BlueHost vs GoDaddy Comparison 2020: Side-by-Side gjennomgang

0

Med mange selskaper i webhotellindustrien, er det veldig vanskelig å velge den beste. Både BlueHost og GoDaddy er kjente navn. BlueHost kjent på grunn av sine hostingtjenester mens GoDaddy ga navnet sitt hovedsakelig på grunn av domeneregistrering og etter det starter de hostingtjenester.


Begge har som mål å tilby hosting til lave priser. Begge har mange glade kunder. Så for å løse dette mysteriet hvem som er best, gjør vi det BlueHost vs Godaddy sammenligning. Vi er håpefulle at denne sammenligningen i stor grad vil hjelpe deg å velge hvilken som er bedre for deg.

GoDaddy vs BlueHost Rask oppsummering

BlueHost er en av de beste leverandørene av WordPress hosting og tilbyr et gratis domenenavn i ett år når du kjøper en hostingplan. Hvis du skal bruke WordPress CMS, ville det å velge BH være et flott alternativ.

GoDaddy er den billigste domeneregistratoren, og du kan hente domenet ditt bare $ 0,99 for det første året. Men vi anbefaler ikke å bruke hosting fra dem. Planene deres er litt kostbare enn BlueHost.

BlueHost vs GoDaddy Review 2020 (Side by Side Comparison)

oppetid

Oppetid er en periode der nettstedet ditt er online via internett, og folk kan få tilgang til nettstedet ditt eller kjøpe produktene dine. Så det betyr at overdreven nedetid vil påvirke virksomheten og omdømmet ditt. BlueHost tilbyr ingen oppetidsgaranti mens GoDaddy tilbyr en garanti på 99,9%.

Men bare det å tilby garanti er ikke nok, se på statistikken nedenfor.

I løpet av testperioden fant vi ut at det meste av måneden BlueHost-serverne var Uptime 99,99% og til og med 100% i noen måneder. Mens GoDaddy ikke fokuserer på serverne sin oppetid, og det er derfor vi står overfor minimum 99,85% og maksimalt 99,99%. Dessuten klarer de å levere 100% to måneder på rad.

Av personlig erfaring fant vi Bluehost er bedre enn GoDaddy når det gjelder serverstabilitet.

Vinner: Bluehost

  • Du vil kanskje også lese: Pingdom-alternativer og lignende verktøy

Hastighet / lastetid

Lastetid på nettstedet er hvor mye tid du vil laste inn en side fullstendig. Hvis det tar mer enn tre sekunder å laste inn nettstedet ditt, vil brukerne bli frustrerte og til slutt forlate nettstedet ditt. Langsomme nettsteder er også årsaken til lav rangering i søkemotorer. Men i henhold til testene våre, bruker Pingdom og GTMetrix-verktøy, klarer BlueHost seg bedre enn GoDaddy.

BlueHosts hostede nettstedets gjennomsnittlige lastetid er under 796ms mens GoDaddy tar nesten 3,54 sek å laste inn en side. Her gjør oppmerksom på at vi installerer WordPress på dem begge og ikke installerer noen av plugins. Bare vi ikke opplevde den høye sidetiden med GoDaddy, det er også mange kundeklager på oppetid og lavhastighetsservere hos BBB.

En annen måte å redusere lastetiden på siden er CloudFlare, som lagret hurtigbufferen til det statiske innholdet på nettstedet ditt slik at det leveres raskt neste gang. BlueHost inkluderer et innebygd CloudFlare-alternativ i panelet, og du må bare trykke noen få klikk for å aktivere det, men GoDaddy inkluderer ikke et så nyttig alternativ, dette betyr at hvis du vil aktivere det, så gjør det manuelt.

Vinner: Bluehost

Kundeservice

Uansett om du er en ekspert, kan du ikke si at du kan håndtere alle problemene. Teknologi endres dag for dag, og nye sanntidsspørsmål oppstår når som helst. Så du trenger et ekspert og kunnskapsfull supportteam for å takle alvorlige problemer. Begge selskapene tilbyr støttetjenester døgnet rundt via telefon og billetter.

Men BlueHost gir også øyeblikkelig hjelp gjennom Live Chat der du kan be om hjelp når som helst 24/7/365. I henhold til vår erfaring er deres supportteam ganske raskt, høflig og svarer i løpet av få minutter. På den annen side tilbyr ikke Godaddy et alternativ for live chat 24/7. GoDaddy har også mange klager når det gjelder teknisk support

Noen ganger på grunn av noen problemer, er ikke selskapet i stand til å yte hjelp på stedet, men du vil ha løsningen akkurat nå. En kunnskapsbase er et sted der selskapet samlet inn data om alle emner og fakta.

Begge leverandørene opprettholdt mange retningslinjer. Så på den tiden i stedet for å vente, kan du besøke selskapets hjelpesenter, som vedlikeholdes på deres offisielle side. Der kan du søke etter problemene og løsningene. Dessuten tilbyr begge deler et samfunnsforum der du kan legge ut problemene dine.

Vinner: BlueHost (Live Chat 24/7)

BlueHost og GoDaddy Hosting Funksjoner Sammenligning

I denne BlueHost vs GoDaddy-sammenligningen er oppetid, priser og kundestøttefunksjoner en av må-ha-funksjonene, men disse er ikke nok. Vi må sammenligne alle de fremtredende funksjonene som er de grunnleggende kravene til hver blogg og nettsted.

båndbredde

Med enkle ord er båndbredde mengden trafikk et nettsted kan håndtere. Begge tilbyr ubegrenset båndbredde på alle planene.

Vinner: Slips

Nettplass

Webspace er der du lagrer alle websidens filer, bilder, videoer og tekstinnhold. GoDaddy tilbyr 100 GB lagringsplass på sin økonomiplan (veldig grunnleggende plan) mens BlueHost tilbyr 50 GB (det er mer enn nok, generelt trenger nettsteder ikke så mye).

Vinner: Gå pappa

Nettsted, domener og underdomener

Både BlueHost og GoDaddy tilbyr å være vert for ett nettsted og 25 underdomener på sine grunnleggende planer. Dessuten tilbyr begge selskapene ett gratis domenenavn på det tidspunktet du skal registrere deg for en vertsplan.

Vinner: Slips

backup

Sikkerhetskopiering er akkurat som livredningen på nettstedet ditt. Når du rotet med nettstedet ditt på grunn av noen plugins eller noen form for endringer, hva gjør du? Dette er den korte, enkle og sikre måten å gjenopprette filene du sikkerhetskopierte på.

BlueHost inkluderer et gratis backup-anlegg, som automatisk gjør den ukentlige sikkerhetskopien mens GoDaddy krever $ 1,99 / mo. for sikkerhetskopiering & restaurere.

Vinner: Bluehost

CMS installasjoner

CMS-installasjon er aldri lett som før, utviklere gjør det enkelt, spesielt for nybegynnere som har ingen eller svært begrensede ferdigheter. Nå med 1-klikk-installasjonsprogrammet kan du installere mange applikasjoner på kort tid.

Hvis du vil installere WordPress, som er det mest populære og ledende CMS, er det et eget alternativ av “WordPress” i Cpanel. Det krever bare noen få klikk og gjort.

Vinner: Slips

Markedsføringstilbud

Hvordan blir folk kjent med virksomheten din? Svaret er “Annonse”. Du må annonsere bloggen og nettstedet ditt, dvs. bevisstgjøre din eksistens. Men reklamen er ikke gratis, du må bruke kjekke penger på den.

Bluehost tilbyr ikke reklamekreditt i sin “grunnleggende” plan. Men hvis du skal kjøpe “Plus” eller “Prime” -plan, er den gode nyheten at de tilbyr gratis $ 200 annonsekreditt sammen med hosting. Men GoDaddy inkluderer ikke et slikt tilbud i noen av planene sine.

Vinner: Bluehost

Angrerett

Det er tidsperioden du kan sende en forespørsel om å returnere midlene. Det skjer når du ikke var fornøyd med selskapets tjenester og vil ha pengene tilbake.

BlueHost tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti. Men etter 30 dager har du fortsatt sjansen til å få en forholdsmessig refusjon.

På den annen side tilbyr GoDaddy bare 30 dager på å be om refusjon. Og hvis du kjøpte en månedlig plan (mindre enn et år), får du bare 48 timer på å be om refusjon.

Vinner: Bluehost

GoDaddy og BlueHost Hosting Plans Review

BlueHost hosting planer siste

BlueHost har tre planer; grunnleggende, pluss og førsteklasses. Den “grunnleggende” planen virker litt begrenset, ettersom du bare kan være vert for ett nettsted, men denne planen er den beste vertskapet for små virksomheter / myrer. Du kan være vert for ubegrensede domener hvis du kjøper en pluss- eller hovedplan.

siste godaddy hosting-pakker

GoDaddy tilbyr også tre planer, nemlig Economy, Deluxe og Ultimate. GoDaddy tilbyr 50 GB mer lagringsplass i sin økonomiplan. Når det gjelder prisene, er kostnadene for planer til vanlig nøyaktig de samme. Men GoDaddy tilbyr større rabatter på sine høyere planer (Deluxe & Ultimat).

Vinner: Gå pappa

Pengeverdi

Gjør disse begge selskapene pris på utgiftene dine og tilbyr nok?

Hvis vi tar GoDaddy, er planene deres mye likt BlueHost til vanlige priser, mens begge tilbyr store rabatter ofte.

BlueHost Plus-plan inkluderer ubegrensede merkede funksjoner. På den annen side inkluderer GoDaddy (Deluxe plan) også ubegrensede funksjoner, men tilbyr ingen gratis sikkerhetskopi & restaurere.

Dessuten tilbyr GoDaddy ikke det innebygde CloudFlare-alternativet og pålegger lagring av databaser begrensningen.

Og hvis vi sammenligner prisene på planene, er GoDaddy litt dyrt etter å ha lagt til kostnadene for sikkerhetskopiering & gjenopprette alternativet.

Vinner: Bluehost

Brukervennlig kontrollpanel

Når du har fullført registreringsprosessen, får du et kontrollpanel for administrasjon av nettsteder. Gjennom cPanel kan brukere kontrollere CMS-installasjonen, etablere domener, opprette databaser, e-postadministrasjon og mange andre funksjoner.

For øyeblikket tilbyr begge en brukervennlig cPanel som er vanlig i bransjen. Men BlueHost gjorde få endringer og polerte panelet som nytt ikon og fargevalg osv.

Så hvis du ikke er sikker på å bestemme deg i BlueHost vs GoDaddy på grunnlag av synlighet, brukervennlighet og pålitelighet av panelet; så ikke bekymre deg begge er nesten like.

Vinner: Slips

Nettstedsbygger

Webmasteren kan bygge sine egne tilpassede design med nettstedbyggere. Men tiden var borte når du trenger spesielle programmeringsferdigheter for å bygge et nettsted. Nå med hjelp av Drag and Drop-byggmester, kan hvem som helst bygge sitt eget design.

BlueHost inkluderer en gratis nettstedbygger “Weebly” i sine hostingplaner. Bare logg inn på cPanel her ser du Weebly bare klikke på den og begynne å bygge med mange gratis maler.

Gratisversjonen inkluderer også grunnleggende SEO-støtte, som hjelper til med å forhindre anti-SEO-faktorer. Fordi det er en gratis versjon, og det er derfor den har begrensede funksjoner som det begrensede antallet sider og fraværet av “importtemaer” -alternativ.

BlueHost nettstedsbygger c-navigasjon

Hvis vi nå snakker om GoDaddy, tilbyr de gratis prøveperiode for første måned, og etter det må du betale $ 5,99 / mo eller $ 71,88 / år. Du kan lage ubegrensede sider og tilpasse de tilgjengelige temaene. Her er noen maler

GoDaddy-temaer

Men saken er at det er mange nettstedsbyggere bedre enn GoDaddy. Så hvis du skal bruke pengene dine, hvorfor skal du ikke bruke på disse. Selv om BlueHost tilbyr begrenset nettstedbygger, men det er en god fordel.

Vinner: BlueHost

Andre vanlige funksjoner

Nå skal vi diskutere noen vanlige funksjoner som også er viktige sammen med alle de ovennevnte funksjonene. Disse funksjonene er utviklet for brukernes brukervennlighet.

Så før du kjøper noen hosting, sjekk ut at om selskapet tilbyr disse funksjonene. Som 1-klikk installasjonsprogram, php-versjon, phpMyAdmin, Filbehandling, FTP-tilgang, videresending av e-post, e-postkontoer osv..

Begge selskapene som er vert for pakker inkluderer alle disse funksjonene slik at brukere kan utføre operasjonene raskt og uten forhåndskunnskap.

Bedriftens spesialitet

Under dette beskriver vi den spesielle teknologien som tilbys av selskapet som har innvirkning på vertskvaliteten. Mange selskaper tilbyr egne teknologier for å oppnå fordel av konkurransen som SiteGround.

  • Her kan du se hva Site Ground ble spesielt

Så i BlueHost vs GoDaddy sammenligning som fikk spesialteknologien? GoDaddy tilbyr ingen spesiell egen utformet teknologi, som hjelper deg med å forbedre serverytelsen og til slutt pålitelige tjenester. Dette viser også at selskapet hovedsakelig fokuserer på sin domeneregistreringsvirksomhet og forsømmer hosting.

På den annen side BlueHost-servere utstyrt med noen gode teknologier som ressursbeskyttelse. Ressursbeskyttelse hjelper til med å beskytte hver enkelt brukeres rettigheter og isolere disse nettstedene på samme server som har trafikkpikes. De støtter også skalerbarhet i en sak når du vil skifte til VPS eller dedikerte planer.

Så i denne epoken med konkurranse, hvis GoDaddy vil konkurrere, bør de introdusere litt egen utformet teknologi for å oppnå et konkurransefortrinn.

Vinner: Bluehost

Siste tanker

Basert på ovennevnte BlueHost vs GoDaddy-stemmegivning, fikk BlueHost flere stemmer enn GoDaddy. I henhold til vår erfaring anbefaler vi BlueHost fordi de tilbyr god oppetid og supporttjenester, som er det grunnleggende kravet til enhver virksomhetsnettsted eller blogg.

Dessuten er de oppført på topplassen på den offisielle WordPress.org-siden. Så i en BlueHost vs GoDaddy-kamp, ​​anbefaler vi sikkert BlueHost for lite til et medium nettsted og spesielt for de som bare vil starte. Men hvis du er ute etter en billig WordPress-vert og har et begrenset budsjett, så ta tak i GoDaddy-planen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map