Top 10 bedste udbydere af Windows Server Hosting 2020

0

Så du planlægger at benytte dig Windows Server-hosting men forvirret over at beslutte, hvilken der er den bedste udbyder derude?


Tilgængeligheden af ​​snesevis af værter gør det ganske vanskeligt at vælge mellem forskellige virksomheder, men vi gjorde en dyb undersøgelse og kom med nogle af de bedste muligheder.

Der er en betydelig forskel mellem Windows og Linux webhosting bortset fra, at sidstnævnte koster mindre penge.

Hvis du er en udvikler eller programmør, der for det meste beskæftiger sig med ASP, MS SQL eller ASP.net osv. så vil Windows-baseret hosting være perfekt til dig.

Kernefordele ved Windows OS-drevne servere:

 • Regelmæssige opdateringer for at sikre optimal ydelse
 • Virksomheden bag omfavner de nyeste sikkerhedsrettelser til robust beskyttelse
 • Ingen grund til at lære avancerede færdigheder til at styre din maskine
 • Kompatibel med Microsoft FrontPage og avancerede funktioner
 • Perfekt mulighed til Windows-baseret applikationsudvikling
 • ASP, Visual Basics,. Net og ASP.net venlige
 • Grafisk brugergrænseflade er nem at bruge sammenlignet med Linux
 • Du kan distribuere, installere eller ændre ting let (på grund af GUI)
 • Tillad adgang til fjernskrivebord

Windows Server Hosting vs Linux OS

Top 10 bedste udbydere af Windows Server Hosting 2020

1. Kamatera

Når det kommer til skybaseret Windows Server-webhosting, hvordan kan vi glemme Kamatera, en platform bygget med avanceret teknologi og ultimativ skalerbarhed til at være vært for alle apps, websteder og Windows OS-miljø.

I modsætning til mange webhostingfirmaer, der koster en masse penge, er deres planer meget overkommelige samt giver den ultimative skalerbarhed på farten. Når det er sagt, kan du øge eller formindske alle serverressourcer såsom opbevaring, hukommelse, behandlingskraft inden for et par klik.

Skaleringsprocessen er enkel og også hurtig takket være øjeblikkelig levering. Det tager mindre end 1 minut at installere din ønskede Windows-maskine med de nødvendige ressourcer. Alt hvad du skal gøre er at vælge det operativsystem, du vælger, datacenterzone, CPU, RAM, lager, servernavn og faktureringscyklus. Derudover spiller deres brugervenlige kontrolpanel også en vigtig rolle for at administrere din konto som en charme.

Hvad der gør Kamatera fremtrædende blandt andre cloud hosting-udbydere er muligheden for øjeblikkelig 24 × 7 kundesupport, der kan benyttes via live chat, telefonopkald og billetter. Derudover tilbyder de også et stort vidensgrundlag, hvor du kan få selvhjælp. Kamatera har årtier med brancheerfaring, ekspertpersonale og topnotch-hardware for at sikre maksimal oppetid plus hurtige tjenester.

Alle deres servere (beliggende i 13 regioner), der bruger de hurtigste Intel-processorer, der er 300% hurtigere end tidligere versioner, forbundet med 40Gbit offentlige og private netværk og giver et meget isoleret miljø. Desuden oplever du ved hjælp af SSD’er den hurtigst mulige hastighed.

Uanset om du har brug for en foruddannet plan eller vil oprette din egen server, tilbyder de begge muligheder. Du kan oprette en Server til Windows-operativsystem med op til 384 GB Ram, 72 vCPU Kerner og 1 TB lagring.

Der er også andre OS-indstillinger tilgængelige, herunder CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS og Ubuntu osv. Desuden har du tilladelse til også at implementere eget billede.

Som helhed anbefaler vi, at du bør give Kamatera en chance for at være vært for dine data, da der også er en 30-dages gratis prøveversion tilgængelig.

2. Vultr – Pålidelig Cloud Windows Hosting med 15 Data Center-indstillinger

vultr bedste Windows-serversky

Vultr er relativt en ny hosting-udbyder, der blev lanceret tilbage i 2014, men administrerer af et team, der har 20+ års erfaring med webhosting. Vi imponerede virkelig med deres oppetid, hastighed og skalerbarhed.

Virksomheden voksede hurtigt og blev en af ​​de gigantiske cloud hosting-udbydere, der holder over 100k + kunder i hele verden.

Vultr tilbyder uafhængige sky-servere til at bruge det i henhold til dine behov som Windows eller Linux.

En af de enestående ting er, at Vultr tilbyder en bred vifte af planer med dedikerede ressourcer. Du kan let finde den mest passende plan, der passer til dine behov.

Derudover fremhævede skyteknologier let skalerbarhed. Så i stedet for at migrere hele kontoen, med Vultr kan du øge eller formindske ressourcer med det samme, når det er nødvendigt.

Og der er også øjeblikkelig levering af automatiserede Bare Metal-servere til at håndtere massiv trafik. Derfor med Vultr behøver du aldrig at bekymre dig om skalerbare muligheder.

Vultr har forskellige datacentre for at sikre lav latens end mange skyværter. De har 15 datacenterplaceringer at vælge imellem i henhold til dit publikums geografiske placering.

På den anden side hjælper det også med at reducere indlæsningstiden for dit websted og applikationer over hele kloden. Hele netværket er bygget med solid state drev og hardware i forretningsniveau for høj læse- og skrivehastighed. Der er således en meget lav risiko for nedetid, fordi systemet automatisk skifter til andre kopier af dine data i tilfælde af hardwarefejl.

Du kan overveje det som en ulempe eller ej, at Vultr ikke tilbyder Plesk-kontrolpanelet til styring af Windows-hosting-serveren. De giver et enkelt internt udviklet instrumentbræt med et 1-kliks installationsprogram.

Selvom de samarbejder med at tilbyde Plesk til 30-dages prøveperiode. Med hensyn til teknisk assistance kan du indsende billetter eller lære gennem detaljeret dokumentation.

Desværre er der ingen live chat. Ved at være vært på Vultr kan du ikke kun spille frit, men du kan benytte let skalerbarhed og utvivlsomt pålidelig ydelse.

3. InterServer

InterServer

Interserver kommer med et mål at levere pålidelige tjenester med overkommelige priser. Webhosting er et konkurrencedygtigt marked, og Interserver håndterer det med omtanke siden 1999. Virksomheden annoncerer ofte enorme rabatter som hosting til kun 1 cent i en begrænset periode.

Ved siden af ​​forskellige typer hostingløsninger kan du også registrere et domænenavn ved meget lave fornyelser sammenlignet med konkurrencen.

Som andre udbydere tilbyder de dig lavere priser på langsigtede planer som 3-årig. Deres Windows-optimerede hosting kommer med temmelig ubegrænsede muligheder. Du får ubegrænset lager, dataoverførsel, e-mail og underdomæner. Desuden kan du være vært for op til 20 websteder.

For hurtig ydelse er der et separat SSD-baseret cache-system. Derudover er der også gratis integreret CDN for at sikre hurtig belastning over hele verden.

En anden bemærkelsesværdig ting, at de inkluderer gratis ugentlige data-sikkerhedskopier, mens restaureringen kræver, at der sendes en anmodning. Derudover gemmer dine data på den fejltolerante opbevaringsmekanisme “RAID-10”. InterServer er blandt de virksomheder, der tilbyder 99% oppetid, og ja, de gør det effektivt muligt over deres lovede oppetid.

For at gøre det lettere for kunderne inkluderer de Plesk-kontrolpanelet, som ikke kun tilbydes af de fleste Windows-serverudbydere, men også ligetil at bruge. Der er også et gratis SSL-certifikat tilgængeligt, hvilket ikke kun er nødvendigt for sikkerhed men rangering af søgemaskiner.

De tilbyder ikke gratis domæne i stedet for at du kan købe et til den nedsatte pris på $ 1,99. Virksomheden vedligeholder alle de grundlæggende måder såsom live chat, telefon og e-mail for at hjælpe kunderne døgnet rundt. I henhold til vores erfaring kan vi sige, at de er blandt virksomhederne med virkelig hurtig live chat.

Hvis du ikke er tilfreds med din eksisterende udbyder, kan du migrere til InterServer problemfrit uden at betale en eneste krone. Og udover mange fordele, er der AdWords-kredit på $ 100 og 20% ​​skabelonmonster rabat venter på dig.

4. DreamHost – Billig Windows Server-hosting på Cloud

dreamhost

Siden 1997 er DreamHost vokset støt og vært over 1,5 m domæner på deres gulv. De leverer komplette webløsninger inklusive registrering af domænenavne og alle slags webhostingtjenester.

I modsætning til de ovennævnte to udbydere tilbyder de ikke delt Windows-hosting. Så hvis du vil være vært for Windows, kan du gøre det på skyplatformen.

For Linux er deres delte hosting endvidere et fremragende valg, der understøttes af en 100% oppetidsgaranti, gratis SSL og 97 dages refusionspolitik.

DreamHosts skyhosting er en ikke-administreret tjeneste, hvor du har tilladelse til at implementere Windows, Linux og BSD operativsystemer. Du får fuld rootadgang, så det er tilladt at installere operativsystemet efter eget valg.

Som skyhosting drevet af flere maskiner, der fungerer som en, så er der de laveste chancer for driftstider. Den største fordel ved skyinfrastruktur er skalerbarhed, som giver dig mulighed for at udvide ressourcer med det samme, når det er nødvendigt.

De tilbyder masser af lagerplads på SSD-servere. På deres mindste plan får du 80 GB SSD-plads og 100 GB blokopbevaring uden yderligere omkostninger.

Desuden sikrer de et isoleret miljø, så dit websted ikke påvirkes af andre konti under andre trafikspikes.

Bemærk her, at Plesk-kontrolpanelet, der leveres gratis på en delt Windows-server, muligvis kan skyldes de delte omkostninger. Mens de på DreamHost-skyen tilbyder de bare et simpelt kontrolpanel, så du skal have management-oplevelse med webhosting.

Med DreamHost-sky behøver du ikke betale et engangsbeløb på én gang. Du kan annullere deres tjenester når som helst, og derfor er der ikke behov for refusionspolitik. Desuden kan du nemt integrere tredjeparts lagringsapps til at gemme sikkerhedskopifiler.

Selvom de har live chat og telefonsupport, leveres DreamHost 24/7 teknisk support hovedsageligt via billetsystemet. DreamHost er et fremragende valg, især for udviklere, fordi det er pålideligt og leveres med fuld rootadgang inden for meget overkommelige priser.

5. TMDHosting

TMDHosting

Her er en karakteristisk TMDhosting, der bærer en masse grunde, der tvinger søgerne til at overveje dem, når de søger Windows-serverhosting. TMD er især en stabil webhost med en oppetidsgaranti på 99.999% og flammende hurtige tjenester.

Du kan benytte Windows-baserede serverfunktioner på det delte miljø. Virksomheden har erstattet spindrev med langsom hastighed med SSD’er, der er 20x hurtigere, derfor indlæses dit websted hurtigere.

Udover ydeevne giver TMDHosting en enorm 60-dages tilbagebetalingsgaranti, der er ud over standardperioden. Så det betyder, at du har mere tid til at evaluere dem. Det bedste er, at deres grundlæggende plan kan rumme op til 6 websteder, ubegrænset lagerplads, MSSQL-database og båndbredde.

Vigtigst af alt gør de altid hurtig tilgængelighed af de nyeste .NET-rammer. TMD har stærk sikkerhed på serversiden, firewall-beskyttelse og opdaterede sikkerhedsrettelser. De har aktive firewalls drevet af populære BitNinja. Derudover holder automatisk overvågning, autoopdateringer og SPAM-eksperter dig sikker.

Virksomheden er generøs nok til at tilbyde billig webhosting sammen med et gratis domænenavn med hver plan. Der er også enkelt-klik gratis SSL hvilket er vigtigt både for sikkerhed og SERP-placering.

Til styring af hostingfunktioner inkluderer alle konti Plesk-panel, som er noget anderledes end cPanel, men let at betjene. Ingen forestiller sig at køre et websted uden sikkerhedskopier, og selvfølgelig koster sikkerhedskopier dig ekstra penge. Men TMDHosting gør det enkelt for dig ved at tilbyde gratis sikkerhedskopiering og restaureringstjenester.

At have firmaeksperter til teknisk hjælp er altid bedre i stedet for at stole på tredjeparts support. TMDhosting stiller kundesupport døgnet rundt til rådighed gennem flere kanaler såsom live chat og billetter.

Telefonstøtte er også tilgængelig fra mandag til fredag. Du får de bedste penge-værdi-tjenester og overkommelige Windows-serverplaner med alle klokker og fløjter til at køre glatte operationer.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS Server

At være en af ​​de mest fleksible webhosts i branchen, skræddersy A2Hosting deres tjenester i overensstemmelse med kundernes behov. Venturet starter i 2001 for at betjene udvalgte kunder, men i 2003 besluttede de at betjene et bredere marked ved at introducere en række forskellige webhostingtjenester gennem deres platform.

I dag præsenterer de både Linux- og Windows-serverplaner. Ved siden af ​​VPS og dedikeret kan du endda benytte Windows-hosting på det delte miljø til økonomiske priser.

A2Hosting ved, hvor meget hastighed der er afgørende for sine kunder. Så uanset hostingtype (delt, VPS osv.) Kommer alle pakker med SSD-baserede servere til problemfri dataoverførsel. Desuden er valget af datacenters placering (USA, Europa og Asien) op til dig.

En placering, der er tættest på dine kunder, gør det muligt for dataene hurtigt at rejse fra datacentret til klientens browser, hvilket betyder hurtig indlæsningstid. Du kan endda konfigurere Turbo-teknologier til den ekstra hastighedsfordel.

På A2hosting er Windows delt serverhosting den billigste måde at bruge Windows OS-teknologier. Du får ubegrænset SSD-webplads til hele lagerbehov som OS, databaser.

Desuden inkluderer hver plan ubegrænset dataoverførsel, hvilket betyder, at der ikke er nogen månedlig begrænsning af antallet af besøg.

Deres Windows-hosting omfatter Plesk-kontrolpanelet, som har en intuitiv grænseflade til styring af domæner, e-mails og databaser osv. De understøtter flere ASP.NET-versioner, .NET, Silverlight såvel som gratis SSL-certifikater.

Normalt kritiseres Windows-operativsystemet for dårlige sikkerhedsforanstaltninger. A2Hosting giver tilstrækkelig beskyttelse mod ondsindede aktiviteter.

Virusscanning, Kernel-opdateringer, Firewall og især system mod Brute Force beskytter dig fra alle sider. Så du behøver ikke at bekymre dig om sikkerhed på Windows-webserveren.

Kundesupport er rygraden i ethvert webhostingfirma; de klarte klogt også kundesupport. Live chat, e-mails og telefonsupport er tilgængelig 24/7/365 for hjælp.

A2Hosting er en pålidelig webhost uanset om du vil have Windows eller Linux hosting. Derudover vil du blive utroligt når som helst pengene-tilbage-garanti (dvs. inden for 30 dage fuld refusion og derefter beregnet for ubrugte tjenester).

7. GoDaddy

Godaddy webhosting til windows

Hvis du har et lavt budget og søger efter billig Windows-server-hosting, er Godaddy en rimelig mulighed. GoDaddy er den største domæneregistrator administrerer over 76 millioner domæner. Udover domæneregistrering tilbyder de Linux og Windows webhosting.

GoDaddy er kendt for en enorm introduktionsrabat, hvor du kan spare betydelige penge ved at tilmelde dig langsigtede kontrakter som f.eks. 3-årig. Du kan også købe marketingværktøjer, websikkerhed, SEO-tjenester, hosting af e-mail og kontorværktøjer.

GoDaddy var i overskrifter på grund af store serviceopdelinger, da deres hosting- og e-mail-tjenester faldt, hvilket har alvorligt indflydelse på deres omdømme. Men nu forbedrede de sig meget, og efter dette er der ikke noget større tilfælde af afbrydelse af tjenester.

De leverer 99,9% oppetid og de har sikkerhedsprotokoller med aktiv DDoS-beskyttelse. Der er næsten 50+ applikationer, der kan implementeres med 1-klik. Til styring af hosting er et gratis Plesk-kontrolpanel udstyret med enhver plan, som er ganske berømt for Windows VPS-serveren.

I deres første “Economy” -plan inkluderer de 100 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde. Desuden tillader det 10 MySQL og 1 MSSQL-database. Det giver mulighed for hosting 1-domæne, hvorimod de to andre planer kan være vært for et ubegrænset antal websteder.

Du hører muligvis det gratis domænenavn, men GoDaddy gør et andet job. Sammen med gratis domænenavn leverer de gratis Microsoft Office 365-e-mails for det første abonnementsår.

Der er ingen gratis sikkerhedskopiering inkluderet i nogen pakke, selvom der er en valgfri backuptjeneste, der koster kun $ 0,99 / måned. De opretter dog auto-sikkerhedskopier samt sikkerhedsovervågning.

GoDaddy er ret begrænset fra kundesupportsiden, den vigtigste måde at hjælpe kunder er gennem e-mails, mens live chat er tilgængeligt i bestemte timer. Ja, GoDaddy stod over for nogle bivirkninger i fortiden, men virksomheden forbedrede sig markant for at levere stabile webløsninger.

8. 1and1 IONOS – Billigste Windows VPS Server Hosting

1og1 billige Windows VPS med plesk

Lanceret sin rejse tilbage i 2003, kan du hovedsageligt høre om dem som domæneregistrator på grund af karakteristiske salgsfremmende tilbud som $ 0,99 domæner og betydelige rabatter ved at købe populære udvidelser som .com. Men 1&1 er mere end bare en domæneregistrator. De tilbyder et omfattende katalog over webhosteprodukter, websikkerhed, online marketing, e-mail-hosting og webstedsbygningsværktøjer.

Hvis du ikke ønsker at lave et stort hul i lommen, er 1and1 en overkommelig måde at starte en Windows-hosting-server på. Du kan bruge ASP.NET og .NET mens det kun koster under en dollar på månedsbasis. Selv deres første plan tilbyder ubegrænset lagerplads og giver dig mulighed for at være vært for ubegrænsede domæner.

Også på et årligt abonnement får du et gratis domænenavn for det første år. 1&1 er kompetent til at levere 99,9% oppetid, men ud fra hastighedsperspektivet skal du muligvis være interesseret i optimering og skulle have aktiv CDN. Den fantastiske ting, at selv med den billigste Windows-server er din investering beskyttet af en 30-dages refusionspolitik.

1and1 har flere datacentre i 10 forskellige placeringer, herunder Spanien, Tyskland, Storbritannien og USA, som gør dem i stand til at tilbyde funktioner som geo-redundans. Gennem dette system gemmer de dine data på to separate datacentre, så du ikke bliver påvirket af hardwarefejl.

Som andre webværter, 1&1 IONOS tilbyder sikker hosting ved at implementere firewalls, serverovervågning, DDoS-forsvar, osv. Men for ekstra pleje kan du også aktivere valgfri SiteLock-sikkerhed, som er en effektiv tjeneste mod sårbarheder og hacks. Du kan benytte dette med 30 dages prøveperiode og derefter bare $ 0,99 / mo.

Alle Windows-planer leveres også med e-mail-hosting. Du har lov til at oprette op til 100 e-mail-konti. Husk, at hver konto har 2 GB e-mail-opbevaring.

Sammen med andre freebies, 1and1 gave $ 100 marketing kredit for promovering på Bing. E-mail, chat og telefon er de vigtigste måder til teknisk hjælp 24/7. Hvis du løber tør for kontanter og ønsker den billigste Windows-hosting, er 1and1 utvivlsomt en mulighed for at tænke på.

9. HostWinds

hostwinds

Lanceret i 2010 HostWinds er en adskillig prisvinder Windows VPS hosting-udbyder. De var engang optaget på 500 Inc.-listen.

HostWinds VPS hosting-kategori findes i begge indstillinger; Linux og Windows. De lægger beslutningen i dine hænder om at vælge den administrerede eller ikke-administrerede VPS Windows-plan.

Hvis du er en erfaren person, kan du spare omkostninger betydeligt ved at vælge uadministreret server, mens for bloggere / udviklere, der er nye inden for VPS, er administrerede løsninger bedst egnet til dem.

HostWinds giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige versioner af Windows-operativsystemet. De ved, hvor vigtig hastigheden er for webstedsejere og besøgende, det er derfor, alle servere er forbundet med 1 Gbps-porte og SSD’er.

Desuden kan du vælge datacentre fra Dallas eller Seattle i henhold til det geografisk målrettede publikum. Hostwinds er blandt de få virksomheder, der lover at levere en forbavsende 99.999% tilgængelighed. Når det er sagt, vil din kunde altid have adgang til dit websted.

De tog også masser af skridt for at gøre deres tjenester sikre at fungere. Udover grundlæggende overvågning er der også auto DDoS detekteringssystem. Plus med tilstedeværelsen af ​​natlige sikkerhedskopier, kan du operere frit til kun $ 1 / mo.

På grund af VPS får du en helt privat hosting-konto fra andre. Det betyder, at der ikke er nogen risiko for, at din konto forstyrres af andre tunge websteder på den samme server.

Skalerbarhed er en af ​​de vigtigste dele, man skal se på, hvis man forudsiger øjeblikkelig vækst i nærheden af ​​fremtiden. De giver dig mulighed for at opgradere din VPS problemfrit og for flere overflødige indstillinger har du dedikerede pakker til rådighed.

Husk, at der ikke er noget gratis Plesk-kontrolpanel, hvilket betyder, at du skal betale et par ekstra dollars for en licens. Licensomkostningerne afhænger af den version, du foretrækker at vælge.

HostWinds kundesupportområde er ganske imponerende, hvor supportpersonen vises inden for få sekunder på live chat. Plus, billetter til support, telefon og en videnbase er også nyttige.

10. CloudWays – Bedste Cloudstyret Windows Server Hosting

cloudways

Siden starten, er Cloudways den bedste løsning til Linux- og Windows-servere. De har samarbejdet med flere førende skyudbydere som Vultr, Amazon og Google osv. Og gjort deres tjenester enkle sammen med aktiv kundesupport. Gennem Cloudways får du administrerede tjenester på avanceret skyarkitektur til en rimelig pris.

Cloudways er noget den bedste mulighed, hvis du ikke vil beskæftige dig med tekniske ting eller på en begynderfase. Det giver dig mulighed for let at bruge Amazon, Google, Kyup, Vultr og Linode sky.

Bemærk her, at Plesk-panelet som andre skyfirmaer ikke er inkluderet gratis. Til styring kan du enten købe en Plesk-licens eller styre gennem deres forenklede kontrolpanel.

Selvom Cloudways inkluderer gratis Let’s Encrypt SSL, flere cachesystemer til hastighed, og vigtigst af alt 24/7 kundesupport via live chat.

De fleste skyudbydere tager ikke hovedpine ved migrering af websteder, mens Cloudways tilbyder en fri indvandring pr. konto. For WordPress-brugere har de et WordPress-plugin til dataoverførsel. Og for andre skal du indsende en anmodning.

Den mest bemærkelsesværdige del af Cloudways, at de på grund af deres partnerskab med andre udbydere stiller et stort udvalg af datacentre til rådighed for dit websted eller din applikation. Derudover kan du benytte deres tjenester gratis ved at tilmelde dig en 3-dages prøvekonto.

CloudWays inkluderer et 1-klik-installationsprogram i deres kontrolpanel, der understøtter 10+ apps som WordPress. Og der er også tilgængeligheden af ​​nogle avancerede hostingindstillinger, som du normalt ikke kan finde på delt Windows-hosting, såsom kloning med 1 klik og iscenesættelse.

Der er ingen tilbagebetalingspolitik, fordi du i en måned kan annullere deres tjenester, og derfor bliver der ikke debiteret kvitteringer. Det er en praktisk måde at distribuere Windows-maskine sammen med aktive supportkanaler.

11. HostGator

hostagor

Sidst men ikke mindst er HostGator et fremtrædende navn i hosting-branchen. Kæmpe rabatter er et af punkterne i deres popularitet. Du kan starte ASP.NET til ekstremt konkurrencedygtige priser. Og du får umeteret båndbredde og opbevaring. Mest bemærkelsesværdigt er det kraftige Plesk-kontrolpanel inkluderet i Windows-hostingplaner uden at opkræve nogen ekstra omkostninger.

HostGator tilbyder 99,9% oppetidsgaranti, der gælder for både netværks- og hardwarefejl. Og hvis oppetid falder under den lovede procentdel, udsteder de hostingkredit til din konto.

Deres Windows-hosting-server indeholder mange programmeringsfunktioner som flere ASP.NET-versioner, PHP, Python, AJAX, og mange flere.

HostGator er en af ​​værterne, der tilbyder en differentieret refusionspolitik. Hvor de fleste virksomheder leverer 30-dages eller ingen refusionspolitik på Windows-plan, giver HostGator 45-dage sikkerhed for dine midler.

Modsat mange tillader de et ubegrænset antal MSSQL- og MySQL-databaser. Og hver konto opstår med gratis delte SSL-certifikater.

Næsten 40 opensource-scripts kan installeres med et enkelt klik. Når du bygger et websted, har du muligvis brug for et godt layout.

I øjeblikket opretholder HostGator næsten 4500 gratis skabeloner relateret til forskellige kategorier. Og behøver ikke bekymre dig om din eksisterende webstedsmigrering, da de tilbyder gratis migrering og domæneoverførsel.

Selvom HostGator er en stor webhost, der tilbyder skalerbare muligheder med overkommelige priser. Men vi fandt ikke deres live chat så hurtig. Det meste af deres gennemsnitlige responstid er mellem 5 minutter, hvilket ikke er hurtigt.

Derudover kan supportbilletter og telefon bruges til forespørgsler. Men tilstedeværelsen af ​​flere måder at hjælpe kunderne er faktisk nyttigt. De har også et omfattende vidensgrundlag, hvor man kan finde DIY-guider og selvlæringsvejledninger.

Afsluttende tanker: Hvilken Windows Hosting Server skal jeg vælge?

Så hvilken skal du vælge for at nyde hurtige tjenester, pålidelig hosting og guru teknisk support?

Vi listede nogle af de bedste webhostingfirmaer til Windows-operativsystem til at være vært for dine projekter på en pålidelig platform, der er bakket op af enterprise-klassen infrastruktur. Her er dog vores anbefalinger:

A2Hosting: De er ikke kun overkommelige til Windows-servere, men også generøse nok til at tilbyde ubegrænset SSD-hosting, guru-support, Plesk Onyx-kontrolpanel, gratis SSL-certifikater og 20x hurtigere turbo-servere sammen med pengene-tilbage-garanti når som helst..

Dreamhost: Brug for mere plads og massiv blokopbevaring? I dette scenarie skal du vælge DreamHost, da du får gratis 100 GB blokopbevaring, 80 GB solid state-hosting og begrænsningsfri båndbredde. Med dem kan du nemt implementere Windows, BSD og Linux OS.

1and1: Hvis du er nybegynder eller har det laveste budget, er du velkommen til at gå med 1and1. I denne liste over bedste Windows-serverhosting, de er den billigste, der har 100 GB lagerplads, gratis Wildcard SSL-certifikat, 2,5 GB RAM og 24/7 kundesupport gennem flere kanaler.

Nu er det din tur til at beslutte, hvilken der bedst passer til dit projektkrav og tage en klog beslutning. Brug for yderligere hjælp? Tøv ikke med at spørge i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map