De bästa leverantörerna av WordPress 2020: [Pålitliga, tillförlitliga och prisvärda värdar]

7

Vill du starta en blogg eller företagssida men vet inte vilken som är 2020: s bästa WordPress-värd?


Oroa dig inte, vi har sammanställt en detaljerad lista över några av de bästa wordpress-värdarna för att hjälpa dig välja rätt företag.

Men först och främst lite introduktion till WordPress, Det är ett öppet källkod CMS (content management system) som lanserades 2003 av Matt Mullenweg och Mike. Nu ger WordPress mer än 25% webbplatser över hela världen och en av de mest populära CMS-plattformarna.

Du kan installera det fritt på webbservern och komma online inom några minuter. Den växer mycket snabbt på grund av enkelhet, flexibilitet och erbjuder en bred katalog med gratisprodukter och premiumprodukter (plug-ins och teman).

Genom att använda den kan du skapa alla typer av webbplatser som personlig blogg, magasinstil-webbplats, shoppingbutik, e-handelswebbplats, nyhetssajter och mycket mer. Sammanfattningsvis finns det många möjligheter som kan göras med WordPress.

Varför WordPress?

Nästan alla webbhotellföretag stöder WordPress, erbjuder installation med 1 klick och enkel att använda. Det är inte över än; WordPress har mycket att erbjuda som gratis tusentals mallar, enkla att installera, gratis plug-ins, sökmotorvänliga och mycket mer.

Här i den här artikeln är vårt mål att få de bästa värdföretagen som är kompatibla med WordPress när de använder de delade värdplanerna.

Men! Här är ett kritiskt problem Vilket är det bästa WordPress Hosting som verkligen anpassar sig till min webbplats?

Oroa dig inte! Vi gjorde det enkelt för dig.

Tänk först på hur viktiga dessa faktorer är för dig och tilldel prioriteringarna till var och en;

 1. Fart
 2. Uptime
 3. Funktioner
 4. Stöd
 5. Kosta
 6. Återbetalningspolicy

Vi är ganska säkra på att det nu är lätt för dig att välja den webbhotell som bäst passar dina behov.

Så gör vi tester:

 • Vi gör alla tester genom att installera samma version av WP.
 • Vi installerar Rise-mall som drivs av blomstrande tema på varje värd
 • Samma antal inlägg och sidor
 • Inget cachingsverktyg eller någon form av plug-ins installerade under provperioden
 • Vi gör tester med hjälp av de grundläggande planerna för nedanstående företag. Eftersom vi tror att om de levererar kvaliteten i sin mycket grundläggande plan så kommer de säkert att vara bra i de högre.

Wordpress Hosting 2019

10 bästa leverantörer av WordPress-värden 2020

Här är listan över våra resultat som stöder och kör WordPress mycket smidigt och vi förklarar dem med säkerhet som de bästa WordPress-värdleverantörerna.

1. A2Hosting

A2Hosting

De märkte om sig själv och lanserade 2003 med namnet A2hosting som tidigare var ”Iniquinet”. Det är ett av de bästa WordPress-värdföretagen som ger en 99,9% drifttidsgaranti. Och enligt vår erfarenhet når de framgångsrikt sina krav.

A2Hosting är mycket automatiskt, de optimerar din webbplats genom att automatiskt installera den A2-optimerade plug-in som skapas av A2hosting. Detta sparar dig särskilt när du inte har tillräckligt med kunskap om hur du gör webbplatsoptimering?

Deras planer är mycket attraktiva för webbhotell. Alla planer inkluderar solid state-enheter och om du har pengar, gå till “Turbo” -planen. Eftersom det erbjuder “turboservrar” och “A2 optimera webbplatsaccelerator” vilket gör din webbplats 20x snabbare.

Företaget vidtar olika försiktighetsåtgärder när det gäller säkerheten och introducerar Brute Force, Dual firewall, virusscanning, olika säkerhetsverktyg och automatisk säkerhetskopiering i sina planer för att göra säkerheten idiotsäker.

De levererar supporttjänster av hög kvalitet och underhåller Live Chat, telefonsamtal, e-post och ett stort fält av kunskapsbasen. Så du behöver inte oroa dig för någonting. Vi kontaktar dem via deras livechatt och testas genom att ställa olika frågor. Svaret kommer inom kort tid med mycket praktiska svar.

Nyckelfunktioner: (Lite plan)

 • Lagring: Obegränsat
 • Bandbredd: Obegränsat
 • domäner: Nej
 • webbplatser: 1 kan vara värd
 • E-postkonton: 25
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

2. SiteGround (60% rabatt)

siteground bästa värd för WordPress 2019

SiteGround lanserades sent jämfört med konkurrenterna (BlueHost, DreamHost etc.) men växer mycket snabbt och gjorde god beröm, särskilt bland bloggarna. Företaget är väl utformat för sina värdplaner och erbjuder olika tekniker för att säkerställa hastighet, drifttid, säkerhet osv.

Att köpa en plan är mycket enkelt och du behöver bara ange några detaljer. Och nu är du här i cPanel där 1-klick installatör väntar på dig för installationen av WordPress.

Alla datacenter stöds av flera kraftkällor som generatorer och UPS för att hålla dina webbplatser alltid online. Det finns ett inbyggt alternativ för säkerhetskopiering för att förhindra dataförlust. SSD-enheterna, SuperCacher, CloudFlare och mycket mer är bara för att göra din webbplats galen snabbt. Dessutom, om du är trött på att uppleva drifttiden med din befintliga webbhotell så oroa dig inte till SiteGround deras kontonisolering, Proaktivt serverövervakning låter dig aldrig ner.

SiteGround ägnade sin expertis till supporttjänsterna och tilldelar den kunniga personalen för att ge hjälp till kunderna via telefon-, livechat- och biljettsystemet. Lita på oss, de är tillgängliga dygnet runt och svarar inom kort.

Nyckelfunktioner:- (StartUP-plan)

 • Lagring: 10SE
 • besök: 10 tusen / mo.
 • domäner: 1 gratis domän, obegränsad underdomäner och parkerade domäner
 • webbplatser: Du kan vara värd för en webbplats
 • E-postkonton: Obegränsat
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

3. InMotionHosting

InMotion Hosting

För utvärderingsändamål tar vi “Lanserings” -planen. Värdplanen är väl optimerad med WordPress och har unika funktioner som förinstallerade WP, auto-uppdateringar, hastighetseffektiv, WP-CLI-integration etc. etc. Företaget erbjuder $ 250 reklamkrediter inklusive $ 100 Adwords, $ 75 bing och $ 75 Yahoo till driva kvalitetstrafiken.

Den amerikanska kundsupporten erbjuder telefoniska, Live Chat och e-postlösningar i alla aspekter. Du kan också skype dem. Vi kontaktar dem genom att använda Live Chat (eftersom det är det vanligaste sättet) och upplevde dem mycket snabbt. Det verkar som om de väntar på dig.

När det gäller hastigheten är laddningstiden verkligen kort och med SSD-enheter, OptimumCache och andra hastighetsförbättringstekniker är tjänsterna verkligen snabba. PHP 7 stöds också vilket är mycket vänligt och har fart. Med den genomsnittliga 99,9% Uptime ihållande, e-handelsvänlig, dra och släpp-byggare är företaget alltid vårt första val när du är värd för WordPress och vi rekommenderar InMotion Hosting utan tvetydigheter..

Nyckelfunktioner: (Lanseringsplan)

 • Lagring: Obegränsat
 • Bandbredd: Obegränsat
 • domäner: 1 gratis domän, 6 parkerade domäner och 25 underdomäner
 • webbplatser: 2 webbplatser kan vara värd
 • E-postkonton: Obegränsat
 • Pengar tillbaka garanti: 90 dagar

4. BlueHost

BlueHost Bästa WordPress Hosting 2019

När det gäller varumärkesimaget matchar det inte BlueHost och det bästa är det officiellt rekommenderas av WordPress.

Genom att använda den grundläggande värdplanen fann vi att de är mycket professionella när det gäller att tillhandahålla tjänsterna. Installationsprogrammet med 1 klick visar sig vara mycket praktiskt när du installerar WordPress.

Om du stöter på några problem kan du kontakta deras tillgängliga tekniska live support dygnet runt via telefon, chat och Ticketing.

BlueHost garanterar hastigheten med hjälp av resursskyddstekniken och CloudFlare. Med hjälp av CloudFlare-gratistjänsten kan du öka din webbplatshastighet med 2x och den laddas inom 2 ~ 3 sekunder.

Du bör gå efter “plus” -planen eftersom den erbjuder många funktioner än den “grundläggande” planen som spam-experter, $ 200 för annonskampanjer, obegränsad lagring etc. etc..

Nyckelfunktioner: (Grundläggande plan)

 • Lagring: 50SE
 • Bandbredd: Ouppmätt (ingen specifik gräns)
 • domäner: 1 gratis domän, 25 underdomäner och 5 parkerade domäner
 • webbplatser: Du kan vara värd för en webbplats
 • E-postkonton: 5
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

5. GreenGeeks

greengeek värd

Trey Gardner grundade GreenGeeks 2006. Om du är miljömedveten kommer du gärna att höra att de använder förnybar energi och får flera priser på grund av deras miljövänliga initiativ.

Genom att anta det senaste teknikföretaget kan leverera hastigheten. De senaste Intel Xeon-processorerna, SSD: er, 64 GB DDR3 Ram-servrar designade för maximal hastighet. Dessutom hanteras servrar korrekt mot säkerhets-, brand- och fuktighetsfaktorer för att förhindra någon form av undergång i tjänsterna.

Utbildad och erfaren personal ger hjälp via telefon, livechatt och biljettförfrågningar. Ett stort lager av artiklar, vanliga frågor och videoinstruktioner finns också tillgängliga. Så om du i alla fall hittar det livechatt eller något annat system långsamt så kommer antalet kunskapsbas säkert att hjälpa dig.

Företaget hävdar 99,9% Uptime-garanti och har flera datacenter så att för att dela uppgifterna mellan dem för att undvika dataförluster Tro oss företaget har verkligen uppfyllt deras drifttid. Vad beträffar lasttiden är det mestadels 1,7 till 2,3 sek.

Det finns en redundans av funktioner som gratis webbplatsbyggare, ingen migrationsavgift, SEO-verktyg, 1-klick WP-installationsprogram, PHP7, CDN och så vidare.

Nyckelfunktioner: (Grundläggande plan) 

 • Lagring: Obegränsat
 • Bandbredd: Obegränsat
 • domäner: 1 gratis domän, obegränsad parkerad och underdomäner
 • webbplatser: Obegränsat
 • E-postkonton: Obegränsat
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

6. DreamHost

DreamHost WordPress Hosting 2019

DreamHost avslutade nästan 19 år i branschen och är värd för över 1 500 000 webbplatser. De erbjuder olika värdtjänster som Shared, Managed, VP och Dedicated som är lämpliga för webbhotell för små till hög trafik. Efter att ha köpt värdplanen här är det lite svårt för de användare som använder cPanel eftersom företaget erbjuder en egen anpassningspanel. Men oroa dig inte för att de designade det som användarvänligt och efter lite fokus är det väldigt lätt att navigera.

Säkerhet, de håller det stramt oavsett om det är en e-handelswebbplats eller någon form av webbplats. SSL-certifikat, automatisk skanning av skadlig programvara och flera autentiseringssteg finns tillgängliga för att täcka säkerhetshålen. Företaget erbjuder en 100% driftstidgaranti som kan vara orsaken till deras högre priser. Istället för att använda de traditionella enheterna är deras servrar utrustade med SSD som gör din webbplats dramatiskt snabb

För supporttjänster erbjöd de inte någon kundsupport på telefonen. De finns tillgängliga på Live Chat, e-post och Twitter 24/7/365 och kom ihåg att de är utmärkelsevinnaren för bästa kundservice 2016.

Detta företag rekommenderas också av WordPress.org

Nyckelfunktioner: (Grundläggande plan)

 • Lagring: Obegränsat
 • Bandbredd: Obegränsat
 • domäner: 1 gratis domän
 • webbplatser: Du kan vara värd för obegränsad webbplats
 • E-postkonton: Obegränsat
 • Pengar tillbaka garanti: 97 dagar

7. MediaTemple

mediatemple utmärkt wordpress hosting 2019

De är i branschen och arbetar för att tillfredsställa sina kunder sedan 1998 och 2013 förvärvades det av Godaddy. Mediatemple är en av bästa WordPress-värdleverantörer med målet att det kommer att vara tillförlitligt för utvecklare, bloggare, designers, innovatörer etc. etc. Efter att ha upplevt sin personliga plan hittade vi:

Media Temple-värdplaner kommer med USA-baserade prisbelönta och förstklassiga supportalternativ och hjälper kunderna via Live Chat, Telefon, biljetter och till och med på twitter. Vi har gett våra inställningar för Live Chat och tyckte att de är supersnabba och fantastiska. Oavsett om det handlar om installation eller någon annan fråga om säkerhet, uppdateringar, adminpanelen … de är alltid redo att hjälpa dig.

Under vårt hastighets- och lasttest fann vi dem ganska effektiva. Användningen av SSD-enheter, skalbar bandbredd, PhP 7, CloudFlare CDN gör att din webbplats kör fantastiskt. 99,99% Drifttidsgaranti och om de inte levererar kan du begära kredit enligt deras kreditpolicy. Dessutom säkerställer automatisk säkerhetskopiering dina data.

Även om företagets nätplaner är dyra men i gengäld ger de dig kvaliteten i alla aspekter. Det betyder att de verkligen levererar det du betalar för

En annan fantastisk ställning i företaget är säkerhetsinitiativen. Ofta skanning efter skadlig programvara, sårbarheter, föråldrade plugins, spammetektering etc. och SiteLock för att upptäcka och ta bort skadlig programvara. Dessutom, om din webbplats hackats, ring bara dem och låt deras säkerhetsexperter hantera säkerhetsfrågorna. Det är upp till dig vilken typ av säkerhet du behöver, de erbjuder olika säkerhetspaket.

Om du vill befria dig från oro är mediatemplet ett bra alternativ att överväga:

Nyckelfunktioner: (Personlig plan)

 • Lagring: 20GB
 • Bandbredd: 1 TB skalbar
 • domäner: Nej
 • webbplatser: 100 kan vara värd
 • E-postkonton: 1000
 • Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

8. Hostgator

Hostgator värd 2019

Börjar från ett universitets sovsal i oktober 2002 av Brent Oxley företaget få mer än 1000 aktiva kunder på ett år. Nu är Hostgator ett stort namn och bästa wordpress-värd för små till genomsnittliga trafikwebbplatser och bloggar. De erbjuder ett brett utbud av värdplaner inklusive Shared / Web, Cloud, WordPress, Reseller, VPS och Dedicated. Den viktigaste kanten de fick är prissättningen som är uppskattande om vi jämför det med kvaliteten.

För teständamålet köpte vi Hatchling-planen som vi anser också vara en bra plan för förrätter.

Call, Live Chat, Ticketing, Video tutorials och det stora lageret av forum finns tillgängliga 24 x 7 x 365. Supporttjänsterna är bra och personalen är mycket kunnig men när vi upplever tar Live Chat 15 till 45 minuter att ansluta. Men detta kommer inte att hända varje gång de ibland är snabba. Men företaget bör förbättra det och vara konsekvent.

Drifttiden är mycket viktig eftersom om din webbplats är nere så byter folket till en annan och så att du förlorade många kunder och läsare. SiteGround kräver 99,9% Uptime-garanti. Vårt test visar att företagstjänsterna är stabila och håller din webbplats alltid online.

HostGator tillhandahåller $ 100 för AdWords, $ 100 för Yahoo! / Bing, inbyggt WP-installationsprogram, prisvärda priser, cPanel, gratis webbplatsbyggare med mer än 4500 gratis mallar och mycket mer. Kom bara in i HostGator så kommer du säkert att njuta av deras tjänster

Nyckelfunktioner: (Hatchling Plan)

 • Lagring: obegränsad
 • Bandbredd: obegränsad
 • domäner: Ingen fri domän, obegränsade underdomäner
 • webbplatser: 1 tillåten
 • E-postkonton: Obegränsat
 • Pengar tillbaka garanti: 45 dagar

9. WebHostingHub

webhostinghub

WebHostingHub erbjuder endast delade wordpress-värdplaner och kända som ett mycket bra alternativ för webbplatserna på små nivåer. Inte för gammal, företaget startade sin verksamhet 2010. WebHostingHub under övervakaren av InMotion Company (ett stort namn i värdbranschen), vilket är en mycket pluspunkt för WHH: s fördel.

De har inte lagt någon statistik eller gjort anspråk på någon Uptime-garanti. Men våra testresultat är ganska acceptabla och håller din webbplats funktionell. Låghastighetssajter som irriterar kunderna varför företaget erbjuder SSD-enheter som är kända för hög hastighet över de mekaniska enheterna.

Företagets konkurrenskraft är antalet funktioner som erbjuds. SSD för 20x hastighet än den traditionella, 90 dagar för att testa tjänsterna, kredit för marknadsföringskampanjer, Softaculous installationsprogram, ingen driftstopp under migrering, dra & drop builder, cPanel, mycket kompatibel med WordPress, POP3 / IMAP e-post, och listan fortsätter. De tar ut ett mycket litet belopp ($ 1) för att skapa säkerhetskopian efter varannan timme.

Mycket vänligt och kooperativt support tillgängligt dygnet runt till din tjänst via telefon, livechatt, e-post. Du kan också chatta med dem över skype. Stödet som vi har fått var fantastiskt. De publicerade informationen på Facebook och Twitter relaterade till verktyg som kan vara till hjälp för att bygga webbplatsen och bloggar så följ dem för att hålla dig uppdaterad.

Nyckelfunktioner: (Gnista)

 • Lagring: Obegränsat
 • Bandbredd: Obegränsat
 • domäner: 1 gratis domän, 5 parkerade och 25 underdomäner
 • webbplatser: 2 tillåtet
 • E-postkonton: Obegränsat
 • Pengar tillbaka garanti: 90 dagar

10. HostWinds

hostwinds pålitliga WordPress-värdleverantörer 2019

Tja, företaget skiljer sig inte väl från de andra i branschen. Starta nyligen 2010 företaget upprätta olika datacenter i Dallas, Texas och Infomart som stöds av generatorer, kylare, säkerhetsövervakning etc. för att skydda från alla katastrofer.

Hostwinds strävar hårt efter att erbjuda exceptionella supporttjänster. Vi hittade livechatt tillräckligt för att lösa problemet snabbt. Telefon, Live Chat, biljettsystem och kunskapsbasstjänster upprätthålls av företaget för att ta reda på kundens problem. Dessa tjänster finns tillgängliga varje gång, varje dag och under hela året.

Företaget är väl utformade teknologierna för att leverera maximal hastighet och 99,9% drifttidsgaranti. Resultaten är ganska respektabla och stabila. WindSpeed-tekniken hjälper till att skydda varje användares resurser och gjort optimering som gör att din webbplats fungerar bättre.

Nyckelfunktioner: (Grundläggande)

 • Lagring: Obegränsat
 • Bandbredd: Obegränsat
 • domäner: Ingen fri domän, obegränsade underdomäner
 • webbplatser: 2 tillåtet
 • E-postkonton: Obegränsat
 • Pengar tillbaka garanti: 60 dagar

Slutsats – Vilken är den bästa WordPress-värden 2020?

Listan över stress på de bästa värdarna som visar tillfredsställande resultat. Om du är en WordPress-älskare och letar efter den webbhotell som bäst passar din blogg eller webbplats bör du prova på dessa.

Nästan alla företag som använder SSD för att leverera ett högt svar som InMotion, SiteGround, A2Hosting, etc. Varje värdföretag har sina fördelar och nackdelar som WebHostingHub och SiteGround erbjuder massor av funktioner i plånboksvänliga paket men WHH är ett nytt namn i branschen medan SiteGround begränsade antalet besök per månad.

Enligt vår uppfattning presterar InMotion, A2Hosting, SiteGround lite högre och smidigt och passar från alla perspektiv (pris, senaste teknik osv.) Medan MediaTemple också är ett mycket bra alternativ men kostsamt.

Siteground: Rekommenderas av WordPress.org, stöttat av banbrytande infrastruktur, SSD: er, flera datacenter, avancerade senaste servrar och branschens bästa kundsupport.

InmotionHosting: SSD-värd, gratis migrering, gratis domännamn, olika stödkanaler, års erfarenhet av branschen, 90 dagars återbetalningsgaranti

A2Hosting: Obegränsad lagring på SSD: er, gratis automatisk SSL-aktivering, tillförlitlig och uppdaterad av enskilda användare samt tredjepartsgranskningswebbplatser.

Till slut vill vi säga det, välj det företag som bäst passar dina krav. Vi har noggrant sammanställt listan efter att ha gjort flera tester och bedömningar från olika vinklar (prestanda, support, värde, etc.). Välj rätt WordPress-värd som uppfyller alla webbhotellbehov och kan hantera trafiken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map