10 bedste billige Linux VPS-udbydere 2020

1

Jager du VPS-serveren for at være vært for dine udvækstprojekter?


Er du nysgerrig efter, om der er nogen billig Linux VPS-udbyder?

VPS henviser til en virtuel privat server og også beskrevet som den virtuelle dedikerede server. I denne type hosting er en fysisk server opdelt i flere virtuelle maskiner med dedikerede ressourcer som RAM, opbevaring og CPU.

En VPS-server tillader mere kontrol som installation af det ønskede OS og serveradministration. Det kan rumme større websteder effektivt på grund af det dedikerede miljø. Selvom VPS-server også delte mellem de forskellige brugere, men der er en markant lavere mængde brugere på hele serveren.

Nogle unikke fordele har VPS-server

 • Nem skalerbarhed og yderligere ressourcer kan tilføjes ved blot at navigere til kontrolpanelet
 • Tilvejebringer et adskilt miljø til hver bruger, derfor kan ikke afbrydes af naboen VPS
 • Sikre større sikkerhed
 • Hver bruger har sine dedikerede ressourcer som RAM, CPU og opbevaring osv.
 • Giver den højeste oppetid og flammende hurtig hastighed Ressourcer som den dedikerede server til halvdelen af ​​prisen Giver dig rodadgang og endda kan du ændre operativsystemet
 • Du har valget mellem at anvende administreret og uadministreret VPS-server og meget mere

På grund af ovennævnte top af liniefunktioner viser det sig generelt, at sådanne tjenester kan være ekstremt dyre. Men det er det faktisk ikke. En VPS-hosting koster muligvis mere end delt hosting, men er alligevel fornuftig.

billige linux vps-serverudbydere

Så hvis du leder efter en billig VPS-server, der kører med Linux-operativsystemet og giver større pålidelighed, sikkerhed og ro i sindet, kommer du til det rigtige sted.

Top 9+ Bedste billige Linux VPS Hosting Providers 2020

1. Kamatera

Kamatera

Kamatera er et perfekt sted for Linux- og Windows-entusiaster, der leder efter en one-stop-shop til at benytte meget overkommelige, men dog skalerbare virtuelle servere, der drives af skyinfrastruktur. Virksomheden har mange års erfaring inden for it-sektoren (opereret siden 1995), det vil sige mere end to årtier. Når det er sagt, er de i stand til at levere avancerede, ro i sindet og præstationsorienterede tjenester overalt i verden gennem flere datacentre beliggende i fire kontinenter.

Kamatera giver dig mulighed for at vælge mellem op til 13 globale datacentre, der understøttes af solid state-drev, kraftfulde Intel Platinum-processorer og 400 Gbit-båndbredde med 99,95% oppetid – garanteret. Med deres webbaserede konsol tager det mindre end 60 sekunder at implementere cloud Linux VPS, da alt er automatisk takket være øjeblikkelig levering. Alt hvad du skal gøre er at vælge datacenterplacering, foretrukken server, påkrævet OS / App, antal CPU’er, ram, opbevaring, adgangskode og projektnavn.

Der er en række operativsystemer (100+ OS-billeder), der er tilgængelige til installation med forskellige versioner, herunder Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian osv. Man kan nemt installere cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin og LEMP også takket være brugervenligt brugerdefineret kontrolpanel. Udviklere kan også implementere et brugerdefineret OS. Tilføjelser som sikkerhedskopier, privat netværk og administreret hosting kan aktiveres under installationsprocessen eller senere afhængigt af dig.

Udover cloud VPS leverer Kamatera en bred vifte af produkter, herunder blokopbevaring, belastningsbalancer, firewall, privat sky-netværk og administrerede sky-tjenester til alle brugere. Deres bloklagringsplaner starter fra så lave som $ 0,05 / GB pr. Måned, der passer bedst til opbevaring af databaser og apps til lave omkostninger. Belastningsafbalancering er praktisk, når du administrerer et kæmpe websted, apps eller udviklingsmiljø for at opdele arbejdsbyrden på flere for at minimere ydelsesproblemer.

Kamatera planlægger pris

Kamatera tilbyder op til 9 foruddefinerede planer sammen med brugerdefineret mulighed, hvor du kan konfigurere hvert aspekt af din server. Den allerførste pakke bringer kraften i 1 vCPU, 1 GB Ram, 20 GB SSD-plads og kæmpe 5TB båndbredde til en pris af bare $ 4 / måned eller $ 0,005 / time – er det ikke sindssygt lavt? Du får to muligheder for faktureringssystemet; time og måned. Alle disse frynsegoder leveres med 24/7 tilgængelig premium kundesupport. En 30-dages gratis prøveperiode venter på HostingSprout besøgende, så giv det en PRØV med det samme DAG.

2. Vultr (kun $ 2,50 / mo)

Vultr Linux VPS-servere hjem

Uanset om du er en udvikler, webmaster eller blogger, tilbyder Vultr de billigste Linux VPS-servere, der også er i stand til at køre forskellige Linux-distros, Apps og installere brugerdefinerede ISO’er. På trods af det faktum, at de leverer vanvittigt overkommelige cloud-hostingtjenester til udviklere, er deres oppetid og gengivelseshastigheder også utrolige. Tilgængeligheden af ​​flere datacentre over hele verden sikrer lav latenstid, hvilket er den hurtigste indlæsningshastighed. Du kan vælge mellem 16 placeringer og konfigurere den nærmeste skyserver til din målgruppe.

Vultrs datacentre består af servere i verdensklasse bygget med hardware på virksomhedsniveau, SSD’er, Intel CPU’er og avanceret infrastruktur. Du kan ikke komme maksimalt ud af dine tilfælde uden et brugervenligt og kraftfuldt administrationspanel, det er derfor, de tilbyder dig et intuitivt funktionsrige kontrolpanel, der gør det nemt at distribuere, ødelægge, ændre og konfigurere systemindstillinger med et par museklik . De sikrer den ultimative brugbarhed ved at give fuld kontrol og administratoradgang over din virtuelle maskine.

Hvor traditionel delt vært beder om at abonnere langsigtede planer for at benytte maksimal rabat, værdsætter Vultr dine penge, da de tilbyder timesystem og månedligt faktureringssystem. Deres faktureringssystem beregner de brugte ressourcer og opretter fakturaer efter brugte ressourcer. Når det er sagt betaler du kun for det du bruger (pay-as-you-go). Udviklere kan integrere API i deres udviklingsmiljø og administrere deres servere hurtigt.

For forskellige OS-smag og for at imødekomme alle typer brugernes behov er der en bred vifte af distros inklusive CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD og CoreOS osv. Desuden kan du også distribuere en Windows-maskine let til ASP, . Net- og Windows-baserede apps. Privat netværksisolering kan opnås ved hjælp af IPv4- og IPv6 IP-adresser. Alt i alt kan vi varmt anbefale Vultr til udviklere og programmører såvel som webmastere på udkig efter cloud-powered VPS til lave omkostninger.

3. A2Hosting

A2Hosting er en anden top-klassificeret billig Linux VPS-udbyder, der giver kunderne en overflod af funktioner som en del af deres tjenester. De er dybt værdsat som en af ​​de bedste og værdifulde hosting-udbydere. Grundlagt i 2003, tilbyder A2Hosting nu delte, sky, VPS, dedikerede og specialiserede WordPress-hostingplaner. Og inden for kort tid kan du også konfigurere en VPS-server.

Det tilbyder ustyret, administreret og Core VPS hosting pakker. Den ikke-administrerede service starter så lavt som $ 5 og betragtes som den bedste lavpris VPS-mulighed for erfarne udviklere. Omvendt til de administrerede planer giver en ikke-administreret tjeneste rodadgang, og så har du fuld kontrol over operativsystemer, væsentlige indstillinger som en opstart, nedlukning og mange andre administrative rettigheder.

A2Hosting tilbyder flere valg af datacentre beliggende i USA (Michigan), Europa (Amsterdam) og Asien (Singapore) uden at pålægge et tillægsgebyr. Alle deres servere er udstyret med SSD-lagring, og du kan derfor forvente en stor hastighedsfordel. Du har også muligheden for at udløse Turbo Boost i kassen for at øge hastigheden. Desuden giver A2Hosting dig mulighed for at vælge fra Linux OS som Debian, CentOS, Ubuntu og masser af andre.

Alle ikke-administrerede planer kan konfigureres og så giver dig mulighed for at vælge CPU-kerner, opbevaring, båndbredde og RAM osv. i henhold til dine specifikationer. Den mest basale, ikke-administrerede plan inkluderer 20 GB lagring, 1core, 512MB og 2TD dataoverførsel. Opgaverne kan udføres via kommandolinjer, men du har valgfri cPanel hvilket koster $ 19,95.

konfigurering af A2hosting linux VPS-server

Men hvis du søger ro i sindet og ikke har noget imod at betale for det, er deres administrerede planer for dig. Planen kommer i $ 32.99 / mo med 4 GB RAM, 75 GB SSD-plads, gratis SSL, 4 vCPU’er, cPanel og Turbo-hastighedsfunktioner. Men det vil ikke give dig rodadgangen, hvilket vil være et problem for nogle brugere. Så hvis brugerne ønsker rodadgang i administrerede VPS-tjenester, tilbyder A2 specielt designet Core VPS-planer til samme omkostninger.

Sammen med premiumkvalitetstjenesterne yder de også kundesupport på Guru-niveau. 24/7 Live Chat-, telefon-, Skype- og billetsystem er kun vedligeholdt for at løse kundeproblemer med det samme. Desuden er alle planer bakket op med når som helst pengene tilbage-garanti, inden for de første 30-dages fulde refusion og derefter forhåndsreguleret refusion. De tilbyder også gratis migrationstjenester for websteder. Vi anbefaler absolut dem, da A2hosting er en sikker, stabil og pålidelig udbyder.

4. Hostinger – $ 3,95 / mo

Når vi taler om “reklamefri” gratis WordPress-vært, er Hostinger generøse nok til at hjælpe dig med at oprette et websted uden at betale en eneste krone. Selvom gratis konto har begrænset adgang, men tillader opsætning af et fuldt funktionelt sted. Udover deres billige delte hostingplaner har de også branchens billigste virtuelle private server hosting pakket med Linux support og forskellige distros. Det tillader også en dedikeret IP-adresse til kortlægning af brugerdefineret port gennem IPv4 og IPv6 selv for den helt basale pakke.

Når du leder efter en billig VPS til Linux, indeholder Hostinger en bred række distro såsom CentOS 64 bit, CentOS med cPanel og WHM, VestCP kontrolpanel, Webuzo panel, Fedora, Ubuntu og Debian osv. Kort sagt, du få forskellige distributioner og arkitekturer til at opsætte det ønskede hostingmiljø til dine projekter. For ultimativ brugervenlighed er der scriptinstallationsprogrammer med et enkelt klik, der tillader nem distribution af ethvert operativsystem, Minecraft-servere, VPN’er og integration med andre apps. Desuden pakker 1-klik-funktion alle de populære scripts og OS-indstillinger.

Alle Hostinger VPS-servere bygget med solid state drev og den nyeste hardware, hvilket betyder, at lynets hurtige ydelse er garanteret. SSD’er arbejder 20x eller hurtigere sammenlignet med traditionelle mekaniske drev. Når det er sagt, leverer den højere I / O-hastighed, selv under trafikstød. Høj pålidelighed sikres også ved hjælp af Intel Xeon-processorer og 128 GB RAM. Kombinationen af ​​al denne avancerede hardware resulterer i en ydelsesoptimeret platform bygget til svimlende tjenester.

Takket være kraftfulde styringsværktøjer, der gør det nemt at tage det maksimale ud af din virtuelle server fra instrumentbrættet, er det hurtigt at udføre sikkerhedskopier og installere installationscontainere. Teknisk support døgnet rundt er altid der for at hjælpe dig via live chat og e-mail, selv for ikke-administrerede VPS-konti. Du ved måske, at mange værter ikke tilbyder kundehjælp til ikke-administrerede tjenester, men det er ikke sandt, når du vælger Hostinger. De har interne ekspertteam, der løser dine problemer ASAP. Den meget basale plan koster kun $ 3,95 / måned med 1 GB RAM, 2,4 GHz, 20 GB SSD-lagerplads og 1 TB båndbredde.

5. InMotion Hosting

InMotion er et topfirma, som du helt sikkert vil kunne møde, når du leder efter overkommelig VPS-server. Alle deres virtuelle servere leveres med avancerede funktioner. Det overbevisende punkt, at de præsenterer en skybaseret infrastruktur for at gøre deres tjenester uovertruffen. Derudover vil du modtage gratis serveradministrationstjenester som OS-opdateringer og sikkerhedsrettelser osv. De tilbyder en i alt to placeringer, der skal vælges til datacenteret: Washington, D.C og Los Angeles, CA.

InMotion indeholder adskillige kraftige funktioner. Alle planer inkluderet i cPanel hvilket er det mest intuitive kontrolpanel i branchen, der gør funktionsadministration som domæner, e-mail og databaser meget lettere. Og du behøver virkelig ikke betale for det separat, selv i billige Linux-serverplaner. Deres planer er også optimeret til e-handel, og de giver gratis migrationstjenester til websteder.

Du er temmelig sikret, mens du bruger InMotion, da de tilbyder gratis data-backup-tjenester. Plus Live State Snapshot viser sig at være meget nyttigt, når din server er ukontrolleret ved at opgradere enhver applikationsversion. Med denne dejlige funktion kan du faktisk gå tilbage i tiden for at få alt godt.

I øjeblikket er der 3 forskellige VPS-planer. Den grundlæggende plan “VPS-1000HA-S” vises med 4 GB RAM, 4 TB månedlig båndbredde, 3- IP-adresser og gratis SSL-certifikat. Da du kan være vært for ubegrænsede domæner, så tilbyder de også rigelig 75 GB lagerplads på SSD’erne. Desuden er du i stand til at få en gratis domænenavn med alle 6 og 12-måneders planer.

Et hurtigt overblik over de vigtigste VPS-funktioner.

inmotion linux vps-funktioner

InMotion holder altid kundehjælp til deres prioriterede niveauer og serverer løsningen via øjeblikkelig live chat, skype, billetter og telefon. Ved siden af ​​holder de også et enormt vidensgrundlag. InMotion er en af ​​vores yndlingsudbydere, og vi er sikre på, at mange andre brugere ville fortælle det samme. Plus det er det bedste sted at få alle typer hostingløsninger til en rimelig pris.

6. DreamHost

DreamHost er en af ​​de billigste Linux VPS hosting-udbydere med administrerede tjenester. De bringer en pålidelig løsning for bloggere, designere og udviklere. Etableret tilbage i 1997 kommer virksomheden langt og anerkendes derfor som den betroede udbyder. Nu er de forpligtet til at levere 100% oppetid og under en anden hurtig service.

Du skal bare udfylde kasseprocessen, og de vil gøre det klart at starte serveren på kort tid. Yderligere DreamHost har en langsigtet supportaftale med Ubuntu, som sikrer de seneste opdateringer, der dækker sikkerhedshullerne og sømløse tjenester for mindre nedetid. De giver opbevaring på 20x hurtigere SSD-drev i stedet for SATA-standarddrevene.

DreamHost tilbyder et internt lavet kontrolpanel, der hjælper med at eskalere ressourcerne. At købe en plan, der bærer mere RAM-, lager- og CPU-kerner til et nyt projekt, er den største årsag til unødvendige udgifter, så gennem kontrolpanelet kan du kun bestille flere ressourcer, når det er nødvendigt. Skalerbarheden som denne er temmelig omkostningsbesparende.

Desuden leveres deres meget overkommelige Linux-hostingplaner med standardfunktioner som PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, SSH-adgang og mere. Plus, alle planer inkluderer Let’s kryptering, der kan aktiveres med et klik og betragtes som et vigtigt element i SERP.

dreamhost VPS-funktioner

Den helt basale plan udvikler sig blot i $ 15 med 1 GB RAM og 30 GB lagerplads på solid state drev. De giver også ubegrænset båndbredde med alle pakker. Den bedste del af DreamHost-planerne, der er ingen grænse for antallet af domæner, du kan være vært for på en enkelt konto, og dermed kan udviklere og designere igangsætte flere projekter for deres klienter. Yderligere får du 1 dedikeret IP-adresse med denne plan.

Hvis du opretter en VPS på din konto, men konkluderede, at denne VPS ikke når dine behov og ønsker at annullere den, får du tilbagebetalt hele året service minus den første måned for VPS. Deres tekniske supportpersonale er altid der døgnet rundt for at hjælpe dig. De er tilgængelige på Twitter og e-mails med en ret flot svarperiode. Live chat er tilgængelig fra 06.00 til 22.00 Stillehavs-standardtid (PST). Alt i alt er DreamHost ikke kun billigt, men også en af ​​de bedste Linux VPS-udbydere.

7. Bluehost

Sjældent er der nogen, der arbejder online (Webmastere, Bloggere) og ikke kender til Bluehost. Virksomheden er utroligt udbredt blandt de første. Bluehost tilbyder forskellige planer for at imødekomme forskellige kunders behov. Deres tjenester består af delt, sky, administreret WordPress, WooCommerce, VPS og dedikerede hostingplaner. Du kan også registrere et domæne hos dem.

Bluehosts billige priser gør Linux VPS tilgængelig for alle. Virksomheden bruger avancerede teknologier som OpenStack og KVM. Ved at implementere KVM-hypervisoren sikrer BlueHost desuden garanterede ressourcer til enhver VPS-bruger.

Bluehost tilbyder forbedret cPanel hvilket er det mest intuitive instrumentbræt på markedet. Det er meget rart for de begyndte brugere eller for den der ikke ønsker at arbejde med komplekse kommandolinjer. De giver også fuld adgang til CentOS og til den server, som du betalte for. En anden enorm fordel ved at få Bluehost, at der er flere ressourcer på farten. Du kan tilføje mere lagerplads gennem cPanel mens du er på farten.

Bluehost bliver mere gunstigt valg, hvis du søger efter billige, men relativt pålidelige VPS-tjenester med fejlsøgningsfunktioner. Inden for kun $ 19.99 / mo. du kan leje en virtuel server, der har 2 cores CPU, 30 GB SAN-lagerplads på SSD’er, ubegrænset båndbredde og 2 GB RAM. De inkluderer også 1 IP-adresse. Der er også 30 dages pengene tilbage garantibeskyttelse for dine penge. Du får også en et gratis domænenavn.

Selvom det er en dejlig udbyder, men der er nogle mangler ved at få Bluehost. Først og fremmest giver de ikke valget af datacenters placering. Et udvalg af datacenters placering kan være nødvendigt, når du opretter websteder med e-handel. For det andet, hvor de fleste af virksomhederne tilbyder gratis lades kryptering, inkluderede Bluehost det som en valgfri funktion, og du skal betale et ekstra beløb for det.

Fremragende kundesupport er hjørnestenen i din hostingpakke, hvor du kan løse eventuelle komplikationer, du støder på og få løsninger fra de tekniske eksperter. Bluehost forsikrede dig 24/7 kundesupport via live chat, e-mail og opkald. Selvom Bluehost tager op til 10 mynte. i at svare, men generelt leverer ganske tilfredsstillende tjenester.

8. Host1Plus

Host1plus er en af ​​de udbydere, der tilbyder billig Linux VPS på SSD og dermed bringer ydeevnen til det helt nye niveau. De designet hovedsageligt tjenesterne til udviklere. Du kan starte din VPS-server på bare $ 4 / måned med en overflod af udviklingsfunktioner. Priserne bevæger sig yderligere ved blot at hæve abonnementsvarigheden i mere end en måned.

Host1plus bygget på den robuste infrastruktur, der bruger Intel Xeon-processorer, OpenVZ-virtualisering og SSD-cache-system. Derudover understøtter deres forbindelse op til 500 Mbps uplink. De hævder også at tilbyde RAID 10-lagersystem, som er kendt for hurtig hastighed og mindst mulig svigtfrekvens.

host1plus linux vps hosting-funktioner

En ting, vi ønsker at gøre klart, at det er mere overkommeligt for de erfarne udviklere, da de let kan arbejde på kommandolinjerne. På den anden side for uerfarne og ikke-tekniske brugere, tilbyder Host1plus cPanel-licens, der koster $ 15 / måned, hvilket gør deres tjenester lidt dyre.

Der er en overflod af planer at vælge imellem, og så kan du komfortabelt se den, der kan opfylde dine krav. Deres første plan kaldet “Amber” tillader 20 GB Ceph-opbevaring, 512 MB RAM, 1 Core CPU og 1 TB båndbredde. Desuden giver Host1plus dig mulighed for at starte Linux OpenVZ og Linux KVM-baseret plan.

Opsætning af en VPS-server med Host1plus er meget ligetil. Vælg bare dit ønskede datacenter, som er strategisk placeret i nærheden af ​​din målgruppe. De har i alt 5 placeringer omkring kortet, som er Chicago (USA), Los Angeles (USA), São Paulo (Brasilien), Frankfurt (Tyskland) og Johannesburg (Sydafrika). Vælg derefter det Linux-system, du vil bruge, og anbring faktureringsoplysningerne. Det er det

Linux OS

Host1plus leverer supporttjenester. Men den eneste del, der afviser os, er utilgængeligheden af live chat, som kun kan nås i 9-18 GMT + 3. Selvom svaret er hurtig, men de bør tilbyde 24/7 chattjenester for hurtigt at tackle klientens problemer. Alternativt kan du oprette kontakt via e-mails eller gennemse deres tutorials og vidensbase. Ved at opsummere kan vi sige, at det er en god VPS-udbyder, men for erfarne udviklere.

 • Top 10 billigste VPS-serverhosting: Bedste billige VPS-servere

9. HostGator

HostGator er overraskende almindelig blandt de søgere, der ønsker overkommelige hostingløsninger. Foruden de grundlæggende hostingløsninger som delt og administreret WordPress, er de også foretrukne på grund af deres lynhurtige, men overkommelige cloud-hostingløsning til bloggere. Med HostGator kan du enten få VPS-serveren med eller uden cPanel

Din virtuelle server er helt isoleret fra andre brugere og giver autonom kontrol over installation af et operativsystem og konfiguration af indstillingerne. For alle Linux VPS-servere, de leverer lagring på RAID 10-systemet der giver bedre beskyttelse og maksimal tilgængelighed af dine data. Desuden, hvis du skal starte et lille projekt, er der ikke behov for at få en større plan, da du nemt kan montere ressourcerne, når dit websted vokser ud.

Deres første plan navngivet som Snappy 2000, der giver adgang til 2 kerner CPU, 2 GB RAM, 120 GB webplads og 1,5 TB båndbredde. De inkluderer 2-IP-adresser. HostGator giver adgang til førende funktioner som Apache webserver, PHP, MySQL, Perl og Python osv. Desuden, HostGator sikrer DDOS-beskyttelse, IP-firewall-tabel og nogle andre stramme sikkerhedsforanstaltninger. VPS-serverne drives af Intel-processorer.

Når det kommer til prisfastsættelse, kan HostGator give dig et alvorligt chok. I en kortere varighed bliver de virkelig dyre tjenester $ 79,95 / mo mens omkostningerne begynder at falde, når du øger abonnementsperioden og bliver så lavt som $ 19,95. De er uden tvivl en fremragende VPS-udbyder, men taktikken som denne får kunderne til at undgå dem.

Deres sikkerhed er deres kundepersonale døgnet rundt, men de er ikke så skarpe, som de burde være. Det meste af tiden er du nødt til at vente i mindst 10 minutter, mens nogle gange forsinkelsesperioden kan stige til 30-40 minutter. Der er sjældne tilfælde, hvor vi får et hurtigt svar.

Kort sagt, når det kommer til VPS-serverens ydeevne, er de utvivlsomt fantastiske, men deres prisstrategi og supporttjenester er de største afbrydende faktorer. Så efter at have tegnet deres plan, hvis du er klar over, at dette ikke er den service, du ønsker, skal du bede om en refusion, da de leverer en 45-dages refusion politik.

10. 1og1

1and1 er den udbyder, der på kort tid indvierer den billigste Linux-server. De moderne teknologier såsom VMware Virtualization, Intel Xeon 2660 v2 & 2683 v3 og solid state drev er vedtaget af 1and1 for at levere tjenester af premium kvalitet. Derudover drives deres VPS-planer af skytjenester.

1&1 tilbyder planer for både Windows- og Linux-brugere. Du har lov til at vælge imellem de mange OS-skabeloner som Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 og 2016 osv. 1 og 1 overleverer fuld root-adgang til serveren, som er en af ​​de grundlæggende bekymringer hos de fleste af udviklerne om at arbejde frit.

De giver valg af datacentre i USA, Tyskland og Spanien. Deres laveste pakke består af 1 core CPU, 512 MB RAM og en generøs mængde lagerplads (30 GB) på SSD-drevene. Ingen grund til at bekymre dig om månedlig dataoverførsel, da de tillader ubegrænset trafik på alle planer. Plus, SSL-certifikat inkluderet.

Bemærk også, at de bare tillader en statisk IP-adresse. Desuden skal du abonnere på deres virtuelle server “Cloud M” -plan hvis du vil bruge en cPanel eller Plesk. Det er ekstremt nemt at oprette en konto, bare vælg datacenteret og vælg operativsystemet, betalingsoplysninger, og der skal du hen. Den er klar.

Se på fremtrædende træk ved 1and1;

1and1 vps-serverpræstation

1&1 ligner en VPS-løsning for erfarne udviklere. Den mest bemærkelsesværdige grund til at de tilbød ikke live chat, så du er nødt til at kontakte dem via e-mails eller Ring. Vi synes, Live Chat er mere behagelig, hvis dit første sprog ikke er engelsk, og udeladelsen af ​​en sådan funktion er virkelig skuffende for de nybegyndere.

Da ikke alle er en teknisk kyndig fyr og støder på flere hændelser. Vi kan gætte, hvordan det føles, når en kritisk hændelse finder sted, men der er ingen måde at få øjeblikkelig hjælp fra virksomheden. Så vi opfordrer aldrig nye brugere til at vælge en udbyder som 1&1, der ikke tilbyder meget grundlæggende live chat. Men hvis du kender serveradministration, er det godt at gå og bestemt meget overkommelig.

 • Top 10 bedste Linux-hosting-udbydere

 Konklusion

Mindre steder fungerer fint med delt hosting, men til store websteder har du absolut brug for et VPS-miljø. Ovennævnte VPS-udbydere er ikke kun billige, men opfylder også perfekt dine voksende behov. Alle overgår i branchen og leverer løsninger til udviklere, designere, bloggere og virksomheder.

Så hvad vi anbefaler til en billig Linux VPS-løsning?

Selvom alle gennemgåede værter er fremragende, men vi anbefaler uden tvivl InMotion administreret VPS-hosting, som er støttet af Cloud-infrastruktur. Det dækker alle de vigtige funktioner til udviklere, bloggere og webmastere. De er også usædvanligt hurtige og giver den bundsolid oppetid inden for en rimelig pris.

Hvis du forfølger ikke-styrede planer, er A2 Hosting en velrenommeret afspiller og tilbyder en billig Linux VPS-server.

Valget er helt dit, bare husk på dine proviant og vælg det, vi har gennemgået ovenfor for at få de overkommelige og værdifulde tjenester.

Så har du prøvet nogen af ​​de udbydere, der er omtalt ovenfor, eller vil du prøve? Del din værdifulde oplevelse med os og andre læsere via kommentarer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map