Topp 10 bästa Windows Server Hosting Provider 2020

0

Så du planerar att utnyttja Windows Server-värd men förvirrad att bestämma vilken som är den bästa leverantören där ute?


Tillgången på dussintals värdar gör det ganska svårt att välja mellan olika företag, men vi gjorde en djupgående undersökning och kom med några av de bästa alternativen.

Det finns en betydande skillnad mellan Windows och Linux webbhotell förutom att den senare kostar mindre pengar.

Om du är en utvecklare eller programmerare som mest hanterar ASP, MS SQL eller ASP.net osv. då är Windows-baserad hosting perfekt för dig.

Kärnfördelar med Windows OS-drivna servrar:

 • Regelbundna uppdateringar för att säkerställa optimal prestanda
 • Företaget bakom omfattar de senaste säkerhetsfixerna för robust skydd
 • Du behöver inte lära dig avancerade färdigheter för att hantera din maskin
 • Kompatibel med Microsoft FrontPage och avancerade funktioner
 • Perfekt alternativ för Windows-baserad applikationsutveckling
 • ASP, Visual Basics, .Net och ASP.net vänliga
 • Det grafiska användargränssnittet är enkelt att använda jämfört med Linux
 • Du kan distribuera, installera eller ändra saker enkelt (på grund av GUI)
 • Tillåt fjärrskrivbordstillgång

Windows Server Hosting vs Linux OS

Topp 10 bästa Windows Server Hosting Provider 2020

1. Kamatera

När det gäller molnstyrd Windows Server-webbhotell, hur kan vi glömma Kamatera, en plattform byggd med banbrytande tekniker och ultimat skalbarhet för att vara värd för alla appar, webbplatser och Windows OS-miljö.

Till skillnad från många webbhotellföretag som kostar mycket pengar, är deras planer mycket prisvärda och möjliggör ultimat skalbarhet när du är på språng. Som sagt kan du öka eller minska alla serverresurser som lagring, minne, processorkraft inom några få klick.

Skalningsprocessen är enkel och också snabb, tack vare omedelbar tillhandahållande. Det tar mindre än 1 minut att distribuera din önskade Windows-maskin med de nödvändiga resurserna. Allt du behöver göra är att välja operativsystem som du väljer, datacenterzon, CPU, RAM, lagring, servernamn och faktureringscykel. Dessutom spelar deras användarvänliga kontrollpanel också en viktig roll för att hantera ditt konto som en charm.

Det som gör Kamatera framstående bland andra molnhotellleverantörer är alternativet för omedelbar kundsupport som kan utnyttjas via livechatt, telefonsamtal och biljetter. Förutom det erbjuder de också en stor kunskapsbas där du kan få självhjälp. Kamatera har decennier av branscherfarenhet, expertpersonal och toppnotch-hårdvara för att säkerställa maximal drifttid, plus snabba tjänster.

Alla deras servrar (belägna i 13 regioner) använder de snabbaste Intel-processorerna som är 300% snabbare än tidigare versioner, anslutna till 40Gbit offentliga och privata nätverk och ger en mycket isolerad miljö. Dessutom, med hjälp av SSD: er, upplever du den snabbaste möjliga hastigheten.

Oavsett om du behöver en förlagd plan eller vill skapa din egen server så erbjuder de båda alternativen. Du kan skapa en Server för Windows-operativsystem med upp till 384 GB Ram, 72 vCPU-kärnor och 1 TB lagring.

Det finns också andra operativsystemalternativ, inklusive CentOS, Debian, CloudLinux, Windows, FreeBSD, OpenSUSE, Gentoo, FreeNAS och Ubuntu, etc. Du har dessutom tillåtelse att distribuera egen bild också.

Som helhet rekommenderar vi att du ska ge Kamatera en chans att vara värd för dina data eftersom det också finns ett 30-dagars gratis testalternativ tillgängligt.

2. Vultr – Tillförlitlig Cloud Windows Hosting med 15 Data Center-alternativ

vultr bästa Windows-servermoln

Vultr är relativt en ny webbhotell som lanserades redan 2014 men hanteras av ett team med 20+ års erfarenhet av webbhotell. Vi imponerade verkligen med deras driftstid, hastighet och skalbarhet.

Företaget växte snabbt och blev en av de gigantiska molnhotellleverantörerna som innehar över 100 000 kunder över hela världen.

Vultr erbjuder oberoende molnservrar för att använda det enligt dina behov som Windows eller Linux.

En av de enastående sakerna är att Vultr erbjuder ett brett utbud av planer med dedikerade resurser. Du kan enkelt hitta den mest lämpliga planen som passar dina behov.

Dessutom presenterade molnteknologier enkel skalbarhet. Så istället för att migrera hela kontot, med Vultr kan du öka eller minska resurserna omedelbart vid behov.

Och det finns också omedelbar tillhandahållande av automatiserade Bare Metal Servers för att hantera massiv trafik. Med Vultr behöver du aldrig oroa dig för skalbara alternativ.

Vultr har olika datacenter för att säkerställa låg latens än många molnvärdar. De har 15 datacenterplatser att välja mellan beroende på publikens geo-plats.

Å andra sidan hjälper det också till att minska laddningstiden för din webbplats och applikationer över hela världen. Hela nätverket är byggt med hårddiskar och hårdvara för hög kvalitet för hög läs- och skrivhastighet. Det finns alltså en mycket låg risk för driftstopp eftersom systemet automatiskt växlar till andra kopior av dina data i händelse av maskinvarufel.

Du kan betrakta det som en nackdel eller inte att Vultr inte erbjuder Plesk-kontrollpanelen för att hantera Windows-värdservern. De tillhandahåller en enkel egenutvecklad instrumentpanel med en 1-klick installerare.

Även om de samarbetar med att erbjuda Plesk för 30-dagars rättegång. När det gäller teknisk hjälp kan du skicka in biljetter eller lära dig genom detaljerad dokumentation.

Tyvärr finns det ingen livechatt. Genom att vara värd på Vultr kan du inte bara spela fritt utan kan använda enkel skalbarhet och utan tvekan pålitliga prestanda.

3. InterServer

InterServer

Interserver har ett mål att leverera pålitliga tjänster med överkomliga priser. Webbhotell är en konkurrenskraftig marknad och Interserver hanterar det på ett klokt sätt sedan 1999. Företaget tillkännager ofta enorma rabatter som hosting till bara 1 cent under en begränsad tid.

Förutom olika typer av värdlösningar kan du också registrera ett domännamn vid mycket låga förnyelser jämfört med tävlingen.

Liksom andra leverantörer erbjuder de lägre priser på långsiktiga planer som 3-åriga. Deras Windows-optimerade webbhotell har ganska obegränsade funktioner. Du får obegränsad lagring, dataöverföring, e-post och underdomäner. Dessutom kan du vara värd för upp till 20 webbplatser.

För snabb prestanda finns det ett separat SSD-baserat cachningssystem. Dessutom finns det också gratis integrerad CDN för att säkerställa snabb lastning över hela världen.

En annan anmärkningsvärd sak att de inkluderar kostnadsfria veckodata-säkerhetskopior medan återställningen kräver att skicka en begäran. Dessutom lagrar dina data på den feltoleranta lagringsmekanismen “RAID-10”. InterServer är bland de företag som erbjuder 99% uppetid, och ja de gör det effektivt möjligt över deras utlovade uppetid.

För att underlätta för kunderna inkluderar de Plesk-kontrollpanelen, som inte bara erbjuds av de flesta av Windows-serverleverantörerna utan också enkelt att använda. Det finns också ett gratis SSL-certifikat tillgängligt, vilket inte bara är nödvändigt för säkerheten utan ranking av sökmotorer.

De erbjuder inte gratis domän istället kan du köpa en till det rabatterade priset av $ 1,99. Företaget underhåller alla grundläggande sätt som livechatt, telefon och e-post för att hjälpa kunder dygnet runt. Enligt vår erfarenhet kan vi säga att de är bland de företag med riktigt snabb livechatt.

Om du inte är nöjd med din befintliga leverantör kan du migrera till InterServer sömlöst utan att betala ett enda öre. Och förutom många fördelar finns det AdWords-kredit på 100 $ och 20% mallmonster rabatt väntar på dig.

4. DreamHost – Billig Windows Server Hosting på Cloud

dreamhost

Sedan 1997 har DreamHost vuxit stadigt och värd för över 1,5 miljoner domäner på deras golv. De tillhandahåller kompletta webblösningar inklusive registrering av domännamn och alla typer av webbhotelltjänster.

Till skillnad från ovan nämnda två leverantörer erbjuder de inte delad Windows-värd. Så om du vill vara värd för Windows kan du göra det på molnplattformen.

Dessutom för Linux är deras delade hosting ett utmärkt val som stöds av en 100% drifttidsgaranti, gratis SSL och 97 dagar återbetalningspolicy.

DreamHosts molnvärd är en obestämd tjänst där du får distribuera Windows, Linux och BSD operativsystem. Du kommer att få full root-åtkomst, så det är tillåtet att installera operativsystemet efter eget val.

Som molnhotell som drivs av flera maskiner som fungerar som en, så finns det de lägsta chanserna för driftstopp. Den största fördelen med molninfrastruktur är skalbarhet som gör att du kan utöka resurser direkt om det behövs.

De erbjuder gott om lagring på SSD-servrar. På deras minst plan kommer du att få 80 GB SSD-utrymme och 100 GB blocklagring utan extra kostnad.

Dessutom säkerställer de en isolerad miljö så att din webbplats inte kommer att påverkas av andra konton under andra trafikspikar.

Observera här att på en delad Windows-server tillhandahålls Plesk-kontrollpanelen gratis kan bero på den delade kostnaden. På DreamHost-molnet erbjuder de bara en enkel kontrollpanel, så du bör ha erfarenhet av webbhotellhantering.

Med DreamHost-molnet behöver du inte betala ett engångsbelopp på en gång. Du kan avbryta deras tjänster när som helst och så inget behov av återbetalningspolicy. Vidare kan du enkelt integrera lagringsappar från tredje part för att lagra reservfiler.

Trots att de har livechatt och telefonsupport tillhandahålls DreamHost 24/7 teknisk support främst via biljettsystemet. DreamHost är ett utmärkt val speciellt för utvecklare eftersom det är tillförlitligt och har full rootåtkomst inom mycket prisvärda priser.

5. TMDHosting

TMDHosting

Här är en distinkt TMDhosting som har många skäl som tvingar de sökande att överväga dem när de söker på Windows-servervärdet. TMD är särskilt en stabil webbhotell med en drifttidsgaranti på 99.999% och snabba snabba tjänster.

Du kan använda Windows-baserade serverfunktioner i den delade miljön. Företaget har ersatts med långsam hastighetsspinnande enheter SSD: er som är 20 gånger snabbare, därför laddar din webbplats snabbare.

Förutom prestanda ger TMDHosting en enorm 60-dagars återbetalningsgaranti som är längre än standardperioden. Så det betyder att du har mer tid att utvärdera dem. Det bästa är att deras grundläggande plan kan innehålla upp till 6 webbplatser, obegränsad lagring, MSSQL-databas och bandbredd.

Viktigast av allt gör de alltid snabb tillgänglighet av de senaste .NET-ramarna. TMD har stark säkerhet på serversidan, brandväggsskydd och uppdaterade säkerhetsuppdateringar. De har aktiva brandväggar som drivs av populära BitNinja. Dessutom håller automatisk övervakning, autouppdateringar och SPAM-experter dig säker.

Företaget är generöst nog att erbjuda billig webbhotell tillsammans med ett gratis domännamn med varje plan. Det finns också ett klick gratis SSL vilket är viktigt för både säkerhet och SERP-ranking.

För att hantera värdfunktioner inkluderar alla konton Plesk-panelen som skiljer sig något från cPanel men lätt att använda. Ingen föreställer sig att driva en webbplats utan säkerhetskopiering och naturligtvis kostar säkerhetskopior dig extra pengar. Men TMDHosting gör det enkelt för dig genom att erbjuda gratis säkerhetskopiering och restaureringstjänster.

Att ha företagsexperter för teknisk hjälp är alltid bättre istället för att förlita sig på tredjepartsstöd. TMDhosting tillhandahåller kundtjänst dygnet runt genom flera kanaler som livechatt och biljetter.

Telefonstöd finns också från måndag till fredag. Du får de bästa tjänsterna med pengar och prisvärda Windows-serverplaner med alla klockor och visselpipor för att utföra smidiga funktioner.

6. A2Hosting

a2hosting Windows VPS Server

A2Hosting är en av de mest flexibla webbhotlarna i branschen och skräddarsyr sina tjänster efter kundens behov. Företaget startar 2001 för att betjäna utvalda kunder, men 2003 beslutade de att betjäna en bredare marknad genom att införa en mängd olika webbhotelltjänster via deras plattform.

Idag presenterar de både Linux- och Windows-serverplaner. Förutom VPS och dedikerade kan du till och med utnyttja Windows-värd i den delade miljön till ekonomiska priser.

A2Hosting vet hur mycket hastighet som är avgörande för sina kunder. Så oavsett värdtyp (delad, VPS, etc.) kommer alla paket med SSD-baserade servrar för sömlös dataöverföring. Valet av datacenterplats (USA, Europa och Asien) är dessutom upp till dig.

En plats närmast dina kunder gör att data snabbt kan resa från datacentret till klientens webbläsare och därmed snabb laddningstid. Du kan till och med ställa in turboteknologier för den extra hastighetsfördelen.

På A2hosting är Windows shared server hosting det billigaste sättet att använda Windows OS-teknologier. Du kommer att få ett obegränsat SSD-webbutrymme för hela lagringsbehov som OS, databaser.

Vidare innehåller varje plan obegränsad dataöverföring vilket innebär att det inte finns någon månatlig begränsning av antalet besök.

Deras Windows-värd består av Plesk-kontrollpanelen som har ett intuitivt gränssnitt för hantering av domäner, e-postmeddelanden och databaser etc. De stöder flera ASP.NET-versioner, .NET, Silverlight samt gratis SSL-certifikat.

Vanligtvis kritiseras operativsystemet Windows för dåliga säkerhetsåtgärder. A2Hosting ger tillräckligt skydd mot skadliga aktiviteter.

Virusscanning, Kernel-uppdateringar, brandvägg och särskilt system mot Brute Force skyddar dig från alla sidor. Så du behöver inte oroa dig för säkerheten på Windows webbserver.

Kundsupport är ryggraden i alla webbhotellföretag; de hanterade klokt kundsupport också. Livechatt, e-postmeddelanden och telefonstöd finns tillgängligt 24/7/365 för hjälp.

A2Hosting är en pålitlig webbhotell, oavsett om du vill ha Windows eller Linux-värd. Dessutom kommer du att bli otroligt när som helst pengar-tillbaka-garanti (dvs. inom 30-dagars full återbetalning och sedan beräknas om oanvända tjänster).

7. GoDaddy

Godaddy webbhotell för windows

Om du har en låg budget och letar efter billig Windows-servervärd, är Godaddy ett rimligt alternativ. GoDaddy är den största domänregistratorn som hanterar över 76 miljoner domäner. Förutom domänregistrering erbjuder de Linux och Windows webbhotell.

GoDaddy är känt för en enorm introduktionsrabatt där du kan spara betydande pengar genom att skriva långtidskontrakt som 3-åriga. Du kan också handla marknadsföringsverktyg, webbsäkerhet, SEO-tjänster, e-posthotell och kontorsverktyg.

GoDaddy var i rubriker på grund av stora tjänstefördelningar när deras hosting- och e-posttjänster minskade vilket påverkar deras rykte starkt. Men nu förbättrades de mycket och efter det finns det inget större fall av avbrott i tjänsterna.

De bidrar 99,9% drifttid och de har säkerhetsprotokoll med aktivt DDoS-skydd. Det finns nästan 50+ applikationer som kan distribueras med 1-klick. För att hantera hosting är en gratis Plesk-kontrollpanel utrustad med varje plan som är ganska känd för Windows VPS-servern.

I deras första ”Ekonomi” -plan inkluderar de 100 GB lagring och obegränsad bandbredd. Dessutom tillåter det 10 MySQL och 1 MSSQL-databas. Det tillåter värd 1 domän medan de andra två planerna kan vara värd för ett obegränsat antal webbplatser.

Du kanske hör det gratis domännamnet, men GoDaddy gör ett annat jobb. Tillsammans med gratis domännamn tillhandahåller de gratis Microsoft Office 365-e-post för det första prenumerationsåret.

Det ingår ingen gratis säkerhetskopiering i något paket, även om det finns en valfri säkerhetstjänst som kostar bara $ 0,99 / månad. De skapar dock auto-säkerhetskopior samt säkerhetsövervakning.

GoDaddy är ganska begränsat från kundsupportsidan, det viktigaste sättet att hjälpa kunderna är via e-postmeddelanden medan livechatt är tillgängligt under specifika timmar. Ja, GoDaddy mötte några negativa händelser tidigare, men företaget förbättrades avsevärt för att tillhandahålla stabila webblösningar.

8. 1and1 IONOS – Billigaste Windows VPS Server Hosting

1and1 billiga Windows VPS med plesk

Lanserade sin resa tillbaka 2003, kan du kanske främst höra om dem som en domänregistrator på grund av distinkta kampanjerbjudanden som $ 0,99 domäner och betydande rabatter på att köpa populära tillägg som .com. Men 1&1 är mer än bara en domänregistrator. De erbjuder en omfattande katalog över webbhotellprodukter, webbsäkerhet, marknadsföring online, webbhotell och verktyg för byggande av webbplatser.

Om du inte vill göra ett stort hål i fickan är 1and1 ett prisvärt sätt att starta en Windows-värdserver. Du kan använda dig av ASP.NET och .NET medan det bara kostar under en dollar på månadsbasis. Till och med deras första plan erbjuder obegränsad lagring och gör att du kan vara värd för obegränsade domäner.

På ett årligt abonnemang får du ett gratis domännamn för det första året. 1&1 är kompetent att leverera 99,9% drifttid, men ur hastighetsperspektivet kanske du måste bry dig om optimering och bör ha aktivt CDN. Det fantastiska att även med den billigaste Windows-servern är din investering skyddad av en 30-dagars återbetalningspolicy.

1and1 har flera datacenter på 10 olika platser inklusive Spanien, Tyskland, Storbritannien och USA som gör att de kan erbjuda funktioner som geo-redundans. Genom detta system lagrar de dina data på två separata datacenter så att du inte påverkas av maskinvarufel.

Som andra webbhotell, 1&1 IONOS erbjuder säker hosting genom att implementera brandväggar, serverövervakning, DDoS-försvar, etc. Men för extra vård kan du också aktivera SiteLock-säkerhet (tillval) som är en effektiv tjänst mot sårbarheter och hacks. Du kan använda detta med 30 dagars rättegång och sedan bara $ 0,99 / mo.

Alla Windows-planer kommer också med webbhotell. Du får skapa upp till 100 e-postkonto. Tänk på att varje konto har 2 GB e-postlagring.

Tillsammans med andra freebies, 1and1 gåva 100 $ marknadsföringskredit för marknadsföring på Bing. E-post, chat och telefon är de viktigaste sätten att få teknisk hjälp dygnet runt. Om du har slut på kontanter och vill ha den billigaste Windows-värden är 1and1 utan tvekan ett alternativ att tänka på.

9. HostWinds

hostwinds

Lanserade 2010 HostWinds är en flera prisvinnare Windows VPS värdleverantör. De ingick en gång i 500 Inc.-listan.

HostWinds VPS-värdkategori finns i båda alternativen; Linux och Windows. De lägger beslutet i dina händer om du vill välja den hanterade eller ostyrda VPS Windows-planen.

Om du är en erfaren person kan du spara på kostnader avsevärt genom att välja onadministrerad server medan för bloggare / utvecklare som är nya i VPS passar hanterade lösningar bäst för dem.

Med HostWinds kan du välja mellan olika versioner av Windows-operativsystem. De vet hur viktig hastigheten är för webbplatsägare och besökare, det är därför alla servrar i kombination med 1 Gbps-portar och SSD: er.

Dessutom kan du välja datacenter från Dallas eller Seattle beroende på den geografiskt riktade målgruppen. Hostwinds är bland de få företag som lovar att leverera en förvånande 99.999% tillgänglighet. Som sagt kommer din kund alltid att ha tillgång till din webbplats.

De tog också många åtgärder för att göra sina tjänster säkra att fungera. Förutom grundövervakning finns det också auto DDoS-detekteringssystem. Plus med närvaron av nattliga säkerhetskopior, kan du arbeta fritt med bara $ 1 / mo.

På grund av VPS får du ett helt privat värdkonto från andra. Det betyder att det inte finns någon risk att ditt konto störs av andra tunga webbplatser på samma server.

Skalbarhet är en av de väsentliga delarna att titta på om du förutsäger omedelbar tillväxt nära i framtiden. De låter dig uppgradera din VPS sömlöst och för mer redundanta alternativ har du dedikerade paket tillgängliga.

Tänk på att det inte finns någon gratis Plesk-kontrollpanel, vilket innebär att du måste betala några extra dollar för en licens. Licenskostnaden beror på vilken version du föredrar att välja.

HostWinds kundtjänstområde är ganska imponerande där supportpersonen visas inom några sekunder på livechatt. Dessutom är supportbiljetter, telefon och en kunskapsbas också användbara.

10. CloudWays – Bästa molnhanterade Windows Server Hosting

cloudways

Sedan starten är Cloudways den bästa lösningen för Linux- och Windows-servrar. De har samarbetat med flera ledande molnleverantörer som Vultr, Amazon och Google, etc. och gör sina tjänster enkla tillsammans med aktiv kundsupport. Genom Cloudways får du hanterade tjänster på banbrytande molnarkitektur till en rimlig prissättning.

Cloudways är något det bästa alternativet om du inte vill ta itu med tekniska grejer eller på en nybörjare. Det gör att du enkelt kan använda Amazon, Google, Kyup, Vultr och Linode cloud.

Notera här att Plesk-panelen inte ingår gratis som andra molnföretag. För hantering kan du antingen köpa en Plesk-licens eller hantera genom deras förenklade kontrollpanel.

Även om Cloudways inkluderar gratis Let’s Encrypt SSL, flera cachesystem för snabbhet, och viktigast av allt dygnet runt kundsupport via livechatt.

De flesta molnleverantörer tar inte huvudvärken vid migrering av webbplatser medan Cloudways erbjuder en fri migration per konto. För WordPress-användare har de ett WordPress-plugin för dataöverföring. Och för andra måste du lämna in en begäran.

Den mest anmärkningsvärda delen av Cloudways att de på grund av deras partnerskap med andra leverantörer tillhandahåller ett stort utbud av datacenter för att vara värd för din webbplats eller applikation. Dessutom kan du använda deras tjänster gratis genom att registrera dig för ett 3-dagars provkonto.

CloudWays innehåller ett 1-klick installationsprogram i deras kontrollpanel som stöder 10+ appar som WordPress. Och det finns också tillgängligheten för några avancerade värdalternativ som du normalt inte kanske hittar på delad Windows-värd, t.ex. klick med 1 klick och Staging.

Det finns ingen återbetalningspolicy eftersom du under någon månad kan avbryta deras tjänster och därför kommer inga kvitton att debiteras. Det är ett bekvämt sätt att distribuera Windows-maskin tillsammans med aktiva supportkanaler.

11. HostGator

hostagor

Sist men inte minst är HostGator ett framträdande namn i värdbranschen. Stora rabatter är en av poängen med deras popularitet. Du kan starta ASP.NET till extremt konkurrenskraftiga priser. Och du får obegränsad bandbredd och lagring. Framför allt är den kraftfulla Plesk-kontrollpanelen inkluderad i Windows-värdplaner utan att ta ut några extra kostnader.

HostGator erbjuder 99,9% drifttidsgaranti som gäller både nät- och maskinvarufel. Och om uppetiden faller under den utlovade procentsatsen kommer de att utfärda värdkredit till ditt konto.

Deras Windows-hosting-server innehåller massor av programmeringsfunktioner som flera ASP.NET-versioner, PHP, Python, AJAX, och många fler.

HostGator är en av värdarna som erbjuder en differentierad återbetalningspolicy. Där de flesta företag ger 30-dagars eller ingen återbetalningspolicy för Windows-plan, ger HostGator 45-dagar säkerhet för dina medel.

Till skillnad från många tillåter de ett obegränsat antal MSSQL- och MySQL-databaser. Och varje konto uppstår med gratis delade SSL-certifikat.

Nästan 40 open source-skript kan installeras med bara ett klick. När du bygger en webbplats kan du behöva en bra layout.

För närvarande upprätthåller HostGator nästan 4500 gratis mallar relaterade till olika kategorier. Och oroa dig inte för din befintliga webbplatsmigrering eftersom de erbjuder gratis migrering och domänöverföring.

Även om HostGator är en stor webbhotell som erbjuder skalbara alternativ med överkomliga priser. Men vi hittade inte deras livechatt så snabbt. Vanligtvis är deras genomsnittliga responstid mellan 5 minuter vilket inte är snabbt.

Dessutom kan supportbiljetter och telefon användas för frågor. Men närvaron av flera sätt att hjälpa kunderna är verkligen bra. De har också en omfattande kunskapsbas där man kan hitta DIY-guider och självinlärande självstudier.

Slutliga tankar: Vilken Windows Hosting Server ska jag välja?

Så, vilken bör du välja för att njuta av snabba tjänster, pålitlig webbhotell och guru teknisk support?

Vi listade några av de bästa webbhotellföretagen för Windows-operativsystem för att vara värd för dina projekt på en pålitlig plattform med stöd av infrastruktur i företagsklass. Här är dock våra rekommendationer:

A2Hosting: De är inte bara prisvärda för Windows-servrar utan också generösa nog att erbjuda obegränsad SSD-värd, guru-support, Plesk Onyx-kontrollpanelen, gratis SSL-certifikat och 20x snabbare turboservrar tillsammans med pengarna-tillbaka-garanti när som helst..

Dream: Behöver du mer utrymme och massiv blocklagring? I det scenariot väljer du DreamHost eftersom du får gratis 100 GB blocklagring, 80 GB solid state hosting och begränsningsfri bandbredd. Med dem kan du enkelt distribuera Windows, BSD och Linux OS.

1and1: Om du är nybörjare eller har den lägsta budgeten kan du gärna gå med 1and1. I den här listan över bästa Windows-servervärdet, de är de billigaste att använda 100 GB lagring, gratis Wildcard SSL-certifikat, 2,5 GB RAM och 24/7 kundsupport via flera kanaler.

Nu är det din tur att bestämma vilken som bäst passar ditt projektkrav och fatta ett klokt beslut. Behöver du ytterligare hjälp? Tveka inte att fråga i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map