De beste leverandørene av WordPress Hosting 2020: [Pålitelige, pålitelige og rimelige verter]

7

Ønsker å starte en blogg eller bedriftsnettsted, men vet ikke hvilken som er 2020s beste WordPress-hosting?


Ikke bekymre deg, vi har samlet en detaljert liste over noen av de beste wordpress-vertene for å hjelpe deg med å velge riktig selskap.

Men først av alt litt introduksjon til WordPress, Det er et open source CMS (content management system) som ble lansert i 2003 av Matt Mullenweg og Mike. Nå gir WordPress mer enn 25% nettsteder over hele verden og en av de mest populære CMS-plattformene.

Du kan installere det fritt på webserveren og komme på nettet i løpet av få minutter. Den vokser veldig raskt på grunn av enkelhet, fleksibilitet og tilbyr en bred katalog med gratis og premium produkter (plugins og temaer).

Ved å bruke den kan du opprette en hvilken som helst type nettsted, for eksempel personlig blogg, magasinstil, shopping butikk, e-handel nettsted, nyhetssider og mye mer. I et nøtteskall er det mange muligheter som kan gjøres ved hjelp av WordPress.

Hvorfor WordPress?

Nesten alle webhotellfirmaer støtter WordPress, tilbyr installasjon med 1 klikk og enkel å bruke. Det er ikke over ennå; WordPress har mye å tilby som gratis tusenvis av maler, enkle å installere, gratis plugins, søkemotorvennlige og mye mer.

Her i denne artikkelen er vårt mål å verve de beste vertsfirmaene som er kompatible med WordPress mens du bruker de delte hostingplanene.

Men! Her er et kritisk problem Hvilket er det beste WordPress Hosting som virkelig approprierer med nettstedet mitt?

Ikke bekymre deg! Vi gjorde det enkelt for deg.

Først av alt, vurder hvor viktige disse faktorene er for deg, og tildel prioriteringene til hver;

 1. Hastighet
 2. oppetid
 3. Funksjoner
 4. Brukerstøtte
 5. Koste
 6. Angrerett

Vi er ganske sikre på at det nå er enkelt for deg å velge den webhotellet som passer best for dine behov.

Hvordan vi tester:

 • Vi gjør alle testene ved å installere den samme versjonen av WP.
 • Vi installerer Rise mal drevet av trives tema på hver av hosting
 • Samme antall innlegg og sider
 • Ingen cache-verktøy eller noen form for plug-ins installert i løpet av prøveperioden
 • Vi gjør tester ved å bruke de helt grunnleggende planene til selskapene nedenfor. Fordi vi tror at hvis de leverer kvaliteten i sin helt grunnleggende plan, vil de sikkert være gode i de høyere.

Wordpress Hosting 2019

10 beste leverandører av WordPress-tjenester fra 2020

Her er listen over funnene våre som støtter og driver WordPress veldig smidig, og vi erklærer dem trygt som de beste WordPress-hostingleverandørene.

1. A2Hosting

A2Hosting

De merker seg selv og lanserte i 2003 med navnet A2hosting som før var “Iniquinet”. Det er et av de beste WordPress-vertsselskapene som gir 99,9% oppetidsgaranti. Og etter vår erfaring oppnår de sine krav.

A2Hosting er mye automatisk de optimaliserer nettstedet ditt ved å installere automatisk A2-optimaliserte plugin-modulen som er laget av A2hosting. Dette vil spare deg spesielt når du ikke har nok kunnskap om hvordan du kan optimalisere nettstedet?

Planene deres er veldig attraktive for hosting av en blogg. Alle planene inkluderer solid state-stasjoner, og hvis du har midler, kan du gå til “Turbo” -planen. Fordi det tilbyr “turbo-servere” og “A2 optimaliserer nettstedets akselerator” som gjør nettstedet ditt 20x raskere.

Selskapet tar ulike forholdsregler angående sikkerheten og introduserer Brute Force, Dual brannmur, virusscanning, forskjellige sikkerhetsverktøy og automatisk sikkerhetskopi i sine planer om å gjøre sikkerheten idiotsikker.

De leverer kvalitetsstøttetjenester og opprettholder Live Chat, telefonsamtale, e-post og en stor samling av kunnskapsbasen. Så du trenger ikke å bekymre deg for noe. Vi kontakter dem gjennom deres live chat og testet ut ved å stille forskjellige spørsmål. Responsen kommer på kort tid med veldig nyttige svar.

Nøkkelegenskaper: (Lite plan)

 • Oppbevaring: ubegrenset
 • båndbredde: ubegrenset
 • domener: Nei
 • hjemmesider 1 kan være vert
 • E-postkontoer: 25
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

2. SiteGround (60% rabatt)

siteground best hosting for WordPress 2019

SiteGround ble sent lansert sammenlignet med konkurrentene (BlueHost, DreamHost etc.), men vokser veldig raskt og gjorde god berømmelse spesielt blant bloggerne. Selskapet er godt laget sine vertsplaner og tilbyr forskjellige teknologier for å sikre hastighet, oppetid, sikkerhet osv.

Det er veldig enkelt å kjøpe en plan, og du trenger bare å oppgi noen få detaljer. Og nå er du her i cPanel der 1-klikk installasjonsprogram venter på deg for installasjonen av WordPress.

Alle datasentrene er støttet av flere strømkilder som generatorer og UPS for å holde nettstedene dine alltid online. Det er et innebygd alternativ for sikkerhetskopiering for å forhindre tap av data. SSD-stasjonene, SuperCacher, CloudFlare og mye mer er bare for å gjøre nettstedet ditt sinnsykt raskt. Dessuten, hvis du er lei av å oppleve driftsstansen med din eksisterende hosting, så ikke bekymre deg om å skifte til SiteGround-kontoen deres, proaktiv serverovervåkning slipper deg aldri.

SiteGround viet sin ekspertise til støttetjenestene og tildeler det kunnskapsrike personalet å gi hjelp til kundene via telefon-, live chat- og billettsystemet. Stol på oss, de er tilgjengelige 24/7 og svarer innen kort tid.

Nøkkelegenskaper:- (Oppstartplan)

 • Oppbevaring: 10GB
 • besøk: 10000 / mo.
 • domener: 1 gratis domene, ubegrensede underdomener og parkerte domener
 • hjemmesider Du kan være vert for 1 nettsted
 • E-postkontoer: ubegrenset
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

3. InMotionHosting

InMotion Hosting

For evalueringsformål tar vi “Lanserings” -planen. Vertsplanen er godt optimalisert med WordPress og har unike funksjoner som forhåndsinstallert WP, autooppdateringer, hastighetseffektiv, WP-CLI integrasjon etc. etc. Selskapet tilbyr $ 250 annonseringskreditter inkludert $ 100 Adwords, $ 75 bing og $ 75 Yahoo til drive kvalitetstrafikken.

Den amerikanske kundesupporten tilbyr telefoniske, Live Chat og e-postløsninger i alle aspekter. Du kan også skype dem. Vi kontakter dem ved å bruke Live Chat (ettersom det er den vanligste måten) og opplevde dem veldig raskt. Det virker som om de venter på deg.

Selv om hastigheten angår, er ladetiden veldig kort, og ved å bruke SSD-stasjonene, OptimumCache og andre teknologier for hastighetsforbedring, er tjenestene virkelig raske. PHP 7 støttet også, noe som er veldig vennlig og kan skryte av hastigheten. Med den gjennomsnittlige 99,9% oppetiden vedvarende, e-handelsvennlig, dra-og-slipp-byggherre, er selskapet alltid vårt førstevalg mens du er vert for WordPress, og vi anbefaler InMotion Hosting uten tvetydigheter..

Nøkkelegenskaper: (Lanseringsplan)

 • Oppbevaring: ubegrenset
 • båndbredde: ubegrenset
 • domener: 1 gratis domene, 6 parkerte domener og 25 underdomener
 • hjemmesider 2 nettsteder kan være vert
 • E-postkontoer: ubegrenset
 • Pengene tilbake-garanti: 90 dager

4. BlueHost

BlueHost Beste WordPress Hosting 2019

Når det gjelder merkevarebildet, er det ingen match med BlueHost, og det beste er at det er offisielt anbefalt av WordPress.

Ved å bruke den grunnleggende hostingplanen fant vi ut at de er meget profesjonelle i å tilby tjenestene. Installasjonsprogrammet med 1 klikk viser seg å være veldig nyttig når du installerer WordPress.

I tilfelle du får problemer, kan du kontakte deres tilgjengelige tekniske live support døgnet rundt via telefon, chat og billettering.

BlueHost sikrer hastigheten ved å bruke ressursbeskyttelsesteknologien og CloudFlare. Ved å bruke gratis CloudFlare-tjeneste kan du øke nettstedets hastighet med 2 ganger, og den vil lastes innen 2 ~ 3 sekunder.

Du bør gå etter “pluss” -planen, da den tilbyr mange funksjoner enn den “grunnleggende” planen som spameksperter, $ 200 for annonsekampanjer, ubegrenset lagring osv. Osv..

Nøkkelegenskaper: (Grunnleggende plan)

 • Oppbevaring: 50 GB
 • båndbredde: Umeteret (ingen spesifikk grense)
 • domener: 1 gratis domene, 25 underdomener og 5 parkerte domener
 • hjemmesider Du kan være vert for 1 nettsted
 • E-postkontoer: 5
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

5. GreenGeeks

greengeek hosting

Trey Gardner grunnla GreenGeeks i 2006. Hvis du er miljøbevisst, vil du være glad for å høre at de bruker fornybar energi og mottar flere priser på grunn av deres miljøvennlige initiativ.

Ved å adoptere den nyeste teknologiselskapet er i stand til å levere hastigheten. Nyeste Intel Xeon-prosessorer, SSD-er, 64 GB DDR3 Ram-servere designet for maksimal hastighet. Dessuten administreres servere riktig mot sikkerhets-, brann- og fuktighetsfaktorer for å forhindre noen form for undergang i tjenester.

Utdannet og erfarent personale gir hjelp over telefon, live chat og billettforespørsler. Et stort utvalg av artikler, vanlige spørsmål og opplæringsvideoer er også tilgjengelig. Så hvis du i alle fall finner en live chat eller et annet system sakte, vil bestanden av kunnskapsbase helt sikkert hjelpe deg.

Selskapet hevder Uptime-garantien på 99,9% og har flere datasentre slik at å dele dataene mellom dem for å unngå tap av data. Tro oss selskapet møtte sikkert oppetidskravet deres. Når det gjelder lastetiden, er den stort sett 1,7 til 2,3 sek.

Det er en overflødighet av funksjoner som gratis nettstedbygger, ingen migrasjonsavgift, SEO-verktøy, 1-klikk WP-installasjonsprogram, PHP7, CDN og så videre.

Nøkkelegenskaper: (Grunnleggende plan) 

 • Oppbevaring: ubegrenset
 • båndbredde: ubegrenset
 • domener: 1 gratis domene, ubegrenset parkert og underdomener
 • hjemmesider ubegrenset
 • E-postkontoer: ubegrenset
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

6. DreamHost

DreamHost WordPress Hosting 2019

DreamHost fullfører nesten 19 år i bransjen og er vertskap for over 1500 000 nettsteder. De tilbyr mangfoldig hosting som Shared, Managed, VP og Dedicated som er egnet for å være vert for små til høye trafikknettsteder. Etter å ha kjøpt hostingplanen her er det litt vanskelig for brukerne som bruker cPanel fordi selskapet tilbyr eget tilpasset panel. Men ikke bekymre deg for at de designet det som brukervennlig, og etter litt fokus er det veldig enkelt å navigere.

Sikkerhet, de holder det stramt enten det er et e-handelsnettsted eller noen form for nettsted. SSL-sertifikat, automatisk skanning av skadelig programvare og flere godkjenningstrinn er tilgjengelige for å dekke sikkerhetshullene. Selskapet tilbyr en 100% oppetidsgaranti som kan være årsaken til deres høyere priser. I stedet for å bruke de tradisjonelle stasjonene er serverne deres utstyrt med SSD som gjør nettstedet ditt dramatisk raskt

For støttetjenester tilbød de ikke kundesupport på telefonen. De er tilgjengelige på Live Chat, e-post og Twitter 24/7/365 og husk at de er prisvinner av beste kundeservice 2016.

Dette selskapet er også anbefalt av WordPress.org

Nøkkelegenskaper: (Grunnleggende plan)

 • Oppbevaring: ubegrenset
 • båndbredde: ubegrenset
 • domener: 1 gratis domene
 • hjemmesider Du kan være vert for ubegrenset nettsted
 • E-postkontoer: ubegrenset
 • Pengene tilbake-garanti: 97 dager

7. MediaTemple

mediatemple utmerket wordpress hosting 2019

De er i bransjen og jobber for å tilfredsstille kundene sine siden 1998, og i 2013 ble det kjøpt opp av Godaddy. Mediatemple er en av beste WordPress-hostingleverandører med det mål at det skal være pålitelig for utviklere, bloggere, designere, innovatører, etc. osv. Etter å ha opplevd deres personlige plan fant vi:

Media Temple-vertsplaner kommer med USA-baserte prisbelønte og førsteklasses supportalternativer og hjelper kundene via Live Chat, Telefon, billetter og til og med på twitter. Vi har gitt våre preferanser for Live Chat og synes de er super raske og fantastiske. Enten det er snakk om installasjon eller et annet problem angående sikkerhet, oppdateringer, administrasjonspanel … de er alltid klare til å hjelpe deg.

Under hastighets- og lasttesten fant vi dem ganske effektive. Bruken av SSD-stasjoner, skalerbar båndbredde, PhP 7, CloudFlare CDN gjør at nettstedet ditt kjører fantastisk. 99,99% Uptime-garanti, og hvis de ikke klarer å levere, kan du be om kreditt i henhold til deres kredittpolicy. Dessuten sikrer automatisk sikkerhetskopi dine data.

Selv om selskapets nettplaner er dyre, men til gjengjeld, gir de deg kvaliteten i alle aspekter. Det betyr at de virkelig leverer det du betaler for

En annen fantastisk stand av selskapet er sikkerhetsinitiativene. Hyppig skanning etter skadelig programvare, sårbarheter, utdaterte plugins, spamdeteksjon etc. og SiteLock for å oppdage og fjerne skadelig programvare. Hvis nettstedet ditt er hacket, er det bare å ringe dem og la sikkerhetsekspertene håndtere sikkerhetsproblemene. Det er opp til deg hvilken type sikkerhet du trenger, de tilbyr forskjellige sikkerhetspakker.

Hvis du ønsker å være fri for bekymringer, er medietempel et flott alternativ å vurdere:

Nøkkelegenskaper: (Personlig plan)

 • Oppbevaring: 20GB
 • båndbredde: 1 TB skalerbar
 • domener: Nei
 • hjemmesider 100 kan være vertskap
 • E-postkontoer: 1000
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager

8. HostGator

Hostgator vert 2019

Starter fra et universitets sovesal i oktober 2002 av Brent Oxley selskapet få mer enn 1000 aktive kunder i løpet av et år. Nå er Hostgator et stort navn og beste wordpress hosting for små til gjennomsnittlige trafikknettsteder og blogger. De tilbyr et bredt utvalg av vertsplaner inkludert Shared / Web, Cloud, WordPress, Reseller, VPS og Dedicated. Hovedkanten de fikk er prisene som er prisvennlige hvis vi sammenlignet det med kvaliteten.

For testformålet kjøpte vi Hatchling-planen, som vi også synes er en god plan for startere.

Ring, Live Chat, Ticketing, Videoopplæringer og det store lageret av Fora er tilgjengelig 24 x 7 x 365. Støttetjenestene er gode, og personalet er veldig kunnskapsrik, men når vi opplever det tar 15–45 minutter Live Chat å koble seg til. Men dette vil ikke skje hver gang de noen ganger er raske. Men selskapet bør forbedre det og være konsekvent.

Oppetid er veldig viktig fordi hvis nettstedet ditt er nede, skifter folket til et annet og slik at du mistet mange kunder og lesere. SiteGround krever 99,9% oppetidsgaranti. Vår test viser at selskapets tjenester er stabile og holder nettstedet ditt alltid online.

HostGator tilbyr $ 100 for AdWords, $ 100 for Yahoo! / Bing, innebygd WP-installasjonsprogram, rimelig pris, cPanel, gratis nettstedbygger med mer enn 4500 gratis maler og mye mer. Bare kom inn i HostGator, du vil helt sikkert glede deg over tjenestene deres

Nøkkelegenskaper: (Hatchling Plan)

 • Oppbevaring: unmetered
 • båndbredde: unmetered
 • domener: Ingen gratis domene, ubegrensede underdomener
 • hjemmesider 1 tillatt
 • E-postkontoer: ubegrenset
 • Pengene tilbake-garanti: 45 dager

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub tilbyr bare delte wordpress hosting planer og kjent som et veldig godt alternativ for nettsteder på lite nivå. Ikke for gammelt, selskapet startet sin virksomhet i 2010. WebHostingHub under veileder av InMotion Company (et stort navn i vertsindustrien), som er et veldig pluss poeng til fordel for WHH.

De har ikke lagt noen statistikk eller gjort krav på noen oppetidsgaranti. Men testresultatene våre er ganske akseptable og holder nettstedet ditt funksjonelt. Nettsteder med lav hastighet irriterer kundene, og derfor tilbyr selskapet SSD-stasjoner som er kjent for høy hastighet over de mekaniske stasjonene.

Konkurransefortrinnet til selskapet er antall funksjoner som tilbys. SSD-er med 20x hastighet enn det tradisjonelle, 90 dager for testing av tjenestene, kreditt for markedsføringskampanjer, Softaculous installasjonsprogram, ingen driftsstans under migrering, dra & drop builder, cPanel, veldig kompatibel med WordPress, POP3 / IMAP e-post, og listen fortsetter. De belaster et veldig lite beløp ($ 1) for å lage sikkerhetskopien etter hvert døgn.

Meget vennlig og samarbeidsstøtte tilgjengelig 24/7 til din tjeneste via telefon, live chat, e-post. Du kan også chatte med dem over skype. Støtten vi har fått var fantastisk. De la ut informasjonen på Facebook og Twitter relatert til verktøy som kan være nyttige for å bygge nettstedet og bloggene, så følg dem for å holde deg oppdatert.

Nøkkelegenskaper: (Gnist)

 • Oppbevaring: ubegrenset
 • båndbredde: ubegrenset
 • domener: 1 gratis domene, 5 parkerte og 25 underdomener
 • hjemmesider 2 tillatt
 • E-postkontoer: ubegrenset
 • Pengene tilbake-garanti: 90 dager

10. HostWinds

hostwinds pålitelige WordPress-hostingleverandører 2019

Vel, selskapet er ikke godt skilt fra de andre i bransjen. Start nylig i 2010 selskapet etablere forskjellige datasentre i Dallas, Texas og Infomart som er støttet av generatorer, kjølere, sikkerhetsovervåking etc. for å beskytte mot enhver katastrofe.

Hostwinds streber hardt for å tilby eksepsjonelle støttetjenester. Vi fant live chat rettferdig nok til å løse problemet raskt. Telefon, Live Chat, billettsystem og kunnskapsbasertjenester opprettholdes av selskapet for å finne ut av kundens problemer. Disse tjenestene er tilgjengelige hver gang, hver dag og hele året.

Selskapet er godt laget teknologiene for å levere maksimal hastighet og 99,9% oppetidsgaranti. Resultatene er ganske respektable og stabile. WindSpeed-teknikken hjelper til med å beskytte hver brukerressurs og optimalisert optimalisering som gjør at nettstedet ditt gir bedre resultater.

Nøkkelegenskaper: (Basic)

 • Oppbevaring: ubegrenset
 • båndbredde: ubegrenset
 • domener: Ingen gratis domene, ubegrensede underdomener
 • hjemmesider 2 tillatt
 • E-postkontoer: ubegrenset
 • Pengene tilbake-garanti: 60 dager

Konklusjon – som er den beste WordPress-verten av 2020?

Over listen stresser de beste vertene som viser tilfredsstillende resultater. Hvis du er en WordPress-elsker og på jakt etter hosting som passer best til bloggen eller nettstedet ditt, bør du prøve fra disse.

Nesten alle selskapene som bruker SSD-er for å levere et høyt svar som InMotion, SiteGround, A2Hosting, osv. Hvert av vertsselskapene har sine fordeler og ulemper som WebHostingHub og SiteGround tilbyr mange funksjoner i lommebokvennlige pakker, men WHH er et nytt navn i bransjen mens SiteGround begrenset antall besøk per måned.

Etter vår mening presterer InMotion, A2Hosting, SiteGround litt høyere og jevnt og egnet fra alle perspektiver (pris, siste teknikk, etc.) mens MediaTemple også er et veldig godt alternativ, men kostbart.

Siteground: Anbefalt av WordPress.org, støttet av banebrytende infrastruktur, SSD-er, flere datasentre, topp moderne servere og bransjens beste kundestøtte.

InmotionHosting: SSD-hosting, gratis migrering, gratis domenenavn, forskjellige støttekanaler, mange års bransjeerfaring, 90 dager pengene-tilbake-garanti

A2Hosting: Ubegrenset lagring på SSD-er, gratis automatisk SSL-aktivering, klarert og oppdatert av enkeltpersoner og nettsteder fra tredjepartsgjennomgang.

Til slutt vil vi si det, velg det selskapet som best passer dine behov. Vi komponerte listen nøye etter å ha gjort flere tester og vurderinger fra forskjellige vinkler (ytelse, støtte, verdi osv.). Velg riktig WordPress hosting som oppfyller alle hostingbehovene og som er i stand til å håndtere trafikken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map