10 bästa billiga Linux VPS-leverantörer 2020

1

Jagar du på VPS-servern för att vara värd för dina växande projekt?


Är du nyfiken på om det finns någon billig Linux VPS-leverantör?

VPS hänvisar till en virtuell privat server och beskrivs också som den virtuella dedikerade servern. I den här typen av värd är en fysisk server uppdelad i flera virtuella maskiner med dedikerade resurser som RAM, lagring och CPU.

En VPS-server tillåter mer kontroll som att installera önskat operativsystem och serveradministration. Det kan hålla större platser effektivt på grund av den dedikerade miljön. Även VPS-server delade också mellan de olika användarna, men det finns en betydligt lägre mängd användare på hela servern.

Några unika fördelar med VPS-server

 • Enkel skalbarhet och ytterligare resurser kan läggas till genom att bara navigera till kontrollpanelen
 • Tillhandahåller en segregerad miljö till varje användare, och kan därför inte avbrytas av grann VPS
 • Säkerställa större säkerhet
 • Varje användare har sina dedikerade resurser som RAM, CPU och lagring osv.
 • Ger högsta drifttid och brinnande snabbhastighet Resurser som den dedikerade servern till hälften av kostnaden Ger dig root-åtkomst och till och med du kan ändra operativsystemet
 • Du har valet att anställa hanterade och ostyrda VPS-server och mycket mer

På grund av ovanstående toppfunktioner visar det i allmänhet att sådana tjänster kan vara extremt dyra. Men det är det inte. En VPS-värd kan kosta dig mer än delad värd, men förblir ändå överkomligt.

billiga linux vps-serverleverantörer

Så om du letar efter en billig VPS-server som körs med Linux-operativsystemet och ger större tillförlitlighet, säkerhet och sinnesfrid, kommer du till rätt ställe.

Topp 9+ Bästa billiga Linux VPS-värdleverantörer 2020

1. Kamatera

Kamatera

Kamatera är en perfekt plats för Linux- och Windows-entusiaster som letar efter en one-stop-shop för att utnyttja mycket prisvärda men skalbara virtuella servrar som drivs av molninfrastruktur. Företaget har många års erfarenhet inom IT-sektorn (verksam sedan 1995), det vill säga mer än två decennier. Som sagt, de kan leverera banbrytande, sinnesfrid och prestationsorienterade tjänster över hela världen genom flera datacenter i fyra kontinenter.

Kamatera låter dig välja mellan upp till 13 globala datacenter som stöds av solid state-enheter, kraftfulla Intel Platinum-processorer och 400 Gbit-bandbredd med 99,95% drifttid – garanterat. Med sin webbaserade konsol tar det mindre än 60 sekunder att distribuera moln Linux VPS eftersom allt är automatiskt, tack vare omedelbar tilldelning. Allt du behöver göra är att välja datacenterplats, önskad server, önskat OS / App, Antal CPU: er, Ram, lagring, lösenord och projektnamn.

Det finns ett gäng operativsystem (100+ OS-bilder) tillgängliga att installera med olika versioner, inklusive Ubuntu, CentOS, Windows, FreeBSD, Debian, etc. Man kan enkelt installera cPanel, WordPress, Redis, MySQL, nfSense, phpMyAdmin och LEMP också tack vare användarvänliga anpassade kontrollpaneler. Utvecklare kan också distribuera ett anpassat operativsystem. Tillägg som säkerhetskopior, privat nätverk och hanterad webbhotell kan aktiveras under distributionsprocessen eller senare beroende på dig.

Förutom moln VPS tillhandahåller Kamatera ett brett sortiment av produkter, inklusive blocklagring, lastbalanserare, brandvägg, privat molnätverk och hanterade molntjänster till alla användare. Deras blocklagringsplaner börjar från så låga som $ 0,05 / GB per månad, passar bäst för att lagra databaser och appar till låg kostnad. Lastbalanserare är praktiskt när du hanterar en enorm webbplats, appar eller utvecklingsmiljö för att dela upp arbetsbelastningen mellan flera för att minimera prestandaproblem.

Kamatera planerar pris

Kamatera erbjuder upp till 9 förhandsanpassade planer tillsammans med anpassat alternativ där du kan konfigurera varje aspekt av din server. Det allra första paketet ger kraften i 1 vCPU, 1 GB Ram, 20 GB SSD-utrymme och jätte 5TB bandbredd till en kostnad av bara $ 4 / månad eller $ 0,005 / tim – är det inte vanvittigt lågt? Du får två alternativ när det gäller faktureringssystemet; timme och månad. Alla dessa förmåner har 24/7 tillgängligt premiumkundsupport. En 30-dagars gratis rättegång väntar på HostingSprout besökare, så prova det direkt i dag.

2. Vultr (endast $ 2,50 / mo)

Vultr Linux VPS-servrar hem

Oavsett om du är en utvecklare, webbansvarig eller bloggare, erbjuder Vultr de billigaste Linux VPS-servrarna som kan köra olika Linux-distros, appar och installera anpassade ISO: er också. Trots det faktum att de tillhandahåller vanvittigt prisvärda molntjänsttjänster för utvecklare, är deras drifttid och återgivningshastigheter också otroliga. Tillgängligheten för flera datacenter över hela världen säkerställer låg latens och därmed de snabbaste laddningshastigheterna. Du kan välja mellan 16 platser och konfigurera närmaste molnserver till din målgrupp.

Vultrs datacentra består av servrar i världsklass byggda med hårdvara på företagslivet, SSD: er, Intel-CPU: er och den senaste infrastrukturen. Du kan inte få ut maximalt från dina instanser utan en användarvänlig och kraftfull hanteringspanel, det är därför de erbjuder dig en intuitiv funktionsrik kontrollpanel som gör det enkelt att distribuera, förstöra, ändra och konfigurera systeminställningar med några musklick . De säkerställer den ultimata användbarheten genom att ge full kontroll och administratörsåtkomst över din virtuella maskin.

Där traditionella delade värdar ber om att prenumerera långsiktiga planer för att utnyttja maximal rabatt, värderar Vultr dina pengar eftersom de erbjuder timings- och månadssystem. Deras faktureringssystem beräknar de använda resurserna och skapar fakturor enligt de använda resurserna. Som sagt, du betalar bara för det du använder (pay-as-you-go). Utvecklare kan integrera API i sin utvecklingsmiljö och hantera sina servrar snabbt.

För olika OS-smaker och för att tillgodose alla typer av användares behov finns det ett brett utbud av distros inklusive CentOS, Ubuntu, Debian, Fedora, OpenBSD och CoreOS, etc. Dessutom kan du också distribuera en Windows-maskin enkelt för ASP, .Net och Windows-baserade appar. Privat nätverksisolering kan uppnås genom att använda IPv4 och IPv6 IP-adresser. Sammantaget rekommenderar vi starkt Vultr för utvecklare och programmerare såväl som webbansvariga som letar efter billiga molndrivna VPS.

3. A2Hosting

A2Hosting är en annan högst rankad billig VPS-leverantör som ger kunderna ett överflöd av funktioner som en del av deras tjänster. De är mycket uppskattade som en av de finaste och värdefulla värdleverantörerna. Grundat redan 2003 och erbjuder nu A2Hosting delade, moln, VPS, dedikerade och specialiserade WordPress-värdplaner. Och inom kort kan du också ställa in en VPS-server.

Det ger ostyrd, hanterad och Core VPS värdpaket. Den okontrollerade tjänsten startar så lågt som $ 5 och betraktas som det bästa billiga VPS-alternativet för erfarna utvecklare. Omvänt till de hanterade planerna ger en okontrollerad tjänst rotåtkomst, så att du har full kontroll över operativsystem, viktiga inställningar som en start, avstängning och många andra administrativa rättigheter.

A2Hosting erbjuder flera val av datacenter belägna i USA (Michigan), Europa (Amsterdam) och Asien (Singapore) utan att ta ut någon extra avgift. Alla deras servrar har SSD-lagring och därför kan du förvänta dig en stor hastighetsfördel. Du har också möjlighet att utlösa Turboladdning i kassaprocessen för att öka hastigheten. Dessutom låter A2Hosting dig välja mellan Linux OS som Debian, CentOS, Ubuntu och många andra.

Alla icke-hanterade planer är konfigurerbara och gör att du kan välja CPU-kärnor, lagring, bandbredd och RAM, etc. enligt dina specifikationer. Den mest grundläggande okontrollerade planen innehåller 20 GB lagring, 1core, 512MB och 2TD dataöverföring. Uppgifterna kan utföras via kommandorader, men du har valfritt cPanel vilket kostar $ 19,95.

konfigurera A2hosting linux VPS-server

Men om du söker sinneslösningar och inte bry dig om att betala för det är deras hanterade planer för dig. Planen kommer i $ 32.99 / mo med 4 GB RAM, 75 GB SSD-utrymme, gratis SSL, 4 vCPU: er, cPanel och Turbo-hastighetsfunktioner. Men det kommer inte att ge dig root-åtkomst vilket kommer att vara ett problem för vissa användare. Så om användarna vill ha root-åtkomst i hanterade VPS-tjänster, erbjuder A2 specialdesignade Core VPS-planer med samma kostnad.

Tillsammans med premiumkvalitetstjänsterna ger de också kundtjänst på Guru-nivå. 24/7 Live Chat, Phone, Skype och ticketing-system upprätthålls bara för att lösa kundproblem omedelbart. Dessutom stöds alla planer när som helst pengarna tillbaka-garanti, inom de första 30 dagars fulla återbetalningen och sedan förlängd återbetalning. De erbjuder gratis migreringstjänster för webbplatser också. Vi rekommenderar dem absolut eftersom A2hosting är en säker, stabil och pålitlig leverantör.

4. Hostinger – $ 3,95 / mo

När vi talar om “annonsfri” WordPress-värd är Hostinger generös nog för att hjälpa dig skapa en webbplats utan att betala ett enda öre. Trots att gratis konto har begränsad åtkomst men tillåter installation av en fullt funktionell webbplats. Förutom sina billiga delade värdplaner, har de också industrins billigaste virtuella privata serverhosting fullpakad med Linux-support och olika distros. Det tillåter också en dedicerad IP-adress för kartläggning av anpassad port via IPv4 och IPv6 även för det mycket grundläggande paketet.

När du letar efter en billig VPS för Linux, inkluderar Hostinger ett brett spektrum av distro som CentOS 64 bit, CentOS med cPanel och WHM, VestCP kontrollpanel, Webuzo panel, Fedora, Ubuntu och Debian, etc. Enkelt uttryckt, du få olika distributioner och arkitekturer för att ställa in önskad värdmiljö för dina projekt. För ultimat användarvänlighet finns det skriptinstallatörer med ett klick som gör det enkelt att distribuera alla operativsystem, Minecraft-servrar, VPN och integration med andra appar. Dessutom paketerar 1-klickfunktion alla populära skript och OS-alternativ.

Alla Hostinger VPS-servrar byggda med solid state-enheter och förstklassig hårdvara, vilket innebär att blixt-snabb prestanda garanteras. SSD: er arbetar 20x eller snabbare jämfört med traditionella mekaniska enheter. Som sagt, den ger högre I / O-hastighet även under trafikökningar. Hög tillförlitlighet säkerställs också genom användning av Intel Xeon-processorer och 128 GB RAM. Kombinationen av alla dessa banbrytande hårdvaror resulterar i en prestationsoptimerad plattform byggd för svindlande tjänster.

Tack vare kraftfulla hanteringsverktyg som gör det enkelt att ta ut maximalt från din virtuella server, från instrumentpanelen, är det snabbt att utföra säkerhetskopior och distribuera installationscontainrar. Teknisk support dygnet runt är alltid där för att hjälpa dig via livechatt och e-post till och med för ostyrda VPS-konton. Du kanske känner till att många värdar inte erbjuder kundtjänst för ostyrda tjänster men det är inte sant när du väljer Hostinger. De har interna expertteam som löser dina problem ASAP. Den mycket grundläggande planen kostar endast $ 3,95 per månad med 1 GB RAM, 2,4 GHz, 20 GB SSD-lagring och 1 TB bandbredd.

5. InMotion Hosting

InMotion är ett toppföretag som du säkert kommer att träffa när du letar efter prisvärd VPS-server. Alla virtuella servrar har modernaste funktioner. Den övertygande punkten att de presenterar en molnbaserad infrastruktur för att göra sina tjänster oslagbara. Dessutom får du gratis serverhanteringstjänster som OS-uppdateringar och säkerhetsuppdateringar osv. De erbjuder en totalt två platser att välja för datacentret: Washington, D.C och Los Angeles, Kalifornien.

InMotion innehåller många kraftfulla funktioner. Alla planer ingår i cPanel vilket är branschens mest intuitiva kontrollpanel som gör funktionshantering som domäner, e-post och databaser mycket enklare. Och verkligen behöver du inte betala för det separat även i billiga Linux-serverplaner. Dessutom är deras planer optimerade för e-handel och de ger gratis webbplatsmigrationstjänster.

Du är ganska säkert när du använder InMotion eftersom de erbjuder gratis säkerhetskopieringstjänster. Plus Live State Snapshot visar sig vara mycket användbart när din server är ouppsatt genom att uppgradera någon applikationsversion. Med den här fina funktionen kan du faktiskt gå tillbaka i tiden för att få allt rätt.

För närvarande finns det 3 olika VPS-planer. Den grundläggande planen “VPS-1000HA-S” visas med 4 GB RAM, 4 TB månadsbandbredd, 3- IP-adresser och gratis SSL-certifikat. Eftersom du kan vara värd för obegränsade domäner för det, erbjuder de också gott om 75 GB lagring på SSD: er. Dessutom kan du få en gratis domännamn med alla 6 och 12-månadersplaner.

En snabb vy över viktiga VPS-funktioner.

inmotion linux vps-funktioner

InMotion håller alltid kundhjälp till sina prioriterade nivåer och serverar lösningarna via direkt livechatt, skype, biljetter och telefon. Tillsammans har de också en enorm kunskapsbas. InMotion är en av våra favoritleverantörer, och vi är säkra på att många andra användare skulle säga detsamma. Dessutom är det det bästa stället att få alla typer av värdlösningar till rimliga priser.

6. DreamHost

DreamHost är en av de billigaste Linux VPS-värdleverantörerna med hanterade tjänster. De har en pålitlig lösning för bloggare, designers och utvecklare. Företaget grundades 1997 och kommer långt och är därför erkänt som den betrodda leverantören. Nu har de åtagit sig att tillhandahålla 100% drifttid och under en andra snabb service.

Du behöver bara fylla i kassaprocessen, och de kommer att göra det klart att starta servern på kort tid. Vidare har DreamHost ett långsiktigt supportavtal med Ubuntu som säkerställer de senaste uppdateringarna, som täcker säkerhetshålen och sömlösa tjänster för mindre driftstopp. De ger lagring på 20x snabbare SSD-enheter istället för SATA-standardenheter.

DreamHost erbjuder en egen tillverkad kontrollpanel som hjälper till att eskalera resurserna. Att köpa en plan som innehåller mer RAM-, lagrings- och CPU-kärnor för ett nytt projekt är den största orsaken till onödiga utgifter, så genom kontrollpanelen kan du beställa fler resurser endast när det behövs. Skalbarheten som denna är ganska kostnadsbesparande.

Dessutom har deras mycket prisvärda Linux-värdplaner standardfunktioner som PHP, Perl, Python, Nginx, XCache, SSH-åtkomst och mer. Dessutom inkluderar alla planer Lats kryptering som kan aktiveras med ett klick och anses vara ett viktigt element i SERP.

dreamhost VPS-funktioner

Den mycket grundläggande planen utvecklas bara i $ 15 med 1 GB RAM och 30 GB lagring på solid state-enheter. Dessutom ger de obegränsad bandbredd med alla paket. Den bästa delen av DreamHost-planerna som finns ingen gräns för antalet domäner du kan vara värd på ett enda konto och därmed kan utvecklare och designers initiera flera projekt för sina kunder. Vidare kommer du att få en särskild IP-adress med denna plan.

Om du ställer in en VPS på ditt konto men kom fram till att denna VPS inte når dina behov och vill avbryta den, kommer du att få tillbaka hela året-tjänsten minus den första månaden för VPS. Deras tekniska supportpersonal är alltid där dygnet runt för att hjälpa dig. De är tillgängliga på Twitter och e-postmeddelanden med en ganska fin svarstid. Livechatt är tillgängligt från kl. 06.00 till 22.00 Pacific standardtid (PST). Sammantaget är DreamHost inte bara billig utan också en av de bästa Linux VPS-leverantörerna.

7. Bluehost

Det är sällan någon som arbetar online (webbansvariga, bloggare) och inte vet om Bluehost. Företaget är otroligt utbredd bland de första. Bluehost erbjuder olika planer för att tillgodose behoven hos olika kunder. Deras tjänster består av delade, moln, hanterade WordPress, WooCommerce, VPS och dedikerade värdplaner. Du kan också registrera en domän hos dem.

Bluehosts billiga priser gör Linux VPS tillgängligt för alla. Företaget använder avancerad teknik som OpenStack och KVM. Genom att implementera KVM-hypervisorn garanterar BlueHost dessutom garanterade resurser för alla VPS-användare.

Bluehost erbjuder förbättrad cPanel vilket är den mest intuitiva instrumentpanelen på marknaden. Det är mycket trevligt för nybörjare eller för den som inte vill arbeta med komplexa kommandorader. De ger också full åtkomst till CentOS och till servern som du betalade för. En annan enorm fördel med att få Bluehost att ytterligare resurser är på språng. Du kan lägga till mer lagring genom cPanel när du är på språng.

Bluehost blir ett gynnsammare val om du söker efter billiga men relativt tillförlitliga VPS-tjänster med felaktiga funktioner. Inom bara $ 19.99 / mo. du kan hyra en virtuell server som har 2 kärnor CPU, 30 GB SAN-lagring på SSD: er, obegränsad bandbredd och 2 GB RAM. De innehåller också en IP-adress. Det finns också 30 dagars pengarna tillbaka-garanti skydd för dina pengar. Du får också en ett gratis domännamn.

Även om det är en trevlig leverantör, men det finns vissa brister i att få Bluehost. Först och främst ger de inte valet av datacenterplats. Ett urval av datacenters placering kan vara nödvändigt när du ställer in webbplatser för e-handel. För det andra, där de flesta av företagen erbjuder gratis låtkryptering, inkluderade Bluehost det som en valfri funktion och du måste betala ytterligare ett belopp för det.

Utmärkt kundsupport är hörnstenen i ditt värdpaket där du kan hantera alla komplikationer du stöter på och få lösningar från tekniska experter. Bluehost försäkrade dig kundsupport dygnet runt via livechatt, e-post och samtal. Även om Bluehost tar upp till 10 mint. i att svara men totalt sett ger ganska tillfredsställande tjänster.

8. Host1Plus

Host1plus är en av leverantörerna som erbjuder billig Linux VPS på SSD och därmed sätter prestandan till en helt ny nivå. De utformade främst tjänsterna för utvecklare. Du kan initiera din VPS-server på bara $ 4 / month med en mängd utvecklingsfunktioner. Priserna flyttas ytterligare ned genom att bara höja prenumerationens varaktighet i mer än en månad.

Host1plus bygger på den robusta infrastrukturen som använder Intel Xeon-processorer, OpenVZ-virtualisering och SSD-cachningssystem. Dessutom stöder deras anslutning upp till 500 Mbps upplänk. De hävdar också att de erbjuder RAID 10-lagringssystem som är känt för snabb hastighet och lägsta felhastighet.

host1plus linux vps värdfunktioner

En sak vi vill klargöra att det är mer överkomligt för de erfarna utvecklarna eftersom de enkelt kan arbeta på kommandoraderna. Å andra sidan för oerfarna och icke-tekniska användare, erbjuder Host1plus cPanel-licens som kostar $ 15 / månad, vilket gör deras tjänster lite kostsamma.

Det finns en överflöd av planer att välja mellan, så att du bekvämt kan upptäcka den som kan uppfylla dina krav. Deras första plan som heter “Amber” tillåter 20 GB Ceph-lagring, 512 MB RAM, 1 Core CPU och 1 TB bandbredd. Med Host1plus kan du dessutom starta Linux OpenVZ och Linux KVM-baserad plan.

Att ställa in en VPS-server med Host1plus är mycket enkelt. Välj bara önskat datacenter som är strategiskt beläget nära din målgrupp. De har totalt 5 platser runt kartan som är Chicago (USA), Los Angeles (USA), São Paulo (Brasilien), Frankfurt (Tyskland) och Johannesburg (Sydafrika). Välj sedan Linux-systemet som du vill använda och lägg faktureringsinformationen. Det är allt

Linux OS

Host1plus tillhandahåller supporttjänster. Men den enda delen som besviker oss är att det inte är tillgängligt livechatt som endast kan nås under 9-18 GMT + 3. Även om svaret är snabbt, men de bör erbjuda chattjänster dygnet runt för att snabbt hantera klientens problem. Alternativt kan du kontakta via e-post eller bläddra i deras handledning och kunskapsbas. Genom att sammanfatta kan vi säga att det är en bra VPS-leverantör men för erfarna utvecklare.

 • Topp 10 billigaste VPS-servervärdet: Bästa billiga VPS-servrar

9. HostGator

HostGator är förvånansvärt vanligt bland de sökande som vill ha prisvärda värdlösningar. Förutom de grundläggande värdlösningarna som delade och hanterade WordPress, gynnas de också på grund av deras snabba, men prisvärda molnvärdslösning för bloggare. Med HostGator kan du antingen få VPS-servern med eller utan cPanel

Din virtuella server är helt isolerad från andra användare och ger autonom kontroll över installation av ett operativsystem och konfigurering av inställningarna. För alla Linux VPS-servrar, de ger lagring på RAID 10-systemet som ger bättre skydd och maximal tillgänglighet av dina data. Dessutom, om du ska starta ett litet projekt så finns det inget behov av att få en större plan eftersom du enkelt kan montera resurserna när din webbplats växer ut.

Deras första plan som heter Snappy 2000 som ger tillgång till 2 kärnor CPU, 2 GB RAM, 120 GB webbutrymme och 1,5 TB bandbredd. De innehåller två-IP-adresser. HostGator ger åtkomst till ledande funktioner som Apache webbserver, PHP, MySQL, Perl och Python, etc. Dessutom, HostGator säkerställer DDOS-skydd, IP-brandväggstabell och några andra hårda säkerhetsåtgärder. VPS-servrarna drivs av Intel-processorer.

När det gäller prissättning kan HostGator ge dig en allvarlig chock. För en kortare tidsperiod förvandlas de till riktigt dyra tjänster 79,95 dollar / mån medan kostnaden börjar sjunka när du ökar prenumerationsperioden och blir så lågt som $ 19,95. De är utan tvekan en utmärkt VPS-leverantör, men den här taktiken gör att kunderna undviker dem.

Visst är deras kundpersonal tillgänglig dygnet runt, men de är inte så skarpa som de borde vara. För det mesta måste du vänta i minst 10 minuter medan ibland förseningsperioden kan öka till 30-40 minuter. Det finns sällsynta fall när vi får ett snabbt svar.

Sammanfattningsvis, när det gäller VPS-serverprestanda, är de utan tvekan fantastiska, men deras prissättningsstrategi och supporttjänster är de viktigaste affärsbrottfaktorerna. Så efter att du har prenumererat på deras plan om du inser att det inte är den tjänst du vill be om en återbetalning eftersom de ger en 45-dagars återbetalningspolicy.

10. 1and1

1and1 är leverantören som öppnar den billigaste Linux-servern på kort tid. Den moderna tekniken som VMware Virtualization, Intel Xeon 2660 v2 & 2683 v3 och solid state-enheter används av 1and1 för att tillhandahålla tjänster av högsta kvalitet. Dessutom drivs deras VPS-planer av molntjänster.

1&1 erbjuder planer för både Windows- och Linux-användare. Du får välja mellan massorna av OS-mallar som Ubuntu, Debian, Windows 2012, 2008 och 2016, etc. 1and1 överlåter full root-åtkomst till servern, vilket är en av de grundläggande problemen för de flesta utvecklare att arbeta fritt.

De ger val av datacenter i USA, Tyskland och Spanien. Deras lägsta paket består av en kärn CPU, 512 MB RAM och en generös mängd lagring (30 GB) på SSD-enheterna. Du behöver inte oroa dig för månatlig dataöverföring eftersom de tillåter obegränsad trafik på alla planer. Dessutom ingår SSL-certifikat.

Observera också att de bara tillåter en statisk IP-adress. Dessutom, om du vill använda en cPanel eller Plesk, måste du prenumerera på deras virtuella server “Cloud M” -plan. Det är extremt enkelt att ställa in ett konto, bara välj datacentret och välj operativsystem, betalningsinformation och där ska du gå. Det är klart.

Titta på framträdande funktioner i 1and1;

1and1 vps server-prestanda

1&1 är ungefär som en VPS-lösning för erfarna utvecklare. Det mest anmärkningsvärda skälet till att de erbjöd inte livechatt, så du måste kontakta dem via e-post eller Ring. Vi tycker att Live-chatt är bekvämare om ditt första språk inte är engelska och utelämnandet av en sådan funktion verkligen är en besvikelse för de nybörjare.

Eftersom inte alla är en teknisk kunnig kille och möter flera incidenter. Vi kan gissa hur det känns när en kritisk incident inträffar, men det finns inget sätt att få omedelbar hjälp från företaget. Så vi uppmuntrar aldrig nya användare att välja en leverantör som 1&1 som inte erbjuder mycket grundläggande livechatt. Men om du känner till serveradministration är det bra att gå och definitivt mycket prisvärd.

 • Topp 10 bästa leverantörer av Linux-värdserver

 Slutsats

Mindre webbplatser fungerar bra med delad hosting, men för stora webbplatser behöver du absolut en VPS-miljö. De ovannämnda VPS-leverantörerna är inte bara billiga utan uppfyller också perfekt dina växande behov. Alla överträffar i branschen och erbjuder lösningar till utvecklare, designers, bloggare och företag.

Så vad vi rekommenderar för en billig Linux VPS-lösning?

Även om alla granskade värdar är bra men vi rekommenderar utan tvekan InMotion-hanterad VPS-värd som stöds av molninfrastruktur. Det täcker alla viktiga funktioner för utvecklare, bloggare och webbansvariga. De är också exceptionellt snabba och ger en bunnsolid upptid inom rimliga priser.

Om du strävar efter att inte hantera planer är A2 Hosting en välrenommerad spelare och erbjuder en billig Linux VPS-server.

Valet är helt ditt. Tänk bara på dina bestämmelser och välj ut den som vi har granskat ovan för att få prisvärda och värdefulla tjänster.

Så har du provat någon av de leverantörer som diskuterats ovan eller kommer du att prova? Dela din värdefulla erfarenhet med oss ​​och andra läsare via kommentarer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map