Bedste WordPress-udbydere 2020: [Pålidelige, pålidelige og overkommelige værter]

7

Vil du starte en blog eller et forretningssted, men ved ikke, hvilken der er 2020’s bedste WordPress-hosting?


Bare rolig, vi har samlet en detaljeret liste over nogle af de bedste wordpress-værter for at hjælpe dig med at vælge det rigtige firma.

Men først og fremmest en smule introduktion til WordPress, Det er et open source CMS (content management system), der blev lanceret i 2003 af Matt Mullenweg og Mike. Nu giver WordPress mere end 25% websteder på verdensplan og en af ​​de mest populære CMS-platforme.

Du kan installere det frit på webserveren og komme online i løbet af få minutter. Det vokser meget hurtigt på grund af enkelhed, fleksibilitet og tilbyder et bredt katalog over gratis og premium-produkter (plug-ins og temaer).

Ved hjælp af det kan du oprette en hvilken som helst type websted, såsom personlig blog, magasinstilwebsted, indkøbsforretning, e-handelswebsted, nyhedswebsteder og meget mere. Kort sagt er der en masse muligheder, der kan gøres ved hjælp af WordPress.

Hvorfor WordPress?

Næsten alle webhostingfirmaer understøtter WordPress, tilbyder installation med 1 klik og let at bruge. Det er ikke slut endnu; WordPress har meget at tilbyde som gratis tusinder af skabeloner, let at konfigurere, gratis plug-ins, søgemaskine venlige og meget mere.

Her i denne artikel er vores mål at verve de bedste hostingfirmaer, der er kompatible med WordPress, mens du bruger de delte hostingplaner.

Men! Her er et kritisk problem Hvilket er det bedste WordPress Hosting, der virkelig passer til mit websted?

Bare rolig! Vi gjorde det let for dig.

Overvej først og fremmest, hvor vigtige disse faktorer er for dig, og tildel prioriteterne til hver;

 1. Hastighed
 2. Uptime
 3. Funktioner
 4. Support
 5. Koste
 6. Tilbagebetalings politik

Vi er temmelig sikre på, at det nu er let for dig at vælge den webhosting, der bedst passer til dine behov.

Sådan udfører vi tests:

 • Vi udfører alle testene ved at installere den samme version af WP.
 • Vi installerer Rise-skabelon drevet af trives tema på hver af hostingene
 • Samme antal indlæg og sider
 • Intet cache-værktøj eller nogen form for plug-ins installeret i prøveperioden
 • Vi udfører test ved hjælp af de grundlæggende planer fra nedenstående virksomheder. Fordi vi tror, ​​at hvis de leverer kvaliteten i deres helt basale plan, vil de helt sikkert være gode i de højere.

Wordpress Hosting 2019

De 10 bedste WordPress-hostingudbydere i 2020

Her er listen over vores fund, der understøtter og kører WordPress meget glat, og vi erklærer dem fortroligt som de bedste WordPress-hostingudbydere.

1. A2Hosting

A2Hosting

De genmærker sig selv og lancerede i 2003 med navnet A2hosting, der før var “Iniquinet”. Det er et af de bedste WordPress-hostingfirmaer, der giver en oppetidsgaranti på 99,9%. Og i vores erfaring opnår de med succes deres krav.

A2Hosting er en meget automatisk, de optimerer dit websted ved automatisk at installere det A2-optimerede plug-in, som er lavet af A2hosting. Dette sparer dig især, når du ikke har tilstrækkelig viden om, hvordan du foretager webstedsoptimering?

Deres planer er meget attraktive til vært for en blog. Alle planerne inkluderer solid state drev, og hvis du har midler, skal du gå til “Turbo” planen. Fordi det tilbyder “turbo-servere” og “A2 optimer site accelerator”, hvilket gør dit websted 20x hurtigere.

Virksomheden tager forskellige forholdsregler med hensyn til sikkerhed og introducerer Brute Force, Dual firewall, virusscanning, forskellige sikkerhedsværktøjer og automatisk sikkerhedskopi i deres planer om at gøre sikkerheden idiotsikker.

De leverer supporttjenester af høj kvalitet og vedligeholder Live Chat, telefonopkald, e-mail og en stor opbevaring af vidensbasen. Så du behøver ikke at bekymre dig om noget. Vi kontakter dem gennem deres live chat og testes ved at stille forskellige spørgsmål. Svaret kommer på kort tid med meget praktiske svar.

Nøglefunktioner: (Lite plan)

 • Opbevaring: Ubegrænset
 • båndbredde: Ubegrænset
 • domæner: Ingen
 • Websites: 1 kan være vært
 • E-mail-konti: 25
 • Pengene tilbage garanti: 30 dage

2. SiteGround (60% rabat)

siteground bedste hosting til WordPress 2019

SiteGround blev sent lanceret sammenlignet med sine konkurrenter (BlueHost, DreamHost osv.), Men vokser meget hurtigt og skabte god berømmelse især blandt bloggerne. Virksomheden er godt udformet som dets hostingplaner og tilbyder forskellige teknologier til at sikre hastighed, oppetid, sikkerhed osv.

Det er meget let at købe en plan, og du skal bare indtaste et par detaljer. Og nu er du her i cPanel, hvor 1-klik installationsprogram venter på dig til installationen af ​​WordPress.

Alle datacentre understøttes af flere strømkilder som generatorer og UPS for at holde dine websteder altid online. Der er en indbygget backup-mulighed for at forhindre tab af data. SSD-drevene, SuperCacher, CloudFlare og meget mere er bare for at gøre dit websted sindssygt hurtigt. Derudover, hvis du er træt af at opleve nedetiden med din nuværende hosting, skal du ikke bekymre dig om at skifte til SiteGround deres kontoisolering, så proaktiv serverovervågning aldrig svigter dig.

SiteGround viet sin ekspertise til supporttjenesterne og tildeler det kyndige personale til at yde hjælp til kunderne via telefon-, live chat- og billetsystemet. Stol på os, de er tilgængelige døgnet rundt og svarer på kort tid.

Nøglefunktioner:- (StartUP-plan)

 • Opbevaring: 10GB
 • Besøg: 10.000 / mo.
 • domæner: 1 gratis domæne, ubegrænsede underdomæner og parkerede domæner
 • Websites: Du kan være vært for 1 websted
 • E-mail-konti: Ubegrænset
 • Money-Back-garanti: 30 dage

3. InMotionHosting

InMotion Hosting

Til evalueringsformål tager vi “Start” -planen. Hostingplanen er godt optimeret med WordPress og har unikke funktioner som forudinstalleret WP, auto-opdateringer, hastighedseffektiv, WP-CLI integration osv. Osv. Virksomheden tilbyder $ 250 reklamekreditter inklusive $ 100 Adwords, $ 75 bing og $ 75 Yahoo til køre kvalitetstrafikken.

Den amerikanske kundesupport tilbyder telefoniske, Live Chat og e-mails-løsninger på alle aspekter. Du kan også skype dem. Vi kontakter dem ved at bruge Live Chat (da det er den mest almindelige måde) og oplevede dem meget hurtigt. Det ser ud til, at de venter på dig.

Mens hastigheden angår, er belastningstiden virkelig kort, og ved hjælp af SSD-drev, OptimumCache og andre hastighedsforbedrende teknologier er tjenesterne virkelig hurtige. PHP 7 understøttes også, hvilket er meget venligt og kan prale af hastigheden. Med den gennemsnitlige 99,9% Uptime vedvarende, e-handelsvenlig, træk og slip-builder er virksomheden altid vores første valg, når du er vært for WordPress, og vi anbefaler InMotion Hosting uden tvetydigheder..

Nøglefunktioner: (Startplan)

 • Opbevaring: Ubegrænset
 • båndbredde: Ubegrænset
 • domæner: 1 gratis domæne, 6 parkerede domæner og 25 underdomæner
 • Websites: 2 websteder kan være vært
 • E-mail-konti: Ubegrænset
 • Money-Back-garanti: 90 dage

4. BlueHost

BlueHost Bedste WordPress Hosting 2019

Når det kommer til brandimaget er der ingen match fra BlueHost, og det bedste er det officielt anbefalet af WordPress.

Ved at bruge den grundlæggende hostingplan fandt vi ud af, at de er meget professionelle til at levere tjenesterne. Installationsprogrammet med 1 klik viser sig meget praktisk, mens du installerer WordPress.

I tilfælde af problemer, kan du kontakte deres 24/7 tilgængelige tekniske live support via Telefon, Chat og Ticketing.

BlueHost sikrer hastigheden ved hjælp af ressourcebeskyttelsesteknologien og CloudFlare. Ved hjælp af CloudFlare gratis service kan du øge dit websteds hastighed med 2x, og det indlæses inden for 2 ~ 3 sekunder.

Du skal gå efter “plus” -planen, da den tilbyder en masse funktioner end den “basale” plan som spameksperter, $ 200 for annoncekampagner, ubegrænset lagerplads osv. Osv..

Nøglefunktioner: (Grundlæggende plan)

 • Opbevaring: 50GB
 • båndbredde: Umeteret (ingen specifik grænse)
 • domæner: 1 gratis domæne, 25 underdomæner og 5 parkerede domæner
 • Websites: Du kan være vært for 1 websted
 • E-mail-konti: 5
 • Money-Back-garanti: 30 dage

5. GreenGeeks

greengeek hosting

Trey Gardner grundlagde GreenGeeks i 2006. Hvis du er miljøbevidst, vil du være glad for at høre, at de bruger vedvarende energi og modtager flere priser på grund af deres miljøvenlige initiativer.

Ved at vedtage den nyeste teknologiselskab er i stand til at levere hastigheden. Nyeste Intel Xeon-processorer, SSD’er, 64 GB DDR3 Ram-servere designet til maksimal hastighed. Desuden administreres servere korrekt mod sikkerheds-, brand- og fugtighedsfaktorer for at forhindre enhver form for undergang i tjenester.

Uddannet og erfarent personale giver hjælp via telefon, live chat og billetanmodninger. Et stort lager af artikler, ofte stillede spørgsmål og videotutorials er også tilgængelige. Så hvis du under alle omstændigheder finder en live chat eller et andet langsomt system, så vil lageret af vidensbase helt sikkert hjælpe dig.

Virksomheden hævder 99,9% Uptime-garanti og har flere datacentre, så man kan dele dataene imellem dem for at undgå tab af data. Tro os selskab helt sikkert opfyldt deres krav om oppetid. For så vidt angår belastningstiden er det mest 1,7 til 2,3 sek.

Der er en overflødighed af funktioner som gratis webstedsbygger, ingen migrationsgebyr, SEO-værktøjer, 1-klik WP-installationsprogram, PHP7, CDN og så videre.

Nøglefunktioner: (Grundlæggende plan) 

 • Opbevaring: Ubegrænset
 • båndbredde: Ubegrænset
 • domæner: 1 gratis domæne, ubegrænset parkeret og underdomæner
 • Websites: Ubegrænset
 • E-mail-konti: Ubegrænset
 • Money-back-garanti: 30 dage

6. DreamHost

DreamHost WordPress Hosting 2019

DreamHost afslutter næsten 19 år i branchen og er vært for over 1.500.000 websteder. De tilbyder forskellige hosting som Shared, Managed, VP og Dedicated, som er velegnede til at være vært for små til høj trafikwebsteder. Efter at have købt hosting-planen her er det en smule vanskeligt for de brugere, der bruger cPanel, fordi virksomheden tilbyder eget tilpasset panel. Men rolig ikke, de designede det som brugervenligt, og efter lidt fokus er det meget let at navigere.

Sikkerhed, de holder det stramt, uanset om det er et e-handelswebsted eller nogen form for hjemmeside. SSL-certifikat, automatisk scanning af malware og flere autentificeringstrin er tilgængelige for at dække sikkerhedshullerne. Virksomheden tilbyder en 100% oppetidsgaranti, som muligvis er årsagen til deres højere priser. I stedet for at bruge de traditionelle drev er deres servere udstyret med SSD, der gør dit websted dramatisk hurtigt

Til supporttjenester tilbød de ikke nogen kundesupport på telefonen. De er tilgængelige på Live Chat, e-mail og Twitter 24/7/365 og husk, at de er vinderen af ​​bedste kundeservice 2016.

Dette firma anbefales også af WordPress.org

Nøglefunktioner: (Grundlæggende plan)

 • Opbevaring: Ubegrænset
 • båndbredde: Ubegrænset
 • domæner: 1 gratis domæne
 • Websites: Du kan være vært for ubegrænset websted
 • E-mail-konti: Ubegrænset
 • Money-Back-garanti: 97 dage

7. MediaTemple

mediatemple fremragende wordpress hosting 2019

De er i branchen og arbejder for at tilfredsstille sine kunder siden 1998, og i 2013 blev det erhvervet af Godaddy. Mediatemple er en af bedste WordPress hosting-udbydere med det mål at det vil være pålideligt for udviklere, bloggere, designere, innovatører osv. osv. Efter at have oplevet deres personlige plan fandt vi:

Media Temple hosting-planer leveres med amerikansk-baserede prisvindende og førsteklasses supportmuligheder og hjælper kunderne via Live Chat, Telefon, billetter og endda på twitter. Vi har givet vores præferencer for Live Chat og fundet dem super hurtige og fantastiske. Uanset om det er et spørgsmål om installation eller et andet spørgsmål vedrørende sikkerhed, opdateringer, admin panel … de er altid klar til at hjælpe dig.

Under vores hastighed og belastningstest fandt vi dem ret effektive. Brug af SSD-drev, skalerbar båndbredde, PhP 7, CloudFlare CDN får dit websted til at fungere pragtfuldt. 99,99% Uptime-garanti, og hvis de ikke leverer, kan du anmode om kredit i henhold til deres kreditpolitik. Derudover sikrer automatisk sikkerhedskopi dine data.

Selvom virksomhedsnettplaner er dyre, men til gengæld leverer de dig kvaliteten i alle aspekter. Det betyder, at de virkelig leverer det, du betaler for

En anden vidunderlig stand for virksomheden er sikkerhedsinitiativerne. Hyppig scanning efter malware, sårbarheder, forældede plugins, spam-registrering osv. Og SiteLock for at opdage og fjerne malware. Hvis dit websted er hacket, er det bare at ringe til dem og lade deres sikkerhedseksperter håndtere sikkerhedsspørgsmål. Det er op til dig, hvilken type sikkerhed du har brug for, de tilbyder forskellige sikkerhedspakker.

Hvis du vil frigøre dig fra bekymringer, er medietempel et godt valg at overveje:

Nøglefunktioner: (Personlig plan)

 • Opbevaring: 20GB
 • båndbredde: 1 TB skalerbar
 • domæner: Ingen
 • Websites: 100 kan være vært
 • E-mail-konti: 1000
 • Money-Back-garanti: 30 dage

8. HostGator

Hostgator hosting 2019

Starter fra et universitets sovesal i oktober 2002 af Brent Oxley-selskabet får mere end 1000 aktive kunder på et år. Nu er Hostgator et stort navn og bedste wordpress hosting til små til gennemsnitlige trafikwebsteder og blogs. De tilbyder en lang række hostingplaner, herunder Shared / Web, Cloud, WordPress, Reseller, VPS og Dedicated. Den vigtigste kant, de fik, er de priser, der er rally værdsættende, hvis vi sammenlignede det med kvaliteten.

Til testformålet købte vi Hatchling-planen, som vi også synes er en god plan for startere.

Opkald, live chat, billettering, videotutorials og det store lager af fora er tilgængelige 24 x 7 x 365. Supporttjenesterne er gode, og personalet er meget kyndigt, men da vi oplever det tager det 15 til 45 minutter at få Live Chat at oprette forbindelse. Men dette vil ikke ske, hver gang de undertiden er hurtige. Men virksomheden skal forbedre det og være konsekvent.

Oppetiden er meget vigtig, fordi hvis dit websted er nede, skifter folket til et andet, og så du mistede mange kunder og læsere. SiteGround kræver 99,9% Uptime-garanti. Vores test viser, at firmaets tjenester er stabile og holder dit websted altid online.

HostGator leverer $ 100 for Adwords, $ 100 for Yahoo! / Bing, indbygget WP-installationsprogram, overkommelig pris, cPanel, gratis webstedsbygger med mere end 4500 gratis skabeloner og meget mere. Bare kom ind i HostGator, du vil helt sikkert nyde deres tjenester

Nøglefunktioner: (Hatchling Plan)

 • Opbevaring: fastprisadgang
 • båndbredde: fastprisadgang
 • domæner: Intet gratis domæne, ubegrænsede underdomæner
 • Websites: 1 tilladt
 • E-mail-konti: Ubegrænset
 • Money-back-garanti: 45 dage

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub tilbyder kun delte wordpress-hostingplaner og kendt som en meget god mulighed for websteder på lille niveau. Ikke alt for gammel, virksomheden startede sin drift i 2010. WebHostingHub under vejlederen af ​​InMotion Company (et stort navn i hostingbranchen), som er et meget plus-punkt til fordel for WHH.

De har ikke lagt nogen statistik eller kræver nogen Uptime-garanti. Men vores testresultater er ret acceptable og holder dit websted funktionelt. Lavhastighedssteder irriterer kunderne, og derfor tilbyder virksomheden SSD-drev, som er kendt for høj hastighed over de mekaniske drev.

Virksomhedens konkurrencefordel er antallet af tilbudte funktioner. SSD’er med 20x hastighed end den traditionelle, 90 dage til test af tjenesterne, kredit for marketingkampagner, Softaculous installationsprogram, ingen nedetid under migrering, træk & drop builder, cPanel, meget kompatibel med WordPress, POP3 / IMAP e-mail, og listen fortsætter. De opkræver et meget lille beløb ($ 1) for at oprette sikkerhedskopien efter hver 24 timer.

Meget venlig og samarbejdsvillig support tilgængelig 24/7 til din tjeneste via telefon, live chat, e-mail. Du kan også chatte med dem via skype. Den støtte, vi har modtaget, var fantastisk. De offentliggjorde oplysningerne på Facebook og Twitter relateret til værktøjer, der kan være nyttige til opbygning af webstedet og blogs, så følg dem for at forblive opdateret.

Nøglefunktioner: (Gnist)

 • Opbevaring: Ubegrænset
 • båndbredde: Ubegrænset
 • domæner: 1 gratis domæne, 5 parkerede og 25 underdomæner
 • Websites: 2 tilladt
 • E-mail-konti: Ubegrænset
 • Money back-garanti: 90 dage

10. HostWinds

hostwinds pålidelige WordPress-hostingudbydere 2019

Virksomheden skelnes ikke godt fra de andre i branchen. Start for nylig i 2010 at etablere forskellige datacentre i Dallas, Texas og Infomart, som er støttet af generatorer, køleapparater, sikkerhedsovervågning osv. For at beskytte mod enhver katastrofe.

Hostwinds bestræber sig hårdt på at levere exceptionelle supporttjenester. Vi fandt live chat fair nok til at løse problemet hurtigt. Telefon, Live Chat, billetsystem og vidensbase-tjenester opretholdes af virksomheden for at finde ud af kundens problemer. Disse tjenester er tilgængelige hver gang, hver dag og hele året rundt.

Virksomheden er veludviklet teknologierne til at levere den maksimale hastighed og 99,9% oppetidsgaranti. Resultaterne er temmelig respektable og stabile. WindSpeed-teknik hjælper med at beskytte hver brugerressource og udført optimering, der får dit websted til at yde bedre.

Nøglefunktioner: (Grundlæggende)

 • Opbevaring: Ubegrænset
 • båndbredde: Ubegrænset
 • domæner: Intet gratis domæne, ubegrænset underdomæner
 • Websites: 2 tilladt
 • E-mail-konti: Ubegrænset
 • Money-back-garanti: 60 dage

Konklusion – Hvilken er den bedste WordPress vært i 2020?

Over listen stresser de bedste værter, der viser tilfredsstillende resultater. Hvis du er en WordPress-elsker og på udkig efter den hosting, der bedst passer til din blog eller dit websted, skal du prøve disse.

Næsten alle virksomheder, der bruger SSD’er til at levere et højt svar som InMotion, SiteGround, A2Hosting osv. Hvert af hostingfirmaerne har sine fordele og ulemper såsom WebHostingHub og SiteGround tilbyder masser af funktioner i tegnebogvenlige pakker, men WHH er et nyt navn i branchen, mens SiteGround begrænsede antallet af besøg pr. måned.

Efter vores mening presterer InMotion, A2Hosting, SiteGround en smule højere og glat og velegnet fra alle perspektiver (pris, nyeste teknologi osv.), Mens MediaTemple også er en meget god mulighed, men dyr.

SiteGround: Anbefalet af WordPress.org, bakket op af avanceret infrastruktur, SSD’er, flere datacentre, avancerede seneste servere og branchens bedste kundesupport.

InmotionHosting: SSD-hosting, gratis migration, gratis domænenavn, forskellige understøttende kanaler, mange års brancheerfaring, 90 dage pengene-tilbage-garanti

A2Hosting: Ubegrænset lagerplads på SSD’er, gratis automatisk SSL-aktivering, betroet og opdateret af enkeltpersoner og websteder med tredjepartsgennemgang.

I sidste ende vil vi sige det, vælg det firma, der bedst passer til dine krav. Vi sammensatte omhyggeligt listen efter at have udført flere prøver og vurderinger fra forskellige vinkler (præstation, support, værdi osv.). Vælg det rigtige WordPress-hosting, der opfylder alle hosting-behov og er i stand til at håndtere trafikken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map