På leting etter den billigste WordPress-verten i 2020 (med 3 alternativer)

Nettstedets sikkerhet, muligheter og hastighet er avhengig av vertens infrastruktur. Hvis du liker 35,4% av de fleste nettstedseiere, vil du sannsynligvis ha eller eie en WordPress-nettsted.


Utfordringen er å velge den typen webhotell som er innenfor budsjettet ditt, uten å ofre kvaliteten. Men hva er “Quality Hosting” og hvilke hostingleverandører som tilbyr det til rimelige priser?

Rimelig for deg er sannsynligvis ikke en salgsfremmende gimmick. Du ønsker ikke å kjøpe en hostingplan som ser billig ut foran, og deretter betale et uanstendig beløp for funksjoner og teknisk support som bør være inkludert i pakken din i utgangspunktet. Du vil ha konsistens. Lav pris forblir lavt etter kjøpet.

Jeg har gode nyheter, men først, la oss forstå hva du spør.

Typer WordPress Hosting Plans

WordPress er mest brukte CMS og har en markedsandel på 62,7%. Joomla, som er de nest mest populære løypene bak, med 4,4% av markedet.

Det krever ikke mye å velge riktig hostingleverandør for nettstedet ditt. Du må vite noen få ting som hvordan de fungerer og om de passer til virksomhetens art.

Vanligvis er det tre typer WordPress-hosting-tjenester du kan gå med – delt, dedikert og sky.

1- Delt hosting

Denne planen er den mest populære hostingløsningen i dagens marked. Det er både rimelig og enkelt å vedlikeholde.

For delte hostingplaner huser vertsleverandører vanligvis flere nettsteder på en server. Denne planen har ofte begrensninger eller begrensninger på ressursene du har tilgang til, inkludert lagringsplass, båndbredde, sikkerhet og andre funksjoner.

Delt hosting er det billigste alternativet for enkeltpersoner med begrensede budsjetter og bra for nybegynnere med begrenset erfaring.

2- dedikert hosting

Med dedikert hosting får du en dedikert server som er vert for nettstedet ditt. Som navnet tilsier, får du ikke dele serverressursene dine med andre brukere.

Dedikert hosting øker nettstedets hastighet betydelig, da du ikke vil dele serverressurser med andre nettsteder. Det er også veldig sikkert siden du er den eneste som bruker serveren.

Dedikert hosting er et utmerket alternativ hvis du forventer en enorm mengde trafikk på nettstedet ditt. Delt hosting har et tak på volumet av trafikk på nettstedet den kan håndtere.

De eneste manglene i denne planen er høye kostnader og behov for teknisk kunnskap for å administrere en dedikert server. Så du vil enten ansette en IT-stab eller være teknisk kunnskapsrik nok til å opprettholde en hosting-server.

3 – Cloud Hosting

Denne hostingtjenesten er en relativt ny teknologi som kombinerer funksjonene til både delt og dedikert hosting. Du kan kalle det en hybrid.

Tjenesten fordeler den fysiske belastningen for flere nettsteder på forskjellige datamaskiner. Denne prosessen gjør det mulig for nettstedet ditt å ha sine serverressurser uten å ha dedikert maskinvare. Det er ikke sikkert at du får dedikert hosting-maskinvare, men du kan skalere opp dine behov når det er nødvendig.

Hvis du ønsker å blande fordelene ved delt og dedikert hosting, er netthost løsningen. Imidlertid har det ulemper som

 • Støtte kan forsinke å løse problemer som oppstår,
 • Det kan hende du må håndtere sikkerhetsproblemer, og
 • Skalering betyr at hosting blir dyrt

Du lurer kanskje på hva det beste alternativet kan være for deg. La oss utforske!

Billig WordPress Hosting i 2020

Her er tre av de billigste leverandørene av WordPress-hosting i 2020. Våre valg er basert på priser ved registrering og påfølgende fornyelseskostnader.

Disse valgene er ikke bare basert på delt hosting. Disse vertene vil passe godt hvis du søker billige dedikerte alternativer og nettskyvertsalternativer.

1. Hostinger

Hostinger WordPress HostingHostinger WordPress Hosting starter så lavt som $ 0,96 / måned (klikk her for å lære mer).

På grunn av startkostnadene og påfølgende priser, anses Hostinger for å være billigere enn andre hostingleverandører.

Bortsett fra de lave tekniske kravene, er Hostinger også perfekt for et stramt budsjett. Det blir ikke mer overkommelig enn $ 0,99 per måned.

Hostinger WordPress Funksjoner

La oss utforske hva du får.

Forbedret sikkerhet

Hvert nettsted som Hostinger vert beskyttet av er beskyttet av BitNinjas alt-i-ett-beskyttelsesplan, som tilbyr forsvar mot alle automatiserte og cyberangrep.

1-klikk på WordPress-installasjon

Borte er dagene da konfigurering av WordPress var overkomplisert og tidkrevende. Nå, alt du trenger å gjøre er å fylle ut et enkelt skjema, oppgi detaljene og installere WP med ett klikk. Det tar ikke mer enn noen få minutter.

Bygget for ytelse

Hostinger oppnår en uslåelig lastehastighet ved bruk av

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX, og
 • Forhåndsinstallerte cache-WP-plugins,

Andre Hostinger-funksjoner inkluderer daglige eller ukentlige sikkerhetskopier, gratis domener og SSL-sertifikater, ubegrenset FTP-kontoer, Cronjobs og båndbredde og mer.

Hostinger kundesupport

Hostinger’s WordPress support er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle spørsmål og spørsmål. Øyeblikkelig live chat support tilgjengelig 24 × 7. Din trygghet er garantert fordi tjenesten gir eksperter som er i beredskap for å løse noen av nettstedets relaterte problemer.

Hostinger Priser

Hostinger WordPress Hosting Prising

Enkelt WordPress-planen koster $ 0,99 per måned. Denne planen fornyes til $ 2,15 per måned etter den første betalingen.

Premium WordPress er $ 2.89 per måned og $ 3.49 per måned når du fornyer. Business WordPress starter med innledende priser på $ 3,99, mens påfølgende utbetalinger koster $ 7,95.

Hostinger fordeler inkluderer,

 • Lav og rimelig pris
 • Effektiv og pålitelig kundeservice
 • Svært pålitelig for hastighet og oppetid
 • Tilbyr utmerkede funksjoner

Hostingers ulemper inkluderer,

 • Prisene øker etter første termin
 • Ingen gratis domenenavn for brukere av en enkelt WordPress Hosting-plan
 • Støtter ikke automatiske oppdateringer

2. Bluehost

BlueHost WordPress HostingBlueHost WordPress Hosting starter på $ 2,75 / måned (klikk her for å lære mer).

Bluehost skiller seg fra mange andre hostingleverandører. I motsetning til andre, trenger du ikke betale for en tre- eller femårsplan for å komme med billig hostingplan når du bruker tjenesten.

Hvis du tenker på å gå med en 5-års delt hostingplan, er Bluehost alternativet for deg. Tjenesten tilbyr tre typer WP-hosting.

 • Delt WP Hosting: Det er relativt sikkert, enkelt å navigere og ganske raskt. Plattformen gir også automatiske oppdateringer, gratis domenenavn (bare for det første året), og et gratis SSL-sertifikat.
 • Administrert Hosting: Det hjelper hvis administrering av nettsteder blir slitsomme for deg. Denne funksjonen hjelper deg med å administrere alt fra ett dashbord.
 • Netthosting: Drevet av WooCommerce, denne eCommerce-plugin gir sikre betalingsportaler og fullt tilpassbare nettbutikker, blant annet.

Bluehost WordPress-funksjoner

 • Automatiske WordPress-oppdateringer: Denne funksjonen sikrer at kontoen din holdes oppdatert og sikker så regelmessig som mulig.
 • Automatisk WP-installasjon: Bluehost installerer den sikreste og siste versjonen av WordPress for nettstedet ditt når du abonnerer på en plan.
 • WordPress iscenesettelsesmiljø: Dette alternativet gjør det mulig å teste endringer før du gjør dem tilgjengelige på nettstedet ditt.

Andre funksjoner inkluderer; gratis domenenavn i et år (med fem parkerte domener og 25 underdomener), SSL-sertifikat, 50 GB SSD-lagring, osv..

Bluehost Kundeservice

Bluehost gir Døgnåpen støtte for WP Hosting. De er tilgjengelige for både live chat og samtaler.

Bluehost-priser

Delt vertspris

Planer / pris
Påmeldingspris
Vanlig (12-mo)
Fornyelse (24-mo)
Fornyelse (36-mo)
Grunnleggende$ 2.95 / mo$ 8.99 / mo$ 8.49 / mo$ 7.99 / mo
I tillegg til$ 5.45 / mo$ 12.99 / mo$ 11.99 / mo$ 10.99 / mo
Choice Plus$ 5.45 / mo$ 16.99 / mo$ 15.99 / mo$ 14.99 / mo
Pro$ 13.95 / mo$ 25.99 / mo$ 24.99 / mo$ 23.99 / mo

Administrert hosting-priser

 • Bygg plan – $ 19,95 per måned
 • Grow – $ 29,95 per måned
 • Skala – 49,95 per måned

Prisfastsettelse for netthandel

 • Startpakke – $ 6,95 per måned
 • Pluss – $ 8,95 per måned
 • Pro – $ 12,95 per måned

Fordelene med Bluehost

 • Bluehost tilbyr en av de rimeligste prisene i markedet
 • Tjenesten støtter automatiske oppdateringer
 • Det er relativt sikkert

Ulemper ved Bluehost

 • Pålitelig kundesupport
 • Dyrt oppsalg
 • Økte fornyelsespriser

3. Namecheap

NameCheap WordPress HostingNameCheap Managed WordPress Hosting starter på $ 3.88 / måned (klikk her for å lære mer).

Tjenesten har en av de billigste prisene for innledende priser og fornyelser, det er derfor den laget denne listen. Namecheap tilbyr fantastiske domener og billig webhotell til rimelige priser.

Namecheap har delt hosting og administrerte hostingtjenester som har mange funksjoner.

 • Delt hosting: Tilbudet støttes av Namecheap’s Hosting Garanti, med unmetered bredbånd, 99,9% oppetid og gratis SSL-sertifikat, blant funksjoner.
 • Administrert hosting: Dette er det raskeste av WordPress-hostingalternativer. Det kommer med en sikker sikkerhetskopi og et gjenopprettingsverktøy.

Selv om Managed WordPress Hosting ikke er det billigste alternativet som er tilgjengelig, elsker brukerne det. Rundt 52% av administrerte WordPress-vertsbrukere mener at det er verdt de ekstra pengene.

Namecheap WordPress Funksjoner

 • Hundre prosent garanti: Alle webhotelltjenester har den høyeste formen for garanti og gir utmerkede alternativer.
 • Siste serverteknologi: Namecheap bruker den revolusjonerende Dell Server Technology for å forbedre effektiviteten. Høyhastighets SAN gir 100% oppetid.
 • Nettstedsbygger: Du kan raskt bygge opp på din online tilstedeværelse enkelt.

Andre funksjoner inkluderer gratis SSL-sertifikater, 24/7 kundestøtte, full nettstedskontroll med cPanel, enkel oppgradering, daglige sikkerhetskopier osv..

Namecheap Kundeservice

Namecheap har 24/7 kundeservice gjennom live chat. Det er også et stort kunnskapsgrunnlag tilgjengelig for selvstudium.

Namecheap Hosting Prising

Delt vertspris

NameCheap Hosting Plans and Pricings

 • Stellar-plan – $ 1,44 / måned (for både innledende og fornyelser)
 • Stellar Plus – $ 2,44 / måned
 • Stellar Business – $ 4.44 / måned

Du får 50% avslag når du betaler for det første året.

Administrert WordPress Hosting Prising

NameCheap Managed WordPress Hosting Prising

 • EasyWP Starter – $ 3,88 ($ 1 for første måned)
 • EasyWP Turbo – $ 7,88 (første måned koster $ 2)
 • EasyWP Supersonic – $ 11,88 ($ 3 for første måned)

Fordeler med Namecheap

 • Namecheap tilbyr effektive chat-representanter
 • Det tilbyr pålitelige hostingtjenester
 • Vennlig brukergrensesnitt og design

Ulemper ved Namecheap

 • Live support avhenger bare av hvilken plan du abonnerer på
 • Det tilbyr ikke telefonstøtte
 • Det er vanskelig for noen å sette opp SSL-sertifikater

Kriterier for valg av WordPress Hosting

Før du bestemmer deg for hvilken WordPress-hostingplan du vil velge, vil du vurdere noen få ting. Pålitelighet, hastighet og sikkerhet er de viktigste faktorene du bør passe på når du velger hosting-tjenesten.

Du må også merke deg krav, priser, funksjoner, disk- eller lagringsplass og kundestøtte.

La oss se nærmere på.

1. Krav

WordPress-verten du velger, må oppfylle følgende kriterier. Det skal støtte:

 • PHP versjon 7.3 eller nyere
 • MySQL versjon 5.6 eller nyere, alternativt MariaDB versjon 10.1 eller nyere
 • HTTPS

Mens enhver server som støtter PHP og MySQL er akseptabel, anbefaler WordPress å bruke Apache eller Nginx. Husk alltid å be verten om disse kravene før du forplikter deg til noe.

2. Priser

Mens prisene til hver hostingleverandør varierer fra billig til dyrt, tilbyr noen av dem rabatter eller kampanjepriser for nye abonnenter. Etter det brukerne fornye hosting-tjenestene deres med jevnlig pris.

De fleste vertsleverandører annonserer prisalternativer som gjelder hvis du betaler i tre til fem år. Vanligvis handler det om den beste måten å få billig WordPress-hosting da det senker hostingkostnadene dine de neste tre eller flere årene.

Imidlertid kan bedrifter som betaler månedlig eller årlig risikere en prisøkning fra andre eller tredje abonnementsår.

3. Funksjoner

De fleste hostingleverandører tilbyr lignende funksjoner som,

 • 99,9% oppetid på nettstedet,
 • Hosting Dashboard og cPanel,
 • Gratis SSL-sertifikater,
 • Domenenavn, og
 • E-postkontoer

Noen få av dem gir vanlige sikkerhetskopieringsmuligheter, mens noen velger for ukentlig eller månedlig sikkerhetskopi. Noen leverandører håndterer kundesupport via telefon og live chat.

Noen verter tilbyr ekstra funksjoner mot et gebyr. Vanligvis vil hostingleverandører be deg betale for ekstra lagring hvis du trenger det. De selger også personvern for domenenavn, sikkerhetskopiering av nettsteder, sikkerhetsgrad på nettstedet, samt andre funksjoner og tilleggsprogrammer.

4. Disk eller lagringsplass

Avhengig av pris eller abonnementsplan, tilbyr forskjellige hostingtjenester fra 10 GB til over 100 GB lagringsplass. Noen har til og med ubegrenset SSD-diskplass for sine brukere.

5. Kundeservice

Uansett hvor dyktig du er på å håndtere nettstedet ditt, vil du på et tidspunkt trenge hjelp. Når slike situasjoner oppstår, vil du ha kundestøtte som kan kausjonere deg raskt.

78,3% av brukerne sier at støtte er den største bekymringen for deres WordPress-nettsteder, og bør prioriteres.

Flotte verter har effektiv og responsiv kundestøtte. Nettvertene vi anbefalte gir støtte gjennom flere kanaler.

Siste tanker

Det er ingen hemmelighet, WordPress er den udiskutable mester for innholdsstyringssystemer. Det er mye brukt for alle typer forretnings-, personlige og institusjonelle nettsteder. Den støtter flere hosting-nettsteder, inkludert Hostinger, Bluehost og Namecheap.

Hostinger har en av de beste prisene på trioen og den mest effektive kundesupporten. Bluehost favoriserer langsiktige planer og er bra for e-handel, mens Namecheap tilbyr noen av de beste og rimeligste domenene.

Du kan lønnsomt arbeide med et av disse tre alternativene avhengig av forretningsplaner og budsjett. Gjør ditt valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map