Beste DigitalOcean-alternativer 2020 [Start på bare $ 0,004 / t]

1

Vil du vite hva som er noen pålitelige DigitalOcean-alternativer eller lignende skytjenester?


Eller du trenger bare noen gode alternativer for å flytte ditt eksisterende prosjekt fra DigitalOcean?

Nesten alle som har eksistens på nettet, må vite om Digitalocean cloud hosting-tjenester. Årsaken bak deres popularitet er kvalitetstjenester til lave priser. Basert på disse grunnene har de et sterkt rykte og tusenvis av glade kunder.

Men Vente!

Hvorfor Digital Ocean Alternatives?

Støttetjenester er en av de mest fremtredende faktorene når du bestemmer webhotellleverandøren for et prosjekt. Og i støttetjenester er Live Chat en ekstremt praktisk måte å få hjelp øyeblikkelig.

Men DigitalOcean tilbød ikke Live Chat og den eneste måten er å sende inn en billett. Å sende en billett er bra, men for mindre problemer. For alvorlige og store problemer der du trenger hjelp øyeblikkelig, er det veldig ubeleilig å sende en billett fordi det tar timer.

Så for folk som kan takle tekniske aspekter av serveren på egen hånd, kan det hende at dette ikke er noe problem å vurdere. Men for nybegynnere er dette virkelig et stort problem, og de kan forvente sinnssituasjoner på grunn av deres upraktiske støttekanaler.

En annen grunn kan være prisene for noen brukere. Selv om DigitalOcean tilbyr en veldig rimelig prisstruktur, men nå på grunn av et høyt nivå av konkurranse, kan du også finne noen lavprisleverandører enn Digital Ocean.

Det er noen av hovedpoengene, spesielt kundesupporten som får kundene til å finne de potensielle alternativene.

Ved å liste opp alle alternativene blir listen ganske enorm, så vi verver nøye bare de mer nære, mektige og kompetente leverandørene.

La oss nå gå over til det virkelige emnet

2020s beste DigitalOcean-alternativer, konkurrenter og lignende skytjenester [Start på bare $ 0,004 / t]

1. Kamatera – # 1 VALG

(Best for: Utviklere, programmerere og ressursintensive oppgaver)

Kamatera skyservere

Kamatera er vår “Topp valg”Når det gjelder rimelig skyhosting støttet av elegant infrastruktur, kraftig maskinvare og de nyeste serverkomponentene. Det som gjør det til et utmerket alternativ til DigitalOcean er tilgjengeligheten av dusinvis av støttesystemer for operativsystemer, pluss tilpasset OS-distribusjon også.

Det er et bredt spekter av operativsystemer, inkludert Windows, CentOS, Debian, FreeBSD, etc. som kan installeres med noen få klikk. Faktisk er utviklerapper og CMS som Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB og Tomcat også tilgjengelig for installasjon.

Akkurat som Digital Oceans ‘raske klargjøring, kan du også sette opp en skyserver under 60 sekunder med ønskede systemressurser. Prosessen er enkel, alt du trenger å gjøre er å gå til kontordashbordet, velge serversone, bestemme hvilket OS / app du trenger, velge CPU-kjerner, RAM, plass og andre tilleggsprogrammer (om nødvendig), og du ‘ det er godt å gå. Det er det; det er så enkelt som det er.

Selskapet har mange års erfaring (mer enn 2 tiår), interne eksperter tilgjengelig 24/7 for å håndtere tekniske problemer gjennom live chat, e-post og telefonsamtale. Kamatera slår DigitalOcean i denne forbindelse fordi konkurrerende verten ikke har live chat support, de hjelper bare via e-post / billett.

Når vi sammenligner datasentreplasseringene til begge leverandørene, har Kamatera også en fortrinn i denne delen. De har 13 datasentre i fire kontinenter, mens DigitalOcean har 12, men ikke en stor sak. Når det gjelder tjenester og produkter som tilbys av begge vertene, kan du finne et bredt spekter av tjenester fra dem, inkludert tillegg som sikkerhetskopiering, belastningsbalansører, brannmur-sikkerhet, IP-er, osv..

For installasjon av apper, operativsystemer og utviklermiljøer gir Kamatera og DigitalOcean 1-klikks installasjonsprogram, som sikrer rask serverstart. Det er mer enn 100 OS-bilder å velge mellom for å oppfylle alle brukere.

En grunnleggende “Standard” skyplan (Droplet) koster $ 5 / måned pakker 1 GB RAM, 1 vCPU, 1 TB båndbredde og 25 GB SSD-plass. Sammenlignet med Kamatera koster inngangsplanen deres $ 4 / måned pakker 1 GB RAM, 1 vCPU ved 2667MHz, 20 GB SSD-plass, CentOS Linux 8, 1 gratis IP og 5 TB båndbredde. Du kan også konfigurere en tilpasset skyserver med opptil 384 GB RAM og 72 vCPU kjerner.

Nå er spørsmålet, hvorfor Kamatera?

Kamatera er langt på vei en av de beste skyplattformene fordi alle serverne deres er bygget med de raskeste Intel Platinum-prosessorene (300% raskere enn forgjengeres generasjoner). Hver server som bruker 40 Gbit internettforbindelse, SSD-er for å unngå flaskehalser, sikrer null latenstid og ubegrenset skalerbarhet.

Videre tilbyr de også en 30 dagers gratis prøvekonto for en testkjøring slik at man kan sjekke og bestemme om det er riktig skyhosting for prosjektene deres. Ikke kast bort mer tid, ta turen til Kamatera ved å klikke her, og kos deg med en PRØVE-konto i dag.

Planene spenner
Priser$ 4 / mo – $ 80 / mo
Nettsteder / Appsubegrenset
prosessor1 – 72 vCores
RAM1024 MB – 384 GB
Oppbevaring20 GB – 1000 GB SSD
båndbredde5TB

2. Vultr [Begynner på $ 0,004 / t]

(Best for: Utviklere, programmerere og bloggere)

Vultr beste skyservering med lav pris

Når du søker på DigitalOcean-alternativer hovedsakelig basert på prisingen, blir Vultr et sterkt valg, spesielt for utviklerne. Deres robuste infrastruktur og proaktiv overvåking gjør dem i stand til å tilby 100% oppetidsgaranti. Og i tilfelle, hvis de ikke klarer å levere kravet sitt, vil de utstede kreditt for kreditt for den perioden.

Vultr har 15 datasentre lokalisert over hele verden (Nord-Amerika, Asia, Europa og Australia). Dette gjør det mulig for deg å distribuere serveren din i nærheten av kundene, og som tilbyr lav latenstid ved sideinnlasting. Siste generasjons Intel CPUer brukes av Vultr. Serverne inneholder også solid state-stasjoner.

I likhet med DigitalOcean tilbyr Vultr også hosting på en time og månedlig. Den første lave priser sky computing plan koster bare 2,50 dollar mens den tilbyr 512 MB RAM, 1-Core CPU, SSD-20GB lagring og 500 GB båndbredde. Mens den neste planen koster lik DigitalOceans grunnleggende plan (dvs. $ 5), men gir mer ressurser som SSD-25GB, 1 GB RAM, 1 Core og nesten 1 TB båndbredde.

Vultr kommer deg ikke bare raskt online, men tilbyr også utrolig designet kontrollpanel. Du får lett tilgang til de forskjellige egenskapene til serveren. De lar deg lage et øyeblikksbilde av serveren som sparer tid når du distribuerer til den nye serveren. Vultr inkluderer mange andre funksjoner som lagring av blokkering, 1-klikk-apper (WordPress, Joomla, GitLab, etc …) og mange OS-maler.

Vultr vedlikeholder forskjellige apper relatert til Linux, Windows, serverapper og webservere. Her den tingen som skuffer oss litt der, Vultr tilbyr ikke live chat. Alt du kan gjøre er å bare åpne en billett og få hjelp fra deres sakkyndige personale. Generelt svarer de raskt, og du forventer svaret om noen timer. Så hvis du søker etter et billig pris, kan Vultr være det.

Planene spenner
Priser$ 2,50 / mo – $ 640 / mo
nettstederubegrenset
prosessor1 – 16 Kjerner
RAM512 MB – 96 GB
Oppbevaring10 GB – 1600 GB SSD
båndbredde0,5 TB – 15 TB

3. A2Hosting – Topp DigitalOcean-konkurrent for bloggere

(Best for: Bloggere, markedsførere og webmastere)

A2 sky vps med tilpasset plan

Et annet kraftig alternativ som kommer inn som DigitalOcean-alternativ er A2Hosting, det ble lansert allerede i 2003. De deltar også i å beskytte miljøet ved å støtte fornybare energiprosjekter og samarbeide med Carbonfund.org.

Det var tider da folk kanskje ikke var veldig klar over tjenestene sine, men nå viser det økende antall fornøyde kunder (mer enn 12,3 000 anmeldelser) at A2 har et sterkt engasjement for kvalitet. SSD-disker, forskjellige interne verktøy for innstilling av ytelsen, gjør A2-hosting som en av de raskeste webhotellleverandørene. Ikke bare hastigheten, de er også opptatt av å tilby 99,9% oppetid.

A2Hosting tilbyr både ferdiglagde og tilpassbare skyhostingsplaner. I tilpasningsplaner kan du faktisk velge serversone, RAM, CPU-kjerner, CPU-hastighet og lagringsplass. I tillegg kan du velge mellom versjonene OS-maler for Ubuntu, Slackware, Fedora, CentOS, Debian og mye mer. Mens cPanel krever lisensaktivering. Cloud VPS kan slås av og på på brukerens behov.

Deres “Start” -plan (koster $ 15) er et utmerket valg for nybegynnere og bloggere. Planen kommer med 10 GB SSD-lagring, 512 MB RAM, 2 kjerner CPU og ubegrenset innkommende trafikk. Mens de inkluderer 2 TB utgående data gratis, og etter det vil det koste bare $ 0,12 per 1 GB. Alle planer støttes med pengene tilbake-garanti når som helst. Du kan kreve full refusjon i tilfelle du ikke er fornøyd med dem. Så du har aldri bundet til å bruke tjenestene deres.

Alle støttekanaler er til stede for å hjelpe brukere. Guru-personalet deres gir hjelp på telefon, Skype, samtale, billetter og live chat. Og for selvhjelp, kan du se gjennom kunnskapsbasen deres. A2Hosting er virkelig et fint valg som tilbyr kompatibel og rask Delt hosting, Cloud-servere, VPS-servere og dedikerte hostingløsninger.

Planområder (3 planer)
Priser$ 15 / mo – $ 25 / mo
nettstederubegrenset
prosessor2 kjerner
CPU-hastighet600 MHz
RAM512 MB – 1 GB
båndbredde4 TB – 6 TB
Oppbevaring10 GB – 25 GB SSD

Merk: Du kan designe planene i henhold til dine krav med opptil 8-kjerner, 16 GB RAM og 200 GB lagring.

4. CloudWays

(Best for: Utviklere, bloggere, bedrifter og markedsførere)

Cloudways klarte alternativ for digitalocean

Cloudways blir en veldig potensiell leverandør når de vurderer DigitalOcean-alternativer. Selskapet startet tilbake i 2011 og tilbyr pålitelige administrerte skyhostingsplaner. De tilbyr et fantastisk sett med funksjoner som lagring på solid state-stasjoner, aktiverte Http / 2, skalering med 1 klikk, iscenesettelsesområde, 1-klikks kloning av intuitivt instrumentpanel, gratis migrering av nettsteder og mye mer.

Cloudways tilbyr skyinfrastrukturer fra forskjellige leverandører Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon og KYUP. Så hvis du ønsker å bruke DigitalOcean, men forvirret fordi de ikke tilbyr live chat, er Cloudways den beste løsningen. De tilbyr en internt supportteam 24/7 via live chat, e-post og samtaleoppfordring osv. Mens du velger Digital Ocean skyen.

Deres vertsplaner støtter mange applikasjoner og dermed kompatible for krav til bloggere, utviklere, designere og e-handel. De mest grunnleggende plan ($ 7) tilbyr 512 MB RAM, 20 GB lagring, 1 TB båndbredde og en gratis 1-klikk SSL-sertifikat. Mer båndbredde kan legges til på bare $ 0,02 / GB ved å bruke Digital Ocean-plattformen. Planene støttes med 30 dagers refusjonspolicy. Videre, med flere selskapers infrastruktur, kan du sikkert komme med den ønskede planen.

CloudWays støtter forskjellige skyplattformer, slik at du kan finne mange datasentre over hele kloden. Dette betyr at du kan velge en plan for leverandøren som har et datasenter i nærheten av målgruppen din, noe som forbedrer lastingen av nettstedet. For en utvikler tillater de det enkel Git-integrasjon. I tillegg gir de SSH & SFTP-tilgang, API, valg av databaser og cron-jobber, etc. Merk deg at du ikke kan integrere cPanel eller Plesk.

Cloudways tilbyr også Varnish UI som forbedrer sikkerheten og ytelsen til nettstedet. De støtter forskjellige hastighetsvennlige teknologier som Nginx, PHP 7, memcached og Apache-server for en jevn hostingopplevelse. Du kan teste tjenestene deres, de tilbyr 3-dagers prøvekonto uten kredittkort. Så det er en bedre måte å utforske CloudWays.

Merk: Cloudways tilbyr netthost ved å bruke DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google og Kyup infrastruktur. Nedenfor er Cloudways-priser for DigitalOcean-plattformen.

 Planområder (4 planer)
Priser$ 7 / mo – $ 70 / mo
nettstederubegrenset
prosessor1 – 2 kjerner
RAM512 MB – 4 GB
Oppbevaring20 GB – 60 GB SSD
båndbredde1 TB – 4 TB
SSLGratis

5. Host1Plus

(Best for: Utviklere – Full rottilgang)

host1plus skyservere

Fortsetter listen over alternativer til DigitalOcean, her er Host1Plus. Det er både Windows og Linux skyservere. Kontrollen over de utviklervennlige funksjonene som SSH-tilgang, DNS-administrasjon og API-tilgang til de andre funksjonalitetene gjør det til en av de beste skyhostingene for utviklere.

Årsaken til at Host1plus er et nytt navn for deg som de lanserte nettopp i 2008. Men selskapet vokser så raskt og administrerer nå over 70 000 kunder over hele verden. Valget av plassering spiller en fremtredende rolle i lasting av nettsteder, det er derfor Host1Plus-sky computing tilbyr 3 serverplasseringer i Tyskland, USA og Brasil.

Host1Plus-servere er utstyrt med Intel Xeon E5 v3. Videre inkluderer alle planene planlagte sikkerhetskopier, en gratis IPv4, skalerbarhet og forhåndsinstallerte maler for operativsystemer. Det tilbyr en gratis dedikert IP-adresse. Serverne deres støtter også KVM hypervisorer som har forbedret ytelse og sikkerhet enn OpenVZ.

Ved å bruke Host1plus, må du jobbe hovedsakelig med kommandolinjer. Men du står fritt til å installere noe annet OS. Hvis du ikke liker at kommandolinjer fungerer, kan du bruke cPanel addon ved å bruke $ 15. Den mest grunnleggende planen inkluderer 1-Core CPU, 512 MB RAM, 20 GB lagring og 2 TB båndbredde ved å koste $ 8 / måned. I tillegg til dette tilbyr de en 14 dagers refusjonspolicy.

For å tilby støttetjenestene tilbyr Host1plus chat og et omfattende kunnskapsgrunnlag. Dessuten setter vi stor pris på opplæringen deres som inneholder nyttig innhold. Selskapet også tilby chat-tjenester i løpet av 9-18 GMT + 3. Men du kan hoppe over dem selv etter kontortid. Host1plus er en voksende leverandør som tilbyr lave priser cloud computing-tjenester ved å gi mye kontroll i brukerens hender.

Linux OSPlanområder (6 planer)Windows OSPlanområder (4 planer)
Priser$ 8 / mo – $ 156 / moPriser$ 25 / mo – $ 152 / mo
nettstederubegrensetnettstederubegrenset
prosessor1 kjerner – 8 kjernerprosessor2 kjerner – 8 kjerner
RAM512 MB – 32 + GBRAM4 GB – 32 + GB
Oppbevaring20 GB – 1000 GB SSDOppbevaring100 GB – 1000 GB SSD
båndbredde2 TB – 24 TBbåndbredde6 TB – 20 TB

6. DreamHost – Ubegrenset SSD Cloud Hosting

(Best for: Utviklere, bloggere, markedsførere)

Dreamhost cloud computing 2017

Dreamhost har arbeidet siden 1997 og er kjent som den pålitelige og erfarne leverandøren. Sammen med kvalitetshoteltjenester gjør de seg også som den beste domeneregistratoren. De tilbyr å starte serveren innen 30 sekunder, derav en rask løsning for utviklere, markedsførere og bloggere.

Selskapet bygde en smart arkitektur som består av de nyeste teknologiene som solid state-stasjoner og neste generasjons prosessorer. De legger serverkontrollen i hendene dine, og du kan gjøre endringer via kommandolinjer og andre verktøy.

Dreamhost tilbyr 1-kjerners CPU med 512 MB RAM. Planen inneholder også 80 GB-SSD-lagring og 100 GB blokklagring bare kl $ 4.50 / mo mens du kan legge til ytterligere blokker etter dine behov bare på $ 10 / måned. De gir gratis opplastingstrafikk mens du blir belastet for nedlasting av båndbredde. Og investeringen din er sikret med 97-dagers refusjonspolicy.

Trenger du mer ressurssterke planer? De tilbyr også servere med opptil 8 GB RAM. En annen fordel med å bruke Dreamhost, kan du kjøre en skyserver i lang tid mens du blir belastet for maksimalt 600 timer. (25 dager) i en gitt måned. Så du vil kunne glede deg over tjenester med høyere varighet med lave priser sammenlignet med DigitalOcean.

DreamHost tilbyr også utviklervennlige verktøy under DreamObjects ved å kreve nominelle avgifter. Det inkluderer utvikling av webapper, automatisk sikkerhetskopiering av WordPress-nettsteder og integrering av lagringsapplikasjonene dine (CloudBerry, QNAP og Dropshare og mange andre), osv..

Du kan når som helst kontakte supporttjenestene deres via chat og e-post. For å få hjelp på telefonen må du kjøpe “Call-back” -funksjonen. Alt i alt er DreamHost et fint valg og prisingen gjør det til et virkelig nært alternativ til DigitalOcean.

 Planområder (3-planer)
prisene$ 4,50 / mo – $ 48 / mo
nettstederubegrenset
prosessor1 kjerne – 4 kjerner
RAM512 MB – 8 GB
båndbreddeLast opp trafikk gratis
Oppbevaring80 GB –SSD

7. HostGator Cloud Hosting

(Best for: Bloggere, webmastere og markedsførere)

hostgator sky beste raske digitalocean alternativer

HostGator tilbyr raske, men økonomiske netthistjenester. Du hører kanskje noen mennesker som klager over deres delte hosting. Men ved å bruke HostGator skyhosting vil du smake på en helt ny opplevelse. Selv noen etablerte bloggere nevner HostGator Cloud-tjenester som det beste webhotellet.

Foruten kvaliteten er det andre som gjør HostGator til et godt DigitalOcean-alternativ for bloggere og webansvarlige. Hostgator tilbyr en klekkesky-plan på bare $ 4.95 / måned mens Digitalocean belaster $ 5 per måned. I tillegg til at HostGator, sammenlignet med DigitalOcean, tilbyr flere ressurser til brukerne sine som 2-kjerners CPU, 2 GB RAM, uoppdaget båndbredde og lagring, etc. Mens DigitalOcean gir 1-kjerne CPU, 20 GB SSD-lagring, 512 MB RAM og 1 TB båndbredde.

Skalerbarhet er skjønnheten i HostGator, og med bare enkle klikk kan du øke ressursene dine i henhold til dine krav. Dette er ikke bare kostnadsbesparende, men får deg også ut av dataoverføringen og ressursene utenfor ressursen. For å levere tjenester med høy hastighet inkluderer de integrert lokalt hurtigbufring med alle planene.

Et annet motiv for å velge HostGator fremfor digitalocean er kontrollpanelet. HostGator inkluderer en enkel å betjene kontrollpanelet. I tillegg viser HostGator mer tillit til tjenestene sine, som et resultat de tilbyr 45-dagers pengene tilbake-garanti som er over bransjens gjennomsnitt.

Fortsatt ikke imponert over HostGator? Vi er sikre på at dette vil ombestemme deg. Digitalocean tilbyr ikke live chat og for hjelp, må du sende inn en billett som er en treg prosess. Og hvis du ikke vet mye om serveradministrasjon og andre tekniske parametere, kan du komme inn i alvorlige problemer. På den annen side tilbyr HostGator kundesupport via Telefon, Live Chat og billettering. Selv om de ikke er konsekvente i live chat, men likevel mye bedre enn noe billettsystem.

 Hatchling, Baby og Business Cloud
Priser$ 4,95 – 9,95 / mo
nettsteder1 – Ubegrenset
prosessor2 kjerner – 6 kjerner
RAM2 GB – 6 GB
båndbreddeunmetered
Oppbevaringunmetered
Underdomenerubegrenset

Merk: Høyere planer inkluderer funksjoner for SSL og parkerte domener

8. InMotion Hosting

(Best for: Nettmarkedsførere, bloggere og større utviklingsprosjekter)

InMotion Cloud VPS hosting gjennomgang

Det neste beste alternativet for DigitalOcean er velorganiserte, pålitelige og populære InMotion Hosting. Selskapet er klarert av CNET og fikk en A + -vurdering med BBB. Dessuten er det tusenvis av gode anmeldelser fra virkelige brukere. De er ofte utpreget for de raske raske tjenestene, kundestøtte med rask respons og sjenerøs 90 dager angrerett.

InMotion tilbyr administrerte Cloud VPS-hosting-tjenester som kan være årsaken til at planene deres er kostbare sammenlignet med DigitalOcean. Men høye spesifikasjoner av planer fortjener en slik prissetting. Ta bare eksemplet på VPS-1000HA-S (mest grunnleggende) planen som koster $ 29.99 / måned men inkluderer 4 GB RAM, 75 GB SSD-lagring, 4 TB båndbredde, 3 IP-adresse, sikkerhetskopi og mye mer. I tillegg har ubegrensede nettsteder lov til å være vertskap på en enkelt plan. Alle Cloud VPS-planer er også optimalisert for e-handelsbehov.

Med slike ressurssterke planer kan du gjette at den er etablert for bloggere og nettmarkedsførere i stedet for nybegynnere. Ettersom de tilbyr VPS-basert skyhosting, kan du forvente bunnsolid 99,99% oppetid og lynrask hastighet. Maks hastighetssoner spille en viktig rolle i å forbedre hastigheten som lar deg velge datasenterplassering under kassen.

Hvis du allerede bruker cPanel med din eksisterende leverandør, så vil du gjerne vite at InMotion inkluderer den intuitive cPanel med alle Cloud VPS-planene deres. De gir også et gratis domenenavn med 6 og 12-måneders planer. I stedet for 1 eller 2 kjerner, utvikler InMotion et system der oppgaven din er spredt over tilgjengelige CPU-kjerner for raskere utføring og dermed kan flere oppgaver utføres spontant.

En annen funksjon som gjør InMotion til et av de store DigitalOcean-alternativene er kundebehandling. Ikke bare Live Chat, Telefon og e-post, men du kan også snakke via Skype.

Så selv om planene deres er kostbare i forhold til DigitalOcean, men du vil få en godt omtalt plan som inkluderer den raske hurtige hastigheten med SSD (20 ganger raskere enn spinnende stasjoner), stillbilde av serveren, sikkerhetskopiering, gratis nettstedmigrering og mye mer.

 Planområder (3 planer)
prisene$ 29.99 / mo – $ 74.99 / mo
nettstederubegrenset
prosessorGratis
RAM4 GB – 8 GB
båndbredde4 TB – 6 TB
Oppbevaring75 GB – 260 GB SSD
IP-adresser3 – 5
cPanelGratis

Konklusjon

Cloud hosting blir gradvis til en populær plattform for utviklere, bloggere og markedsførere på nettet på grunn av potensielle fordeler som bunnsolid oppetid, flere datasentervalg, rask hastighet og mye mer.

Cloud computing tilbyr også en unik funksjon der dataene dine er klonet på de forskjellige serverne, og i tilfelle en server svikter, vil nettstedet ditt fremdeles fungere normalt gjennom en annen fungerende server. Det er den lokkende skjønnheten med skyhosting.

Å plukke opp det beste DigitalOcean-alternativet blir veldig enkelt ved å følge med på hvilken type arbeid du vil gjøre. Hvis du søker etter alternativet til utvikle behov, så anbefaler vi Kamatera og Vultr fordi du vil få alle utviklervennlige verktøy og apper ett sted. I tillegg har de også et 24/7 internt supportteam for å håndtere brukerens spørsmål umiddelbart.

På den annen side, hvis du er en blogger eller nettmarkedsfører og vil være vert for bloggen din på netthosting på lengre sikt deretter A2Hosting og Dreamhost tilby trygghetstjenester. De er rasende raske, leverer over 99,9% oppetid, enkle å bruke og tilbyr støttetjenester hovedsakelig gjennom live chat, telefon og billettering. I tillegg er det mange gode anmeldelser fra tredjepart om begge vertene.

Det er vårt ydmyke forslag om DigitalOcean-alternativer. Så velg en leverandør av dine behov og del dine dyrebare tanker med oss. Det vil være en glede for oss.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map