Bedste DigitalOcean-alternativer 2020 [Start på bare $ 0,004 / t]

1

Vil du vide, hvad der er nogle pålidelige DigitalOcean-alternativer eller lignende skytjenester?


Eller du har bare brug for nogle gode alternativer for at flytte dit eksisterende projekt fra DigitalOcean?

Næsten alle, der har onlineeksistens, skal vide om Digitalocean cloud-hostingtjenester. Årsagen bag deres popularitet er kvalitetstjenester til lave priser. Baseret på disse grunde har de et stærkt ry og tusinder af glade kunder.

Men Vente!

Hvorfor digitale havalternativer?

Supporttjenester er en af ​​de mest fremtrædende faktorer, når beslutningen af ​​webhostingudbyderen til et projekt. Og i supporttjenester er Live Chat en ekstremt praktisk måde at få hjælp øjeblikkeligt.

Men DigitalOcean tilbyder ikke Live Chat og den eneste måde er at indsende en billet. Indsendelse af en billet er god, men til mindre problemer. Ved alvorlige og store problemer, hvor du har brug for hjælp øjeblikkeligt, er det meget upraktisk at indsende en billet, fordi det tager timer.

Så for de mennesker, der kan håndtere tekniske aspekter af serveren alene, er det måske ikke et problem at overveje. Men for begyndere er dette virkelig et stort problem, og de kan forvente sindsstresssituationer på grund af deres upraktiske supportkanaler.

En anden grund kan være prisen for nogle brugere. Selvom DigitalOcean tilbyder en meget overkommelig prisstruktur, men nu på grund af et højt niveau af konkurrence, kan du også finde nogle udbydere til lave priser end Digital Ocean.

Det er nogle af de vigtigste punkter, især den kundesupport, der får kunderne til at finde de potentielle alternativer.

Ved at liste alle alternativer bliver listen temmelig enorm, så vi omhyggeligt kun optager de mere tætte, magtfulde og kompetente udbydere.

Lad os nu gå til det egentlige emne

2020’s bedste DigitalOcean-alternativer, konkurrenter og lignende skytjenester [Start på bare $ 0,004 / t]

1. Kamatera – # 1 VALG

(Bedst til: Udviklere, programmerere og ressourceintensive opgaver)

Kamatera sky-servere

Kamatera er vores “Top valg”Når det kommer til økonomisk overkommelig cloud-hosting, der understøttes af elegant infrastruktur, kraftig hardware og de nyeste serverkomponenter. Hvad der gør det til et fremragende alternativ til DigitalOcean er tilgængeligheden af ​​dusinvis af support til operativsystemer plus brugerdefineret OS-implementering.

Der er en bred vifte af operativsystemer, herunder Windows, CentOS, Debian, FreeBSD osv., Der kan installeres med et par klik. Faktisk er udviklingsapps og CMS som Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB og Tomcat-software også tilgængelig til installation.

Ligesom Digital Oceans ‘hurtige levering, kan du også konfigurere en skyserver under 60 sekunder med de ønskede systemressourcer. Processen er enkel, alt hvad du skal gøre er at gå til dit kontordashboard, vælge serverzone, beslutte hvilket OS / app du har brug for, vælge CPU-kerner, RAM, plads og andre tilføjelser (hvis nødvendigt), og du ‘ er god til at gå. Det er det; det er så enkelt som det er.

Virksomheden har mange års erfaring (mere end 2 årtier), interne eksperter tilgængelige døgnet rundt til at håndtere tekniske problemer gennem live chat, e-mail og telefonopkald. Kamatera slår DigitalOcean i denne henseende, fordi den konkurrerende vært ikke har live chat support, de hjælper kun via e-mail / billet.

Når vi sammenligner datacenters placering af begge udbydere, har Kamatera også en kant i dette afsnit såvel som. De har 13 datacentre på fire kontinenter, hvorimod DigitalOcean har 12, men ikke så meget. Med hensyn til tjenester og produkter, der tilbydes af begge værter, kan du finde en bred vifte af tjenester fra dem, inklusive tilføjelser som backup, belastningsbalancere, firewall-sikkerhed, IP’er osv..

Ved installation af apps, operativsystemer og udviklingsmiljøer leverer Kamatera og DigitalOcean 1-kliks installationsprogram, som sikrer hurtig serverlancering. Der er mere end 100 OS-billeder at vælge imellem for at opfylde alle brugere.

En grundlæggende “Standard” skyplan (dråbe) koster $ 5 / måned pakker 1 GB RAM, 1 vCPU, 1 TB båndbredde og 25 GB SSD-plads. Sammenlignet med Kamatera koster deres indgangsplan $ 4 / måned pakker 1 GB RAM, 1 vCPU ved 2667MHz, 20 GB SSD-plads, CentOS Linux 8, 1 gratis IP og 5 TB båndbredde. Du kan også konfigurere en brugerdefineret cloud-server med op til 384 GB RAM og 72 vCPU-kerner.

Nu er spørgsmålet, hvorfor Kamatera?

Kamatera er langtfra en af ​​de bedste skyplatforme, fordi alle deres servere er bygget med de hurtigste Intel Platinum-processorer (300% hurtigere end forgængergenerationer). Hver server, der bruger 40 Gbit internetforbindelse, SSD’er for at undgå flaskehalse, sikre nul latenstid og ubegrænset skalerbarhed.

Desuden tilbyder de også en 30 dages gratis prøvekonto for et testkørsel, så man kan tjekke og beslutte, om det er den rigtige cloud-hosting til deres projekter. Spild ikke mere tid, gå over til Kamatera ved at klikke her, og nyd en TRIAL-konto I DAG.

Planer intervaller
Prisfastsættelse$ 4 / mo – $ 80 / mo
Hjemmesider / appsUbegrænset
CPU1 – 72 vCores
vædder1024 MB – 384 GB
Opbevaring20 GB – 1000 GB SSD
båndbredde5 TB

2. Vultr [Start fra $ 0,004 / t]

(Bedst til: Udviklere, programmerere og bloggere)

Vultr bedste lavprcie-cloud-hosting

Når du søger på DigitalOcean-alternativer hovedsageligt baseret på prisfastsættelsen, bliver Vultr et stærkt valg, især for udviklerne. Deres robuste infrastruktur og proaktiv overvågning giver dem mulighed for at tilbyde en 100% oppetidsgaranti. Og i tilfældet, hvis de ikke leverer deres krav, vil de udstede kreditvurderinger for denne periode.

Vultr har 15 datacentre lokaliseret over hele verden (Nordamerika, Asien, Europa og Australien). Dette giver dig mulighed for at distribuere din server i nærheden af ​​kunderne, og som tilbyder lav latens ved sideindlæsning. Seneste generation af Intel CPU’er bruges af Vultr. Servere indeholder også solid state drev.

Ligesom DigitalOcean tilbyder Vultr også cloud-hosting på timesvis og månedlig basis. Den første plan til cloud computing koster kun $ 2,50 hvorimod den tilbyder 512 MB RAM, 1-Core CPU, SSD-20GB lagerplads og 500 GB båndbredde. Mens den næste plan koster, der ligner DigitalOceans grundlæggende plan (dvs. $ 5), men giver flere ressourcer som SSD-25GB, 1 GB RAM, 1 Core og næsten 1 TB båndbredde.

Vultr får dig ikke kun hurtigt online, men tilbyder også utroligt designet kontrolpanel. Du kan nemt få adgang til serverens forskellige egenskaber. De giver dig mulighed for at oprette et snapshot af serveren, som sparer tid, når du omdisponerer til den nye server. Vultr inkluderer masser af andre funktioner, såsom blokopbevaring, 1-klik apps (WordPress, Joomla, GitLab osv.) Og adskillige OS-skabeloner.

Vultr vedligeholder forskellige apps relateret til Linux, Windows, serverapps og webservere. Her den ting, der skuffer os lidt der, Vultr tilbyder ikke live chat. Alt du kan gøre er bare at åbne en billet og få hjælp fra deres ekspertpersonale. Generelt svarer de hurtigt, og du forventer svaret om et par timer. Så hvis du søger efter et billigt alternativ, kan Vultr muligvis være det.

Planer intervaller
Prisfastsættelse$ 2,50 / mo – $ 640 / mo
webstederUbegrænset
CPU1 – 16 Kerner
vædder512 MB – 96 GB
Opbevaring10 GB – 1600 GB SSD
båndbredde0,5 TB – 15 TB

3. A2Hosting – Top DigitalOcean-konkurrent til bloggere

(Bedst til: Bloggere, marketingfolk og webmastere)

A2 sky vps med tilpasset plan

En anden kraftfuld mulighed, der kommer i spil som DigitalOcean-alternativ er A2Hosting, det blev lanceret allerede i 2003. De deltager også i beskyttelsen af ​​miljøet ved at støtte vedvarende energiprojekter og samarbejde med Carbonfund.org.

Der var tidspunkter, hvor folk måske ikke var meget opmærksomme på deres tjenester, men nu viser det stigende antal glade kunder (mere end 12,3k anmeldelser), at A2 har et stærkt engagement i kvalitet. SSD-diske, forskellige interne værktøjer til indstilling af ydelsen gør A2-hosting som en af ​​de hurtigste webhostingudbydere. Ikke kun hastigheden, de er også forpligtet til at levere 99,9% oppetid.

A2Hosting tilbyder både foruddefinerede og tilpassbare cloud hosting-planer. I tilpasningsplaner kan du faktisk vælge serverzone, RAM, CPU-kerner, CPU-hastighed og lagerplads. Derudover kan du vælge mellem versionerne OS-skabeloner af Ubuntu, Slackware, Fedora, CentOS, Debian og meget mere. Mens cPanel kræver licensaktivering. Cloud VPS kan tændes og slukkes efter brugernes behov.

Deres “Start” -plan (koster $ 15) er et fremragende valg for begyndere og bloggere. Planen leveres med 10 GB SSD-opbevaring, 512 MB RAM, 2 kerner CPU og ubegrænset indgående trafik. Mens de inkluderer 2 TB udgående data gratis, og efter det koster det kun $ 0,12 pr. 1 GB. Alle planer understøttes med pengene tilbage-garanti når som helst. Du kan kræve en fuld refusion, hvis du ikke er tilfreds med dem. Så du har aldrig bundet dig til at bruge deres tjenester.

Alle supportkanaler er til stede for at hjælpe brugerne. Deres Guru-personale hjælper med telefon, Skype, opkald, billetter og live chat. Og for selvhjælp kan du gennemgå deres videnbase. A2Hosting er virkelig et dejligt valg, der tilbyder kompatibel og hurtig Shared hosting, Cloud-servere, VPS-servere og dedikerede hostingløsninger.

Planområder (3 planer)
Prisfastsættelse$ 15 / mo – $ 25 / mo
webstederUbegrænset
CPU2 kerner
CPU-hastighed600 MHz
vædder512 MB – 1 GB
båndbredde4 TB – 6 TB
Opbevaring10 GB – 25 GB SSD

Bemærk: Du kan designe planerne i henhold til dine krav med op til 8-kerner, 16 GB RAM og 200 GB lagerplads.

4. CloudWays

(Bedst til: Udviklere, bloggere, virksomheder og marketingfolk)

Cloudways administrerede alternativ til digitalocean

Cloudways bliver en meget potentiel udbyder, når man overvejer DigitalOcean-alternativer. Virksomheden startede tilbage i 2011 tilbyder pålidelige administrerede cloud hosting-planer. De tilbyder et fantastisk sæt funktioner såsom opbevaring på solid state drev, aktiveret Http / 2, skalering med 1 klik, iscenesættelsesområde, 1-klik kloning intuitivt dashboard, gratis migrering af websteder og meget mere.

Cloudways tilbyder skyinfrastrukturer fra forskellige udbydere Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon og KYUP. Så hvis du ønsker at bruge DigitalOcean, men forvirret, da de ikke tilbyder live chat, er Cloudways den bedste løsning. De tilbyder en internt supportteam 24/7 via live chat, e-mail og opkaldsanmodning osv., Mens du vælger skyen Digital Ocean.

Deres hostingplaner understøtter mange applikationer og er derfor kompatible til bloggere, udviklere, designere og e-handelsbehov. Det mest grundlæggende plan ($ 7) tilbyder 512 MB RAM, 20 GB lagerplads, 1 TB båndbredde og en gratis 1-klik på SSL-certifikat. Mere båndbredde kan tilføjes på kun $ 0,02 / GB ved hjælp af Digital Ocean-platformen. Planerne understøttes med 30 dages refusionspolitik. Desuden kan du med flere virksomheders infrastruktur helt sikkert komme med den ønskede plan.

CloudWays understøtter forskellige skyplatforme, så du kan finde de mange datacentre over hele kloden. Dette betyder, at du kan vælge en plan for den udbyder, der har et datacenter tæt på din målgruppe, hvilket forbedrer indlæsningen af ​​webstedet. For en udvikler tillader de det let Git-integration. Plus, de leverer SSH & SFTP-adgang, API, valg af databaser og cron-job osv. Bemærk her, at du ikke kan integrere cPanel eller Plesk.

Cloudways tilbyder også Varnish UI, der forbedrer stedets sikkerhed og ydeevne. De understøtter forskellige hastighedsvenlige teknologier som Nginx, PHP 7, memcached og Apache-server for en glat hostingoplevelse. Du kan teste deres tjenester, de tilbyder 3-dages prøvekonto uden kreditkort. Så det er en bedre måde at udforske CloudWays.

Bemærk: Cloudways tilbyder cloud hosting ved hjælp af DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google og Kyup infrastruktur. Nedenfor er Cloudways-priser for DigitalOcean-platformen.

 Planområder (4 planer)
Prisfastsættelse$ 7 / mo – $ 70 / mo
webstederUbegrænset
CPU1 – 2 Kerner
vædder512 MB – 4 GB
Opbevaring20 GB – 60 GB SSD
båndbredde1 TB – 4 TB
SSLGratis

5. Host1Plus

(Bedst til: Udviklere – fuld adgang til rod)

host1plus sky-servere

Fortsæt med listen over alternativer til DigitalOcean, her er Host1Plus. Der er både Windows- og Linux-cloud-servere. Kontrollen over de udviklervenlige funktioner som SSH-adgang, DNS-styring og API-adgang til de andre funktionaliteter gør det til en af ​​de bedste cloud-hosting for udviklere.

Årsagen til, at Host1plus er et nyt navn for dig, som de lancerede netop i 2008. Men virksomheden vokser så hurtigt og administrerer nu over 70 000 kunder over hele verden. Valget af placering spiller en fremtrædende rolle ved indlæsning af websteder, det er derfor, Host1Plus-cloud computing i øjeblikket tilbyder 3 serverplaceringer i Tyskland, USA og Brasilien.

Host1Plus-servere er udstyret med Intel Xeon E5 v3. Desuden inkluderer alle deres planer planlagte sikkerhedskopier, en gratis IPv4, skalerbarhed og forudinstallerede skabeloner af operativsystemer. Det tilbyder en gratis dedikeret IP-adresse. Deres servere understøtter også KVM hypervisorer som har forbedret ydelse og sikkerhed end OpenVZ.

Ved at bruge Host1plus skal du hovedsageligt arbejde med kommandolinjer. Men du kan frit installere ethvert andet operativsystem. Hvis du ikke kan lide, at kommandolinjer fungerer, kan du bruge cPanel-tilføjelse ved at bruge $ 15. Den mest basale plan inkluderer 1-Core CPU, 512 MB RAM, 20 GB lagerplads og 2 TB båndbredde ved at koste $ 8 / måned. Udover dette tilbyder de en 14-dages refusionspolitik.

Til levering af supporttjenester tilbyder Host1plus chat og en omfattende vidensbase. Derudover værdsætter vi virkelig deres tutorials, der indeholder nyttigt indhold. Virksomheden også tilbyde chat-tjenester i løbet af 9-18 GMT + 3. Men du kan skype dem selv efter kontortid. Host1plus er en voksende udbyder, der tilbyder billige cloud computing-tjenester ved at give meget kontrol i brugerens hænder.

Linux OSPlanområder (6 planer)Windows OSPlanområder (4 planer)
Prisfastsættelse$ 8 / mo – $ 156 / moPrisfastsættelse$ 25 / mo – $ 152 / mo
webstederUbegrænsetwebstederUbegrænset
CPU1 Kerner – 8 kernerCPU2 kerner – 8 kerner
vædder512 MB – 32 + GBvædder4 GB – 32 + GB
Opbevaring20 GB – 1000 GB SSDOpbevaring100 GB – 1000 GB SSD
båndbredde2 TB – 24 TBbåndbredde6 TB – 20 TB

6. DreamHost – Ubegrænset SSD Cloud Hosting

(Bedst til: Udviklere, bloggere, marketingfolk)

Dreamhost cloud computing 2017

Dreamhost arbejder siden 1997 og er kendt som den betroede og erfarne udbyder. Sammen med hostingtjenester af høj kvalitet udgør de også deres position som den bedste domæneregistrator. De tilbyder at starte serveren inden for 30 sekunder, hvilket er en hurtig løsning for udviklere, marketingfolk og bloggere.

Virksomheden byggede en smart arkitektur, der består af de nyeste teknologier som solid state drev og næste generations processorer. De lægger serverkontrollen i dine hænder, og du kan foretage ændringer via kommandolinjer og andre værktøjer.

Dreamhost tilbyder 1-core CPU med 512 MB RAM. Planen indeholder også 80 GB-SSD-opbevaring og 100 GB blokopbevaring lige kl $ 4,50 / mo mens du yderligere kan tilføje de ekstra blokke pr. dine behov lige ved $ 10 / måned. De giver gratis uploadtrafik, mens du bliver opkrævet for download-båndbredde. Og din investering er sikret ved 97-dages refusionspolitik.

Brug for mere ressourcefulde planer? De tilbyder også servere med op til 8 GB RAM. En anden fordel ved at bruge Dreamhost, kan du køre en skyserver i lang tid, mens du bliver opkrævet i maksimalt 600 timer. (25 dage) i en given måned. Så du vil nyde tjenester i en højere varighed med lave priser sammenlignet med DigitalOcean.

DreamHost tilbyder også udviklervenlige værktøjer under DreamObjects ved at opkræve nominelle gebyrer. Det inkluderer udvikling af web-apper, automatisk sikkerhedskopiering af WordPress-websteder og integration af dine lagringsapplikationer (CloudBerry, QNAP og Dropshare og mange andre) osv..

Du kan når som helst kontakte deres supporttjenester via chat og e-mails. For at få hjælp til telefonen skal du købe deres “Call-back” -funktion. Alt i alt er DreamHost et dejligt valg, og specifikt gør priserne det til et virkelig tæt alternativ til DigitalOcean.

 Planområder (3-planer)
priserne$ 4,50 / mo – $ 48 / mo
webstederUbegrænset
CPU1 kerne – 4 kerner
vædder512 MB – 8 GB
båndbreddeUpload trafik gratis
Opbevaring80 GB –SSD

7. HostGator Cloud Hosting

(Bedst til: Bloggere, webmastere og marketingfolk)

hostgator sky bedste hurtige digitalocean alternativer

HostGator tilbyder hurtige, men økonomiske cloud-hostingtjenester. Du hører måske nogle mennesker klager over deres delte hosting. Men ved at bruge HostGator skyhosting vil du smage en helt ny oplevelse. Selv nogle etablerede bloggere nævner HostGator Cloud-tjenester som den bedste webhosting.

Ud over kvaliteten er det andet, der gør HostGator til et godt DigitalOcean-alternativ til bloggere og webmastere, prisfastsættelsen. Hostgator tilbyder bare en ruge skyplan lige $ 4,95 / måned mens Digitalocean opkræver $ 5 / måned. Plus, sammenlignet med DigitalOcean, tilbyder HostGator flere ressourcer til deres brugere som 2-cores CPU, 2 GB RAM, uopmålt båndbredde og opbevaring osv. Mens DigitalOcean leverer 1-core CPU, 20 GB SSD-opbevaring, 512 MB RAM og 1TB båndbredde.

Skalerbarhed er skønheden i HostGator, og med blot enkle klik kan du øge dine ressourcer i henhold til dine krav. Dette er ikke kun omkostningsbesparende, men får dig også ud af datamigreringen og problemer uden for ressourcen. Til levering af højhastigheds-tjenester inkluderer de integreret lokal cache med alle deres planer.

Et andet motiv til at vælge HostGator frem for digitalocean er kontrolpanelet. HostGator inkluderer en nem at betjene kontrolpanelet. HostGator viser også mere tillid til deres tjenester, som et resultat, de tilbyder 45-dage pengene tilbage-garanti, der er over branchens gennemsnit.

Stadig ikke imponeret over HostGator? Vi er sikre på, at dette skifter mening. Digitalocean tilbyder ikke live chat, og for hjælp, skal du indsende en billet, som er en langsom proces. Og hvis du ikke ved meget om serveradministration og andre tekniske parametre, kan du komme ind i alvorlige problemer. På den anden side leverer HostGator kundesupport via Telefon, Live Chat og billettering. Selvom de ikke er ensartede i live chat, men alligevel meget bedre end noget billetsystem.

 Hatchling, Baby og Business Cloud
Prisfastsættelse$ 4,95 – 9,95 / mo
websteder1 – Ubegrænset
CPU2 kerner – 6 kerner
vædder2 GB – 6 GB
båndbreddefastprisadgang
Opbevaringfastprisadgang
subdomænerUbegrænset

Bemærk: Højere planer inkluderer SSL- og parkerede domænefunktioner

8. InMotion Hosting

(Bedst til: Webmarkedsførere, bloggere og større udviklingsprojekter)

InMotion Cloud VPS hosting anmeldelse

Det næste bedste alternativ til DigitalOcean er den velorganiserede, pålidelige og populære InMotion Hosting. Virksomheden er tillid af CNET og fik en A + rating med BBB. Der er også tusinder af gode anmeldelser fra virkelige brugere. De er almindeligvis kendetegnet for de flammende hurtige tjenester, kundesupport med hurtig respons og generøs 90-dage tilbagebetalings politik.

InMotion tilbyder administrerede Cloud VPS-hostingtjenester, som måske er grunden til, at deres planer er dyre sammenlignet med DigitalOcean. Men høje specifikationer af planer fortjener en sådan prisfastsættelse. Bare tag eksemplet på deres VPS-1000HA-S (mest basale) plan, der koster $ 29,99 / måned men inkluderer 4 GB RAM, 75 GB SSD-opbevaring, 4 TB båndbredde, 3 IP-adresse, sikkerhedskopi og meget mere. Desuden har ubegrænsede websteder tilladelse til at være vært på en enkelt plan. Alle Cloud VPS-planer er også optimeret til e-handelsbehov.

Med sådanne kreative planer kan du gætte, at det er etableret for bloggere og webmarkedsførere i stedet for begyndere. Da de tilbyder VPS-baseret cloud-hosting, kan du forvente bundsolid 99,99% oppetid og lynhurtig hastighed. Maks. Hastighedszoner spille en betydelig rolle i forbedring af hastigheden, som giver dig mulighed for at vælge datacenters placering under kassen.

Hvis du allerede bruger cPanel med din eksisterende udbyder, så vil du med glæde vide, at InMotion inkluderer den intuitive cPanel med alle deres Cloud VPS-planer. De giver også et gratis domænenavn med 6 og 12-måneders planer. I stedet for 1 eller 2 kerner udvikler InMotion et system, hvor din opgave er spredt over tilgængelige CPU-kerner til hurtigere udførelse, og derfor kan flere opgaver udføres spontant.

En anden funktion, der gør InMotion til et af de store DigitalOcean-alternativer er kundepleje. Ikke kun Live Chat, Telefon og e-mails, men du kan også tale via Skype.

Så selv om deres planer er dyre i forhold til DigitalOcean, men du vil få en veludviklet plan, der inkluderer den hurtige hurtige hastighed med SSD (20x hurtigere end spindedrev), snapshot af server, backup, gratis webstedsmigrering og meget mere.

 Planområder (3 planer)
priserne$ 29.99 / mo – $ 74.99 / mo
webstederUbegrænset
CPUGratis
vædder4 GB – 8 GB
båndbredde4 TB – 6 TB
Opbevaring75 GB – 260 GB SSD
IP-adresser3 – 5
cPanelGratis

Konklusion

Cloud-hosting bliver gradvist til en populær platform for udviklere, bloggere og webmarkedsførere på grund af dens potentielle fordele som bundsolid oppetid, valg af flere datacentre, hurtig hastighed og meget mere.

Cloud computing tilbyder også en unik funktion, hvor dine data klones på de forskellige servere, og i tilfælde af en serverfejl fungerer dit websted stadig normalt gennem en anden fungerende server. Det er den lokkende skønhed ved cloud-hosting.

At afhente det bedste DigitalOcean-alternativ bliver meget enkelt ved at holde øje med den type arbejde, du vil udføre. Hvis du søger efter alternativet til udvikle behov, så anbefaler vi Kamatera og Vultr fordi du får alle udviklervenlige værktøjer og apps ét sted. Derudover har de også et 24-timers internt supportteam til hurtigt at håndtere brugerens spørgsmål.

På den anden side, hvis du er en blogger eller webmarketing og vil være vært for din blog på cloud-hosting på længere sigt derefter A2Hosting og DreamHost tilbyde ro i sindet. De er flammende hurtige, leverer over 99,9% oppetid, lette at bruge og leverer supporttjenester hovedsageligt gennem live chat, telefon og billetbilletter. Der er desuden masser af gode anmeldelser fra tredjepart om begge værter.

Det er vores ydmyge forslag om DigitalOcean-alternativer. Så vælg en leverandør af dine behov og del dine dyre dyrebare tanker med os. Det vil være en fornøjelse for os.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map