Bästa DigitalOcean-alternativ 2020 [Börja på bara 0,004 dollar / timme]

1

Vill du veta vad är några pålitliga DigitalOcean-alternativ eller liknande molntjänster?


Eller så behöver du bara några bra alternativ för att flytta ditt befintliga projekt från DigitalOcean?

Nästan alla som har existens online måste veta om Digitalocean cloud hosting-tjänster. Anledningen bakom deras popularitet är kvalitetstjänster till låga priser. Baserat på dessa skäl har de ett starkt rykte och tusentals nöjda kunder.

Men Vänta!

Varför Digital Ocean Alternatives?

Supporttjänster är en av de mest framstående faktorerna när man beslutar om webbhotellleverantör för ett projekt. Och i supporttjänster är Live Chat ett extremt bekvämt sätt att få hjälp direkt.

Men DigitalOcean erbjöd inte Live Chat och det enda sättet är att skicka in en biljett. Att skicka en biljett är bra men för mindre problem. För allvarliga och stora problem där du behöver hjälp direkt, är det mycket obekvämt att skicka en biljett eftersom det tar timmar.

Så för de människor som kan hantera tekniska aspekter på servern på egen hand kan det inte vara problem att överväga. Men för nybörjare är detta verkligen ett stort problem och de kan förvänta sig sinnesstresssituationer på grund av deras obekväma stödkanaler.

En annan orsak kan vara prissättningen för vissa användare. Även om DigitalOcean erbjuder en mycket prisvärd prisstruktur men nu på grund av en hög konkurrensnivå kan du också hitta några låga priser leverantörer än Digital Ocean.

Det är några av de viktigaste punkterna, särskilt kundsupporten som driver kunderna att hitta de potentiella alternativen.

Genom att lista alla alternativ blir listan ganska enorm så vi försäkrar oss noggrant bara de närmare, kraftfulla och kompetenta leverantörerna.

Låt oss nu gå till det verkliga ämnet

2020: s bästa DigitalOcean-alternativ, konkurrenter och liknande molntjänster [Börja på bara $ 0,004 / tim]

1. Kamatera – # 1 VAL

(Bäst för: Utvecklare, programmerare och resursintensiva uppgifter)

Kamatera molnservrar

Kamatera är vår “Top Choice”När det gäller prisvärda molnhotell med stöd av elegant infrastruktur, kraftfull hårdvara och de senaste serverkomponenterna. Det som gör det till ett utmärkt alternativ till DigitalOcean är tillgången till dussintals stöd för operativsystem, samt anpassad OS-distribution.

Det finns ett brett utbud av operativsystem, inklusive Windows, CentOS, Debian, FreeBSD, etc. som kan installeras med några klick. Faktum är att utvecklare-appar och CMS som Drupal, Magento, WordPress, Joomla, Docker, LAMP, LEMP, MongoDB och Tomcat också är tillgängliga att installera.

Precis som Digital Oceans snabba tillhandahållande, kan du också ställa in en molnserver under 60 sekunder med önskade systemresurser. Processen är enkel, allt du behöver göra är att gå till ditt konto-instrumentpanelen, välja serverzon, bestämma vilket OS / app du behöver, välja CPU-kärnor, RAM, utrymme och andra tillägg (om det behövs), och du ” är bra att gå. Det är allt; det är så enkelt som det är.

Företaget har många års erfarenhet (mer än två decennier), interna experter tillgängliga dygnet runt för att hantera tekniska problem genom livechatt, e-post och telefonsamtal. Kamatera slår DigitalOcean i detta avseende eftersom den tävlande värden inte har livechatsupport, de hjälper endast via e-post / biljett.

När vi jämför datacenterplatser för båda leverantörerna har Kamatera också en fördel i detta avsnitt liksom. De har 13 datacenter på fyra kontinenter, medan DigitalOcean har 12, men inte så mycket. Beträffande tjänster och produkter som erbjuds av båda värdarna kan du hitta ett brett utbud av tjänster från dem, inklusive tillägg som säkerhetskopiering, lastbalanserare, brandväggssäkerhet, IP-adresser, etc..

För att installera appar, operativsystem och utvecklingsmiljöer tillhandahåller Kamatera och DigitalOcean 1-klick installationsprogram, vilket säkerställer snabb serverlansering. Det finns mer än 100 OS-bilder att välja mellan för att uppfylla alla användare.

En grundläggande “Standard” molnplan (Droplet) kostar $ 5 / månad paket 1 GB RAM, 1 vCPU, 1 TB bandbredd och 25 GB SSD utrymme. Jämfört med Kamatera kostar deras inträdesplan $ 4 / månad paket 1 GB RAM, 1 vCPU vid 2667MHz, 20 GB SSD utrymme, CentOS Linux 8, 1 gratis IP och 5 TB bandbredd. Du kan också konfigurera en anpassad molnserver med upp till 384 GB RAM och 72 vCPU-kärnor också.

Nu är frågan varför Kamatera?

Kamatera är överlägset en av de bästa molnplattformarna eftersom alla deras servrar är byggda med de snabbaste Intel Platinum-processorerna (300% snabbare än föregångars generationer). Varje server som använder 40Gbit internetanslutning, SSD: er för att undvika flaskhalsar, säkerställa noll latens och obegränsad skalbarhet.

Dessutom erbjuder de också ett 30 dagars gratis provkonto för en testkörning så att man kan kontrollera och bestämma om det är rätt molnhotell för deras projekt. Slösa inte mer tid, gå vidare till Kamatera genom att klicka här och njut av ett TRIAL-konto i dag.

Planer intervall
Prissättning$ 4 / mo – $ 80 / mo
Webbplatser / apparObegränsat
CPU1 – 72 vCores
Bagge1024 MB – 384 GB
Lagring20 GB – 1000 GB SSD
Bandbredd5TB

2. Vultr [Börjar på $ 0,004 / tim]

(Bäst för: Utvecklare, programmerare och bloggare)

Vultr bästa molnhotell med låg prcie

När du söker på DigitalOcean-alternativ huvudsakligen baserat på prissättningen blir Vultr ett starkt val, särskilt för utvecklarna. Deras robusta infrastruktur och proaktiv övervakning gör det möjligt för dem att erbjuda en 100% drifttidsgaranti. Och i fallet, om de misslyckas med att leverera sitt fordran, kommer de att utfärda driftsavbrott för den perioden.

Vultr har 15 datacenter ligger runt om i världen (Nordamerika, Asien, Europa och Australien). Detta gör att du kan distribuera din server nära kunderna och som erbjuder låg latens vid sidbelastning. Senaste generationens Intel CPU: er används av Vultr. Dessutom innehåller servrar solid state-enheter.

Liksom DigitalOcean erbjuder Vultr också molnhosting varje timme och månad. Den första lågprissatta molnberäkningsplanen kostar bara $ 2,50 Det erbjuder 512 MB RAM, 1-Core CPU, SSD-20GB lagring och 500 GB bandbredd. Medan nästa plan kostar liknande DigitalOceans grundläggande plan (dvs $ 5) men ger mer resurser som SSD-25GB, 1 GB RAM, 1 Core och nästan 1 TB bandbredd.

Vultr kommer inte bara online snabbt utan erbjuder också otroligt designad kontrollpanel. Du får enkelt tillgång till serverns olika egenskaper. De låter dig skapa en ögonblicksbild av servern som sparar tid när du omdisponerar till den nya servern. Vultr innehåller massor av andra funktioner som Block-lagring, 1-klick-appar (WordPress, Joomla, GitLab, etc …) och många OS-mallar.

Vultr har olika appar relaterade till Linux, Windows, serverappar och webbservrar. Här är det som inte besviker oss lite där, Vultr erbjuder inte livechatt. Allt du kan göra är att bara öppna en biljett och få hjälp av deras experter. Generellt svarar de snabbt och du förväntar dig svaret om några timmar. Så om du söker efter ett billigt alternativ, kan Vultr vara det.

Planer intervall
Prissättning$ 2,50 / mo – $ 640 / mo
webbplatserObegränsat
CPU1 – 16 Kärnor
Bagge512 MB – 96 GB
Lagring10 GB – 1600 GB SSD
Bandbredd0,5 TB – 15 TB

3. A2Hosting – Topp DigitalOcean-konkurrent för bloggare

(Bäst för: Bloggare, marknadsförare och webbansvariga)

A2 moln vps med anpassad plan

Ett annat kraftfullt alternativ som spelar in som DigitalOcean-alternativ är A2Hosting, det lanserades redan 2003. De deltar också i att skydda miljön genom att stödja projekt för förnybar energi och samarbeta med Carbonfund.org.

Det fanns tillfällen då människor kanske inte mycket medvetna om sina tjänster men nu visar det ökande antalet nöjda kunder (mer än 12,3k recensioner) att A2 har ett starkt engagemang för kvalitet. SSD-skivorna, olika interna verktyg för att ställa in prestanda gör A2-värd som en av de snabbaste webbhotellleverantörerna. Inte bara hastigheten, de har också åtagit sig att ge 99,9% drifttid.

A2Hosting erbjuder både förberedda och anpassningsbara molnhotellplaner. I anpassningsplaner kan du faktiskt välja serverzon, RAM, CPU-kärnor, CPU-hastighet och lagringsutrymme. Dessutom kan du välja mellan versionerna OS-mallar för Ubuntu, Slackware, Fedora, CentOS, Debian och mycket mer. Medan cPanel kräver licensaktivering. Cloud VPS kan slås på och av på användarens begäran.

Deras ”Start” -plan (kostar $ 15) är ett utmärkt val för nybörjare och bloggare. Planen kommer med 10 GB SSD-lagring, 512 MB RAM, 2 kärnor CPU och obegränsad inkommande trafik. Samtidigt som de innehåller 2 TB utgående data gratis och efter det kostar det bara $ 0,12 per 1 GB. Alla planer stöds med återbetalningsgaranti när som helst. Du kan ansöka om full återbetalning om du inte är nöjd med dem. Så du kommer aldrig att använda deras tjänster.

Alla supportkanaler finns för att hjälpa användare. Deras Guru-personal ger hjälp på telefon, Skype, samtal, biljetter och livechatt. Och för självhjälp kan du titta igenom deras kunskapsbas. A2Hosting är verkligen ett trevligt val som erbjuder kompatibel och snabb delad värd, molnservrar, VPS-servrar och dedikerade värdlösningar.

Planer intervall (3 planer)
Prissättning$ 15 / mo – $ 25 / mo
webbplatserObegränsat
CPU2 kärnor
CPU-hastighet600 MHz
Bagge512 MB – 1 GB
Bandbredd4 TB – 6 TB
Lagring10 GB – 25 GB SSD

Notera: Du kan designa planerna enligt dina krav med upp till 8-kärnor, 16 GB RAM och 200 GB lagring.

4. CloudWays

(Bäst för: Utvecklare, bloggare, företag och marknadsförare)

Cloudways hanterade alternativ för digitalocean

Cloudways blir en mycket potentiell leverantör när man överväger DigitalOcean-alternativ. Företaget startade tillbaka 2011 erbjuder pålitliga hanterade molnhotellplaner. De erbjuder en fantastisk uppsättning funktioner som lagring på solid state-enheter, Http / 2 aktiverad, skalning med 1 klick, iscensatsområde, 1-klicks kloning intuitiv instrumentbräda, gratis migrering av webbplatser och mycket mer.

Cloudways erbjuder molninfrastrukturer från olika leverantörer Vultr, DigitalOcean, Google, Amazon och KYUP. Så om du vill använda DigitalOcean men förvirrad eftersom de inte erbjuder livechatt är Cloudways den bästa lösningen. De erbjuder en internt supportteam 24/7 via livechatt, e-post och samtalsförfrågan etc. när du väljer Digital Ocean-molnet.

Deras värdplaner stöder massor av applikationer och därmed kompatibla för bloggare, utvecklare, designers och e-handelskrav. De mest grundläggande plan ($ 7) erbjuder 512 MB RAM, 20 GB lagring, 1 TB bandbredd och en fri 1-klicka på SSL-certifikat. Mer bandbredd kan läggas till på bara $ 0,02 / GB med hjälp av Digital Ocean-plattformen. Planerna stöds med 30 dagars återbetalningspolicy. Dessutom, med flera företags infrastruktur, kan du säkert komma med den önskade planen.

CloudWays stöder olika molnplattformar, så att du kan hitta massor av datacentra över hela världen. Detta betyder att du kan välja en plan för leverantören som har ett datacenter nära din målgrupp som förbättrar laddningen av webbplatsen. För en utvecklare tillåter de det enkel Git-integration. Dessutom tillhandahåller de SSH & SFTP-åtkomst, API, val av databaser och cron-jobb osv. Observera här att du inte kan integrera cPanel eller Plesk.

Cloudways erbjuder också Lack UI som förbättrar webbplatsens säkerhet och prestanda. De stöder olika hastighetsvänliga tekniker som Nginx, PHP 7, memcached och Apache-server för en smidig värdupplevelse. Du kan testa deras tjänster, de erbjuder 3-dagars provkonto utan kreditkort. Så det är ett bättre sätt att utforska CloudWays.

Notera: Cloudways erbjuder molnhotell med hjälp av DigitalOcean, Vultr, Amazon, Google och Kyup infrastruktur. Nedan visas Cloudways-priserna för DigitalOcean-plattformen.

 Planer intervall (4 planer)
Prissättning$ 7 / mo – $ 70 / mo
webbplatserObegränsat
CPU1 – 2 Kärnor
Bagge512 MB – 4 GB
Lagring20 GB – 60 GB SSD
Bandbredd1 TB – 4 TB
SSLFri

5. Host1Plus

(Bäst för: Utvecklare – Full root access)

host1plus molnservrar

Fortsätter listan med alternativ till DigitalOcean, här är Host1Plus. Det finns både Windows- och Linux-molnservrar. Kontrollen över de utvecklingsvänliga funktionerna som SSH-åtkomst, DNS-hantering och API-åtkomst till andra funktioner gör det till en av de bästa molnhotell för utvecklare.

Anledningen till att Host1plus är ett nytt namn för dig som de lanserade just 2008. Men företaget växer så snabbt och nu hanterar över 70 000 kunder runt om i världen. Valet av plats spelar en framträdande roll i webbplatsbelastningen, det är därför Host1Plus molnberäkning för närvarande erbjuder 3 serverplatser i Tyskland, USA och Brasilien.

Host1Plus-servrar är utrustade med Intel Xeon E5 v3. Dessutom inkluderar alla deras planer schemalagda säkerhetskopior, en gratis IPv4, skalbarhet och förinstallerade mallar för operativsystem. Det erbjuder en gratis dedikerad IP-adress. Dessutom stöder deras servrar KVM-hypervisorer som har förbättrat prestanda och säkerhet än OpenVZ.

Genom att använda Host1plus måste du arbeta huvudsakligen med kommandorader. Men du står fritt att installera något annat operativsystem. Om du inte gillar att kommandorader fungerar kan du använda cPanel-tillägg genom att spendera 15 $. Den mest grundläggande planen innehåller 1-Core CPU, 512 MB RAM, 20 GB lagring och 2 TB bandbredd genom att kosta $ 8 / månad. Förutom detta erbjuder de en 14-dagars återbetalningspolicy.

För att tillhandahålla supporttjänsterna erbjuder Host1plus chatt och en omfattande kunskapsbas. Dessutom uppskattar vi verkligen deras tutorials som innehåller användbart innehåll. Företaget också erbjuda chattjänster under 9-18 GMT + 3. Men du kan hoppa över dem även efter kontorstid. Host1plus är en växande leverantör som erbjuder låga priser molntjänstjänster genom att ge mycket kontroll i användarens händer.

Linux OSPlaner intervall (6 planer)Windows OSPlaner intervall (4 planer)
Prissättning$ 8 / mo – $ 156 / moPrissättning$ 25 / mo – $ 152 / mo
webbplatserObegränsatwebbplatserObegränsat
CPU1 kärnor – 8 kärnorCPU2 kärnor – 8 kärnor
Bagge512 MB – 32 + GBBagge4 GB – 32 + GB
Lagring20 GB – 1000 GB SSDLagring100 GB – 1000 GB SSD
Bandbredd2 TB – 24 TBBandbredd6 TB – 20 TB

6. DreamHost – Obegränsad SSD Cloud Hosting

(Bäst för: Utvecklare, bloggare, marknadsförare)

Dreamhost cloud computing 2017

Dreamhost arbetar sedan 1997 och är känd som den pålitliga och erfarna leverantören. Tillsammans med kvalitetshotelltjänster gör de också sin position som den bästa domänregistratorn. De erbjuder att starta servern inom 30 sekunder varför en snabb lösning för utvecklare, marknadsförare och bloggare.

Företaget byggde en smart arkitektur som består av den senaste tekniken som solid state-enheter och nästa generations processorer. De sätter serverkontrollen i dina händer och du kan göra ändringar via kommandorader och andra verktyg.

Dreamhost erbjuder en-kärnans CPU med 512 MB RAM. Planen innehåller också 80 GB-SSD-lagring och 100 GB blocklagring precis vid $ 4.50 / mo medan du ytterligare kan lägga till ytterligare block enligt dina behov bara på $ 10 / månad. De erbjuder gratis uppladdningstrafik medan du debiteras för bandbredd för nedladdning. Och din investering säkras med 97-dagars återbetalningspolicy.

Behöver du mer resurser? De erbjuder också servrar med upp till 8 GB RAM. En annan fördel med att använda Dreamhost, kan du köra en molnserver under lång tid medan du kommer att debiteras för högst 600 timmar. (25 dagar) under en viss månad. Så du kommer att njuta av tjänster för en högre varaktighet med låga priser jämfört med DigitalOcean.

DreamHost erbjuder också utvecklarvänliga verktyg under DreamObjects genom att ta ut nominella avgifter. Det inkluderar utveckling av webbappar, automatisk säkerhetskopiering av WordPress-webbplatser och integration av dina lagringsapplikationer (CloudBerry, QNAP och Dropshare och många andra), etc..

Du kan när som helst kontakta deras supporttjänster via chatt och e-post. För att få hjälp i telefon måste du köpa deras “Call-back” -funktion. Sammantaget är DreamHost ett trevligt val och prissättningen gör det till ett verkligt nära alternativ till DigitalOcean.

 Planer intervall (3-planer)
priserna$ 4,50 / mo – $ 48 / mo
webbplatserObegränsat
CPU1 kärna – 4 kärnor
Bagge512 MB – 8 GB
BandbreddLadda upp trafik gratis
Lagring80 GB –SSD

7. HostGator Cloud Hosting

(Bäst för: Bloggare, webbansvariga och marknadsförare)

hostgator cloud bästa snabba digitaloceanalternativ

HostGator erbjuder snabba men ekonomiska molntjänsttjänster. Du kanske hör några som klagar över deras delade värd. Men genom att använda HostGator-molnhotell kommer du att smaka på en helt ny upplevelse. Även vissa etablerade bloggare nämner HostGator Cloud-tjänster som den bästa webbhotell.

Förutom kvaliteten är det andra som gör HostGator till ett bra DigitalOcean-alternativ för bloggare och webbansvariga prissättningen. Hostgator erbjuder en kläckande molnplan på bara $ 4.95 / month medan Digitalocean debiterar $ 5 / månad. Dessutom, jämfört med DigitalOcean, erbjuder HostGator mer resurser till sina användare som 2-kärnor CPU, 2 GB RAM, obegränsad bandbredd och lagring, etc. Medan DigitalOcean tillhandahåller 1-kärnans CPU, 20 GB SSD-lagring, 512 MB RAM och 1 TB bandbredd.

Skalbarhet är skönheten hos HostGator och med bara enkla klick kan du öka dina resurser enligt dina krav. Detta är inte bara kostnadsbesparande utan får dig också ut av data migreringen och problem utan resurs. För att leverera höghastighetstjänster inkluderar de integrerad lokal caching med alla sina planer.

Ett annat motiv för att välja HostGator framför digitalocean är kontrollpanelen. HostGator innehåller en enkel att använda kontrollpanelen. Dessutom visar HostGator mer förtroende för sina tjänster, som ett resultat de erbjuder 45-dagar pengarna tillbaka-garanti som är över branschens genomsnitt.

Fortfarande inte imponerad av HostGator? Vi är säkra på att detta kommer att ändra dig. Digitalocean erbjuder inte livechatt och för hjälp måste du skicka in en biljett som är en långsam process. Och om du inte vet mycket om serverhantering och andra tekniska parametrar kan du komma in i allvarliga problem. Å andra sidan tillhandahåller HostGator kundsupport via telefon, livechatt och biljetter. Även om de inte är konsekventa i livechatt men ändå mycket bättre än något biljettsystem.

 Hatchling, Baby och Business Cloud
Prissättning$ 4,95 – 9,95 / mån
webbplatser1 – Obegränsat
CPU2 kärnor – 6 kärnor
Bagge2 GB – 6 GB
Bandbreddobegränsad
Lagringobegränsad
domänerObegränsat

Notera: Högre planer inkluderar funktioner för SSL och parkerade domäner

8. InMotion Hosting

(Bäst för: Webbmarkörer, bloggare och större utvecklingsprojekt)

InMotion Cloud VPS värdgranskning

Det näst bästa alternativet för DigitalOcean är den välorganiserade, pålitliga och populära InMotion Hosting. Företaget är betrodd av CNET och fick A + -betyg med BBB. Det finns också tusentals bra recensioner från riktiga användare. De kännetecknas ofta för de snabba snabba tjänsterna, kundsupport med snabb respons och generös 90-dagar Återbetalningspolicy.

InMotion erbjuder hanterade Cloud VPS-värdstjänster som kan vara anledningen till att deras planer är dyra jämfört med DigitalOcean. Men höga specifikationer för planer förtjänar sådan prissättning. Ta bara exemplet med deras VPS-1000HA-S (mest grundläggande) plan som kostar $ 29.99 / month men innehåller 4 GB RAM, 75 GB SSD-lagring, 4 TB bandbredd, 3 IP-adress, säkerhetskopiering och mycket mer. Dessutom får obegränsade webbplatser vara värd för en enda plan. Alla Cloud VPS-planer är också optimerade för e-handelsbehov.

Med sådana intressanta planer kan du gissa att det är etablerat för bloggare och webbmarknadsförare istället för nybörjare. Eftersom de erbjuder VPS-baserat molnhotell så kan du förvänta dig stenfast 99,99% Drifttid och blixt-snabb hastighet. Maxhastighetszoner spela en viktig roll i att förbättra hastigheten som gör att du kan välja datacentrets plats under kassaprocessen.

Om du redan använder cPanel med din befintliga leverantör, så kommer du gärna att veta att InMotion inkluderar den intuitiva cPanel med alla deras Cloud VPS-planer. De ger också ett gratis domännamn med 6 och 12-månadersplaner. Istället för 1 eller 2 kärnor utvecklar InMotion ett system där din uppgift är spridd över tillgängliga CPU-kärnor för snabbare körning och därmed kan flera uppgifter utföras spontant.

En annan funktion som gör InMotion till ett av de fantastiska DigitalOcean-alternativen är kundvård. Inte bara Live Chat, Telefon och e-post, men du kan också prata via Skype.

Så även om deras planer är kostsamma i förhållande till DigitalOcean, men du kommer att få en väl presenterad plan som inkluderar den snabba snabba hastigheten med SSD (20x snabbare än spinnande enheter), stillbildsserver, säkerhetskopiering, gratis webbplatsmigrering och mycket mer.

 Planer intervall (3 planer)
priserna$ 29.99 / mo – $ 74.99 / mo
webbplatserObegränsat
CPUFri
Bagge4 GB – 8 GB
Bandbredd4 TB – 6 TB
Lagring75 GB – 260 GB SSD
IP-adresser3 – 5
cPanelFri

Slutsats

Molnhotell förvandlas gradvis till en populär plattform för utvecklare, bloggare och webbmarknadsförare på grund av dess potentiella fördelar som bunnsolid upptid, flera datacenters val, snabb hastighet och mycket mer.

Cloud computing erbjuder också en unik funktion där dina data klonas på de olika servrarna, och i händelse av en serverfel kommer din webbplats fortfarande att fungera normalt via annan fungerande server. Det är den lockande skönheten i molnhotell.

Att plocka upp det bästa DigitalOcean-alternativet blir mycket enkelt genom att hålla ett öga på den typ av arbete du vill göra. Om du söker efter alternativet för utveckla behov, då rekommenderar vi Kamatera och Vultr eftersom du får alla utvecklarvänliga verktyg och appar på ett ställe. Dessutom har de ett 24-timmars internt supportteam för att snabbt hantera användarens frågor.

Å andra sidan, om du är en bloggare eller webbmarknadsförare och vill vara värd för din blogg på molnvärd på längre sikt sedan A2Hosting och Dream erbjuda ro i sinnet. De är brinnande snabba, levererar över 99,9% drifttid, enkla att använda och tillhandahåller supporttjänster främst genom livechatt, telefon och biljetter. Dessutom finns det många bra recensioner från tredje part om båda värdarna.

Det är vårt ödmjuka förslag om DigitalOcean-alternativ. Så välj en leverantör av dina behov och dela dina älskade tankar med oss. Det kommer att vara ett nöje för oss.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map