gratis maler relatert til forskjellige kategorier. Og ikke bekymre deg for den eksisterende nettstedoverføringen din, da de tilbyr gratis migrering og domenetransport.

Selv om HostGator er en flott webhotell som tilbyr skalerbare alternativer med rimelig pris. Men vi fant ikke live chatten deres så raskt. Den gjennomsnittlige responstiden er vanligvis mellom 5 minutter, noe som ikke er raskt.

I tillegg kan supportbilletter og telefon brukes til spørsmål. Imidlertid er tilstedeværelsen av flere måter å hjelpe kundene nyttig. De har også et omfattende kunnskapsgrunnlag der man kan finne DIY-guider og selvlæringsveiledninger.

Avsluttende tanker: Hvilken Windows Hosting Server skal jeg velge?

Så hvilken bør du velge for å glede deg over raske tjenester, pålitelig hosting og teknisk support fra guru?

Vi listet opp noen av de beste webhotellfirmaene for Windows-operativsystem for å være vert for prosjektene dine på en pålitelig plattform støttet av infrastruktur i enterprise-klassen. Her er imidlertid anbefalingene våre:

A2Hosting: De er ikke bare rimelige for Windows-servere, men også generøse nok til å tilby ubegrenset SSD-hosting, guru-støtte, Plesk Onyx-kontrollpanel, gratis SSL-sertifikater og 20x raskere turbo-servere sammen med pengene-tilbake-garanti når som helst..

Dream: Trenger du mer plass og massiv blokklagring? I dette scenariet, velg DreamHost, da du får gratis lagring på 100 GB blokk, 80 GB solid state hosting og båndbredde uten begrensning. Med dem kan du enkelt distribuere Windows, BSD og Linux OS.

1and1: Hvis du er nybegynner eller har det laveste budsjettet, kan du gjerne gå med 1og1. I denne listen over beste Windows server hosting, de er den billigste å ha 100 GB lagring, gratis Wildcard SSL-sertifikat, 2,5 GB RAM og 24/7 kundestøtte gjennom flere kanaler.

Nå er det din tur å bestemme hvilken som passer best for ditt prosjektkrav og ta en klok beslutning. Trenger du ytterligere hjelp? Ikke nøl med å spørre i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map