BlueHost vs GoDaddy-sammenligning 2020: Side-by-Side-gennemgang

0

Med tonsvis af virksomheder i webhostingbranchen er det meget vanskeligt at vælge den bedste. Både BlueHost og GoDaddy er velkendte navne. BlueHost berømt på grund af sine hostingtjenester, mens GoDaddy navngav navn hovedsageligt på grund af domæneregistrering, og derefter starter de hostingtjenester.


Begge sigter mod at tilbyde hosting til lave priser. Begge har masser af glade kunder. Så for at løse dette mysterium, hvem der er bedst, gør vi BlueHost vs Godaddy sammenligning. Vi er håbefulde, at denne sammenligning i høj grad vil hjælpe dig med at vælge, hvilken der er bedre for dig.

GoDaddy vs BlueHost Hurtig oversigt

BlueHost er en af ​​de bedste WordPress-hostingudbydere og tilbyder et gratis domænenavn i et år, når du køber en hostingplan. Hvis du vil bruge WordPress CMS, ville det at vælge BH være en god mulighed.

GoDaddy er den billigste domæneregistrator, og du kan få fat i dit domæne kun $ 0,99 for det første år. Men vi anbefaler ikke at bruge hosting fra dem. Deres planer er lidt dyre end BlueHost.

BlueHost vs GoDaddy Review 2020 (Side by Side Comparison)

Uptime

Uptime er en periode, hvor dit websted er online via internettet, og folk kan få adgang til dit websted eller købe dine produkter. Så det betyder, at overdreven nedetid vil påvirke din forretning og omdømme. BlueHost tilbyder ingen oppetidsgaranti, mens GoDaddy tilbyder en garanti på 99,9%.

Men bare det at tilbyde garanti er ikke nok, se på nedenstående statistikker.

I testperioden fandt vi, at BlueHost-serverne i det meste af måneden var Uptime 99,99% og endda 100% i nogle måneder. Mens GoDaddy ikke fokuserer på dens serveres oppetid, og det er derfor, vi står over for mindst 99,85% og højst 99,99%. De formår også at levere 100% to måneder i træk.

Af personlig erfaring fandt vi, at Bluehost er bedre end GoDaddy med hensyn til serverstabilitet.

Vinder: Bluehost

  • Du kan muligvis også læse: Pingdom-alternativer og lignende værktøjer

Hastighed / indlæsningstid

Websteds indlæsningstid er den mængde tid, du indlæser en side fuldt ud. Hvis dit websted tager mere end 3 sekunder at indlæse, bliver brugerne frustrerede og i sidste ende forlader dit websted. Langsomme websteder er også årsagen til lav placering i søgemaskiner. Men pr. Vores tests, ved hjælp af Pingdom og GTMetrix-værktøj, fungerer BlueHost bedre end GoDaddy.

BlueHosts hostede websteds gennemsnitlige indlæsningstid er under 796ms, mens GoDaddy tager næsten 3,54 sek for at indlæse en side. Bemærk her, at vi installerer WordPress på dem begge og ikke installerer nogen af ​​plugins. Vi oplevede udelukkende ikke den høje sideindlæsningstid med GoDaddy, der er også mange kundeklager over deres oppetid og lavhastighedsservere hos BBB.

En anden måde at reducere sideindlæsningstiden er CloudFlare, der lavede cachen til det statiske indhold på dit websted, så det leveres hurtigt næste gang. BlueHost inkluderer en indbygget CloudFlare-indstilling i deres panel, og du skal bare ramme et par klik for at aktivere den, men GoDaddy inkluderer ikke en så nyttig mulighed, det betyder, at hvis du vil aktivere det, skal du gøre det manuelt.

Vinder: Bluehost

Kunde support

Uanset om du er ekspert, kan du ikke sige, at du kan håndtere alle spørgsmål. Teknologi ændres dag for dag, og nye realtidsspørgsmål opstår når som helst. Så har du brug for et ekspert og kyndigt supportteam til at klare alvorlige problemer. Begge virksomheder leverer supporttjenester døgnet rundt via telefon og billetter.

Men BlueHost giver også øjeblikkelig hjælp gennem Live Chat, hvor du kan bede om hjælp når som helst 24/7/365. I henhold til vores erfaring er deres supportteam ret hurtigt, høfligt og reagerer inden for få minutter. På den anden side tilbød Godaddy ikke en mulighed for live chat 24/7. GoDaddy har også masser af klager, når det kommer til teknisk support

Nogle gange på grund af nogle problemer er virksomheden ikke i stand til at yde hjælp på stedet, men du vil have løsningen lige nu. En vidensbase er et sted, hvor virksomheden har samlet data om alle emner og faqs.

Begge udbydere opretholdt mange retningslinjer. Så på det tidspunkt i stedet for at vente, kan du besøge virksomhedens hjælpcenter, som vedligeholdes på deres officielle side. Der kan du søge efter problemer og løsninger. Desuden tilbyder dem begge et forum, hvor du kan sende dine problemer.

Vinder: BlueHost (Live Chat 24/7)

Sammenligning af funktioner mellem BlueHost og GoDaddy Hosting

I denne BlueHost vs GoDaddy-sammenligning er oppetid, priser og supportfunktioner en af ​​de nødvendige funktioner, men disse er ikke nok. Vi er nødt til at sammenligne alle de fremtrædende funktioner, der er de grundlæggende krav til hver blog og websted.

båndbredde

Med enkle ord er båndbredde den mængde trafik, et websted kan håndtere. Begge tilbyder ubegrænset båndbredde på alle deres planer.

Vinder: Binde

Web Space

Webspace er det sted, hvor du gemmer alle dine websides filer, billeder, videoer og tekstindhold. GoDaddy tilbyder 100 GB lagerplads på sin økonomiplan (meget grundlæggende plan), mens BlueHost tilbyder 50 GB (det er mere end nok, generelt tager websteder ikke så meget).

Vinder: Kom så far

Websted, domæner og underdomæner

Både BlueHost og GoDaddy tilbyder at være vært for et websted og 25 underdomæner på deres grundlæggende planer. Derudover tilbyder begge virksomheder dig et gratis domænenavn på det tidspunkt, hvor du skal tilmelde dig en hostingplan.

Vinder: Binde

Backup

Sikkerhedskopiering er ligesom det livsbesparende på dit websted. Når du rodede op med dit websted på grund af nogle plugins eller nogen form for ændringer, hvad gør du så? Her er den korte, nemme og sikre måde at gendanne de filer, du sikkerhedskopierede.

BlueHost inkluderer en gratis backup-facilitet, der automatisk foretager den ugentlige sikkerhedskopi, mens GoDaddy opkræver $ 1,99 / mo. til sikkerhedskopiering & genoprette.

Vinder: Bluehost

CMS-installationer

CMS-installation er aldrig let som før, udviklere gør det let, især for de nybegynder, der ikke har eller meget begrænsede færdigheder. Nu via 1-klik-installationsprogrammet kan du installere masser af applikationer på kort tid.

Hvis du vil installere WordPress, som er det mest populære og førende CMS, er der en separat mulighed for “WordPress” i Cpanel. Det kræver blot et par klik og gjort.

Vinder: Binde

Marketing tilbud

Hvordan får folk at vide om din virksomhed? Svaret er “Annonce”. Du skal annoncere din blog og dit websted, dvs. gøre opmærksom på din eksistens. Men reklamen er ikke gratis, du skal bruge smukke penge på den.

Bluehost tilbyder ikke reklamekredit i sin “Grundlæggende” plan. Men hvis du vil købe “Plus” eller “Prime” -plan, er den gode nyhed, at de tilbyder gratis $ 200-annoncekredit sammen med hosting. Men GoDaddy inkluderer ikke et sådant tilbud i nogen af ​​sine planer.

Vinder: Bluehost

Tilbagebetalings politik

Det er den periode, hvor du kan anmode om at returnere dine midler. Det sker, når du ikke tilfredse med virksomhedens tjenester og vil have dine penge tilbage.

BlueHost tilbyder 30 dages returret. Men efter 30 dage har du stadig chancen for at få en forholdsmæssig tilbagebetaling.

På den anden side tilbyder GoDaddy kun 30 dage på at anmode om refusion. Og hvis du har købt en månedlig plan (mindre end et år), får du kun 48 timer til at anmode om refusion.

Vinder: Bluehost

GoDaddy og BlueHost-hostingplaner-gennemgang

BlueHost-hostingplaner er senest

BlueHost har tre planer; basic, plus og prime. Den “grundlæggende” plan virker lidt begrænset, da du kun kan være vært for et websted, men denne plan er den bedste hosting til små virksomheder / myrer. Du kan være vært for ubegrænsede domæner, hvis du køber en plus- eller prime plan.

nyeste godaddy hosting pakker

GoDaddy tilbyder også tre planer, nemlig Economy, Deluxe og Ultimate. GoDaddy tilbyder 50 GB mere lagerplads i sin økonomiplan. Når det kommer til priserne, er omkostningerne ved planer til nøjagtigt de samme. Men GoDaddy tilbyder større rabatter på sine højere planer (Deluxe & Ultimate).

Vinder: Kom så far

Penge værdi

Værdsætter disse to virksomheder dine udgifter og tilbyder nok?

Hvis vi tager GoDaddy, ligner deres planer meget BlueHost til almindelige priser, mens de begge ofte tilbyder store rabatter.

BlueHost Plus-planen inkluderer ubegrænsede mærkede funktioner. På den anden side inkluderer GoDaddy (Deluxe plan) også ubegrænsede funktioner, men tilbyder ingen gratis sikkerhedskopiering & genoprette.

Derudover tilbyder GoDaddy ikke den indbyggede CloudFlare-indstilling og indfører begrænsning i lagring af databaser.

Og hvis vi sammenligner priserne på planerne, er GoDaddy lidt dyrt efter at have tilføjet omkostningerne ved sikkerhedskopiering & gendannelsesindstilling.

Vinder: Bluehost

Brugervenligt kontrolpanel

Når du er færdig med tilmeldingsprocessen, får du et kontrolpanel til webstedsstyring. Gennem cPanel kan brugere kontrollere over CMS’s installation, etablere domæner, oprette databaser, Mails management og mange andre funktioner.

I øjeblikket leverer begge en brugervenlig cPanel, som er almindelig i branchen. Men BlueHost lavede få ændringer og polerer panelet som nyt ikon og farveskemaer osv.

Så hvis du ikke er sikker på at beslutte i BlueHost vs GoDaddy på grundlag af synlighed, brugervenlighed og pålidelighed af panelet; så rol ikke, begge er næsten de samme.

Vinder: Binde

Webstedsbygger

Webmasteren kan opbygge deres egne tilpassede designs med webstedsbyggere. Men tiden var gået, når du har brug for specielle programmeringsfærdigheder for at bygge et websted. Nu med hjælp fra Drag and Drop-builder kan enhver bygge sit eget design.

BlueHost inkluderer en gratis webstedsbygger “Weebly” i dens hostingplaner. Bare log ind på cPanel her kan du se Weebly bare klikke på det og begynde at bygge med masser af gratis skabeloner.

Den gratis version inkluderer også grundlæggende SEO-support, som hjælper med at forhindre anti-SEO-faktorer. Fordi det er en gratis version, hvorfor det har begrænsede funktioner som det begrænsede antal sider og fraværet af “importtemaer” -mulighed.

BlueHost webstedsbygger c-panelnavigation

Hvis vi nu taler om GoDaddy, tilbyder de gratis prøve i første måned, og derefter skal du betale $ 5,99 / mo eller $ 71,88 / år. Du kan oprette ubegrænsede sider og tilpasse de tilgængelige temaer. Her er nogle skabeloner

GoDaddy-temaer

Men tinget er, at der er mange webstedsbyggere bedre end GoDaddy. Så hvis du vil bruge dine penge, hvorfor skulle du ikke bruge dem på dem. Selvom BlueHost tilbyder begrænset webstedsbygger, men det er en slags god fordel.

Vinder: BlueHost

Andre fælles funktioner

Nu skal vi diskutere nogle fælles funktioner, som også er vigtige sammen med alle ovenstående funktioner. Disse funktioner er udviklet for at gøre det lettere for brugerne.

Så før du køber hosting, skal du tjekke, at hvis virksomheden tilbyder disse funktioner. Som 1-klik installationsprogram, php version, phpMyAdmin, Filhåndtering, FTP-adgang, videresendelse af e-mail, e-mail-konti osv..

Begge virksomheder, der er vært for pakker, inkluderer alle disse funktioner, så brugerne kan udføre operationerne hurtigt og uden nogen forudgående viden.

Virksomhedspecialitet

I henhold til dette beskriver vi den specielle teknologi, der tilbydes af virksomheden, som har indflydelse på hostingkvalitet. Mange virksomheder tilbyder deres egne, fremstillede teknologier for at få fordel af konkurrencen som SiteGround.

  • Se her, hvad Site Ground fik specielt

Så i BlueHost vs GoDaddy sammenligning, hvem fik den specielle tech? GoDaddy tilbyder ikke nogen speciel egenfremstillet teknologi, som hjælper med at forbedre serverydelsen og i sidste ende pålidelige tjenester. Dette viser også, at virksomheden hovedsageligt fokuserer på sin domæneregistreringsvirksomhed og forsømmer hosting.

På den anden side er BlueHost-servere udstyret med nogle gode teknologier som ressourcebeskyttelse. Ressourcebeskyttelse hjælper med at beskytte hver brugers rettigheder og isolere disse websteder på den samme server, der har trafikspidser. De understøtter også skalerbarhed i en sag, når du vil skifte til VPS eller dedikerede planer.

Så i denne æra af konkurrence, hvis GoDaddy ønsker at konkurrere, bør de introducere noget egen fremstillet teknologi for at få en konkurrencefordel.

Vinder: Bluehost

Afsluttende tanker

Baseret på ovenstående BlueHost vs GoDaddy-afstemning, fik BlueHost flere stemmer end GoDaddy. I henhold til vores erfaring anbefaler vi BlueHost, fordi de tilbyder god oppetid og supporttjenester, som er det grundlæggende krav på ethvert forretningssted eller blog.

Desuden er de nævnt øverst på den officielle WordPress.org-side. Så i en BlueHost vs GoDaddy-kamp, ​​anbefaler vi helt sikkert BlueHost til et lille til et medium websted og især for dem, der bare vil starte. Men hvis du leder efter en billig WordPress-vært og har et begrænset budget, så tag GoDaddy-planen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map