10 beste billige VPS-leverandører 2020

1

Jakter du på VPS-serveren for å være vert for utvekstprosjekter?


Er du nysgjerrig på om det er noen billig Linux VPS-leverandør?

VPS refererer til en virtuell privat server og også beskrevet som den virtuelle dedikerte serveren. I denne typen hosting er en fysisk server delt opp i flere virtuelle maskiner med dedikerte ressurser som RAM, lagring og CPU.

En VPS-server tillater mer kontroll som å installere ønsket operativsystem og serveradministrasjon. Det kan holde større nettsteder effektivt på grunn av det dedikerte miljøet. Selv om VPS-server også delte mellom de forskjellige brukerne, men det er en betydelig lavere mengde brukere på hele serveren.

Noen unike fordeler har VPS-serveren

 • Enkel skalerbarhet og ytterligere ressurser kan legges til ved bare å navigere til kontrollpanelet
 • Gir et adskilt miljø til hver bruker, derfor kan ikke avbrytes av naboen VPS
 • Sikre større sikkerhet
 • Hver bruker har sine dedikerte ressurser som RAM, CPU og lagring osv.
 • Gir høyest mulig oppetid og lynrask hastighet Ressurser som den dedikerte serveren til halvparten av kostnadene Gir deg root-tilgang og til og med du kan endre operativsystemet
 • Du har valget mellom å ansette administrerte og ikke-administrerte VPS-server og mye mer

På grunn av ovennevnte topplinjefunksjoner viser det seg generelt at slike tjenester kan være ekstremt dyre. Men det er det faktisk ikke. En VPS-hosting kan koste deg mer enn delt hosting, men er likevel rimelig.

billige linux vps-serverleverandører

Så hvis du leter etter en billig VPS-server som kjører med Linux-operativsystemet og gir større pålitelighet, sikkerhet og trygghet, kommer du til rett sted.

Topp 9 + beste billige Linux VPS Hosting Providers 2020

1. Kamatera

Kamatera

Kamatera er et perfekt sted for Linux- og Windows-entusiaster som leter etter en one-stop-shop for å benytte svært rimelige, men skalerbare virtuelle servere drevet av skyinfrastruktur. Selskapet har mange års erfaring innen IT-sektoren (drift siden 1995), det vil si mer enn to tiår. Når det er sagt, er de i stand til å levere banebrytende, trygghet og ytelsesorienterte tjenester over hele verden gjennom flere datasentre lokalisert i fire kontinenter.

Kamatera lar deg velge mellom opptil 13 globale datasentre støttet av solid state-stasjoner, kraftige Intel Platinum-prosessorer og 400 Gbit-båndbredde med 99,95% oppetid – garantert. Med sin nettbaserte konsoll tar det under 60 sekunder å distribuere cloud Linux VPS, siden alt er automatisk, takket være øyeblikkelig klargjøring. Alt du trenger å gjøre er å velge datacenterplassering, foretrukket server, påkrevd OS / App, Antall prosessorer, Ram, lagring, passord og prosjektnavn.

Det er en rekke operativsystemer (100+ OS-bilder) tilgjengelig for installasjon med forskjellige versjoner, inkludert Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian, etc. Man kan enkelt installere cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin og LEMP også, takket være brukervennlig tilpasset kontrollpanel. Utviklere kan også distribuere et tilpasset operativsystem. Tillegg som sikkerhetskopiering, privat nettverk og administrert hosting kan aktiveres under distribusjonsprosessen eller senere, avhengig av deg.

I tillegg til sky VPS, tilbyr Kamatera et mangfoldig utvalg av produkter, inkludert blokkeringslager, lastbalanser, brannmur, privat skylettverk og administrerte skytjenester til alle brukere. Blocklagringsplanene deres starter fra så lave som $ 0,05 / GB per måned, og passer best for lagring av databaser og apper til lave kostnader. Belastningsbalanser er nyttig når du administrerer et stort nettsted, apper eller utviklingsmiljø for å dele arbeidsmengde på flere for å minimere ytelsesproblemer.

Kamatera planlegger pris

Kamatera tilbyr opptil 9 forhåndsskreddersydde planer sammen med et tilpasset alternativ der du kan konfigurere hvert aspekt av serveren din. Den aller første pakken gir kraften til 1 vCPU, 1 GB Ram, 20 GB SSD-plass og gigantisk 5TB båndbredde til en pris av bare $ 4 / måned eller $ 0,005 / t – er det ikke sinnssykt lavt? Du får to alternativer angående faktureringssystemet; hver time og månedlig. Alle disse fordelene har 24 timers tilgjengelig kundesupport. En 30-dagers gratis prøveperiode venter på HostingSprout besøkende, så prøv det med en gang i dag.

2. Vultr (bare $ 2,50 / mo)

Vultr Linux VPS-servere hjemme

Enten du er utvikler, webmaster eller blogger, tilbyr Vultr de billigste Linux VPS-serverne som er i stand til å kjøre forskjellige Linux-distros, apper og installere tilpassede ISO-er også. Til tross for at de leverer sinnsykt rimelige nettskyvertjenester for utviklere, er oppetid og gjengivelseshastigheter også utrolig. Tilgjengeligheten til flere datasentre over hele verden sikrer lav latens, og dermed de raskeste lastehastighetene. Du kan velge mellom 16 lokasjoner og konfigurere den nærmeste skyserveren til målgruppen din.

Vultrs datasentre består av servere i verdensklasse bygget med maskinvare på bedriftsnivå, SSD-er, Intel-prosessorer og nyskapende infrastruktur. Du kan ikke få maksimalt ut av forekomstene dine uten et brukervennlig og kraftig administrasjonspanel. Derfor tilbyr de deg et intuitivt funksjonsrikt kontrollpanel som gjør det enkelt å distribuere, ødelegge, endre og konfigurere systeminnstillinger med få museklikk . De sikrer en ultimat brukbarhet ved å gi full kontroll og administratoradgang over din virtuelle maskin.

Der hvor tradisjonell delt vert ber om å abonnere langsiktige planer for å benytte maksimal rabatt, verdsetter Vultr pengene dine når de tilbyr faktureringssystem per time og månedlig. Faktureringssystemet deres beregner de brukte ressursene og oppretter fakturaer i henhold til brukte ressurser. Når det er sagt betaler du bare for det du bruker (pay-as-you-go). Utviklere kan integrere API i utviklingsmiljøet og administrere serverne sine raskt.

For forskjellige OS-smaker og for å oppfylle alle typer brukernes behov, er det et bredt spekter av distros inkludert CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD og CoreOS, etc. Videre kan du også distribuere en Windows-maskin enkelt for ASP, .Net- og Windows-baserte apper. Privat nettverksisolering kan oppnås ved å bruke IPv4 og IPv6 IP-adresser. Alt i alt anbefaler vi Vultr sterkt for utviklere og programmerere, så vel som webansvarlige som leter etter skysdrevet VPS til lave priser.

3. A2Hosting

A2Hosting er en annen topp rangert billig Linux VPS-leverandør som gir kundene en overflod av funksjoner som en del av deres tjenester. De blir dypt verdsatt som en av de fineste og verdifulle vertsleverandørene. A2Hosting ble grunnlagt tilbake i 2003, og tilbyr nå delte, sky, VPS, dedikerte og spesialiserte WordPress-hostingplaner. Og innen kort tid kan du også sette opp en VPS-server.

Den tilbyr ustyrt, administrert og Core VPS hosting pakker. Den ikke-administrerte tjenesten starter så lavt som $ 5 og betraktes som det beste VPS-alternativet til lave priser for erfarne utviklere. I motsetning til de administrerte planene gir en ikke-administrert tjeneste rottilgang, og du har full kontroll over operativsystemer, viktige innstillinger som en oppstart, avslutning og mange andre administrative rettigheter.

A2Hosting tilbyr flere datasentervalg som ligger i USA (Michigan), Europa (Amsterdam) og Asia (Singapore) uten å pålegge noen ekstra gebyr. Alle serverne deres har SSD-lagring, og derfor kan du forvente en stor hastighetsfordel. Du har også muligheten til å utløse Turbo Boost i kassen for å øke hastigheten. Videre lar A2Hosting deg velge mellom Linux OS som Debian, CentOS, Ubuntu og mange andre.

Alle ikke-administrerte planer er konfigurerbare og slik at du kan velge CPU-kjerner, lagring, båndbredde og RAM, etc. i henhold til dine spesifikasjoner. Den mest grunnleggende ikke-administrerte planen inkluderer 20 GB lagring, 1core, 512MB og 2TD dataoverføring. Oppgavene kan gjøres via kommandolinjer, men du har valgfri cPanel som vil koste 19,95 dollar.

konfigurere A2hosting linux VPS-server

Men hvis du søker ro i sinnet og ikke har noe imot å betale for det, er deres administrerte planer noe for deg. Planen kommer på $ 32.99 / mo med 4 GB RAM, 75 GB SSD-plass, gratis SSL, 4 vCPU-er, cPanel og Turbo-hastighetsfunksjoner. Men det vil ikke gi deg root-tilgangen som vil være et problem for noen brukere. Så hvis brukerne ønsker rottilgang i administrerte VPS-tjenester, tilbyr A2 spesialdesignede Core VPS-planer med samme kostnad.

Sammen med premiumkvalitetstjenestene tilbyr de også kundesupport på Guru-nivå. 24/7 Live Chat, Telefon, Skype og billettsystem opprettholdes bare for å løse kundeproblemer umiddelbart. Dessuten er alle planer støttet opp med når som helst pengene tilbake-garanti, innen de første 30 dagene full refusjon, og deretter forhåndsbetalt tilbakebetaling. De tilbyr gratis migrasjonstjenester for nettsteder. Vi anbefaler dem absolutt, da A2hosting er en sikker, stabil og pålitelig leverandør.

4. Hostinger – $ 3,95 per måned

Når vi snakker om “annonsefri” gratis WordPress-vert, er Hostinger raus nok til å hjelpe deg med å opprette et nettsted uten å betale en eneste krone. Skjønt gratis konto har begrenset tilgang, men tillater å sette opp et fullt funksjonelt nettsted. Foruten deres billige delte hosting-planer, har de også bransjebilligbar virtuell privat server-hosting fullpakket med Linux-støtte og forskjellige distros. Det tillater også en dedikert IP-adresse for kartlegging av tilpasset port gjennom IPv4 og IPv6 selv for den helt grunnleggende pakken.

Når du leter etter en billig VPS for Linux, inkluderer Hostinger en bred distribusjon som CentOS 64 bit, CentOS med cPanel og WHM, VestCP kontrollpanel, Webuzo panel, Fedora, Ubuntu og Debian, etc. Enkelt sagt, du få forskjellige distribusjoner og arkitekturer for å sette opp ønsket vertsmiljø for prosjektene dine. For enestående brukervennlighet, er det skriptinstallatører med ett klikk som gjør det enkelt å distribuere ethvert operativsystem, Minecraft-servere, VPN-er og integrasjon med andre apper. Videre pakker 1-klikks funksjon alle populære skript og OS-alternativer.

Alle Hostinger VPS-servere bygget med solid state-stasjoner og moderne teknisk maskinvare, noe som betyr at lynrask ytelse er garantert. SSD-er fungerer 20x eller raskere sammenlignet med tradisjonelle mekaniske stasjoner. Når det er sagt, leverer den høyere I / O-hastighet selv under trafikkstøt. Høy pålitelighet er også sikret gjennom bruk av Intel Xeon-prosessorer og 128 GB RAM. Kombinasjonen av alle disse nyskapende maskinvarene resulterer i en ytelsesoptimalisert plattform bygget for svimlende tjenester.

Takket være kraftige administrasjonsverktøy som gjør det enkelt å ta maksimalt ut av den virtuelle serveren din fra instrumentbordet, er det raskt å utføre sikkerhetskopier og distribuere installasjonscontainere. Teknisk support døgnet rundt er alltid der for å hjelpe deg via live chat og e-post selv for ustyrte VPS-kontoer. Du vet kanskje at mange verter ikke tilbyr kundehjelp for ikke-administrerte tjenester, men det er ikke sant når du velger Hostinger. De har interne ekspertteam som løser problemene dine ASAP. Den helt grunnleggende planen koster bare $ 3,95 per måned med 1 GB RAM, 2,4 GHz, 20 GB SSD-lagring og 1 TB båndbredde.

5. InMotion Hosting

InMotion er et topp selskap som du sikkert vil møte når du ser etter rimelig VPS-server. Alle virtuelle servere har moderne funksjoner. Det overbevisende poenget at de presenterer en skybasert infrastruktur for å gjøre tjenestene deres uslåelige. Videre vil du motta gratis serveradministrasjonstjenester som OS-oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer, osv. De tilbyr en totalt to lokasjoner å velge for datasenteret: Washington, D.C og Los Angeles, CA.

InMotion inneholder mange kraftige funksjoner. Alle planer inkludert cPanel som er bransjens mest intuitive kontrollpanel som gjør funksjonsadministrasjon som domener, e-post og databaser mye enklere. Og du trenger virkelig ikke å betale for det hverken i billige Linux-serverplaner. Planene deres er også optimalisert for e-handel, og de gir gratis migrasjonstjenester for nettsteder.

Du er ganske mye sikret mens du bruker InMotion, ettersom de tilbyr gratis sikkerhetskopieringstjenester. Plus Live State Snapshot viser seg å være veldig nyttig når serveren er uoppgjort ved å oppgradere hvilken som helst applikasjonsversjon. Med denne fine funksjonen kan du faktisk gå tilbake i tid for å få alt riktig.

Foreløpig er det 3 forskjellige VPS-planer. Grunnplanen “VPS-1000HA-S” vises med 4 GB RAM, 4 TB månedlig båndbredde, 3- IP-adresser og gratis SSL-sertifikat. Ettersom du kan være vert for ubegrensede domener, for det, tilbyr de også rikelig med 75 GB lagringsplass på SSD-ene. Videre er du i stand til å få en gratis domenenavn med alle 6 og 12-måneders planer.

En rask oversikt over viktige VPS-funksjoner.

inmotion linux vps-funksjoner

InMotion holder alltid kundehjelp til sine prioriterte nivåer og serverer løsningene via øyeblikkelig live chat, skype, billetter og telefon. Ved siden av har de også et enormt kunnskapsgrunnlag. InMotion er en av favorittleverandørene våre, og vi er sikre på at mange andre brukere vil fortelle deg det samme. I tillegg er det det beste stedet å få alle typer hostingløsninger til rimelige priser.

6. DreamHost

DreamHost er en av de billigste Linux VPS-hostingleverandørene med administrerte tjenester. De har en pålitelig løsning for bloggere, designere og utviklere. Etablert tilbake i 1997, selskapet kommer langt og anerkjent som den pålitelige leverandøren. Nå er de opptatt av å tilby 100% oppetid og under en rask service.

Du trenger bare å fylle kassa-prosessen, og de vil gjøre det klart å starte serveren på kort tid. Videre har DreamHost en langsiktig supportavtale med Ubuntu som sikrer de siste oppdateringene, og dekker sikkerhetshull og sømløse tjenester for mindre driftsstans. De gir lagring på 20 ganger raskere SSD-stasjoner i stedet for SATA-standardstasjonene.

DreamHost tilbyr et eget produsert kontrollpanel som hjelper med å eskalere ressursene. Å kjøpe en plan som inneholder mer RAM, lagring og CPU-kjerner for et nytt prosjekt er hovedårsaken til unødvendige utgifter, så gjennom kontrollpanelet kan du bare bestille flere ressurser bare når det er nødvendig. Skalerbarheten som dette er ganske kostnadsbesparende.

Videre har deres meget rimelige Linux-hostingplaner standardfunksjoner som PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, SSH-tilgang og mer. I tillegg inkluderer alle planer Let’s kryptering som kan aktiveres med et klikk og anses som et viktig element i SERP.

dreamhost VPS-funksjoner

Den helt grunnleggende planen utvikler seg bare i $ 15 med 1 GB RAM og 30 GB lagring på solid state-stasjoner. I tillegg gir de ubegrenset båndbredde med alle pakkene. Den beste delen av DreamHost-planene som finnes ingen grense for antall domener du kan være vert for på en enkelt konto, og dermed kan utviklerne og designerne igangsette flere prosjekter for sine kunder. Videre vil du få en dedikert IP-adresse med denne planen.

Hvis du setter opp en VPS på kontoen din, men konkluderte med at denne VPS ikke når dine behov og ønsker å kansellere den, vil du få tilbakebetalt hele året-tjenesten minus den første måneden for VPS. Deres tekniske supportpersonell er alltid døgnet rundt for å hjelpe deg. De er tilgjengelige på Twitter og e-postmeldinger med en ganske fin svarperiode. Live chat er tilgjengelig fra 06.00 til 22.00 Stillehavstid standardtid (PST). Alt i alt er DreamHost ikke bare billig, men også en av de beste Linux VPS-leverandørene.

7. Bluehost

En sjelden gang er det noen som jobber på nettet (Webmastere, Bloggere) og ikke vet om Bluehost. Selskapet er utrolig utbredt blant de første. Bluehost tilbyr forskjellige planer for å tilfredsstille behovene til en rekke kunder. Tjenestene deres består av delte, sky, administrerte WordPress, WooCommerce, VPS og dedikerte hostingplaner. Du kan også registrere et domene hos dem.

Bluehosts billige priser gjør Linux VPS tilgjengelig for alle. Selskapet bruker avanserte teknologier som OpenStack og KVM. Ved å implementere KVM-hypervisoren sikrer BlueHost dessuten garanterte ressurser til alle VPS-brukere.

Bluehost tilbyr forbedret cPanel som er det mest intuitive instrumentbordet i markedet. Det er veldig hyggelig for nybegynnere eller for den som ikke vil jobbe med komplekse kommandolinjer. De gir også full tilgang til CentOS og serveren du har betalt for. Nok en stor fordel med å skaffe Bluehost at flere ressurser er på farten. Du kan legge til mer lagring gjennom cPanel mens du er på farten.

Bluehost blir mer gunstig valg hvis du søker på billige, men relativt pålitelige VPS-tjenester med avlusningsfunksjoner. Innen bare $ 19.99 / mo. kan du leie en virtuell server som har 2 kjerner CPU, 30 GB SAN-lagring på SSD-er, ubegrenset båndbredde og 2 GB RAM. De inkluderer også en IP-adresse. Det er også 30 dager pengene tilbake-garanti beskyttelse for pengene dine. Du vil også få en ett gratis domenenavn.

Selv om det er en fin leverandør, men det er noen feil i å skaffe Bluehost. Først av alt gir de ikke valget mellom datasenterplassering. Et utvalg av datasenterplassering kan være avgjørende når du setter opp e-handelsnettsteder. For det andre, der de fleste av selskapene tilbyr gratis la oss kryptere, inkluderte Bluehost det som en valgfri funksjon, og du må betale noe ekstra beløp for det.

Utmerket kundestøtte er hjørnesteinen i hostingpakken din der du kan løse eventuelle komplikasjoner du møter og få løsninger fra tekniske eksperter. Bluehost forsikret deg 24/7 kundestøtte via live chat, e-post og samtale. Selv om Bluehost tar opptil 10 mint. i å svare, men generelt gir ganske tilfredsstillende tjenester.

8. Host1Plus

Host1plus er en av leverandørene som tilbyr billig Linux VPS på SSD og dermed bringer ytelsen til hele det nye nivået. De designet hovedsakelig tjenestene for utviklere. Du kan starte VPS-serveren din på bare $ 4 / måned med en mengde utviklingsfunksjoner. Prisene rykker ytterligere ned bare ved å heve abonnementsvarigheten i mer enn en måned.

Host1plus bygd på den robuste infrastrukturen som bruker Intel Xeon-prosessorer, OpenVZ-virtualisering og SSD-hurtigbufringssystem. Dessuten støtter tilkoblingen deres opptil 500 Mbps uplink. De hevder også å tilby RAID 10 lagringssystem som er kjent for rask hastighet og minimum feilhastighet.

host1plus linux vps hostingfunksjoner

En ting vi ønsker å fjerne at det er rimeligere for de erfarne utviklerne, ettersom de enkelt kan jobbe med kommandolinjene. På den annen side for uerfarne og ikke-tekniske brukere, tilbyr Host1plus cPanel-lisens som vil koste $ 15 / måned, dette gjør tjenestene deres litt kostbare.

Det er en overflod av planer å velge mellom, og slik at du komfortabelt kan få øye på den som kan oppfylle dine krav. Deres første plan kalt “Amber” tillater 20 GB Ceph-lagring, 512 MB RAM, 1 Core CPU og 1 TB båndbredde. Videre lar Host1plus deg starte Linux OpenVZ og Linux KVM-basert plan.

Å sette opp en VPS-server med Host1plus er veldig greit. Bare velg ønsket datasenter som er strategisk plassert i nærheten av målgruppen. De har totalt 5 lokasjoner rundt kartet som er Chicago (USA), Los Angeles (USA), São Paulo (Brasil), Frankfurt (Tyskland) og Johannesburg (Sør-Afrika). Velg deretter Linux-systemet du vil bruke, og legg inn faktureringsinformasjonen. Det er det

Linux OS

Host1plus tilbyr støttetjenester. Men den eneste delen som skuffer oss er utilgjengeligheten av live chat som bare er tilgjengelig i løpet av 9-18 GMT + 3. Selv om svaret er raskt, men de bør tilby døgnåpne chat-tjenester for å løse kundens problemer raskt. Alternativt kan du ta kontakt via e-post eller bla gjennom tutorials og kunnskapsbase. Ved å oppsummere kan vi si at det er en god VPS-leverandør, men for erfarne utviklere.

 • Topp 10 billigste VPS-serververt: Beste billige VPS-servere

9. HostGator

HostGator er overraskende vanlig blant søkerne som ønsker rimelige hostingløsninger. Ved siden av de grunnleggende hostingløsningene som delt og administrert WordPress, er de også foretrukket på grunn av deres lynraske, men rimelige nettskyvertsløsning for bloggere. Med HostGator kan du enten få VPS-serveren med eller uten cPanel

Den virtuelle serveren din er helt isolert fra andre brukere og gir autonom kontroll over installering av et operativsystem og konfigurering av innstillingene. For alle Linux VPS-servere, de gir lagring på RAID 10-systemet som gir bedre beskyttelse og maksimal tilgjengelighet av dataene dine. Dessuten, hvis du skal starte et lite prosjekt, er det ikke nødvendig å få en større plan da du enkelt kan montere ressursene når nettstedet ditt vokser ut.

Deres første plan kalt Snappy 2000 som gir tilgang til 2 kjerner CPU, 2 GB RAM, 120 GB nettplass og 1,5 TB båndbredde. De inkluderer 2-IP-adresser. HostGator gir tilgang til ledende funksjoner som Apache webserver, PHP, MySQL, Perl og Python, etc. Dessuten, HostGator sikrer DDOS-beskyttelse, IP-brannmurbord, og noen andre stramme sikkerhetstiltak. VPS-serverne drives av Intel-prosessorer.

Når det gjelder priser, kan HostGator gi deg et alvorlig sjokk. I en kortere varighet blir de virkelig dyre tjenester $ 79,95 / mo mens kostnadene begynner å synke når du øker abonnementsperioden og blir så lavt som $ 19,95. De er uten tvil en utmerket VPS-leverandør, men taktikken som dette gjør at kunder unngår dem.

Det er klart at kundepersonalet er tilgjengelig 24/7, men de er ikke så skarpe som de burde være. Det meste av tiden må du vente i minst 10 minutter, mens noen ganger kan forsinkelsesperioden øke til 30-40 minutter. Det er sjeldne tilfeller når vi får et raskt svar.

Kort sagt, når det gjelder ytelsen til VPS-serveren, er de utvilsomt fantastiske, men prisstrategien og støttetjenestene deres er de viktigste avbrytende faktorene. Så etter å ha tegnet planen din hvis du er klar over at dette ikke er tjenesten du ønsker, kan du be om tilbakebetaling når de gir en 45-dagers refusjonspolicy.

10. 1og1

1and1 er leverandøren som innvier den billigste Linux-serveren på kort tid. De moderne teknologiene som VMware Virtualization, Intel Xeon 2660 v2 & 2683 v3 og solid state-stasjoner er adoptert av 1and1 for å tilby tjenester av førsteklasses kvalitet. På toppen av det blir VPS-planene drevet av skytjenester.

1&1 tilbyr planer for både Windows og Linux brukere. Du har lov til å velge mellom tonn OS-maler som Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 og 2016, etc. 1and1 overlater full root-tilgang til serveren, som er en av de grunnleggende bekymringene til de fleste av utviklerne for å jobbe fritt.

De gir valg av datasenter i USA, Tyskland og Spania. Deres laveste pakke består av en kjerne CPU, 512 MB RAM og en sjenerøs mengde lagring (30 GB) på SSD-stasjonene. Du trenger ikke å bekymre deg for månedlig dataoverføring da de tillater ubegrenset trafikk på alle planer. I tillegg er SSL-sertifikat inkludert.

Vær også oppmerksom på at de bare tillater en statisk IP-adresse. Hvis du vil bruke en cPanel eller Plesk, må du dessuten abonnere på deres virtuelle server “Cloud M” -plan. Det er ekstremt enkelt å sette opp en konto, bare velg datasenteret og velg operativsystemet, betalingsdetaljene og dit du går. Det er klart.

Ta en titt på fremtredende trekk ved 1and1;

1and1 vps server-prestasjon

1&1 er omtrent som en VPS-løsning for erfarne utviklere. Den mest bemerkelsesverdige grunnen til at de tilbød ikke live chat, så du må kontakte dem via e-post eller Ring. Vi synes Live Chat er mer behagelig hvis førstespråket ditt ikke er engelsk, og utelatelsen av en slik funksjon faktisk er skuffende for de nybegynnere.

Ettersom ikke alle er en teknisk kunnskapsrik fyr og møter flere hendelser. Vi kan gjette hvordan det føles når en kritisk hendelse inntreffer, men det er ingen måte å få øyeblikkelig hjelp fra selskapet. Så vi oppfordrer aldri nye brukere til å velge en leverandør som 1&1 som ikke tilbyr veldig enkel live chat. Men hvis du kjenner serveradministrasjon så er det bra å gå og definitivt veldig rimelig.

 • Topp 10 beste Linux-serverleverandører

 Konklusjon

Mindre nettsteder fungerer fint med delt hosting, men for store nettsteder trenger du absolutt et VPS-miljø. Ovennevnte VPS-leverandører er ikke bare billige, men oppfyller perfekt utvekstbehovene dine. Alle overgår i bransjen og tilbyr løsninger til utviklere, designere, bloggere og bedrifter.

Så det vi anbefaler for en billig Linux VPS-løsning?

Selv om alle anmeldte verter er gode, men vi anbefaler utvilsomt InMotion-administrert VPS-hosting som støttes av Cloud-infrastruktur. Den dekker alle viktige funksjoner for utviklere, bloggere og webansvarlige. De er også usedvanlig raske og gir bunnsolid oppetid innen rimelig pris.

Hvis du forfølger ubehandlede planer, er A2 Hosting en velrenommerte spiller og tilbyr en billig Linux VPS-server.

Valget er helt ditt, bare husk på proviantene dine og velg den som vi vurderte ovenfor for å få rimelige og verdifulle tjenester.

Så har du prøvd noen av leverandørene som er omtalt ovenfor, eller har du tenkt å prøve? Del din verdifulle opplevelse med oss ​​og andre lesere via kommentarer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map