Utvikle din virksomhet: må-gjøre for å utvide virksomheten din online

Det er ofte en frakobling i måten folk ser på nettsteder og bedrifter. En tendens jeg har lagt merke til, er å behandle nettstedet som bare en avtakbar komponent i en virksomhet, når det faktisk er så mye mer.


I det minste skal et nettsted fungere som en utvidelse av virksomheten din, og hjelpe deg med å nå et kundegrunnlag som ikke er lett tilgjengelig for de fleste fysiske butikker. Hvis du administrerer nettstedet godt, har det potensialet til ikke bare å overta din fysiske butikk som inntektskilde, men også redusere de totale kostnadene mens du gjør det.

Å nærme seg hele nettstedet som en virksomhet på egen hånd er en god måte å bevege seg i riktig retning. I dag skal jeg gi deg en kort oversikt over hvordan tilnærmingen fungerer og hva du trenger å gjøre for å gjøre det slik.

1. Få ditt eget domene

Å sette opp nettstedet ditt på et gratis domene er den verste forretningsavgjørelsen du noen gang kan ta. Klikk for å Tweet

Å sette opp nettstedet ditt på et gratis domene – som mysaloon.wix.com, er den verste forretningsavgjørelsen du noen gang kan ta. Mennesker som driver bedriftsnettsteder på et gratis domene, faller i disse kategoriene i boken min:

 • en nybegynner, eller
 • en billigskate, eller
 • en svindler som kjører fly-by-night-operasjon, eller
 • en kombinasjon av alle tre ovenfor.

… som jeg vil tro tre ganger før jeg kjøper noe av dem.

Domenenavn er billige. Et .com- eller .net-domene koster $ 10 – $ 20 i året. Gratis domener er for skoleprosjekter, ideelle organisasjoner og hobbyfag. Hvis du utvider virksomheten din på nettet, må du sørge for å gjøre det alle legitime virksomheter vil gjøre – gå til en domeneregistrator (dvs. NameCheap) og kjøp et domene som passer ditt merke.

Domenepriser på NameCheap (skjermbilde tatt april 2019).

2. Vert nettstedet ditt på en pålitelig webhotell

Å ha ditt eget domenenavn er halvparten av ligningen. Den andre halvparten er å være vert for det på en pålitelig webhotell.

Nettstedet ditt må være tilgjengelig 24 × 7 slik at de besøkende kan nå deg når de vil. For deg som begynner på nytt, velg en webvert som tilbyr minst 99,9% oppetidsgaranti og god ytelse. For de som allerede kjører på et eksisterende nettsted, overvåke oppetid på nettstedet ditt regelmessig. Toler ikke med hostingleverandører som går ofte ned. Lag mye støy til støtten slik at de flytter deg til en stabil server eller bytter til et annet vertsfirma om nødvendig.

Hvis du var ute etter en pålitelig webvert, her er listen over forretningshoteller jeg anbefaler.

For dette nettstedet du leser (BuildThis.io) – Jeg er vert for det på SiteGround. Oppetiden deres har vært jevn som en stein. Denne siden du leser akkurat nå, er vert på SiteGround, og jeg har overvåket oppetiden nøye de siste årene. Her er ett skjermbilde av oppetidsposten BuildThis.io tidligere.

Skjermbilde 15. juli 2019 – 100% oppetid de siste 7 dagene. Lær mer om SiteGround i min anmeldelse.

3. Implementere HTTPS

Slik fungerer SSL.

En HTTPS-tilkobling krypterer alle data som er overført mellom en brukers datamaskin og nettstedet ditt. Det beskytter brukernes sensitive data (for eksempel kredittkortnummer og påloggingsinformasjon) og gir brukerne en følelse av sikkerhet (Google Chrome merket nå nettsteder uten HTTPS som “ikke sikre”).

For å implementere HTTPS, trenger du SSL-sertifikat.

Et delt SSL-sertifikat er gratis og leveres vanligvis av de fleste vertsselskaper. Alternativt kan du skaffe en gratis SSL fra Let’s Encrypt og manuelt installere den på nettstedet ditt. For de fleste små bedrifter er en gratis delt SSL tilstrekkelig

Et dedikert SSL-sertifikat anbefales vanligvis når du håndterer brukerbetalinger på nettstedet ditt. Det er tre typer dedikert SSL-sertifikat – Domain Validated (DV), Organisator Validated (OV) og Extended Validated (EV). DV, det mest grunnleggende SSL-sertifikatet, koster omtrent $ 20 – $ 30 / år; mens minimumskostnadene for henholdsvis OV og EV er omtrent $ 60 / år og $ 150 / år.

Til tross for valideringstypene har alle sertifikatene de samme nivåene av datakryptering. Den eneste forskjellen er forsikringen om identiteten til virksomheten bak nettstedet.

 • For å lære mer om SSL og implementering av dette, les vår SSL-guide her.
 • For å kjøpe et dedikert SSL-sertifikat, besøk SSL.com.

4. Optimaliser nettstedets hastighet

En forsinkelse på ett sekund i sidebelastningen kan føre til 7% tap i kundekonvertering.

Nettstedets hastighet spiller en integrert del for et nettsted utover bare å lastes raskt. Google rangerer for eksempel nettsteder som lastes raskt høyere enn de som ikke gjør det. Og ved å bli rangert høyt i Google vil definitivt hjelpe nettstedet ditt til å trekke inn mer trafikk og mer salg.

I tillegg har forskning vist at 40% av mennesker vil forlate nettstedet ditt hvis det tar mer enn 3 sekunder å laste. Se for deg å miste 40% av virksomheten din bare fordi du ikke optimaliserte nettstedets hastighet. Det er mye potensielt salg!

Uten å gå for dypt inn i de tekniske detaljene, nedenfor er ting du kan gjøre for å få fart på nettstedet ditt.

Flere tips om nettstedoptimalisering her.

På servernivå

På nettstednivå

 • Buffer nettstedet ditt
 • Legg til utløpte topptekster for å utnytte hurtigbufring av nettlesere
 • Unngå å bruke bilder i store størrelser
 • Komprimere bildene dine
 • Bygg nettstedet ditt på PHP7
 • Bruk en PHP-akselerator
 • Hindre andre fra å koble sammen bildene dine
 • Fix alle ødelagte lenker på nettstedet ditt
 • Komprimer Javascript- og CSS-filer

Tips – Bruk Google PageSpeed ​​Insights til å analysere hastigheten på websiden og få nyttige optimaliseringsforslag.

5. Legg til sporing av nettsteder og sett nettstedsmål

Din virksomhet setter mål for å fortsette å forbedre seg og fremover.

Det samme gjelder målene for nettstedet ditt.

Data er nøkkelen når du prøver å følge med på fremdriften og forbedre resultatene for bussinss nettsted. Med riktig data kan du finjustere nettstedet ditt til brukerens oppførsel og behov.
Det er her webanalytiske verktøy som Google Analytics (GA) er nyttige. GA er gratis, ekstremt kraftig, og brukt av over 40% av alle kjente nettsteder over hele verden. For å installere GA og begynne å spore nettstedets data, les dette Google-dokumentet.

Eksempel – Skjermbilde av Google Analytics.

For å dechifisere den enorme datamengden som Google Analytics gir, anbefaler jeg å starte enkelt og fokusere på disse fire viktige beregningene:

 1. Økter / brukere ervervet: Å spore antall økter / brukere nettstedet ditt får er en måte å måle vekst på. Ideelt sett ønsker du å få flere økter etter hvert som nettstedet ditt vokser.
 2. Trafikkkanaler / henvisninger: Forstå hvor trafikken din kommer, og fokuser innsatsen din på plattformer som er viktige.
 3. Bounce Rate: Dette hjelper til med å måle innholdet eller trafikkvaliteten og forteller deg om du serverer riktig innhold eller målretter mot feil målgruppe.
 4. Gjennomsnittlig tid på side: Å vite hvor lang tid en besøkende bruker på nettstedet ditt, kan hjelpe deg med å finne ut måter du kan forbedre nettstedets klebrighet.

Med disse dataene i bakhodet, kan du begynne å utforske og sette bestemte mål som vil bidra til å utvide virksomheten din. Noen eksempler på nettstedsmål du kan sette deg er:

 • Øk økter / brukere ervervet med 25%
 • Øk gjennomsnittlig tid på side med 5%
 • Øk besøkene fra bestemte trafikkanaler med 20%
 • Reduser avvisningsrate for nettstedet med 10%

6. Hold de besøkende glade

Når de besøkende får god opplevelse på nettstedet ditt, er de glade.

Når de er glade, er det mer sannsynlig at de blir lenger på nettstedet ditt, deler innholdet med vennene sine og bruker penger på et produkt / en tjeneste du selger.

Hvordan gjør vi besøkende fornøyde?

Det er utallige ting vi kan gjøre for å gjøre nettstedet vårt til et lykkeligere sted for de besøkende.

For en – sørg for at nettstedet ditt lastes raskt (se punkt nr. 4).

To, utform nettstedet ditt for bedre UX. Hvis du selger et produkt på nettet, må du sørge for at kasseprosessen er enkel å følge og sikre. Fjern alle distraksjoner og bruk en fremdriftsindikator under kassen. Du kan også vurdere å lagre kundene dine forsendelses- og faktureringsinformasjon for deres neste kjøp.

En rapport utført av Aaron Marcus fra AM + A viser det forbedring av en brukeropplevelse på nettstedet (UX) vil deretter forbedre den samlede inntekten. Marcus gjorde casestudier på en rekke selskaper, og det viste en klar sammenheng mellom god UX og sunne forretningsinntekter.

Elementet av brukeropplevelse (kilde).

Casestudie nr. 1 

IBMs tilstedeværelse på nettet har tradisjonelt vært bygd opp av en vanskelig å navigere labyrint av forskjellige subnettsteder, men en ny utforming gjorde den mer sammenhengende og brukervennlig. I følge IBM betalte den enorme redesigninnsatsen raskt utbytte. Selskapet sa i månedene etter gjenstarten i februar 1999 at trafikken til nettbutikken IBM IBM økte 120%, og salget økte med 400% (kilde).

Casestudie nr. 2

Staples.com slo fast at nøkkelen til suksess på nettet og økt markedsandel var å gjøre nettstedet for e-handel så brukbart som mulig. Staples.com brukte hundrevis av timer på å evaluere brukernes arbeidsmiljøer, beslutningsstøttebehov og tendenser når de surfer og kjøpte kontorprodukter og småbedriftstjenester via Internett. Metodene inkluderte datainnsamling, heuristiske evalueringer og brukbarhetstesting (kilde).

7. Legg til sosialt bevis på nettstedet ditt

Eksempel – Sterkt sosialt bevis vises på Drifts kundesuksessside (kilde).

Ekte attester gir troverdighet for produktene eller tjenestene du selger. Og folk har en tendens til å stole på anmeldelser på nettet når de kjøper.

Tre ting du kan gjøre:

 1. Send undersøkelse til kundene dine. Vurder å sende dem en kupong eller en gratis gave for å oppmuntre til svar.
 2. Oppfordre kundene dine til å dele sine tilbakemeldinger på sosiale medieplattformer. Bruk hashtags for å spore kundenes svar på produktene dine.
 3. Send produktene dine eller tilbud gratis prøveversjoner til bloggere eller påvirkere fra sosiale medier og få dem til å gjennomgå produktene / tjenestene dine.

Legg til disse tilbakemeldingene og anmeldelsene på nettstedet ditt.

Dra nytte av About Page

“Om oss” -siden er sannsynligvis den nest viktigste siden på nettstedet ditt som ofte overses. Du ser, en effektiv “Om oss” -side kan fungere som en “salgsside” hvis den gjøres riktig.

Når du har en “Om oss” -side som snakker med brukerne og etablerer merkevaren din som pålitelig og tilgjengelig, er det mer sannsynlig at brukeren gjør forretninger med deg.

Men hva er det som gjør en god “Om oss” -side? Det er ingen harde regler du må følge, men for det første må de svare på følgende spørsmål:

 • Hvem er du?
 • Hvorfor de skulle velge deg fremfor noen andre
 • Hva gjør du?
 • Når startet du?
 • Hvordan gjorde du det?

Dette skal gi et godt grunnlag til å begynne med. Etter det handler det om å utforme siden slik at den passer ditt marked. Igjen, det er ingen harde regler å følge, og du kan prøve å eksperimentere med designet ditt for å passe ditt merke.

Her er et eksempel på en god “Om oss” -side av Canva:

Skjermbilde av Canva About Us-siden.

8. Optimaliser for høyere søkerangeringer (SEO)

Organiske søk utgjorde omtrent en tredjedel av trafikken til et bedriftsnettsted i henhold til Hubspot-studie.

Over 90% av onlineopplevelsene begynner med en søkemotor.

Optimalisering av nettstedet for høyere søkerangering – spesielt Google-rangering, er ikke lenger et alternativ.

Å dekke alt om SEO i denne artikkelen ville være for mye informasjon, så jeg vil fokusere på tre viktigste tingene du trenger å gjøre.

Innhold / intensjon

Lag nyttig innhold som samsvarer med målgruppens intensjon. De besøkende er på nettstedet ditt av en grunn – enten det er for å skaffe seg et stykke informasjon, sammenligne et produkt eller foreta et kjøp. Nettstedet ditt skal tjene målgruppens intensjon effektivt og effektivt, dette inkluderer bruk av:

 • Tøm oppfordring til handling (CTA) for en kommersiell side,
 • Nummerert liste for å demonstrere trinnvise prosedyrer,
 • Tydelige overskrifter for enkel nettlesing,
 • Enkelt å forstå diagrammer og grafikk for å demonstrere informasjon tydelig.

Utgående / inngående lenker

Koblinger, både innkommende og utgående koblinger, har vært en av de viktigste faktorene søkemotorene bruker for å rangere nettsteder. Få naturlig koblinger fra relevante pålitelige nettsteder; koble til andre pålitelige kilder fra nettstedet ditt når det passer.

On-side SEO

Inkluder relaterte nøkkelord i sidetittelen og underoverskriftene (

,

), bruk beskrivende alt-tekster for alle bilder, bruk skjema-markering for å hjelpe søkemotorer med å forstå innholdet ditt, lenke til viktige sider ofte og fjerne eller konsolidere sider med duplikatinnhold.

9. Vær til stede i sosiale medienettverk

Det er 2020, du trenger ikke at jeg skal fortelle deg at sosiale medier spiller en viktig rolle i en markedsføringsstrategi.

Med nesten 3,5 aktive milliarder brukere som bruker sosiale medier, er det viktig at du har en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier på plattformer som er relevante for målgruppen din..

Fordelene ved å bruke sosiale medier for å bygge merkevaren din er unektelig. Vurderer 60% av Instagram-brukere oppdager nye produkter på plattformen, sosiale medier er et naturlig sted å nå nye og svært målrettede potensielle kunder.

Selv om du kan velge å ha en konto på alle sosiale medieplattformer som er tilgjengelige, er det mye klokere å fokusere på stedene der nøkkeldemografien din pleier å være aktiv på.

Hvis du for eksempel er målrettet mot yngre målgrupper, må du ha kontoer på populære plattformer som SnapChat og Instagram. FaceBook er utmerket for å målrette eldre demografi, mens Linkedin først og fremst vil fokusere på yrkesaktive.

Her er et eksempel på sosiale medier gjort riktig:

Laurens side, SincerelyLauren.com, integreres effektivt med siden for sosiale medier.

Morblogger, Lauren, er fokusert på å bygge oppfølgningene sine på Instagram fra hjemmesiden sin – Instagram er det rette stedet å være som Lauren fokusert på “foreldre i stil”, og det dominerende kjønn på Instagram er kvinner.

10. Lag en e-postliste

Tips om markedsføring via e-post – Del abonnentene dine i forskjellige grupper slik at du kan sende spesifikt innhold som er mest relevant for dem hver for seg. Klikk for å Tweet

E-postmarkedsføring kan være en effektiv måte å øke virksomhetens inntekter og fortjeneste.

E-postmarkedsføring har en estimert avkastning på investeringer (ROI) på 3800%, noe som betyr at hver dollar investert i e-postmarkedsføring i gjennomsnitt gir en avkastning på $ 38. Bortsett fra bare det økonomiske perspektivet, er det mange andre gunstige aspekter ved e-postmarkedsføring som:

 • Utvidet rekkevidde: Besøkende på nettstedet kommer og går, men når de først er borte kommer mange aldri tilbake. Ved å samle e-postinformasjon fra de besøkende, kan du nå dem igjen i fremtiden. Med en e-postliste sender du hele listen verdifullt innhold som de ellers kan savne. Du kan også få tilleggstrafikk når noen velger å følge lenker tilbake til nettstedet ditt basert på informasjon som er sendt ut til dem.
 • Øke salget: E-postkonverteringer er observert å overgå både sosial og organisk søketrafikk. Faktisk viser statistikk at sosiale medier har en samlet engasjementsgrad på bare 0,58% sammenlignet med en klikkfrekvens på 3,71% (CTR) for e-post.
 • Finjuster operasjonene dine: Fordi e-postmarkedsføring er basert på statistikk, er det mulig å samle inn disse dataene og analysere dem. Denne informasjonen kan deretter brukes til å forbedre e-postkampanjene dine ytterligere for å øke effektiviteten. Lær for eksempel om brukeres basis, likes, interesser og interesser, og send dem relevant materiale.

“Unbounces e-postliste er den største eiendelen vi har for å drive nye anskaffelser.” – Corey Dilley, markedssjef hos Unbounce (kilde).

Å samle besøkende e-post

 • Registrer deg for en e-postmarkedsføringstjeneste som hjelper deg med å opprette og administrere din e-postmarkedsføringskampanje. Her er en liste over e-postmarkedsføringstjenester vi anbefaler.
 • Forsikre deg om at det er noe i det for brukerne dine – gi ut kunnskapsprodukter, gratis kuponger og siste produktnyheter (som er nyttige for dem) i bytte mot e-postene deres.
 • Kjør Facebook-remarketingannonser for å få kontakt med eksisterende besøkende på nettstedet.
 • Bruk “halo bar” eller popups på nettstedet for å oppmuntre til e-postabonnement.

For å opprettholde en aktiv e-postliste

 • Del abonnentene dine i forskjellige grupper slik at du kan sende spesifikt innhold som er mest relevant for dem hver for seg.
 • Tilby stor verdi i e-postene dine (dvs. nyttig innhold, produktrabatt, osv.).
 • Enkle berøringer som å adressere dem med for- og etternavn kan bidra til å gjøre e-postene dine mer personlige.
 • Maksimer engasjementet ditt ved å tidsbestemme e-postene dine med de tre kjernesporene: Om morgenen, tidlig ettermiddag eller kveld.
 • Lag emnelinjer som vil lokke leserne til å åpne meldingen din. Ikke vær redd for å bli kreativ og prøve noe nytt.

11. Følg regler og forskrifter

Akkurat som å drive en murstein og mørtelvirksomhet, er det regler og forskrifter for å drive et nettsted som en bedrift. Og akkurat som å drive en bedrift, må du ha en form for regnskap.

Noen av disse emnene kan virke litt kompliserte, men det er absolutt viktig for deg som bedrift og nettstedseier å kjenne dem og forstå dem.

Hold regnskapet i sjakk

Et viktig aspekt som de fleste gründere har en tendens til å overse i en online virksomhet, er økonomien. Når nettstedet ditt og virksomheten din begynner å bli større, er det lurt å ha en god regnskapsfører tilgjengelig for å sikre at nettstedets økonomi er sunn.

Når du har en online virksomhet som er oppdatert med beste praksis innen regnskap, vil det hjelpe virksomheten din til å vokse økonomisk og muligens gi deg flere muligheter til å utvide.
Men hvor kommer du i gang?

Vel, hvis du fortsatt er en liten bedrift, er det best å bare ansette en frilans revisor på kontraktsbasis for å håndtere all din økonomi fra tid til annen. Noe som er større, og du må bruke et fullstendig regnskapsbyrå for å holde oversikt over økonomien din.

 • Du kan velge en regnskapsprogramvare som QuickBooks for å håndtere økonomien. Noen av funksjonene som QuickBooks tilbyr inkluderer lokale regnskapsapplikasjoner, lønnsfunksjoner og til og med regningshåndtering.
 • Hvis du bare vil utarbeide en enkel faktura, kan du se etter gratis fakturamaler som Invoiceto.me eller Fakturagenerator.

Forståelse av GDPR

GDPR står for Generell databeskyttelsesforordning. Det er i utgangspunktet en lov som spesifiserer hvordan personopplysninger skal samles inn, brukes, beskyttes eller samhandles med. Selv om det generelt fokuserer på EU, kan det også påvirke enhver organisasjon som ikke er basert i EU.

De som ikke er i samsvar med GDPRs krav, vil sannsynligvis ha bøter på opptil 4% av selskapets årlige globale omsetning eller € 20 millioner (avhengig av hva som er større).

Hvis du er hjemmehørende i EU eller har tenkt å gjøre forretninger innen EU, anbefales det at du gjør nettstedets GDPR-kompatible for å unngå å bli bøtelagt.

Betydningen av ansvarsfraskrivelse & personvern

Når EU gjør GDPR til et krav, blir det å fraskrive seg ansvarsfraskrivelse eller en personvernpolitikk en nødvendighet for enhver gründer eller virksomhet som starter et nettsted. Generelt bør en personvernpolicy avsløre hvilken personlig informasjon du samler inn fra en bruker og hvordan du har tenkt å bruke den og holde den privat.

Noen land vil kreve at du har en personvernpolicy ved lov og andre ganger kan det være påkrevd av tredjeparts tjenester som Google Adsense eller Amazon Affiliates. Uansett er det lurt å ha en på plass.

Ideelt sett vil du samarbeide med utvikleren din for å utvikle et webkakiesystem og gå til en advokat for å utarbeide personvernregler som er i samsvar med alle gjeldende lover. Imidlertid, hvis du ikke har tid og budsjett, er iubenda et rimelig alternativ.

12. Ansett folk for å skalere opp

Når nettstedet ditt blir større, kan det være på tide å vurdere å ansette folk til å utføre visse jobber eller funksjoner.

La oss si at du driver en blogg på bedriftsnettstedet ditt. Når bloggen blir større, kan det bli vanskeligere å produsere innhold mer konsekvent da du kanskje må sjonglere med andre oppgaver, for eksempel å produsere nye bloggposter og nettverk med andre bloggere..

Det er her frilansere eller deltidere vil komme godt med. Delegering av oppgavene dine til andre vil tillate deg å fokusere på større og viktigere oppgaver.

Plattformer som Upwork, Freelancer.com og til og med Fiverr gjør det enklere enn noen gang for deg å ansette folk midlertidig eller prosjekt-for-prosjekt. Selvfølgelig, kostnadene for å ansette en frilanser pleier å variere og noen ganger kan det være bedre å bare utvide antrekket og ansette fast ansatte i stedet. Hvis du ønsker å ansette en fast stab, kan nettsteder som Monster.com eller CareerBuilder.com er et populært alternativ for mindre virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å bare legge ut en stillingsannonse eller søke etter CV på plattformen.

Selvfølgelig er noen av bekymringene med å ansette folk at det er mer overhead for deg. Hvis du er en liten bedrift, kan du ende opp med å mikrostyrke de ansatte og ha mindre tid til å fokusere på virksomheten din.

Eksempel – Frilansere du kan finne på Fiverr

Fiverr er en ressurs som lar deg bla gjennom bassenger med frilansere for alt fra innholdsoppretting til støtte for sosiale medier.

De lar frilansere lage tilbud som deretter kan velges av deg. Alternativt kan du opprette en jobb (legg inn en “forespørsel”) som du spesifikt trenger og la Fiverr frilansere å by på den. For hver transaksjon vil Fiverr ta kutt i form av et gebyr som blir taklet til den endelige prisen. Avgiften varierer avhengig av verdien på transaksjonen. På grunn av et omdømmesystem kan Fiverr-frilansere være aggressive når de prøver å oppfylle krav til jobb.

Nettutviklere

Fiverr talenter innen programmering og tech – ansett frilans webutviklere for å optimalisere, administrere eller til og med legge til ny funksjonalitet på nettstedet ditt (se det live her).

Writers

fiverr forfattereFiverr talenter i nettstedinnhold – ansett frilansforfattere for å lage nytt innhold for nettstedet ditt (se det live her).

13. Selg av nettstedet ditt (avslutt!)

På et tidspunkt kan det være lurt å vurdere å selge nettstedet ditt etter at du har bygget det opp.

Når nettstedet ditt begynner å bli stort og det blir en verdifull eiendel, kan du selge den til andre mennesker, akkurat som du ville gjort med en fysisk butikk.

Å selge nettstedet ditt kan være en av to måter:

 1. Du blir kontaktet av en annen virksomhet eller selskap som er interessert i å kjøpe nettstedet ditt.
 2. Du selger det på auksjonssider til folk som vil kjøpe nettstedet ditt.

Alternativ A er kanskje ikke levedyktig for de fleste nettstedseiere, men du kan definitivt utforske alternativ B. Online markedsplass som Flippa og BuySellWebsite spesifikt omhandler kjøp og salg av nettsteder.

Hvis nettstedet ditt begynner å trekke anstendig trafikk, si rundt 20 000 unike besøkende i måneden, kan du enkelt selge den på Flippa for så høyt som $ 7000! Hvis du er villig til å gi slipp på nettstedet ditt, er det definitivt et levedyktig alternativ å selge dem på auksjonssider.

Virkelighetseksempel: Nettsted med gjennomsnittlig 18 790 unike besøk per måned solgt for $ 7 000 på Flippa (kilde).

Konklusjon

Takket være digital alder er det ikke lenger et valgfritt ekstra å ha en tilstedeværelse på nettet, men en veldig reell nødvendighet. Trinnene jeg har beskrevet her, skal gi deg en god ide om det sterke potensialet nettstedet ditt representerer.

Det eneste spørsmålet som bør gjenstå etter å ha gått gjennom denne guiden, er hvilken rolle du ønsker at nettstedet ditt skal spille i suksessen til virksomheten din. Leter du etter støtte fra den til din viktigste virksomhet, eller er du villig til å gå avstanden og utnytte den til sitt fulle potensiale?

Liker du denne artikkelen? Støtt oss ved å dele

13 må gjøres for å utvide virksomheten din online Klikk for å Tweet

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map