Smart nettstedoptimaliseringsteknikker for å forbedre organisk trafikk

Denne artikkelen ble skrevet av Brandon Graves.


Alle som er i nettbasert virksomhet ønsker å øke trafikken til nettstedet / bloggen sin. Det bringer forretningsmuligheter til dem. Det sies at “Ingen trafikk, ingen virksomhet”. Det er ingen fordel å ha gode produkter og tjenester hvis du ikke får trafikk til nettstedet ditt.

verdig-bilde

Organisk trafikk er kanskje den beste måten å få nettstedet ditt til å rangeres godt på verdens ledende søkemotorer. Egentlig er det den ikke-betalte trafikken som kommer fra søkemotorer. Å drive organisk trafikk til nettsteder / blogger er imidlertid ikke et barns lek. Det kreves mye tålmodighet, engasjement og aktiv implementering av smarte SEO-triks for det. Hvis du leter etter effektive måter og strategier for å forbedre organisk trafikk til nettstedet ditt, følger du tipsene nedenfor:

1. Gjør nettstedet ditt mer relevant og brukbart

Når besøkende søker etter informasjon, produkter, tjenester osv. På WWW, ser søkemotorer etter nettsteder eller websider som er oppdaterte, trygge, relevante og mer anvendelige for besøkende. Det hjelper dem å ha en positiv opplevelse og finne de nødvendige tingene raskt og raskt. Hvis nettstedet ditt inneholder utdatert informasjon eller har problemer med brukervennlighet, forsømmer søkemotorene den mens de viser resultater mot søkeordene, lagt inn av besøkende.

Derfor må du først og fremst modernisere nettstedet ditt for å gjøre det profesjonelt, tiltalende og relevant for målgruppen. Du kan ta følgende trinn i denne forbindelse:

 • Sørg for at nettstedet ditt er oppdatert og profesjonelt. Bruk den nyeste programvaren, antivirus, server av høy kvalitet, brannmur osv. For å kjøre den ordentlig og holde den i live 24 * 7.
 • Forsikre deg om at nettstedet ditt ikke har UI / UX-problemer,
 • Kompatibel med alle moderne nettlesere,
 • Forsikre deg om at nettstedet ditt reagerer på alle mobile enheter og
 • Forsikre deg om at nettstedet ditt lastes raskere.

2. Fokus på SEO på stedet

Hyppige oppdateringer av Google-algoritmer har økt viktigheten av SEO på stedet. Hvis du mislykkes her, vil nettstedets SEO-rangering avta før eller senere. Det er flere måter du kan gjøre forbedringer i SEO-øvelsen på stedet og forvente at mer organisk trafikk kommer til nettstedet ditt. Oppdag passende nøkkelord under din nisje. Hvis det er mulig, bruk nøkkelord med lang hale for å dekke flere og flere emner relatert til bedriften din. Lag SEO optimalisert, meningsfylt, relevant og feilfritt innhold i bulk. Last dem opp på nettstedet / bloggen din regelmessig og optimaliser riktig ved å bruke de nyeste SEO-triksene. Søkemotorer ser alltid etter nylig lastet opp innhold for å vise de mest autentiske resultatene for besøkende.

Hvis du bygger nettstedet ditt ved å bruke populære nettstedbyggere som Weebly, har de alle elementene klare til å gjøre SEO på stedet.

Merk: Her er nybegynnerguiden til SEO hvis du ønsker å lære mer.

3. Fjern alle ødelagte koblinger

eliminere-all-broken-linksa

Med en konstant tilstrømning av nytt innhold, blir nettsteder større og større for hver dag. Så det blir veldig vanskelig for enkeltpersoner å vedlikeholde slike nettsteder. Etter noen dager / uker / måneder kan innhold på nettstedet bli fjernet eller utdatert, noe som kan føde ødelagte koblinger. Det er en ekstremt Herculean oppgave å finne og korrigere disse ødelagte koblingene manuelt.

Egentlig er en ødelagt lenke en ikke-eksisterende nettressurs som også kalles dead link. Når noen prøver å få tilgang til slike ikke-eksisterende websider, vises en HTTP-kode 404 av serveren. Tilgjengeligheten av for mange ødelagte lenker på nettstedet ditt kan redusere kvaliteten, misnøye både søkemotorer og besøkende og føre til en kraftig nedgang i trafikken på nettstedet. Derfor må du sjekke og eliminere ødelagte lenker på nettstedet ditt ved å bruke online ressurser og verktøy.

4. Blogg regelmessig

Google gir en stor betydning for alle nettsteder som oppdateres regelmessig med ferskt og unikt innhold. En blogg er en enkel måte å holde nettstedet ditt friskt og oppdatert. Så bare fest en bedriftsblogg til nettstedet ditt og begynn å oppdatere den regelmessig med ferskt innhold.

Til starte en blogg er ikke vanskelig som det ser ut, du må ha en strategi og utholdenhet. Hvis det skjer, vil søkemotorcrawlere besøke nettstedet ditt regelmessig, legge til nylig lagt sider i indeksene deres, og du vil sakte øke organisk trafikk til nettstedet ditt.

5. Søk muligheter for blogging av gjester under din nisje

Gjesteblogging er et annet viktig du bør utføre aktivt for å oppnå mange fordeler. I denne prosessen sender en person unikt innhold til bloggere (under hans / hennes nisje) for publisering. Hvis innleggene hans blir publisert av bloggeierne, hjelper det begge parter. Bloggeiere får kvalitetsinnhold uten omkostninger og kan benytte seg av det for å forbedre sin nettbaserte virksomhet og generere mer inntekter. På den annen side utvider bidragsyterne rekkevidden til en stor del av målgruppen og henter forretningsmuligheter verdt millioner dollar.

6. Ha en bestemt intern koblingsstrategi

Intern lenking av en viktig SEO-praksis der fagfolk innen digital markedsføring knytter en side til en annen side innenfor samme domene for navigasjonsformål. Det hjelper dem å få et høyere rykte i øynene til forskjellige søkemotorer og besøkende, forbedre gjennomsøkingen og indekseringen av websider, redusere nettstedets avvisningsfrekvens og øke klikkene på nettstedet kraftig. Så vedta intern kobling som en del av din SEO-innsats og nyt fordelene.

7. Vær aktiv på viktige nettsteder for sosiale medier

være aktiv-på-viktig-sosiale-medier-sitesa

Husk alltid at Google vurderer omdømme på sosiale medier for web-rangeringer. Et nettsted med en anstendig tilstedeværelse på forskjellige sosiale mediekanaler foretrekkes av Google og vises i resultatene. Så du må markedsføre nettstedet ditt eller sidene på alle viktige kanaler for sosiale medier. Bare legg til flere og flere mennesker på nettstedets sosiale mediesider og distribuer innhold blant dem. Oppfordre dem til å dele innholdet ditt maksimalt. Alle disse vil hjelpe deg med å få mer organisk trafikk til nettstedet ditt.

8. Kommuniser aktivt med målgruppen din

Hvis du kommuniserer aktivt med målgruppen din, vil det hjelpe deg å vite hva publikum tenker, føler og sliter med mens du jobber med merkevaren din. Avhengig av produksjonen, kan du gjøre de nødvendige endringene og oppfordre folk til å engasjere seg med merkevaren din over lengre tid. For å kommunisere med målgruppen, kan du bruke forskjellige systemer, som Epost markedsføring, Ber om tilbakemeldinger, kommentarsystemer, forum, RSS-feeds, spørsmål-svar nettsteder osv.

9. Analyser SEO-treningen din strengt

Det har ikke noe å si hvor godt du utfører SEO-aktiviteter for å øke trafikken til nettstedet ditt, det er alltid noen områder med forbedring og korrigering. Derfor må du spore resultatene av SEO-øvelsen din regelmessig og utforske områder med ytterligere forbedringer. Bare gjør alle disse for å sikre at du får en god del organisk trafikk til nettstedet ditt hver dag.

Konklusjon

En jevn flyt av organisk trafikk til nettstedet ditt er viktig hvis du vil generere tilstrekkelige inntekter og ta din nettbaserte virksomhet til neste nivå. Dette er noen nyttige tips for å øke organisk trafikk til nettsteder / blogger. Bare implementer dem og ha fordelene i fremtiden.

Brandon Graves er en produktiv digital markedsførings- og WordPress-ekspert som jobber med HireWPGeeks. Han fortsetter å skrive om den nyeste webdesign og WordPress utviklingstjenester som psd til WordPress-konvertering, HTML til WordPress-konvertering etc. Følg ham på Google pluss for å få umiddelbare oppdateringer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map